Mina by Terry favoriter..

  • | Annica

Nu älsklingar.. lite utvalda favoriter från vårt nya märke.. Mest självklart hade varit att jag nu hyllade ikonerna som Hyaluronic Hydra Powder och deras bästsäljande foudation Terribly Densiliss Serum Fondation. Det kommer jag göra snart. Men inte idag. Dessa känner redan så många av er till och så många har hyllat dem så jag tänkte istället börja med lyfta fram ett par andra produkter som har vunnit mitt hjärta och som ni kanske inte har hört, sett och läst storheten av  i samma utsträckning förut.

IMG_7231

IMG_7232

IMG_7233

IMG_7235 IMG_7234

Touche Veloutée är  min nya favvo concealer! Denna smältande viktlösa formula gör mig fullkomligt galen av lycka. Ger riktigt bra täckning och bara lite lite produkt behövs. Det är jag inte van vid. Brukar oftast få ta rätt mkt och det behövs på de flesta men denna är annorlunda. Döljer  mörka ringar och gör huden runt ögat slät och len som sammet. Bra också för de som har lätt att få påsar av för tunga/mycket produkter runt ögonen. Detta väger noll och är mkt lätt trots sin goda täckningsförmåga. All By Terrys produkter är en förlängning av hudvården och så även denna. Den förvandlas tull en lätt sammets likanande konsistens och samtidigt återfuktar den väl. En riktigt härlig kombo. Jag har färgen 02 som passar mig perfekt, det är den ni ser på bilden.

Crayon Khol Terribly, By terry

Jag gillar att lägga en linje svart eller mörkbrunt på vattenlinjen. Problemet tycker jag är att ingen av de jag har provat sitter riktigt så bra som jag önskar. Många sitter ok men inte perfekt. Själlvklart så levererar By Terry här med sina grymma pigment som sitter. Jag jublade när jag såg mig själv i spegeln några timmar efter jag applicerat By Terrys Crayon Kohl Terrybly första gången. Det finns inne som kan mäta sig med denna. Har provat ALLA märken som finns på marknaden som påstår sig ha vattenfasta alternativ. INGEN är så bra som denna. Ni som liksom jag gillar att makea med lite på vattenlinjen. KÖP denna. Det är en order;). Antingen den svarta gillar jag eller den mörkbruna som heter: Brown Secret nr7. Brun ger lite mjukare intryck men ändå bra sug i blicken.

IMG_6584 IMG_6583 IMG_6582

Bjuder på några bilder från Maldiverna där jag testade den ..körde lite look med fokus ögon och helt fixade lite rufsiga ögonbryn. Väldigt olikt mig men jag gillade det ändå:)

Ombre blackstar

Mitt 3:e tips blir den magiskt snygga Ombre blackstar! En helt ljuvlig krämig, pennliknande ögonskugga som alla superlätt kan skapa en snygg spännande makeup med på ett kick. Min favorit är den bronziga  ( nr 4 Bronze Moon), som lägger sig tunt å snyggt och har lång hållbarhet, speciellt om  man kör primer under. Jag gillar Bareminerals  5 in 1 sen förut och nu också By Terrys Hyaluronic Primer. Denna Ombre Blackstar  är inte bara snygg utan innehåller oxå  extrakt från tahitisk svart pärla, rik på stärkande kalcium, anti-agingproteiner och antioxidantisk E-vitamin som slätar ut ögonlocket. Nedan makeup med  By Terrys concealer, Ombreblackstar, och Crayon Chol i mörkbrun som jag skrev om ovan.

