Maldiverna i bilder…

  • | Annica

maldivernaFick denna 30 sekunder efter att de tagit ner den från trädet. Färskare än så blir det inte. Har tagit gör vana att dricka en färsk kokosnöt om dagen. Det är ju så nyttigt och man får verkligen passa på. Det tar tydligen 6 månader för en kokosnöt här att bildas tills dess att den är klar och äta. Här växer de som ogräs… så härligt. Idag bjuder jag  igen en hel drös av majsiga bilder.. tar så mycket foton så det är helt sjukt.. det är ju så vackert så jag kan inte låta bli.  Om några dagar tänkte jag berätta hur jag skyddar kroppen  och barnen. Har en solskyddande nyhet med mig som jag också fått testa och som jag tror ni kommer gilla skarpt. Men först lite nica pics!
IMG_5922

Slöööörp som sagt!

maldiverna

Min absoluta favorit doft på sommaren speciellt Älskar denna har haft den i flera år! Ni MÅSTE testa… den är helt ljuvligt frisk och krispigt fräsch i sin doft… inte söt. Min mamma hatar typ alla parfymer hon han inte ha det på sig men denna är den enda hon gillar!

IMG_5007

Ö-humor:)

IMG_6071

IMG_6075

IMG_6080

Det är så kul å hoppa å ta kort;) Jag kanske har något gemensamt med Stina Dabrowski.. kommer ni ihåg hennes hopp som avslut på varje program..hehe.. 
IMG_5854 Livsnödvändiga saker när man är i solen. Hatt å brillor…
IMG_6197 En skuggig plats i solen..

annica forsgren maldiverna

kurumba maldiverna, annica forsgren

Ovan bilder från den underbara baren på stranden där vi tittar på solnedgången varje dag. Fatboys i stranden är ett mkt nice koncept. Här är mina absoluta favorit platser på ön…
IMG_6265

Sand, hav, sol, palmer…..mmmmm
kurumba, annica forsgren

IMG_6272Alltså att vakna och kolla ut över havet och stranden.. dessutom två underbara personer från personalen här som tar ner kokosnötter från träden och bjuder på dem.. alldeles färska.. det är lite magi…

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 svar till “Maldiverna i bilder…”

  • (13) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Mickaela skriver:

    Nu är jag lite desperat känner jag när jag skriver till dig men jag får panik. På riktigt. Har aldrig haft större problem med huden, alltid haft fin hy med kanske en tonårsfinne då och då. När jag var 16 år fick jag dock MASSA utslag på pannan men efter köpt en ny hudvårdserie samt slutat med ID mineral som de visade sig att jag var allergisk emot så försvann utslagen. Sen för 2,5 år sedan fick jag liknade utslag igen. Byte ut sminket, byte ut hudvårdprodukterna, slutade med nagellack, köpte nytt tvättmedel, gjorde allt men det blev inte bättre. Hade som små knottrar i pannan och ibland blev dem som bölder. Fattade inte vad det var!! Gick till läkaren som skrev ut tabletter, vilket tog bort bölderna men inte knottrarna. Gick till en salong där dem mer eller mindre sa att jag fick ju köpa dem produkter som jag ville och dem hade inget råd?! Har alltid haft väldigt torr hy så tänkte att aha, säkert därför jag fått dem. Behandlat torr hy nu i ett år men dem är inte borta. Sen för ett tag sen hittade jag en blogg där jag såg mina knottrar på en bild. Kallades ”whitehead”. Huuur får jag bort dem? Ska på AHA-behandling. Har testat Exuviance i 1 år men den serien förstörde mer än vad den hjälpte. Vet att olja är big no no men jag är ju så torr också. Känns hopplöst. Vill inte gå ut. Inte för jag har stor finnar men en massa små små knottrar. 🙁 Äckligt.

