My Personal Peel System – md formulations

  • | Annica

md Formulations Peel System
Visst är det underbart att få ett kit med hudvårdsprodukter i present? Bäst tycker jag det är när man får produkter som man kanske inte själv alltid unnar sig. Första dagen på md formulations konferensen fick vi varsitt My Personal Peel System. Jag har provat det förut men det var många år sen och jag kommer ihåg att jag tyckte det var sådär grymt galet bra. Är superladdad att sätta igång med en DUNDER kur nu för att väcka liv i min hud som känns lite som om att den gått i ide denna vinter.  Nu är faktiskt en perfekt tid för att göra en riktig kurbehandling eller storstädning av huden. Många kurbehandlingar innehåller starkare mer koncentrerade produkter som t.ex. syror och A-vitamin som gör huden lite extra solkänslig så en klok ide kan vara att göra en kur nu innan den starka vårsolen uppenbarar sig. Självklart går det bra att göra denna kur även då det är sol och på sommaren. Så länge som du har högt UV-skydd och inte tänker ”pressa” Men det är det väl ändå ingen som gör nu för tiden? Eller? 😉 Men personligen tycker jag Februari är en bra månad för att ge huden en kick!

My personal Peel system - Md Formulations
Låt mig berätta för er om md´s grymma Peel System. Det är en skräddarsydd hemmabehandling i tre enkla steg, som du enkelt anpassar efter just din huds unika behov. Behandlingen består av exfolierande Power Peel Pads + tre olika superserum (ett anti-age, ett djuprengörande och ett uppljusande)Antingen så varvar du dessa. D.v.s. ena gången jobbar du antiage, andra uppljusande och tredje djuprengörande eller så applicerar du dem partiellt på olika zoner i ansiktet beroende på vilken effekt du vill ha var.  Smart va?! Det gör att alla kan designa ett helt personligt behandlingsprogram med detta kit.

md formulations
Kittet innehåller även en efterbehandlande produkt som heter Post-Peel Restorer. Ett helt fabulous silkesmjukt balm som lugnar och skyddar. Det applicera du i hela ansiktet när Booster/serumen har absorberats. Om du vill och behöver kan du lägga på en extra fuktkräm och använd alltid UV-skydd på dagen.

Kittet räcker till cirka 20 behandlingar står det men jag minns när jag gjorde det förra gången att jag hade mkt serum och Post Peel Restorer kvar.
md formulations duktiga Emelie tipsar att om man får kvar av serumen så se till att använda upp dem även efter kuren. Lägg dem t.ex. under din vanliga ansiktsmask för en extra djupverkande behandling eller på handryggen eller under nattcremen! Helt perfekt! Inget får gå till spillo av så fina produkter.

md formulations

Denna kur ger en ordentlig uppfräschning till huden, förstärker resultatet av dina salongsbehandlingar och gör den dagliga hudvården med djupverkande.
När du sätter igång använd en gång/vecka, morgon eller kväll. Om huden svarar bra så ökar du gradvis behandlingen till tre gånger/vecka.

På onsdag börjar jag min kur! När börjar du?

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 svar till “My Personal Peel System – md formulations”

  • (13) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. ma skriver:

    Kan jag som är ung och inte har några ålderstecken än använda detta för att få slätare hud? Har så tråkig hud och en del acneärr och plitor ! vill ha något som verkligen livar upp huden och gör den slät!

    • annica skriver:

      Hej Ma!
      För att svara på det så skulle jag vilja få lite mer info om din hud. Tror att du främst behöver hitta en bra daglig hudvårdsrutin som du håller fast vid. Gör vårt hudtest så kan vi guida dig vidare. Tror vi kan hitta något ännu bättre! Testet gör du HÄR!

      kram Annica

  2. Lulillan skriver:

    Åh vad spännande, detta måste jag testa nån gång! Men ska man göra uppehåll med annat under tiden. All typ av peeling, masker etc.?

    • annica skriver:

      Hej! Lulillian, Alltså jag tycker när man kör detta så kör man detta! Tror det blir för mkt för huden annars! KRAM PS jag har börjat nu och det känns GRYMT!!! DS

  3. Caroline skriver:

    Hej!
    Jag använder apotekets rengöring och nattkräm som ska vara skonsamma för huden men på senare tid har jag fått finnar/plitor under hakan, på halsen. Vad kan det bero på? För övrigt drickar jag mycket vatten och försöker äta så bra som möjligt för även mat har en påverkan på huden, eller hur? 🙂
    /Caroline

  4. Ida Balan skriver:

    Åh vad spännande detta låter. Går det att varva detta tillsammans med ansiktsmask en gång i v? Jag använder Mene&moys fantastiska peel-off. Ha en toppen-tisdag 🙂 /Ida

    • annica skriver:

      Hej Ida, När du kör denna kur så kör du bara detta. Då får man lägga det andra åt sidan under den perioden annars blir det för mkt för huden. Men det är en grym uppfräschningskur! Ha en härlig dag du med ! Kram Annica

  5. Natalie skriver:

    Låter verkligen spännande! På tal om något helt annat så undrar jag lite vad du tycker och har för erfarenhet av dermaroller/dermastamp… Har varit sugen att testa det ett tag och beställde nyss hem en, men vet inte om jag vågar använda det ihop med mina syraprodukter? (Använder just nu Peter Thomas Roth AHA/BHA Acne Clearing Gel och Mene&Moy Glycolic Masque)

    • annica skriver:

      Hej Natalie, Det är inget jag rekommenderar. Jag har hört olika resultat och upplevelser a dermaroller och vill själv inte rekommendera det. Du får vända dig till dem du köpte den av och höra vad de drekommenderar till den. Jag rekommenderar inget i hop med den så jag inte vet effekten av det. Men de måste kunna ge dig svar! Kram Annica

  6. Du är för underbar Annica 😉 Tack för passningen!

    Jag tror att Post-peel restorer skulle funka utmärkt efter vilken ansiktsbehandling som helst. Lite som ett ”lock” efter behandlingen, eller kanske efter en pensling, eller efter en dag med för mycket sol. Tänk dig en sval gel med ex aloevera och sen restorer utanpå? Genius, säger jag!

    • annica skriver:

      Men det e ju du med.!! 🙂
      Ja men precis!!! Efter en dag i solen….åhh vilken dröm!! VI måste se till så MD får in den i ordinarie sortiment!!!! Eller efter pensling som du säger… lovely!!

  7. Det här kitet är bland det bästa jag använt! Som hemmakur mellan ansiktsbehandlingar finns det nog inte mycket som det kan jämföras med.
    Post-peel restorer har jag dessutom kvar av och det använder jag som primer, jepp, helt sant. Prova, det är suveränt.

    • annica skriver:

      Hej Malin, Eller hur, visst e det grymt ! Kul att du oxå tycker det som e expert!! ; Ni som inte redan läser Malins blogg…gör det, den e grym..Skincarebymalin! Ahh vilket bra tips! Det måste jag testa…Jag älskar den post peel….önskar den fanns i ordinarie sortiment!! Kram a