TÄVLING- Vinn påskägg med hudvård!

  • | Annica

IMG_7665

Start är det påsk och påsklov! Helt sjukt det var ju nyss sportlov. Hursomhelst så tänkte jag ge  5 av er chansen att vinna Babors fantastiska 14 dagars hudvårdskalender med formen av ett påskägg. Perfekt att ge huden en riktig serum boost och ny energi nu på vårkanten.

OM VINSTEN:

 

BABOR erbjuder en kalender som innehåller 14 utvalda högkoncenterade ampuller för att ge huden maximala resultat. Bakom luckorna till denna romantiska och spets-inspirerande kalender i vårens trendigaste färg, finner du en två veckors intensiv kur av högkoncentrerade aktiva ämnen som slussas in i huden och absorberas maximalt. Ampullerna är individuellt förpackade och steriliserade vilket ger hudvård i sin renaste form. Omedelbara resultat för en hud som strålar av lyster redo att möta våren.

Värde: 882kr.

IMG_7664

Innehåll:

2 x Hydra Plus Active Fluid: en super boost av fukt för alla hudtyper och hudtillstånd, skapar grunden till en välmående hud. Ett Hyaluronsyra komplex tillför fukt och binder fukten i huden med långvarig effekt.

2 x Revitalizing Oxygen Fluid: En fluid för torr hud som behöver syresättas. Ger trött hud ny lyster och vitalitet.

2 x Collagen Booster Fluid: Det här effektiva aktiva koncentratet stimulerar hudens egen kollagenproduktion och gör huden spänstigare. Huden återfår sin elasticitet och volym.

2 x Triple Booster Fluid: En fluid för alla hud typer i behov av total regeneration. Huden blir optimalt förberedd och ökar sin förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

3 x 3D Lifting Fluid: Det här effektiva aktiva koncentratet trollar bort små rynkor och ger huden fastare konturer. Extrakt av strandvallmo förbättrar elasticiteten och gör huden spänstigare.

2 x Lift Express Fluid: Det här effektiva aktiva koncentratet reducerar synligt rynkornas djup och stärker ansiktskonturen. Peptider kombinerade med röda mikroalger ger huden fasthet och ökad spänst.

1 x SeaCreation Serum: Maximal lyx med högeffektiva ämnen från havets djup, BABOR thermophilus och Glycocéane GP3. Tillsammans maximerar de hudens alla naturliga funktioner och minskar befintliga tecken på åldrande hud. Totalt innehåll: 28ml.

Låter mumsigt eller hur??!!! 🙂

Vill du vinna? Så här gör du!

Skriv i kommentarsfältet vilket som är ditt favorit serum och varför.  5 lyckliga vinner varsin hudvårdskalender. 

Tävlingen pågår till den 30/3 och meddelas någon dag efter hör på bloggen. Jag väljer ut 5 st som jag tycker är bra och härliga tips. Värde per vinst är 882kr!

vinn hudvård

 

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

265 svar till “TÄVLING- Vinn påskägg med hudvård!”

  • (265) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. gabriella kebreyal skriver:

    favorit serum Decleor aromessence neroli
    detta är mitt första serum och tycker att den har funkat jätte bra! jag fåren otrolig glans naturligt och sminket sitter bättre. Jag hoppas att jag även får chansen att testa babor serumet, har hört att den är väldigt bra!

    • annica skriver:

      Hej Gabriella, Detta är en tävling från tidigare år. Men håll utkik på Skincitys sociala medier så kommer de fler tävlingar 🙂 Kram Annica

  2. BS skriver:

    Jag har faktiskt aldrig använt ett serum, just därför vill jag så gärna vinna och prova på massa som finns i detta paketet får Barbor!
    Närmaste serum/olja jag kommit är oljan Bio Oil, har rivmärken kvar från när jag var 2 år gammal i ansiktet och en vild kusin som inte klippte naglarna gillade att dra i mitt ansikte.. Dessa vill jag SÅ gärna bli av med och har hört att serum ska vara toppen.

    Håller tummarna! Stor kram 🙂

  3. Sara Lindvall skriver:

    Mitt absoluta favoritserum är Decleors Aromessence Ylang Ylang. För mig med både fet och yttorr hud är det perfekt. En härlig konsistens som smälter på huden och man riktigt känner när det absorberas. Det hjälper perfekt i t-zonen utan att huden blir torr och dessutom tar det bort den gråa/trötta nyans min hud kan ha ibland, speciellt under vintern eller i perioder då sömn varit en bristvara. Jag måste även nämna den underbara doften, så avslappnande! Brukar använda det ungefär tre/fyra gånger i veckan eller när jag känner att huden behöver en liten extra boost. Fungerar extra bra efter en exfoliering och under söndagsmasken. 🙂

  4. Sanna Ek skriver:

    Jag ÄLSKAR Decleors serum med neroli! <3 Det är helt fantastiskt konsistens som glider på huden och direkt ger den där gosig känsalnocj sen resultatet! Min yttrorra hud är återfuktad och mjuk utan något fnas. Att sedan avsluta med balmet från decleor går att huden mår så bra det någonsin kan blir!! 🙂 Vill ge denna påskpresent till min stjärna till mamma! Kram

  5. Pernilla W skriver:

    Hej,
    jag är gärna med i utlottningen av detta kit för min hud skulle verkligen må bra av en riktig fuktboost så här efter vintern. Jag har förälskat mig i GAIAS produkter som är helt ekologiska och kommer från Austarlien. Jag använder sen en vecka tillbaka ”Belly oil” som ett serum och som en ögonkräm. En underbar olja som jag nu använder under min Intensive Moisturiser ♥

  6. Nelli skriver:

    Hej!
    Jag har aldrig använt serum tidigare i min hudvård men efter hudtest och rekommendation från Elin så köpte jag hela Beauté pacifique serien inklusive serum. Det som är så himla bra med submersive serum paradoxe är att det är en bra ” första serum” att börja med. Den känns lätt och man får en fin lyster när man lägger makeup! Anti-age, primer, fukt, passar alla hudtyper, ja vad vill man ha mer? 🙂

  7. Charlotte skriver:

    Hej Annica!
    Vilken lyxig vinst, vill jättegärna vinna! Använder just nu ampullen från Baborganic som ska vara lugnande, så det vore spännande att testa Babors påskägg efter det. Annars är mitt bästa serum ett som inte finns än. Det skulle ta bort ytliga blodkärl och ge en fin slät hy

  8. M Sandberg skriver:

    Jag har för ett par veckor sedan börjat använda Clarins Double serum. Det är perfekt för en mogen hud som min, jag är 50 + och det känns så återfuktande och lent i ansiktet numera. Kan verkligen rekommendera denna efter att ha testat många olika märken och sorter.

  9. Anna skriver:

    Hej! Mitt favoritserum är Pure Active Serum från Akademikliniken, en riktig mirakelkur på flaska! Har oren hud och använder denna några nätter i veckan, ibland mer om jag har behov, och min hy blir så jämn och fin! Serumet hjälper min hud att kännas ren och fräsch, samtidigt som mina ansiktskrämer sjunker lätt in i huden. Men är redo för att hitta ett litet nytt underverk för mmin hy vad gäller återfuktning, kan jag kanske hitta det i Babors hudvårdskalender..?

  10. Maria skriver:

    Mitt bästa serum är helt klart vespera bionic serum från exuviance. efter några veckors användning så är min hy inte lika torr längre och huden blir jämn och fin. Älskar detta serum.

  11. Anette Magnusson skriver:

    Hej
    Min favorit är helt klart Beauté Pacifique
    Submersive Serum Paradoxe . Underbar mot huden. Huden blir jämn och fin och dämpar rodnader och är väldig dryg med. Hela det märket är fantastiskt! Ovanpå det har jag deras Métamorphique Vitamin A Anti-wrinkle Creme. Det blir optimalt resultat för huden!

  12. Ida P skriver:

    Hej!
    Mitt favoritserum är Exuviance Vespera Bionic Serum. Är en 22 år gammal student och hudnörd och hade på grund av år av dålig hy som aldrig blev som den skulle trots flertalet produkter nästan gett upp innan jag testade Vespera. Hade tränat simning i 12 år och hade en yttorr, superkänslig men ändå fet hy med benägenhet för blemmor. Svårt att hitta rätt produkt mot det helt enkelt. Men nu har jag använt serumet i 1 år och har inte en endaste blemma, är inte torr och vågar äntligen gå ut utan foundation. Det har aldrig hänt innan.
    Den här kalendern hade jag verkligen velat vinna då all den där perfekta hudvården jag vill ha ibland svider lite för mycket i studentkassan!
    Tusen tack för en fantastiskt välskriven blogg!
    Ida

  13. Susanne skriver:

    Under höst och vinter så blir min hud glåmig. Då använder jag alltid Souffle Marine oxygenating Serum från Phytomer. Det är ett toppenserum som återställer lystern i huden, skyddar mot fria radikaler och syresätter huden. Bästa fuktserumet är nog VBS från Exuviance och ett bra C-vitaminserum är Camucamu från Peter Thomas Roth…

  14. Frida skriver:

    Har än så länge inte provat mer än ett prov jag fick av skincity på pc resist retinol serum, och det tycker jag om. Men efter att ha läst kommentarer här så blir det många serum på önskelistan!

  15. Dominique skriver:

    Exuviance AntiRedness Calming serum och deras DePuffing Eye Serum ger strålande resultat! Jag har provat en hel del olika produkter men min hy (känslig, yttorr, stora porer, vuxen akne, fina linjer i pannan och pigmentfläckar på överläppen) brukar förkasta de flesta produkter. Deras AntiRedness calming serum utan parfym lugnar min hy och har gjort den mycket mer tålig och jämn i färgen samtidigt som den återfuktar fantastiskt utan att göra mina porer större eller ge mig akneutbrott. Är det någon mer än jag som gör vågen?
    Deras DePuffing Serum är ett mirakel när det kommer till att dämpa svullnad och ge lyster till hyn. Jag blir lätt svullen kring ögonen och ännu mer när pollensäsongen drar igång. Men det här serumet lägger all svullnad och till och med stramar upp ögonlocket så det blir inget veck där. Sen är det lätt som en plätt att lägga en snygg ögonmakeup!

  16. Lovisa skriver:

    Helt klart Exuviance Vespera Bionic Serum! Sedan jag började använda den är linjerna mellan ögonbrynen (”tak-minen”, som mina brorsor så ”kärleksfullt” kallar dem;) ) som bortblåsta! Känns kanon! Gillar även PTR Oiless oil för dess otroliga fukttillförsel och Beauté Pasifique Submersive Serum Paradoxe för dess utjämnande primer-liknande effekt, men VBS klår ändå allt! Glad påsk!

  17. Maggan skriver:

    Mitt favoritserum är Clarins Double Serum 🙂 Jag har testat många serum förut, men har aldrig hittat något som jag velat fortsätta med. Jag fick detta serum i present av en vän och det passar min hud perfekt. Mjuk och len blir min hy 🙂 Önskar detta påskägg i present till påsk.

  18. Lina Persson skriver:

    Decleor mandarine serum så fräsch och ren.
    Huden blir full av lyster och perfekt sammetslen.
    Decleor aromà lisse är det bästa för hyn, doft och konsistens utan konkurrens.
    Känslan när jag använder mandarine smoothing serum gör att jag höjer den till skyn.
    Serumet skyddar, korrigerar och lämnar huden jämn klar och fräsch står det i beskrivningen och jag kan bara hålla med. Den håller tom mycket mer än vad den lovar. Tack vare växtessencer från mandarin citron och bergamott så känns huden genomarbetad och ren många många timmar efter man använt produkten. Dessutom sitter den fantastiska doften kvar. Och använd serumet innan sovdags så får du somna till denna uppfriskande doft. I aromà lisse doft får du garanterat drömma sköna drömmar. Inga mardrömmar här inte. Har du inte provat decleor? Då är det hög tid.
    Men har ju även hört att babor ska vara utomordentligt bra så jag hoppas på vinst och att ett rosa ljuvligt ägg skickas hem till mig. Glad Påsk Annika och Co. Önskar Lina

  19. Angela skriver:

    Babors Revitalizing oxygen fluid är min nummer ett.
    Provades i julkalendern; slurp och huden kändes mätt.
    Morgonen efter vaknade jag upp med jämn hy.
    Mindre porer, härlig lyster- den var som ny!

    Nu när huden är i obalans vill jag unna mig.
    Ett påskägg fyllt med serum, men nej.
    Studentekonomin tillåter ej, hur mycket jag än på hemsidan tittar.
    Så nu hoppas jag att påskharen hem till mig hittar 🙂

  20. Jenny skriver:

    Min favorit just nu måste nog ändå vara PTR Oiless oil eftersom den hjälper min vintertorra hud och har så många användningsområden förutom att ha den i ansiktet. Använder den till torra naglar och även på dotterns torra kinder.
    En multitasking produkt 🙂

  21. Helena i Uppsala skriver:

    Jag är mycket gammalmodig och gillar bara Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Jag vet inte ens om den kan kallas serum. Men den har hjälp mig otroligt mycket främst med att läka små sår när jag stuckit mig på tistlar och törnen på arkeologisk utgrävning.

  22. Charlotta skriver:

    Hej!
    Blev rekommenderad Exuviance Vespera Serum förra sommaren och är såå nöjd. Hade tidigare aldrig använt serum, men det är nu ett härligt ””måste” morgon och kväll.
    Hade varit lyxigt att vinna detta Babor-kit och få en härlig hud-boost inför våren som är på gång.
    Glad påsk till er alla!

  23. Mirjam skriver:

    Har testat många bra serum från Dermalogica, PTR, Decleor och mycket mer, men inget av dom har gett ett så synligt resultat som MD formulations vit-a-plus illuminating serum. Jag lägger gärna ner extra tid på min kvällsrutin och nu ser jag fram emot det ännu mer då jag vet att det ger mig resultat. Sedan jag använt serumet (ca 2 mån) har mina fina linjer blivit betydligt mindre, fläcken på höger kind blir bara ljusare och ljusare. Dessutom har jag fått en otroligt härlig lyster som alla påpekar. Behållaren är hygienisk och konsistensen är mjuk och skön. Ett måste i min hudvårdsrutin. Vem visste att hudvård kan ge en lyckokänslor 🙂

  24. Rebecca skriver:

    Exuviance vespera serum! Den går så lätt in i huden och man behöver bara använda en väldigt liten mängd. Den Passar även utmärkt under sminket/foundationen och ger en extra glow 🙂 Den har verkligen hjälpt min torra hud i vinter.

  25. Hanna skriver:

    Mitt favoritserum är utan tvekan Jan Marini
    Age Intervention Retinol Plus. Jag är 30 år och detta superserum har gjort ofantlig skillnad på min hy som hade yttorrhet, acnebenägenhet samt pigmentförändringar och fina linjer från för mycket sol i min ungdom. Dessa egenskaper är som bortblåsta och jag har nu en hy med jämn hudton,lyster och glow! De fina linjerna och kråksparkarna är som bortblåsta! Kombinationen av retinol, peptider, grönt te och hyaluronsyra gör verkligen susen. Kan inte nog skryta över vilken skillnad detta serum har gjort och jag kommer aldrig sluta med det. Jan Marini är verkligen top of the line bland all hudvård jag testat och då ska tilläggas att jag testat många olika märken. Tack för att ni på Skincity hjälpt mig hitta denna underbara hudvård!