ombre backstar by terry

IMG_7252
IMG_7287 IMG_7288 IMG_7289
IMG_7312

För er som bara känner att ni kommer älska dessa grejer. Köp det as snygga..rent ut sagt.. Limited Edition kitet.. Give me 5 Smokey Eyes. Det var via det jag upptäckte dessa darlings. Kitet innehåller 5 fullsize produkter  ( Mascara, Ombre blackstar i min favvofärg, Hyaluronic Eye Primer, Crayon Khol i svart och ögonbrynsprenna +denna snygga clutch. Love it! Super bra liten broschyr med tips på 5 sotiga snygga ögon medföljer.. en riktigt bra sån faktiskt. Jag är inte så mkt för beskrivningar annars utan freestylar mest men denna var bra. Det är dessutom snuskigt bra pris på detta kit. 849kr för ALLA dessa fullsizeare. Skulle betala det för bara clutchen som  känns som en modern as hipp 80 tals revival!

IMG_6422 IMG_6423 by terry clutch, make up, skincity, clutch

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

51 svar till “Mina by Terry favoriter..”

  • (51) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Olivia skriver:

    Hej Annica!
    Nu är ju det här blogginlägget så gammalt, men jag hoppas på att kunna få svar ändå.

    Jag har i två dagar använt By Terry light expert click brush och Touche Veloutée, men hur jag än gör får jag ett väldigt dåligt resultat. Jag skakar båda produkter innan jag applicerar dessa och har primer under. När jag applicerar light expert (använder borsten och ”buffar” in produkten) blir det på vissa ställen bra, och på andra ställen framhävs mina torra partier (på vissa ställen ”lossnar” eller fäster inte ens produkten. Detta upplever jag aldrig med annan make up. 🙁 Om jag försöker blanda produkten med fingrarna lossnar den från ansiktet eller gör att det ser kakigt ut. Jag har samma problem med touche veloutée. Den gör att jag ser torr och pulvrig ut. Jag förstår inte alls vad som är fel, men tänker att det kan ligga i hur jag applicerar produkterna. Jag tycker dock att produkterna i så fall är ganska kassa som kräver en väldigt specifik metod för applikation. Hur gör du när du applicerar By Terrys makeup? Texturen är ju jättefin men svår att handskas med tycker jag. Har du något tips?

    • annica skriver:

      Hej Olivia, nämen så kan vi ju inte ha det. Jag älskar dem : ) Jag skulle testa att enbart lägga concealer kring ögat inte applicera både bas och Veloutee. Jag dar bara lätt med borsten runt om och sedan klappar jag in produkten så brukar den gifta sig med huden. Jag tycker inte att det bara går att pensla in den. Klappa och låt den absorbera ordentligt, sedan kan du klappa på lite till på de partier där du önskar mer. Hoppas att du får till tekniken. kram Annica

  2. ida skriver:

    Hej!
    Jag har precis köpt by terry hualoronic powder och undrar om du har tips på en bra borste? Jag har precis börjat min ”bra smink rutin” så vill köpa något bra men inte för dyrt. Så om du har tips på en bra borste i schysst prisklass. Ej äkta djurhår.
    Sen undrar jag om jag borde slå till på By terrys crayon kohl. Mina ögonlock är väldigt oljiga och jag har väldigt svårt att hitta ngt som sitter. Har alltid vattenfast men det finns ju bättre och sämre kvaliteter. Vågar jag testa kohlen? 🙂

  3. Kajsa skriver:

    Hej Annica,

    jag har läst så gott om YSL:s concealer men blev djupt besviken när jag la på den imorse, och dessutom betalat 375 pengar kastade i sjön. Nu har jag googlat runt och By Terry Touche veloutée verkar vara den rätta. I YSL valde jag färg 2,5 – är en 2 bra för mig i By Terry tros? Eller en 3a?

    Tack för bra blogg!

