Photoshoot backstage at Skincity!

  • | Annica

bild 5-2

Idag tänkte jag ni skulle få en sneak peak av massa nya roliga bilder som vi tog i veckan med delar av hela härliga Skincity gänget! De färdiga bilderna kommer ni få se inom kort på Skincity.se. Så häng med oss backstage:)

image-11

Bordet är dukat och våra duktiga makeupartister redo att sätta igång. Dagen till ära hade vi 4 härliga tjejer från  TV4 sminket på plats som gjorde oss sååå fina:) Tack Ann, Johanna, Linda och Medi för superjobb!

bild 3

Linda piffar Anna…

bild 5

Linda piffar även Frida som är ny hos oss  och arbetar med vår logistik. Bland annat packar hon magiskt fina paket till er!

bild 2

Ann piffar på mig..

bild 1-1

”Vår”, hon är nästan vår tycker vi för Hannah Hedin har varit med sen Skincitys start och tagit alla bilder på oss! We love her!Här fotar hon porträtt foto av Frida!

bild 4

Johanna piffar på Madde… Madde har för övrigt kanske den finaste hud jag skådat! S å orättvist och så lyllo;)

bild 4-1

Make Johanna, lite suddig fixar  Skincity Johannas make..

bild 5-1

Ann fixar mitt hår så det blir soft and shiny..

bild 1

Johanna, Anna & Michaela med Babors outfit!

bild 2-1

Suddigt värre var det här men Johanna, Jag och Elin posar i murad rockar!

bild 2-2

Så var det dags för Biodraog MD att få lite snygga bilder! Från vänster Michaela, Johanna, Madeleine, Anna, Anna-Cari och Elin

bild 2-3

Även händerna behöver en touch up!

bild 4-3

Hela gänget som var med denna gång + våra duktiga makeupartister! Trångt och mysigt!

image-10

I onsdags var det faktiskt jul på Skincity.. känns märkligt att tänka jul och samtidigt lite mysigt! Min lila vita kärlek övervakar så att alt går som det är planerat!

bild 4-2

Så här tjusiga är vi varje dag på jobbet;) Nästa ialla fall;) Michaela, jag och Anna-Cari (numera kallad Evita.. slående lik;) )image-1

Anna, jag och Anna-Cari i Clarins vackra arbetskläder! Så franskt, så chict!

image-2

Johanna, Anna, Michaela visar Babor!

image-8

Tror visst det blivit nyårsafton nu! 

image-7

En skincity julklapp någon? 

Annica Forsgren

Festfrilla och rött läppstift:)!

bild 4-4

Johanna, Elin och Madeleine!

Skincity, Annica Forsgren, hudterapeut, backstage

Fotograferas tar på krafterna.. därför hade vi beställt en härlig buffé från super härliga restaurangen Monrads. Vi kör alltid våra bufféer från dem. De är suveräna!

Elin hudterapeut

Dagens mest kreativa lösning stod Elin för! En ”hemmagjord”  hårbandå av torky! Mycket sött 😉

 

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

24 svar till “Photoshoot backstage at Skincity!”

  • (24) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. elina skriver:

    Hej Annica med cOmpany! jag undrar febrilt vart ni har köpt de ur snygga svarta tröjorna med vit kant på ärmar samt ’krage’? 🙂 hoppas på svar :)Må väl Elina Hellström

    • annica skriver:

      Hej Elina, Gissa…..H&M faktiskt. Vi har dock rensat butikerna alla fall i norr ort ; ) Kika i din närmsta butik så kanske den finns. Passformen är super! kram Annica

  2. Linnea skriver:

    Så fina bilder på er 🙂 men jag saknar Bea! Var är hon? 🙂 ser fram emot julen hos er!

    • annica skriver:

      Hej Linnea,
      Lugn bara lugn, Bea är med oss varje dag. Vi växer och alla får inte plats på en och samma fotning längre. Bea och resten av tjejerna som inte var med den här gången ska fotas senare den här månaden. Gulligt att du tänkte på det : ) Julen dröjer lite till men faktiskt inte så längt kvar tills tomten knackar på..
      kram Annica

  3. Linda skriver:

    Hej Annica!
    Du, jag kan ibland få något i ansiktet dom känns som en hård pormask under huden. Om jag inte klämmer den blir den stenhård och till slut måste jag klämma den. Då kommer något hårt ut, sedan blir den som en finne. Alltså, vad är detta för nåt? Hur undviker jag att få dem, går det? Använder hudvård från exuviance samt phytomer flash gel och MÅ jojoba olja på natten. Kram tack för all inspiration!

    • annica skriver:

      Hej Linda,
      Det låter som en traditionell pormask och vissa kan bli ganska stora och ha både hårt och mjukt innehåll. Bäst gör man i att besöka en salong för en portömning då och då och sen att man anpassar hudvårdsrutinen förstås. Om du känner att huden blir blank ofta så kanske du har lite för kraftiga produkter. Dom kan också dyka upp om man har makeup som täpper till. Jag förespråkar produkter med syror så bra att du använder Exuviance. Vill du prata vidare om din hud och hur den känns så får du snabbast svar hos hudisarna på SC info@skinicty.se Att klämma själv kan du läsa mer om HÄR!
      kram Annica

  4. Annie skriver:

    Härliga bilder! Jag ser fram emot julen och allt som händer på Skincity då. Grattis på födelsedagen! Vegas ser ut att sköta paketöppningen galant! 😉

    • annica skriver:

      Hej Annie,
      Tack snälla du! Skönt att fylla år på helgen så att man i alla fall kunde sneaka till sig en sovmorgon. Vegas älskar födelsedagar : )
      kram Annica

  5. Louise D skriver:

    Jättefina bilder! Ser fram emot lucköppningen!!