  26. Louise skriver:

    Åh, jag hade gärna provat Babord lyxiga hudvårdskalender!

    Mitt favoritserum är sedan två år Exuviance Vespera Bionic Serum. Det var faktiskt en av era hudterapeuter som tipsade mig om just detta serumet och jag har varit helt fast sedan dess. Jag tycker jag får en otrolig lyster och huden blir återfuktad på ett underbart sett.

    Jag brukar inte snåla utan ta ganska rejält med serum, speciellt när jag känner att min hud är lite trött och glåmig, och jag tycker det gör underverk för huden!

    Kram,
    Louise

  27. Evelina skriver:

    Vilken fantastisk tävling!
    Mitt favoritserum, som är en trogen följeslagare i min necessär, är dermalogica skin hydrating booster.
    För att den räddade min hy i vintras, jag la den under min ansiktskräm både dag- och kvällstid och jag slapp torrheten!
    Vilket många kan uppleva vintertid.
    Så därför är dermalogica hydrating booster mitt favoritserum!
    Kram
    Evelina

  28. lotta skriver:

    Mitt favoritserum är transderma C. När man är som jag 40 + är detta perfekt. Ger lyster.ökar cremens resultat om du använder den under cremen. När jag känner mig glåmig och trött så tar jag några droppar C. Kram Lotta 🙂

  29. Nicka skriver:

    Mitt favorit serum paula choice skin recovery, huden blir klar och fast mera avslappnad, och utvilad i ansiktet på ett frisk sätt.

  30. Sara skriver:

    Mitt favoritserum är Jan Marinis Biogycolic Bioclear serum. Som ett nytt ansikte dagen efter användning 🙂

  31. Jenny skriver:

    Dom serum jag kört på nu i vinter har varit Clarins Double Serum under nattkrämen & Capital Lumière under dagkrämen. Tycker att dom har fungerat riktigt bra & har hållt min hud återfuktad & fin.
    Testade även Babors julkalender & den var ju helt underbar,det var nästan så att man längtade tills man skulle gå & lägga sig så man fick knäcka en lyxig ampull som gav en riktigt härlig energi & återfuktningsboost till huden.
    Vore underbart att få vinna ett superfint påskägg från Babor!♥

  32. VESPA bionic serum skriver:

    Excuviance vespera bionic serum! Återfunktande och sugs upp lätt av huden – huden känns silkeslen! jag är glad att jag gjorde en hudvårdsanalys på skincity och blev rekkomenderad att prova detta serum. Jag är så nöjd! ÄLSKAR att testa nya huvårdsprodukter, så det hade varit GRYMT kul att vinna 😉

  33. Therese skriver:

    Min personliga favorit är Beute Pacifique, serum paradoxe. Den är med sin pipett Väldigt LÄTTANVÄND den sjunker snabbt in i huden och jag SER skillnaden. Min hy är inte trött och grå längre utan ser och är mer LEVANDE. Rekommenderas verkligen!

  34. Emma Nilsson skriver:

    Hejsan!
    Som inbiten Dermalogica nörd (sen 7 år tillbaka) vill jag slå ett slag för ”Ultrasmoothing eye serum”. Ett underbart serum som känns otroligt lätt men ändå återfuktande. ”Snällt mot ögat,tuff mot rynkor” som det så fint står i produktinformationen. Jag använder den under ”total eye care” på dagen och under ”intensive eye repair” till natten.
    Att få vinna denna otroligt lyxa Babor kalender skulle göra mycket för en trött tre barnsmamma. Ha en fin dag!

  35. Kim skriver:

    Jag tycker att alla som lider av akne ska ge Jan Marinis Bioglycolic Bioclear en chans. Den hudvårdsprodukt jag först skulle köpa om någon snodde mitt badrumsskåp!

  36. annette Jönsson skriver:

    Har tyvärr inget serum och inte provat innan heller. Blev dock mamma i december och med ett kolikbarn och ingen sömn på 3 månader känner jag att jag skulle behöva en hudboost för att minska rynkor få huden mer spänstig och få tillbaka lyster i huden

  37. Nelly skriver:

    Hej Annica!
    Det var just ni på Skincity som fick upp mina ögon för detta med serum och hur viktigt det är! Känns helt fantastiskt nu när jag börjat använda serum! Mitt serum är ett ekologiskt serum från I+M Naturkosmetik som heter Phyto-Balance Fluid Equalize Mallow Hyaluron, med hyaluronsyra. Den smälter underbart in i huden – svalkar och lenar. Men har blivit MYCKET nyfiken på Babors produkter, som en hudterapeut hett tipsade mig om efter en välgörande ansiktsbehandling. Jag skulle bli SÅ lycklig om jag vann detta!!! Kram Nelly

  38. Therese skriver:

    PTR oilless oil, inte bara i ansiktet utan överallt! Där kan vi prata om serum. En produkt som hjälper till så mycket och endast en ingrediens, hur är det möjligt? Tydligen är det så och priser är överkomligt. Kan inte bli bättre.

  39. Moa skriver:

    Exuviance vespera bionic serum ALLA GÅNGER! Ger lyster och massvis med fukt till huden. Men då jag älskar härliga krämer så är det alltid roligt att testa något nytt. För vem vet.. Kanske finns det något som är bättre? 🙂 glad påsk!

  40. Hedda skriver:

    Jag uppfostrats till att vara ärlig så därför kommer jag nu säga precis som det är. Jag har aldrig testat något serum av något slag. Visst jag har tänkt på det. Jag är medveten om att min hud behöver mycket fukt, men med en students ekonomi har det alltid tagit emot när jag har tänkt tanken och sagt till mig själv ”min hud får det av min dag och min nattkräm”. Vilket säkert är heldumt tänkt. Men när jag fyllde år förra året fick jag en vibrerande rengöringsborste från Babor. Jag tycker ju trots allt väldigt mycket om att ta hand om min hud. Jag skulle bli jätteglad om jag vann det här påskägget då jag själv inte önskar mig godis i mitt påskägg i år!

  41. Rebecca skriver:

    Mitt favorit serum är utan tvekan: Paula’s Choice
    Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum

    Tack vare skincity så har jag kommit i kontakt med Paula’s Choice som är ett alldeles underbart märke för just min hud. Har letat efter efter ett bra märke i flera år och äntligen hittat det, tack skincity!den återfuktar min torra hy,går lätt in i huden utan att kännas fet. Äntligen känns min hud len och smidig istället förr torr och stram.

  42. Therese skriver:

    Hej!
    Jag tänker passa på att dela med mig av en ganska jobbig tid i mitt liv. Under hela 2:an på gymnasiet så var jag otroligt stressad över skolan och pressade mig själv väldigt mycket i perioder. Det var då inte bara min insida som tog skada utan även utsidan fick stryk. Jag var nästan alltid lite ”svullen” i ansiktet, och röd. Det gjorde inte min situation särskilt mycket bättre. Jag tog hjälp av läkare som gav mig starka mediciner och min hy blev bara ännu mera irriterad och mitt självförtroende gick på botten. Sedan stötte jag på Vespera serumet från Exuviance som påstods passa stressad och känslig hy, och visst var det så! Idag ett år senare mår jag så himla mycket bättre och det är mycket tack vare detta serum faktiskt. Min hy är nu lugnare än någonsin! Är så himla tacksam för det!
    Tack!:)

  43. Johanna skriver:

    Mitt favoritserum är Vespera från Exuviance. Efter att ha använt md Formulations i flera år blev jag tvungen att byta serie då de slutade produceras. Testat flera olika serier efter det vilket resulterat i acne och ett år av problemhy. Blev rekommenderad Exuviance av er på Skincity och först nu (i kombination med ansiktsbehandlingar) har huden börjat lugna ner sig! Så många kvällar jag nästan stått och gråtit framför spegeln pga min problemhy… Vesperan lugnar ner och återfuktar huden, en riktig boost! Börjar äntligen se ljuset i tunneln 🙂

  44. Johanna skriver:

    Jag har aldrig provat något serum, men är väldigt nyfiken på att testa! Denna årstid då jag är torrare än någonsin skulle kanske ett serum hjälpa till med att mjuka upp min annars så vintertrötta hy, så den är pigg och alert till den stundande våren! ☺️

  45. Isabella skriver:

    Jag älskar Oliva serien – ekologiskt och intensivt återfuktande produkter som tränger djupt in i huden och reparerar torr hud. Ansiktskrämen som jag använder passar perfekt på som dag- och nattkräm, perfekt för ungdomar.

  46. Sofie skriver:

    Mitt favoritserum är http://skincity.se/sv/product/4101/beaute-pacifique-submersive-serum-paradoxe , som jag använt i stort sett varje dag sedan årsskiftet. Att jag nu mer väldigt sällan får finnar, blemmor eller torra partier gör den till en riktig keeper!

  47. Jeanette Macaw skriver:

    Hej, jeg håber, at jeg som eneste dansker(?) kunne være så heldig at vinde et dejligt Påskeæg fra Babor:-) Min favorit-serum ville bestemt være:
    http://skincity.se/en/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum?nosto=browsing-history
    Her har vi en multifunktionel serum, som mere eller mindre har tænkt på alt:-) Det må være det man kalder en mirakel-serum!!! Glad Påsk…som man siger på svensk:-))))) PS Tak for god service, hurtig levering og fine gaver i ordren:-)))))

  48. Hanna skriver:

    Hejsan.
    Jag har aldrig använt något serum, men har precis lagt in en beställning på Paula’s Choice Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum efter att ha fått det rekomenderat av er via ert hudtest. Jag hoppas att jag upptäcker en dold hemlighet i serum och övertygad om att använda det.
    Så tyvärr är min erfarenhet av serum obefintlig i skrivande stund, men min hud mår bra av bra sömn, bra mat, vatten och motion. Jag tar hand om min hud med Clarins produkter och tycker att de har underbara produkter. Lätta att arbeta med, går in i huden och ger mig bra resultat.
    Glad påsk!

  49. Marie Sundin skriver:

    Jag är helt såld på Exuviance Vespera Bionic serum. Sugs lätt upp av huden & den blir boostad & sammetslen av nyttigheter!

  50. Pia Närholm skriver:

    Lätt val! Sedan Jag upptäckte det fantastiska märket Paulas Choice så är det helt klart; PC Super Antioxidant Concentrate Serum! Använder nästan bara PC på min hud nu och har aldrig (i mitt 52-åriga liv) haft så fin hy!!!
    Har jobbat som flygvärdinna i 15 år och testat alla märken (nästan) på marknaden, för att sköta min hy som blir torr i kabinen.
    Tack, SkinCity för att Ni tog in PC!!!
    Glad Påsk!!!

  51. Matilda skriver:

    Jag har endast fastnat för ett serum av de jag provat; ”Peter Thomas Roth laser free”.
    Jag har alltid haft en känslig hud som utstått de flesta hudåkommor.Lyckan som infann sig efter den magi detta serum åstadkom är faktiskt obeskrivlig! / Matilda

  52. Karin skriver:

    Har i bara några dagar användt Elizabeth Arden PRO facial perfection serum och änsålänge älskar jag det. Det känns verkligen som om den torra och vintertrötta looken börjar försvinna och jag får mer glow och med solen strålar börjar även mina små fräknar börjar titta fram! Älskar våren!

  53. Emilie skriver:

    Jag är nybörjare när det gäller serum och har inte testat så många! Men jag gillar Eucerin Even Brighter Clinical. Är väldigt sugen på att prova något annat märke och därför vore ju vinsten av påskägget perfekt! ✊

  54. Sara skriver:

    Mitt absoluta favoritserum är Transderma R. Den känns kvalité när jag baddar in mitt ansikte. Bästa känslan morgon som kväll. Har lugnat min stressade hud och den känns så mjuk och lystrig! Unnar mig gärna detta serum:)

  55. Gabriella skriver:

    Det var ni på Skin city som fick mig att prova ett serum och förstår inte nu hur jag klarat mig utan faktiskt, rekommenderar era tjänster varmt!
    Bara provat Neals Yards R. Wild rose elixir (vilket var bra men vill jämföra med något), läste ett bäst-i-test och har nu Alqvimia Absolut beuty som är kanon och även beställt ett prov från ert nya provrum -toppidé!
    Vinner gärna för ytterligare test!

  56. Cecilia L skriver:

    Jag har testat både Exuviance vespera bionic serum och nu PCs Skin Balancing super antioxidant serum. Tyvärr har ingen riktigt funkat bra. PC som jag kör på nu återfuktar inte tillräckligt mycket under den här årstiden. Kanske får jag chansen till en riktig dunderkur för min torra och flagande hud och hittar en ny favorit 🙂

  57. Linnea skriver:

    Lumene bright now vitamin c serum är min favorit.
    Den gör huden så härligt len och man får ett fint lyster, sen är den dessutom väldigt prisvärd då den räcker länge.
    Jag har aldrig testat något serum från något lyxigt märke som Babor, så jag hoppas verkligen jag får chansen att göra det nu.

  58. Jenny skriver:

    Har provat ganska många olika serum men älskar Transdermas olika serum och den jag alltid kommer tillbaka till är Transdermas M.
    En klassiker för alla!Med en massa fukt,fukt,fukt!

  59. Amanda skriver:

    Jag har aldrig ägt något serum, men är väldigt sugen på att testa Hydra Plus Active Fluid och Revitalizing Oxygen Fluid. Min hy har blivit extremt torr och jag är just nu på jakt efter något som kan hjälpa till att balansera den igen, och de serumen verkar ju helt underbara!

    De andra serumen skulle jag vilja ge bort till min mamma som har haft ett väldigt stressigt år där hon bortprioriterat sig själv. Jag skulle gärna ge henne lite vardagslyx för att få henne att stressa ner och ta hand om sig själv mer. Många gånger kan det inre påverka det yttre, men jag tror också att det yttre kan påverka det inre. Jag tror att hon skulle känna sig betydligt piggare av att mötas av ett återupplivat och (om möjligt) ännu finare ansikte i spegeln.

    Kram!

  60. Gabriella Berois skriver:

    Jag måste erkänna att jag varit dålig på detta med att använda serum men nyss fyllda 33 år och en flytt till Norrland kände jag att det var dags. Så efter att ha läst på nätet så chansade jag och köpte en flaska från Exuviance – Vespera serum. Jag är jättenöjd och har redan köpt tre flaskor. Mina kinder är inte lika röda,blossiga och känns mindre irriterade. Tidigare flagnade jag på näsan var och varannan dag, inga krämer varken dyra eller billigare hjälpte men med serumet innan dag och nattkräm så är min näsa helt återfuktad. Dert känns som att serumet verkligen tränger in i huden och man nästan känner att den blir elastisk. Gör inte längre ont eller stramar i ansiktet. Den torra norrlandsluften var även en omställning men jag tycker att flaska från Vespera serum har hjälpt mig så mycket! Vore roligt att vinna ett påskägg med massa bra produkter från Babour. Gjorde min första ansiktsbehandling med de produkterna när jag var i 20-års åldern och minns att det var det lyxigaste krämerna jag använt. Ha det bra! Vänligen Gabriella.

  61. Linda skriver:

    Vespera Bionic Serum ! Det är det enda serumet hittils som funkat på min hyperkänsliga , blossande, acnebenägna & yttorra rosaceahy!

    Här kommer några underbara egenskaper som jag har märkt av!

