Nyhet! Elizabeth Arden PRO

  • | Annica

Elizabeth Arden PRO
Alltså det fullkomligt rasar in nyheter och nya MEGA spännande nyheter nu.. jag vet knappt var jag ska börja.. Idag tänkte jag i alla fall presentera ett helt nytt märke, inte bara i Sverige utan i världen – Elizabeth Arden PRO.

Innan jag ens berättar om detta koncept som är laddat med vetenskapligt bevisade ingredienser och teknologier så vill jag reda ut några saker.

Detta är inte samma märke som kosmetik märket Elizabeth Arden som sälj på parfymerier. Dessa två märken är inom samma företag men två helt skilda märken.

red door spa Elizabeth Arden

Varför heter det Elizabeth Arden PRO om det nu inte är samma produkter som Elizabeth Arden?

Jo, av flera anledningar. Dels så har själv namnet Elizabeth Arden 98% varumärkes kännedom och det är inte så dumt när man ska lansera ett nytt märke. Sen är det faktiskt så att Elizabeth själv startade sin business inom SPA och salongsvärlden..

Red door spa

Elizabeth öppnade sitt första SPA, hör och häpna alla som pratar om den nya trenden SPA, redan 1910 på Fifth Avenue. Red Door Spa i tre våningar med holistiskt tänk. Hon var faktiskt (och jag skäms lite att jag inte visste om detta) en sann pionjär inom hudvård och skönhetsvärlden vad gäller kvinnligt entreprenörskap.

Elizabeth Arden

Hon uppmuntrade kvinnor redan på 1920 talet att återfukta sin hud, undvika solen och praktisera yoga. Snacka om att det måste varit kontroversiellt på den tiden. Coolt!

Hon kämpade för att kvinnor skulle få jobb och kvinnors rättigheter och marscherade tillsammans med 15000 andra kvinnor utanför hennes Red Door Spa på Fifth Avenue alla bärandes rött läppstift som en symbol för kvinnlig styrka. Också coolt och detta måste ju varit extremt kontroversiellt på den tiden.

Hon blev den första kvinnan någonsin att pryda omslaget på Time Magazine.

Jag vet inte hur ni känner men när jag fick veta dessa grejer så kände jag WOW. Vilken modig kvinna hon var. Rolig kuriosa som jag i alla fall inte hade en aning om. Jag förstår att företaget är stolta över sin grundare och vill att deras produkter ska bära hennes namn.

Elizabeth Arden Pro startade som ett salongsmärke och i och med samarbetet som man nu gör med Joe Lewis  så vill man ta detta nya märke inom företaget tillbaka till salongs och klinikvärlden.

Med styrkan varumärkes mässigt från Arden (och Joe´s kunnande och med sin bakgrund som en av grundarna för md formulations, Priori och Prevage så har man skapat en kraftfull serie cosmeceuticals med beprövade ingredienser i fusion med helt ny forskning i riktigt sköna formulas OCH snyggt paketerat. Jag kan bara säga… well done!

Beauty pyramide Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO innehåller kraftfulla antioxidanter och en kombination av flera olika syror för maximalt återfuktande, utslätande och exfolierande effekt. Jag tänker ge er lite kött på benen om ingredienserna i serien. Klickar ni in sen på Skincity så kan ni lätt sortera och se vilken creme som passar till viken hudtyp. Svårare är dock att förstå de aktiva ingredienserna som står utskrivet och vad de gör.

En helt ny innovation är AHA Retinoid Konjugat, A-vitaminsyra och mjölksyra i en fusion, som ger fantastiska resultat på allt i från akne till åldrad hud på djupet. Denna smarta formulering ger en ”time release delivery” vilket i kombination med själva konjugatet gör att man inte upplever någon irritation på huden trots den kraftfulla formulan. Det är coolt för oftast är det inte A-vitamin syra vi ser i hudvårdsprodukter utan det skrivs ut av läkare. I och med denna nya formulering så kan vi hudterapeuter få arbeta och sälja det!

Produkterna innehåller även peptider, Growth Factors, DNA reparerande enzymer. De mest beprövade ingredienserna. Avancerat men ändå enkelt.

nice to have products

När jag var på pressmötet i våras och träffade Joe him self så pratade han om ingredienser indelat i Must Haves, Need to have och Nice to have. Kör man Elisabeth Arden PRO har han så klart sett till att man har det ”all covered” ;). Så enligt honom och Elizabeth Arden PRO är det så här:

 

MUST HAVES..