    • annica skriver:

      Hej Kajsa, vad trist att du inte gillade ditt köp. Nu har jag inte koll på YSL´s nyanser men vet att när jag testade den så fanns den bara i 1-3. Min färg var nr 2 och den motsvarar nr 2 från By Terry. Frågan är om du inte ska ha den…hmm….vågar inte lova men nr 3 är ganska mörk så passar om man är mer solkysst riktigt varm hudton. Nu vet jag inte om du blev mer klok av mitt svar men jag hoppas det : ) kram Annica

  4. Maria skriver:

    Hej!
    Först: TACK!! För en superblogg och hemsida! Har aldrig fått så bra service någonstans! 🙂
    Jag har PTR`s cc cream Light/Medium som foundation. Den täcker så bra och är helt underbar! Jag har haft den över hela ansiktet, även närmast ögonen. Fick just höra att man helst inte ska ha den där. Då jag har extra ljus hud där blir det lite nyansskillnad om jag inte skulle ha nåt alls och då tänkte jag på By Terry Touche Veloutee :). Är det en bra idé? Ifs undrar jag lite vilken nyans jag ska ta? Läste att du har använt PTR:en Light/Medium och 02 på Veloutee:n, så tänkte att de borde matcha bra? 🙂 Dock finns inte 02 på Skincity. Kan det vara så att den är tillfälligt slut?
    Det verkar inte vara solskydd på den såg jag. Hur är det med att vistas i solen med den på? Det är ju ett big no, no att ha smink i solen hehe. Och jobbet sitter jag framför datorn hela dagarna och det hade varit såå bra om den skyddade mot strålarna också (just det är ju så bra med PTR:n :)).. Men man kan väl iofs ha vanlig solskyddscreme under? Ska man ha speciellt solskydd närmast ögonen eller kan man ha den man har i övriga ansiktet?
    Tuuuuusen frågor!
    Kram Maria

    • annica skriver:

      Hej Maria, Vad glad jag blir att höra att du känner dig så nöjd. Service är jätteviktigt för min egen del när jag handlar eller ber någon om hjälp så nu ler jag efter att ha läst ditt beröm : ) TACK!

      Nr 2 på Veloutée är den färg jag tror blir bäst till dig och som du säger så innehåller den inget solskydd. Det stämmer att den är tillfälligt slut, hoppas hoppas att vi får in nya snart. Tydligen slut även på fabriken. Vill du göra det enkelt så välj istället PTR´s Concealeer. Ett annat alternativ är att du börjar med en ögoncreme som innefattar ett UV-skydd. Dermalocias Total Eye Care spf 15 är tex toppen! Ditt vanliga Uv-skydd är inte att rekommendera kring ögonen.

      kram Annica

      • Maria skriver:

        Tack för svar Annica!
        🙂 Ni är såå förtjänta av vartenda fint ord ni får!

        Då testar testar PTR´s concealer! Iaf tills jag använt upp min nuvarande Decleor Aroma Lisse, sen testar jag nog Dermalocias Total Eye Care spf 15 och Veloutéen, om nu inte PTR´s concealer funkar drömbra :).
        Har du testat den och vet om den är bra? Det står att den har mediumtäckning, den täcker liiite mindre än Veloutéen då antar jag?
        Förmodar att jag ska ta samma nyans på den som jag har på cc creamen?
        Och spännande att det även är en highlighter med i samma förpackning! 🙂
        Kram Maria

        • annica skriver:

          Hej Maria, Vad gulligt sagt av dig!!!!
          Jag gillar verkligen PTR´s concealer och som bekant så hoppar jag från produkt till produkt för att testa nytt hela tiden, men PTR´s concealer återkommer jag gärna till. Färgen är samma som din CC, precis. Båda täcker bra men möjligen att By terry täcker lite mer…men knappt märkbart.

          Lycka till nu och Glas Påsk!

          kram,
          Annica

  5. Tima skriver:

    Är det brun kajal du har på något av fotona? Vilken av dom bruna är det isf?
    Såg att det fanns två bruna. 🙂

  6. Sandra skriver:

    Hej Annika!
    Tack för fantastiskt service och inspirerande blogg. Jag har sedan oktober använt Paulas Choice och är till stor del mycket nöjd. Alla orenheter är borta och hunden känns väldigt slät. Jag är dock inte helt nöjd med serumet. Tycker inte om konsistens och den återfuktar inte som jag skulle vilja. Kan jag använda biodroga md’s serum tillsammans med Pc istället?
    Kram Sandra

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Wow alla orenheter borta det låter helt otroligt bra. Vad glad jag blir : ))) Du kan lägga till ett annat serum så länge det inte innehåller syra som kan krocka med PC´s exfolieringer. kram och fortsatt lycka till! Annica

  7. kris skriver:

    Hej Annica!

