Skincitys exklusiva gåva till dig!

  • | Annica

IMG_4689

IMG_8504

woooooooohoooo! Nu är den här vår alldeles egna Skincity gåva! Hur ni sett den? Några av er kanske redan hunnit handla och fått hem den. I så fall berätta vad gillar ni den??

Jag måste säga att jag tycker den är heeelt FAB i vår. Alltså om vi börjar med innehållet. Är så nöjd med de härliga kombo favorit produkter vi kan erbjuda alla kunder som handlar över 950 kar att få prova på. Produkterna som gåvan innehåller är några av våra favoriter här på skincity och det är så kul att få låta er få prova på dem.  Vi har täckt in det mesta från rengöring, serum, masker, mascara, handcreme, ögoncreme och peeling.  Gåvans totala värde är hela 1135kr!

Skincity gåva

IMG_8505
För er som inte riktigt hänger med på vad detta är och hur man kan få denna så låt mig förklara. Jo, om man  under denna period handlar varor på Skincity.se ( som är den hudvårdsbutik jag också driver) för över 950kr så får man denna härliga gåva från oss med våra utvalda favoritprodukter.  Allt kommer i vår klassiska Skincity bag men i en LIMITED EDITION färg för våren och specifikt initialt för denna gåva. Färgen är MINTGRÖN och den är sååååååååå snygg. Mintgrön är en av mina absoluta favoritfärger. skincity gåva
IMG_8509

Till min hjälp att välja ut denna färg har jag initialt min barndomsvän Madde som är designer och har råkoll på vad som är HOT och vad som inte är det samt att hala Skincity gänget har fått vara med och rösta fram vilken färg vi skulle ha som LIMITED EDITION FÄRG i vår. Hoppas ni kommer gilla den!  Detta erbjudande kommer gälla till den 30/4 eller så långt lagret räcker.  Det finns risk att den tar slut innan så ni vet! En gåva per order är det som gäller.

Det fina är att detta erbjudande även går att kombinera med alla andra erbjudanden.. så det är riktig julafton nu på skincity!

IMG_8521

Hoppas ni hittar några nya favoriter som sen får flytta in i era badrumsskåp!

Här kommer lite hääärliga bilder som jag fotade på denna älsklingsfärgsväska när jag var på maldiverna…

IMG_4700

IMG_4697

IMG_4694

IMG_4693

IMG_4688 IMG_4686IMG_4682IMG_4676

Ja ni ser ju det är sommarens MUST HAVE väska helt klart.. den e så fin så jag kunde inte sluta fota.. löööve the colour:)

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

53 svar till “Skincitys exklusiva gåva till dig!”

  • (53) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Ann-Charlotte skriver:

    Njuter för fulla muggar av din väl genomtänkta vackra gåvopåse!! 🙂
    Kram!

  2. Sara skriver:

    Tack för fina goodie bagen, den var min i exakt 2 minuter innan dottern upptäckte snygga kassen och sminkväskan…

    • annica skriver:

      Hej Sara, Gör min naglar på Studio Ava i Täby och det är ett av deras shellack. Minns inte namnet.. kram Annica

    • annica skriver:

      Hej Sara, ha ha haa….hoppas att det var 2 min av njutning : ) Den gröna necessären och väskan kommer skickas med leveranserna framöver en tid så du vet. Du kanske behöver något nytt senare så du får dig ett eget exemplar ; ) kram Annica

  3. Ellinor skriver:

    Vilka härliga bilder! Tänkte klämma in en snabb fråga också, jag har väldigt känslig hy, räcker att jag rör den så blir jag röd. Jag har använt olika typer av märken och produkter för känslig och röd hy men jag känner att det blir bäst när jag endast sprayar på ultracalming mist och lägger på en kräm. Tvättar ansiktet 1-2 gånger i veckan, när jag använt foundation. Fick ett tag röda prickar som kliade och blev torra när jag tvättade ansiktet 2 gånger om dagen, som nu har blivit mycket bättre och snart försvunnit på en vecka av denna metoden. Kan det vara så att visa hudtyper mår bättre av denna sorts rengöring? Får förövrigt endast några enstaka finnar lite innan mens och sådär.

