Glittrigt och sobert

  • | Annica

essie professional

Visst är väl det en snygg kombo. Sådär lagom glammigt utan att det blir svulstigt. Precis så tycker jag det blir med ett nude/nougat lack med en touch av glitter. Jag har gjort det som variant av fransk manikyr. Rätt poppis nu. Mitt nude lack heter JAZZ och kommer från Essie Professional. Glitterlacket från samma ställe och är limited edition. Jag har det guldiga på bilden men det finns även i en snygg bronze färg om man gillar det bättre.

IMG_3427glitter nagelack IMG_3431
IMG_3434
glitter nagelack

För mig passar det perfekt att lägga lite glitter på toppen då glitterlacket sitter som berget och det skyddar då topparna på nageln som oftast nöts av först! Perfekt! helt enkelt!

 

11 annica forsgren skincity.se

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

37 svar till “Glittrigt och sobert”

  • (37) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Jessica B skriver:

    Hej Annika!
    Har fått helt underbart resultat trots låg dos roaccutan och med dr babor neuro sensitive. Nu när huden läkt såpass bra ser jag att jag har verkligen massor av ytliga kärl främst på hakan…
    Finns det någon kärlstärkande produkt som jag kan börja med och vad skulle du rek.? Min hy känns starkare än någonsin fastän roaccutan. Den var betydligt känsligare och helt urflippade när jag åt antibiotika för hyn. Fattar noll men såååå tacksam.
    Tack söta du och önskar dig en riktigt God Jul!!// Kram

  2. Eva-Lena skriver:

    Ohh så snygga naglar, urläckert till jul-och nyårshelgen! Jag är mån om hudvård och makeup men ack så dålig på att sköta mina naglar, måste bli skärpning på det området! 🙂

    Kram Eva-Lena

    • annica skriver:

      Hej Eva-Lena!

      Man kan inte vara bra på allt ; ) Men med lite roliga lacker och kanske en nagelolja hemma så kan du säkert få upp intresset. Man blir glad av fina naglar.

      kram Annica

  3. Emma skriver:

    Vilken är din favorit produkt för hud med ytliga blodkärl och blir lätt röd? speciellt kinderna. Nån produkt som kanske lugnar. Går det att få bort rodnader i huden?

  4. Jennie skriver:

    Hej:)
    Kan jag kombinera paulas choice mask: skin balancing oil-absorbing mask med exuviance hudvård i övrigt? Mvh / Jennie

  5. Jessica skriver:

    Väldigt fina naglar! 🙂
    Hur kan man boka hudvårdsbehandlingar hos dig eller skincity?

    Mvh
    Jessica

    • annica skriver:

      Hej Jessica!

      Min tid räcker tyvärr inte till för att jag ska hinna göra behandlingar längre…tyvärr : ( Vill du så kontakta SC så kan vi sätta upp dig på vår väntelista : )

      kram Annica

  6. Anna skriver:

    Hej!

    Jag letar efter världens bästa make up-remover till ögonen. Sensais mascara är toppen men Clarins rår inte riktigt på den. 🙂

    Vänligen
    Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna!

      Sensais mascara löses bäst med ljummet vatten. Eller rättare sagt deras 38 grader SKA lösas med varmt/ljummet vatten det är dess hemlighet. Den sitter som berg och ska göra det för att tåla väder och vind tills det att man löser upp den med värmen från vattnet på kvällen. Testa!

      kram Annica

  7. Em skriver:

    När man börjar med hudvård och får rekommendationer av er. Vilken produkt ska man börja köpa?(rengöring,serum,dagkräm,nattkräm,mask,peeling), eftersom min budget inte tillåter mig att inhandla allt på en gång.

    • annica skriver:

      Hej Em!

      Det vanliga för de flesta är att man börjar med några produkter och sedan bygger upp sin rutin eftersom. Rekommendationen kan se lite olika ut beroende på märke men jag hade till en början valt rengöring, ansiktsvatten, serum och creme. Sen är peeling något som verkligen ger ett förhöjt slutresultat så det kan blir nästa steg. Har du fler funderingar så fråga mig eller tjejerna på SC så hjälper vi dig så det blir riktigt bra.

      kram Annica

  8. Sara skriver:

    Hej igen.
    Undrar även om det går bra att först anv MURAD c cleansing gel före de tre stegen med Mdformulation

  9. Ann-Charlotte skriver:

    Åh den snyggaste manin (haha, inte vara manisk altså men iofs skulle jag behöva det just nu!) Jag tog Ciatélack och lade på toppen av Chanel Paradoxal. Men ska testa ett ljusare lack till guldglittret nästa ggn! 🙂
    Kram!
    Ann-Charlotte

  10. Sara skriver:

    Hej.
    Jag har börjat köra enbart md formulations.
    Min undran är nu om jag kan fortsätta med min favvomask från Glamglow. Den vita burken och den blå. Den vita har inga syror vad jag har förstått men den blå innehåller hyalouronsyra. Help!

  11. nina skriver:

    Hej! Kan man överanvända Exuviances rejuvenating treatment mask? Tycker hyn är så himla torr och tråkig nu att jag gärna skulle vilja lägga den mer än 2 ggr i veckan, som står som rekommenderat. Både för fukten och för att det ger fin lyster som behövs såhär i mörker och juletider när man ska se pigg ut utan att vara det 🙂
    Tänker på att man inte ska överpeela, men masken är ju inte riktigt peeling även om den vad jag förstår ska ha en peelande effekt?

    • annica skriver:

      Hej Nina!

      Man kan överpeela huden om man är känslig men om du har en mer tålig hud så kan du lägga den varannan dag under en period. Lägg lite serum under och din hud kommer tacka dig : )

      kram Annica

      • nina skriver:

        Alltid vespera under 🙂 Tack, vad skönt att med gott samvete kunna unna sig den lite oftare nu under jul och nyår!

        • annica skriver:

          Hej Nina!

          December är den stora ”unnar-månaden” tycker jag. Alla behöver lite trevligheter så här i slutet av året.

          kram Annica

  12. Sarah skriver:

    Jag har precis köpt samma glitterlack och ska sätta på det i jul, sååå snyggt och jag har fått lite mani på Essies nagellack faktiskt

  13. D. DeMarkey skriver:

    OMG vilka snygga naglar, supersnygga!!

  14. Hildes Closet skriver:

    Så himla läckert! Jag har nästintill samma mani som dig denna veckan 🙂

  15. Frida Svensson skriver:

    då måste jag fråga, vilket överlack använder du på denna manikyr? för när jag försökt mig på liknande stil så torkar det aaaaaldrig. blir bara tjockt och kletigt!

    • annica skriver:

      Hej Frida!

      Jag brukar inte lägga överlack ovanpå glitterlacken. Lackar jag vanligt lack bara så kör jag någon av Essies, har nog testat de flesta och de fungerar bra.

      kram Annica