    Jag vill bara fråga om du vet ett solskydd som ”blockar” solstrålarna? Har nämligen pigmenteringar/fräknar, använder Jan marini dagkräm antioxidant daily spf 33. Jag har gjort en ipl behandling idag och vill inte få tillbaka alla fräknar o pigmenteringar. För mig räcker det med att solen kikar fram när jag är på promenad nämligen så kommer fräknarna fram!så om du vet någon extremt effektiv spf så uppskattar jag tips! Tack!!

  8. Hanna skriver:

    Hej, jag har gjort en diatermi behandling på överläppen och blev ju såklart svullen och röd efteråt. Men dagen efter fick jag också som små små finnar eller blåsor och dom klämde jag ut. Nu har jag bara röda prickar efter sticken och är även supertorr i huden på området. Det jag undrar är finns det risk för ärrbildning av diatermi? Jag har redan akneärr, vill inte ha fler ärr! Vågar jag fortsätta med behandling??

    • annica skriver:

      Hej Hanna, Jag hade gått tillbaka till salongen för att höra vad de säger. I mina öron även om det var många år sedan jag epilerade på kunder, så låter det som att de gått på för hårt, så att inte bara håret givit med sig. Tror inte att du får bestående ärr men i långa loppet tycker jag inte att man ska få sårskorpor. Se till att inte pilla på dom. kram Annica

      • Sofia skriver:

        Hej Annica, jag gör diatermi behandlingar i ansiktet och jag brukar få små vattenfyllda blåsor/finnar på vissa ställen. Enl. min hudterapeut är detta ett helt normal reaktion på behandlingen? Jag har fått rådet att inte röra de. Läste ditt svar till en annan med samma problem och då tyckte du att detta var pga att man hade gått lite för hårt på huden. Är det alltså nåt som kan undvikas? Hur ska man ta upp det med hudterapeuten?
        Har dessutom fått lite förstorade porer eller kanske lite svaga märken efter nålstick framförallt i kinderna där jag behandlats under några månader. Har tagit upp detta med min hudterapeut som säger att för det första så tycker hon inte att jag har detta problem, och för det andra så är det ett övergående problem som kommer bli helt bra efter behandlingen är slut. Jag är jätte rädd för bestående problem och ärrbildningar. Har aldrig haft förstorade porer förut… Kommer huden att bli återställd?
        Jag använder produkter dessa produkter:
        från Exuviance: sooting toning lotion/ skinrise pads, evening restorativ complex och vespera serumet.
        Från paulas choice: hydralight One step face cleanser, resist cellular defense daily moistursizer SPF 25 och super antioxidant serumet. Har precis köpt solskyddet från paulas choice, extra care Non Greasy SPF 50.
        Användar ansiktsmasker ca 2gg/vecka. Första dagen efter behandlingen brukar jag bara lägga på energising gel- prolagene och ibland oilless oil.
        Är dessa produkter bra för att hjälpa huden att återhämta sig eller behöver jag lägga till något annan också?