    • annica skriver:

      Hej Ellinor, Huden har en hudtyp men kan sedan ha en massa olika hudtillstånd. Du som verkligen har en känslig hud måste behandla din hud efter det i alla lägen. Ultracalmingserien är toppen för dig och jag hade lagt till cleansern i samma serie som är otroligt skonsam samt Ultracalming concentrate under din creme för att vårda och stärka huden på djupet. Även Barrier Repair från Dermalogica är super vid en reaktiv hud.

      kram Annica

  4. Ida skriver:

    Hej Annica!
    Först och främst vill jag bara säga att ni på Skincity har fantastiskt bra service! Beställde ett paket sent på lördagkväll, fick sms om att det skickats på söndagen och imorse (måndag) var det framme! Riktigt bra! Så hälsa den som packar ordrarna att den gör ett bra jobb!
    Nu till min fråga. Jag ska under det kommande halvåret resa en hel del vilket är jättekul men jag får alltid väldigt dålig hy efter resan (själva transporten menar jag). Jag kommer flyga långdistans och även åka buss i över ett dygn. Har du något tips på bra produkter som hjälper mot den stress man utsätter huden för under resan?
    Sen undrar jag, som har exuviance-produkter om det går att beställa deras rese/start-kit styckvis, produkt för produkt? Jag har nämligen lite från kitet för torr hy, lite från känslig osv men tycker att deras reseförpackningar är så himla smidiga! Eller säljer ni förpackningar som jag själv kan fylla på?
    Ida

  5. Sabina skriver:

    Hejsan!
    Dessa produkter man får i ”goodiebagen” passar de ihop med en exuviancerutin?
    Med vänlig hälsning
    Sabina

    • annica skriver:

      Hej Sabina, Det gör de absolut. Peelingen från Biodroga kan man vara lite försiktig med om man är känslig. En gång i veckan räcker : ) kram Annica

      • Sabina skriver:

        Så det blir inte syra på syra med Biodrogapeelingen och exuviance, tänker iom att man inte ska blanda syraprodukter? Undrar även, om jag vill använda en fuktmask över natten, vilken rekommenderar du tillsammans med en exuviancerutin? Ska man ha serum och ögonkräm under? Och hur ofta bör man använda fuktmask över natten?

        • annica skriver:

          Hej Sabina, Det är i en mild form och lägger du den 1-2ggr/v så är det ingen fara. Är man superkänslig så låter man förstås bli.

          Serum under mask gör en enorm skillnad så absolut. Mina favoriter som du kan kombinera är bl a Rodials Dragon Blood och Beauté Pacifiques Hydrating mask. Ögoncreme lägger du som vanligt kring ögonen, ingen mask ovanpå.

          kram Annica

  6. catrine skriver:

    Hej Annika 🙂 jag har beställt och längtar 🙂 Jag undrar om man kan kombinera elmis kapslarna med Jm bioclear lotion och vilken man ska ta föst på ansiktet? Jag undrar med om man kan kombinera Jm och clarins golden glow boster self tan? Och om man kan använda den på kroppen oxå och då kombinera med paulas choise bodylotion för keetos pilaris? Kram

    • annica skriver:

      Hej, Blanda lagom är bäst : ) Kan inte svara exakt på vad som händer om du kombinerar produkterna. Jag hade gjort så att jag lagt Bioclear på morgonen under creme och sedan sparat kapslarna ihop med creme till kvällen och då utan Bioclear. Vet de som kombinerat JM med Glow booster så det hade jag testat. Ska du ha BUS på kroppen hade jag valt dropparna till kroppen, det behövs många droppar annars. Funkar gör det dock nog, inte testat. kram Annica

  7. åsa skriver:

    Hej! Känner mig (varenda år) förvirrad av vårsolen. Jag använder nu Exuviances Age Reverse dagkräm med spf 30. Innebär det att jag inte behöver använda någon ytterligare spf? Samtidigt tänker jag att jag ju använder ett ganska tunt lager av krämen, upplever att den är ganska rik i konsistensen och vill inte bli blank och klibbig.
    Jag har Blisslabs spf 30 hemma sedan tidigare, som ju är väldigt lätt och behaglig. Men att ha spf 30 över spf 30 verkar ju också konstigt…? Även om jag kört med det partiellt några gånger, där jag har pigmenteringar. Vet inte om det gör någon nytta dock…

