HELLO Sunshine!

  • | Annica

Dubai beach

Jag och min kompis Jennie  på en tidigare resa till Dubai 🙂

Äntligen tillbaka till värmen! Sommaren var lång och härlig men nu var saknaden stor efter sol och värme. Dubai är en favvo oas för mig att åka till när det börjar bli kallt å grått hemma. Har just slagit upp mina blå och tittar nu ut över det stora blå! Magiskt!

Jag håller er uppdaterade här och dagligen på INSTA om min resa!

11 annica forsgren skincity.se

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 svar till “HELLO Sunshine!”

  • (14) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Elin skriver:

    *som skyddar lite extra bra

  2. Elin skriver:

    Nu kom inte hela mitt meddelande med ser de ut som! Men jag föredrar nog solskydd för sig.. Vilken tycker du då? Sol skyddar lite extra bra, man inte blir glansig av och inte färgad 🙂 tack! Kram

  3. Elin skriver:

    Tack

  4. ingrid rosèn skriver:

    Hej!!!alla ni fina på Skincity,det bästa som hänt mig & mitt ansikte:) Jag reser till Dubai om 2v,hjälp mig med solskydd,har tidigare (när jag var ung:)) solat sönder mig,är jätte känslig speciellt på kinderna,använder solskydd 30….men vet inte om jag skall ”slåtill”med 50?Är livrädd att få blåsor,vill vårda igen….allt jag saboterat tidigare av dumhet o önskan om att bli brun:( Tack på förhand!

  5. Elin skriver:

    Hej annica! Vad härligt de ser ut 🙂
    Undrar vilken av dermalogicas produkter du tycker man ska använda för att behandla pigmentfläckar? Funderar på antingen c-12 concentrate eller extreme c, men förstår inte skillnaden mellan dessa riktigt och vilken som är bäst att punktvehandla pigmentfläckar.

    Undrar också om solskydd till ansiktet! Behöver något väldigt skyddande och bra till pigmentfläckar som inte blir glansig av. Jag använder just nu dermalogicas dynamic skin recovery men blir väldigt glansig av den.. Plus att jag fått för mig att hudkräm + spf i samma inte skyddar lika bra :/ ha en underbar semester! Kram

    • annica skriver:

      Hej Elin,

      Eftersom du vill behandla befintliga pigmenterigar så hade jag valt C-12 Concentrate. Den arbetar mest aktivt på synliga fläckar.

      Extreme C är en mer klargörande lite mildare om än en effektivt produkt som du blandar med din creme. Den hade jag valt om besvären uppkommit nyligen och inte var så generellt stora.

      Skin Recovery är ganska rik i sin konsistens precis så som du beskriver. Den ger det skydd som den utger sig för att ha men viktigt som med alla uv-skydd att man tar ordentligt av produkten, annars kan de ge ett lägre skydd. Vill du ha en lättare creme så kan du tex välja Active Moist och Solar Defense booster ovanpå. Är det EN produkt du är ute efter så är den här en riktigt favorit: http://skincity.se/sv/product/4564/paulas-choice-resist-youth-extending-daily-mattifying-fluid-spf-50

      kram Annica

    • Dominique skriver:

      Hej!
      Jag kan tipsa om blisslabs sollotion spf 30. Jag hade den i Frankrike i sommar och den skyddade nästan lite för bra. Det är klart den bästa solskyddet jag har använt och då har jag provat igenom de flesta märkena eftersom jag behöver ett riktigt bra solskydd när jag surfar utan att få en upprörd hud. Den är tunn att stryka på och märks knappt.

      • annica skriver:

        Hej Dominique!
        Det är ett mycket bra tips som du kommer med. Den har jag också använt mycket. Gillar den lätta känslan och att huden verkligen känns lugn och fin. Surfa…det lät härligt : )

        kram Annnica

  6. lotta skriver:

    Hej fina annika! Hoppas du får en underbar tid i dubai! Jag använder PC serum skin transfoming treatment , upplever att det svider lite i ansiktet efteråt , undrar vad det kan beeo på? Har inte fått några utslag eller rodnad . Undrar om detta serum är bra mot pigment fläckar ? Kram

    • annica skriver:

      Hej Lotta,
      Produkten du använder innehåller syra så de kan för vissa kännas på huden vid applicering medan andra inte känner någonting. Jag upplever själv att om jag är fuktfattig kan känslan komma och andra dagar så känner jag nada. Vad jag brukar tjata om är att man ska vänja huden vid nya produkter. Gör så att du den närmsta veckan har produkten en gång varannan dag för att sedan öka på användningen till en gång per dag. Känns det ok så har du den sedan två gånger om dagen. Att det pirrar eller känns lite är alltså helt ok. För att sedan få en bra fuktbalans i huden så se till att du har rätt produkter i övrigt som bibehåller och bygger upp din fukt. En mycket bra produkt som du valt!

      kram Annica

  7. D. DeMarkey skriver:

    Åh ärligt?! Har du åkt till värmen? Så härligt, vad kul för dig, så glad för din skull. Ni ser urlyckliga ut där på bilden. Hoppas du får en fin semester. 🙂

    • annica skriver:

      Hej D. DeMarkey,
      Svarar dig nu från Dubai : ) …inte alls dumt att kunna jobba här ifrån kan jag tala om. Tack för din fina omtanke!
      Kram Annica