Fundamentala ingredienser som alla bara måste ha. Här hittar du ingredienser som:

  • SPF (Xink Oxide och Titanium Dioxide)
  • Riktigt kraftfulla antioxidanter som Arazine och ALLYL PQQ
  • Det DNA reparerande komplexet DNA Complex

TAP 50 Elizabeth Arden PRO

Triple Action Protector SPF50 innehåller alla dessa delar, inte illa. En riktigt wiiii produkt tycker jag så bra att jag skulle kunna skriva 3 uppsatser om dess fördelar.

Allyl Pqq som är en viktig ingrediens kallas för ”idebenone on steroids”. Ni som använd Prioris Idebenone serie och vet kraften i den.. tänk er den på steroider så hajjar ni vad jag menar.. Sen tillsammans med super antioxidanten Arazine som även är antiinflammatorisk så har man riktigt bra grejer.

NEED TO HAVE..

I denna kategori hittar du återfuktande produkter, exfoliering och produkter som förbättrar vår cellförnyelse.

Här hittar du ingredienser som retinoids, det är det konjugat jag berättade om ovan samt AHA syror. Framförallt använder man mjölksyra men vi hittar även glykolsyra, mandelsyra, citron syra och Salicylsyra (som är en BHA syra)

Måste man ha det då? Nej, man måste ju inget men vill man ha en fin hud så JA, då måste man det och det ä ju det vi riktar in oss på nu.;)

NICE TO HAVE..

Nu mina vänner pratar vi optimering av hudvården. I denna grupp hittar du Peptider och Growth Factors som stimulerar fibroblasterna i vår hud och ger en plumping effekt på huden.

Age Defying serum

Mitt favorit serum i serien är Age Defying Serum och även det innehåller både must have, need to have & nice to have ingredienser. Yummie!

peel pads

Peel Pads är något många älskar! Kul och bra är att man här har flera att välja på beroende på hudtyp. Du hittar alla HÄR! Min favorit då jag vill jobba på lyster och anti-age är High Definition Radiance Peel Pads med mjölksyra, salicylsyra & antioxidanter.

Tänk på att dessa inte är DAILY peel pads utan används från 1-4 ggr/v
mask Elisabet Ahren pro

En annan produkt som jag vill berätta för er om är ansiktsmasken. Sitter med den i ansiktet i skrivande stund. Den känns när den läggs på pirrar och har sig och efter en stund blir den lite lätt svalkande

bild 3-2

Det känns verkligen i ansiktet även när man tvättat av den att man har gjort något, in a good way! Mjuk och cremeig och riktigt härlig. Denna mask är en multitasker. D.v.s. den djuprengör, återfuktar, verkar anti-age, ger direkt lyster och plumpar. Låt verka 10-15 minuter…eller hörrni SOV med den! Det gillar vi eller hur, sovmasker = mums!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

55 svar till “Nyhet! Elizabeth Arden PRO”

  • (55) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Jessica skriver:

    Hej Annica!

    Jag har en fråga, jag har gjort ert hudtest och fick rekommenderat Mene & Moy då jag har en relativt slät och fin hy men har det senaste fått pormaskar på kinder, haka, panna som blir till finnar. Jag var på en portömning och blev rekommenderar E A Pro men jag undrar ifall det är för starkt om man har ganska känslig hy? Brukar svida när hudterapeuten lägget på starkare medel. Skulle verkligen vilja få en ny bra rutin för att få ordning på min hy igen.

    Tack på förhand! Jessica

    • annica skriver:

      Hej Jessica, Arden Pro kan absolut användas även om man är känslig. Att det svider beror förmodligen på att du är fuktfattig i din hud. Sen är det förstås viktigt att välja rätt produkter så som rengöringen, serumet etc för en mer känslig hud. Skulle säga att du får ett fint resultat med båda märkena. Bara rengöringarna kan hjälpa din hud på traven då de ger en daglig exfoliering. Det och sedan ordentligt med fukt kan få din hud i balans igen! kram Annica

  2. m skriver:

    Kan jag använda detta märket om jag är 28 år och inte har en enda rynka men vill få slätare hud och jämna ut rodnad? 🙂

    MVH

  3. maria skriver:

    okej, antingen har någon kopierat det du skrivit här eller så har ni alla som lanserat ea pro fått en färdig text att recensera med??

    hos denna blogg står det Exakt så som det står här. http://villastadenshudvard.blogspot.se/2014/09/elisabeth-arden-pro.html

    vet du nåt om detta, eller kan du förklara? Känns ju inte riktigt genuint om alla fått samma sak att skriva? och att både sitter ”med masken i skrivande stund” känns ju inte som att det faktiskt vart så?

