TARA Beauty Award Winners!

  • | Annica

TARA beauty awards 2014I veckan så hade tidningen TARA  sin Beauty Awards. Flera  av de produkter vi har på Skincity var vinnare. Himla roligt! Här har ni vinnarna och motiveringarna på några av de produkter som jag också har i min butik! Självklart har vi nu fixat bra erbjudande på några av de vinnande produkterna för att ge er chans att prova på dessa härligheter till ett lite bättre pris eller med en extra gåva på köpet.

Så ladies and gentlemen…. här är några av vinnarna!

beauty awards TARA 2014

Som nu ser vann även bareMinerals bareskin och Clarins Golden Glow priser! (TYVÄRR restar Clarins Golden Glow men istället vill jag passa på att tipsa om Paula´s Choice som har en produkt som funkar precis på samma sätt nämligen: Sun 365 Self Tanning Concentrate.

Bästa Peeling:

Elizabeth Arden Pro Skin Perfectin Peel-Pads – Ansiktsbehandling på burk. Tunna rondeller som är indränkta i exfolierande syror ska strykas över ren hud några (1-3) gånger i veckan. Resultat; Slätare tajtare hud med mer lyster! Läs gärna mer om Elizabeth Arden PRO i mina tidigare blogginlägg HÄR & HÄR

Erbjudande: Vi ger dig 15% på hela Elizabeth Arden PRO!

 

Bästa Rengöring:

Decléor Micellaire Oil – Lätt rengöringsolja som löser upp och kapslar in luftföroreningar, smuts och makeup även vattefast sådan. Löddra upp den med vatten och  skölj rent och känn hur bra din hud mår!

 

Bästa Solcreme:

Akademikliniken Day Maximal Sense –  Vår favorit bland solcremer har i år blivit ändå bättre. Den är helt fjäderlätt och ger rejält med skydd utan att bli det minsta glansig. Dessutom får du ett perfekt underlag för makeup.

 

Bästa Dagcreme

Paula´s Choice Resist Super Light Wrinkle Defence SPF 30 – Den perfekta dagcremen för dig som vill ha allt genast. Mycket fukt men inget fett & massor av antioxidanter som boostar kollagen produktionen och en svag dos av pigment som jämnar ut hudtonen. Läs gärna mer om den från mitt blogginlägg häromdagen HÄR!

Erbjudande: Köp Resist Super Light Wrinkle Defence SPF 30 så får du det effektiva serumet Wrinkle-Repair Retinol Serum 7ml på köpet. Värde 98kr.

 

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

28 svar till “TARA Beauty Award Winners!”

  • (28) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Inger Andersson skriver:

    Hej
    Kan jag använda Paulas choise dagcrem (jultipset) med ett serum från Dior?

    • annica skriver:

      Hej Inger!
      Har inte någon koll på Dior då deras produkter inte korsat mina vägar så att säga… Tycker inte att det borde vara några konstigheter. Generellt är det annars bästa att hålla sig till ett och samma märke när man väljer serum och creme.

      kram Annica

  2. Martina skriver:

    Hej! Tack för superbra tips dag ut och dag in i denna djungel med hudvård! Jag har en fråga, hur ställer du dig till Retin-a, och vad är det om man jämför med andra produkter med syra?

    • annica skriver:

      Hej Martina!
      Jag tycker man ska använda den om läkaren anser att behovet finns. Jag personligen håller mig till receptfria produkter i mina rekommendationer : )

      kram Annica

      • Martina skriver:

        Hej! tack för ditt svar 🙂 Jag har fått det utskrivet, och tycker det funkar bra än så länge. inga störra utbrott i ansiktet längre osv, dock känner jag att huden blivit torr och flagnar på vissa ställen. Läkarn sa att det var viktigt och återfukar, vilket jag förstår. Däremot har inget varit tillräckligt bra! har du något tips på en riktigt fuktboost?

        Kram Martina

  3. Lotta skriver:

    Hej,
    Jag har tänkt köpa Paula´s Choice Resist Super Light Wrinkle Defence SPF 30 och vilket serum är bäst till då? Kan man använda
    Elizabeth Arden Pro Skin Perfectin Peel-Pads ihop med Paula`s Choice? Tack för en jätte bra blogg!

    • annica skriver:

      Hej Lotta!
      Man kan egentligen aldrig garantera att två olika märken fungerar ihop, det för att man inte gör tester på produkter från olika serier. Vad man kan säga är att de inte innehåller ingredienser som borde krocka. Det man främst aldrig ska blanda är produkter med syror. Tack fina du för att du följer bloggen!

      kram Annica

  4. malena skriver:

    Jag frågade ovan men kom på att jag undrade lite mer 🙂 Skulle paulas choice-dagkrämen gå att kombinera med exuviance? Och hur är det med skin recovery hydrating treatment-masken? Jag har en del exuvianceprodukter kvar och en del tomma så detta vore ju toppen i så fall.

  5. Veronica skriver:

    Hej Annica!
    Hittade din blogg av en slump och blev himla glad.
    Nu när det snart är jul så har jag börjat kika på julklappar till min pappa och tittade runt på skincity och undrar nu om Excuviance (skin brightening, rejuvenating complex bl.a) men Excuviance i allmänhet även passar män? Har läst att män har annan hudtyp osv. Vore så tacksam om du kunde hjälpa mig med tips och svar. Tack för en toppenblogg!

