Mot nya äventyr!

  • | Annica

Annica på resa

Hej vänner!  Just nu, idag fredag så sitter jag på ett plan på väg till den här staden! Någon som kan gissa vilken stad? Eller ändå svårare.. någon som kan gissa vad jag ska göra där? 😉

Som jag har längtat efter den här helgen… detta kommer bli en av de mest intressanta och mest spännande helgerna i mitt liv.  Min resa är i hudvårdens tecken. Jag ska prata hudvård och träffa en person som jag länge velat träffa.

Vem är det?

Varför ska jag träffa henne?

Och vad ska hon och jag göra tillsammans?

Detta mina vänner får ni reda på om ni hakar på mig på INSTAGRAM i helgen där jag kommer dokumentera hela resan i bilder och filmer  med vad som händer just nu och hela tiden.

Jag vill dela denna upplevelse med er mina fina, underbara, fantastiska läsare som ger mig så mycket energi och ..jaaaahhh.. jag älskar er helt enkelt!!

Så ni som inte redan gör det, gå in och följ med mig på INSTA nu så ni inte missar detta.. det vill ni inte…i promise;)

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 svar till “Mot nya äventyr!”

  • (9) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sara skriver:

    Hej vad tycker du om decleor för en fet hud som blir väldigt blank och som har pormaskar vid näsan, lite små finnar & någon större? Men största problemet är det överflödiga talgrr.

    Har aldrig blivit rekommenderar decleor men tycker de verkar ha produkter som åtminstone efter beskrivning skulle passa mig.
    Vad tror du? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Sara,
      Jag gillar Decleor och deras oljor är smått magiska. De är dock viktigt att man väljer rätt så att du inte blir mer fet i din hud. Eftersom du är blank och lätt får plitor så är Ylang ylang oljan för dig! Många tror inte på oljor för en fetare hud, men de kan verkligen göra underverk med att rena huden. Vet många med din hud som fått hjälp med Decleor. Try it!
      kram Annica

  2. Karin skriver:

    Tror på Jan Marini jag med 🙂

  3. Frida skriver:

    Skulle precis in & köpa elemis herbal lavender mask men så var de slut!! När kommer den in igen??

    • annica skriver:

      Hej Frida,
      Det är inte många gånger det inträffar men just nu är den slut hos vår leverantör. Hur gärna vi än vill beställa hem den så är den out of stock i Sverige. Vi hoppas på att den kan komma inom 2 veckor. Visar det sig att den kommer in tidigare så hör jag av mig till dig. Du kan även maila kundtjänst om du vill och kolla då och då.. info@skincity.se
      kram Annica

  4. Anna skriver:

    Seattle & Paula Begoun 🙂

  5. Hilde skriver:

    Det här får bli en vild gissning, men jag tror du ska till Seattle och träffa Jan Marini? 🙂 Ha en underbara helg med vem det nu är..
    kram