En hälsning till er från Paula!

  • | Annica


Jag vet att det är mycket om lanseringen av Paula´s Choice nu… men det är ju sååå roligt och jag är så exalterad över detta. Ni vet att jag var i Seattle och allt det. Men varför var det så viktigt att åka dit å träffa henne kanske en del av er har tänkt? Så klart underbart att få träffa grundaren och prata med henne, ta fina bilder till Skincity ihop och allt det.

Men en av de viktigaste anledningarna till att jag satte mig på planet, flög 14h en fredag för att sen åka hem på söndag morgon igen var att jag ville spela in en film med henne. En film där Paula med SINA EGNA ORD berättar om hennes märke Paula´s Choice. En film exklusivt för er mina fina bloggläsare och för skincitys alla kunder och alla andra fina männsikor som är intresserade av bra hudvård såklart;).

Jag ville att ni skulle få höra hennes egna ord om varför hon startade det och hur hon tänker när hon utvecklar produkter (vilket hon fortfarande gör, det är hon som tar alla beslut där), vad är hennes erfarenheter av hudvård och vad vill hon åstadkomma med sina produkter. Jag ville ge er Paulas egna historia berättat av henne själv för att ni ska förstå vad detta märke handlar om.

Så klicka på bilden ovan för att se filmen eller KLICKA HÄR! Hoppas ni kommer gilla;)!

Vi har ju lanserat ett par nya märken sista månaderna på Skincity. SÅÅÅ kul och jag är SÅÅÅ nöjd med alla. Men jag kan förstå att man som kund kanske känner sig förvirrad. Vilket märke är bäst??  Det ofta en fråga jag får. En fråga jag inte gillar. Detta för att jag har valt ut alla våra märken  personligen för att jag anser att alla har något unikt att bidra med. Alla har sina spetskometenser / spetskompetens. Flera kan vara lite lika varann på vissa sätt men för mig är det viktigt att ha ett relativt brett utbud av de bästa mörkena (även om vissa är lite lika i sitt uppenbarelse) för att det är så att alla märken passar inte alla i praktiken även om de gör de i teorin.  Som ett exsempel: Jan Marini, Biodroga MD, Exuviance och Paula´s Choice och Elizabeth Arden PRO. Alla tre riktigt effektiva cosmeceutical märken och alla tre har produkter för tex acne. Dock kan det vara så att för person A så är det bara Jan Marini som hjälper mot acnen, inget annat, men för person B så är det bara Exuviance som hjälper mot acnen, inget annat osv. Hänger ni med?

Jag kan förstå om det kan kännas förvirrande med alla nya märken men försök att tänka BORT från den generella frågan frågan vilket märke är bäst. Jag vill att ni ska känna er trygga med att alla märken vi lanserar är bra. För att veta vilket som är bäst för just din hud så gör vårt hudtest, konsultera med våra duktiga terapeuter på skincity via telefon eller mail. Det är även så med hudvård att man kan få testa sig fram en del innan man hittar det som passar just sin hud bäst.

Vad gäller Paula´s Choice så förutom det paula berättade själv kommer jag blogga en massa om det och ge er mer information löpande.

Efter som Paula´s team utvärderar extremt många produkter utöver sina egna, hissar och dissar kors å tvärs på marknaden så vet jag att jag kommer få många frågor hur jag/vi på skincity ställer oss till alla deras ställningstaganden där. Vi älskar Paula´s Choice  produktern  och det är dessa vi jobbar med. Sen vad de anser om andra olika märken det  är sekundärt för oss.:)

Det jag direkt kan lägga till är att jag en lång tid letat efter ett märke som är riktigt effektivt både mot Acne, rosacea, pigmentering, rynkor, känslig hud och unghud med problem samt även för dem som bara vill jobba med antioxidanter och hålla sn hud i god hudhälsa. Detta i kombination att mitt krav har varit att prisbilden ska vara bra. Dvs inte för dyrt.

Det har inte varit lätt! Paula´s Choice har jag velat ha sen starten men eftersom de inte arbetat med butiker som säljer andra märken försen nu (VI ÄR FÖRSTA OCH ENDA BUTIKEN I SVERIGE och enda butiken i Europa utanför deras egna.) så har jag valt att vänta på dem för det har inte funnits något annat alternativ för mig!

