Sommarens bästa Brun utan Sol 2015

  • | Annica

Om ni missade morgonens inslag om brun utan sol så klicka på bilden ovan eller klicka HÄR!

Sen så klart ska jag ge er hen hel hög med bonus material ang detta kära ämne BUS! Nedan ger jag er mina sönderbusade;) armar i olika vinklar och olika ljus. Totalt hat jag valt ut 10 BUS som jag tycker är mkt bra och som ger  en bra bredd på färger.  Jag började med förberedelsens inför detta för ca i månad sen för att  hinna prova mig fram till vilka jag ville ha med samt testa deras färg, konsistens, hållbarhet och doft i burken, vid applicering och ett dygn efter applicering.

Vilken som är snyggast? Ja det beror ju helt på vad man önskar för slut resultat. Alla dessa är ursäkta skitbra men ger olika ton och har olika konsistenser.

Så ladies and gentlemen… här är mina val till er i sommar.

Brun utan sol

Nedan ser ni mina armar  som sagt i olika ljus och vinklar för att verkligen försöka ge er en  känsla för färgerna. De skiftar ju lite beroende på ljuset. Bry er inte om de lite ojämna kanterna. Det blir så när man tejpar armen och försöker få BUSet att stanna innan för ramen av tejpen.  Titta i mitten av rutan och se tonen.

IMG_9571Från vänster högst upp 10, 9,8, 7, 6. Från höger högst upp: 5, 4, 3, 2, 1

IMG_9615

IMG_9621 NY

IMG_9622 NY

bäst i test brun utan sol

IMG_9617

IMG_9619

12345

Från vänster till höger 5,4,3,2,1

67991o0

Nummer : 10, 9, 8, 7, 6, 5

Som jag nämnde så gillar jag verkligen Maria Åkerbergs Tan in a Bottle. För min hudton som är ljus och varm så passar den perfekt. Jag vill inte ha  direkt brun effekt utan mer bara en lätt touch av gyllene så man  får bort det glåmiga. En likvärdigt bra som jag gillar lika mycket i år som förra är Decleors Gradual Glow som påminner om denna i tonen. Hade inte med några gradual – bus idag men jag har skrivit om den förut. Jag gillar också att ha en å samma BUS som går till både krop och ansikte. Det gör denna. Ett extra plus är doften. Citronmeliss… jag älskar!

brun utan sol Till Tilde tipsade jag om bareMinerals Faux Tan som har en djupare underton och ger mest bronze effekt av alla. Denna är kall i sin ton och perfekt för alla som inte vill ha en BUS som slår åt det varma gyllene. Denna finns både en för ansikte och en för kropp. Till Peter tipsade jag om Paula´s Choice Self Tanning Foam som är just som namnet skvallrar om ett skum. Superlätt skum som har  en neutral ( dvs varken varm eller kall) ton. Mycket bra  för killar eller tjejer som absolut inte vill ha någon creme variant i ansiktet.  Gemensamt för alla dessa ovan p bilden är att de är färgade redan vid applicering. Dvs du ser på en gång hur du applicerat. Smart!  Clarins burk  för ansiktet har en primer känsla när den appliceras på huden. Anpassad för ansiktet, lätt att få jämn och har en mjuk neutral till varm ton. På bilden ser du nummer; 10, 4, 1, 9.
IMG_9557

Denna skummis BUS från Paulas Choice är faktiskt HELT doftfri. Den enda som är det som jag hittat på marknaden. Nummer 4.

brun utan sol

Dessa tre är enligt mig de som doftar absolut godast. Mjuka friska blommiga dofter. Nummer: 1, 2, 5.

brun utan sol

För de som önskar ekologiskt alternativ rekommenderar jag dessa två. Nummer: 3 & 5. Nummer 3 från Organic Pharmacy ger mer färg än vad Maria Åkerbergs gör.

brun utan solSensais brun utan sol är ett lyxigt alternativ för den som önskar en antiagecreme men bus effekt.  Taa Daa…här har du den. en lätt creme/gel formula som är silkig på huden.

brun utan sol

Shiseidos bus har en mjuk gel konsistens och är helt transparang i sin formula. För er som gillat Rodials som nu utgår (vi har bara några kvar på lagret) så är denna ett mkt bra alternativ tycker jag.  Passar både ansikte och kropp.

brun utan sol

 Elemis  BUS (Nummer 6) ger medium färg med en neutral ton.