  4. Isabelle skriver:

    Hej Annica!
    Jag har nyligen börjat med EA pro penslingar och produkter och undrar nu en sak…jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min hy men jag har som små hudfärgade bucklor/knotter/prickar (inte milier) i ansiktet. De sticker inte ut så mycket som milier men de syns som en ojämnhet i ansiktet! Har det på kinder, pannan och tinningarna :/ jag undrar om EA pro kan ta bort detta? Undrar dessutom vad mitt hudproblem kallas? Sen undrar jag om det räcker med rengöring och peel pads från EA pro? Ansiktskräm och ansiktsolja har jag från Decleor just nu 🙂

    Kram
    Isabelle

    • annica skriver:

      Hej Isabelle!
      Knottror, fläckar, plitor, prickar,hudflagor…..kan bero på mycket. För att kunna säga vad det är så skulle jag behöva se en bild. Om du vill så maila info@skincity.se så kan vi kika på vad det skulle kunna vara. Hör också efter med salongen du går till : )

      När det kommer till din hudvårdsrutin så är cleansern och padsen riktigt effektiva. Serum och creme i samma serie är att rekommendera men vet att Decleor brukar fungera jättebra ihop med EA PRO också.

      kram Annica

  5. […] tajtare hud med mer lyster! Läs gärna mer om Elizabeth Arden PRO i mina tidigare blogginlägg HÄR & […]

  6. Tima skriver:

    Hej igen.

    Tack för snabbt svar! Då ska jag införskaffa resterande produkter som jag behöver i serien. Det jag undrar över är om någon annan av deras produkter innehåller syror förutom Barrier Repair Complex? Såg i varningstexten om att vistas i solen. Så då undrar jag om denna produkt inte går att ha på sommarhalvåret? Andra produkter jag tänkte mig är:

    http://skincity.se/sv/product/4400/elizabeth-arden-pro-gentle-facial-cleanser

    http://skincity.se/sv/product/4403/elizabeth-arden-pro-moisturizing-facial-cream

    Tips på serum eller pads? Har en ganska normal hy. Lite lite fet i T-zonen ibland för en enstaka finne oftast i samband med mens. Har steriliserat mig för två månader sen och då tyckte jag att huden förändrades men några dagar med ”Barrier” Så rättade finn problemet till sig samt kände en klar förbättring. Ska tilläggas att jag under åren testat lite olika produkter (är produkttokig). Allt från Dermalogica, Biodroga, KEB, Clarins, Decleor, m.m Men det har alltid slutat med att jag gått tillbaka till Elsa Hjeronymus så det inte passade min hy. Fick lite finnar samt en matt och tråkig hy.

    Sorry för långt meddelande men min hy är min bebis så vill få det rätt 🙂

    Mvh
    Tima

  7. tima skriver:

    Hej,

    Började just med Elizabeth Arden PRO
    Barrier Repair Complex och tänkte komplettera med
    Elizabeth Arden PRO Moisturizing Facial Cream då jag behöver en lite till vintern. Dock använder jag Elsa Hjeronymus ansiktstvätt och ansiktsvatten samt nattkräm. Är det negativt att använda olika produkter eller hur ska man tänka där?

    Mvh
    Tima

    • annica skriver:

      Hej Tima!
      Bästa brukar vara att inte blanda för mycket. Olika märken som innehåller syror tycker jag inte att man ska mixtra alls. Om dina produkter inte innehåller syror så kan du absolut använda de under en övergångsperiod och när de tagit slut så övergår du helt till Arden PRO. Det tror jag kommer ge din hud mest och bäst effekt.
      kram Annica

  8. may-britt skriver:

    Hej.
    Just undrar är detta en ny serie Biodroga MD ? sen kan inte komma i håg och ha sett den förut.
    Är den noe av samma som MD sine kremar?
    MVH May-Britt

    • annica skriver:

      Hej May-Britt,
      Biodorga MD är relativt nytt i Sverige så än är det inte så många som säljer det. Tror att det funnits i ca 2 år nu. Det är svårt att jämföra märken men det är medicinskt precis som MD Formulations men Biodorga MD arbetar mer med peptider i sina produkter, vilket ger mycket snabba resultat. Jag gillade märket från start tycker verkligen att de är resultatinriktade så är du på jakt efter nya produkter så testa. Vill du så börjar du med ett hudtest: http://skincity.se/sv/skintest

      kram Annica

  9. Cecilia skriver:

    Hej!
    Jag har blivit rekommenderad att testa EA pro och är nu sugen på att testa dem. 🙂
    Jag är 32 år och har ganska så ”grovporig” hud, som samtidigt är känslig och blir lätt yttorr.
    Har inte haft några problem alls med rynkor tidigare, men sedan jag fick barn för 1,5 år sedan så har de börjat smyga sig på – främst runt ögonen och i pannan.
    Min fråga är om dessa produkterna är ”för aktiva” för min ålder eller om du rekommenderar att börja med dem nu?
    Och kan jag använda dem om jag är gravid och bor i ett soligt land?
    Tack för hjälpen!!

  10. Cecilia skriver:

    Hej!

    Jag har blivit rekommenderad EA Pro och känner mig sugen på att testa dem.
    Jag är 32 år gammal och har ganska så ”grovporig” hud som ändå är känslig och blir lätt yttorr.
    Min fråga är väl främst om det är för tidigt att börja använda dessa – är de liksom ”för aktiva” för min ålder?
    Har mest fått lite rynkor runt ögonen och i pannan sedan jag fick barn för 1,5 år sedan.
    Och så undrar jag hur dessa produkter om man är gravid och bor i ett soligt land?
    Tack för hjälpen!

    • annica skriver:

      Hej Cecilia, Kul, de är riktigt vassa! Absolut inte för tidigt det handlar bara om att du får rätt kombo av produkter. Gör gärna vår hudtest så får du en komplett rekommendation anpassad för just dig! Inget A-vitamin vid graviditet generellt. Annars använder du bara deras SPF på så är du lugn! Kram Annica

  11. May-britt skriver:

    Hej.
    Jag undrar hva är bare minerals makeup borster laga av? är de bare makeup naturborst? Viss inte hva får jag tak på Natur?
    MVH May-Britt

    • annica skriver:

      Hej May-Britt,
      Det beror lite på vilken borste man är ute efter. De är bl a gjorda av gethår och vissa är även av syntet. Conceler penslarna tex måste vara av syntet för att göra jobbet, medan resultatet på de lösa pudren och ready foundation gör sig bäst med de av gethår.
      kram Annica

  12. May-Britt skriver:

    vilken kräm fåreslår du jag kan använda på natten?

  13. May-Britt skriver:

    Hej.
    verkligen det bästa produktet jag noen gång har andvänt E A PRO.
    Jag började med Eye serum, Age defying serium, Triple action protector 50 och Gentle facial cleanser.
    Jag andvänder rengöringen 2 gångar om dagen samma sak med öga serumet, Age serumet andvänder jag vär annan dag och protector 50 om dagen.
    På natten har jag andvänt MD Mosture defense kräm sen jag hade igjen av den. Ingen serum på natten ennu tänkte starta sen med det när min MD är slut.
    Min hud hade en liten reaktion på högra kinden och det varade bara några dagar sedan var det borta.
    Jag är verkligen så nöjd med min hud har aldrig varit så bra som nu.
    Jag använder inte smink på dagen som förut.
    eftersom huden är slät och fin.
    Jag fick också en fin rosa färg efter några dagars användning av produkterna.

    • annica skriver:

      Hej May-Britt!
      Vad underbart att höra att du är så nöjd, du är inte den enda. Jag har testat märket nu ett tag och gillar det skarpt. Det känns dock extra kul att få det bekräftat från mina kunder. Hurra!!! Fortsätt som du gör med din fina rutin. Klokt att skynda långsamt med serumet, sedan kan du säkerligen ha det även på natten.
      kram Annica

  14. Emma skriver:

    Tack så mycket för ditt svar! Kan man alltså använda barrier complexet ensamt på natten? Om man är fet i huden men känslig?

