Ampuller, C-vitamin och ansiktsborstar!

  • | Annica

bild 2

Det är temat för morgondagens inslag på Nyhetsmorgon!  Jag längtar alltid för det är så kul att vara där och få möjlighet att prata om hudvård och sprida kunskapen om hudvård i Sverige:) Morgondagens  inslag med Jessica Almenäs kommer handla om just C-vitamin, ampuller och ansiktsborstar!

När inslaget är, det vet jag inte i skrivande stund med meddelar under dagen på INSTA!

11 annica forsgren skincity.se

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “Ampuller, C-vitamin och ansiktsborstar!”

  • (10) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Hej! Vill först och främst tacka för en fantastisk blogg och även när du tipsade om PTR gentle foaming cleanser för acnebenägen hy, den har gjort underverk för min hy och har betydligt färre utbrott och pormaskar nu. Nu vill jag dock börja behandla ärren jag har efter min acne, funderar på att testa PTR laser free serum och sen även exuviance peel pads då jag behöver nåt för ojämnheterna också, kan detta fungera? Kan tillägga att jag använder gel från biotherm som återfuktare då min hy reagerar på det mesta i cremeväg och jag har väldigt svårt att hitta en bra återfuktare. Tack för hjälpen!

    • annica skriver:

      Hej Maria,
      Åh vad kul att höra att du fått resultat med PTR. Eftersom din hud svarar bra på märket så hade jag kört på både serum och creme i samma serie och då laser free. Vi pratar ofta om serumet men glömmer lätt cremen som är riktigt bra. Ger dessutom en primer effekt till huden. Exuviances pads är är super men även här hade jag valt PTR´s för att huden redan känner igen ingredienserna : ) Håller tummarna för ännu mer resultat.
      kram Annica

  2. Sandra skriver:

    Tänkte beställa hem babor ansiktsborste… Visst e den bra till sensation steg 1 cleansing Oil?? 🙂 kram Sandra

    • annica skriver:

      Hej Sandra,
      Borsten är fantastiskt bra och passar ihop med alla Babors rengöringar…och med de flesta andra från andra märken också för den delen. Tror att du kommer gilla den : )
      kram Annica

  3. Viktoria skriver:

    Hej!
    Vad är det för skillnad innehållsmässigt mellan Sensai CP emulsion II och Ultimate the emulsion? Är den så mycket bättre att det är värt att satsa på den? Är totalt hooked på Sensai just nu och har det mesta från det märket

    • annica skriver:

      Hej Viktoria,
      Jag vet Sensai är smått beroendeframkallande och Cellular Performance är underbar och älskad av många. Nöjer man sig inte med resultatet så är Ultimate är en mer exklusiv variant och en extremt teknisk produkt. Koishimaru Silkex och Sakura Eternal Complex ger en bivisad effekt av att kunna reparera många av hudens egna funktioner. Resultatet blir en mer jämn och ung hud och vi trappar ner takten på åldrandet maximalt. Önskar att du kunde få känna på den för känslan på huden är riktigt underbar.
      kram Annica

  4. Sussi skriver:

    Hej! Har bara en liten fråga… 🙂 Jag använder exuviance’s produkter och är helnöjd med dom! Men hur är det, exfolierar produkterna huden med syrorna eller bör jag komplettera med en peeling?! Isf kan jag använda Dermalociga’s Daily microfoliant?! Vill använda en enzympeeling men tycker det är svårt att hitta på någon produkt. Kram på dig!

    • annica skriver:

      Hej Sussi,
      Exuviances produkter exfolierar så peeling är inget måste och går man och gör deras pensling på salong så behövs det inte. Vill man så kan man lägga till en peeling men då utan syra. Daily microfolaiant tycker jag att man ska vara försiktig med eftersom den innehåller salicylsyra. Välj efter din hudtyp!
      kram Annica

  5. Linda skriver:

    Det ser jag fram emot! Om du inte tar upp det imorgon önskar jag lite fakta kring dessa borstar. Är de lämpliga på alla? Hur använder jag dem? Måste jag använda den varje dag för att få full effekt, även vid känslig hy? Vad är skillnaden mellan en borste och en peeling? Ska man ha både också?
    Lycka till på TV4 🙂