Skincitys hudterapeuter väljer..

  • | Annica

Gåva Skincity

Taaaa Daaa! Så var den här! Äntligen vår finfina gåva som vi på Skincity tagit fram för att ge dig som kund i butiken den maximala upplevelsen. En provsmakning på något av det bästa vi har att erbjuda!

Jag tillsammans med mina duktiga hudterapeut-kollegor har handplockat 10 favoriter som vi vill att du ska få uppleva. 10 produkter i miniformat som vi tycker är några av de bästa i sin genrer. Produkterna kommer i en härligt corallröd Skincity-väska.  Denna väska i den corallröda färgen fås bara i detta kit och speciellt framtagen för detta ändamål. Ni vet ju vid det här laget att ROSA och CORALL är två stora färger i vår! SÅ vem vill inte ha den coralliga Skincity bagen å glida runt med i sommar??:)

skincity bag bild 2 bild 3

Gåvan innehåller . rengöring från Maria Åkerberg och Sensai by Kanebo, ansiktsmist från murad, serum från Transderma, creme från Babor,  primer från Clarins, brun utan sol från Sensai, askungemask från Peter Thomas Roth + att du får Skincitys populära The Sponge och nyheten Skincity The Hair Band som är vår egen superlyxiga bandåJag skulle säga, bandåernas bandå. Superlyxigt material, bred och rejäl! Så gossig och lätt att tvätta och hålla ren:) The Hairband finns ännu inte till försäljning utan lanseras i denna gåva:)!

Annica Forsgren,

Jag hade  räknat med att vi skulle kunna erbjuda denna som en gåva i 2 veckor men ni alla har gått bananas på detta erbjudande och det ser ut som att det bara kommer räcka över påskhelgen!  Jag är så glad att ni verkar gilla det, men ni som är sugna på det  bör slå till nu för nedräkningen på antalet vi har kvar i lager har börjat.

Så här lyser erbjudandet: Vid köp av valfria produkter på Skincity för mer än 1000kr får du vår gåva, Värde: 1045kr. Gäller så långt lagret räcker. Gåvan skickas med automatiskt och erbjudandet gäller så länge ni ser det på siten!

Jag hoppas att vi kan ge er en riktigt härligt hudvårdande upplevelse!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

33 svar till “Skincitys hudterapeuter väljer..”

  • (33) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. susann skriver:

    Hej, 🙂
    jag har ganska torr hud på kroppen och när jag var liten så fick jag varmt vatten på mig och det har gjort att det är lite ärr på låren och på magen ser de ut som stora porer om man kollar nära, jag är 25 år, jag undrar om du kan rekomendera någon bra kroppspeeling och bodylotion som återfuktar och förfinar huden och väcker upp den är så blek och tråkig,just nu använder jag biotherms lait corporel 🙂

  2. W skriver:

    Hej Annica, tack för dina svar! Jag tänkte mig Lotion II, moist och Emulsion II moist från CP serien. Är det ett bra val? Undrar också om jag behöver ha ett ögonkräm eller funkar det att ha ögonserumet och sedan A-vatten och 24h kräm från CP serien? Annars funderar jag på total eye care med tanke på att det har solskyddsfaktor 15. Visst kan man använda ViZ serumet när man ammar?

    Tror definitivt att jag kommer att gilla ögonserumet då du har skrivit så gott om det och då måste det vara riktigt bra 🙂

    Vill passa på och tacka dig för en kanon blogg med bra och proffsigt bemötande, samt alla dina supergulliga och supertrevliga kollegor som alltid är så omtänksamma och duktiga och ger kanonservice. Speciellt tack till fina Lena för hennes hjälp idag. Det betyder jätte mycket! Kram W

    • annica skriver:

      Hej W, Det låter som ett bra val! Sensais emulsions funkar även runt ögonen. Väldigt praktiskt så börja med det. vill du ändå ha en separat ögoncreme så kan du ju addera det sen. Du kan använda allt när du ammar. Tack själv kära du! Så roligt att höra! Stor kram till dig!
      Annica

  3. annica skriver:

    Hej W, Kul du gillar min blogg:)) TACK!! Kul att du även gillar skincity…:) Hmmm märkligt svar där de olika svaren säger emot varann..
    CP är perfekt om du vill uppgradera och satsa lite mer antiage. Låter som du har en riktigt bra hudvårdsrutin spontant. Testa ViZ serumet tycker jag, det är jättebra återfuktande serum! hoppas du kommer gilla ögonserumet… i love it. Vill du ha tips på CP produker så gör vårt hudtest. kram annica

  4. W skriver:

    Ojdå… Ber verkligen om ursäkt. Som om mitt inlägg inte var långt nog så kommer det tre ggr oxå. Det blev nog något tokigt med tekniken. ☺️
    Sorry hoppas ni har överseende med detta. Får skylla på ett skrikande bebis som stressade mig.
    Kram

  5. W skriver:

    Hej Annica och tack för en superblogg! Hittade er för ca ett halvår sedan
    och är sedan dess en trogen läsare på din fantastiska blogg och även trogen kund på skincity:-)
    Häromdagen gjorde jag en hudanalys på LloydsApotek bara och fick detta resultat:
    Hydrating=63,2 (normal hy)
    Talg=0,0( torr hy)
    Elasticitet=30 (reducerat elasticitet)
    PH=0,9 (låg PH)
    ”Huden har reducerat elasticitet trots att hydrating är god. Talginnehållet är låg och kan innebära ökad risk för uttorkning.”
    Vad innebär allt detta?
    Sedan står det lite råd om vilka produkter man ska använda osv. men jag är mer intresserad av att höra din åsikt om vilka produkter jag borde använda. Jag är 32 år.
    Jag har dessa från Sensai by kanebo som jag har använd i ca halvår nu.
    Silky Purifying Cleansing Balm
    Silky Purifying Foaming Facial Wash
    Silk Softening Lotion Moist
    Silk Emulsion Super Moist
    Silk Moisture Supply Eye Cream
    Silky Purifying Silk Peeling Powder
    Ansiktsmask Moisturising mask från MÅ
    Solskydd phytomer SPF 30
    Jag upplever att jag börjar få mer framträdande fina linjer/rynkor under ögonen, men mest vid nasolabialvecket. Har dessutom fått mera fräknar finnar och blemmor. Min hud är i obalans just nu, men med tanke på att jag fått barn för ca 6veckor sedan så är detta kanske inte så konstig. Hursomhelst jag funderar på om jag ska byta ut silk serien mot CP serien istället samt skaffa ett serum tex: PTR serum VIZ-1000 eller camu camu c-serum. Skulle detta vara tillräckligt? Eller rekommenderar du ett annat hudvårdsmärke eller serum? Har varit inne på att byta till dermalogica, men har svårt att bestämma mig. Har föresten precis inhandlat UltraSmoothing Eye Serum från dermalogica som jag fått hem idag tillsammans med det underbara gåvan ni hade:-)
    Tacksam för ditt svar och ber om ursäkt för detta långa inlägg. Hoppas du orkar läsa igenom allt.
    //Kram

  6. Jessica skriver:

    Är det någon av produkterna i denna fina gåva som INTE går att använda ihop med Exuviance? Eller jag kan använda dem allihop?

    Går Murad ansiktsvatten att spraya över makeup?

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Jessica, allt går att kombinera med Exuviance om du så vill. Japp.. toppen över makeup! Det medföljer lite information om produkterna i paketet. Kram annica

  7. Nathalie N skriver:

    Glad påsk på dig.
    De var jag som har skrivit ang ögonbrynen och har blivit lite bättre då jag noppat den jämnare så nu behöver jag inte riktigt dölja mig bakom håret men skulle du kunna rekommendera någon bra penna som gör att ögonbrynen blir lite skarpare eller funkar vilken som?

    Sen har jag även upptäckt ett problem när jag he på concealer. När jag har gjort det känns det som den framhäver rynkorna vid ögonen eller jag vet inte. Ser i alla fall inte bra ut och ska fylla 20 i år och har redan rynkor? Fattar ingenting .. 🙁 . Känns som jag har testat på olika concealer men blir som samma resultat. Vad är de ja gör för fel? Har även torr hy / kombinerad så kan de vara att de kan påverka ögonen? För man har ju som sagt tunn hud där har jag hört i alla fall.
    Supertacksam för svar! Kram

    • annica skriver:

      Hej Nathalie, Tack i efterskott, hoppas du hade en fin påsk med:). Jag tycker ju sensais eyebrow pen är den bästa! färgen greish Brown. Du måste först ha en återfuktande ögoncreme sen lägger du på concealer och duttar in den. Sensais concesler är toppen. Rynkorna som du upplever är till 100% torrhetslinjer och du behöver mer fukt så kommer de försvinna. kramar anncia

  8. Camilla skriver:

    Hej!
    Jag använder mig av JM (startkittet, som håller på att ta slut) just nu och har även Transderma R hemma och är väldigt nöjd med produkterna. Nu inför sommaren så vill jag använda ett c-serum och kan inte riktigt bestämma mig om jag ska slå till på JMs eller Transderma C. Transderma R har ju ifs i sig c-vitamin redan men är kanske inte lika bra på sommaren då den även ska göra huden ljusare (och då antar jag att den inte är bra att ha på sommaren?). Sedan när det gäller solskydd, hur ofta ska man smörja in sig på sommaren (när man inte solar och gassar på stranden) lite jobbigt när man har smink och måste smörja in sig stup i kvarten. Just på grund av det så hade jag tänkt införskaffa mig JMs solskydd, men misstänker att man även med den måste bättra på under dagen? Och sista frågan, en bra ögonkräm för en nybliven tvåbarnsmor (mörka ringar under ögonen).
    Tusen tack för alla tips man fått under åren!
    Glad påsk!

  9. åsa skriver:

    Solig påskhelg, och trots spf mellan 30 och 50 och solhatt i trädgården har en envis pigmentfläck dykt upp igen. De andra verkar hålla sig hyfsat i schack (mina vanliga fräknar kan jag leva med), men den här vid sidan av näsan, mot kinden, kom som ett brev på posten. Vad göra? Ska jag vänta till efter sommaren? Kan jag hoppas att mina vanliga syraprodukter dämpar den om jag försöker bli ännu mer nitisk med solskydd/undvika solljus?
    Jag använder Exuviance just nu.
    (Har tidigare upplevt att de pigmentfläckar som dykt upp har försvunnit av sig själv under vinterhalvåret – ev pga produkter, ej uppljusande men syra – och klarade mig från fläckar förra sommaren vad jag minns, så det här var ju retligt.)

    • annica skriver:

      Hej Åsa, Ja eller hur… SÅ irriterande. Du kan punktbehandla den om du är supernoga och har högt spf på den hela långa sommarn. Nästan dutta på efter med extra tjockt lager spf. En del försvinner på vintern och kommer upp med solen och en del stannar forever… lite olika. kram Annica

      • åsa skriver:

        Avdelningen små förtretligheter i livet, men ändå! Menar du punktvis behandling med Optilight eller Skin Brightening Gel? (Efter att ha varit inne och kikat på Exuviances produkter, som jag antar att det är smartast att hålla sig till).

        Måste också säga att Blisslabs spf 30 verkligen är precis så lätt och flyktig som du skrev när jag velade kring köpet. Den försvinner så snabbt in i huden att jag blir osäker ibland på var jag egentligen har lagt på den 🙂

        • annica skriver:

          Hej Åsa, Alltså brightening tycker jag för sån lokalbehandling. KUUUL att du tycker det om Bliss labs SPF30 Eller hur den bara smälter!!! Kul att du känner dig att min beskrivning var korrekt:) Kram annica

          • åsa skriver:

            Tack!!! Jamen jag litar helt och fullt på dig 🙂 Har fått så många bra tips här. Trodde bara inte att det var möjligt att ett solskydd/ett lager till kunde kännas typ… inte alls. Perfekt till vardags.

          • annica skriver:

            Så lite Åsa:) Kul du känner så:). Eller hur.. jag blev impad av den med. Kram annica

  10. Amanda skriver:

    Har såklart slått till! 🙂 hihi.. Bland annat babors 14-dagars kur. Men undrar lite, jag använder Jan Marinis 5-stegs system. Men de 14 dagarna då jag använder ampullerna, hur gör jag då? Kör jag då på kvällen steg 1, sedan ampull, och sen bara créme (steg5)? Eller kör jag 1, ampull, steg 3 sedan 5?