    Vespera Bionic Serum :

    * Plumpar upp huden
    * Förminskar stora porer
    * Ger ordentligt med FUKT utan att täppa till porerna- Good bye yttorrhet!
    *Slätar ut alla små rynkor
    * Lugnar rodnad
    * Lugnar huden – Färre acneutbrott
    * Ger en perfekt återfuktad bas innan makeup
    * Förebygger för tidigt åldrande
    * Ger huden antioxidanter och andra nyttigheter!

    Det finns massa mer bra egenskaper men ska jag skriva ner alla så blir det ett alldeles för långt inlägg 😉

    Kram! Linda

  62. Jelena skriver:

    Hej Annica!
    Jätte kul med en ny tävling:) Vår hud behöver lite extra kärlek så här efter en lång och mörk vinter. Under de senaste 2-3 åren har jag testat rätt många olika produkter och hittat MITT:) Jag har egentligen 2 olika serum som jag kan inte leva utan, en av dem är Exuviance Vespera serum som jag använder varje dag och den andra är Akademiklinikens Pure Active serum, som är sååå suverän! Jag är 30+ och har alltid haft problem med acne. De här två produkterna har gjort det omöjliga – jag kan titta mig själv i spegeln utan att bli ledsen.

  63. Sarah skriver:

    Body shops Drops of youth är det bästa jag testat inom min budget. Är sjuksyrra och lönen är tyvärr kass, men skulle verkligen behöva rädda min hud från stress och för lite sömn, så jag håller tummarna!

  64. vanja skriver:

    Jag började använda Jan Marinis césta serum efter mitt hudtest på skincity,se. Sedan dess är jag helt tagen av detta fantastiska serum, och för att inte tala om lukten:).
    Jag har aldrig tidigare använt serum och skulle vilja testat något nytt:).

  65. jenny Johansson skriver:

    Hej
    Jag älskar decleors produkter och favorit serumet är deras aromessence neroli oil serum.

    Jag hoppas på vinst, nu när man är”vuxen” får man inga påskägg längre. Jag skulle bli superglad 😀
    /Jenny

  66. Karolina skriver:

    Är själv en ganska ny serumanvändare som nu vid 28 års ålder faktiskt genom just er sida/blogg/instagram och hudtest omvädärderat min tidigare åsikt att INGENTING ”yttre” kunnat hjälpa min hy. Har haft acne sedan 14 års ålder och efter ett antal medicinkurer och Roaccutan som ändå i slutändan inte hjälpt så är jag LYCKLIG över att ha hittat produkter som faktiskt funkar och vill därför slå ett slag för Peter Thomas Roth Laser Free Resurfer Face som lugnar och gör min, lite halvdåliga, hud ändå strålande! Jag är den första att erkänna att jag haft FEL när jag trott att man måste acceptera dålig hud. Så tack 🙂

  67. Thereee Lundell skriver:

    Önskar så jag hade ett men har aldrig fått nåt bra tips för min hy så jag hoppas på ett påskägg så jag får uppleva livet med serum! 🙂

  68. Emma skriver:

    Mitt favoritserum är Biodroga MDs Skin booster intense moisture serum. Min yttorra vinterhud, inkl eksem i vintras, jublade när jag bytte till denna – eksemen var borta på 3 dagar! Kan nästan höra hur det säger slurp när jag smörjer in mig. Superserum!

  69. Ellinor skriver:

    Heej bästa bloggen!

    Jag har länge velat köpa ett serum då jag har hört att det är just serum som gör under och verkar ordentligt i huden! Men jag har istället alltid använt mig utav, rengöring, ansiktsvatten o kräm! Men känner att min hud är i nöd efter mer fukt, men vet inte vilket serum som hade varit bra och därför hade det varit jättekul att få testa de små flaskorna i det fina påskägget! 🙂

    Ha en bra dag o tack för en bra blogg!

  70. Emma Leksell skriver:

    Jag har aldrig provat på serum

  71. Emil skriver:

    Kul med serum som kur! Jag är väldigt ny på det här med serum. Brukade bara köra rengöring och kräm förut. Men i vinter har jag blivit så torr att krämen inte hjälpt längre. Min syster tipsa mig om att göra ert hudvårdstest och jag blev rekommenderad Paulas Choice skin super antioxidant concentrate serum. HERREGUD vad bra den är! Ibland har jag bara serumet, utan kräm. Älskar konsistensen som är som en sammetslen olja. Har inte varit torr en ända dag sedan jag köpte Paulas Choise.

  72. Diana skriver:

    Jag har två favoriter. Kör ena på morgonen och andra på kvällen. Paulas Choise- resist super antioxidant serum lägger jag på kvällen, för att på morognen vakna och ha Askungen hy. På morognen lägger jag på biodroga intensiv hydratisierendes serum, som jag tycker förlänger min askunge hy! Kan inte leva utan dessa!

  73. Linda L skriver:

    Mitt bästa tips på serum är paulas choice gröna tub, kommer inte ihåg vad den heter men den är verkligen toppen! Brukar ha den på huden innan jag lägger på masker. Boostar huden med extra fukt som behövs just nu! 🙂

  74. Ulrika Wendel skriver:

    Här kommer fortsättningen… ! Jag är också helt såld på Babors olika fluids. Just nu är det Rivitalizing Oxygen som är nummer ett! Babors produkter håller mycket hög klass rakt igenom. Design och innehåll <3<3<3

  75. Ulrika wendel skriver:

    Mitt favoritserum är från Babor – Skinovage intensifier Illuminating serum

  76. Cecilia Lindberg skriver:

    Jag använder just nu Murads Complete Reform och den passar mig som handen i handsken. Jag har torr och känslig hy men får ändå lätt plitor om jag använder för feta produkter som stänger igen porerna. Har tidigare använt MD Formulations Rejuvenating Serum men MD säljs ju tyvärr inte i Sverige längre. Dessutom konstaterade min svägerska som är hudterapeut att: ”Nu är du faktiskt ingen ungdom längre, så nu behöver du grejer med lite klös i!” Och hon hade som vanligt rätt. 😉 Har provat bland annat rouge, ögonskugga och eyeliner från Babor, men aldrig ampullerna. Snacka om lyxigt påskägg att vinna!

  77. Lina Näsvall skriver:

    TACK Annica för att du inspirerar! Följer dig på instagram, här på bloggen samt sitter klistrad framför tv:n när du är på
    Nyhetsmorgon. Har fått så fin hy sedan jag gjorde er hudguide på skincity.se och följde era rekommendationer med Paulas Choice! Så självklart måste jag hylla Paulas Choice skin balancing super antioxidant concentrate serum. Tack återigen, ni är bäst!

  78. Fanny skriver:

    Mitt absoluta favorit serum är ifrån Exuviance och heter Vespers bionic serum. Min yt torrhet försvann efter bara några användningar utav serumet. Fungerar toppen att ha på läpparna också innan läggdags! Mirakelprodukt skulle jag vilja säga! Mitt håller på att ta slut så är tvungen att beställa hem ett nytt ifrån skincity!

  79. Mikaela skriver:

    Paulas Choice – Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum är min favorit! Den lugnar och som namnet säger balanserar huden och gör den len, jobbar bra under masker och är bara som en liten mjuk, härlig smekning på kinden (och övriga ansiktet, hals och dekolletage såklart)
    🙂

  80. petra skriver:

    Åh va roligt!! De här vill man ju vinna då man hade ägget i varukorgen minuten senare var det slut och jag grät floder!
    Mitt favoritserum är Babor beauty 3D lifting fluids, köpte såna underbara ampuller hos er och huden har aldrig vart gladare!
    Det var sån lyx att varje kväll ploppa ampullen och se hur huden blev jätteglad =)
    Lyster hej och hå ! Toppen och tror ju absolut lika mycket på detta underbara ägg med chansen att prova fler från härliga Babor!
    Hoppas på vinst och tack för en UNDERBAR sida med fantastiska produkter och personal!

  81. Dina skriver:

    Jag älskar att lägga mina pengar på hudvård och lägger gärna mina sista pengar på det . Under våren/sommaren älskar jag att använda Biotherm aquasource deep serum då jag tycker att den är väldigt lätt på huden och ger en frisk känsla .Dock är jag en sån person som vill testa alla möjliga hudvårdsprodukter bara för jag tycker det är så himla roligt så att få testa några av Babors hudvårdsproduketer hade varit så roligt och spännande och se hur de produkterna funhkar 😀

  82. Ann-Charlotte skriver:

    Åh serum!! Det bästa och viktigaste och den produkt som ger mig mest och bäst resultat! Jag kan inte leva utan serum i min hudvård. Exuviance Vespera förändrade min hy radikalt när jag började med det för rätt länge sen nu.
    Men det serum jag vill lyfta fram här är kompisen till Vesperan som jag använder varje morgon, Exuviance Collagen Booster. Helt fantastiskt antiage-serum och mycket skönare formula att starta morgonen med än Vesperan som åker på till natten.
    Om jag skulle vinna så kommer ägget att gå till en kär vän på 50+ som med min hjälp gick in och gjorde en hudanalys på er sida och sen gjort en eller två beställningar. Hon är sjukskriven, ensamstående och har inte råd att köpa alla produkter som föreslogs. Jag vill såå gärna vilja ge henne upplevelsen av dessa underbara magiska fluids! Hoppas verkligen att jag kan få göra det! Hon skulle bli så glad och få möjligheten att känna på vad bra hudvård kan göra!
    Stora kramar till er alla fina på Skincity!
    Ann-Charlotte

  83. Evelina Johansson skriver:

    Åh! Dessa underbara ampuller som jag fullkomligt älskar!
    Mitt favoritserie? Exuviance Vespera är lätt mitt favoritserum, och mitt enda serum efter som jag strikt håller mig till exuviance numera i ett försök att få ordning på min hy. Fullkomligt älskar lystern jag fått av detta serumet! Men lite extra glow från Baborampullerna hade absolut inte skadat.

  84. Malin Magnusson skriver:

    Hej! Mitt favoritserum just nu är Retinol Fusion PM från PTR. Jag gillar att det är effektfullt utan att irritera, och då är min hud ändå ganska tunn och känslig. Ett extra plus för att namnet innehåller tre ord som är enkla att komma ihåg, istället för typ elva vilket annars är vanligt i serumvärlden.

  85. ViviDragonfly skriver:

    Jag älskade mitt exuviance vespera men när jag var i USA blev jag rekommenderad att byta till ett annat; NeoStrata bionic face serum. Exuviance och NeoStrata tillhör ju samma ”familj” så jag kände mig trygg med att byta. Detta har blivit min nya favorit, men eftersom jag märkte så tydlig skillnad efter bara några dagar är jag grymt nyfiken på att testa denna påskäggskur (som jag tyvärr missade erbjudandet på, tog en mobiltimeout vid heeeelt fel tillfälle…)

  86. Jessica skriver:

    Har faktiskt bara testat ett serum och det är EXUVIANCE
    vespera bionic serum och jag ÄLSKAR det. Hur har jag kunnat leva utan? Den doftar gott och sjunker fort in i huden och lämnar den härligt len! Så det är det roligaste tipset jag kan ge idag men önskar att få testa fler men ändå så är det detta som jag beställer nästa gång det är slut, det måste vara ett bra betyg.

  87. Kimberlie skriver:

    För mig finns bara ett rätt svar. Vespera Bionic serum från mitt favoritmärke Exuviance! Och jag ser att många håller med mig. Inte konstigt med tanke på vilken magi som innehållet i den fina lilla flaskan kan göra för din hud. Jag får ett lyckorus bara jag tänker på denna fantastiska produkt och på hur just detta serum har hjälpt mig. Min hud har fått otroligt mycket lyster och till och med små pigmentfläckar har försvunnit sen jag började använda Vespera. Hudens känns återfuktad morgon till kväll, kväll till morgon, och pormaskarna jag haft över nästan hela ansiktet är på väg att helt och hållet försvinna. De kommer inte vara saknade det minsta då jag haft stora komplex för dessa. Detta tackar jag mitt underbara serum för, the one and only, Vespera Bionic från Exuviance.

  88. Sofia skriver:

    Mitt favorit serum är Paula’s Choice
    Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum!! Då får min hy en riktig lyster!

  89. Petra Furufors skriver:

    Vilken underbar påsktävling!
    Mitt favoritserum är Detmalogicas Skin Hydrating Booster.
    Min hud får verkligen en boost av den. Den går snabbt och lätt in i huden, utan att kladda. Och ger huden en underbar jämn och fin lyster!

  90. Emelie skriver:

    Mitt favoritserum är utan tvekan Exuviance Vespera Bionic Serum! Jag tror inte det är en slump att det är mångas favorit utan den fungerar verkligen, och den borde finnas i allas badrumsskåp. Min hy har fått en helt ny lyster och huden har (äntligen!) kommit i balans, känns skönt att kunna framhäva sin naturliga hy igen utan att behöva täcka den med lager av foundation. Babor fluids skulle vara perfekt att preppa huden med inför våren och sommaren. Håller tummarna för en vinst!

  91. Julianna skriver:

    Heej! Laser-Free Resurfacer Serum från Peter Thomas Roth är det serum jag använder nu och det bästa jag testat. Jag använder hela serien och min hy har aldrig varit mer balanserad. Jag älskar alla Peter Thomas Roths produkter som jag har upptäckt och testat tack vare Skincity!
    Hoppas jag vinner 🙂 Kram

  92. AnnCatrin skriver:

    Mitt val: C-esta serumet från Jan Marini.
    Varför: Jo – har minst sagt gjort underverk med min känsliga hud. De förstorade porerna har minskat i storlek, har mindre med orenheter samt att jag har en annan lyster i huden.

  93. Cecilia V skriver:

    I vintras blev jag kär. Kär i ett serum. Men det här var inte vilket serum som helst – nej, det var ett riktigt sexigt power-serum som heter Paulas Choice Skin Balancing Antioxidant Serum. Men jag kallade henne oftast bara för Paula. Hon tog mitt hjärta med storm och smekte mina kinder, både kväll och morgon. Än idag är det vi. Mina bråkiga spår av acne är på väg att lämna in. Jag har gulliga Skincitypersonalen att tacka för den matchmaken. Nu skulle vi vilja adoptera ett litet gulligt gäng Baborampuller att få dela våra liv (eller åtminstone 14 dagar) med. Vore så spännande. Gosig kram till bästa bloggen!

  94. Hanna skriver:

    Akademiklinikens pure active serum! Den är lite dyr men man får valuta för pengarna. Huden får verkligen lyster och ser mer jämn ut! Har ofta problem med små röda ”finnar” vilket jag upplever att serumet hjälper till att sudda ut!

  95. kirsti skriver:

    Jag älskar Murads Essential c-vitamin serum!
    Jag har varit dålig på att använda solskydd i mina dagar och nu dessvärre fått ta tag i konsekvenserna, som tyvärr inte är lika roliga som att ligga i solstolen.
    Min hy har jämnats ut och jag har otroligt fin lyster varje morgon! Skulle dock vilja ge min dotter en fin påskpresent som kämpar och sliter så hårt!

  96. Rebecca skriver:

    Skin hydrating booster från Dermalogica. Varför? Jo, eftersom jag haft problemhy och kört rejält med AHA-syror (vilket har gett fantastiska resultat för acne + acneärren) så bidrog det också till en yttorrhet tillslut, men räddades av Dermalogicas fantastiska serum. Jag är ung, student och min skin hydrating booster är slut. Och eftersom våren med sol är på ingång så hade jag innerligt ÄLSKAT att vinna serum från Babor för att få lyser och förebygga rynkor, kan inte använda AHA på vår och sommaren nämligen. Håller därför tummarna för vinst!

