Nedräkningen har BÖRJAT!

  • | Annica


Screen Shot 2014-09-22 at 1.50.58 PM

Hur många är ni som längtar??

Längtar tills lanseringen av Paula´s Choice… undrar ni när vi ska lansera.. vi kan nu avslöja det..

Klicka in på Skincity.se så ser ni vår COUNT DOWN…  med dagar, timmar, minuter och sekunder till LANSERINGEN!!

Håll koll på den om du vill va först med att testa Paula´s Choice eller om du behöver fylla på med Paulas grejer i ditt badrumsskåp. Självklart lanserar vi med en fin gåva, faktiskt en av mina favoriter i serien som gåva! Åhhh jag är så laddad inför denna lansering jag tror att ni liksom jag kommer bli THRILLED över dessa produkter!

Här får ni några bakom kulissen bilder från resan till Seattle och dagen med Paula!

Annica forsgren, Paulas Choice, Paula begon, Skincity.se

Screen Shot 2014-09-22 at 1.55.35 PM

Screen Shot 2014-09-22 at 1.57.09 PM

Haha… denna är för rolig!! Vad säger jag till Paula egentligen haha… kommer inte ihåg men det var inte så allvarligt som det ser ut 🙂

Screen Shot 2014-09-22 at 1.58.01 PM

 

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

32 svar till “Nedräkningen har BÖRJAT!”

  • (32) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Malin C skriver:

    Wow, detta märke kommer jag att testa! Har tidigare kört Exuviance, sedan Jan Marini och nu Beaute pacifique. BP har ingen vidare effekt på min acnehy, Jan marini var bäst. Men nu tänkte jag testa detta. Tror du att det är vassare än JM, eller är det ungefär lika?

    Jag har också en foundationsfråga. Har fet acnehy och har ständigt varit på jakt efter en bra Foundation. Har testat nästan allt, och den enda som jag stannat kvar vid länge är underbara purepressed base från Jan Marini. Naturligt, snyggt, hållbart och ger inte mer acne på mig. Men jag letar efter en flytande Foundation med mer täckande resultat. Har testat bla. Gloluxe flytande, vilket var en katastrof för min hy. Sedan så har jag nu testat Bareskin och både täckningen och formulan var underbar. Dock så blev jag väldigt blank av den och har fått stora finnutbrott efter att ha använt den. Tyvärr. Vad skulle du rekommendera för flytande till mig? (har gillat Lancômes teint miracle, men den ger också lite acne) Har du också något tips på en SUPERBRA concealer som både täcker mycket, inte är för tjock och kan täcka orenheter utan att det blir värre?

    Mycket tacksam för svar!

    • annica skriver:

      Hej Malin,
      Kanske är PC märket för dig : ) Jag gillar inte riktigt att ställa märken mot varandra för det beror på den egna huden och vad som orsakar acnen mm. JM brukar ge snabbt resultat men som sagt huden är så olika från person till person. Viktigt att man ger varje serie en rejäl chans men det har du säkert gjort. Ibland kan resultatet dröja upp emot 6 månader eller mer. Gör ett hudtest senare i veckan så guidar mina super-hudterapeuter dig rätt.

      När det kommer till Foundation så borde varken Glo´s eller Bareskin ge dig finnar. Det finns ingenting i som täpper till. Det är inte så att du applicerat dom med en borste som inte varit helt ren eller lagt andra produkter så som rouge, puder eller annat med en borste eller med ingredienser som inte är hudvårdande. Om du inte känner igen dig så hade jag testat Exuviances Skin Caring foundation. Oljefri och en storsäljare hos måååånga med acne. En bra Concealer hittar du HÄR!
      Lycka till!
      kram Annica

  2. saga skriver:

    Hej Annika! Vill börja med att säga att du är så jädrans bra!!!! Följer dig i media jämnt! Älskat din tips!

    Nu till min fråga: Jag har lite röda prickar i ansiktet efter finnar som jag klämt. Sen är jag överlag lite lite röd i huden. Vilka produkter kan du rekommendera för att får bort detta? Använder just nu Dermalogica daily microfoliant, dermalogica smoothing cream och någon dermalogica rengöring.

    Med vänlig hälsning, Saga

    • annica skriver:

      Hej Sara,
      Jädrans bra tom ha ha haaa…gulligt av dig: ) Superkul att du följer mig!
      Hm… jag hade i första hand kört på Dermalogicas Skin Renewal Booster annars Peter Thomas Roth Laser free serum. Båda jobbar på djupet i huden och det är där man kan påskynda läkningen. För bäst och mest resultat alltid serum under creme.
      kram Annica

  3. Jenny skriver:

    Hej
    Har förstått att EA pro ska ha många likheter med MD. Är på jakt efter en ny fuktmask då ju MD utgår, kan följande vara ett bra alt http://skincity.se/sv/product/4411/elizabeth-arden-pro-replenishing-masque

    Har prövat dermalogica, rodial mfl men ingen är lika bra som MD tycker jag. Rodial är ok men tycker mer de kompletterar varamdra! Trevlig helg!

