Vinnaren! Hudvårdsresa före och efter med Exuviance!

  • | Annica

Exuviance

Ni har ni fått vänta allt bra länga va era sötnosar! Jag har inte glömt tävlingen och här kommer nu vinnaren! Det var såååå många svar som kom in att jag blev RÖRD av lycka att vi kunnat hjälpa så många! Det var hur svårt som helst att välja en vinnare då det fanns flera likvärdiga. Här kommer i alla fall vinnaren  och hennes personliga hudvårdsberättelse och egna bilder före undertiden och efter!

 

”Jag heter XX och är 20 år gammal och har kämpat med hudproblem sedan jag var tolv år gammal.

De första åren tänkte jag inte så mycket på det, alla hade väl någon blemma då och då, men det var då jag började på gymnasiet jag började må riktigt dåligt över det. Alla andra var fortfarande kvar i det stadiet att de fick en eller två finnar, men det bara eskalerade i mitt fall.

Tillslut hade jag finnar över hela ansiktet, ner på halsen, på bröstet, magen och hela ryggen. Jag bytte p-piller tre gånger utan någon skillnad, jag gick på diverse olika ansiktsbehandlingar och testade olika kosttillskott utan resultat.

Jag har räknat ut att jag under de här åren har lagt ut mer än 30.000 kr i bara produktväg och jag har alltid varit noga med att ge alla produkter MINST 6 veckor, men inget hjälpte. Jag testade även att ”låta huden vila” utan massa produkter, men det blev ingen skillnad då heller.

Jag vände mig tillslut till vårdcentralen som skrev ut tetralysal, en medicin som jag hoppades skulle ta bort mina problem men som gjorde dem ännu värre. Jag kunde inte få roaccutan utskrivet efter som min acne inte var ”cystisk” och eftersom jag inte får ärr så de enda de kunde skriva uta annars var salvor, de salvorna jag fick irriterade min hy något så oerhört att jag var tvungen att sluta.

Jag mådde så himla dåligt, jag ville inte visa mig ute för jag skämdes så mycket.

När jag hittade skincity gjorde jag det av en slump, men jag gillar ”tester” och jag tänkte att det skulle vara kul att bli utvärderad av någon som kan.

Jag har acnebelägen, känslig och väldigt väldigt fet hy, min feta hy är det största problemet. Jag blev rekommenderad ”Exuviance”, jag kommer ihåg vad jag tänkte när jag beställde hem produkterna: ”Har redan lagt ner 30.000 så om de här produkterna inte heller funkar så gör det ju inte så stor skillnad”.

I samband med att jag köpte produkterna flyttade jag till en annan stad och efter bara några veckors användning var det enorm skillnad! När jag kom hem åtta veckor senare till min gamla stan fick folk en chock, min hy var som ny! Folk jag träffar idag tror inte att jag har haft några problem, för bara någon dag sedan fick jag höra ”vad har du för foudation? Det ser så naturligt ut!” då jag var osminkad, jag blev så himla glad!

Alla kvällar jag har gråtit, alla gånger jag sa åt min kille att släcka lampan för att han inte skulle se min hy.. tänk om jag hade vetat att hjälpen var så nära?

Tack skincity för att ni har gett mig mitt självförtroende tillbaka!

Bilderna på min dåliga hy är från min nya dator, alla de värsta bilderna jag hade försvann med min gamla. Bilderna jag skickar med är först hur den såg ut efter en veckas användning, efter fyra veckor användning och hur den är nu.

 

 Acne, finnar, plitor, pormaskar Efter en veckas användning

 Acne, finnar, plitor, pormaskar

Efter fyra veckors användning! 

Effektiv behandling mot acne

Effektiv behandling mot acne

Båda dessa två bilder är hur huden ser ut nu!

 Denna tjej har använt följande produkter rån Exuviance:

Gentle cleansing cream
-Soothing toning lotion
-Multi protective Day fluid SPF 15
-I början använde jag ”Evening restorative complex” nu använder jag ”Night renewal hydragel”
Rejuvenating treatment masque

Jag kan tala om att detta och flera andra rörde mig till tårar! Denna typ av feed back gör att jag känner att jag verkligen har VÄRLDENS bästa jobb! Att kunna hjälpa någon så här det är LYCKA för mig!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

44 svar till “Vinnaren! Hudvårdsresa före och efter med Exuviance!”

  • (44) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. hanna skriver:

    Jag har också finnar har provat allt men de hjälper inte. Så nu har jag köpt den här som du säger Har köpt den här . EXUVIANCE
    PURIFYING CLAY MASQUE . Hoppas på att de du säger är sant. för jag går inte ut med mina kompisar , festar inte .

