Tipsen från i Söndags!

  • | Annica

Ögonbryn nyhetsmorgon

Har fått en del frågor vad det var jag tipsade om i söndags.Här kommer en closeup på de tre produkter jag pratade om mest om.

 Sensai Eye Brow Pencil.. ni som följt mitt blogg ett tag vet att jag gillar denna. Färgen som är snyggast och passar nästan alla är Greish Brown.

Ögonfrans näring som även kan användas på ögonbrynen för att stimulera hårväxten är Prioris Lash Recovery Serum. Räkna med minst 5-6 veckor innan man börjar se resultat.

Snygg highlighter är Jane Iredales In Touch. Skapar superfin glow. Lägg även gärna högst upp på kindbenet för snygg lyster och shiny effekt!

Rubis, eyebrow,

Och sist men inte minst.. världens bästa  pincett från RUBIS.. läs mer om den HÄR!

Den är så bra att min modell Ester som inte riktigt trodde på mig hur sjukt bra den var testade lite efter inslaget.. HAHA.. hon fick så hon tålde. Hon gick på rätt hårt och var van att få trycka ner sin pinvett i huden för att få tag på stråna.. Hon gjorde samma med denna..men denna är ju så skarp att man itne beöver det.. det som hände var att hon fick små sår på locket… ajajaj.. men ett bevis på hur sjukt bra den är och man kan vara extremt lätt på handen och få extremt bra resultat.. inget slitande och dragande här inte:)

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 svar till “Tipsen från i Söndags!”

  • (17) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Embla skriver:

    Hej! Jag undrar lite kring ögonfransserum, vilken skulle du rekommendera idag som inte pajar ögonen men ger härligt vipp?

  2. Åsa skriver:

    Hej Annica,
    Det verkar som om ni slutat sälja lash serum från Priori. Kommer ni få in något annat godkänt alternativ?

    Jag, och flera vänner, använde tidigare Revitalash och hade till en början jättebra resultat. Efter ett halvår avtog effekten. Vet du om det blir en tillvänjning på dessa typer av produkter eller om preparatet helt enkelt blir gammalt efter några månader.

    Nu hoppas vi på ett godkänd produkt med mer långvarig effekt.

    Tack på förhand!

  3. Karin skriver:

    Åh vilka fina gloss :)) Ska beställa en bus för ansiktet från skincity men fick beslutsångest 😉 Vilken rekommenderar du? Vill gärna applicera på kvällen och vakna ”fräsch” 🙂 Ska jag använda nattkräm innan eller efter?

    Soliga hälsningar

  4. Peter skriver:

    Hej Annica,

    Jag skulle vilja komma i kontakt med dig angående din blogg. Hör av dig till min angivna mailaddress.

    Tack på förhand!

  5. Emma skriver:

    Jättebra klipp som vanligt 🙂 Har tagit mig i kragen och beställt en Rubis 🙂

  6. Matilda skriver:

    Hej!
    Jag håller så med om att pincetten är fantastisk! Jag har inte varit en sån som brytt mig om mina ögonbryn så mycket innan, men tror helt klart att det haft med pincetten att göra ( en del iaf). Nu går det så lätt, så tusen tack för alla tips!

    Kram

  7. Ann-Charlotte skriver:

    Sandra: Det låter som små inkapslingar som jag hade nästan fulla pannan av innan jag började med Exuviance! Sen dess är de puts väck! 🙂 Får se vad Annica rekommenderar!
    Superbra bryntips, såklart av dig Annica! Jag undrar om jag inte ska pensla på lite av min Xlash på brynen, som jag annars har på fransarna! 🙂
    Kram! <3

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte, där ser man.. just Exuviance jag tipsade om:) Ja gör det!! ÅS får du fart på dem. MEn bara där det är glest om du inte vill ha de andra stråna längre:) KRam annica

  8. Saga skriver:

    Hej Annika, jag behöver hjälp! Jag har ”fin hy” om man tittar på långt håll. Men när man tittar på nära håll så buktar det ut, som små prickar fast dom har samma färg som huden. Jag kan klämma dom och då kommer det ut var, (som en småfinne).
    Jag har torr hy men använder bra produkter som jag har köpt på skincity. Jag använder dermalogica speciel vleabsing varje morgon och kväll. Samt peeling daily microfoliant. Smörjer mig med active moist samt olja som är gjord från sockerrör.
    Hur ska jag få bort knottrorna pch små finnarna? Får panik!
    Med vänlig hälsning, saga

    • annica skriver:

      Hej Saga, Låter som lite underliggande orenheter. Hur länge har du använt produkterna? Om du använt dem mer än 6 månader så kan du besöka en salong och intensifiera behandlingen. Alternativt byta till tex exuviance och se om det hjälper dig bättre med detta. Om du har haft detta schema mindre än 4 månader så tycker jag att du kör vidare och har lite mer is i magen! Kram annica

      • Saga skriver:

        Tack för snabbt svar. Har haft produkterna i 1 år. Får ta mig till en salong då. Tack!

  9. Atania skriver:

    Hej:).
    Skulle behöva lite hjälp……
    Jag använder JM’s produkter och tänkte pröva masken Retion plus masken…. Vad ska jag då ha för peeling?( Har en bland hy acne hy)
    Skulle oxå vilja ha en bra concealer som täcker ärren som är röda, men även dom finnar jag har/ får som ibland blir röda och blåa?
    Hjälp:( Kram

    • annica skriver:

      Hej Atania, Du kör Clean Zyme och Skin Zyme som peeling. Superbra! För ärrren.. kolla exuviance concealer! Kram annica