    • annica skriver:

      Hej Jenny,
      MD och EA PRO har samma grundare så man känner verkligen igen många av produkterna. Gillade du MD´s mask så kan jag nästan lova att du kommer älska EA PRO´s. Testa!
      kram Annica

  4. L skriver:

    hej ! Vilket märke är det vassaste just nu när det gäller att få slät hud? Är trött på min ojämna hud och vill ha den slät! Är rödfläckig typ överallt och det går inte att sminka mig över en ojämn hud . Ser bara smutsigt ännu mosigare ut trots primer 🙁 Jag är 27 . Jag vill få så slät hud som du har !

    Just nu använder jag Exuviance hudvård just nu men jag får inte den släta huden som jag önskar. Däremot är den super mot min yttorra hud. Jag får fortfarande småplitor här o var och porerna har inte krympt och huden ser mosig ut. Har använt exuviance i snart 1 år.

    Undrar även hur länge jag bör vänta med Exuviance tills jag vågar testar Paulas choice? Kan jag börja direkt efter?

    • annica skriver:

      Hej L!
      Man kan verkligen göra mycket med produkter och ibland tar det lite tid innan man hittar bästa kombinationen. Jag tänker spontant har du testat Vespera serumet morgon och kväll under creme? Det är lite av en ”trolleriprodukt”. Jättebra om man är ojämn i huden både till struktur och färg. Fyller huden med stoppning så den blir mer jämn.
      Känner du att du testat allt så kan Paula´s Choice absolut vara ett alternativ för dig. Gillar varje dag peelingen som jobbar på strukturen mm. Du kanske skulle göra ett nytt hudtest om du känner att du testat allt från serum till cremer från Exuviance. Jag tycker att man ska låta huden vila från syror i 2 veckor innan man byter märke. Paula har inte så mycket syror i basprodukterna så dom kan du ju starta med i så fall och bygga på med syror efter ett par veckor : )
      kram Annica
      kram Annica

  5. Jessica B skriver:

    Tack för att ni är så himla bra! 🙂
    Ringde er och bästa Elin svarade. Fick tips av henne hur jag ska göra nu när jag börjar bli torr nu av Isotretinoin och det funkar. Så tacksam!!
    Ha en skön helg/ kram

    • annica skriver:

      Hej Jessica,
      Men vad härligt att höra! Hon är en fena på huden så hennes tips brukar ge resultat. Hon hälsar så mycket till dig : )
      kram från Annica

  6. Ellinor skriver:

    Hej! Jag använder nu md formulations produkter mot keratosis pilaris, scrubben och hand and body lotion. Men de ska ju utgå. 🙁 Vilka är motsvarande produkter från Paula’s choice? Är de parfymfria? Rekommenderar du dem eller Jan Marini till känslig hud med mycket kp? Jag är mycket känslig för lukter… Tacksam för svar. 🙂

  7. Ulrika skriver:

    Hej hej!!
    Åhh jag följer nedräkningen kan jag lova;-)
    Dock har jag en fråga….kan man göra ett hudtest typ i morgon och få rekommendationer på produkter från Paulas så att man liksom har något att gå på när lanseringen sker?
    Kram/Ulrika

    • annica skriver:

      Hej Ulrika,
      Tyvärr måste du hålla dig lite till ; ) Vi är noga med utbildning innan vi gör våra hudtester så from onsdag kommer vi vara redo för att ge perfekta rekommendationer på Paula´s Choice. Snart, snart är det dags!!! Kul att du också längtar.
      kram Annica

  8. ella skriver:

    Hej Annika vilken haka hals kräm är bäst tycker du till mogen hy?Decleor passar det för mogen känslig torr hy i ansiktet?

    • annica skriver:

      Hej Ella,
      Menar du att jag ska välja en?? Ok, då tar jag Caritas som du hittar HÄR!

      Decleor är absolut ett märke som passar torr och känslig hud likaså Carita. Kanske ide att köra samma märke på både halt och ansikte : )
      kram Annica

  9. Malin skriver:

    Hej Annika!

    Jag skulle behöva hjälp av dig att välja nyans på peter Thomas roth cc-cream.Jag har gula undertoner i hyn,är blek,men inte jätteblek. Är mörkhårig.Provade medium/tan av min kompis o den är för mörk,men inte skokrämsmörk :)synd att det inte går att beställa prover.Men va tror du skulle passa mig?Jättetacksam för svar :)Tack för en superblogg!!!!!!