    • annica skriver:

      Hej Emma,
      Du tänker helt rätt. Blir man lätt blank och känner att det räcker så går det utmärkt : ) Lycka till!
      kram Annica

      • Emma skriver:

        Tack tack tack för ditt svar! Måste dock vara jobbig med en sista fråga…
        HUR ska jag på ett smidigt sätt gå över från md till ea, för antar att man då inte ska använda produkterna ihop alls? Jag blir väldigt fet i huden om jag inte har något som hjälper mot det. Ska jag börja använda rengöringen från ea 2ggr om dagen, och vänta nån vecka med perfectingserumet eller kan jag köra på? min hy är väldigt van med syror. Tack igen.

        • annica skriver:

          Hej Emma,
          Jag rekommenderar alltid att man tar en paus på 2 veckor när man går från ett syra märke till ett annat. Sen tror jag absolut att du kan börja med rengöringen och en creme morgon och kväll. Vänta med serumet en vecka. Dumt att stressa på med för många nu produkter från dag 1. Man brukar tjäna på att vänja in huden långsamt, det snabba resultatet brukar då komma snabbare och det gillar vi ju´ : )
          kram Annica

  15. Emma skriver:

    Hejsan! jag ska gå över från md till ea pro, kan jag använda md:s återfuktande produkter som innehållr mjölksyra, ihop med ea:s rengöring, serum, å peel pads?
    Sen gjorde jag en bha pensling med md för en vecka sedan, kan jag ändå köra på med penslingar från ea?
    jag vill också fråga samma fråga som någon ställt och som du svarart på, om de bara har en creme och resten serum i ea? Såg ingen länk i ditt svar.
    Så tacksam för svar
    Emma

    • annica skriver:

      Hej Emma,
      Kul att du ska testa EA Pro : ) Jag hade inte blandat för även om märket har samma grundare så är inte produkterna testade ihop. Fråga på din salong vad de säger om penslingarna men jag hade låtit huden vila mellan. Vad det gäller cremer så finns det HÄR!

      Räcker det för den egna huden med serum och UV-skyddet så har man bara dessa. Behöver man mer fukt så tar man serum, creme och UV-skydd på dagen. PÅ natten alltid serum och creme tycker jag.
      kram Annica

  16. Emma skriver:

    Hejsan! Jag använder idag md, men vill gå över till ea pro. Kan man använda md:s fuktprodukter med mjölksyra i, ihop med ea:s rengöring serum kräm och peel pads? jag gjorde en bha pensling med md förra veckan, kan jag även köra igång med ea pros penslingar?
    Tacksam för svar

  17. Caroline skriver:

    Hej! Du är en stor förebild för mig då jag själv har en dröm om att utbilda mig till hudterapeut 🙂 Jag använder just nu MD och skulle vilja gå över till Elisabet Arden Pro. Hur ska jag gå över, vilka produkter ska jag börja att använda och ska jag använda MD samtidigt? Sedan under jag också vilka produkter i pro serien som du tycker är viktigt att börja att köpa. De är en ganska dyr serie så kan inte köpa allt på en gång.

    Hälsningar Caroline

    • annica skriver:

      Hej Caroline,
      Åhh vilken ära att få vara din förebild! Vad roligt, det tycker jag verkligen du ska göra! Det är ett fantastiskt jobb och det bästa som har hänt mig rent yrkesmässigt. Slussa över successivt… allteftersom produkterna tar slut. I EA så kan Triple Active Protector vara en bra början det har du ändå inte i MD så det kan du sätta igång med på en gång. Sen Rengöring och crème och sist adderar du serum och ev peelpads. Varmt lycka till! Kram Annica

  18. May-britt skriver:

    Hej.
    Jag har bruka MD produktene i månge år men nu skall jag prova Elsabet A pro har bestält Elizabeth Arden PRO
    Age Defying Cleanser, Age Defying Serum, Triple Action Protector SPF 50.
    Nu undrar jag över skall jag bruka serumet under SPF 50? eller skall serumet kun brukes på natten? Som jag har fatta viss jag har lest rett så är SPF 50 tintet med färg? och undrar hva kan jag bruka på natten ? holder det med bara serumet eller kan denne serien blandas med en anna märk av kräm? annan natt krem? Ner jag bruka MD skulle inte serumet brukas i solen så jag brukte det inte på dagen i sommar måntene kunn på natten men på vinteren har jag bruka det under min dagkräm. Hvordan gjör jag det med EAPro?
    Oxså ner jag startet med MD kommer jag i håg at min hud hadde en reaksjon sen är det inte så at huden kan rensa seg ut lite ner man bytar produkter?
    MVH May-Britt