    • annica skriver:

      Hej Veronica!
      Vad kul att du hittat in till min blogg, alltid roligt med nya kompisar : ) Exuviance passar både kvinnor och män. Jag tycker att den är bra om man har en blandad hud inte för torr för då räcker den inte riktigt till. Behöver du mer guidning och behöver ställa frågor kring hands hudtyp så hör av dig till SC så guidar de dig innan köp. Tänk på att Rejuvenating Complex kräver solskydd på dagen : )

      kram Annica

  6. Sandra skriver:

    Hej Annika,

    Först måste jag berömma skincity för er fantastiska kundtjänst! Så proffesionell Cari-Ann är, då hon svarar på mail så snabbt och kommer med bra lösningar!

    Nu till min fråga… Jag köper Babor
    Beauty Fluids Multi Active Vitamin Fluid om och om igen. Jag tycker att 7 dagars ger en sådan fin lyster till huden utan att göra den fet. Det är synd att det bara är en kur på 7 dagar, då jag mer än gärna skulle vilja använda serumet/boostern varje dag under längre tid. Finns det något serum fullproppat med vitaminer som ger samma effekt?

    Kram Sandra

    • annica skriver:

      Hej Sandra!
      Anna-Cari är verkligen fantastisk på alla sätt. Kunnig, trevlig och som vi andra så älskar hon sitt yrke och då blir man bra : ) Kul att hon hjälpt dig så fint. Anna-Cari hälsar så mycket till dig!

      Det finns flera serum som skulle kunna passa dig. Eftersom din hud svarar så fint på Babor så är Illuminating Serum ett alternativ, Transderma C gillar jag och även Paulas Choice antioxidant är fyllda med massor av fina ingredienser som kan hjälpa dig att bibehålla effekten.

      kram Annica

  7. malena skriver:

    Hej! Fungerar PS dagkrämen även för en torr hud? Är nyss fyllda 40.

  8. Nea skriver:

    Jag har en fråga om Peel Padsen! Jag brukar använda Gentle Cream Exfoliant från Dermalogica 1 gång/vecka och sen Multivitaminmasken från Dermalogica efter. Kan man använda Peel Padsen istället för Gentle Cream Exfoliant, alltså som en mask? De verkar ju ha liknande ingredienser och jag är sugen på att testa något nytt nu när min tub tagit slut – eller har du något annat att rekommendera :)? Tack för hjälpen :)!

    • annica skriver:

      Hej Nea!
      Padsen skulle absolut passa dig. Du ska dock inte skölja av padsen som man gör med en mask. De är helt underbaaara här pratar vi lyster och om någon missat så är lyster något jag gillar ; ) Lägg gärna mask 1-2ggr/v också för bäst resultat!

      kram Annica

  9. Nathalie skriver:

    Hej Annica.
    Finns inte clarins kvar? Eller är den bara restid tillfälligt? Nu när det blivit kallare ute har min hy blivit stramare. Använder exuviance och kör fuktmask flera gånger i veckan. När jag använde dermalogica brukade jag byta från active moist till skin smoothing cream på vintern. Det hjälper liksom inte med mer fukt, känns som att huden behöver mer fett trots att jag har yttorr blandhy. Använder spf 35 dagtid med fuktserum under. Kan man lägga till någon crème under spf? Eller blir det för mycket och risk för finnar? Ska de andra spf utgå från exuviance?

    • annica skriver:

      Hej Nathalie!
      Clarins booster finns kvar i sortimentet men den är slut på fabrik så det kommer dröja innan vi får hem fler. I detta nu så vet vi inte exakt när den kommer. Testa Paulas Choice den är verkligen super. Det är en storsäljaren i USA!

      http://skincity.se/sv/product/4449/paulas-choice-sun-365-self-tanning-concentrate

      Jag hade valt Essential Cream eller Multi Protective Cream med serum under. De är helt klart jämförbara med Skin Smoothing som du haft tidigare. Tror inte att du får finnar av den. Vad jag hört så ska de inte försvinna : )

      kram Annica

    • natta skriver:

      Jag måste bara fråga en sak till jag glömde.. Jag letar efter deo. har testat en av MÅ´s spray deos men tycker inte att den funkade så bra. Funderar på att testa saltdeon men tittade även på Dermalogicas men såg att den innehöll triclosan. Jag vet att det förbjöds i tandkräm och undrar om du vet vad det har för effekt i deodoranten och om det påverkar kroppen? Vänligen Nathalie

      • annica skriver:

        Hej Natta!
        Triclosan i deodoranter används för att de ger en antibakteriell effekt på huden. Det skadar den inte på något sätt. Diskussionen kring tandkräm tror jag om jag inte missminner mig handlade om miljöpåverkan och att man spottar ut såna mängder när man använder det. Det skulle då påverka naturen negativt. I deon är det otroligt små mängder som inte gör den inverkan på samma sätt. Vill man ändå undvika det så gör man det valet. Jag är beroende av Mari Åkerbergs saltdeo. Tycker att stenen är bättre än sprayen i alla fall på mig : )

        kram Annica

  10. Caroline skriver:

    Hej! Allt du tipsat mig tidigare om här i bloggen har jag provat och är nöjd med! Därför undrar jag nu om du kan rekommendera någon produkt för killar som är bra mot påsar under ögonen och slätar ut huden? Så tacksam för hjälp. Kramar

  11. Lena skriver:

    Hej Annica! Vilken ögonprodukt skulle du rekommendera till mig som har rätt stora påsar under ögonen (ärftligt) och dessutom är 45 år (rynkorna börjar ge sig till känna). Jag förstår ju att de inte kan försvinna helt, men jag hoppas det kan finnas någon produkt som ändå kan hjälpa till att minska storleken på dem…

  12. linda skriver:

    hej! Kan jag använda paulas choice om jag använder Finacea? MVH