Bilder från Kick-offen i Sandhamn!

  • | Annica

skincity.se

Hela härliga gänget förutom Micke som tog kortet!

I tisdags och onsdags hade vi kick off och utbildning på Skincity. I onsdags eftermiddag så åkte vi iväg hela gänget med en super härlig båt ut till Sandhamn i ytterskärgården. Det hade regnat hela förmiddagen men lagom tills vi satt oss i båten så sprack himlen upp och solen lös på oss.

Tänkte bjuda er på en hel drös härliga bilder från vår båt som var en Princess 56:a, vårt besök hos sandhamnsprofilen Anders Näslund och hand underbara fiskestuga precis vid inloppet av Sandhamn och några bilder från dykarbaren där vi avnjöt en 3 rätters.

Båtturen var helt magisk och Gudrun som vi hyrt av på REMI Charter hade ordnat allt tipp topp!

Enjoy!

Princess 56, skincitythe boat. skincity

Vår hääärliga båt under kvällen och eftermiddagen!

bild 3 hudterapeuter skincity

Anna-Cari ansvarig för kundtjänst och Elin hudterapeut och den som arbetat längst hos oss på vår kundtjänst  spanar in båten!

Skincity, champange

Ludwig skämde bort oss på båten med skumpa och snacks! Micke som sköter typ allt å lite till på Skincity  är även min sambo njuter av livet på flybridge!

hudterapeuter skincity

Johanna som är logistikansvarig & Anna som är hudterapeut är några av våra duktiga tjejer som sänder alla fina paket till er!

33

Som en liten överraskning på båten så fick alla en Rose Face Mist från Jane Iredale. Man måste ju vara noga med att fukta både insidan och utsidan;)

Från vänster: Johanna, Anna-Cari, Anna, Madeleine, Emelie och våra nya stjärnskott på vår logistik avdelning Frida och Lovisa.

skincity

Michaela och Åsa som är två av våra duktiga hudterapeuter sprayade på flitigt med rose sprayen så huden skulle behållas i toppskick när vi kom i land i sandhamn:)

skincity

Alla älskade den rosa misten!! På bilden från vänster Johanna, Anna, Anna & Madeleine

hudterapeuter skincity3 av våra kundtjänststjärnor! Hudterapeuterna Beatrice, Lena och Elin

skicnity

Alla laddade!

hudterapeuter

Beatrice och Lena värmer sig en stund! Eller bara kramas för att de är så goda kollegor:)

hudterapeuter

Frida som börjar hos oss 1a september på logistikavdelningen, Madeleine & Emelie, hudterapeuter som ni kan träffa på både i vår kundtjänst och som packar era paket med kärlek och så har vi vår hudterapeut Beatrice till höger som många av er säkert ”känner” via mail/telefon på kundtjänst.

hudterapeuter, skincity

Åsa är en av våra duktiga hudtestare som hjälper er med rekommendationer via vårt hudtest på skincity. Michaela, hudterapeut arbetar med vår logistik främst men ger även rekommendationer via vårt hudtest. Jag, Beatrice  och Lena som jag redan presenterat.

sandhamn

Framme på Sandhamn! Från Vänster: Micke med Carita väska:) Madeleine, Frida, Emelie, Beatrice, Anna-Cari. 

BLÅÅÅÅÅ HIMMEL!!!

näslundsbrygga

Kan varmt rekommendera om ni ska göra något event att boka Näslundsbrygga och smaka på hans egenfiskade sik som han rökt själv och serverar i sin fiskar bod. Sitta ute på hans tomt och njuta av sandhamns inlopp… SÅ enkelt.. å så gott och njutfyllt..

3Emelie, Lena och Michela!

bild 8

bild 11

Alltså om vi pratar wellness  så är detta WELLNESS I SIN RENASTE FORM!

bild 18

Solen värmde perfekt på Näslund lilla slänt och vi mumsade på hans nyrökta fisk!

hudterapeuter skincity

Efter denna underbara upplevelse tog vi en liten prommis  med gruppfoto:)

annica forsgren dykarbaren

Dax för dykarbaren, ett av mina absoluta favoritställen i världen (förutom bageriet i Sandhamn då kanske som ligger som nummer 1).. Älskar Sandhamn, älskar dykarbaren! 

dykarbaren

Micke, Lovisa, Frida.

hudterapeuter, dykarbaren

Emelie, Elin och jag

skincity kick off

Hemfärd! Kallt men härligt! Vi flyttade ner  i båten efter en stund för lite disco dunk:)

Annica forsgren

Utsikten var så vacker!

sandhamn

Så mina vänner… ett litet smakprov av vår eftermiddags aktivitet i onsdags. Förutom detta så gick vi såklart igenom allt kul som händer på skincity i höst, så nu är det bara att tuta och köra!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

21 svar till “Bilder från Kick-offen i Sandhamn!”