    Och på tal om dessa pigmenteringar – de blir mer framträdande när solen kommer fram hur jag än gör. Det hände förra året, trots spf 30 till vardags och spf 50 när visste att jag skulle vistas utomhus.
    Skulle det hjälpa mig att ha spf 50 över mitt Exuviance spf 30? Trots att det bara innebär någon procents mer skydd, gör de procenten någon skillnad? Eller är det helt enkelt så att man får leva med att man blir mer ”fläckig” på sommarhalvåret?
    Jag solar inte aktivt, men solen finns ju där bara man går en promenad eller behöver stå utomhus en stund genom jobbet. (det som ”utlöste” mina senaste pigmenteringar förra året var en halvtimme i solen vid havet klockan fem på em, med spf 50 och bb-cream med spf 30… tyckte liksom jag var safe … De har mattats under vintern, men nu syns de mer igen)

    Ursäkta lång kommentar, det jag egentligen undrade var hur jag ska tänka med spf när min dagkräm innehåller spf 30? Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Åsa, Lager på lager med spf tycker jag låter lite galet och cremerna kommer blanda sig med varandra vilket gör att spfen hamnar någonstans mitt emellan dem båda. Exuviances spf kan användas sommartid men inte som ett strandskydd skulle jag säga. I stan på och till och från jobbet ås är den toppen. Huden har ett trist minne när det kommer till de härliga fläckarna. Det betyder att de lätt och efter bara en stund i sol återkommer på samma plats. Att de kommer tillbaka gör det för att ett UV-skydd inte skyddar till 100%, det gör bara skuggan och en tät solhatt ; ) Med din erfarenhet så skulle jag välja det lite högre skydd i år och verkligen återapplicera. Har cremen ett skydd på 50 när du går ut på morgonen så har de minskat efter ett par timmar. Viktigt också att du inte bara tar en liten ärta. UV-skydd ska man inte snåla på.

      Dessa är bra:
      http://skincity.se/sv/product/4395/elizabeth-arden-pro-triple-action-protector-spf-50

      http://skincity.se/sv/product/666/akademikliniken-maximal-sense-spf-50

      Kram Annica

      • åsa skriver:

        Tack för svaret! Men menar du att jag ska byta ut min vanliga dagkräm mot t ex Akademikliniken eller lägga den över?

        Det jag gillade med Bliss var att jag kunde använda den över min vanliga dagkräm med spf 15 och lägga foundation och smink över den, den varken syntes eller kändes. Man vet ju inte alltid på förhand om man hamnar i solen en dag, så det kändes tryggt att ha den i den dagliga rutinen. Eller ska jag tänka att min Exuviancekräm är likvärdig på den fronten? (tycker jag tar mindre av den, men det kanske är för att konsistensen är tjockare)

        Jag är i princip aldrig på stranden och i trädgården kör jag spf 50 och solhatt (liksom om jag vet att jag ska vistas i solen). Jag tänker mer på långpromenader, man hamnar i solen när man äter lunch eller fikar… Och är man dessutom nära vatten tar ju solen mer. Alltså, helt seriöst är jag redan så trött på solen och hur jag ska förhålla mig till den… Är ingen solperson!

        • annica skriver:

          Hej Åsa! Bliss som du testat är lite tunnare än AK´s så vill du ha exakt den känslan så fortsätter du med den. Till vardags som du frågar efter så räcker Exuviances absolut. Särskilt som du redan nämner att du redan är trött på solen ; ) Ska du vara ute i trädgården så välj gärna spf 50 och återapplicerar du som man bör. Återapplicerar man så kan du ha enbart Akademiklinikens utan creme under.

          kram Annica

  8. Maria skriver:

    Vad tråkigt att ni aldrig har något erbjudande eller extra bonusgåva på Dermalogica. Har handlat hos er sedan starten och har väntat sedan november på något skoj erbjudande (trodde det skulle komma i julas men icke). Nu är i princip allt slut och jag kan inte vänta längre, så nu får jag kila ner till min hudterapeut och handla istället. Inte fy skam det heller! Brukar alltid få rabatt på behandling utav henne om jag handlar över 2000kr, men jag brukar faktiskt föredra era paket framför det. Vem älskar inte paket med fullproppat med skönhetsprodukter på posten? 😉

    • annica skriver:

      Hej Maria, ang Dermalogica och att vi inte erbjuder så många kampanjer. Det beror helt enkelt på att när de inte erbjuder oss några bonusgåvor så kan vi i vår tur inte erbjuda någon gåva, det är ett samspel med leverantören. Vissa vill göra mer med erbjudanden och gåvor andra mindre. Vi måste förhålla oss till detta som en del i vårt samarbete.

