Vinnare av babors påskägg!

  • | Annica

Hudvårdskalender

Hej vackra ni!

Idag tänkte jag berätta vilka 5 som vunnit hudvårdande påskägg!

Tack alla underbara för att ni var med och tävlade. Mycket kul att läsa vilka som är era favorit serum. Inspirerande. Jag blev sugen att sätta igång med alla möjliga;).

Ta Daaa.. här har vi vinnarna och deras motiveringar:

EMMA med motiveringen:

Mitt favoritserum är Biodroga MDs Skin booster intense moisture serum. Min yttorra vinterhud, inkl eksem i vintras, jublade när jag bytte till denna – eksemen var borta på 3 dagar! Kan nästan höra hur det säger slurp när jag smörjer in mig. Superserum!

MALIN med motiveringen

Bästa serum: PAULA’S CHOICE
SKIN BALANCING SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM
Varför? Inte använt något annan, men började använda detta tillsammans med andra produkter från Paulas Choice som ni rekommenderade till mig och har fått en helt ny hy :) efter år med kvisslor, acne och pormaskar och småsår har jag en hy som är massor av lyster i, slät, varken oljig eller torr, ingen acne. Jag känner mig helt ok med att gå ut osminkad för första gången på säkert 20 år…. Tummen upp på det!

EMELIE med motiveringen: 

Hej! Mitt favoritserum är Jan Marini C-Esta Face Serum som är så otroligt lätt, går in i huden snabbt och luktar otroligt gott! Jag har haft mycket finnar som ger fula ärr och det här serumet hjälper verkligen! Ärren försvinner och det uppstår inga nya. Hela huden känns jämnare sen jag har börjat använda det här serumet. Jag är så glad att jag hittade Skin City och att ni har hjälpt mig att hitta rätt produkter för min finniga, trötta hy.

STEPHANIE med motiveringen:

Hade inte ens någon aning om vad serum var innan jag hitta skincity/din blogg Annica. Nu förstår jag hur viktigt och bra det är med serum för oj vilka resultat! Jag tror nog jag började med det bästa av det bästa för mitt första serum var Transderma R. Så få ingridienser men såå effektiv.
Jämnare hudton, reducerade pigmentfläckar och den lugnar även hyn så jag fick nästan aldrig breakouts när jag använde denna som jag brukade få innan. Sist men inte minst får man massor av lyster! Vad mer kan man önska sig av en o samma produkt? STORT plus i kanten att den är ekologisk

SUSANNE med motiveringen:

EA PROs Cellular Recovery Serum är det bästa jag prövat. Jag har en lätt känslig hud och det lätt rödflammiga lugnas direkt av denna. Efter att första flaskan tog slut valde jag att avvakta med ny och märkte direkt hur huden saknade detta serum. Så detta är mitt bästa serum som jag inte kam vara utan.

Grattis till er 5! Maila till info@skincity.se er adress+ mobilnummer så sänder mina kollegor på skincity ut vinsten till er!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 svar till “Vinnare av babors påskägg!”

  • (13) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Hanna skriver:

    Hej, för fyra veckor sedan gjorde jag diatermi på överläppen och är fortfarande lite öm på det området plus att det fortfarande är röda prickar. Ena sidan ser dessutom ut som små röda gropar. Hur vanligt är det att det blir såhär? Hur länge brukar man vara öm? Fick ingen info från hudterapeuten om att det kunde ge ärr, hade inte gjort det annars. Jag gjorde en behandling och någon mer blir det inte!

    • annica skriver:

      Hej Hanna, Det är jättesvårt att säga vad som är ok när jag inte ser din hud. Om du vill så mailar du bilder till info@skincity.se så kan vi kolla på det. Utför man diatermi så borde dock terapeuten ha koll och ge dig rätt info. Jag hade gått tillbaka och frågat för som sagt i dessa fall behöver man titta på huden. kram Annica

  2. Steffis@live.com skriver:

    Åh Gud vad glad jag blir!!! Tack så mycket! 😀

  3. Emelie skriver:

    Yaay 😀 Tack så mycket!

  4. Emma skriver:

    Jaaa så roligt, jag vann också

    • annica skriver:

      GRATTTIIIIIS till dig med Emma! Superkul att du tog chansen att tävla, gör man de inte så kan man inget vinna : )))) Lycka till med din kur och Trevlig Påsk!

      kram,
      Annica

  5. Susanne skriver:

    Wiihooo 🙂 Jag vann!!! Ska mail direkt 🙂

  6. Sofia E skriver:

    Grattis till vinnarna! 🙂 …ett ägg hade man ju inte tackat nej till! 😉 Men jag undrar en sån sak, jag föll för frestelsen att köpa by terrys hyllade puder och på förpackningen står det att man även kan använda det på natten. Vilken funktion har det på huden då? Blev så nyfiken att jag bara måste fråga! 🙂 Kram och glad påsk!

    • annica skriver:

      Hej Sofie, Den effekt pudret ger till natten om man använder det då är att produkten ger och bevarar fukt i huden.

      Önska dig en Glas Påsk!

      kram Annica