    • annica skriver:

      Hej Mickaela, Märkligt att de inte kunde hjälpa dig på den salong som du besökte. Trött hudterpeut som det verkade…tråkigt att höra. Jag hjälper dig gärna och jag tror säkerligen att det finns en lösning för dig. Jag skulle dock vilja se en bild på din hud. Kan du maila den till info@skincity.se och be tjejerna att jag ska kika på den! Utefter den så kan jag sedan sätta ihop en fin rutin till dig. Tror inte att det ska bli så svårt men det gäller att jag får koll på vad exakt det rör sig om. Här av dig med en bild så ska jag guida dig! kram Annica

      kram Annica

  2. Therese skriver:

    Hej! Älskar skincity och denna blogg! Jag behöver tips på en bra ögonkräm och ev serum! Jag är så torr kring ögonen och rynkorna framträder mer o mer pga torrheten! Lider av den torra inomhusluften både hemma men framförallt på jobbet, så vore så tacksam för tips på fukt till mina ögon 🙂

  3. Tess skriver:

    Hahaha du är ju som värsta Karate Kid (kommer du ihåg honom?) på sista hoppbilden. 😀

  4. klara skriver:

    Hej!
    Jag använda ett tag tillbaka en punkbehandlare och en mask ifrån PTR som jag gillade, vet dock att de inte finns i Sverige för tillfället. Men hade ändå velat gå över till PTR och undrar om de finns en del produkter som hade passat mig ändå.
    Min hud ser ut så att jag har en blank T-zonen där jag även har en del finnar även om de inte är mycket(beror såklart på vad man jämför med) på näsan har jag både vita och svarta pormaskar. Jag har något ärr, pigmnetering och ojämn hudton vilket jag gärna vill förbättra. Har samtidigt lite känslig hud som kan bli torr och vill därför inte använda för starka produkter. Undrar då om du tycker man kan ha ungefär dessa produkter:
    Cucumber foaming cleanser
    Laser free serum/ de spot serum
    Oil free moisturizer
    Power K resque ögonkräm

    Clinic peel and reveal
    Cucumber mask
    Elemis herbal and lavendel mask

    Hade man kunnat ha såhär, eller såhär fast med någon ändring eller funkar det inte alls? Tar gärna emot alla råd haha!
    Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Klara, du är din egen hudterapuet märker jag och känner din hud väl. Det är en jättefin hudvårdsrutin för dig tycker jag : ))) Har faktiskt inga invändningar.

      kram Annica

  5. Y skriver:

    Hej! Vill passa på att ge hela Skin City toppenbetyg. Bloggen är också superbra!!
    Nu en fråga:Har fått en fettansamling på ena kinden,som en böld.Jag bombarderar den med fukt och salicylsyra.Kommer den att gå bort av sig själv eller måste man tömma den kirurgiskt?

    • annica skriver:

      Hej Y, underbart att höra att du gillar SC!!!!! Vi är ett gäng hudnördar som verkligen gillar det vi gör och tror och hoppas att vi hjälper många. Vad det gäller din böld så är det svårt att säga när jag inte ser hur det ser ut. Är det fett så måste man ta hjälp av en kirurg. Är det bara en djup inflammation så kan man använda en punktbehandlare för att påskynda läkningen. Är du osäker på vad det är så visa upp den på tex vårdcentralen. Lycka till! kram Annica

  6. Lovisa skriver:

    Hej

    Jag undrar angående banor kurer är dem bra? Och vilken rekommenderar du för jätte torr vinter hud med lite ålderstecken (29 år) Tack!

  7. Hildes Closet skriver:

    Vilka underbara bilder! Det ser alldeles fantastisk ut, och suget efter att resa till värmen blir inte direkt mindre 🙂 Här hemma badar vi i snö i stället. Njut så mycket du kan, det ser ut som det fortfarande är vinter när ni kommer hem.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Snart hemgång : (((( Fast det blir härligt på sitt sätt. Saknar mina kollegor och cremer hemma och allt kul vi har på gång på SC! Det har varit mer än underbart en av de bättre resorna. kram Annica