Skydda dig snyggt – Nyhetsmorgon

  • | Annica

nyhetsmorgon tv4, annica forsgren

Här förbereds det förfullt…

I morgon bitti kommer jag prata om hur man skyddar sig Smart, Snyggt och Säkert i sommar! Vilken tid det blir vet jag inte nu men meddelar senare idag på mitt INSTA så håll utkik!

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

24 svar till “Skydda dig snyggt – Nyhetsmorgon”

  • (24) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lina skriver:

    Hej! Vilken bb – eller cc cream kan jag använda om jag inte vill ha en som jobbar så aktivt? Har normal hy och kan väl ibland uppleva den lite fet på sommaren. Är 27 år, så en mot anti age kanske inte är fel ändå?

    Hälsningar, Lina

  2. Olli skriver:

    Hej Annica kan inte du snälla snälla, skriva ett inlägg eller tispa om hur man ska göra med en hy som är i total obalans och tappat sin naturliga funktion/barriär. Efter denna vintern så ar inte min hy återhämtat sig, jag är extremt torr och har inkapslingar överallt. Allmänt irriterad och inget smink glider på bra då min hy är så fruktansvärt torr och hemsk! Är det bäst o bara köra några veckor helt utan produkter och stå ut med sitt hemska osminkade ansikte? Precis börjat med PC bha syra och hoppas att inkapslingarna ska försvinna men hur ska man få tillbaks balansen och lystern och fukten 🙁

  3. Olga skriver:

    Hej Annica, jag använder CityProtect SPF50 Matis första gången och den är mjuk, härlig fluid på huden!
    Olga

  4. Sofia, 22 skriver:

    Hej Annica! Såg nyhetsmorgon och tyckte det var superbra! du är så duktig 🙂
    Jag har helt snöat in mig på att min nästa foundation skall vara Clarins Ever Matte och primer i samma märke. Går den bra med MÅs produkter som jag köper hos er? Eller rekomenderar du annan? Jag har kombinerad hud och använder produkter efter det 🙂
    Hälsningar Sofia

    • annica skriver:

      Hej Sofia, Tack vad gulligt sagt av dig. Tycker helt klart att du ska testa Clarins Ever matte, den är toppen för din hudtyp…och SNYGG!

      kram Annica

  5. Linnea skriver:

    Hej igen, jag undrar vilket märke föredrar du till en känslig ytorr blandhud som har keratis pilaris på kinderna och finnar som kommer ibland. Exuviance eller paulas choise?

    Hälsningar linnea

    • annica skriver:

      Hej Linnea, Båda blir mitt svar eftersom jag sett många blivit hjälpa av både PC och Exuviance.

      kram Annica

  6. Helena skriver:

    Hej!
    Stålande i tv!
    Jag undrar vilken highlighter du hade??
    Letar efter glow och highlighter.

  7. Linnea skriver:

    Hej, vad tycker du om märket nimue skin technology? Och hur är skillnaden mellan nimue och exuvianse?

    Tack för en superbra blogg! 🙂

    Hälsningar linnea

    • annica skriver:

      Hej Linnea, Nimue är toppen och ett resultatinriktat märke och det är Exuviance med. Har inte arbetat med Nimue dock så svårt för mig att jämföra dem båda. kram Annica

  8. Marie skriver:

    Hej Annica.
    Hur hög procent retinol är det i transderma A? På tex PC står det att det är 1%
    Mvh Marie

    • annica skriver:

      Hej Marie, Alla märken vill inte alltid lämna ut sina ”recept” men det jag fått veta är att det är strax under 1% retinol i Transderma A.

      kram Annica

  9. Jessica skriver:

    Hej! Jag har ett påskägg med 14-dagars ampull kur från Babor. När jag använder en ampull på kvällen ska jag då även använda mitt vanliga PTR laser serum? Bör jag isåfall lägga på mitt vanliga serum innan eller efter ampullen?

    Kram, Jessica

    • annica skriver:

      Hej Jessica, För bäst effekt så lägger du ampullen/serumet från Babor enbart under cremen på kvällen. Ditt Laser free serum applicerar du enbart före dagcremen : ) kram och lycka till med resultatet! Annica

  10. J skriver:

    Hej! Går det att förminska porerna med hjälp av Maria Åkerbergs produkter? Jag vill helst ha nåt ekologiskt, men det måste vara effektivt nog! Jag tycker att huden har blivit så grovporig i t-zonen 🙁 Dessutom har jag kommit över 30-sträcket och har skaffat mig skrattrynkor runt ögonen (som inte stör mig jättemycket) och fina linjer som också syns när jag skrattar. Skratta vill jag göra, men rynkorna klarar jag mig gärna utan!

    Jag var på ansiktsbehandling häromdagen och då användes Nimues produkter. Terapeuten sa att jag hade torr hy, men jag får inte ihop det torra med det grovporiga…….

    Har du några tips eller tankar? Tips om bra produkter?

    Vore supertacksam! TACK för en fin blogg!

  11. marie skriver:

    Hej. Jag hoppas du har något bra tips på en bra handcreme. Börjar synas på händerna att man är 46 år 🙂 Torra,rynkiga & med lite åldersfläckar. Hoppas på tips. Kram/Marie

  12. Mona Lindström skriver:

    Härligt, då blir det morgonkaffe i soffan med alla hundarna. Suger i mig alla tips som en svamp.
    Kram Mona