Yippie! Äntligen två nya Transderma serum

  • | Annica

Transderma serum ger vacker hud!

Hallå alla serum galningar! Nu ska jag presentera två masterpieces inom denna kategori. Att Transderma är en riktig serumspecialist det tror jag ni som följt mig ett tag har koll på. Nu mina vänner utökar det sitt sortiment och lanserar två nyheter som är SMASHING, DASHING och helt enkelt gaaalet bra! Jag blir ju i eld och lågor när det lanseras nya serum som är så GENIALISKA som dessa!  Säger bara hatten av för Dr. Alvin Ronlan som lyckats formulera högpresterande serum med få stabiliserade ingredienser som inte oxiderar utan är djup absorberande.

Låt mig presentera Transderma M och Transderma R!

Hjälp tänker ni nu då.. med jag har ju A & C. Hur gör jag nu?  Lugn, bara lugn!!! Detta göra bara att du kan skräddarsy din serumvård ändå mer och anpassa efter hudtillstånd (som skiftar) hudtyp och väderlek. Faboulus!

Transderma A & C är alltså fortfarande lika fenomenalt bra;)

Transderma serum R - Bästa serumet för huden!

Transderma R  – Resveratrol & C-Vitamin

Gör huden ljusare och ger jämnare ton och har dessutom anti-inflammatorisk (lugnande) effekt.

Resveratrol och piceid är några av naturens starkaste anti-oxidanter. De förkommer naturligt i en rad växter som vindruvor och olika typer av bär, där de skyddar mot svampinfektioner och UV-strålning (phytoalexiner).

Snabba fakta:

  • Minskad pigmentering, fläckfri hud med mycket jämnare hudton
  • Anti-inflammatorisk verkan– lugnar huden
  • Motverkar svamp- och bakterieväxt– mot acne
  • Skyddar mot oxidativ stress och UV-skada
  • Multipla verkningsmekanismer – säker – klinisk bevisat verkan mot pigmentbildning
  • Extremt effektiv för att göra huden ljusare beträffande effekt och säkerhet

 

Transderma® R är baserat på ett egenutvecklat system för stabilisering och djup-absorption av Resveratrol och C Vitamin. Transderma® R hjälper till att göra mörka fläckar ljusare.

Med Transderma R får du alla fördelarna av reservatrol + effekterna av vitamin C vilket har en mer kraftfull uppljusande effekt på speciellt mörka fläckar samt att den är anti inflammatorisk och motverkar svamp.

Transderma menar även att: Transdermal transport av Resveratrol in i huden är det enda sättet att uppnå den koncentration som behövs för klinisk effekt. Vid oral tillförsel nedbryts större delen av Rersveratrolen i mag-tarmkanalen och ingen positiv inverkan på huden uppnås.

 

 Transderma M - Bästa serumet för huden

 

Transderma M (Moisturising)

Ett hög koncentrerat, regenererande fuktserum som understödjer hudens förnyelse. Lämplig framförallt för torr och känslig hud. Transderma® M är baserat på samma ceramider och lipider som förkommer i den mänskliga huden i ett system som ger djupabsorbtion i huden. Ceramider understödjer förnyelse av hudens naturliga, yttre skyddslager som förhindrar uttorkning.

Hud identiska ceramider är därför särskild lämpliga för skydd och återställning av känslig och torr hud. En naturprodukt av hög renhet

Snabba fakta:

• Revitaliserar torr hud och optimerar hudens naturliga fuktsystem

• Återställer hudens skyddande lipidbarriär

• Normaliserar hudens naturliga system för cellomsättning vilket ger slätare och mjukare framtoning

• Föryngrar grå, ojämn och trött hud, och reducerar fina rynkor.

• Förstärker dermis-epidermis övergången i huden

• Förbättrar hudens barriär-funktion från insidan genom att hjälpa cell-differentieringen i epidermis.

• Förbättrar mogen och fotoåldrat dermis genom att dels accelerera kollagen syntes och dels minska kollagen nedbrytning

• Lugnar inflammerat hud

Har du en normal till blandad hy så fungerar det utmärkt att använda Transderma M men då fördelaktigast bara på natten.  Själv använder jag denna nu på sommaren som enda nattcreme!

