On the cover of a magazine..

  • | Annica

udterapeuters riksorganisation, annica forsgren

Måste få skryta lite;)… jag e ju så himla stolt över att få den stora äran att vara på omslaget på tidningen HUDTERAPEUTEN. Detta är vår bransch egen tidning och ges ut av vår organisation som heter SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Hannah Hedin är den duktiga fotografen som tagit omslaget och Ann Sköld Wiklund från TV4 är det som gjort min makeup. Tack till er med tjejer för ett toppen jobb!

Ska ni gå till en hudterapeut och göra behandling, då hoppas jag att ni kollar upp att terapeuten är ansluten till SHR. Det är en del i kvalitetskollen som ni kan göra. För att vara med i SHR måste man ha godkänd examen etc. Är ni osäkra hittar ni mer info om SHR och hur ni ska kolla upp er salong/terapeut HÄR!

Ha en mysig söndag!

Ps vad gör ni för ansiktsmask idag? Jag gör ju alltid det på söndagar det vet ni som följer mig på insta;). Själv sitter jag på planet tillbaka till estockholmo och det blir  till att dränka huden med Transderma M och sen sova med Paula´s fuktmask! 😉

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 svar till “On the cover of a magazine..”

  • (20) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Jenni skriver:

    Hej Annica,
    Grattis till ett fantastiskt omslag, supersnyggt!
    Jag har nog alltid haft ”dålig” hy med finnar, oljighet, ojämnhet, rödhet och massiva porer. Har testat mycket produkter, använt exuviance och dermalogica i perioder samt apoteks-grejer då hoppet sviktat. Men jag hittade in på din blogg och har fått en aha-upplevelse! Jag är inte bara ett evigt tonårs-face (är ju 29 nu) utan jag är yttorr!!! Jag har ofta känt mig torr, men har ändå alltid fått rekommenderat produkter för acne och sebumcontrol och det har bara blivit kaos… Så nu när du förklarat fenomenet yttorr känner jag igen mig såååå, och återfått hoppet om att kunna behandla min hud rätt och få den fin! Har gjort hundtestet och ska hämta ut mitt paket idag! Så jag vill bara tacka för en jättebra blogg med underbar fakta blandat med inspiration.

    Tack och fortsätt skriva!
    Kram J

    PS. Jag har inte beställt ännu, men jag ska nog ha fuktmasken från Dermalogica som söndagsrutin sen 🙂
    Kan man ha soothing serum under den för att fuktbomba som du kallar det? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Jenni,
      Superkul att höra att du är så nöjd och att du gillar bloggen! Det absolut vanligaste felet man gör när man har finnar/acne är att man torkar ut huden. Aja baja…såvida du inte har en väldigt fet hud. Ofta är det fukt på djupet som behövs så att bakterierna inte kan frodas. Det gör de nämligen om huden är fuktfattig. Bara för att man har acne så kan huden i övrigt se väldigt olika ut och det MÅSTE man ta hänsyn till. Använd med fördel serum under mask så som du tänkt. Hoppas att du har paketet med produkterna i din hand nu. ; ) Lycka Till!!!
      kram Annica

  2. Zandra skriver:

    Hej, jag har försökt göra hudtestet lite då och då under några dagar nu, men det blir bara ”server error”. 🙁

    • annica skriver:

      Hej Zandra,
      Men vad irriterande 🙁 Vi får in test så förmodligen så behöver du uppdatera din webbläsare. Om du inte vet hur man gör, så hör av dig till vår kundtjänst så mailar dom en länk till dig. Lycka till nu. Du ska se att det kommer fungera : )
      kram Annica

  3. Karin skriver:

    Hej Annica!