      Dock har vi korrigerat alla priser på Dermalogica för en tid sen med – 10-20 % på samtliga produkter för att få en bättre prisbild. Det för att vi ansåg att de svenska rekommenderade utpriserna var alldeles för höga gentemot våra grannländer, så vi har gjort det vi kan för att skapa ett mer attraktivt erbjudande på produkterna för er.. mer kan vi inte göra.. då går vi i förlust. Men vi gör vad vi kan och hoppas att vi kan göra dig nöjd som kund hos oss ändå med saker vi hittar på.

      kram Annica

  9. Sabina skriver:

    Hej!
    Vissa produkter har ju lite antiage i sig och vissa mer… jag undrar vid vilken ålder man bör börja med de riktiga antiageprodukerna?
    Kram Sabina

  10. Frida skriver:

    Jag har en fråga som jag funderat på ett tag. Hur stor roll spelar det vilken ansiktstvätt man använder? Jag använder en från Image Skincare, som är rätt så dyr, just nu som strax är slut och undrar helt enkelt om jag bör köra på samma eller kan använda en billigare eller åtminstone mitt i mellan-dyr ansiktstvätt? Huvudsaken är väl ändå att man får bort allt smink och smuts? Ansiktskrämerna jag använder kommer från Image Skincare och Beauté Pacifique. Tack på förhand 🙂

    • annica skriver:

      Hej Frida, Förr sa många att välj du en rengöring lite vilken som, bara du blir ren. Det är dock så fel!!! Rengöringen sätter i de flesta fall hela resultatet eller i alla fall grunden till en perfekt hud. Vi har alla olika hudtyper och det kräver en bra och framförallt rätt behandling. Fuska därför inte med en billig. Sedan är det en annan sak med en billigarE..dyraste behöver inte alltid vara bäst. Känn efter hur det känns i din hud. Känns det bra så fortsätt med den du har : ) eller byt till en annan väl anpassad och utvald av en hudterapeut som passar just din hud.

      kram Annica

  11. Alva skriver:

    Oj, jag som precis beställde kände mig tvingad att beställa ytterligare en gång nu 😉 Har du något tips på något som verkligen hjälper mot pormaskar i T-zonen? Har lite oljig hy men inte problem med finnar. Tänkte att jag skulle passa på att beställa nu så jag hinner få dessa fina produkter på köpet!

    • annica skriver:

      Hej Alva, Det beror lite på vad du har för övrig hudvårdsrutin. Paulas Choice Bha exfolieringar är toppen och den 2% gelen är den vanligaste för normal/blandad hud. Är du riktigt fet i huden väljer du istället Liquid.

      http://skincity.se/sv/product/4443/paulas-choice-skin-perfecting-2-bha-gel

      kram Annica

      • Alva skriver:

        Jag har kört med dermalogicas clear start serie men efter era rekommendationer från skin city beställde jag hem special cleansing gel och aktive moist från dermalogica, igår gjorde jag även en order på dermalogicas gentle cream exfoliant. Bör jag utöka med serum/ansiktsmask eller bara vänta på att se hur huden reagerar av de nya produkterna? Kram

  12. Sanna skriver:

    Har lagt en order så hoppas jag får gåvan 🙂 Den fina påsen har ungefär samma färg som väggarna i mitt kök 😀 Älskar mintgrönt!