Avslutar med en  en bild på Tilde å mig från i morse:)

IMG_9609

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

89 svar till “Sommarens bästa Brun utan Sol 2015”

  • (89) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Louise skriver:

    Hej! Hittade det här inlägget först nu.. och wow vilket bra inlägg! Cred till dig 🙂 Sedan har jag en liten fråga.. det är nämligen så att jag har ganska röda kinder. Så skulle vilja ha en brun utan sol som neutraliser hela ansiktet så att säga. Förstår du vart jag vill komma med frågan? Har egentligen inte svårt för att bli brun och då försvinner de röda kinderna, men iår hinner jga knappt samt att det är vettigt och inte sola för mycket heller. Så vet du någon bus som gör så att färgen blir densamma över hela ansiktet.

    Jättetacksam för svar 🙂 Och ha det så bra!

  2. Sara skriver:

    Hej Annica!
    Jag är blond och väldigt blek. Brukar göra nån spraytan då och då.. Smörjer mig även med bus ibland men tycker inte att jag hittar någon bra. Jag vill bli brun men inte gul,. ett önskemål är att produkten torkar in snabbt och inte är så kletig då jag ammar.. Vill inte att barnet ska få på sig det Har du några tips?? Kan man skicka mail till dig om du behöver bild på min hudfärg, för att du lättare kunna ge svar som passar mig? 🙂 jag är lite desperat då jag hatar att vara blek .
    Mvh sara

  3. Emelie skriver:

    Hej jag ska ta studenten nu den 17 juni och då ville jag vara lite brun när man står på trappan och har vit klänning på sig. Problemet med mig är att jag har jätteljus hy (kritvit) och kan aldrig bli brun om jag solar.
    Har du några tips på vilka billiga och bra BUS produkter som jag kan använda mig av? Jag vill inte ha en produkt där jag blir ”BOOM jättebrun” av utan mer en med svag färg som ger lite liv på huden. Jag är rädd att det blir för mörkt och se konsigt ut på mig i med att jag har ljus hy och blondt hår enda ner i hårbotten. Jag vill fortfarande se normal ut men lite somrig i med att det är student 😛
    Hälsningar Emelie.

  4. Caroline skriver:

    Hejsan! Hur många dagar håller bus, ex nr två och nr tio från de ni testat? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Caroline, Om du inte återapplicerar produkten så brukar produkten kanske sitta i 3-5 dagar men det kan verkligen variera. Har du gjort ett bra underarbete och återapplicerar din BUS med jämna mellanrum håller den bra 🙂 Kram Annica

  5. Isabella skriver:

    Hej Annica, om man är väldigt ljus i hudtonen och vill använda BUS eftersom att jag vill se mer fräsch och brun ut, men är rädd för att det ska bli alldeles för mörk färg för mig. Har funderingar på att köpa st tropez men tänkte fråga dig innan om du har något tips på vilken man kan köpa och vilken färg 🙂

  6. Emmas skriver:

    Hej Annica, läst om många bra bus tips/råd från dig här nu. Har dock en fråga. Jag har en del Keratosis Pilaris på mina armar. Kliar massor, slarvar säkert med att smörja mig tyvärr. Undrar om du kan tipsa om bra scrub och kräm för armarna ( läste i din blogg att det är scrub och lotion som gäller för detta ;D). Sen även om det finns nån särskilt lämplig bus när man har kreatoris, vill inte använda nått som förvärrar/täpper till, om du förstår. Är i övrigt torr i hyn, ljus och lätt röd (framförallt armarna, lår, skinkorna)

  7. Miriam skriver:

    Hej Annika
    Jag har aldrig provat Bus och tänker göra det.
    Jag är ganska ljus framför allt på kroppen mer än ansiktet, jag vill använda bus för att få en fin brun färg (honungsfärg) i nye för mörkt eller skarpt.
    Vilken/vilka bus skulle du rekommendera till mig ?
    Tacksam för svar

  8. Anna skriver:

    Hej!

    Jag har melasma och undrar om man kan använda http://skincity.se/sv/product/1583/peter-thomas-roth-de-spot-skin-brightening-corrector i kombination med en BUS? Då jag inte får sola ansiktet skulle jag ändå vilja ha lite färg…
    Mina fläckar har bleknat under vintern och jag vill behålla det så. Jag är har solskydd varje dag.