    Undrar lite med, började för ca en och en halv månad sen med JM, använde tidigare Exuviance. Mitt främsta problem är inkapslingar i kinderna. Just nu har jag dock endel irriterade finnar,tror det är mest för att jag vart där o klämt/pillat…men det är så upp och ner. Ibland är huden fin o inga utbrott men inkapslingarna är där och blir inte bättre..upplever att det är mest på kvällen när jag makear av mig.. Oftast på morgonen är det lugnare, o känns liksom inte lika mycket (masserar jag liksom kinderna på kvällen är det helt knottrigt inuti huden där..) vad beror det på? Är sjukt less på detta. Använder bioclear rengöringen, cesta serum, bioclear lotion, använde transformation cream men den är slut nu o jag köpte istället recover e cream (köpte endast för att jag handlat så galet mycket,o den kosta typ hälften så mycket som transformation..dumt gjort kanske) använder också antioxidant solskyddet…samt 2-stegs peelingen.. O juste som precleanse använder jag just nu carrot butter cleanser från The Organic pharmacy… vet att det kan bero på kost o så mycket också men..vad kan jag göra mer för att få inkapslingarna att försvinna?? De syns så väl vad jag än gör, går ju inte att sminka över liksom för man ser att det är knottrigt..:-( kram bästa Annica <3

    • annica skriver:

      Hej Amanda, Kul, hoppas du blir nöjd! då tar du ampullerna istället för C-esta serum, dvs steg 2Om du bara kört JM två veckor så ge det lite mer tid. Tror att bioclear kan hjälpa dig mkt med detta men räkna 3 månader och 6 månader för helt optimala resultat. Så kör på som du gör. Skippa Carrot rengöringen nu och försök vara konsekvent med JM istället. Kramar och lycka till ! Annica

    • Amanda skriver:

      Måste tillägga med att jag funderar på att byta till Dermalogica..förstår att det kanske inte är supersmart men det känns som mer min grej. Tyvärr tycker jag JM är lite för bökigt och jag jobbar så mycket just nu och skulle vilja köra med något smidigare.. O JM är så otroligt dyrt med,med alla olika saker o så tar de slut så fort..full size produkterna serumen räckte en månad..créme kanske 3 veckor ,känner att det inte håller för mig i längden. Skulle det vara superdumt att byta? Gaaahh känns hopplöst just nu o jag e så kluven!!! Kram

      • annica skriver:

        Hej Amanda, Man kan göra med JM som vilken serie som helst. Dvs rengöring, serum och creme eller bara rengöring och creme. Man behöver inte ha alla steg om man inte tycker om det. Vill du ha något i bättre pris men ändå bra så tycker jag du kikar på exuviance istället. Dermalogica är ju också rätt höga priser på. Kram annica

  11. Hilde skriver:

    Vad roligt att så många redan nappat på erbjudandet. När du lade ut bilden på morgonen på Instagram var jag glad att jag redan hade börjat fylla på i varukorgen, annars hade jag nog bara klickat hej vilt 😀
    Det här är toppen för mig som gillar att testa nya produkter, och det ser minsann ut som att paketet landar här redan på tisdag, tjohoo!
    Kram och tack för suveränt erbjudande!

    • annica skriver:

      Hej Hilde, jag det blev rena rama hysterin i helgen:)) Du är smart du och laddar korgen så du kan va snabb om något spännande dyker upp:)) Taktiskt och rutinerat;) Berätta sen om du fått någon ny favorit! KRAM A

  12. Ann-Charlotte skriver:

    Åh lööööve corall! Så yes självklart klickat lite här å var! Förstod att det skulle bli lite catfight om detta kalaserbjudande, och hoppas paketet redan är på g! Spännande och alltid lika härligt med paket fr Skincity som väntar! 🙂
    Kram! Ann-Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte, me tooo just löööve it:). Yes, Catfight är rätta ordet.. helt försummad över hur poppis detta blev:) crayzy.. planen var det skulle vara en 2 v kamanj! :)) Well kul att ni gillar:))) Kram annica

  13. petra I skriver:

    Hej! Kan jag som har känslig hud med roccasea använda
    Rodial
    Dragons Blood Hyaluronic Mask Jag använder Dermalogica Ultra Calming i övrigt. Kram Petra

  14. charlotta skriver:

    Hej Annika! Vilken ögonkräm är bäst för ganska mycket linjer och mörka ringar? Vilket serum är bäst mot en hud som alltid är röd?
    Kram och glad påsk:)