Transderma serum - Bästa serumet för huden

 

Nu tänkte jag reda ut vilket serum som är till vem och vad så du lätt kan se vilken kombination som passar just dig!

Rent generellt kan man säga så här:

Transderma C: Alla hudtyper (ger lyster, stärker kärlen, uppklarnande effekt, bra på solskador, minimerar samt förebygger linjer och rynkor)

Transderma A: Antiage, regenererande, motverkar och eliminerar rynkor och linjer, påskyndar cellförnyelse processen. Vitamin A minskar också hyperpigmentering (men genom en mekanism som helt
skiljer sig från C-vitamin och resveratrol) Har en exfolierande effekt på huden.

Transderma M: Torr och känslig (Blandhud = använd på natten)

Transderma R: Reducerar pigmentering, extremt god uppljusande effekt, bra på mörka fläckar. Bra vid acne och även känslighy. Verkar antiinflammatorisk och även mot svamp.

 

Användning:

Alla serum kan användas både morgon och kväll. Men Transderma A rekommenderas framförallt på natten pga. av den exfolierande och regenererande effekten. Super viktigt är att applicera serumen på TORR hy och låta de absorberas HELT innan creme appliceras ovanpå. Vänta ca 3-5 minuter.

 

Transdermas serum är:

  • Ej-Irriterande – Färglösa – Doftfria
  • Fri från Konserveringsmedel
  • Fri från parfym
  • Ej testat på djur
  • 100% Organiska

 

Annica - Skincity- Transderma

Just nu använder jag C på dagen med en creme + SPF över. På natten har jag som sagt M. I augusti tänkte jag gå över till R på dagen och A på natten för att jobba lite mer regenererande, exfolierande och uppljusande på mina pigmenteringar.  Så man behöver inte alltid tänka hudtyp bara utan även säsong, hudtillstånd och kan variera serumen även efter det!

 

Vilka blir dina val? 🙂

 

 

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

35 svar till “Yippie! Äntligen två nya Transderma serum”

  • (35) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Linda Glimmefelt skriver:

    Hej! Tänkte beställa transderma serum
    o vill vet lite mer om produkterna.
    Mvh Linda

  2. Sandra skriver:

    Hej Annica,

    Jag använder hela dermalogicas serie. Ansiktsvätt, hudcreme och ögoncreme. Är väldigt nyfiken på Transderma M.
    Skulle den passa med dermalogicas produkter eller bör man köra på samma serie rakt igenom?

    mvh Sandra

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Transderma M är ett av mina absoluta favoritserum. Det som är bra med just det märket är att serumen är skapade för att kunna användas med andra märken. Passar därför utmärkt ihop med Dermalogica. Perfekt om man behöver mer fukt än vad Hydrating booster ger. Kommer ge huden ett riktigt fuktbad!

      kram Annica

  3. Linnea skriver:

    Jag använder hela kanebo cp serien.
    Funkar transderma till?

  4. Saga skriver:

    Hej
    Jag är helt novis vad gäller detta med serumet men du verkar ha koll sp passar på att fråga dig,

    Jag gjorde en fettsugning av hakan för ett tag sen. (-50 kilo), men hakan kunde jag inte göra mkt åt annat än detta och det blev bra resultat men 1 liten nackdel. Den nackdel som jag fasade. Kirurgen sa att nädå det ska nog inte vara någon fara, men tyvärr bidde det lite skinn som är lite skrynkligt. Nu har jag ju fått höra att snakeserum är the best off the best och tänkte att eftersom du verkar ha rött bra koll på produkterna och säkert får massa feedback från läsare så chansar jag på att du kanske kan råda mig. Vad skulle vara bäst lämpat till skinnskrynkel,
    Tänker att det mest likt det där rynkskrynklet som blir vid ögonvrån kanske!?

    Några tips?!^

    Mvh Saga

    • annica skriver:

      Hej Saga, Svårt att säga. Om det är överflödig hud så att säga så kan det vara svårt att med hjälp av en produkt att ordna det helt så att säga. Om du vill ha en direkt effekt rekommenderar jag varmt Peter Thomas Roths FIRMX som är riktigt bra. Dock ger den ingen långtidseffekt utan bara direkt effekt. Snake serumet är ett superbra antiage serum så det rekommenderar jag varmt om du även vill jobba långsiktigt. Kram och lycka till! Annica

  5. Viktoria skriver:

    Hej!
    Jag har precis gått över till ”syrafria” produkter från Dermalogica och börjat med Transderma (R på dagen och A på natten). Tycker mig redan efter några dagar se en effekt på huden. Den ser klarare ut och liksom mer uppstramad 🙂 Gillas skarpt!