    • annica skriver:

      Hej May-Britt!
      Vad kul att höra att du snart är igång med nya produkter. Eftersom du reagerat tidigare så börja med att vänja in produkterna. Rengöring och UV-skydd kan du använda alla dagar i veckan men serumet skulle jag testa en gång varannan dag första tiden. Se hur huden svarar. Känns det ok så fortsätter du en gång per dag för att slutligen ha det 2ggr/dag under creme. Kan som sagt användas 1-2ggr/dag och även sommartid, MEN alltid med solskydd! Är man soldyrkare så är det som vanligt att man inte ska sola aktivt med syror. Dagcremen har en lätt färgad ton som passar alla, den ger inget sminkat intryck utan smälter fint in i den egna hudtonen oavsett om man är ljus som mörk. Till natten så hade jag valt en creme utan spf ovanpå serumet, som den HÄR!
      kram Annica

  19. Ulrica skriver:

    Kul med alla nyheter. Jag blev dock förtvivlad när jag märkte att Priori försvunnit! Vad ska jag ersätta CoffeeBerry cleanser med? Har den i duschen som ett andra steg i en egenkomponerad dubbelrengöring. Den fungerar toppen på min känsliga, yttorra hy.

    Har sedan en vecka tillbaka gått över från MD till Exuviance (i enlighet med råd från hudtestet). Är supernöjd så lång, mycket tack vare Vespera Bionic Serumet. Känner dock att Multi-Protective daycreme kan bli ”lite mycket” perioder på året och undrar nu därför om ni rekommenderar Multi-Protective day fluid eller nya Sheer Refining fluid att alternera mellan. Jag lockades av det högre solskyddet i nyheten.

    Tack för fin service!

    • annica skriver:

      Hej Ulrica,
      Du kan vara heeelt lugn:) Har du haft coffeberry så är det Revale skin du går över till. Det är en förbättrad version av coffeberry, du hittar den HÄR! Ta då Sheeer refining som är den nya… multi protectiv kommer utgå. Den nya är dessutom mkt bättre i konsistensen och ger mer fukt. Kram annica och tack för de fina orden:)

  20. malin skriver:

    Jag har en fet/oljig hy med nån/några finnar men de mest oljig och möjligtvis lite lite känslig hy också. Jag använder sensai emulsion light och hade velat använda mig av deras dubbel rengörings system men vet inte vilka jag ska kombinera.
    Det finns två sensai rengöringar hemma och de är Mud Soap och milky soap.Passar någon av dessa mig bra och isåfall vilken step 1 rengöring kan jag använda mig av?
    Tack!

    • annica skriver:

      Hej Malin, Egentligen så väljer man sensais rengöringar lite efter tycke å smak. Som step 1 tycker jag du kör cleansing gel och step två milky soap varvar med och mud soap ett par gånger i veckan. Kram annica

  21. josefin skriver:

    Hej!
    Hur ska man behandla en reaktiv akne benägen hy med naturliga hudvårdsprodukter? Vilka ingredienser ska man titta efter?

    • annica skriver:

      Hej Josefin,
      Det går inte riktigt att svara på den frågan för det beror helt på just din hud och vilka ingredienser som är ihop med vilka. Rätt ända att börja i är istället att kosultera en hudterapeut eller gör vår gratis hudtet online och få produkter rekommenderade till just din hudtyp. Kram å lycka till!
      Annica

  22. Mona skriver:

    Åh vad spännande!! Tror jag måste göra ett hudtest snart. Kan inte bestämma mig vad jag ska gå på härnäst i jakten på det perfekta resultatet 🙂

    Sen måste jag bara säga Clarins höstlook …. Jag dör lite grann! Vem kan ordna så att jag ser exakt ut som modellen hela hösten lång?! Vet du vilka färger som använts? Tips på att återskapa den looken steg för steg önskas – kanske gästinlägg från hon som är så duktig på sånt hos er 🙂 Behöver allt säger fåfängan inom mig! 🙂

    Ha en underbar lördag!

