10% på hudvårdsprodukter hela helgen!

  • | Annica

Köp hudvårdsprodukter billigt!

I helgen har vi som Weekend Pick på Skincity 10% på hela sortimentet. Nu har du möjlighet att välja just dina favoritprodukter till ett bra pris. Det är många som ringer och frågar om när vi ska ha erbjudande på just deras favorit märke eller produkt och som kanske missat när vi hade erbjudande senast. Men nu har ni chansen att välja just de produkter ni gillar bäst och få en rabatt!

Vi har som alltid fri frakt oavsett hur mycket du handlar för. Dessutom kan du välja att betala dina varor först sista augusti. Kan det bli bättre? :;)

 

Klicka HÄR för att kolla in min hudvårdsbutik!

Ange koden: SKIN10 i kassan så dras rabatten av.

Rabatten gäller till söndag 29/7 kl 24.00.
Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter och nedsatta varor.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “10% på hudvårdsprodukter hela helgen!”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Eva skriver:

    Hej! Jag har köpt några några produkter från Kanebo för jag var nyfiken att prova lite återfuktande och inte ha så mycket krämer med syror till i höst. Har Jean Marini nu och de är bra men jag har inte blivit av med vissa pigment som jag hoppades på. Kanske tar det mer än ett par månader? Men i alla fall känns huden ibland i behov av mer fukt. Jag köpte Kanebos silk softening lotion, 10 sec awake, moisture polish essance och ögonkrämen i samma serie. Har för mig du har skrivit om den sistnämnda någon gång! Det jag inte köpte var en emulsion för jag blev osäker vilken jag skulle ta. Har kombinerad hudtyp, en del pigment som sagt och ibland någon enstaka gång en inombordsfinne. LIte fina linjer mest runt ögon och i panna. Jag vill ha någon kräm som kan passa mig och övriga produkter! Kan du ge mig ett par tips? Tack!!

    • annica skriver:

      Hej Eva, Pigment är svårt och det kan ta väldigt lång tid. Ett år i vissa fall och et gäller oxå att vara supernoga med högt SPF och inte vistas långa perioder i solen med ansiktet. Om du vill ha en emulsion från kanebo låter det som det är Silk Emulsion Moist som du ska ha. Vill du återgå sen till Jan Marini så är Age intervention PLUS väldigt bra på pigment samt Transformation Creme ger dig rikligt med fukt. Varmt lycka till! Annica