Tre nya favoriter – Nr 1 Eve Lom Rengöring

  • | Annica

Eve Lom Cleanser - Best Cleanser in the world - Vouge

Jag har lovat flera av er att göra ett inlägg om mina favoritprodukter just nu. Som ni vet så testar jag ju en hel del produkter hela tiden. Inte för att jag inte hittar någon som passar min hudtyp utan för att jag är vansinnigt nyfiken och för att det tillhör mitt jobb (Världens bästa jobb ska tilläggas;) ). Vi har de senaste månaden lanserat ett helt gäng nya märken på Skincity. Jag har självklart provat dem alla, dock inte alla produkter i ansiktet men jag har känt och doftat och läst på om alla produkter också har jag plockat ut en liten grupp som jag tyckt passat min hudtyp och testat. Så jag tänkte presentera tre nyfunna kärlekar som jag använder just nu från några av våra sprillans nya märken! Jag gör det som en liten följetång och idag presenterar jag:

 

1. NY FAVORIT:  Rengöring från Eve Lom

Eve Lom

Just idag, lanserar vi ett vackert och genuint engelskt salongsmärke som heter Eve Lom.

Märket är skapat av en av Englands mest omtalade hudterapeuter för ca 25 år sedan. I hjärtat av serien står den först skapade produkten EVE

LOM CLEANSER.  Denna Cleanser är helt olik alla andra jag någonsin provat. Att den fått utmärkelsen ”Probably the best cleanser in the world” av VOUGE,  är jag helt med på.

Eve Lom Cleanser - Best Cleanser in the world - Vouge

Jag fick denna produkt i min hand för första gången för ca 4 månader sen. När jag först läste texten att den fått denna fina utmärkelse av Vouge så tänkte jag, ja,ja vi får la se! Men jag måste säga att den är faktiskt lite av rengöringarnas drottning!

En riktigt, riklig mojsig tjock och cremig balm med små korn i som rengör och ger en mild exfoliering på engång.

Eve Lom Cleanser Vouge

Jag vill aldrig tvätta av den, det är så underbart att massera runt den i ansiktet, en UPPLEVELSE! Den tar dessutom bort den envisaste ögonmakeupen i ett NAFS. I love it! Jag gillar när rengöringen blir en ritual och en liten upplevelse varje dag. Just rengörings momentet kan jag längta extra mycket till om jag har en sån riktigt härlig rengöring som både gör sitt jobb och ger mina sinnen en behaglig upplevelse.

Eve Lom Muslin

Rengöringen doftar kryddigt men mjukt och lite spännande. Olja från kryddnejlika har antiseptiska egenskaper, vilka främjar klar och strålande hud. Eukalyptusolja får huden att andas. Humleolja vårdar huden och Egyptisk kamomill lugnar och lindrar. Kakaosmör mjukgör och vårdar huden.

Tillsammans med Eve´s Muslin Cloths (rengöringsdukar) tar man effektivt bort tutti frutti av allt gojs som man har fått eller satt i sitt ansikte. För er som har Dermalogicas eller Kanebos sponge så funkar de med utmärkt.

 

Så här använder du Cleansern:

  • En gång om dagen, på natten, om du har en normal till torrhy.
  • Två gånger om dagen, morgon och kväll om du har en blandad eller fethy.
  • Massera en pärlas storlek över hela ansiktet, hals och dekolletage. Rengöringen kommer vid detta moment att ta bort all makeup och andra orenheter från huden.
  • Fyll en skål med varmt vatten och lägg i tvättduken eller blöt den bara ordentligt. Vrid ur och tryck försiktigt duken mot ansikte, hals och dekolletage några minuter. Värmen mjukar upp huden, öppnar upp porerna och låter de aromatiska oljorna rena huden. För optimal effekt tvätta av på samma sätt 3 gånger.
  • Skölj duken i varmt vatten igen och vik till en fyrkant. Arbeta i små cirkulerande rörelser över ansikte, hals och dekolletage för att eliminera de sista spåren av orenheter
  • Tvättduken ger huden en mild exfoliering och stimulerar microcirkulationen samt lämnar huden exceptionellt mjuk
  • När du använder rengöringen på kvällen så lägg till detta steg: Avsluta med att skölja duken i kallt vatten och tryck försiktigt mot huden. Det hjälper till att stänga porerna, ger huden ett jämnt lugnt utseende och huden känns ultra ren

En rengöring som förtjänar sin utmärkelse och mycket väl värd att prova! Den har blivit en av mina stjärnklaraste favoriter! 🙂

Passar alla hudtyper och ger en garanterad upplevelse i badrummet!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Tre nya favoriter – Nr 1 Eve Lom Rengöring”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Ebba skriver:

    Hej Annica!
    Tack åter igen för en oerhört läsvärd blogg! Jag läser dina tips nästintill dagligen!
    Jag har en undran, och den är om du vet var man kan vända sig för att få bukt med sina utvidgade porer/pormaskar? De är ju så envisa och missprydande. Finns det någon behandling utöver en klassisk portömning du kan rekommendera?
    Må gott!
    Ebba

    • annica skriver:

      Hej Emma, Tack fina du för de vänliga orden om min blogg! Jätteroligt att höra! Jag tycker generellt sätt att produkter innehållande syror thightar upp huden och gör att porerna drar ihop sig. Vill man inte använda syror över hela ansiktet kan man testa partiell behandling. Tex med Peter Thomas Roths AHA/BHA Clearing gel. Själv gör jag nästan aldrig porttömningar längre utan dagens produkter är så bra att man faktiskt kan bli så fin och få mindre porer med hjälp av bara produkter.

      • Kristin skriver:

        Tittade på innehållsförteckningen på den här rengöringen och såg att den innehöll isoparaffin. Skulle vara intressant med ett inlägg med dina tankar och åsikter kring mineraloljor, vet att det finns lite olika åsikter kring det.

        • annica skriver:

          Hej Kristin, Ska absolut försöka få in ett inlägg om det samt om mineral oljor i helhet. Man pratar alltid om mineraloljor och glömmer de olika nyanserna kring det. Ska ta upp det!