Mot Aachen!

  • | Annica

Aa

Tjohoo! I morgon åker jag och min kollega Johanna H på Skincity med Babor till Aachen i Tyskland. Vad ska vi till Aachen å göra kanske ni undrar då?! 🙂

Skärmavbild 2015-03-25 kl. 21.38.44

Jo, det är så att det är Babors hemstad. Jag och Johanna ska åka till huvudkontoret och träffa personerna bakom detta fina märke, få höra mer om spännande nyheter och se navet där allt blir till. Det ska bli sååå kul!

Vill ni följa mig där i helgen så kolla in på mitt INSTAGRAM. En lite längre och mer detaljerad rapport kommer givetvis sen här på bloggen men  ni får hålla er till tåls några dagar innan den kommer ;).

Skärmavbild 2015-03-25 kl. 21.40.24

Så nu är det packning för fullt.. måste packa light denna gång.. gahhh är ett hopplöst fall. Jag undrar hur det går för Johanna om hon lyckas med en light packning.. tveksam;) hehe men  vi får se:).

Så, häng nu med mig, Johanna och Babor ett par dagar i Aachen!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 svar till “Mot Aachen!”

  • (16) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Känslig hy skriver:

    Hej Annica, snälla hjälp! Jag verkar inte få till någon bra hudcreme som passar nu under vintern… Jag använder mest vespera serum, oilless oil och dermalogica hydrating masque nuförtiden. Jag känner mig irriterad i hyn med många inkapslingar och har en rödhet (är superkänslig för det mesta, beröring, kyla, värme mm, har dock stora porer) som består. Jag fick rekommenderat Murad perfecting night creme ”age reform” men jag känner inte att den känns så perfekt som cremen jag har när det är lite varmare väder (har även vespera serum under både dag och natt). Jag får mycket inkapslingar på kinderna framför allt och det kliar lite där inkapslingarna uppkommer när jag får på mig fuktmasken eller oilless oil. Jag blir snart galen, har du någon räddande ide för mig? Tack på förhand…

  2. Lovisa skriver:

    Annika! Kan inte du göra ett inlägg på hur man ska tänka när det gäller make-up och glasögon? Jag använder glasögon för jämnan numera och tycker det rent ut sagt är skitsvårt att få till en snygg make!!

    • annica skriver:

      Hej Lovisa, Nu satte du press på mig för jag kan inte relatera till det eftersom jag inte har glasögon. Men det jag inte vet tar jag redan på så jag frågade min kollega Elin som haft glasögon hela sitt liv och här kommer lite tips.

      Använd dig av en förstoringsspegel, eller så är lösningen att stå riktigt nära spegeln, man vänjer sig hälsar hon. För att få till perfekta bryn så är det nerhasade glasögon på som gäller vid applicering så ser du perfekt. Samma sak gäller när hon färgar brynen, glajjor på helt enkelt : ) Precis som när man sitter vid en dator en hel dag och känslan blir att skärmen äter upp makeupen kan man få när man har glasögon. Till skillnad från datorskärmen så sätter sig makeupen på insidan av glaset på glasögonen. Elin hälsar att att en primer på ögonlocket därför är ett måste så att ögonmaken sitter hela dagen. Öva så ska du se att det löser sig. Det som är kul med glasögon är att man brukar kunna lägga lite mer ögonmakeup för att ge ögonen ett tydligare intryck. Lycka till!

      kram Annica

  3. Mari skriver:

    Spännande!! Ser fram emot att få höra om besöket!! Älskar deras ögonkräm!!!
    Kram

  4. Stephanie skriver:

    Gud så kul! Har precis blivit kär i deras fluids. Ska bli kul och få höra om din resa dit. Kramar

    • annica skriver:

      Hej Stephanie, Helt fantastiskt att få vara här : ))) Följ mig på insta om du vill, snart ett besök i fabriken, såååååå spännande! kram Annica

  5. Helena skriver:

    Babor menade jag ju givetvis

  6. Helena skriver:

    Hur är barbors ögonkräm? Vem tillämpar den sig för?
    Är bara kär i förpackningen:-)
    Deras hudvård i övrigt?

    • annica skriver:

      Hej Helena, Babors ögoncremer och Babor generellt är ett jättebra märke. Vilken ögoncreme var det exakt du menade? Guldbollen kanske? Den är en av de bästa inte många som slutar med den när de väl testat.

      kram Annica

    • Mari Gustavsson skriver:

      Hej Helena!
      Vill bara säga att jag har Babors Lifting eye creme i den lyxigt runda och guldiga förpackningen och den är ljuvlig!!! Ger fukt och stramar upp och dessutom är den perfekt att ha under make up! Jag är 29 år och har ganska mycket linjer runt ögonen och den har verkligen gjort skillnad på mig!! Älskar den:)!!!

  7. L skriver:

    Hej Annica!
    Vad för ansiktsmask skulle du rekommendera för en torr och något acne hud? Har du något supertips?:)