BareMinerals BB Performance Eyeshadow 5 i 1

  • | Annica

bareminerals 5 in 1 eyeshadow cream SPF15

Så kom den en efterlängtad nyhet från bareMinerals. Jag har gillat deras eyelid primer väldigt mycket å blev så ledsen i ögat när jag förstod att den skulle utgå.

Himlans tur var det väl att de istället kom med en ny och rejält förbättrad version. Extra + är att den finns i så många färger! Den förra hade jag ofta ensamt som basskugga då den skimrade så fint.. det kan man med dessa också men valmöjligheten på ton är mkt större. Hela 10 fina färger finns att välja mellan. Både mörkare och ljusare för att göra en hel makeup med!

Naturlig makeup

5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow är en primer, som jämnar ut hudtonen på ögonlocket. En multi-tasking produkt, som ger en snygg finish och fixerar makeup. Kan användas som den är eller under annan ögonskugga som gör att den sitter längre. Den har hudvårdande egenskaper och innehåller SPF 15.

De 5 i 1 sakerna man syftar till:

  1. Ögonskugga som ger en naturlig, lång och hållbar färg
  2. Primer effekt
  3. Hudvårdande effekt
  4. Uppljusande effekt
  5. SPF15 skyddar huden mot åldrande som orsakas av solskador

bild 2
Här har ni hela uppställningen rätt tjockt målat på min arm. Färgerna ser ni på typerna som står i tur och ordning efter hur jag applicerat.

bareminerals 5 in 1 eyeshadow primer SPF15 bareminerals prime eyeshadow 5 i 1
Mina personliga favoriter som basskuggor är de tre jag satt kryss på i nederkant d.v.s. Soft Linen, Soft Shell och Barely Nude. För lite mörkare kontraster gillar jag bäst de två jag satt kryss på upptill, d.v.s. Elegant Taupe och Sweet Spice.

bareminerals 5 in 1

bild 5

Här nedan ser ni färgen Soft Shell lite mer ut applicerat och den fina lyster de alla ger! Denna färg är jättefin och inte så rosa som den först kan se ut.. me like a lot!

Soft Shell Bareminerals 5 in 1 bild 3 copy bild 4 copy bild 5 copy

Jag vet att Elin och Lena hos oss på Skincity, som är lite mörkare i sina färger och hår gillade den med lite grönt i – Delicate Moss.

De är rätt torra i konsistensen vilket jag gillar. Fixerar makeupen SJUKT bra måste jag säga. När jag var på 4:an sist hade jag förpreppat med lite foundation å så och denna primer på ögonlocket innan duktiga makeup artisten Anna Kokotos gjorde makeup.

Annica Forsgren. Makeup Anna Kokotos

Efter inslaget så satt jag i en svettig bil i 6h till Halmstad OCH mina vänner… tro det eller ej men skuggan satt banne mig perfekt när jag kom fram. Helt amazing. Jag har annars sånna ögonlock där skuggan gärna fastnar i vecken och är rätt kräsen vad gäller primers.

3 tips vill jag dela med mig angående användning av denna.

  1. Rör runt i flaskan med den lilla applikatorn så produkten fördelas ordentligt innan användning.
  2. Ta en klutt på handryggen och applicera sen med en separat (ren) skumapplikator. Sensai har en bra som har den ena delen lite bredare och den andra tunnare för mer finlir.
  3. Applicera tunt!

Eye shadow tip sendai

SÅ babes… vad väntar ni på? Gå in och klick hem ert ex!

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

23 svar till “BareMinerals BB Performance Eyeshadow 5 i 1”

  • (23) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Viktoria skriver:

    Hej! Är det någon av de mörkare färgerna som du kan säga är lite glittrig? Köpte divine wine och den är fin och verkar sitta väldigt bra, men skulle vara kul med någon lite lystrigare 🙂

  2. Fia skriver:

    Har funderingar kring den då på varenda bild jag ser överallt så ser det så ”torrt” ut efter applicering? Varenda rynka etc (som inte synts tidigare) syns som bara den… Är den bara tänkt för yngre utan ev livstecken på ögonlocken?