  2. Josefin skriver:

    Hejsan!
    Jag har just nu liknande hy som på första bilden, och har också provat provat otaliga produkter för att bli av med mina finnar däribland exuviance.
    Detta inlägget ger mig dock hopp och jag blir sugen på att testa exuviance igen. När jag använde exuviance senast blev min hy väldig torr och flagnade och fick sämre hy än innan, la därför av med ”behandlingen” eftersom jag såg förfärlig ut och under tiden gick i skolan.
    Jag har läst att huden kan reagera så när den byter ut sig självt till ny hud och att det är positivt, men jag vet inte.
    Jag vill iaf ge exuviance en andra chans och se ifall min hud kan bli fin.

    Jag vill också veta varför hon under första ”perioden” använde en kräm men sedan bytte ut den mot en annan?

    Mvh
    Josefin

    • annica skriver:

      Hej Josefine, Med alla aktiv hudvård så kan huden bli sämre först. Det är en puckelman måste ta sig igenom. Det kan ta ca 3 månader innan man märker förbättring och optimala resultat kan ta upp till 1 år. Nattcremen byttes förmodligen ut då hon kände att hon ville ha en lättare nattcreme. I början blir man som sagt väldigt torr och det kan vara skönt att ha en lite rikare nattcreme. Efter ett tag kan man även känna att man förändrar någon i sin rutin för att få optimal comfort samt så kan man ibland behöva byta för att årstiderna skiftar. Tex lättare på sommaren och lite rikare på vintern. Kram Annica

  3. Lina skriver:

    Jag har fått små hål efter att jag har klämt mina finnar, finns det något bra mot det? Kram

    • annica skriver:

      Hej Lina, Generellt kan man säga att syra produkter drar ihop porerna något. Testa tex Exuviance rejuvenating mask och deras Bionic Skin Rise pads. Det borde göra det hela bättre! Kram Annica

  4. Malin skriver:

    Som om allt bara försvunnit och hela huden blivit skit slät? Vet inte vad mak ska tro på.. har också jätte mycket problem, tror inte min hade blivit helt slät och fixad efter fyra veckor med sånna produkter.. Är detta fejk?

    • annica skriver:

      Hej Malin, Absolut inte. Det är läsarens egna bilder och jag tror hon själv kommenterat oxå i kommentarsfältet. Inget på min blogg är fejk, det är inte min grej alls att luras. DOCK ska man veta att vissa får bukt med problem fort och för andra tar det tid. Väldigt olika dels beroende på hur stora problem, hur länge man har haft dem samt att vi alla helt enkelt är olika. Kram Annica

  5. Kristina skriver:

    Vilken skillnad! Grattis till dig Frida som fått en så fin hy:-) o såklart grattis till vinsten.
    Kram Kristina

  6. S skriver:

    Hejsan!
    Jag har ett dilemma just nu. Jag åkte till Bryssel i måndags och kom hem igår. I min väska som jag checkade in så fanns alla mina andiktsprodukter(Dermalogica). Väskan fick jag inte när jag kom fram och vi kanske inte får våra väskor förrän om 3 veckor eftersom det är strejk på flygplatsen(artikel finns på Aftonbladet). Detta betyder då alltså att jag inte kommer kunna tvätta ansiktet med det jag verkligen behöver(!!!!!) förrän väskorna skickats. Jag har inte tillräckligt med pengar just nu för att kunna köpa ett nytt set(clearing skin wash, ultracalming serum concentrate & active moist) så jag undrar om min hud kommer klara att vara utan det så länge? Den är väldigt känslig och jag får nästan alltid att det ploppar upp nåt nytt. Men kommer huden klara cirka tre veckor utan hudvård? Jag har nämligen bal och student om cirka en månad så det är ju i princip då man vill känna sig som mest fräsch..
    Tacksam för svar!
    Hälsningar en orolig tjej.

    • annica skriver:

      Hej S, Åhh nejjj.. det var ju inte kul alls….. kanske du kan köpa det viktigaste så du klarar dig? 3 veckor utan någon hudvård alls låter lite tufft… Produkterna håller ju sig bra lång tid . Vi skickar till Bryssel med.. välj i kassan bara… Stor kram annica

  7. Annica skriver:

    Hej,
    passar vinnarkonceptet även en något äldre tjej med känslig blandhy, ngt fet men tyvärr även med fina (nåja) linjer? 😉

    Otroligt fint resultat!!