        • annica skriver:

          Hej Sofia, Nja..jag kanske var lite för otydlig i förra svaret. Man kan få små blåsor utan att det ska ha gått fel i behandlingen, det beror lite på den egna huden hur man reagerar. Har du tagit upp det med terapeuten och hon försäkrar dig att det är som det ska så kan det mycket väl vara normalt. Är hon hudterapeut så är hon också utbildad i diatermi. Nu har inte jag sett dig före och efter och kan därför inte vara svart på vitt. Porerna tror jag mycket väl kan återhämta sig. När det kommer till hemmavården så är den viktig så att den påskyndar läkning och reparation i din hud och det får den med de fina produkter du har idag. UV-skydd är allra viktigast för att skydda huden mot ärrbildning. kram Annica

          • Sofia skriver:

            Hej Annica, tack för ditt svar och tack för att du tar dig tid att svara på alla kommentarer! Uppskattas enormt ska du veta:-)
            Känns lite lugnare nu…. Tycker du att den solskydd, Non Greasy från paulas, är tillräcklig som uv skydd eller ska jag satsa på nån annan?
            Tack än engång för ditt svar!
            Kram/Sofia

          • annica skriver:

            Hej Sofia, Vad roligt att höra att du blev nöjd och lugn av svaret : ) Non greasy är ett jättebra val, högt skydd och skön på huden. Lycka till nu! kram Annica

  9. Linda skriver:

    Hej Annica!
    Jag använder Paulas Choice:

    Hydralight One Step Face Cleanser

    Clinical Instant Calm Advanced Redness Relief

    Skin Perfecting 1% BHA Gel

    Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum

    Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30 och natt Moisture Boost Hydrating Treatment Cream

    Min fråga är hur jag får in Paulas Choice Clinical scar reducing serum i min rutin?

    Hälsningar Linda

    • annica skriver:

      Hej Linda, kul att du upptäckt Scar reducing serum, produkten har på kort tid blivit en favorit på SC : ) Om det är större partier som du ska behandla så hade jag lagt produkten istället för ditt serum dvs efter din bha gel. Är det bara små ärr på enstaka ställen så kan du lägga ditt vanliga serum ovanpå efter det att Scar reducing serumet gått in i huden. Lycka till! Kram Annica

  10. Solveig skriver:

    Hej! Beställde just primer och ett färgprov på By Terrys foundation ”Terribly Densiliss” jag har medium beige i Bare Minerals och läste i kommentaren ovanför att du rekommenderade nr 5 då till en annan kund som också var tveksam i färgvalet. Jag blev rekommenderad 7.5 av Lena går det att ändra eller kan man få prov på båda? By Terrys foundation kostar ganska mycket och det är ju viktigt att färgen stämmer annars blir den ju inte använd…

    ps. Jag har ”light meduim” I PTR och den är liite för ljus, och ”SCO1 Light i Sensaipudret som fukar bra i färgen, om det gör dig något klokare.

    <3 Solveig

    • annica skriver:

      Hej Solveig, det är verkligen svårt med nyanser. Nr 5 som jag tipsade om var dock i en helt annan foundation vad jag minns inte i Densiliss. 7,5 i Densiliss tror jag bli bra för dig med tanke på de baser du har idag. Produkten finns i provrummet och vill man ha fler nyanser så kan man beställa fler : ) kram Annica

  11. Marie skriver:

    Hej!
    Vad har du för rouge på bilderna?? Så snyggt! Måste också få tacka för alla finfina tips och all inspiration jag fått av dig:)
    Efter många års letande hittade jag tillslut en foundation som passade min trilskande hy…tacktack:) trevlig helg!

    • annica skriver:

      Hej Marie, Rouget är verkligen min nya favorit och snart finns det på Skincity : ) Det är från By Terry och heter Cellularose Blush Glace i färgen Frozen Petal. Kika in på siten under nästa vecka så hoppas jag att de anlänt. kram Annica

  12. Tima skriver:

    Hur funkar kajalen med linser?
    Och hur mkt hamnar den under ögat under dagens gång?