    Tacksam för svar!

    Mvh/ Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, Det går jättebra 🙂 Mitt tips är också att alltid tänka på solskydd och att du återapplicerar när du är ute. Kram Annica

  9. Emelie skriver:

    Hej! Ser att detta är ett äldre inlägg men testar och hoppas på svar! Jag är ständigt på jakt efter en Bus som passar mig! Jag är som de flesta ganska blek på vintern men får mycket färg på sommaren.. Jag är ”allergisk” så fort brun utan sol slår över till orange, vilken är den kallaste bus som du vet? Den du tipsa Paula om såg lite mörk ut? Skulle vilja testa en mousse men viktigast av allt är att den mer slår mot grått än orange! Tack snälla på förhand! Älskar när du är med i nymo! 🙂

  10. Sofia skriver:

    Hej! Hittade till detta inlägg via Google! Jag får färg på kroppen när jag solar men ansiktet får ingen färg. Jag är väldigt röd i mitt ansikte med eller utan sol. Vad rekommenderar du för bus för just ansikte som gärna blir rött?
    Tack för ett bra inlägg!

  11. siv skriver:

    Hej vilken scrub rekommenderar du innan bus?

  12. Maria skriver:

    Hej Annica!
    Tack för ett toppinlägg och blogg!

    Jag har sedan flera år tillbaka använt Jan Marinis BUS men fick information om att denna produkt har utgått ur sortimentet vilket gjorde mig superledsen. Detta är/var min absoluta favoritprodukt när det kommer till BUS. Vet du om ni kommer att få in denna igen, eller tillverkas den inte längre?

    Finns det något alternativ till denna produkt i sådana fall?

    Och en sista fråga… Hur länga håller en BUS. Har fortfarande kvar i förpackningen till min senast köpta Jan Marini-BUS men är osäker på om jag ska använda denna då den är inköpt för cirka 1,5 år sedan…

    Hoppas du kan hjälpa med dessa frågor!

    Mvh,
    Maria

    • annica skriver:

      Hej Maria, Vad roligt att du följer bloggen!
      Det är trist men JM´s bus har utgått och den kommer inte tillbaka tyvärr. Jag skulle tro att din bus funkar fortfarande. Testa på ett litet område på kroppen, så märker du. Efter denna sommar skulle jag dock slänga den.

      kram Annica

  13. Linnea skriver:

    Vilken fin blogg du har Annica! Intressant inlägg och många bra tips om BUS 🙂

    • annica skriver:

      Hej Linnea, Vad roligt att du tycker så. Du är när som helst välkommen in i min lilla värld av cremer, serum, masker och makeup. Försöker tipsa om det mesta : )

      kram Annica

  14. Matilda skriver:

    Hej 🙂

    Jag har en fråga angående pigmentförändingar. Jag har nu under min graviditet råkat slarva endast ett fåtal gånger med solskydd i ansiktet och direkt fick jag mörkare pigmentförändingar på nästippen 🙁 har ni några produkter i ert sortiment som skulle kunna hjälpa mot detta?

    Med vänlig hälsning,

    Matilda

    • annica skriver:

      Hej Matilda, Jag skulle säga att du från och med nu ska satsa på ett bra solskydd. Återapplicera om du är ute då ett skydd avtar i effekt under dagen. Sen när bebisen kommit så kan du börja behandla. Då hormoner påverkar huden mycket så kan det gör att man inte får så mycket effekt av en pigmentbehandlare. Dessutom går vi mot sommaren och ska du behandla fläcken så bör du undvika solen helt. Jag hade avvaktat, slösat med uv-skydd och sen behandlat med tex den här:

      http://skincity.se/sv/product/1583/peter-thomas-roth-de-spot-skin-brightening-corrector

      kram Annica

  15. Sofie skriver:

    Hej!
    Jag har haft stora problem med BUS då jag får typ nässelutslag och det kliar. Har testat mig av de som finns på Apoteket, bare minerals och någon som heter typ sun can.. Men nu har jag gett upp. Har du nått tips på någon BUS som kan vara skonsam för huden? Jag reagerar aldrig på krämer/parfymer så tycker att detta är väldigt konstigt.
    /Sofie