Jag tror ni kommer gilla detta!!! och hörrni.. på onsdag smäller det! Då lanserar vi märket på skincity med ett fint lanseringserbjudande!

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

21 svar till “En hälsning till er från Paula!”

  • (21) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Amanda skriver:

    Hej Annica!
    Jag är intresserad utav att testa någon paulas choice foundation men innan jag klickar hem en så undrar jag hur täckande de är? Går det att bygga upp dem så pass mycket att man skulle kunna ha dem som en täckande kvälls makeup? Eller ger de en svag täckning?
    Tack på förhand! Mvh Amanda.

    • annica skriver:

      Hej Amanda,
      Jag tycker absolut att man kan ha de till kvällen. Jag gillar All Based som är cremig. Även Pressed powder är jättefin till kvällen.
      kram Annica

  2. linda skriver:

    Kommer ni sälja Paulas choice hurdvårdsset?

  3. Karin skriver:

    Vad bra att du skrev det här inlägget! Du sätter fingret på mycket av det jag funderar på. Har länge använt Exuviance och varit väldigt nöjd, men det blir lätt sådär att man funderar på om det är ”det bästa” och blir fundersam när man läser Paulas dissar av olika produkter. 🙂

    • annica skriver:

      Hej Karin,
      Tack, vad kul att du gillade det! Hoppas att jag inte satte för mycket griller i huvudet på dig ; ) Exuviance är grymt och kommer förbli det.
      kram Annica

  4. Fia skriver:

    Hej Annica!
    Till att börja med måste jag bara säga herregud vilket grymt jobb du gör, en sann pionjär inom ditt område, som breddar vyerna för oss som är mer eller mindre besatta av vår hud och vad vi kan göra med den. Att du ska ta in Paula-Choice gläder mig otroligt mycket, vad jag nu undrar är om ni kommer ta in hela hennes sortiment eller bara delar av den? Lagarna verkar ju skilja lite åt, vad man får sälja i Svergie och Usa tex.

    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Fia,
      Tack för de fiiina orden! Kan liksom inte låta bli att inte dela med mig ; ) Vi kommer ta in hela sortimentet. Det finns dock ett fåtal, vi pratar om ca 5 produkter som inte får säljas utanför USAs gränser, de hittar man såklart inte hos Skincity eftersom reglerna säger nej. Men allt annat kommer vi ha!
      kram Annica

  5. Tanja skriver:

    Hej Annica
    Jag skulle vilja pröva en kur med c-vitamin ampuller men vet inte vilken:(.
    Jag har nu en jätte stressad hy med mycket talg och acne..
    Jag använder JM’s produkter.
    Snälla hjälp vilken tycker du att jag ska använda? Och hur ska jag isf använda detta till mitt märke och någon som inte kostar allt för mycket för plånboken?

    Tack för en toppen sida:).
    Mvh Tanja

    • annica skriver:

      Hej Tanja,
      C vitamin generellt är inte någon specifik problemlösare för acne men eftersom du använder JM så hade jag satsat på Cesta serumet, det gör stor skillnad på huden. Känner även att jag skulle behöva få lite mer info om vilka produkter som du använder. Maila info@skincity.se så ska vi se hur vi kan hjälpa dig till ett förbättrat resultat. Kanske är det något som måste justeras i din rutin. En liten försändring kan göra STOR skillnad. Smart av dig att välja JM : )
      kram Annica

  6. Kim skriver:

    Kan man redan nu be om en rekommendation? Är intresserad av att veta vilka produkter från Paulas som innehåller mest antioxidanter? Vill vara väl förberedd till onsdag!

    Skulle även tycka det var intressant om du kunde ta reda på vilka produkter som säljer bäst i Asien, USA och Europa. Hade varit så intressant att veta och kunna jämföra.

    Vill också veta hur det kommer sig att Paulas valt er som första butik i Europa att sälja deras produkter? Hur har snacket gått? Kan tänka mig att det krävts en del övertalning? Eller har de direkt förstått vilket smart drag de gör?