    • annica skriver:

      Hej Tima, Nu har inte jag linser men eftersom den sitter så bra så borde det fungera utmärkt. Flera på jobbet har pennan och också linser : ) Tycker att penna är helt amazing och att den inte faller ner under dagen. kram Annica

  13. Emma skriver:

    varför kom min kommentar två gånger…

    • annica skriver:

      Hej Emma, Ser bara en kommentar. Ibland spelar tekniken en ett spratt. Bättre två gånger än ingen gång ; ) kram Annica

  14. Emma skriver:

    Hej! Vad tycker du att folk recenserar olika produkter? Ibland när man läser en recension är den så negativ att man kanske inte vågar testa den. Exempelvis när man läser ”Customer Ratings” av något märke. Är huden så olika att man kan inte veta säker fören man testar en produkt själv? Man blir så förvirrad 😛 Kram.

    • annica skriver:

      Hej Emma, en bra fråga som du tar upp! Jag får ofta höra att man vill kunna recensera produkter på SC men jag måste säga att jag faktiskt är ganska emot det. Den egna upplevelsen kan verkligen vara individuell och när det kommer till huden så har vi olika hudtyper och till det mängder av tillfälliga hudtillstånd. En och samma produkt kan därför omöjligt gillas av alla eller tvärt om. Vad som passar min hud kanske inte gör sig för dig. Hoppas att du hängde med i mina tankar. Jag är alltså inte så förtjust i ratings just när det kommer till hudvård.

      Sen att man kommer med glada tillrop eller för den delen dissar en produkt på bloggar är någonting annat. Där kan man diskutera och förklara sig mer hur var varför.

      kram Annica

  15. amon skriver:

    Har gjort en beställning på skincity och fick mitt paket idag, är såå nöjd! Ett riktigt professionellt företag, man blir också extraglad när man får en gåva på köpet 🙂 skitkul! Kommer förmodligen inte vara den sista beställningen jag gör! Ville bara säga att jag är en nöjd kund!!!

    • annica skriver:

      Hej Amon, Vad otroligt fint av dig att mail mig : )) Att du är glad och nöjd betyder jättemycket. Hela tanken när jag startade SC var att det skulle skilja sig från mängden och att servicen skulle vara grym. Ditt mail blir som ett kvitto på att du fått en härlig upplevelse. Jag blir så GLAD!!! Stor kram och trevlig helg! Pst…hoppas att vi får överraska dig mer framöver : ) Annica

  16. Martina Persson skriver:

    Åååh, skulle beställt kitet direkt om det var med den bruna pennan! Är inget fan av svarta.. 🙁 Så himla kul med By Terry i övrigt hos er! Har redan beställt hem det magiska pudret och är redan såld. 😀 KRAM!

    • annica skriver:

      Hej Martina, kul att du gillar ditt köp!!! Brunt är supersnyggt, jag håller med dig, men tror att de valt att lägga i svart för att det är alltid de pennorna som säljer mest. Det går att köpa separat men det har du säkert redan sett. KRAM till dig med! Annica

  17. Dominique skriver:

    Hej Annica!

    Jag trodde att By Terry Light-expert i färgen Vanilla light skulle passa mig. Jag tittade på swatches från olika nätrecensioner och By Terrys egen färgkarta. Nu har jag sett deras färger i verkligheten och Vanilla light är mycket mörkare än det intryck jag får från färgkartan och den verkar dra åt det rosa hållet. Jag söker en neutral grundfärg som är ljusare. Deras sheer-expert i nr 4 ligger närmast min hudton just nu men även den är lite rosa. Har inte hittat sheer-expert nr 3 i verkligheten så ev att den matchar mig bättre.
    Kan ni lägga upp en beskrivning om färgerna? Jämföra mot id? Eller helst i ert ypperliga provrum?
    Jag blev väldigt förvånad över hur färgerna skillde sig från By Terrys färgkarta.

    Tack för att ni tagit hem By Terry!