    • annica skriver:

      Hej Fia, Om du menar när jag satt den på armen så har jag ju ett alldeles för tjockt lager. När du sätter den på locket a du ju tunt bara och den blir fin tycker jag. Den kladdar inte och ör torr på det sättet men ijag tycker inte man ser rynkig å så utav den..Du kanske kan testa den i en butik på ditt lock så du ser på dig själv hur den känns och blir? Kram annica

  3. Mona skriver:

    Hejsan!! En liten kanske något korkad fråga men lägger man denna även så långt upp som till brynen?

  4. Linda skriver:

    Hej! Vilken mask tycker du är den bästa för att lugna en känslig rödblossig hy med acne?
    Kram

  5. Jenny skriver:

    Hej
    Ska den ersätta BM prime time brigghtening eyelid primer ? Om så är fallet, vilken av den nya kan ersätta ”orginal”?

    • annica skriver:

      Hej Jenny, Yes! Åhh ingen är riktigt motsvarande det är helt nya färger! KRam annica

      • Jenny skriver:

        Å jag börjar tröttna på BM som byter ut så många av sina produkter, å inte till det bättre tycker jag

        • annica skriver:

          Hej Jenny, Trist att du känner så att det inte blir till det bättre. Jag håller med att det är jobbigt när mycket byts om man har en favorit …riktigt störigt men ofta så kommer det ju något bättre. vad gäller bM så tycker jag att de lyckats bäst med sin foundation och det är ju den som de behållit… nu tar de alla sidoprodukterna upp till samma nivå som deras foundation. Dvs.. mascaran de lanserade nyligen, denna produkt och moxie lipgloss etc… smaken är ju olika men nu tycker jag att dessa produkter börjar komma i samma fina nivå som deras foundation.. alla var kanske inte där innan. Kram annica

        • Jenny skriver:

          Halva min kmmentar kom visst inte med! Tips på annan, bra, eyelid primer med liknande basfärg?

          • annica skriver:

            Hej Jenny, hmm med liknande färg vet jag inte men en annan ren lidprimer som är bra är sensais! Kram annica

  6. Hellen skriver:

    Hej Annica

    Jag har tänkt köpa en concealer för att täcka trötthetstecken och mörka ringar, men har väldigt lätt för att få påsar under ögonen och samtidigt lätt att få torr hud. Vilken concealer skulle du rekommendera?
    Tacksam för svar från dig, du har så bra tips och ärliga svar, allt som du rekommenderar och testar är bra produkter.
    Kram Hellen 40+

    • annica skriver:

      Hej Hellen, SÅ roligt att du gillar mina tips! JAg tycker faktiskt Sensais concealer som är lätt, återfuktar bra och ger bra täckning utan att kännas tjock. Lycka till! Kram annica

  7. Ann-Charlotte skriver:

    Ja vad väntar vi på?? Kanske en lottovinst så jag kan köpa hela bunten! Gaaalet snygga färger! 🙂 Såklart ska någon/några testas här! Har alltid primer under skuggor och om det verkligen funkar utan separat primer en hel dag, då är det ju en superprodukt! 🙂
    Kram Ann-Charlotte

  8. Hilde skriver:

    Jag kan inte vänta tills mina två nya färger landar i postlådan 🙂 Bästa multitaskingprodukten på länge måste jag säga.

    Sen har jag en fråga. Tror du PTR cucumber serum ger lika mycket plumpeffekt och fukt som Rodial Sculpting gel?
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, härligt… hmmm… har inte hunnit prova cucumbern tillräckligt länge.. kanske hugget som stucket… måste passa lite så jag hinner köra den längre tid innan jag kan svara helt 100% kramar annica

      • Hilde skriver:

        Det är alldeles okej. Det är inte som att det råder brist på ansiktsmasker här hemma 🙂 Tack för ditt svar!
        Kram

        • annica skriver:

          Vänta nu.. missförstod jag menade du cuvumbermask jämfört med Dragonssblood hyalurinic mask? trodde du menade serumen… om jag jämför maskerna så är radial min favooo då. Kram annnica