  13. Klara skriver:

    Skriver min kommentar från ditt inlägg om pigmenteringar och hoppas på svar här 🙂
    Hej Annica! Vilket bra inlägg! Jag är 22 år och har asiatiskt ursprung. Jag blir lätt brun men har även haft pigmentfläckar i ansiktet sedan tonåren. Jag har dock varit noggrann med att smörja in mig med SPF 50. Nu vill jag försöka få bukt på dessa pigmenteringar och vill, förutom att förhindra så att nya pigmentfläckar uppstår, även bleka mina gamla. Jag var hos en hudterapeut som rekommenderade produkterna från Exuviance Optilight serie. Jag har köpt exuviance optilight daily prep och exuviance optilight tone corrector. Jag har även tänkt komplettera med Optilight serumet från samma märke och även köpa dag och nattkräm osv från Exuviance! Men nu snubblade jag över ditt inlägg, anser du att jag istället bör satsa på Phytomers produkter? Vill verkligen använda det jag får bäst resultat av! Och kan jag fortsätta använda dessa två produkter (Otilight daily prep och optilight tone corrector) och komplettera med Phytomers produkter istället? Hur mycket kan jag blanda dessa märken, går de ens att använda tillsammans? Jag har hört att man inte ska blanda märken för mycket så jag vågar inte köpa det förrän jag fått professionell hjälp!
    Nu blev inlägget superlångt men vill verkligen få bukt på min hud! Tacksam för svar!

  14. millier skriver:

    Hej! Millier är ju vanligt på panna, haka. Men jag har 2-3 st på ena ögonlocket! Har haft det säkert ett år eller mer! Varför har jag fått dessa där!?? Går inte direkt att klämma bort heller. Har du något tips!? :/ :/ :/

    • annica skriver:

      Hej Millier! Jag skulle säga att det vanligaste området att få milier är krig ögonen. Oftast uppkommer de för att man har sin vanliga creme som blir för tung kring ögonen eller för att man inte har någon mjukgöring/skydd alls på området. Att försöka ta bort dem själv är inte någon bra ide. Att klämma bort dem går inte. Boka istället en tid hos en hudterapeut så tar denne bort dem med en specialverktyg! kram och lycka till, Annica

  15. Annika skriver:

    Wow skitsnygg! Hade definitivt tagit med mig den till stranden. Vilken färg hade den innan?

    • annica skriver:

      Hej Annika, Färgen innan var blå! Kul att du gillar, färgproverna var många innan jag bestämde mig och nu känns den helrätt som vårfärg. kram Annica

  16. Angelica skriver:

    Hej!

    Jag är en tjej som får en hel del fräknar i hela ansiktet då jag vistas i solen (har dock näst intill inga under vintern). Mina fräknar är något jag har stor komplex över och önskar att jag kunde få slippa. Jag tar studenten i Juni och veckan innan så åker jag till Turkiet. Hur kan jag skydda mig på bästa sätt från att få fräknar i ansiktet? Vilka produkter borde jag köpa med mig?

    Väldigt tacksam för svar!

  17. Martina skriver:

    Hej Annica!
    Jag tänkte köpa Clarins brun-utan-sol-droppar och undrar om jag kan använda de som är till kroppen i ansiktet också? Kram Martina

  18. Karin skriver:

    Färgen på väska/necessär är superfin! Ett kanonerbjudande att få prova på så många produkter! Beställde samma dag som erbjudandet kom och hade paketet hemma dagen efter – DET är snabb service (:
    Har hittills provat Elemis kapslar som funkar bra redan efter bara ett par dagars användande. Har fått reda på att jag haft för lite fukt i min hudvård (efter hjälp av er på Skincity) och de här kapslarna hjälper till med det.
    Har också provat mascaran som blir fin på men jag passar bättre i brun mascara (säljer ni någon brun mascara, har inte hittat någon?).
    Maria Åkerbergs handkräm är också provad men behöver några fler testdagar på den.
    Bliss rengöring har jag använt som pre-cleanse innan Exuviance rengöringskräm eller Babors Face brush (minns inte riktigt namnet men du vet nog vilken).
    Tack iallafall, det är så kul att prova nytt!