    • annica skriver:

      Hej Malin,
      Älskar när någon är på väg att testa PTR´s CC Cream för den är ju bara för braaaaa!!! På din beskrivning så låter det som att du ska ha den vanligaste nyansen som är light/medium. Det är var jag tror.

      Tack för att du läser bloggen vad skulle jag göra utan er läsare : )
      kram Annica

  10. Anna skriver:

    Hej,

    Är intresserad av PTR och Rodial men är osäker på om de ärvikej när man ammar.

    Vänligen
    Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna,
      Nästan alla serier har produkter som inte ska användas när man är gravid eller ammar. Generellt sätt brukar man säga A-vitamin. Hade jag varit du så hade jag gjort ett hudtest HÄR!

      Ange att du ammar och så får vi välja ut den mest tänkbara hudvårdsrutinen till dig från Rodial och PTR. Testet klargör för oss vad du vill jobba på.
      kram Annica

  11. Therese skriver:

    Hej Annica,
    Låter jätte spännande med Paula´s Choice och har därför googlat runt lite på hennes produkter. Då har jag en undran, om ni kommer ta in hennes olika peelingprodukter med aha och bha, om det isåfall funkar att använda med Transderma A serum eller blir det för mycket? Vill ju ha lite extra push på huden nu efter sommaren med att ta bort döda hudceller, pigmentfläckar etc. Eller hur skulle du rekommendera?
    Tack och hoppas att ni alla på Skincity får en fin torsdag!

    • annica skriver:

      Hej Therese,
      En av mina kollegor på Skincity nämnde att du fått svar redan via vår info : ) Tjejerna ser fram emot att göra en PC rekommendation till dig!
      Bäst är att inte blanda Transderma A och andra syror tycker jag. Börja med Transderman och en peeling utan syror. Välj en bra dagcreme med högt UV-skydd det kanske räcker för att du ska få fin effekt på din hud. Serumet är verkligen en av mina absoluta favoriter.
      kram Annica

  12. Josefine skriver:

    Hej Annica!
    Tack för en superblogg! Jag undrar varför man som gravid inte ska använda elisabeth arden pro? Är det strängt förbjudet att göra en behandling med pensling eller vågar jag?

    • annica skriver:

      Hej Josefine,
      Bra fråga! Vi följer alltid respektive märkes rekommendationer så jag hade låtit bli. Många produkter i serien kan användas men just salongs-peelingarna, peelingpadsen, Perfection- Age defying- och Skin Brightening serumet ska man undvika. Det för att huden blir mer känslig och har lättare för att få pigmenteringar i samband med graviditet/amning. Vänta lite och så kör du en kur sen när huden är mer stabil och tålig.
      kram Annica

      • Maria skriver:

        Jag har alltid trott att man ska undvika vissa produkter pga att det kan vara skadligt för fostret på något vis, men det är alltså för att huden i ansiktet kan ta skada då det är känsligare under graviditeten?

        • annica skriver:

          Hej Maria,
          Jag hade nog kunnat vara tydligare i mitt svar tror jag : ) Det man främst ska undvika är A-vitamin/retinol när man är gravid. Det för att ta det säkra för det osäkra för fostrets räkning. Man har förstås inte gjort tester på gravida vad som händer, men då det är en aktiv ingrediens som kan gå långt ner i huden så är rekommendationen sådan. De restriktioner som AE Pro har är de som jag gav i det tidigare mailet dvs de med AHA/retinoider. De ska undvikas för att huden blir mer känslig och i värsta fall kan ge mer pigmenteringar.
          kram Annica

  13. V skriver:

    Kommer ni att sälja små prova-tester (samples) av produkterna på samma sätt som man gör i Paulas Choise webshoppen (Usa och Europa) ?

    • annica skriver:

      Hej V!
      Det är många artiklar i Paula´s sortiment så vi börjar med samtliga produkter i orginalstorlek. Sen får vi utvärdera i framtiden om vi även kommer sälja samples.
      kram Annica

  14. Anneli skriver:

    Hej Annica!! Tänkte kolla med dig, det är så att jag använder dermalogica ultra calming serum å därefter dag/natt kräm. Men nu till vintern blir min hy superduper torr, stramar och har sig (är atopiker). Kan jag på kvällarna använda serumet som vanligt låta den sjunka in men innan nattkrämen även lägga oilless oil och därefter krämen, eller blir det för mycket? Är jag knäpp som tänker så nu hehe 🙂

    • annica skriver:

      Hej Annelie,
      Testa för att se hur det känns…bli mitt svar : ) Jag kan tänka mig att just för en atopiker att det blir jättebra. Oil less oil är en liten specialare som man faktiskt kan använda lite hur som helst. Huvudsaken är att du lägger ditt serum från Dermalogica först så att det kan arbeta på djupet. Hoppas att det fungerar!
      kram Annica