  16. Malin skriver:

    Hej!!
    Jag har länge haft problem med acne och eftersom jag ska gå studentbalen om två veckor så är jag ute efter en bra brun utan sol för ansiktet för att få lite färg till balen.
    Eftersom jag har problem med acne och är väldigt rädd att acnen ska förvärras så är det väldigt viktigt för mig att produkten inte täpper till, har du någon att rekommendera? Använder mig just nu av Maria Åkerbergs produkter!
    Skulle även uppskatta om du kunde rekommendera någon eller några bra solskydd för ansiktet som inte täpper till!
    När det gäller att sola med acneärr, är det något jag bör tänka på mer än solskydd? Är det samma när det gäller att sola utomhus respektive i solarie?
    Tacksam för svar!! 🙂
    Kram Malin

  17. elisabeth skriver:

    Oj va jag missade då 🙂 Okej va bra att veta att du med tycker om märket, annars hade jag nästan bytt 🙂
    Det är svårt med b.u.s nu när jag börjat med exfolierare från PC, man får nästan applicera b.u.s (ansikte) var tredje dag eftersom den åker av lite när man tar exfolieraren.

    • annica skriver:

      Hej Elisabeth, Det stämmer att en bus kan släppa lite när man använder exfolierande produkter men att lägga bus är skonsamt för huden så man kan lägga ofta. Kram Annica

  18. elisabeth skriver:

    Hej Annika! Nu är det ju så att alla här säljs på skincity, jag undrar vad du tycker om ST tropez vita brun utan sol mousse? Om du testat den 🙂

    • annica skriver:

      Hej Elisabeth, alla säljs inte på Skinicty. Shiseidos och Kerstin Florians som jag tex tagit med har jag inte i min butik. St Tropez är grym! Tror inte jag testat moussen men de brukar vara bra alla från det märket. kram Annica

  19. Sofia skriver:

    Hej,

    Jag tycker om dropparna från clarins, köpte de nyligen. Det jag ville va egentligen att använde de till ansiktet, men tycker att den förpackningen som är till ansiktet är så liten i innehållet, så jag köpte den till kroppen som är 30 ml för att få mer. Jag frågade på kicks om det gick då jag kollat innehållsförteckningen och hittade ingen skillnad i ingredienserna, och de hittade inte heller någon skillnad? Jag vill ju inte täppa till ansiktet, men då jag inte tänkte att det är ngn skillnad på de så kör jag den för kroppen i ansiktet.

    Nu till min fråga, är det någon skillnad på de? Vill ju inte använd den för kropp i ansiktet om det är skillnad mellan de så det täpper till..
    🙂

    • annica skriver:

      Hej Sofia, Vad jag kan se på ingredienslistan så har de samma innehåll så då kan man köra vilken som till både ansikte och kropp. kram Annica

  20. Sanna skriver:

    Hej Annica, kan du tipsa om en bra hudterapeut i Stockholm? Tusen tack!

  21. Ida skriver:

    Hej!

    Jag undrar en sak som jag redan mailat och fått fantastiskt svar från kundtjänst (som vanligt!!) men jag måste bara höra med dig också för att få fler infallsvinklar 🙂 Jag har mkt pigmenteringar och använder BP. Sedan jag började med tyrostase och metamorphinique så har fläckarna blivit betydligt mörkare. Svaret jag fick på mail var att dem kommit upp till utan vilket är bra täcken, och det låter ju logiskt… Men jag är så himla rädd för att det blivit värre och kanske triggats igång mer, ska jag fortsätta eller sluta med krämerna? Kan tillägga att jag ammar.

    Tack igen för super på service alltid bra hjälp!

    • annica skriver:

      Hej Ida, De kan bli värre om du solar eller vistas väldigt mycket i sol. UV-skydd är extra viktigt sommartid om du ska behandla pigmenteringar. Att tänka på är dock att ett UV-skydd inte skyddar till 100% så strålarna når hudens yta. Är du mycket utomhus så kan det vara bättre att använda tex Tyrostase till hösten. Hormoner påverkar också huden mycket och de är i ordentligt omlopp i samband med amning så hormonerna kan också ha gjort dem mörkare. Hoppas att du blev mer klok av mitt svar. kram Annica

      • Ida skriver:

        Tack för svar! Jag använder syncroline 50+ varje dag och oftast keps så skyddar mig så gott det går. Men ska nog vänta med tyrostase till hösten då. Har även köpt super booster, är det samma där? Bör jag vänta till efter sommaren?