    Kram fina A!

  97. Madeleine skriver:

    Mitt favoritserum är Caudalie Vinoperfect Radiance serum. Min hud får en fantastisk lyster, jobbar anti-age och mot pigmenteringar! Fantastisk:)

  98. Angelica Leth skriver:

    Har under en tid använt mig av Neostratas serum som är väldigt närande och bra till min PD-känsliga hud. Efter rekommendationer ska jag prova Paula Choice serie då jag kommit i kontakt med er och Skincity som är helt fantastiska. Vad kunde inte bli bättre än en superkur för min hud med detta fantastiska ägg.

  99. Emma skriver:

    Serumälskare som jag är så har jag provat massor! Men jag tror jag väljer iS Clinicals Super Serum, resultatinriktat och väldigt aktivt, precis som jag vill ha det! 🙂

  100. Kristin skriver:

    Mitt favoritserum är Elizabeth Arden PRO’s Cellular recovery serum. Det passar perfekt till min känsliga hy, som känns mycket lugnare när jag använder serumet. Det hjälper även till att läka exempelvis ärr från finnar effektivt. Har fått en mer harmonisk hy med mycket mer lyster 🙂

  101. Elin skriver:

    Hej Annica!
    Min favorit är helt klart Hydra Plus Active Fluid! Min hy flippar ur varje årstids vid väderomslaget, precis när jag fått bukt på hyn och den är helt okej, så får jag finnar, blir sjukt torr och jag vet inte vad.
    Jag testade serumet i höstas och min hy älskade den!
    …Men nu är det dags igen, supertorr/finnar och min hy bara allmänt hatar mig just nu.
    Detta påskägg är precis vad min hy behöver för att kunna boosta upp inför våren/sommaren.
    Jag skulle bli såååå evigt tacksam om jag vann denna!:)
    Kram

  102. fia skriver:

    Men… jag har ju inte hittat mitt favoritserum än – får jag inte tävla då. Är så sugen på att testa ”ägg-kuren”

    • annica skriver:

      Hej Fia, Skriv det du helst skulle vilja prova då;) KRAM Annica

      • fia skriver:

        Lite sent att svara kanske men serumet från Beaute Pacifique
        Submersive serum paradoxe – står på min inköpslista för april – har precis upptäckt märket och gillar verkligen det jag testat och ett stort plus i kanten för att det inte är ultra dyrt. Min ”hud-garderob” kommer garanterat att utökas med mer från märket!! Glad påsk!!

  103. Gos skriver:

    Skulle verkligen bli glad över vinst. Min hud har tappat lyster och känns ur balans och bråkig. Längtar till sommaren då huden brukar vara som bäst. Men till dess skulle en underbar 14 dagars Barbor kur sitta fint, för när jag läser om ampullerna verkar de nästan vara lite magiska :-).
    Använder PAULA’S CHOICE RESIST SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM under ögonen och BIODROGA MD SKIN BOOSTER INTENSE MOISTURE SERUM till resten av ansiktet.

    Tack för en härlig blogg :-).

  104. Kristina K skriver:

    Jag har inte provat så många serum- och de jag har testat har varit av budgetvariant. Men jag älskade Body Shops Pomegranate Firming Serum. Lätt att använda och så välgörande under den norrländska vintern när huden stramar och känns torr.

    Nu ska jag snart bli tvåbarnsmamma, beräknad i början av april – och tänker inte sticka under stol med att det vore helt UNDERBART att vinna en egovinst – en kalender med välmående. Kram!

  105. michaela skriver:

    Hela min kommentar kom inte med.. 🙁

    Jag använder då mitt Squalane serum under min fuktmask Dragoon blood’s hyaloronic acid som jag sover i 2x veckan.
    Det är också mitt lilla tips till er!

    Använd ett fukt- eller närings serun under er mask för en extra boost. Blir ett litet ”home-facil”när det gått lite tid mellan ansiktsbehandlingarna. 🙂

    håller tummen ✊ Du är bäst!!
    KRAM

  106. Michaela skriver:

    Under dom kylig årstiderna är mitt favoritserum LING skincare Hydrasqualane.
    Ett underbart oljebaserat serum som ger min hud underbart mycket näring och glöd. (är extremt torr)

    Under våren när solen börjar komma går jag över till MURAD’s Advanced active Radiance med hög innehåll C-vitamin för att boosta cellerna med antioxidanter innan sommaren!

  107. Anne skriver:

    Hej, ett bra tips är att ha en liten garderob med serum så man kan anpassa serum efter hudens behov – tex återfuktande eller med syror i för utslag. Jag gillar Transdermas serum!
    Glad påsk!

  108. Viktoria Andersson skriver:

    Att få testa Serum ifrån Babor vore jätte kul och en energi kick för min lite trötta vinter hud, trots användandet av Exuviance Vespera serum som är min stora favorit. Vespera serumet har gjort underverk med min hy ifrån dag ett. Från att ha super torr och stressad hud med små plitor till att ha en strålande hy med massa lyster. Excuviance Vespera finns alltid i mitt badrumsskåp!

  109. Åh, vilken härlig vinst! En småbarnsmammas dröm kan jag säga.

    Det här med serum är relativt nytt för mig, men i takt med att åren börjar gå så har jag nu i alla fall hunnit prova Decléors aromessence neroli essential serum! Jag tycker att det är en bra produkt, men har å andra sidan inget annat att jämföra med.. Det känns att huden liksom blir lite ”fylligare” och mer nöjd på något vis, haha.

    Kram Matilda

  110. Isabella skriver:

    Mad Hippie Vitamin C Serum. Såg det på en hylla på Whole Foods i San Francisco och haven’t looked back since. Innehåller förutom en stabil form av vit.c även vitamin e och ferulinsyra, vilket stärker effekten av antioxidanterna och stabiliserar de. Lägg dessutom till en mörk flaska som inte släpper in ett uns solljus, nice konsistens som lägger sig jättebra under smink och lite hyaluronsyra på det och du är good to go under solkrämen!

  111. Maria skriver:

    Mitt favoritserum är Precious Oil Serum från svenska M Picaut.
    Fantastiskt oljebaserat serum som går snabbt in i huden och återfuktar. Passar perfekt för mig som lätt blir torr och behöver extra mycket fukt och skydd mot yttre påfrestningar. Produkten innehåller också Lipo peptider som motverkar ålderstecken vilket är ett stort plus ! Det som får mig att välja detta serum framför andra är att den aldrig känns kladdig eller obehaglig trots att det är oljebaserat, får min hy att se och kännas återfuktat trots kyla och vind och att alla M Picaut’s produkter är organiskt odlade i Skåne ! En super produkt helt enkelt.

  112. Emelie skriver:

    Mitt favorit serum är som flera andras – Exuviance Vespera. Till skillnad från andra serum jag testat går denna in i hyn på ett otroligt sätt, känns aldrig som att den ligger ovanpå. Sedan 12 veckor använder jag enbart Exuviance i min hudvårdsrutin och sedan dess har jag fått en hy med mer lyster, fukt och jämnare färg – jag ser frisk och fräsch ut trots solens frånvaro, det hör inte till vanligheten! Självklart vore det amazing att få testa på detta härliga påskägg!

  113. Paula Nilsson skriver:

    Har varit under flera år varit ett fan av decleors serie och där var mitt favoritserum Angelique. Men sen hittade jag och mitt brinnande hudvårsintresse hudspecialistens blogg och Skincitys shop. Är inne och läser varje dag på produkter och inlägg, det har blivit som en godnattsaga för mig!! 🙂 Har testat lite olika serum nu men genom en missuppfattning fick jag hem ”PAULA’S CHOICE Resist Ultra-light super antioxidant concentrate serum”, jag bestämde mig för att behålla serumet och ge det en chans. Av missuppfattningen fick jag prova ett serum jag aldrig själv hade valt och det blev en fullpoäng!! Vilken tur jag hade!! Min hud har blivit jättefin!

  114. Therese F skriver:

    Transderma A, huden blir som sammet

  115. Mimmi skriver:

    Decleor ylang ylang serum. Luktar gott och gör underverk!

  116. Mikaela Eriksson skriver:

    Det finns så många bra serum så man vill ju hinna testa alla, men det bästa som jag testat hittills är EA Pro:s cellular recovery serum som jag nu använt i några månader. Jag har en ganska så tunn och känslig hy men det här serumet har fått min hy att må så mycket bättre, den känns fylligare och lugnare, mina röda kinder är som bortblåsta. En boost från Babor kanske vore som pricken över i:et inför sommarhalvåret som är påväg mot oss.
    Jag har testat en av Babors ampuller tidigare, den för fukt och jag älskade dem, man känner direkt resultat. Så att få vinna den här fina påskpresenten vore underbart, speciellt för en student 😉 kram

  117. Alva skriver:

    Jag vill börja den här motiveringen med att TACKA er på skincity! Ni har räddat inte bara min hud men också mig, skäms numera inte över att gå utanför dörren osminkad och jag känner mig äntligen trygg i mig själv, TACK!
    Jag fick rådgivning av er att använda mig av Dermalogicas Skin Renewal Booster det var med en tår i ögat pengarna lämnade mitt studentkonto och en suck av uppgivenhet jag beställde hem serumet. Det med ett stort leende jag nu låter min hud stråla varje dag, med eller utan smink 🙂

  118. Simone skriver:

    Hej!
    Tack för en härlig blogg!
    Min favo är Paulas Choice Resist Vitamin C serum.
    Efter användning får min hud så himla fina lyster. Den lämnar huden len och med en super känsla av att huden är återfuktad.

  119. Johanna Karlsson skriver:

    Åh Babors kalendrar vill man ju verkligen vinna och njuta av!! I min dagliga rutin är Exuviance Vespera bionic serum den absoluta favoriten!! Sedan första användningen har det varit ett måste i hudvårdsrutinen. Den återfuktar härligt och snabbt, ger en superfin lyster till huden och har hudvårdande egenskaper! Kan inte leva utan den! Utöver denna är det faktiskt Babors ampuller som är favoriten när jag vill boosta huden lite extra! De är helt underbara att använda, en gång då och då eller som en kur. Med en hy som har en del orenheter som ständigt vill närvara kan jag verkligen rekommendera att använda deras Beauty Fluids Purifying Active Fluid eller Beauty Fluids Hydra Plus Active Fluid. Det ger verkligen huden en boost och orenheter minskar markant. Huden känns fräsch och återfuktar efter att ha använt Babors ampuller, verkligen att rekommendera!! //Johanna K

  120. Sonja Ragab skriver:

    Rodial- Dragon´s blood XXL advanced sculpting serum är det bästa jag testat – så himla fin lyster & glow i huden man bara strålar som en återfuktad stjärna.

  121. Malin Zetterberg skriver:

    Bästa serum: PAULA’S CHOICE
    SKIN BALANCING SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM
    Varför? Inte använt något annan, men började använda detta tillsammans med andra produkter från Paulas Choice som ni rekommenderade till mig och har fått en helt ny hy 🙂 efter år med kvisslor, acne och pormaskar och småsår har jag en hy som är massor av lyster i, slät, varken oljig eller torr, ingen acne. Jag känner mig helt ok med att gå ut osminkad för första gången på säkert 20 år…. Tummen upp på det!

  122. Ulrica skriver:

    För mig är det Babors fluids som gäller just nu. Testade det för första gången i december 2014 och det blev kärlek direkt! /Ulrica

  123. Ella skriver:

    Min favorit är Murads Pore Reform T-Zone Pore serum, men det är också det första serumet jag använt som har hjälpt mig att minska porerna på min näsa. Jag har länge trott att jag kommer få leva med mina kratrar på näsan för alltid, tom läst om att man kan inte förminska, de kommer bara växa… Men så började jag prova detta serum från murad och jag är fast. Undrar vad mer man kan uträtta för underverk med serum

  124. Annika skriver:

    Mitt favoritserum är som många andra också redan nämnt Exuviance Vespera Bionic Serum. Blev rekommenderar detta från en av era duktiga hudterapeuter och jag måsta säga att den passar mig perfekt! Jag har alltid haft problem med acne och har ständigt fått höra ”de kommer försvinna ska du se..” ”Det är ju tonnårsfinnar bara”. Och vad jag har försökt vänta ut dem, jag har försökt med diverse finnmedel, ansiktsvatten, krämer osv.

    Tills jag en dag fick nog och tog kontakt med er. Blev rekommenderad hela uppsättningen av produkter från Exuviance där serumet är ett av dem. De är ett lätt serum, enkelt att massera in, det återfuktar direkt och håller hela dagen/natten. Min acne har blivit lugnare och de gör allmänt mindre ont i hyn. Huden har även blivit mjukare och smidigare, Detta serum är helt enkelt allt jag någonsin önskat i en hudprodukt!

  125. Terese skriver:

    Vespera serumet från Exuviance är min lilla mirakelflaska på kvällen +att jag duttar i deras c-vitamin pulver för extra lyster. På morgononen kör jag PTR laser-free resurfacer serum, funkar strålande! ♡
    He en fantastisk vecka! Kram Terese

  126. Sandra skriver:

    Mitt absoluta favoritserum kommer från Babor och är deras fuktserun. Passar perfekt för min yttorra hy. Den doftar fantastiskt gott och har en härlig gele-ig konsistens och går lätt in i huden. Stort plus för bra pris oxå! Sen älskar jag verkligen Babors kurer med ampuller. Det är lyx!! Unnar mig ngn gång ibland och hade blivit superglad för det här påskägget! 🙂 Även med tanke på att jag just nu kör en sockerdetox och det är fasen inte lätt bland allt påskgodis! 😉

  127. Venus skriver:

    Det bästa serumet enligt mig är helt klart Jan Marini C-Esta Serum! Inte nog med att det är som en härlig olja som lägger sig fint på huden och får huden att kännas återfuktad utan detta serum har hjälpt mig hitta balansen i min hy igen och lämnat min hy med lyster (även fast det inte är vad serumet står för). Mina finnar har försvunnit och ärren samt de mörka partierna i hyn har jämnats ut. Nu kan jag vistas ute utan smink eller annan gegga som täcker för 🙂 Ett serum med flera funktioner i ett!

  128. Emelie skriver:

    Exuviance har dom bästa serum men den bästa nu är Collagen Triple Boost Serum, unik lyster, jämn hudton, spänstighet är bara några få ord om vad man får efter några dagar. Magi på burk utan tvekan!! Blanda gärna i Vitamin C+ så kommer du uppleva ett helt nytt ansikte, WOW!!!!

  129. Heam skriver:

    Hej Annica,
    Äntligen hinner jag vara med på tävlingen!!! brukar annars alltid missa det 🙁
    Mina absolut favorit serum är Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo.
    På andra platsen,även den från Peter Thomas Roth, Laser-Free Resurfacer Face.
    kram
    /H

  130. Cecilia skriver:

    Hej!
    Jag har i ett år nu testat Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Elixir och älskar att den! Den är ekologisk och den luktar så underbart ljuvligt. Innehåller c vitamin, hyaluronsyra och rosenolja. Min hy fullkomligt strålar. Tack ni på Skincity för tipset!

