Vinnarna av bliss- tävlingen!

  • | Annica

 

Blisslabs. Vinn huvdård, tävling

Nu har jag korat två värdiga vinnare av varsitt kit med blissprodukter.

Här är vinnarna och dess motiveringar.

 

Emelie
Hej allihopa! Åh Bliss har ju helt underbara produkter som man blir så fräsch & glad av. Mitt produkttips för att snabbt bli vårfräsch kommer just från Bliss och heter Fabulous skin -reviving rubbering mask! En superhärlig ansiktsmask som fräschar upp och jämnar ut huden och ger sån härlig mjukhet & lyster efteråt. Dessutom är den skön och avslappnande att ha på huden och lätt att dra av när den stelnat. Min man gav mig den här masken i present och till min stora glädje finns den på skincity så jag beställde nyligen ett nytt paket!

 

Frida

Vilken rolig tävling! För att få en vårfräsch hud snabbt brukar jag börja med att peela huden med Maria Åkerberg papaya peeling, helt klart en favorit! Sedan lägger jag på rose facial oil från Neal’s Yard (kan vara det bästa som hänt mig!) följt av Beauty flash balm från Clarins och slutligen ett solskydd som är ett måste. Huden ser verkligen superfräsch ut direkt och man får en fantastisk lyster! Ingen makeup behövs efter detta. Vill jag vara lite extra tjusig lägger jag ett rouge på kindbenen och lite highliter under ögonbrynen, i ögonvrån och vid amorbågen.

 

Emelie och Frida – maila till info@skincity era adresser + mobilnummer så sänder vi vinsterna till er!

Tack alla underbara för att ni var med och tävlade och för alla era superbra tips! Har lusläst vartenda ett!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 svar till “Vinnarna av bliss- tävlingen!”

  • (13) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sanela skriver:

    Hej! Jag använder Exuviances produkter (gentle tvätt, soothing toning lotion, age reverse dagkräm, evening restorative complex + vespera serum) och har precis beställt Jan Marini som du rekommenderade i ditt blogginlägg då jag har problem med pigmentfläckar. Jag läste ovanför att man inte ska blanda dessa två märken? Stämmer detta eller går det att använda Jan Marini som solskydd ovanför min dagkräm?

    Med vänlig hälsning, Sanela! 🙂

  2. Sofie skriver:

    Hej igen! Tusen tack 🙂 då ska jag göra denna underbara fredag ännu bättre och lägga en beställning på dessa två!
    Ha en underbar påsk! Kram

  3. Sofie skriver:

    Hej Annica och tack för svar! Vad tror du om silk emulsion light från kanebo ovanpå jan marinis bioclear lotion? Är så sugen att prova både JM och kanebo.
    Kram 🙂

  4. Frida skriver:

    Hurraaa jag vann, åhhhh va glad jag blir! Tack så mycket för en rolig tävling & underbar vinst! Fast du har blandat ihop våra namn. Det är jag som rekommenderar Bliss fabulösa fabulous skin-reviving rubbering mask:). Längtar efter att få prova den nya Bliss serien, tusen tack. Glad Påsk till er alla på Skincity! Kram / Frida

  5. Nicka skriver:

    Hej Decleor tan activator solarie oljan för ansiktet hur länge kan man använda den? Varje dag under solkrämen? Hela sommaren?Måste man börja en vecka innan man går ut i solen? För de ska verkan.Passar väldigt känslig hy.Ha det gott Annica:-)

  6. Sofie skriver:

    Hej Annica! Är sugen att prova bioclear lotion från jan marini, kan jag ha exuviance multi protective spf15 lotion ovan? Sen har jag precis köpt bliss Cityskydd med som ja kommer ha 🙂
    Kram kram Sofie

    • annica skriver:

      Hej Sofie, Jag rekommenderar inte at man blandar olika märken med syror.. dvs dessa produkter från JM och Exuviance. Dock funkar cityskyddet till båda. Kram annica