  6. Kasia skriver:

    Tack underbara Annica och Skincity-gänget för denna intressanta rapport! Så vackra bilder!

    • annica skriver:

      Hej Kasia,
      Tack själv! Det var så himla roligt och visst är tjejerna snygga!! Vi kanske skulle behållit de röda läpparna nu till vardags också ; )
      kram Annica

  7. Matilda skriver:

    Hej! Spännande med julplåtning, nu blir vi kunder nyfikna! Jag har en fråga om Ögoncreme: kan jag använda JM:s ögoncreme tillsammans med Yellow cream från Dermaceutic? Vilken kan jag annars använda? Jag är 35, något känslig hy och några enstaka fina linjer precis i ögonvrån.

    Tack på förhand och skön söndag!

    • annica skriver:

      Hej Matilda,
      Yellow Cream är en mycket aktiv produkt och den vill man inte av misstag blanda för mycket med andra allt för aktiva produkter. Även om du inte har Yellow C kring ögonen så hade jag valt en mer passande ögoncreme. Jm´s kan fungera men varför chansa när huden är så ömtålig och du säger också att du är lite känslig. Den här är tex jättebra: http://skincity.se/sv/product/4073/decleor-aroma-lisse-2-in-1-dark-circle-eyewrinkle-eraser
      kram Annica

      • Matilda skriver:

        Tack för hjälpen Annica! Nu har jag beställt ögoncremen du tipsar om (samt en handcreme från Paula’s – kunde inte låta bli…)!

        Håll tummarna för att mina pigmentfläckar försvinner, eller i alla fall tonas ner. Jag är så trött på dem 🙁

        Kram

        • annica skriver:

          Hej Matilda!
          Hoppas att du gillar ögoncremen. Handcremen är ett bra val, det är vårt att hitta någon med spf 30 annars.
          kram Annica

      • Matilda skriver:

        Tack för ditt svar! Det var som jag misstänkte då, så bra att jag inte använt de olika märkena tillsammans.

        Den du rekommenderar verkar bra, så jag funderar på att köpa den. Dock blir jag ju så klart nyfiken på Paulas produkter, särskilt efter att ha sett er film. Kan produkter från det märket funka ihop med Yellow cream så att det är lönt att vänta eller ska jag köpa den du rekommenderar nu och sedan få en rekommendation på Paulas lite längre fram? Jag vet att det är jag själv som måste bestämma, men jag vill ha råd från den bästa! 🙂

        Tack för hjälpen!

        • annica skriver:

          Hej Matilda,
          Klart jag ska hjälpa dig att bestämma eller i alla fall rådgöra åt dig. Jag hade fortsatt med Yellow Cream! Vi har jättemånga nöjda kunder som fått superfina resultat på sina pigmenteringar. Väl värt ett försök. Skulle den mot förmodan inte fungera så kanske Paulas Choice skulle vara något. Lycka till nu!
          kram Annica

  8. Anna skriver:

    Har en liten undran om skincity kommer att ta in märket By Terry? Har du nån åsikt om produkterna? Är det ett bra hudvårdande märke eller mer ett makeupmärke?
    Tack för en härlig blogg!

    • annica skriver:

      Hej Anna,
      Superbra grejer…har tittat på BY Terry men det är många parametrar som ska stämma när man tar in ett märke så än så länge kommer vi ej ha det på Skincity, men märket är bra!
      kram Annica

  9. Ann-Charlotte skriver:

    Oj sånt underbart gäng ni är på Skincity! 🙂 Det vet vi ju alla vid det här laget, men sån glamourfaktor som denna photoshoot är supersnyggt! Ni passar alla bra i de röda läpparna! Vilket läppstift o färg är det? 🙂 Jag väntar spänt på alla överraskningar ni har på g!
    Ha en fab dag! Kram Ann-Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte,
      Du ska veta att vi hade superkul och smått kämpigt med 100 ombyten…vem ska stå var? hur ska känslan i bilden vara? Det är jättekul men väldigt intensivt att sätta bra bilder. Alla tyckte nog att det var lite extra kul med de röda läpparna denna gång. Hur ofta har man det egentligen. För sällan!!! Vi hade alla lite olika färger men mitt lipstick är Clarins Jolie Rouge Poppy Red och flera av de andra körde på SENSAI Rouge Vibrant 02 : )
      kram Annica

  10. Elin skriver:

    Hej! Jag har en hel del ärr och missfärgningar från acne. Acnen har blivit bättre på senare tid men skadorna i hyn är mindre roliga. Funderar på laserbehandling i framtiden men just nu är jag på jakt efter ett reparerande serum. Har sett att du rekommenderat PTR laser free serum till flera med samma problem, undrar om detta negativt kan påverka min acne? Finns det andra serum eller produkter du kan rekommendera? Tack!

    • annica skriver:

      Hej Elin,
      Jag skulle säga att Laser Free serum passar stålande för en hud som din trots att du fortfarande får lite plitor. Klart värt att testa : )
      kram Annica