Höstens makeup trender, Nyhetsmorgon!

  • | Annica

Här kommer klippet från i morse om ni inte kunde kolla då på nyhetsmorgon i morse. Ni kan även KLICKA HÄR för att se klippet!

höstens makeup nyhetsmorgon

Det nakna ”nude” läppstiftet som jag applicerade på TV4:as fina researcher Linn är från Rodial och i färgen CRUSH, du hittar det här! Läpp pennan är från bareMinerals och lanserars 15 oktober.. håååll ut! Den är jättefin! BareMinerals har oxå ett supersnyggt NUDE läppstift i Moxie Lipstick som finns nu i butik och heter Be Free.. det är  ändå mer  neutralt  i tonen.

bild 2-5 bild 2-6 makeup, bronze, guld, glow, nyhetsmorgon, makeup

Highlightern som jag applicerade i ögonvrån, under ögonbrynet och på kindkotorna är från Babors höstlook och heter Skin Glow Illuminator och är ett riktigt festligt härligt blank, glittrande och skimrande goding!

Detta hanns inte med i morse..

Kleinblått, blue eyeshadow

För den vågade som gillar mycket färger så kan man lägga till en touch av blåklocka eller kleinblått som det kallas. Knalliga färger är en het detalj. Ska man satsa på en så satsa på blått. Snyggt till det guldiga!

Annica Forsgren, nyhetsmorgon

Jag körde matta röda läppar och silvriga ögonlock! Detta fixade de duktiga tjejerna på TV4 sminket:)

Sista inramningen till ögat och hela ansiktet för den delen är ju brynen… De fortsätter att vara markerade det som skett är att man ser inte lika mycket buskighet som tidigare utan de ska vara mer välformade. Gärna samma bredd hela vägen om man har bryn som tillåter det. Förr tänkte vi Brooke Shields bryn nu går tankarna mer åt Grace Kelly!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 svar till “Höstens makeup trender, Nyhetsmorgon!”

  • (12) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Nathalie N skriver:

    Hej, jättebra inlägg från nyhetsmorgon. Precis som han säger så är de höst nu o märker direkt på mina läppar att de är torra. Har även en dum ovana att jag slickar runt läppen men försöker undvika med de så gott de går använder carmex, men är de så bra eller finns de någon bra läppbalsam som går på djupet eller något?

    Ni nämnde honung, är det bara ta vilken honung som helst på Ica o bara peela de på munnen eller hur ska man göra?
    Har du även någon bra peeling som du verkligen kan rekommendera till torra läppar? Känner att jag även vill vårda mina läppar så gott de går då jag försöker ta hand om min hud.

    Måste även berömma eran service på skincity, ni är bäst! Kram!

  2. Saga skriver:

    Hej Annika! Jag använder rengöring skrubb och ansiktskräm som min hudterapeut har rekommenderat mig. Går på regelbunden portömning, men känner inte att det blir någon skillnad. Har varit noggran i 1 år. Byter lakan ofta, rena händer, bra smink från pur osv.
    Min hy ser helt normal ut om andra tittar, men jag vet att jag har haft bättre och vill därför sträva mot de.
    Kan du rekommendera mig någon hudterapeut? Jag vill gå till någon som kan tömma och kolla på huden. Bor i täby så gärna i stholmsområdet.
    Med vänlig hälsning, saga

    • annica skriver:

      Hej Saga,
      Förstår frustrationen och man vill alltid förbättra, så är det. Att gå på behandlingar då och då är toppen, verkligen. Den här salongen gillar jag. HÄR!

      kram Annica

  3. Linnéa Larsson skriver:

    Hej!

    Jag är en 22-årig tjej som på senaste tiden blivit yttorr. Jag har normal hud (var på en facemapping i början av hösten) som brukar tåla det mesta men som jag kanske inte har varit tillräckligt försiktig med. Jag lider vanligtvis inte av finnar eller liknande, men jag har sen en tid tillbaka fått mycket finnar och utslag i pannan. Jag tror att det är årstidsbundet då min hud brukar balla ut lite under hösten, men nu är det mer än vanligt. Jag antar att det beror på att huden inte får tillräckligt med fukt. Jag har begränsad ekonomi då jag är student men skulle ändå vilja ha bra hudvård. Jag har tittat på Maria Åkerberg. Jag har kollat på en ansiktskräm och en olja. Vad tror du om det? Jag förstår att det kan vara svårt att bedöma men hoppas du kan hjälpa mig lite 🙂
    Jag har tidigare testat Dermalogicas Skin Smoothing Cream men jag tycker att jag får använda så mycket produkt för att inte känna mig torr så jag tror inte att den passar mig.

    Tack på förhand!

    Hälsningar

    Linnéa

  4. Maria skriver:

    Synd att vi inte fick se hela sminkningen, jättekul att du får dela med dig och tipsa om höstens trender. Läppstiftet såg riktigt snyggt ut, vad var det för läppenna du använde?
    Jag har haft lite svårt att hitta läppstift i rätt nude färg som inte gåt åt orange, den här såg i alla fall ut att gå mot brun/beige (har jag rätt?)
    Din make up var också jättefin med skimrande ögonlock 🙂

  5. Anna skriver:

    Hej! Bra inslag som alltid

  6. Lotta skriver:

    Hej fina Annika! Nyfiken på paula`s choice ! Undrar vilket serum som är bäst mot pigmentfläckar i den serien ? Kram