  19. Maria skriver:

    Hej Annika!
    Nu behöver jag hjälp! Jag har haft ett fruktansvärt skov av mitt atopiska eksem i vinter med kraftiga utslag i ansikte, dekolletage, armar och övre ryggen (skulderblad, axlar osv.) efter fura månaders väntetid har jag äntligen fått kommit till hudmottagningen i veckan och ska börja med ljusbehandling på måndag och tio veckor framåt.
    Jag har använt mig en del av MÅ’s produkter, men det är nånting i hennes produkter som jag inte tål (inte alla men ansiktskrämerna är för tunga och får mitt ansikte att hetta och eksemet drar igång. Jag verkar inte vara allergisk mot parfymer, men starkt parfymerat drar också igång det.
    Nu behöver jag nånting, både ansiktsmask och ansiktskräm, som ger mig fukt, fukt, fukt och som inte innehåller syror eftersom jag ska sola tre gånger i veckan. Solningen kommer också göra mig väldigt torr så fuktmask de dagar jag har solat kommer bli ett måste. Vilken ska jag ha? Har kikat på Rodial’s dragon, elemis exotic, caritas cotton och lagoon samt PTR cucumber eller camu camu .
    Sen undrar jag vilken ansiktskräm jag ska ha. Nåt som ger så mycket fukt som möjligt. Har kikat på sensai (är rädd att den är för stark) eller elemis hydra-boost. Nåt tips där?
    Är supertorr, grå och har fått en hel del djupa rynkor i pannan efter denna pärsen och skulle vilja ha en fuktkräm som jobbar på allt, speciellt efter solningen.
    Hjälp mig!

  20. BigMami skriver:

    Vet inte om jag läste fel men 14/4 har väl redan varit?? Innan du skrev detta inlägg alltså 🙂

  21. Gos skriver:

    Hej Annica

    Vilken fuktighetsmasken är bäst för kombohud som har hormonfinnar, acneärr, yttorrhet och är runt 40 år.
    ELEMIS EXOTIC CREAM MOISTURISING MASK eller RODIAL DRAGONS BLOOD HYALURONIC MASK??
    Tack för svar och ha en härlig dag

  22. Nevohe skriver:

    Väskan och innehållet ät helt underbart!
    Väntade med spänning på vad du hade för roligt på G så la ihop en varukorg med lite jag ändå snart behövde och vilken tur jag hade att summan blev över 950kr

  23. Frida skriver:

    Hej…till den 14/4?
    Får man en ny vid varje order över 950 eller det är en per kund?

    • annica skriver:

      Hej Frida, Erbjudandet gäller en per kund och så långt lagret räcker : ) Svårt att säga när sista dagen blir : ) kram Annica

  24. Anna skriver:

    Älskar färgen. Älskar påsen. Älskar innehållet. Älskar överraskningar. Älskar SkinCity.

    Bästa❤️

  25. Sara skriver:

    Hej Annica,
    Jag har beställt och längtar efter att få prova godingarna☺
    Ha en underbar söndag!

  26. Hildes Closet skriver:

    Den är verkligen jättesnygg, och produkterna som är med i gåvan är några riktigt godingar.

    Jag måste fråga dig en sak med. De 4-5 senaste helgerna har jag vaknat på lördagar och varit rejält svullen kring ögonen. Tänk Frankensteins fru 🙂 Så när jag sover längre händer detta. Ska jag över huvudtaget lägga skulden på ögonkräm eller makeup? Jag får det inte riktigt att gå ihop för då borde jag väl vara svullen varje morgon efter ögonmakeup? I fredags kände jag att det kliade lite när jag hade makeup på, och igår var fru Frankenstein tillbaka. Hur hade du gjort för att lista ut vad det kan vara?
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Eftersom det bara uppkommer på helgerna så borde det inte bero på någon produkt. Nej, jag tror att det är kroppens egna funktion att dränera bort vätska som också tagit lite sovmorgon. På helgen ändrar nog de flesta sin kost något. Små förändringar kan ge påsighet. Om man tex får i sig bara lite mer salt från tex chips, nötter eller socker etc så kan de i kombination med extra sömn och att kroppen kopplar av lämna svullnad. Vin/alkohol ger också påsighet även om det inte handlar om några stora mängder. Med åren ; ) blir dessutom systemet mer långsamt.. Vad trist det här lät nu då ; ) Men du fattar tror jag!!! Googla dränera bort påsar så får du lite tips på hur man med enkla trix kan hjälpa lymfatiskat systemet på traven.

      Fram med ögonmask Hilde, det kan jag tänka mig att det kan finnas i ditt hem : )

      kram Annica