Beautiful Business

  • | Annica

daisy beauty annica forsgren

Hoppas ni prenumererar på tidningen Daisy Beauty så ni har kunnat gotta er i allt mumsigt i denna tidning. Bl.a detta fina reportage om mig och Skincity. Bjuder även på lite backstage bilder när  från dagen då intervjun och fogningen gjordes..

image3-2

image2-3

Utklipp från intervjun.. lite komiskt är att jag berättade lite om min sambo och kollegas egenskaper som är att han är duktig på strategi och ekonomi. Ordet ekonomiskt har dock i tidningen förvandlats till byråkrati.. haha.. lite komiskt för det är så långt i från min sambos egenskaper och kompetenser som man kan komma. SÅ ni som läser ekonomi skulle det alltså stå.. det var nog tryckfelsnisse som tittat fram.

Lite backstage bilder får ni också. Duktiga Anna Kokotos fixade min makeup och hår!

IMG_4202 IMG_4209
IMG_4241

Denna bild är lånad av  Anna…

IMG_4181 IMG_4189 IMG_4191 IMG_4195 IMG_4171 IMG_4173 IMG_4179
IMG_4153 annica forsgren, anna kokotos

IMG_4230

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

21 svar till “Beautiful Business”

  • (21) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Ann-Charlotte skriver:

    Årsprenumerstion här på Daisy Beauty! I särklass bäst och jättespännande att få läsa reportaget om din resa!
    Kram fina vackra Annica!

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte, Visst är tidningen bra…inte bara för att jag var med denna gång ; ) Mycket kul läsning och en tidning med kunniga personer bakom som gärna skriver om the good stuff, professionell hudvård! kram Annica

  2. Lena skriver:

    Fin du är!!
    Jag använder dermalogica skin smoothing cream men känner inte att jag får tillräckligt med fukt så jag sover ofta med skin Hydrating mask. Borde jag investera i ett fuktserum? Jag får några finnar längs käklinjen men det är mycket bättre nu när jag överöser huden med fukt! Dock är finnarna inte alls lika inflammerade utan ”renare” än tidigare då jag använde mer syraprodukter. Min hud verkar inte gilla för aktiva produkter.. Så vad tror du, hudgurun 🙂

    • annica skriver:

      Hej Lena, Du bara MÅSTE börja med serum! Just nu arbetar du bara med hudytan och lägger du till ett serum så kommer du istället behandla på djupet och ytan dvs hela huden. Förmodligen är din hud fuktfattig på djupet och då trivs bakterierna. Tillsätter du fukt via ett serum så gör du miljön mindre gynnsam för acnebakterierna. Det här är toppen och lägg det även under din mask för ännu mer effekt:

      http://skincity.se/sv/product/1291/dermalogica-skin-hydrating-booster

      kram, Annica

  3. anna skriver:

    Hej!
    Har en fråga ang solkrämer. Jag använder dagligen solkräm (har precis bytt till dermalogica pure spf 50 hade tidigare biodrogas spf 40). Jag solar inte men är utomhus en del med barnen. Jag har fått färg i ansiktet, absolut inte bränd. Jag har även hyperpigmenteringar på hakan efter graviditeten men dessa har inte heller blivit mörkare utan jag har bara fått en lätt färg i hela ansiktet. Min fråga är om man vill skydda huden från för tidigt åldrande/hudcancer är då denna melaninaktivering som ger brun färg farlig? Är det bäst att inte få någon färg alls eller är det att bränna sig som är farligt?

  4. Hannas änglar skriver:

    Härliga bilder! Måste även passa på att tacka för hjälpen med Md formulations vs Jan Marini som jag skriver om i min blogg idag, ni hjälpte mig verkligen och det är härligt med produkter som ger resultat!

  5. Yvonne skriver:

    Hej! Hittar inte heller provrummet längre. Ser att det är fler som undrat.

  6. Sara skriver:

    =( tidningen finns inte att köpa eller att prenumerera i Finland=( Fina bilder!

  7. Hildes Closet skriver:

    Klart jag prenumererar på Daisy Beauty. Det är den enda tidningen i Sverige som skriver om i princip bara skönhetsrelaterade saker, och jag gillar det. Jag märkte inte ens felskrivningen, och i många fall är ekonomi fullständig byråkrati 😀

    Du är galet vacker som alltid, och det var kul att läsa hur det började.
    Kram

  8. Emma skriver:

    Hej Annica, jag beställde idag två produkter som du tipsade mig om, bra återfuktning för kroppen. Nämligen denna:
    http://m.skincity.se/sv/product/4570/beaute-pacifique-corpus-paradoxe
    Och deras body lotion. Jag undrade dock om jag även kan använda dessa till dekolletaget också? Såg att du skrivit en artikel om att man gärna får ha speciella produkter för det området eller ansiktsprodukter. Därför undrar jag om dessa inte går att använda på dekolletage?

  9. Emma skriver:

    Kommer ni få in beauty pacifiques nya solprodukter?

  10. Emma skriver:

    Hej Annica! Just nu är jag bedrövad… Har använt Dermalogicas Active moist och special cleansing gel i två dagar och har nu prickar/bumps i hela min panna och även några på hakan. Går det över eller borde jag byta produkter direkt? åhhh vad tråkigt detta var….

    • annica skriver:

      Hej Emma, Ingen panik! Det låter som att du fått en utrensning. Vad använder du i övrigt, har du andra produkter? Känns huden blank, fet, torre eller helt ok i övrigt?

      kram Annica

      • Emma skriver:

        Just nu använder jag bara dessa produkter, har användt gentle cream exoliant två gånger nu också. Hade tidigare Dermalogica clear start med alla produkter som ingår där… Huden känns lite blank men så brukar den vara på mig, det var anledningen till att jag köpte active moist. Har tidigare haft acneproblem men har inte haft problem med det på över ett år sen jag började med clear start. Tänkte uppgradera produkterna lite så blev det såhär 🙁 hoppas att det försvinner snart…

        • annica skriver:

          Hej Emmma, Jag hade ändå fortsatt med produkterna och peela bara huden en gång i veckan så att du inte retar din hud. Jag både hoppas och tror att det kommer ge med sig då din hud är van vid märket sedan tidigare. Det som är bra vid en utrensning är att den oftast blir otroligt fin när utrensningen lugnat sig. kram Annica

  11. Mona Lindström skriver:

    Jättefina bilder och ett bra reportaget. Du gör dig oerhört bra på bild och Anna makeup artist måste vara bland de bättre. Alla hon fixar till blir så otroligt fina.
    Kram Mona