Serum mot röda acne ärr

Ett problem som många har….. Äntligen har man blivit av med sin acne men så sitter de där de tråkiga röda ärren som spår efter en tuff period rent hudmässigt. Acne kan lämna många olika spår i huden som t.ex. röda ärr som jag nämner här ovan men även mörka pigmentfläckar och ojämnheter i huden. Det är lite olika vem som drabbas av vad, det är också delvis beroende på vilken typ av acne man haft. Idag tänkte jag ge ett bra tips för just dem som besväras av röda ärr som spår av sin acne.

Röda Acne ärr

Laser-Free Serum är serum som hjälper till att på sunda reparationsprocessen i huden, återuppbygga huden, Förbättra hudstrukturen, återställa hudens barriär samt lugna och jämna ut hudtonen.  D.v.s. ypperliga egenskaper för en hud med röda acneärr.

Serumet har riktigt bra effekt på att förbättra hudnyansen och även förfina hudstrukturen. Hjälper till rent generellt skulle jag säga att minska spåren på huden efter miljöskador, UV-skador och andra påfrestningar. Är suverän även för dig med ytliga kärl och rosacea då den är en är läkande och lungnande.

Du behöver inte bara ha ärr av acne för att denna skall vara bra. Den fungerar även utmärkt på en röd blossande irriterad Acnehy för att lugna och påskynda läkning.

Rosacea, acne, känslighy!

Huvudingrediensen i Laser-Free Resurfacer™ är Dragon’s Blood, en röd sav som hämtas från Amazonas Croton Lechleri träd, vilket hjälper till att förminska inflammation och snabba på läkningen. En hemlighet urinvånarna vetat om i många, många hundratals år…

 

Aktiva ingredienser:

  • Dragon’s Blood™ Complex (33.5%):
  • Dragon’s Blood (5%) – hjälper till att förminska inflammation och snabba på läkningen
  • Phytomoist Qusome™ (10%) – intensiv fuktighetsgivare
  • Aquafill™ (5%) – hjälper till att återuppbygga hudens naturliga lipid barriärer
  • DRC Qusome™ (4%) – återuppbygger och reparerar skadad och förtidigt åldrad hud
  • Derm SRC™ – hjälper till att återställa hudens naturliga kollagen och elastin produktion
  • Chromocare™ – jämnar ut och återupplivar struktur och hudnyans
  • Niacinamide PC™ – återställer hudens naturliga balans
  • Alistin® – reparerar stress-skadade cellväggar

 

Detta serum kan kompletteras under annan valfri serie. Många kunder som jag har och som använder t.ex. Jan Marini och besväras av röda acne ärr väljer detta som steg 2  på natten och på dagen sitt C-esta serum som vanligt. Det behövs ofta någon mer syra produkt för strukturen men för det röda är denna väldigt bra. Generellt så är Jan Marini, Peter Thomas Roth, md formulations några av mina favoritserier just för att behandla problem med acne…