    Det absolut bästa med märket måste ju vara att det inte är några färgämnen eller parfymer och att alla krämer kommer i tub/pump!

    • annica skriver:

      Hej Kim,
      Du får jättegärna göra ett hudtest på SC redan nu. Skriv att du vill att vi gör en rekommendation på PC så ordnar vi det. Den kommer dock mailas ut först imorgon då lanseringen skett. De produkter som är proppade med mest antioxidanter är serumen. Man väljer efter hudtyp och hudens tillstånd : )

      Ja hur kommer det sig att vi fått ta in Paula´s Choice? Jag tittade på märket redan när jag startade Skincity, men då ville de bara sälja märket via deras egna site. Nu har de tydligen tänkt om och roligt nog för oss så hörde dom självmant av sig till oss. Lite av en dröm som länge funnits där har nu blivit till verklighet. Superkul!
      kram Annica

  7. mickan skriver:

    hej. jag undrar vilken som är eran absolut populäraste produkt på skincity?

    • annica skriver:

      Hej Mickan!
      Rolig fråga : ) Den produkt som vi säljer mest av är Evening restorative från Exuviance. En nattcreme som mååååånga älskar! Passar en normal, blandad hudtyp.
      kram Annica

  8. elisabeth skriver:

    Jag blev helt besatt typ av att höra vad hon berättade, kommer verkligen testa detta sen när jag har råd.

  9. Johanna skriver:

    Spännande Annica! 🙂

    Jag håller med om att man kan känna sig lite förvirrad i djungeln av alla märken! Men det är väl så som du säger, att man får testa sig fram. Jag är lite nyfiken på Paulas Choice. Men en sak jag undrar är vad som övergripande skiljer ingredienserna i PC från tex de andra cosmeceutical märkena du ovan tar upp? Som framförallt gör att hon kan sälja produkterna så pass mycket billigare?

    Tack för en superbra blogg och hemsida i övrigt 🙂

    • annica skriver:

      Hej Johanna,
      Visst är det en djungel men en kul sådan tycker jag! Bra fråga gällande priser. Det är jättemånga faktorer som spelar in när en produkt oavsett märke sätts. Framförallt i vilka volymer man tillverkar tex en creme. Paulas Choice är gigantiskt stora och etablerade i USA och i Asien, större än vi anar så priset på ingredienserna kan hållas nere för att de köper sådana mängder. Sen har Paula även om märket syns överallt aldrig annonserat i tidningar etc. En kostnad som är enorm och som man får betala för när man annars köper en produkt som syns i magasinen. Mellanhänderna är så få som möjliga och produkternas förpackningar är också mycket enkla så är inte kostsamma som många andra kan vara. Det värmer att du följer min blogg!
      kram Annica

  10. Thessa skriver:

    Jätteintressant att lyssna på Paula och läsa dina reflektioner! Det ska verkligen bli intressant att på onsdag kika på hennes produkter, gissar att stor del av kvällen kommer gå åt till att läsa och fundera och kanske klicka hem något 😉

    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Thessa,
      Roligt att du också går och väntar. Det är lite som när en bebis ska födas ; ) ….fast så spännande är det nog kanske bara jag som tycker att det ska bli ha haa haaa.. Får önska dig en trevlig onsdagkväll då!
      kram Annica

  11. Anna-Lena skriver:

    VA är det sant!! Jag kan inte tro mina öron! Jag älskar Paulas produkter – kan verkligen rekommendera det märket, underbara produkter – men jag tycker alltid det är så segt att beställa från deras europeiska webbutik eftersom leveranstiden är en evighet och fraktkostnaden landar på minst 100 kr. Så länge prisskillnaden inte blir enorm så kommer jag bli er nya trogna Paula-kund. Hurra vilken rolig nyhet.

    • annica skriver:

      Hej Anna-Lena!
      Jag tror att du kommer gilla priserna och vi är både snabba och skickar fraktfritt : ) Kika in på siten på onsdag för då är vi på banan. HURRA, äntligeeeen dags!!! Vi är lika glada som du….det kanske märks ; )
      kram Annica