    • annica skriver:

      Hej Annica, Absolut fast ev med lite justeringar i produktval. Gör vårt hudtest på Skincity och önska Exuviance så tar vi fram en perfekt kombo till just dig! KRAM ANNICA

  8. Lena skriver:

    Hej, vilken skillnad det verkar ha blivit. Nu är jag bara lite nyfiken hur hon fått bukt med alla finnarna på rygg, bröst och mage? Det måste ha gått åt mängder med produkter för att få dessa områden lika fin som vad hyn i ansiktet blivit. Det är ju inte så stora förpackningar och ett rätt så högt pris för en tonåring och för föräldrarna. Undrar över detta då jag har son med liknande problem som tjejen på bilderna och skulle verkligen önska att det skulle fungera med denna produkt även för honom.

    Mvh, Lena

    • annica skriver:

      Hej Lena, Detta före efter handlade om ansiktet men Jag kan kolla med henne och se om hon vill dela med sig! Tror kanske inte hon använt ansiktsprodukterna till kroppen. Jag skulle rekommendera dessa Jan Marinis kropps scrub +Bioglycolic hand and body lotion till kroppen alternativt motsvarigheterna hos MD Face & Body Scrub och Hand and body Lotion. De är super bra för tonårs och vuxen problemhy på kroppen. Kram Annica

  9. alicia skriver:

    Hej Annica.
    Det är såhär att jag tänka byta ut lite produkter nu till sommaren. Jag vill testa nya bra produkter utan syror.

    Min fråga nu är om du har en bra dagcreme att rekommendera?

    svårt för dig när du inte vet hur min hud är osv, men kort så är det lite blandhy och jag får ”knottror” på kinderna som verkligen inte försvinner. kan det vara pga. yttorrhet?

    /mvh alicia

    • annica skriver:

      Hej Alicia, Knottrorna kan bero på många olika saker och yttorrhet kan vara en av dem. Det är oxå viktigt att veta när jag ska rekommendera en dagcreme vad du använder i övrig. Bästa är att hålla sig till en å samma serie. Vill du ha en lätt creme med mycket antioxidanter och fukt så är MD´s Moisture Defense Antioxidant Lotion super!! Som SPF ovanpå kan du välja tex Jan Marinis Daily Face Protectant under sommaren på dagen. Dessa funkar att kombinera med andra märken! Kram Annica

      • Alicia skriver:

        Hej igen.

        Just nu använder jag mig av mene & moy rakt igenom + serum från priori. Jag funderar på om m&m är lite för starkt för mitt ansikte just nu.
        Så därför tänkte jag beställa en av dermalogicas rengöringar och en ny bra dagcreme för att se om det blir förändring.

        Sedan ska jag flytta till Australien och pga det vill jag ha hudvård som är ”mildare” även fast jag alltid har spf, men den starka solen kan jag inte komma undan där 🙂

        Är md’s dagcreme syra-fri?

        / Alicia

  10. Thessa skriver:

    Grattis! Nu är det så klart Annica som utser vinnaren, men jag tycker det är synd att man inte använt sig av samma kamera (?) på de sista bilderna, det må så vara att hyn är ljus,men särskilt den sista bilden är ju helt grynig, varken huden eller bakgrunden är fokuserad och inzoomad så man kan se huden ordenligt, men nu kanske jag har överkrav, är gift med en amatörfotograf som (på gott och ont) verkligen kan konsten att zooma in hyn (och nej, jag är inte avundsjuk, bara nyfiken på hur huden ser ut) Nåja, en vinnare är utsedd och det är ingen fototävling, så det är bara att gratulera!

    • annica skriver:

      Hej Thessa, Vinnaren har själv uttalat sig i en kommentar så jag känner att mina ord är överflödiga nu ang detta. 🙂 Kraaam Annica:)

    • Frida skriver:

      Hej, det var jag som vann och anledningen till att det inte är samma kamera är för att det inte var min egen kamera jag använde på de första två bilderna, jag flyttade och har tyvärr ingen egen kamera med lika bra skärpa. Hade jag haft det hade jag använt den.

      MVH Frida

      • annica skriver:

        Hej Frida, Tack för din kommentar 🙂 Du är såååå fin på bilderna och jag tycker de är jättebra även om ljuset är olika! Budskapet går fram och det var det som var grejen;))KRAM annica

      • Fia skriver:

        Frida:
        Du ska inte behöva förklara dig. Att du använt olika kameror eller fotat i olika ljus/rum beror ju på att du inte planerat av vara med i en tävling. Man tar ju ofta bilderna ”till sig själv” och då är det inte så noga för man ser ju resultatet ändå. Så synd att dessa tjejer(och som oftast alltid tjejer) tyvärr måste hitta fel. Jag förstår inte hur dom kan klaga på ljuset man ser ju tydligt på alla bilderna att ljuset ligger med fokus på ansiktet. Men det ska vi inte behöva diskutera ens. Stort grattis och tusen kramar till dig!! <3

  11. Elisabeth skriver:

    Gud vilken skillnad! Helt glowing!!! Lyckost henne som inte får ärr. Stort grattis tjejen!