    Kram Mona

    • annica skriver:

      Hej Mona, Det tycker jag du ska 😉 Ja vet… jag dog med litegrann;) Åhh jag vet inte exakt men jag ska kolla om jag kan få reda på det! 😉 Kram annica

  23. Viktoria skriver:

    Var inne och kollade lite. Har de bara en kräm som kan användas på natten? Såg mest serum och rengöringar men bara en kräm då som sagt, förutom den med spf.

  24. Hilde skriver:

    Men vad spännande! Det låter som ett riktigt bra märke, och jag blir grymt sugen på att testa som vanligt 🙂 Dock får jag lugna mig lite då jag och in hy inte är helt vänner just nu. Yttorrheten har redan slagit till här, så det gäller att få balans i huden igen efter en sommar där jag gått bananas och testat lite för mycket.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde,
      Ja det är riktigt spännande och mkt intressanta teknologien i. Yummie:) Ja, man kan inte testa allt på en gång en sak i taget. Å då blir det mega fukt bombning nu då? Kur med babor kanske? Sova med fuktmask? := ) Kram annica

  25. nathalie skriver:

    Hej 🙂 Jag har alltid haft en bebishy, fram till jag var 22 år och jag gick in i väggen pga stress.. Då fick jag världens sämsta hy med innebrännare på kinder o halsen. Det blev aldrig finnar. Testade ett flertal olika produkter Och tillslut gick jag utskrivet antibiotikakräm som jag hade tre månader o de börja bli bättre, men pricken över iet va när jag börja med Md formulation. Använde den vanliga tvätten, aha clearing complex serum och sen fukten på de(jag hade fortf ”bölder” som ploppa upp o små finnar i hela pannan som inte gav med sig) .. Men sen va de en vecka nu i maj där jag precis hade blivit opererad o inte tvätta huvudet på några dagar, o mitt ansikte blev såå fint, allt försvann!! Då gick jag till min hudterapeut o hon trodde att att Md var för starkt för mig då jag inte hade de stora problemen längre. Eftersom Md ändå skulle utgå våga jag prova på declore. O nu använder jag ylangylang serien, (även om jag inte har fet hy funkar den kanon!!!) och min hy är så fin. Köpte ylangylang nattbalsam igår, ska man ha fukt på efter den??
    Och nu är de så att jag är såklart sugen på att testa den nya Elisabeth arden PRO, hade du gjort de eller fortsatt med declore?? Kram nathalie

    • annica skriver:

      Hej Nathalie, Vad roligt att du är så nöjd med Decleor. Nattbalsamen ersätter både serum och crème så du har bara den på natten. Tycker du ska fortsätta med Decleor då. Elizabeth Arden Pro är ju mer som MD och gillade din hud inte MD så kanske dumt att testa med detta märket! Kram annica

  26. Sandra skriver:

    Hej Annika,
    Har du funderat på att ta in Neostrata? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Ohh ja.. men den svenska agenturen tillåter inte att vi i sverige säljer dem online. I USA (där de produceras) säljs de online. I sverige sätter en del leverantörer egna spelregler för den svenska marknaden vilket är helkonstigt för vill man köpa något och inte hittar det i sverige så beställer man ju från utomlands istället. Det är ju transparent allt på nätet så det går inte längre att ha särskilda regler för märken på det sättet för olika länder.. det är ju 2014 eller hur. Sen kan man tycka vissa märken kanske måste ha konsultation innan försäljning. Men om huvudmannen (dvs de som gör produkterna) själva säljer dem på nätet (vilket de gör i många fall) så får man anta att det är ok. 🙂 Kram annica

  27. Frida skriver:

    Hur länge kommer det vara 20% på glo?
    Kram

  28. Sandra skriver:

    Hej Annika,

    Jag har i många år letat efter ett rouge som passar mig. Då jag är lika blek i skinnet som Nicole Kidman åker jag på följande problem…

    Rouget är för mörkt, för glittrigt, för kallt, för rosa, för orange eller för skarpt så att jag ser ut som en clown. Känner du till något fint rouge som kan passa min hudton?

    Jag använder för övrigt den underbara CC-cream från Peter Thomas Roth och Sensais vattenresistenta bronzing puder, vilket är två produkter jag upplever funkar superbra ihop. Jag skulle gärna vilja att rouget passar gifter sig bra ihop med de två produkterna.

    Kram Sandra

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Kolla in färgen THE ONE från Bareminerals ready. Inte glittrig fin mjuk ton som jag tror du kommer gilla! Går oxå utmärkt med de produkter du har! Kram annica