Nyhetsmorgon 9.45 & P4 Extra 14.40!

  • | Annica

Höstens makeup 2014

Hörrni vänner i morgon börjar jag morgonen med ett besök hos mina vänner på nyhetsmorgon och pratar om höstens ögon och läppar! Så onsdagens första hudvårdsnörderi börjar kl.9.45 och håller på en sisådär 6 minuter.

Annica Forsgren, Lotta Bromé

Gammal med rätt personer på:)

Sendan mina vänner ska jag springa på lite möten i hudvårdens tecken för att  kl 14.40  snackas hudvård  igen (wiiihaa) på före tre med Lotta Bromé!

Jag har ju besökt dem några gånger förut. Har du missat det så kan du lyssna på inslagen HÄR!

Så ratta in P4 Extra kl 14.40 då har vi  ytterligare ca 6 minuters hudvårdsnörderi i etern!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 svar till “Nyhetsmorgon 9.45 & P4 Extra 14.40!”

  • (18) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sandra skriver:

    Hej Annica,

    Jag undrar om the organic pharmacy cellular sunscreen spf 50 täpper till porerna på en acnebenägen hud, då den innehåller oljor? Hur är konsistensen på solkyddet?

    Karm Sandra

  2. Madeleine skriver:

    Hej!
    Tack för en underbar blogg – ett paradis för oss hudvårdsfantaster!
    Jag använder Dermalogica Special Cleansing gel, Antioxidant Hydramist, Skin Smoothing Cream och på kvällen Jan Marini B Bioclear Face Lotion under Skin Smoothing Cream. Har använt Exuviance tidigare, men gillar detta bättre! Använder också Dailymicrofoliant ibland på morgonen eller före ansiktsmask ( BP:s fuktmask). Kom på att det kanske skadar/torkar ut huden att använda både Bioclear och Dailymicrofoliant? Är inte jätteimponerad av Dermalogicas ögonkrämen, har du tips på ngn ”fantastisk” mot linjer och för fasthet? Är 35, blandhy, förstorade porer i T-zonen o acneärr. Tack på förhand, kram Madeleine

    • annica skriver:

      Hej Madeleine,
      Härliga produkter du har hemma förstår att du får fint resultat. Jag hade dock testat att ställa Daily M lite åt sidan för ett tag när du använder Bioclear. Som du precis anat så kan det bli lite för mycket för huden. Rubbar man syraskyddsmanteln hudens egna skyddsbarriär så kan det göra att dina andra fina produkter inte kommer till sin rätt. Synd om det skulle bli så. Välj istället en peeling utan syror. Missförstå mig inte Daily M är verkligen en egen favorit som jag alltid har hemma. Men man ska inte underskatta den bara för att den beskrivs som mild.

      Här kommer ett supertips på en ny ögoncreme en uppstickare bland tjejerna på jobbet: http://skincity.se/sv/product/4341/biodroga-md-anti-age-collagen-boost-eye-care

      kram Annica

  3. Anna skriver:

    Hej Annica!
    Vet att du har bråda dagar nu men jag är tacksam om du svarar när du kan. Har sett att min nattkräm Night lift från Exuviance innehåller silikonen cyklopentasiloxane. Den senaste tiden har jag läst och hört en hel del om detta ämne och dess påverkan på både människa och miljö. Vad säger man inom hudvårdsbranchen om detta? Är ”varningarna” som säger att man bör undvika detta i hudvårdsprodukter överdrivna? Isåfall, varför? Jag blir förvirrad och vet inte riktigt hur jag ska tänka runt detta och om jag bör prova en annan nattkräm. Hoppas att du och ditt proffsiga team kan bringa lite klarhet:)
    Tack och kram!
    /Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna,
      Klart att jag ska hjälpa dig lite på vägen med den ingrediens som du dykt på.
      Cyclopentasiloxane och Cyklohexasiloxane är exempel på syntetiska silikonoljor. Dess molekyler är för stora för att de ska kunna absorberas av huden och efter en stund avdunstar de från huden. Den är mycket vanlig i en mängd kosmetiska produkter som till exempel fuktighetscremer, foundations, schampo / balsam, bodylotion, solskydd, anti-aging produkter, antiperspiranter / deodoranter och ögoncremer.
      Silikoner har använts i många, många år på grund av att de gör att huden kan andas och har unika läkande, skyddande egenskaper. Den unika molekylära strukturen av silikoner (större molekyler med bredare mellanrum mellan varje molekyl) tillåter dem att bilda en barriär som andas och det förklarar också varför silikoner aldrig känns tunga eller feta, även om de ger maximalt skydd mot fuktförlust.
      Silikonerna anses, som många andra kemiska ingredienser, säkra att använda i kosmetika. Det finns inga rapporter att de är farliga eller irriterande med tanke på den lilla mängd som man använder i kosmetika. Silikoner absorberas inte av huden utan ligger ovanpå.
      Alla ingredienser kan bli dåliga i för höga halter. Men dessa nivåer förekommer inte i kosmetiska produkter.
      Vi har flera olika märken som inte innehåller Cyclopentasiloxane om man känner sig osäker ändå.