  12. Anneli skriver:

    Tänk att det alltid finns en ”Sylvia”. En sån som måste ifrågasätta sanningshalten i en – numera – överlycklig tjejs berättelse och därmed lägga sordin på den fina och positiva stämning övriga inlägg haft. Har ofta undrat vad det beror på? Förmodligen avundsjuka. Som anhörig till ”vinnaren” kan jag berätta för Sylvia att ALLT ”vinnaren” sagt är sant och att hon snarare underdrivit än överdrivit sin berättelse. Att du Sylvia tycker att fotona är ”ljusa” är en – för mig – besynnerlig kritik då det i så fall borde synas ännu bättre om det fanns några ojämnheter i hyn. Jag är övertygad om att även om hon hade lagt upp hundra foton så hade Sylvia ändå lyckats hittat något negativt att säga. DET tycker jag är synd.

    • annica skriver:

      Hej Anneli, Rolgit att höra du kan intyga de fina resultaten. Jag är så glad för hennes skull! Kram till dig! Annica

  13. Sylvia skriver:

    Varför så ljusa bilder på den NYA hyn! Inte trovärdigt när man presenterar det så, även om det är sant! Synd!

    • annica skriver:

      Hej Sylvia, Bilderna är helt och hållet tjejens egna och jag tyckte trots olika ljus att man såg klart och tydligt vilken skillnad det blivit på huden. Denna tävling gick helt ut på att använda de tävlandes egna bilder.. alltså inget jag ändrat eller så.. Kram Annica

    • Jenny skriver:

      Håller med övriga som kommenterar Sylvias kommentar om fotografierna. Faktum är att mina ”efter” kort hade precis samma problem.

      Det var praktiskt omöjligt för min del att ta en ”efter” bild från samma rum som jag hade tagit min ”före” bild – så jag försökte göra det så rättvist som möjligt och håll mig i ett rum med typ samma belysning (ljusrör med mjukt ljus). Ändå så reagerade jag på att mitt ”efter” kort var ljusare och tog om det flera gånger (i olika rum till och med) – insåg sedan efter samtal med min mamma att det faktiskt är så att min hy ÄR MKT ljusare nu när allt röda och alla irritationer i hyn är borta och den är så mkt jämnare.

      Så för min del så tror jag definitivt på resultatet som vinnaren har fått – tror till och med att det kan vara så att hyn är så mkt jämnare i tonen att den ser ljusare ut + att den troligen är det nu när det röda är borta.

      Så stort grattis till vinnaren! Vilka resultat!!

      • annica skriver:

        Hej Jenny, Ja det är svårt ibland med bilder… Jag tycker med bilderna var tydliga trots olika ljus. Kram Annica

    • Septemberflikka skriver:

      Men även om de är ljusare så ser man ju att blemmorna är borta. 😉

  14. Sara O skriver:

    Oj, man kanske ska testa Exuviance 🙂 Verkar vara riktigt bra produkter!

  15. Lulillan skriver:

    Wow, det måste kännas så skönt för henne att ha hittat rätt. Resultatet är fantastiskt! Vad roligt att kunna hjälpa människor på det sättet.

  16. Septemberflikka skriver:

    Wow, vilken förändring!

    Och stort grattis till dig som vann!

    Jag förstår verkligen att man kan må rikitgt dåligt över sin hy i ansiktet, det är ju faktiskt det första som möter andra människor. Vilken boost för självförtroendet att få en sån skillnad.

    Älskar såna här solskenshistorier, mer sånt 😀

    kram

  17. Fia skriver:

    Wow vilket resultat! Kul ände före och efter bilder, mer sånt!:) måste va en otrolig lycka för tjejen att bli så fin i hyn! Grattis!!

    • annica skriver:

      Hej Fia, Ja hon e så fin i huden nu:)! Kul att du gillar före och efter inlägg:) Ska se om vi kan ordna mer sånt:) KRAM Annica

  18. Hilde skriver:

    Stort grattis till vinnaren och Skincity!! Resultatet är fantastisk! Så himla kul att få läsa och se för och efterbilder.
    Kram