    • annica skriver:

      Hej Dominique, Det kommer komma en bra guide över färgerna för jag håller med om att det inte är så lätt med nyanserna. Om jag hänge med i din beskrivning av huden så tror jag att 3an kan passa dig bra. Den är lite lite ljusare än 4an men mer beige än rosa. 4an går som du säger lite åt rosa. Om du vill så meddelar du vilken färg du har i Bareminerals så stämmer vi av : ) kram Annica

      • Dominique skriver:

        Hej Annica!
        Jag är medium beige i deras original foundation och nr 7 i skinbare. Båda är utprovade i maj/juni så de stämmer inte nu men skinbare fungerar om jag har en lätt hand och blandar med en ljusare BB som jag har. PTR CC i light är för ljus. Jag lutar väl egentligen mot en foundationfärg i nivå med de ovan eftersom det närmaste året så kommer jag befinna mig vid varmare breddgrader och kommer inte att bli vinterblek. Så med lite eftertanke är kanske sheer expert i nr 3 för ljus i längden. Tankar? Eller nr 3 + en som liknar skinbare nr 7 så jag kan blanda till en alltid matchande foundation?
        Kram

        • annica skriver:

          Hej Dominique, Tror jag hänger med ; ) Du vill ha en nyans som liknar medium beige mer! Då skulle jag säga att 3:an blir lite ljus och att 5an snarare liknar nyansen. Ser mörk ut men texturen är tunn och när den masserats in så ser den ut att passa en lätt solkysst hud. kram Annica

  18. Frida skriver:

    Halva inlägget försvann? Maken ser jättefin ut. Ser framemot dina tester av foundations vet inte vilken färg jag ska beställa. Tack för en grym blogg & en underbar butik! X Frida

    • annica skriver:

      Hej Frida, Tack själv för att du både läser och kommenterar. Vad skulle bloggen vara utan er mina fina : ) kram Annica

  19. Sofia S skriver:

    Jag är så glad över att ni har tagit in By Terry till SC. Hittills har jag bara provat deras magiska puder, men är redan helt såld…. Är sugen på att testa mer och touche veloutee
    concealern verkar vara så bra den med. Är den jämförbar med sensais concealer? För sensais concealer är den enda som funkat för mig då den inte lägger sig i fina linjer under ögonen. Skulle du säga att denna är lika lätt och återfuktande som sensais? Vill gärna testa touche veloutee nu när jag behöver köpa nytt concealer igen;)
    Jag har nr 02 medium i sensai, vilken färg motsvarar det i by Terrys concealer?
    Kram/Sofia

    • annica skriver:

      Hej Sofia, Många börjar med pudret och sen vill man bara ha mer!!! Jag gillar också Sensais conceeler och den som påminner mest om den är faktiskt en annan från By Terry-Touch Expert Advanced. Veloutee är lite mer täckande och ger en matt yta dock utan att lägga sig i linjer.
      I Veloutee så passar färg 2 och Touch Expert nr 4. kram Annica

  20. Frida skriver:

    Har köpt pudret nu och är helt lyrisk! Är så glad att ni har tagit in By Terry så jag slipper jaga personalen på NK och Sephora (som inte visste vilket märke jag pratade om) mer

    • annica skriver:

      Hej Frida, kul att du gillade ditt nya köp. Än har jag inte hört motsatt upplevelse om pudret. Det finns många fler produkter att upptäcka kan jag tala om ; ) kram Annica

  21. Hildes Closet skriver:

    Vilken tur att jag beställt eller har alla dina favoriter 🙂 Jag kan inte vänta tills jag blir av med influensan så jag kan börja testa det nya på riktigt. Lite kär har jag redan hunnit bli i både Light Expert och brynmascaran som är grymt bra. I dag borde det landa ett paket till med By Terry från er i min postlåda. Hoppas läppstiftet i Bare Instinct är lika snyggt som jag hoppas det är.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Vi är sååå till oss över By Terry. Har ju använt det själv ett bra tag nu men upptäcker ändå nya ”behov” he hee heee.. Det är ett väldigt spring på tjejerna på jobbet till Terry-stället nu för tiden : ) kram Annica