      Jag anser inte att du behöver vara orolig men om du vill ha rekommendation på andra produkter är du varmt välkommen att höra av dig till SC så hjälper vi dig vidare. Kan även delge dig rapporter och studier kring denna ingrediens om du önskar. Hoppas att det bliv till lite hjälp!
      kram Annica

  4. Evelina skriver:

    Åh vad roligt! Ser framemot! Satt precis och tänkte på när höstens make up trender skulle visas! Spännande värre.

    Tyvärr jobbar jag de båda tiderna, men går ju alltid att titta/lyssna på i efterhand!
    Du gör ett underbart jobb Annica! Och alla dina kollegor på skincity såklart!
    Kram evelina

    • annica skriver:

      Hej Evelina,
      Vi är många med dig som jobbar på dagarna så jag brukar lägga upp inslagen här på bloggen så snart de blir tillgängliga. Då kan dom som vill catcha up göra det : ) Tusen, tusen tack för ditt fina beröm. Vi är ett gäng glada på SC som verkligen lever och andas hudvård och makeup…nästan på ett ohälsosamt sätt ha haa..
      kram Annica

  5. Jess skriver:

    Hej Annica!

    Jag är 24 år gammal och lider fortfarande av extremt dålig hy (gjort sen jag var 16). Jag har ätit roaccutan i två omgångar, tetracykliner, fått salvor utskrivna med mera, testat olika märken på produkter men INGET hjälper. Jag är desperat just nu! Finns det någon möjlighet att komma i kontakt med just dig för vidare samtal? Det skulle vara guld värt.

    • annica skriver:

      Hej Jess,
      Önskar verkligen att jag hade tid alla hjälpa alla men jag skulle behöva 40h till på mitt dygn : ) Kan du inte höra av dig till mina kollegor på SC? Jag skulle tro att de kan överraska dig med galet bra rådgivning. De är alla hudterapeuter och picked by me! Maila vår info@skincity.se och hälsa från mig. Dom utför trolleri varje dag och har samma utbildning och erfarenhet som jag. Maila gärna en bild och berätta kort din hud-historia. De ställer de frågor som de sedan behöver få svar på för att guida dig rätt. Jag hjälper gärna men med lite assistans ibland, hoppas att du förstår : )))
      kram Annica

  6. Ann-Charlotte skriver:

    Åh så roligt! 🙂 Sitter alltid bänkad, och vill alltid att du ska norpa åt dug några extra minuter! Du är ju så grym på detta Annica! Ha superkul imorrn! 🙂
    Kram Ann-Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte,
      Hoppas att du gillade det även denna gång ; ) Själv minns jag ingenting av inslaget efteråt..konstigt vad lite nerver kan göra. Fast det är himla kul så jag gör det sååå gärna.
      kram Annica

  7. Caroline skriver:

    Yes! Underbart, som på beställning! Har kikat lite på makeup nu ett tag. Jag är som fastklistrad vid tvn 9.45 imorgon. 6 minuter som är guld värda! Längtar! Wohoo! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Caroline,
      Hoppas att jag levererade så att du inte förväntat förgäves he hee.. Hoppas att du hittat någon kul maké nu, alltid kul att byta vid ny årstid. Ofta har man kanske sin egna stil redan men det är kul att plocka in något som ”alla pratar om”. Jag gillar de matta läpparna sååå snyggt!
      kram Annica