  131. sofia skriver:

    Vill först tacka för bästa bloggen. Min lilla FASS fast för hudvård 🙂 jag boostar huden med Synchrolines synchrovit, oslagbart! Nu testar jag Paulas Choices BHA gel och väntar med spänning på resultat 🙂

  132. Thyra skriver:

    Jag älskar Peter thomas roth´s oilless oil, den är helt underbar, om du lägger på den på kvällen så vaknar du upp med ny hud. Din hy glänser och ser ut som bebishy, nej men verkligen den oljan rekomenderar jag till alla för den är grym om huden får som ett nytt liv! // Thyra

  133. Linda skriver:

    Kul med tävling! Jag har äntligen hittat rätt märke för min hy, är så otroligt glad att ni tog in paulas choice och att jag gav det en chans! Har inte haft så fin hy som jag har nu på länge, den är inte perfekt ännu men inte långt ifrån… Mitt favorit serum är paulas choice resist ultra light super antioxidant serum, den är helt fantastisk ett extra plus är att den funkar utmärkt som makeup primer oxå, perfekt för en småbarnsmamma! Håller tummarna gör vinst!
    Kram Linda

  134. jenny karlsson skriver:

    Har precis upptäckt det här med serum trots att jag snart blir 40. Jag hade först den uppfattningen att det här med serum bara var ett sätt för branschen att tjäna pengar. Nu har jag upptäckt att serum faktiskt gör skillnad på ett annat sätt än cremer. Jag har alltid haft Dermalogica och har nu testat deras nattserum och ögonserum som jag älskar och jag har kompletterat med oilless oil då jag varit extra torr enligt era rekommendationer. Jag är även intresserad av att prova fler serum för att se vad de kan göra för mig. Jag är ute efter serum som både återfuktar och är antiage.

  135. sandra skriver:

    Det finns många bra serum men Peter Thomas Roth – camu camu vitamin c serum, (gärna med tillhörande mask) är riktigt bra! Det kan trolla bort vilken vintertrötta hy som helst, efter bara några dagar har man en hud som är återfuktad och man får en lyster som många bara drömmer om.

  136. Anna skriver:

    Biodroga MD Skin Booster Hyaluronic Acid Gel Concentrate har varit ovärderlig för min torra känsliga hud nu i vinter och har definitivt säkrat en permanent plats i mitt badrumsskåp. Finnar, röda kinder, torrhetslinjer – den tar hand om allt 🙂

  137. Malin Svalin skriver:

    Jag kan tyvärr inte säga vilket mitt favoritserum är, för jag har aldrig provat nåt. Tänkte ta tag i saken och beställa ägget från er shop. Frid och fröjd, ägget fanns kvar och jag beställde. Men idag fick jag ett mail att det var slut. Vad besviken jag blev. Jag som äntligen hade tänkt att prova. Och så många bra olika det var i ägget, flera som jag tror skulle passa min hud som är riktigt trist nu. Har precis börjat med Babors produkter, efter era rekommendationer och analys av min hy så jag tänkte detta skulle nog piffa upp min glåmiga, trötta, sträva och lite småfinniga 37-åriga hy.

  138. Solveig skriver:

    Jag har precis börjat min vandring i serumvärlden och beställde Babors Multiactiv Vitamin Fluid efter din rekommendation från ett TV4 inslag i höstas och tyckte det var en toppenprodukt!

    Så – Pretty please with sugar on top…. <3

  139. Elin skriver:

    Hej Annica! Vad kul med en ny tävling wihoo!
    Mitt favoritserum köpte jag hos er för drygt tre månader sedan. Det var Paula’s Choice RESIST ULTRA-LIGHT SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM. Detta har verkligen gjort underverk för min hud, då den dels snabbat på läkningen av acne ärr men också för att den har gett min hy ny lyster. Den har även hjälpt till att matta ner huden och göra den mindre glansig vilket är ett stort plus! Sedan för en fattig student som mig själv uppskattas det även att den hållit så pass länge! Har fortfarande kvar serum efter tre månader… 🙂 Håller tummarna, detta hade verkligen betytt mycket för mig att vinna, att få unna mig själv en skönhetsboost! Vänliga hälsningar Elin

  140. Alexandra skriver:

    Jag brottas med ganska stora pigmentfläckar och känslig hy och har försökt att hitta ett passande serum. Transderma R funkade t ex tyvärr inte alls, huden blev bara irriterad. Men nu har hittat något som verkligen funkar på mig och som dessutom är så där mumsigt återfuktande: By Terrys Cellularose Brightening Serum. Så By Terry har inte bara galet bra makeup-produkter, ni MÅSTE pröva hudvården också. Det är så himla kul när man hittar något som funkar 🙂

  141. Liselotte skriver:

    Beautypedias och Hudspecialistens ord är givetvis min lag,
    (samtidigt som jag är en riktig sucker för coola superlativ!)
    Därför använder jag RESIST SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM var dag,
    och inbillar mig lyckligt att detta ska ge mig evigt liv.

  142. Inger skriver:

    Tänk om jag, när jag var 30 och hade problemhy, fått veta att jag vid 65 skulle vara nöjd med en felfri hy.
    Jag matar den med positiva lovord,förutom övrig hudvård, och regelbundet med serum från BABOR .
    Alla är fantastiska och gör underverk.
    Min hy lyssnar och svarar med synliga resultat.

  143. Josefin Aronsson skriver:

    Jag har efter många år med problemhy (fått problem med vuxenacne) börjat inse att med rätt hudvårdsprodukter så gör det verkligen skillnad. Jag har hittills inte hittat något serum som passar mig till 100%, men använder just nu Dior One Essential som jag är mycket nöjd med. Det får verkligen hyn att bli mycket klarare och mina acneärr börjar även försvinna.
    Priset är lite väl saftigt (speciellt som student…) så skulle mer än gärna vilja testa något annat serum som kanske är ännu bättre och kan få bort de problem med acnen som jag fortfarande har! Har läst mycket bra om just Babor och har funderat på att lägga en beställning på just ett serum, men har inte riktigt vetat vilket. Så därför skulle jag bli väldigt glad om jag vann och fick möjlighet att testa dessa!

  144. Christina skriver:

    Vilken fantastisk vinst! Mitt absoluta favoritserum just nu är härliga Serum C från Cicamed. Doftar som en citronlund en varm sommardag, är återfuktande och ger min hy en sådan fin lyster! Lyx med resultat och ett överkomligt pris.

  145. Sofia E skriver:

    Jag har faktiskt inte insett förrän nu vad ett serum kan göra för huden så så jag ha inte testat många. Annars har jag en bra hudvårdsrutin men serum har lite glömts bort. Kring julen funderade jag för länge med att beställa Babors julkalender så jag blev tyvärr utan. Besvikelsen var stor och därför var jag tvungen att testa ett ägg genast när ni fått dem! Helt underbart! 🙂 Längtade bara till kvällarna för att få öppna en ny ampull. Huden blir så underbart återfuktad och vilka ljuvliga dofter! Trots min envisa vuxenacne strålade huden och såg riktigt välomhändertagen ut! ..Nu kan jag inte komma på en tillräckligt god anledning att få ”övertalat” min man att förstå att jag bara måååååste ha ett ägg till påsken också!! 🙂 Som trött småbarnsmamma kan man behöva all hjälp som finns för att se piggare och fräschare ut så då nattsömnen ofta blir lidande. Kram!

  146. Josefine Dos Santos skriver:

    Jag använder Transderma A på natten och R på dagen och fullkomligt älskar dem! Vårdande och återfuktande och de har även hjälpt mig bli av med mina pigmentförändringar i pannan samt på överläppen som jag fått av sol och hormonförändringar. Sen behöver man bara någon droppe så de håller väldigt länge! Himla glad att jag följde era rekommendationer, träffsäkert som alltid!:) Vänliga hälsningar, Josefine

  147. Therese Lindblom skriver:

    Det absolut bästa serumet jag testat är Maria Åkerberg serum antirouge.
    Det är det första serumet som jag använt som verkligen gjort stor skillnad på min rosacea,den återfuktar utan att täppa till eller irritera min väldigt känsliga hy.
    Den orsakar inga finnar och den lugnar min hy otroligt bra och den har lyckats bleka bort mycket av mina röda missfärgningar.
    Och den är väldigt dryg,rekomenderas varmt 🙂

  148. Sandra skriver:

    Jag blev introducerad för Babor av en vän för ca 1 1/2 år sedan och jag kan inte vara mer tacksam. Min känsliga hud gav uttryck för en mängd oroligheter och jag hade väldigt svårt att komma ur ekorrhjulet av torrhet, rodnader och utslag. Eftersom min hy är av den känsliga sorten så är Babors Stop Stress Fluid mitt val. Jag ger min hy ett fång rosor varje dag i en hel vecka med denna och oj vad tacksam den blir 🙂

  149. Sandra Van Der Kaay skriver:

    Hej 🙂 Mitt absoluta favorit serum är Transderma R, och jag är inne på min andra flaska. Förutom att huden omedelbart blir mjuk och återfuktad. Så har den med tiden haft stor påverkan på mina pigmenteringar. Det har blivit en enorm skillnad! Den är värd varje krona 🙂 Håller tummar & tår, att jag får testa Babors serum, jag har suktat på håll både efter julkalendern och denna variant

  150. Kristin skriver:

    Vad kul med tävling! Blir som ett barn på julafton varje gång jag läser din blogg för hudvård är så kul! Ska faktiskt utbilda mig till hudteraput o är så pepp inför höstens utbildning o samtidigt så nervös 🙂

    Nu till tävlingen, jag letar fortfarande efter det perfekta serumet, ska vara snällt mot plånboken för mig just nu iaf då det är spara spara som gäller. Men måste säga att sen jag blev rekommenderad Paulas Choice av Er så har min katastrofhud verkligen återhämtat sig sakta men säkert, kan mkt väl bero mkt på serumet också..så svarar Paulas Choice super antioxidant koncentrat serum 🙂 Gillar den lite tjockare konsistensen och att den är lätt att ta på huden och även tas up snabbt av huden.

    / Kristin

  151. BigMami skriver:

    Skin recovery super antioxidant från PC är nog det bästa serumet jag har testat för min torra hy! 🙂

  152. Cecilia skriver:

    Har helt förlorat mig i Beaute Pacifique Submersive serum Paradoxe. Använder 3-4 droppar på kvällen innan Super 3 Booster. På dagen brukar jag ta och blöta ner en bommulspad och droppa 1-2 droppar och sen stryka över ansiktet där jag är torr. Blir då inte lika oljigt. Har även använt den på handryggen under handkräm. Suveränt!

  153. Mimmi skriver:

    Exuviance’s Vespera Bionic Serum är mitt absoluta favorit av – som ovan kommentarer också tyder på – förklarliga skäl!

    Jag vill också passa på att slå ett slag för dig Annica och för alla andra fantastiska kvinnor! Drabbades av en hormonell obalans i kroppen för några månader sedan och ska nu äta fyra omgångar tillskott i form av gulkroppshormon. Redan efter första kuren är både ansikte och själ ledsna. Många av er vet nog hur det är att äta hormoner, och hur det drabbar både hyn och välmåendet… Så hurra för alla fantastiska kvinnor! Och kram på er!

  154. Martina skriver:

    Just nu står jag i ett vägskäl vad gäller serum, jag är inte helt 100 procent nöjd med den jag har nu och har blivit tipsad av dina härliga kollegor att testa PAULA’S CHOICE
    RESIST SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM istället för PC’s balancing serum. Jag tror bara av att läsa namnet på det rekomenderade serumet att det kommer sitta som handen i handsken! Jag älskar för övrigt Paulas choice produkter, prisvärda och granterat resultat när man väl hittat sina produkter som hyn gillar. Det är som att få ihop den perfekta godispåsen 😉

    Kram Martina

  155. Linda P skriver:

    Mitt favoritcerum är Vespera från Exuviance. Att det är favoriten beror helt enkelt på att det passar min hy utmärkt så bra att jag inte vågat byta helt enkelt. Det ger mycket fukt och mättar huden ordentligt med endast en liten droppe 🙂

  156. Tanja skriver:

    Då måste jag tipsa om Paulas Choice Resist Super Antioxidant Serum som är en helt fantastisk produkt. Jag har använt den nu i ca 8 månader och är helt hooked. Denna produkt kommer för alltid att ingå i min hudvårdsgarderob. Den är sprängfull med antioxidanter som gör så att huden både ser yngre ut och håller sig yngre i längden. Tack Skincity för att ni har tagit in Paulas Choice!!

  157. Sara O skriver:

    Mitt absoluta favoritserum är Jan Marinis C-Esta face serum. Det luktar supergott, ger fin lyster och känns väldigt återfuktande. Passade min acnebenägna hy mycket bra. ”Tyvärr” använder jag just nu PC och har inte hittat mitt favoritserum av det märket än (men är nöjd med resultaten!) …

  158. Lisa E skriver:

    Valet av Revitalizing Oxygen Fluid är lätt,
    min hud kan helt enkelt inte bli mätt!
    En rejäl boost med näring och lyster huden få,
    du kan tänka dig hur fantastiskt den skulle må!

  159. Anna skriver:

    Min favorit är Exuviance Vespera Bionic Serum, då det har gett min känsliga rosacea hy en riktig boost! Rosacean är borta och ingen är lyckligare än mig! Kommer aldrig sluta med Exuviance och Vespera Bionic Serum, min hy har aldrig varit finare än såhär. Får nuförtiden komplimanger om min fina hy, det fick jag aldrig innan jag började med Exuviance och VBS! I’m in love!

    Med bästa hjälpen från ert härliga gäng.
    På Skincity är det alltid okej att känna sig fåfäng.
    När ni hjälper en att hitta det rätta för mej.
    Så att man känner sig som en strålande tjej.
    Då använder man serum så gärna.
    Och ni på Skincity förtjänar den största stjärna!

    Tack för att ni ställer upp i alla lägen och svarar på de mest konstiga frågor! Ni är helt klart bäst!

  160. Linn skriver:

    Hej!
    Mitt favorit serum måste vara Exuviance vespera bionic serum som ni tipsade mig om genom erat hudtest 🙂
    Räcker väldigt länge, och gör underverk på både ansikte, hals och dekolletage.
    Gillar även att man kan använda det runt ögonen och under ansiktsmasker för att få ännu mer ut av dem! Tips till alla er där ute som letar efter ett grymt serum och jag vet att även du är ett fan Annica så då måste det ju stämma 😉

    Kram!

  161. Melinda Hansson skriver:

    Hej Annica! Jag har faktiskt inte hittat mitt favorit serum än. Håller just nu på med Kiels midnight recovery concentrate men jag lyckas inte bli av med min yttorhet. Jag beställde faktiskt Babors Beauty fluids hydra plus precis och hoppas att de kommer att hjälpa till. Jag hade ögonen på detta fantastiskt vackra påskägg, tror att det hade varit perfekt för min något trötta snart 30 årig hy men det blev lite för dyrt för mig som fattig student. Jag skulle verkligen blivit jätteglad om du valde mig, trots att jag inte har något tips på ett superserum! Hälsningar Milla

  162. Karin skriver:

    Hej,
    Mitt favorit serum är så klart http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum.
    Det gör huden len och mjuk och man känner sig så fin. Det bästa serumet jag provat och mycket prisvärt. Kram.