    Jag använder mig av Murad sedan nåt halvår tillbaka men har för avsikt att byta till Paulas Choice. Vill gärna prova det märket nu… 🙂

    Mitt serum från Murad (Redness Therapy) är snart slut och jag behöver alltså köpa nytt. Är det olämpligt att använda Md formulations continuos renewal serum tillsammans med Murad? Innan jag byter helt till Paulas 🙂

    Med vänlig hälsning,

    Karin

    • annica skriver:

      Hej Karin,
      Skulle säga att det blir lite mycket för huden såvida du inte tar en 2 veckors paus från syrorna innan du börjar med PC sen. Att blanda syror från olika märken kan ibland ställa till det för huden. Vi ser fram emot att få guida dig till rätt produkter inom Paulas Choise, det kliar i våra fingrar he hee
      kram Annica

  4. Jessica skriver:

    Hej, tacksam för alla råd och fakta om produkter.
    Jag undrar om jag kan göra en ansiktsbehandling med blissprodukter när jag annars använder exuviance? (Har blivit medbjuden till spa där dom endast använder sig av bliss & decleor)

  5. Thessa skriver:

    En fråga angående SHR. Jag bor på en liten ort, med bara en hudvårdssalong 🙁 Denna salong använder sig bara av Maria Åkerbergs produkter och tjejen som driver salongen är tydligen diplomerad spa- och hudterapeut och gått någon utbildning i Åre. Är det alltså bättre att strunta i att låta sig behandlas av denna typ av salong och åka några extra mil för att få en SHR-ansluten terapeut?

    • annica skriver:

      Hej Thessa,
      Tyvärr så känner jag inte till utbildningen i Åre så bra. Jag hade hört av mig till SHR om jag var du för att kolla vad dom har att säga om skolan. Kan ju vara så att den är på gång att bli SHR-ansluten eller att dom har annan bra info att ge dig. SHR har stenkoll. Lycka till!
      kram Annica

  6. Lisa skriver:

    hej annica! Efter träning på helgmorgnar blir det alltid en djuprengörande lermask. Otroligt skönt att bli helt ren efter ett svettigt pass. Om det druckits alkohol en av kvällarna blir det alltid så att jag går upp tidigt, peelar, lägger på en fuktmask och sedan tillbaka till sängen en liten stund till 🙂
    Lisa
    ps. tack för en fin och lärorik blogg!

    • annica skriver:

      Hej Lisa,
      Superkul att du följer min blogg och hittar tips som du får användning av. Det bästa med helgerna är att lägga masker, eller hur!!!!
      kram Annica

  7. W skriver:

    Vacker omslagsbild på en riktigt vacker kvinna! En välförtjänt plats med tanke på att du är så duktigt och brinner för ditt yrke. Dessutom har du hjälp så många genom åren med dina omtänksamma råd och svar gällande hudvård. Jag tycker att ni alla duktiga, gulliga och snälla tjejer på skincity förtjänar mycket mer erkännande och beröm än det ni redan har fått. Stor kram till er alla!!!
    //En mycket nöjd kund:)

    • annica skriver:

      Hej W!
      Men, vilka trevlig ord du ger oss. Här sitter jag och blir rörd! Det är så roligt när vi får glad tillrop. Vi börjar bli ett stort gäng på Skincity nu och mina kollegor är verkligen duktiga. Tillsammans så är målet att hjälpa ALLA till att börja med bra produkter som gör skillnad. Din fina feedback gör oss superglada ska du veta! Är du glad så är vi det me´
      kram Annica

  8. Hilde skriver:

    Håller bara med ovanstående! I dag blir det PTR Rose Stem Cell Bio-repair Gel mask.

    Det ska bli oerhört spännande att prova Paulas Choice produkter då det riktas mycket negativ kritik från beautypedia på produkter jag tycker är bra. Hoppas hon kan leva upp till det 🙂

    • annica skriver:

      Hej Hilde,
      Vi är alla smått uppspelta och frågorna blir bara fler och fler men vi har lärt oss massor om både märket och annat ; ) Kräsen som jag är så tar jag inte hem något som inte håller måttet : ) Längtar efter att få berätta mer för er!!!
      kram Annica

      • Hilde skriver:

        Det är precis det som är så bra med er, man vet att det är bra produkter 🙂 Samt grym service så klart! Det ska som sagt bli oerhört spännande att testa Paulas Choice, då hon verkar ha koll på vad som är bra ingredienser och inte.
        Kram

  9. Paula skriver:

    Inte konstigt att du får vara på omslaget, du är grym!