  • (21) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Madde skriver:

    Hej Annica! Så mysigt ni ser ut att ha det, man blir själv sugen på att testa! 🙂 Jag har en liten fråga, jag undrar nämligen ifall du har tips på någon kräm som är både porsammandragande och hjälper till mot acneärr (för blandhy)? Finns det ens någon som hjälper till mot BÅDA dessa problem? Kram! //Madde

  2. Millis skriver:

    Hej. Om jag använder Exuviance produkter bör jag då hålla mig till att bara göra ansiktsbehandlingar hos en terapeut som arbetar med det märket? Funderar lite på att gå till en salong som använder Nimue.
    Har du annars något tips på en bra salong i Stockholm som använder sig av Exuviance?
    Tack för en mycket bra blogg och shop 🙂

    • annica skriver:

      Hej Millis, Ja jag tycker nog att du ska hålla dig till Exuviance då…hmm Betrice Mathisen ska vara duktig. Kolla med henne och hälsa från mig;)! Kramar och tack för fina orden! Kram Annica

    • Mimmi skriver:

      Om det är okej så har jag två tips : hudvårdshögskolan (kungsholmstorg 6)
      Det är elever men jag har varit där flera gånger och de är alla väldigt bra (ett bra budget alternativ -ca hälften av vad man betalar på andra salonger)
      De har flera olika behandlingr med exuviance
      Sen finns det ju tex beatrice mathisen som också använder exuviance men hon har ju en egen salong och är ”Färdigutbildat proffs” så det är ju annat pris

  3. Ann-Charlotte skriver:

    Åh så himla roligt att se er hela gänget! Ni är så fina och duktiga, inte undra på ni får många stammiskunder! 🙂 kul att du satsar så fint på personalen och att ni planerar en riktigt kul höst även för oss! 🙂
    Kram till er allihopa! Ann-Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte, :)) Åhh du är då alltid så snäll och ger oss så mycket komplimanger! Betyder mycket ska du veta! Stort tack!! Klart, vår personal är det viktigaste vi har… ska de leverera till er måste vi leverera till dem.. eller hur?! 😉 Du kommer gilla hösten.. I know it;)! KRAMAR Annica

  4. Bella skriver:

    Hej Annica!

    Jag har tidigare varit ett stort fan av MD formulations. Jag passade på att köpa på mig från en utförsäljning, men det jag inte hittade var rengöring. Det jag har (som jag haft tidigare och som jag vet passar mig) är Continuas renewal serum och fuktkrämen (antioxidant-någonting-creme ;)). Vilken rengöring kan jag komplettera med, från något annat märke?

    Min hudtyp är blandad, jag har förstorade porer och ”inkapslingar” runt munnen. Vill gärna ha en rengöring som kan bidra till att förbättra mina hudproblem.

    Trevlig helg,
    kram Bella

    • annica skriver:

      Hej Bella, Problemet är att de flesta rengöringar som är lite mer behandlande innehåller syror och man bör inte blanda märken innehållande olika syror. SÅ mitt tips blir Jan Marinis C-esta Cleanser som är en härlig gele rengöring men inte så aktiv (mkt mildare) och syra fri. Den kommer vara ett bra alternativ som inte stöter sig med MDs produkter med inte lika effektiv rent i behandling av huden som MDs med syra i eller någon annan med syra i. Kram annica

  5. Lisa skriver:

    Hejsan!
    Förra veckan var jag på min första ansiktsbehandling. Hon ställde lite frågor och gjorde en facemapping för att se vilka produkter som passade mig. Hon kom fram till att Dermalogicas Ultracalming serie var det bästa och använde den. Min vanliga rengöring är snart slut och då rekommenderade hon att jag skulle köpa den hon använde. Jag har tidigare använt Exuvience som har funkat ganska bra. Hon jobbade bara med Dermalogica och verkade inte ha så bra koll på de andra märkena som finns så hur ska jag då veta att just Dermalogica är det bästa för min hud? Gjorde ett test på skincity och det visade att Maria Åkerberg passade mig.

    • annica skriver:

      Hejsan Lisa, Ja svårt att säga rakt av. Det kan ju vara så att båda märkena faktiskt har produkter som passar dig. Av olika anledningar kan det ena passa bättre. En del saker måste man prova sig fram för att veta. Det som du känner mest för testa det och börja bara med 1-2 produkter. Avgör sen hurvida du vill gå vidare.
      Jag förstår dina tankar. Vi har ju många märken att välja på och våra terapeuter väljer alltid det märke de anser passa bäst med det du svarat på frågorna. Kram annica

  6. Linda skriver:

    Hej Annika!
    Nu när luften blir kyligare ute så får jag extremt torra händer, blir så varje år. Speciellt blir det extremt torrt mellan fingrarna och jag får även där klåda och som eksem. Har du någon kräm som du tror kan passa detta problem?
    Kram och trevlig helg!

  7. Therese skriver:

    Vad härligt det ser ut, det är ni verkligen värda!
    Jag har en fråga angående Jan Marinis Factor A plus mask, kommer ni få in den igen? Samt skillnad på den och Retinol plus masken, är den bara för mogenhy eller kan man som 35+ använda den?
    Ha en fin helg!

  8. Hilde skriver:

    Vilken fantastisk kick-off! Vi är 270 anställda på mitt jobb så det är lite svårare att få till så fina aktiviteter. Nu ska det bli spännande framöver att se vad ni fått till för magi 🙂
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Ja det var så kul! Oj ja då blir det en mega båt i storlek med finlandsfärgan iså fall!;). Håll utkik jag tror du kommer gilla vår höst och vinter:) kram annica