  163. Sanna skriver:

    Cliniques smarta serum är det enda serum som gett en synbar skillnad för mig så därför måste jag välja den som favorit! Ett stort plus för att den är lätt och enkelt tas upp av huden.

  164. Teuta skriver:

    Hej! 🙂 Mitt favorit serum är: DECLEOR
    AROMESSENCE NEROLI! Ett naturligt serum
    med bra ingredienser som förnyar huden utan att göra den tyngre! För känslig hy är den perfekt, den irriterar inte och är perfekt för mogen hy:)

  165. Glad påsk på er på skinCity!
    Mitt absoluta favorit-serum har jag hittat här på eran hemsida och är bareMinerals Active Cell Renewal Night Serum. Jag har aldrig haft så bra hy som jag har nu, har haft problemhy med mycket acne väldigt länge men jag är sååå glad att jag hittat detta serum som verkligen fixat min hy!
    Nu får jag små-panik varje gång flaskan börjar bli halvtom och går direkt in och klickar hem en ny på eran webshop.
    Börjar få en fin samling av era små maskotar som står på mitt sminkbord också.
    Mycket kärlek / Cecilia

  166. Andrea skriver:

    Mitt favorit serum är Skin Booster Intensiv Hydration
    Från Biodroga MD! Den återfuktar huden och ger en väldigt fin lyster som också syns på en:) efter många serum så har jag hittat den som passar mig perfekt!! Den irriterar inte utan lägger sig perfekt och tar fram det bästa ur huden men också hjälper att stärka den, är riktigt nöjd!

  167. Sandra skriver:

    Hej Annica,

    Babor Beauty Fluids Multi Active Vitamin Fluid är de ända ampuller jag testat. Herredjävlar vilken lyster man får när man ser ut som en trött björn som längtar efter att få sova i ett mysigt ide!

    Jag har testat många serum som innehåller min favoritingrediens hyaluronsyra. Tyvärr innehåller många av dem eteriska oljor och parfym något min hud reagerar negativt på. Som pricken över i:et är mängden vitaminer i dessa serum, många gånger, för låga för att min hud verkligen ska kunna uppnå den där hälsosamma lystern Babors magiska vitaminampuller ger.

    Det problemet är löst nu när jag hittat RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum från Paula’s Choice!!! Fuktinjektion och vitaminbomb i ett! Perfekt när man har en hud som inte gillar layering metoden. Jag hoppas innerligt att denna produkt aldrig slutar säljas.

    Mitt bonus tips:

    Paula’s Choice RESIST Moisture Renewal Oil Booster har fått mina eksem, som poppar upp när min hud är mycket Torr/uttorkad och allmänt irriterad, att läka ihop. Detta booster/serum har varit min räddning den här vintern. Två/tre droppar av denna magiska produkt får huden att stråla. Fick en del frågor om vart min tjusiga lyster kommer ifrån varje gång jag har smörjt in huden med denna produkt:)

    Kram Sandra

    • Sandra skriver:

      Glömde att skriva att jag vill vinna detta påskägg till min mamma, då det finns några ampuller i som innehåller en del ingredienser som jag inte tål men mammas hud klarar allt:) Jag är säker att hon skulle uppskatta dem, särskilt de som är ämnade åt en torr och mogen hud!

  168. Emma skriver:

    Wow, vilken tävling! Mitt favorit serum är ”PAULA’S CHOICE
    SKIN BALANCING SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM”. Ett serum med Retinol, antioxidanter och anti-irriterande ingredienser. Har man känslig hy och är acne prone så är den perfekt. Det är svårt att hitta parfymfria produkter som ändå har aktiva ingredienser som inte irriterar. Ett bonus är att man kan använda den som primer före foundation. Så 2-i-1-produkt! Kram.

  169. Jemma skriver:

    Ett serum som jag smått förälskat mig i som jag köpt min andra tub hos er är från:
    Paulas Choice, Resist ultra light super antioxidant concentrate serum. Det känns väldigt lätt på huden, vilket uppskattas väldigt mycket, dessutom känns min hud återfuktad och samtidigt får jag en fin lyster, vilket jag inte alltid märkt av när jag har lagt på ett serum. Sen uppskattas det att serumet innehåller en liten del hyalyronsura (ordet som varken är lätt stavat eller lätt uttalat hehe) Har som sagt kärat ner mig i paulas chocie, ibland har det blivit lite för mycket av det goa (aha gel8%) men serumet har verkligen hjälpt återfukta min hud =) Tacksam att ni tog in detta märket, ni är ju bara så bäst.

  170. Malin C skriver:

    Om jag måste välja mitt absoluta favoritserum så blir det helt klart Transderma R som håller min acnehy i schack tillsammans med PC produkter. Serumet är dyrt men värt varenda öre med tanke på hur många år jag kämpat med hyn. Är så tacksam för att jag hittade skincity 🙂

  171. Marika K skriver:

    Jag har inte testat så många olika serum, men av de jag har testat så måste jag säga att PTR´s Camu camu vitamin C serum hamnar högt upp i listan. Luktar härligt friskt och jag tyckte den gick in direkt i huden och ansiktet kändes härligt.

  172. Ida skriver:

    C-esta serum från Jan Marini. Den hjälper mig att hålla min acne under kontroll plus att jag bara älskar den lätta känslan av att smörja in den i ansiktet. Underbart ❤️

  173. Tina skriver:

    Mitt favoritserum är, som många andras, Excuviance Vespera Bionic serum. Passar alla, och jag som har problem med acne men samtidig är yttorr fullkomligt älskar att det återfuktar så otroligt bra och lugnar inflammationen i huden. Känns som en dunderkur tillsammans med nattkräm på natten, huden är supersjuk och len på morgonen när man vaknar. Sen ger det fin lyster och en något jämnare hudton och det tackar man ju aldrig nej till, perfekt grund att lägga makeup på! Vårglow, någon?!

  174. Milli skriver:

    Hej,

    Mitt favoritserum är Exuviance OptiLight! Den har hjälpt mig att bleka och jämna ut min hud som haft små ärr på kinderna från tidigare finnar. Tycker serumet fräschar upp och ger min hy lyster. Snart är flaskan slut och jag är nöjd med resultatet och hade tänkt prova Exuviance Vespera serum.

    GLAD PÅSK!

  175. Jennifer skriver:

    Utan tvekan Transderma! Kör på både R (dag) och M (natt) Mitt ultimata tips är att preppa huden med M och sen låta den sjunka in för att sedan applicera Beauty Pacifique super 3 booster A vitamin. Alltså ALLA mina knottror ( finnar) är borta efter 2 veckors användning! Är så tacksam att jag fann er och de bästa produkterna. Jag har lidit så länge övet min hy och vill verkligen att du för detta vidare så jag kanske kan hjälpa fler. Stort tack till dig Annica som förklarar allt så enkelt. Du är en klippa! Kram Jennifer

  176. Emelie skriver:

    Hej! Mitt favoritserum är Jan Marini C-Esta Face Serum som är så otroligt lätt, går in i huden snabbt och luktar otroligt gott! Jag har haft mycket finnar som ger fula ärr och det här serumet hjälper verkligen! Ärren försvinner och det uppstår inga nya. Hela huden känns jämnare sen jag har börjat använda det här serumet. Jag är så glad att jag hittade Skin City och att ni har hjälpt mig att hitta rätt produkter för min finniga, trötta hy.

  177. Stephanie skriver:

    Vill även tipsa om ett serum som jag med hjälp av skincitys hjälpsamma personal hitta. Även fast jag inte haft stora akne problem så har pormaskar och finnar vart ett stort problem för mig genom gymnasiet och de gillar att lämna ärr. Min hy är väldigt viktig för mig och ser den inte bra ut så känns det oftast inte lika bra heller. Det serum jag kärat ner mig i är laser-free av Peter Tomas Roth. Jag gillar den av fler anledningar. Den har reducerat mina ärr, den lugnar hyn så jag inte får lika mycket finnar jag fick förut och den ger lyster.
    Sedan jag började använda den hudvårsrutin som jag fick rekomenderat av er så har min hy aldrig gått tillbaka till hur den var förr och det är jag så himla glad över. Tack skincity!

  178. marie skriver:

    Hej. Är tyvärr inte så bra med det här med serum,finns ju så mycket att välja på. Är ju den åldern (46)då rynkorna tyvärr blir fler & fler & huden känns mest grå,trist & hängig. Vore så tacksam att få tips på ett bra serum. Tack för en toppen blogg. Kram/Marie

  179. Stephanie skriver:

    Hade inte ens någon aning om vad serum var innan jag hitta skincity/din blogg Annica. Nu förstår jag hur viktigt och bra det är med serum för oj vilka resultat! Jag tror nog jag började med det bästa av det bästa för mitt första serum var Transderma R. Så få ingridienser men såå effektiv.
    Jämnare hudton, reducerade pigmentfläckar och den lugnar även hyn så jag fick nästan aldrig breakouts när jag använde denna som jag brukade få innan. Sist men inte minst får man massor av lyster! Vad mer kan man önska sig av en o samma produkt? STORT plus i kanten att den är ekologisk

  180. Peter skriver:

    Hej! Skin recovery antioxidant serum fr PC är bra!
    Maria Åkerbergs serum anti rouge är fint också!;-)

  181. Melinda skriver:

    Jag är 21 år och har haft acne och oljig hy så länge jag kan minas. Har testat seriöst allt men nu är jag så tacksam att jag hittade denna, funkar helt magiskt!

    Jag absolut älskar min Clinique Pore refining solutions correcting serum och har använt den i snart 2 år nu. Den håller huden matt och stärker porväggarna för att motverka blemmor.

    I Love This! 😀

  182. Amanda skriver:

    Har alltid haft tur med huden, inga större problem eller så. Har varit noga med bra produkter tack vare er sen något år tillbaka. Sedan i julas har dock huden fått ett rejält utspel med blemmor, finnar – you name it! Har kämpat som en tok med detta, mer eller mindre gett upp emellanåt. Sen köpte jag Biodroga MD’s pore-refining serum hos er, efter ni tipsat på Instagram. Äntligen, nu börjar det bli ordning på ansiktet igen! Vore så kul att vinna efter denna pärs. Berömma huden med riktiga gottigheter! Kram!

  183. Bella skriver:

    Vespera serumet från Exuviance är mitt favoritserum! Den är så bra mot yttorrhet, sjunker in i huden utan att lämna någon oljig hinna och ger ett fint lyster åt huden. Det ger mig heller inga finnar vilket är ett halleluja-moment! En sak jag brukar göra med serumet förutom att applicera det på min hud innan fuktcreme är att blanda min foundation med en pump av detta serum. Foundationen blir så mkt återfuktande på huden och slutfinishen blir en fin, återfuktad och lystergivande bas!

  184. Nathalie skriver:

    Helt klart den bästa och räddaren i nöden är enligt mig oilless oil från Ptr ☺ helt fantastiskt i alla lägen. Så fort huden är i lite obalans lägger jag denna på natten o dagen efter känns huden som ny. Just love it!

  185. Mikaela skriver:

    Min favorit just nu är Oilless Oil från Peter Thomas Roth – perfekt för stressad och yttorr vinterhy. Den går snabbt in i huden och är jätteskön både morgon och kväll. Huden har tackat mig fler än en gång för det här mumsiga serumet och jag vill tipsa alla om att införskaffa det bums! /Mikaela

  186. Sandra Östlund skriver:

    Åhh, mitt tips och mitt favorit serum alla tider är Jan Marini Bioglycolic bioclear. Den hjälper mig hålla min hy i topp trim! Den återfuktar, jämnar ut hudtonen, ger lyster och håller eventuella finnar borta. Den ÄR verkligen sådär bra som den verkar vara när man läser om den. 🙂
    Hoppas fler än jag upptäcker detta serum/lotion.
    Håller alla tummar och tår att jag får chansen att vinna detta spännande påskägg så jag kan ge det till min fantastiska mamma!

  187. Helena Nyström skriver:

    Det serum som jag som tvåbarnsmamma till små barn älskar men sällan får nu är en god natts sömn, lugna måltider, vilsamma mornar och en ensam kaffestund! Detta serum är väldigt svårt att få tag på och väldigt dyrbart! Myset och den kärlek som två barn kan ge kommer jag ändå ganska långt med ;-P
    Tyvärr har min ekonomi inte råd med annat serum så jag hoppas på vinst! 🙂

  188. Mona Lindström skriver:

    Att bara välja ett serum som favorit det kan jag inte. Använder lite olika beroende på vad min hud är i för kondition men Transderma M har räddat mina torra och känsliga kinder vid ett flertal tillfällen denna vinter. När känsligheten var som värst så var det Dermalogica ultracalming serum concentrate som var nr 1 dagtid. Till natten Transderma M. Men nu när allt är i fas säger jag som många andra Exuviance Vespera och Exuviance calming antiredness serum. Mumsigt för huden kan jag lova.
    Tack för en lärorik och spännande blogg
    Hälsningar Mona Lindström

  189. Ellinore skriver:

    Mitt nya favorit serum är helt klart Exuviance Vespera bionic serum. Jag upptäckte det via ert hudtest då jag fick det rekommenderat. Gillar att huden känner superåterfuktad och att huden får en fin lyster. Stort plus för doften.

  190. Emma Johansson skriver:

    Hej! Mitt favoritserum för tillfället är Biodroga MDs Skin Booster Intense Moisture Serum. I vintras när kylan kom gjorde min hy uppror rejält. Blev fruktansvärt yttorr och min acne blev mycket mycket värre än den redan var. När jag sminkade mig såg jag inte klok ut och jag kunde dra av små,torra hudflagor från ansiktet. Kände mig inte jättehet! Fick tips av Skincity/Beatrice att testa detta serum och vilken skillnad! Huden gillade direkt och jag körde med serumet under hela vintern. Nu när det är kallare någon dag ute eller om jag varit ute mycket lägger jag detta serumet över natten för att återfukta!
    Kram//Emma

  191. Martina Lundin skriver:

    Är om en månad färdig med min hudterapeut utbildning och har under dessa stressiga, underbara, roliga 15 månader testat en uppsjö av olika produkter, så långt min studentkassa tillåtit vill säga, bland annat Maria åkerberg , och serum C är min absoluta favorit, den har allt, den återfuktar, förebygger, ger en lyster att dö för och den ekologisk vilket jag tycker ligger väldigt i tiden:) varför jag vill vinna är för att när jag började på min skola så slutade dom precis med att använda babor, och varje dag är det någon som fäller en tår över att det inte finns på salongen längre, och jag vill såklart också testa och se vad hysterin är med babor och dess ampuller!:)

  192. Linnea skriver:

    Jag är ett Dermalogica-fan så jag borde såklart säga Skin Hydrating Booster men den har fått lite konkurrens av Biodrogma Skin Booster Intense Moisture Serum nu under torra vinterhalvåret.

  193. Julia skriver:

    Jag älskar Biodroga Anti-redness rosa calming serum. Jag fick det av min mamma. Hon märkte att jag började få komplex för mina röda partier på kinderna så hon överraskade mig på min namnsdag med detta serum och nu är jag heeeelt fast. Det har blivit mycket bättre och det är så kul när man hittar produkter som funkar.
    Nu skulle jag vilja ge tillbaka och ge bort detta magiska påskägg i påskpresent till henne. Det är hon värd!

    KRAM!