  6. Anna skriver:

    Hej Annica!
    Först vill jag tacka för Aftonbladets tidningsbilaga som kom med posten igår! Underbart att få krypa upp i soffan och grotta in sig med den:-)
    Tänkte höra med dig om man kan ha Transderma A under Phytic cream från M&M? Har Transderma C på dagen och M ett par gånger i veckan och jag är helt såld på dessa underbara serum! Min hud är normal till blandad och inte alls känslig. Har hört att A och C är en fantastisk kombo vilket ju låter lockande:-)
    Kram till dig!

    • annica skriver:

      Hej Anna, Varsågod :)! A och C är mega bra kombo. Dock får man ibland vara försiktig med A då man använder andra produkter med syra i. Detta pga att det kan bli för mkt exfoliering på huden. A-vitamin är ju även det exfolierande. Prova dig fram. Ett par dagar i veckan först och se. Phytoc är ju inte den starkaste av menes cremer så det borde va ok. Men lite beroende på din hudtyp. Kram Anncia

  7. […] om en ny omgång av C, R och A. Riktigt bra och om ni inte tror mig så kan ni läsa mer hos Hudspecialisten! Glad som ett barn på julafton blir jag av sånt […]

  8. Sandra skriver:

    ÄLSKAR Transderma! Använder C på dagen och M på natten. Och så lite A då och då på natten! 🙂

  9. […] jag läste just på denna bloggen om 2 nya serum ifrån Transderma. Jag har deras A och C serum sen tidigare och bara ÄLSKAR […]

    • mikaela skriver:

      hej!

      jag använder q for skin-produkter som jag är mycket nöjd med. Dock vill jag addera något extra och dessa serum låter som ett mycket bra alternativ då jag ibland har problem med acne men ändå har en hy som tenderar att bli torr. Går båda dessa serum att använda ihop med QforSkins suppressing-kräm som bland anant innehåller: Havtornsolja, Vitamin B5, E-Vitamin, Phytosphingosine, Betaglukan?

      tack på förhand!

      • annica skriver:

        Hej Mikaela, Känner inte till det märket du använder men om det inte innehåller mkt syror osv så går alla serum från Transderma bra att kombinera med vilken hudvårdsserie som helst. Kram Annica

  10. Det här ser väldigt lockande ut. Blir speciellt intresserad av R då huden levt rövare ett tag och jag börjar tröttna lite på att min nu mer än tillfälliga acne som inte riktigt vill ge med sig.
    Var hamnar prislappen på de här godingarna?

    • annica skriver:

      Hej Tove, Du måste prova. De är fantastiska produkter! Glöm inte att ge huden minst en månad innan du kan avgöra om du ser en förbättring!:) DU hittar all info på Skincity.se Just nu har vi 20% om du handlar 2 serum och senast 24.00 på lördag. KRAM Annica

  11. Elin skriver:

    Åhh vill ha vill ha! Nu undrar jag bara…vad använder du över serumet? Just nu kör jag exuviance och blev väldigt sugen på att testa R, kan jag mixa dessa märken? Kram!

    • annica skriver:

      Hej Elin, Ja de är grymma serum! Du kommer älska dem :). Över serumet har jag en återfuktande creme. Om du kör hela exuviance serie så kanske du ska hålla dig till den. Dock funearar det utmärkt om du vill, alla utom A vitamin serumet blandat med med syraprodukterdet blir för mkt exfoliering tycker jag. Men R funkar. topp! Kram Annica

    • Lilac skriver:

      Transderma är verkligen fantastiskt , jag har sydamerikansk hud, och den för under. Har aldrig fått en produkt sim
      Mötet allt. Tack!!!

  12. Jenny Andersson skriver:

    Jag har C på dagen och R på natten . WOW jag är kär !!! Vilka produkter säger jag bara ! Älskar dessa ! 🙂