  194. Camilla skriver:

    Än så länge kan jag inte säga vilket som är mitt favoritserum eftersom jag nyligen börjat med Paula’s Choice och där använder jag Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum och detta serum gillar jag! Kan tyvärr inte heller uttala mig om vad exakt det gjort för mig pch min hy såhär långt (kort) gånget 😉 men skulle jag vinna det där läckra påskägget från Babor är jag ganska säker på att jag lär hitta en (kanske fler) favorit/er! Hydra Plus Active Fluid och Revitalizing Oxygen Fluid känns som två serum som skulle hamna högt på favoritlistan, speciellt efter idag då dagen spenderats utomhus i solen! 🙂 P.S. Ett påskägg med godis för huden känns mkt bättre än godis för magen! D.S.

  195. Anna skriver:

    Mitt favoritserum är Exuviances vespera serum. Det har hjälpt min svåra acne och ärriga hy att läka så att jag nu vid 29 års ålder vågar visa mig utan smink.

  196. Elisabet skriver:

    Det är Babour.
    Köpte adventskalendern med serum i höstas och såg verkligen en förvandling som hette duga! Det var som trolleri! Jag tyckte min hud var helt okej innan, men ville ge mig själv en julklapp och köpte kalendern. När jag, som aldrig använt serum förr, var klar med alla ampuller, så ser jag att jag har lyster, men framför allt, hade en helt annan hudton!
    Det gråa (som jag före användandet inte ens reflekterat över) och glåmiga i hyn, var ersatt av nåt nytt och fräscht! Magi! Försökte förklara för mina vänner, men dom tror verkligen inte alls att det kan bli sån skillnad av hudvård!
    Men jag VET! Önskar att jag tagit före/efterbilder, bara.
    Men jag trodde verkligen inte att det skulle bli sån skillnad.
    Nu vet jag bättre och vill GÄRNA vinna kalendern till påsk!

  197. Maria B skriver:

    Att jag nu som nybliven 40-åring känner mig snyggare än någonsin med en hud som strålar kan jag tacka JM’s C-estaserum för. Vem trodde att en kvinna med f d vuxenakne skulle få komplimanger för sin fräscha, ”glowiga” hy, I love it!!!

  198. Anna skriver:

    Favorit serum under ögonen är Dermalogica
    UltraSmoothing Eye Serum (http://skincity.se/sv/product/3725/dermalogica-ultrasmoothing-eye-serum) och för min känsliga hy som är i behov av mycket fukt Biodroga MD
    Skin Booster Intense Moisture Serum (http://skincity.se/sv/product/4350/biodroga-md-skin-booster-intense-moisture-serum)

  199. Beatrice skriver:

    Mitt favorit serum är VBS från Exuivance. Bytade till Exuviance förra sommaren och detta serumet har hjälpt mig att hålla min hud frisk från eksem i vinter. Jag använder det även på mina ögonlock och det har räddat dom från att vara röda, svullna och kliande.. Har atopiskt eksem på ögonlocken och får normalt sett utslag vid temperaturväxlingar men har sluppit det denna vinter och det är första gången någonsin och jag är så himla glad över det! Sen ger det grym återfuktning också och gör huden jämnare och ger det en bättre struktur!

  200. Helen skriver:

    Tyvärr kan jag inte rekommendera något serum. Kommer aldrig rätt i min hudvårdsrutin. Just nu är jag yttorr enligt min hudterapeut och ska testa lite nya produkter för det. Hoppas ändå på vinst då jag snart testat allt som finns och min hy aldrig blir nöjd. Hoppas att min hy kan komma i balans snart så jag kan njuta av min hudvård.

  201. Oki Simonsson skriver:

    Estee Lauder Idealist Even Skin Tone Illuminator Serum är min favorit. Den ger min ojämnt pigmenterade hud en jämn och fräsch lyster och hudton och ger samtidigt fukt.

  202. Rose-Marie Stridsberg skriver:

    Min favorit är C-Esta Face Serum från Jan Marini. Doftar gott, ger en fräsch känsla och bra vid acne. Ger huden det den behöver och en fin lyster. 🙂

  203. Frederika skriver:

    Paulas Choice, Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum. Fick den rekommenderad av er när jag gjorde hudtestet. Underbar konsistens som gör huden mjuk utan att den blir fet och glansig. Absorberas snabbt och tycker den funkar perfekt runt ögonen utan att ”åka in” i ögonen vilket jag upplever att en del produkter gör om jag tar de för nära ögat.

    Tack för en helt fantastisk set up av e-handelsbutik, blogg och instagram. Inte bara roligt utan otroligt lärorikt att följa dig och din expertis. Du gör det riktigt bra i alla kanaler. Du har hjälpt mig och min hud så otroligt mycket. Önskar dig en riktigt Glad Påsk Annica!

  204. Johanna skriver:

    Hej! Mitt favoritserum är Exuviance vespera bionic serum! Jag älskar detta serum eftersom det sjunker lätt in i huden och gör underverk. Det piggar upp min torra hy. Jag gillar dessutom att man kan använda det under ögonen, samt att det är perfekt att använda under till exempel en fuktmask 🙂

    Hälsningar, Johanna

  205. Signe skriver:

    Helt klart Exuviance vespera!!!!!

  206. gabriella skriver:

    Fått lära mig om så himla många nya märken och hudvårdsprodukter sen jag hittat din blogg och skincity!
    Skulle säga transderma c! Går lätt in i huden och ger den en fin lyster. Som småbarnsförälder så tycker jag inte man har den där lystern kvar i ansiktet beror väl på lite lite sömn så det är bra att man kan köpa lyster på flaska!

  207. Amanda skriver:

    PAULA’S CHOICE Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum, verkligen en mirakelprodukt! Efter bara 1 vecka ser man en förändring och hur den verkar. För mig med både känslig och acne benägen hy har det varit svårt att hitta ett effektivt serum till ett rimligt pris som bearbetar min problemhy. Detta serumet uppfyller allt den säger att den ska; hjälper till att minska inflammation och irritation, lämnar huden matt och fin samtidigt som den ljusnar upp pigmentfläckar. Inte en dag går utan att jag känner en stor tacksamhet till skincity som rekommenderade denna produkt för mig! Tack!

  208. Therese skriver:

    Jag älskar serum, och älskar att prova nya märken (har bla haft Biodroga Intense Booster, PC Resist C-vitamin och Skin Recovery, PTR Oilless Oil, Sensei CP Essence) men än så länge så är Transderma M absolut oslagbar till yttorr hy. Särskilt bra är den under make up, det går liksom inte att misslyckas med basen med Transderma M som underlag. Jag har blivit så mycket bättre i min hud sedan jag upptäckte Skincity, och skulle gladeligen prova Babors uppsättning i jakten på ännu bättre resultat! Tack för en toppenblogg!

  209. Emma Persson skriver:

    Hej Annica! Jag älskar Peter Thomas Roth Laser-free serum. Jag fick en tuff period med hormonell akne på kinder,haka,käke och hals som pågick i 1,5 år. Hemskt var det och jag förstår verkligen alla ni som lider av akne hur jobbigt det är för både självförtroende och självkänsla

  210. Emmy skriver:

    Mitt favoritserum är nog Dermalogicas Skin Hydrating Booster, helt underbar för fuktfattig hud. Sen provade jag Babors julkalender och ÄLSKADE allihopa.

  211. Johanna skriver:

    Jag MÅSTE få säga två serum! För det är i kombination med varann som dom gör underverk för min bland- och ganska lite känsliga hy. Dessa är Perfection Facial Serum: http://m.skincity.se/sv/235/elizabeth-arden-pro och Cellular Recovery Serum: http://m.skincity.se/sv/235/elizabeth-arden-pro. Båda från Elixabeth Arden PRO. Perfection Facial serum jobbar på mina glansigare områden och Cellular Recovery Serum dämpar rodnader och är perfekta att använda efter peelpadsen :)))

  212. Frida Elmgren skriver:

    Hej hej!

    Jag hade aldrig provat serum förrän jag provade Exuviance Vespera serum och den har kommit till att bli min bästa vän!

    Min hy är som ny, jag har fått klar och slät hy och min hy har fått en otrolig lyster som jag inte trodde var möjlig. Jag känner mig mycket fräschare och piggare eftersom min hy är lenare och piggare. Ja det går inte riktigt att förklara men det är en fantastisk känsla 😀

    Hoppas nu på tur och önskar dig en fortsatt fin söndag!
    Hälsningar Frida

  213. Maja skriver:

    Som så många andra älskar jag Exuviances Vespera Bionic Serum. Det vore roligt att få botanisera med fler effektiva produkter!

  214. Bodil Arbin skriver:

    Mitt favoritserum är transderma M!! Behöver inte säga så mycket, smörj in det i fejan på kvällen och vakna upp återfuktad och plumpad i fejan!! Lovely! Let me win

  215. Maria johansson skriver:

    Min favorit är MÅ antirouge som fullkomligt räddade mitt ansikte efter en fruktansvärd stressreaktion i min atopiska hud. Provade allt mot variga, röda, onda utslag . Ansiktet fullkomligt brann emellanåt och jag var illröd med variga eksem i panna och på kinder. Fyra månader tog det innan jag hittade rätt. Nu är jag stabil i huden igen och nu skulle jag behöva få en boost för att få liv i huden igen. Denna period har lett till hemska torrhetsrynkor och grå o livlös hud så nu skulle jag behöva få en boost för att få tillbaka lystern igen!!!

  216. Elisabeth skriver:

    Hej! 🙂
    Sedan några veckor tillbaka använder jag ”PAULA’S CHOICE Resist Ultra-light super antioxidant concentrate serum” efter dina kollegors rekommendation och har helt och hållet ”fallit in love” med den produkten! Helt underbar. Känns verkligen som att huden hamnar på ruta ett igen och kan ladda om från början, på nytt. Aldrig tidigare har jag provat/förstått grejen med serum, men nu…helt fast!

  217. Anneli skriver:

    Hej.
    Jag har aldrig provat serum så därför kan jag inte skriva in en favorit. Men om jag vinner så har jag en chans att få prova på lite olika serum och kanske få den insikten att serum är bra för mej och min hy. =)

  218. Anna-Märta Stålnäve skriver:

    Mitt absoluta favoritserum är BEAUTÉ PACIFIQUE Submersive serum paradoxe! Älskar att det lugnar mina blossande kinder och ger mkt fukt utan att min känsliga hy reagerar på det. Eftersom jag passerat 30-strecket med några år uppskattar jag dess antiage-egenskaper med då det aldrig är för tidigt att börja förebygga. Jag med min vanligtvis ojämna, lite grova hud upplever helt plötsligt en mycket jämnare hy, både i struktur och färg. En riktig vinnare i mina ögon! Dessutom är ju flaskan så HIMLA snygg, kanske inte det viktigaste egenskapen hos ett serum men det blir ju så fint på badrumshyllan 😉

  219. Cathrine skriver:

    Åh, min absoluta favorit – ett serum som slår ALLT är
    Jan Marini Transformation Face Serum! Ett riktigt OMG-serum som smälter in i huden, ger en heeelt underbar lyster och extremt bra fukttillförsel. Mina pigmentförändringar går de flesta serum bet på, men nu äntligen börjar det hända något efter att jag börjat använda den här.
    Älskar denna och rekommenderar den varmt!

  220. Marianne skriver:

    Åh så svårt att välja! Organic Pharmacys Antioxidant Face serum är verkligen toppen den här tiden på året och särskilt tillsammans med tillhörande olja ger det verkligen fantastiska resultat. Älskar att det är så lätt i konsistensen och tränger in på nolltid… Babors fluids har jag aldrig provat och skulle SÅ GÄRNA vilja testa dem 🙂

  221. Rosita skriver:

    För mig handlar smink och skönhet om välbefinnande, det är både roligt och kreativt. Man kan faktiskt visa insidan på utsidan. Om man känner sig som en ros inombords varför ska man då gå omkring och se ut som en grå mus?! Och som 50 år snart fyllda anser jag att smink och hudvård är mer nödvändigt än någonsin, och ju äldre jag blir desto snyggare vill jag bli. Efter en hudtest hos er blev jag rekommenderad Paulas Choise serie. Och hennes Resist superantioxidant concentrate serum har förändrat min hy totalt. Efter 2 månaders användning är min hy slätare, lenare, klarare och jag har ett friskare utseende än någonsin under min äldre livstid. Även att makeup är kul och gör en skillnad så ”behöver” jag inte längre täckande foundation för att känna mig fräsch och snygg, utan med stort självförtroende kan jag nu vara en ”nude” åldrande vacker kvinna. Så tack Skincity och PC!!!

  222. Emma skriver:

    Hej! Mitt favorit serum har hittills varit -Sonya Skin Care: Aloe Nourishing Serum. Just nu använder jag inte serum utan en ansiktsolja under min dagkräm (Maria Åkerberg, Royal facial oil rose)vilket passar mig bra nu under vintern/våren då jag lätt blir väldigt torr i ansiktet. Är sugen på att testa Paula’s Choice
    Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum 🙂

  223. Lulillan skriver:

    Mitt favoritserum har länge varit MD Formulations Vit-A-Plus Clearing complex. Det fungerar så himla bra på orenheter men även fina linjer och stora porer. Just nu letar jag efter en värdig ersättare och för tillfället gillar jag Paula’s choice resist skin transforming multi-correction treatment. Den fungerar bra på bruna fläckar/akneärr men även orenheter, fina linjer och porer.

  224. Delia skriver:

    just nu använder jag The organic pharmacy antioxidant face firming serum
    Det är det första serumet jag använt och har haft den nu i 2mån. Tycker den är riktigt bra, men om det är min favorit vet jag inte.

  225. Karin skriver:

    Hallå!
    Jag hade väldigt lite kvar i min Vespera-flaska så jag ville testa lite nytt. Först blev det Biodroga MD Skin Booster Hyaluronic Acid Gel Concentrate som jag använder på kvällen för min hy behöver massor med fukt. Men jag behövde också ett serum som minskar porstorleken så jag skrev till SkinCity och fick rekommenderat Babor Perfect Combination Pore Refiner – den använder jag på morgonen. Bägge dessa är kanon!
    Men, om jag har riktigt torra partier i ansiktet använder jag PTR Oilless Oil – inget slår den i att läka det torra! Ett stort plus är också att den går att använda till barn.
    Och, för mig som bor på ett litet ställe är det guld värt att ni har så bra service och ger rekommendationer för olika hud’problem’.
    Kram till er på SkinCity!

  226. Felicia skriver:

    Jag har tyvärr inte lyckats hitta mitt favoritserum än… Bara att fortsätta testa sig fram! Och efter att ha läst kommentarerna här blir nog nästa serum att testa Vespera. Men det här påskägget hade ju inte varit helt fel! Är mycket nyfiken på SeaCreation serumet!

  227. Sara Hall skriver:

    jag visste inte vad serum var innan jag fick tips av er om paulas choice serum! Det har hjälpt min vinter torra hud massor då inget annat har hjälpt! Men jag skulle verkligen behöva en riktig fukt boost till min torra hud! 😉

  228. Alena skriver:

    Hej,

    har underskattat värdet i serum tidigare.För två månader sedan började jag med PC hudvård för att verkligen gå ifrån rengöring och kräm användning till att satsa på ert hudtest rekommendation(step by step hudvårds rutiner) . Vilken skillnad med serumet dock tror att jag måste byta ut nuvarande mot något som ger mer fukt och lyster. Huden är torr.
    Glad påsk!
    Alena

  229. Tove N skriver:

    Min nyblivna-mamma-hy överlever bara tack vare det ekologiska serumet från wise – den som är anti age. Faktiskt det enda som jag hittills känt någon skillnad med. Det syns inte att man inte inte inte sover alls 🙂 Dock börjar nätterna ändå sätta sina spår och jag älskar märket Babor och har testat några ampuller tidigare – de är amazing! Minns dock inte vilka varianter det var jag testade. Tror egentligen att alla är fab!

  230. Annika skriver:

    Exuviance vespera alla gånger! Jag lämnade exuviance ett tag men har kommit tillbaka till detta och förstog inte riktigt varför jag lämnat det!

  231. Hanna skriver:

    Hej Annica,

    Vare sig det är tävling eller inte så tipsar jag alla om PCs Resist Ultra-light super antioxidant concentrate serum. Jag gjorde min första beställning hos er i december 2014 efter att man sambo friat till mig. Jag insåg då att jag en dag nu i sommar ska ha alla blickar vända mot mig och att jag måste göra något åt det som ger mig mest ångest.

    Sedan 10-års ålder har jag haft en mycket ovanlig hudsjukdom som heter Dermatitis Herpetiformis. Denna hudsjukdom har gett mig en mycket känslig hy och under min uppväxt visste inte läkarna vad de skulle göra för att hjälpa mig utan rekommenderade mig att sola solarium.
    Hyn i ansiktet är väldig känslig och alla mediciner och solande under tonåren innan man insåg att det var helt fel har defintivt satt sina spår.

    Paulas Cs serum är verkligen helt fantastiskt och jag ser en stor skillnad efter bara några månaders användande. Jag känner en otrolig lycka inombords över all den hjälp jag fått av er sida och era rekommendationer.
    Serumet har gett mig en jämnare ton, en mjukare hy, mindre markanta linjer och en helt fantastisk lyster.

    All kärlek till detta serum PAULA’S CHOICE, RESIST ULTRA-LIGHT SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM! <3

  232. Maria skriver:

    PTR laser free!!! När man äntligen lyckats få bukt med sina finnar och bara de envisa ärren är kvar är detta verkligen ett kanon serum!

  233. Linda skriver:

    Kul!!
    Mitt favorit serium är Organic Pharmacys antioxidant Face serum! Har en svår hud som är känslig torr och lätt får utslag men med detta lyser min hud! Den blir lugn, slät, återfuktad och lyser verkligen! Använder varje dag och är såå nöjd med all hjälp jag fått med min hud av Skincity. Ni underlättar mitt stressiga föräldraliv enormt och skulle hemskt gärna testa Babors serium om jag får chansen.

  234. Sanna skriver:

    Mitt favorit serum är: JAN MARINI
    C-ESTA SERUM OIL CONTROL. Varför? Lätt att applicera och den känns inte kladdig i ansiktet, dessutom upplever jag ett snabbt resultat efter att ha använt den ca 5 månader. Super att ha under en ansiktsmask också! Den är lätt värd pengarna som den kostar!

  235. Susanne skriver:

    EA PROs Cellular Recovery Serum är det bästa jag prövat. Jag har en lätt känslig hud och det lätt rödflammiga lugnas direkt av denna. Efter att första flaskan tog slut valde jag att avvakta med ny och märkte direkt hur huden saknade detta serum. Så detta är mitt bästa serum som jag inte kam vara utan.

  236. Anna Sundén skriver:

    Vet inte om babors fluids är extra bra för torrt, norrländskt klimat? Men jag har blivit beroende! Spelar nästan ingen roll vilken fluid jag använder, ALLA är bra! När påsken nu närmar sig behöver min hud inte påskägg av choklad! Jag önskar mig en fluid var dag! Kram från Anna i Lulé

  237. Agnes skriver:

    Det här är inte mycket av ett tips, eftersom MD Formulations ska sluta säljas i Sverige, men mitt bästa serum har länge, länge varit deras Continuous renewal serum. Sen jag började med MD och detta serum för flera år sedan har min hy varit jättefin. Huden fick en jättemjuk och len struktur med ett djup, klarhet och renhet som jag länge saknat. Nu börjar produkterna sina i och med försäljningsstoppet och jag är i processen att testa nya produkter för att hitta tillbaka till den fräschhet jag så länge haft. Min hud gråter nu och är både torrare och producerar mer plitor och orenheter än på länge. Hade MD funnits kvar hade mitt självklara tips varit detta serum, men nu tar jag i stället hjälp av alla era tips och pluggar på om olika märken och produkter i jakten på min nya hudvårdsrutin. Ett steg på vägen för att ställa detta hudkaos till rätta nu inför våren och sommaren kanske ligger i ett påskägg från Babor!

  238. Martina I skriver:

    Vilken tävling! För en månad sen började jag med Paulas Choice produkter efter att jag hade bestämt att nu ska jag få ordning på min hud en gång för alla. Jag är otroligt nöjd redan! Mycket klarare hy, inga finnar! Serumet jag använder är Skin balancing super antioxidant concentrate serum. Det är fuktgivande, har härlig konsistens och funkar väldigt bra ihop med mina andra produkter från PC!
    Jag var så sugen på kalendern från Babor för att ge huden en riktig boost men tog beslutet igår att jag ska unna mig en ansiktsbehandling för första gången på över två år och då kunde jag inte beställa kalendern också, det räckte inte pengarna till. Så nu håller jag tummarna stenhårt och hoppas så mycket på att vinna!!! Ni har en helt fantastisk sida med service utöver det vanliga! Fortsätt så! Kram Martina

  239. Angelica skriver:

    Mitt favoritserum? Det är lite det som är problemet… Jag har inget och är på ständig jakt efter ett! Min hy känns torr, i obalans, lite irriterad och stressad och skulle gott behöva en boost av dessa ampuller!

    • lena karlsson skriver:

      Hej Angelica!Jag tror du skulle gilla c esta serum av Jan marini,den är helt fantastisk luktar lagom kladdar ej ger resultat snabbt tar bort rödhet ojämn hudton ger lyster och är bara helt super!!skincity är bäst och jag köper av dom,de är snabba i leveranser och man får alltid prov.testa!

  240. Kristin skriver:

    Slutet på mitt meddelande försvann: jag skrev också att Babors ampuller är ett undantag, när jag använde dem i höstas blev min hy både återfuktad och fick en kick! Men för dyrt att använda varje dag, däremot att få som påskkur vore helt fantastiskt! (Min jojobaolja är förstående…) 🙂

  241. Kristin skriver:

    Jag har verkligen försökt gå över till mer sofistikerade fuktserum, det känns för enkelt med min gamla följeslagare. Men det slutar alltid med att jag ändå blir lite yttorr och då skamsen går tillbaka till min trogna jojobaolja från Maria Åkerberg. Som dock inte tar illa upp utan återställer min hy på en dag. Använder det som serum på natten, men på dagen har jag det efter min microfoliant från Dermalogica, så att huden blir mjuk och redo efter en lång dag. Masserar in, väntar ngn minut och sköljer av med vatten, och sen använder ngt antioxidantserum osv med hudvårdsrutinen. Med tanke på priset känns det helt ok att slösa lite med det också! Jag är ALDRIG yttorr nu, och den här våren är min hy helt rätt i tiden dessutom, jag ser fuktig och fräsch ut med jättefin lyster

  242. Frida skriver:

    Jag ska erkänna att jag inte har så många serum på min lista. Har länge värdesatt bra hudvård men hållt mig oftast till ”basic produkter” (rengöring, toner, kräm). Dock har jag för ett tag sedan investerat i en flaska från Exuviance – Vespera serum. Efter bara några veckor känner jag att min hy fått mer spänst och är mer mättad på fukt. Jag kommer aldrig att dra mig för att köpa serum i fortsättningen om jag får det rekommenderat. Så stor skillnad! Håller tummarna.

  243. Mari Gustavsson skriver:

    Hej!!
    Ojojoj, vilken vinst!!!
    Jag har alltid tyckt att serum bara är dyrt och överskattat, men efter några mail och telefonsamtal med skincity köpte jag Vespera serum från Exuviance, och det var helt UNDERBART! Det räddade min supertorra hud från en extremt stressig och påfrestande höst och vinter och äntligen har jag fått tillbaka lite lyster! Dock är jag fortfarande lite glåmig och ”trött” i huden, men tack vare Vespera är det SÅ mycket bättre!!!!

  244. Anna skriver:

    Hej!

    Efter att ha provat serum från flera märken, bla PTR, Carita och Murad har jag fastnat för denna: ”Rodial
    Stem Cell Glam Balm Multi”. Om jag använder denna multiprodukt, vaknar jag med återfuktad hy. Varje gång! Andra serum ger tyvärr inte den effekten på mig.

  245. Sanna skriver:

    Mitt favoritserum är C-esta serumet från Jan Marini (hur kan den ha fått så dålig review på Beautypedia??). Min hud har inte varit så här klar och fin på läääänge! Mina finnar som kan rubba hela självförtroendet läker snabbare, men jag känner fortfarande att huden behöver mer balans efter en lång tid med hormonella utbrott. Kanske denna kur kan hjälpa till med det?
    Vore ju toppen med en kur från Babor så min hud blir vårfräsch 🙂

  246. Nicole skriver:

    Mitt favoritserum är Oilless Oil från Peter Thomas Roth.
    Oljan har verkligen varit min räddare när huden varit yttorr. Älskar att den bara innehåller en enda ingrediens – squalane också 🙂 Alla borde ha denna i sitt badrumsskåp för den gör under på en torr hy.

  247. AnnaS skriver:

    Biodroga MD ”Skin Booster Intense Moisture Serum” detta ljuvliga serum är ren magi! Fantastisk lyster och otroligt fint resultat redan efter ett par dygn. Helt amazing!!

    Sen bara måste jag skicka med ett bonustips. Paulas Choice
    ”Resist super antioxidant concentrate serum”, jag använder det som ögonserum under min ögoncreme till kvällen. Och ögonserum är något jag aldrig någonsin mer kan tänka mig vara utan och framförallt då detta. Första vintern jag helt klarat mig utan torrhetseksem på ögonlocken. Love it!!

    Söndagssol & glada kramar! <3
    Anna

  248. Sofie skriver:

    Hej Annica! Mitt favorit serum är Peter Thomas Roth laser free, har hjälpt mig så mycket att lugna och läka inflammationer i huden och det är tack vare er på skincity som jag hittat rätt <3 ni är bäst! Kram Sofie

  249. sara skriver:

    Mitt favoritserum är exuviace VesperaVespera. Jag klarar mig inte utan den fuktbomben

  250. Isabell skriver:

    Hej, det absolut bästa serumet är Phytomer Hydracontinue 12h Moisturizing Flash Gel. Det är så användbart på alla sätt, både som serum under creme men också på läpparna med ett härligt mjukt lipbalmovanpå som en nattkur! Huden känns alltid återfuktad, mjuk och svalkande efter applicering. Perfekt nu när solen börjar titta fram!

  251. Sara skriver:

    Hej! Jag har bara provat två serum, paulas choice resist super antioxidant serum och drops of youth från the body shop. Av dessa var min favorit serumet från paulas även om jag tyckte att det var lite väl tjockt i konsistensen.

    Jag vill bara tacka er på skincity eftersom exuviance produkter har hjälpt mig så mycket. Nu skulle jag vilja ta min hudvård ett steg längre och prova en kur med serum.

    Kram!

  252. Annika skriver:

    Min absoluta favorit är Paula’s Choice Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum! Fick rekommendation om det när jag gjorde ert hudtest, och blev förälskad redan vid första användningen. Det gör min hud otroligt mjuk utan att göra den fet och ger en fin lyster. Dessutom absorberas det snabbt på huden, och som en bonus har jag upptäckt att det är suveränt att ha runt ögonen, mycket bättre än alla dyra ögonkrämer jag testat undrar åren!

    Glad påsk!

  253. Linda skriver:

    Mitt bästa serum är helt klart vespera bionic serum från mitt älskade exuviance. Det är som mirakel på flaska! Det känns härligt och lyxigt att ta på – höjdpunkten varje morgon och kväll! Den återfuktar på ett ögonblick och huden känns fräsch och redo för antingen en härlig nattcreme eller dagcreme och makeup.

    På bara några veckors användande såg jag stor skillnad på min hud. Den yttorra huden var som bortblåst, strukturen var förbättrad och den läker små skavanker som finnar mm mycket fortare än när jag inte använde serumet.

    Kan rekommendera alla att testa detta serum. Lycka att se sig i spegeln på morgonen och vad serumet har jobbat med min hy medan jag har fått skönhetssömnen 😉

  254. Elin Karlsson skriver:

    Har testa många olika märken, men nu har jag hittat rätt äntligen!!! Mitt favorit märke och givetvisa val är Paula’s Choice
    Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum!!!

  255. Sara skriver:

    HEJSAN!
    VAD ROLIGT MED EN TÄVLING IGEN=)
    JAG FICK LÄRA KÄNNA MÄRKET VIA ER, TACK!!
    JAG TYCKER ATT DET ÄR SUPER ATT HITTA HUDVÅRDSPRODUKTER
    SOM ÄR BRA OCH PRISVÄRDA.
    PÅ VÅREN VILL JAG SATSA PÅ MIN HUD INNAN SOMMAR OCH SOL MEN JAG VILL OCKSÅ HA PENGAR ÖVER TILL ANNAT DÄRFÖR ÄR MITT VAL SJÄLVKLART PAULA’S CHOICE
    RESIST SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM!
    HA EN UNDERBAR SÖNDAG!

  256. Caroline skriver:

    Har nu provat Transderma R och jag älskar den! Går lätt in i huden,passar även känslig hud som jag har,man får en väldigt fin lyster och den gör verkligen skillnad! Transderma Serum må vara dyra men så värt pengarna när man får så fina resultat och dessutom räcker den enormt mycket! Älskar produkter som verkligen ger verkan på riktigt!:)

  257. Sarah L skriver:

    Exuviance vespera, sen jag började med detta strålar hyn verkligen! Är helfast

  258. Jessica skriver:

    Exuviance Vespera serum – utan tvekan! Går så himla fort och lätt in i huden och lämnar huden härligt återfuktad. Sedan har det grymma egenskaper som tex att det förbättrar strukturen i huden och kämpar mot fina linjer och pigmenteringar, dessutom passar det ju alla hudtyper. Jag har många serum men sträcker mig alltid efter Vesperan – I lovet it!

    • Lena skriver:

      Hej …jag har egentligen inte använt serum väldigt mycket,men då skincity skickade prov på det så testade jag. .Måste säga att det är stor skillnad!Jag har C -esta serum av Jan Marini,och både hudstrukturen, hudton och fasthet har förbättrats väldigt fort!Jag kommer i framtiden att använda serum,om inte på dagen så på natten enbart,den känns helt underbar och blir inte kladdigt heller:==)Borde allatesta iaf ngt serum Biodroga har en bra också,men Jan Marini har verkligen lyckats få fram ett bra serum!

    • Katrin skriver:

      Jag använder för närvarande Night Repair serum och tycker den är helt ok men inte gör något under direkt med min hy. Min önskan är att prova något annat som jag känner kan ge mer klarhet och en spänstigare känsla i huden.
      Annars så är mina bästa råd för huden att varje dag få en rejäl dos frisk luft som sätter igång blodcirkulationen och dricka mycket vatten.