  22. lotta skriver:

    Hej fina Annka ! Jag har precis beställt PC hyalaronic serum , undrar om man kan använda den efter serum , innan dagkräm ? Använder resist antioxidant serum från PC. Kan man använda hyalaronic både morgon och kväll ? Beställde även MÅ tan in a bottle .Undrar om den färgar av sig på lakanen ?Hur är den att använda i ansiktet ? Tack för en superbra blogg , tack vare dig har jag upptäckt PC :s produkter som är fantastiska ! Kram på dig

    • annica skriver:

      Hej Lotta, Jag tycker inte att MÅ´s bus färgar av sig om man masserar in den ordentligt och låter den verkligen torka in. Jag har en bus-pyamas som jag brukar ta till för att med säkerhet verkligen veta att en produkt släpper. Den funkar till ansiktet också. Det som är bra med Hyalyronic Booster är att den kan läggas ovanpå det vanliga serumet eller blandas i serum eller cremen. Man får lite testa sig fram vilket man föredrar. För snabbast fukteffekt så lägger man den både morgon och kväll. Lycka till! kram Annica

  23. Helena skriver:

    Hej Annica,
    Din blogg är fantastisk!!!
    Så glad jag blev över att få så många bra tips!
    Jag tänkte testa Maria Åkerbergs, men undrar om den lätt färgar av sig på kläder? O om den tenderar till att ”rinna av” när man duschar, så att man blir randig typ? Om du förstår hur jag menar 😉
    Vänligen! / Helena

    • annica skriver:

      Hej Helena, Tycker inte att den släpper men som jag skrev till en annans så måste man låta den gå in ordentligt såklart innan man lägger sig. Själv har jag en BUS-pyjamas som jag tar på så vet jag med alla säkerhet att lakanen inte tar färg. kram Annica

  24. Domi skriver:

    Hej!
    För ett tag sedan undrade du i ett blogginlägg vilka produkter, vi som kunder, önskade oss. Nu har jag kommit på vad jag verkligen önskar att ni tog in, det amerikanska märket COOLA som verkar grymt om än något nichad (solskydd, solskydd och mera solskydd!). Men de verkar ha väldigt bra och omtyckta solskydd!

    För övrigt jättekul att ni arrangerar event och jag hoppas att ert nästa event passar min kalender för konceptet verkar underbart!
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Domi, Älskar att du mailar mig när du har tips och idéer till SC sortiment. Det tar jag till mig, TACK!!! kram Annica

  25. Heléne skriver:

    Hej Annica! Håller med alla ovan om allt ros till din blogg och dina svar! Jag använder PC Resist serie och ska nu försöka välja BUS till ansiktet. Har i mitt 35 åriga liv aldrig använt bus….! Köpte decleor gradual glow till kroppen som jag inte hunnit prova än men vad jag ska till ansiktet kam jag inte bestämma mig för. Lutar åt antingen Clarins droppar eller PC’s droppar. Skillnad på dessa?
    Tusen tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Heléne, Roligt att få inspirera dig och tusen, tusen tack för att du följer min blogg. Båda dropparna är bra och ger fina färger. Den största skillnaden är möjligen doften. Clarins doftar lite mindre än PC´s. kram Annica

  26. Helen Söderström skriver:

    Hej!
    Vill bara säga tusen tack för den fina goodiebagen vi fick som tack för att vi kom på eventet. Trodde först att min beställning hade blivit dubblad eller nått. Skincity paket både igår och idag! Underbart, OCH jag älskar den mintgröna påsen. Den enda färgen jag missat!

    • annica skriver:

      Hej Helen, Såååå roligt att få växla några ord med dig! Tror att du har varit med oss länge här på Skincity och på min blogg : )) Härligt att samlingen med påsar nu är komplett. Jag älskar mintgrönt så den är en av mina favvisar.

      kram till dig!
      Annica

  27. maria skriver:

    Hej!
    Vilken BUS skulle du rekommendera om en är jättejätteljus/blek i hyn? Jag är väl i princip kritvit 😉 Tycker att det där med varm/kall ton är lite klurigt, men har väääldigt ljus hy i alla fall.
    Jag söker en BUS som ger lite, lite färg, vill INTE bli brun, men mindre blek om det är möjligt 😉 Gärna en som bygger upp gradvis så en har mer kontroll över färgen, och inte är jättedyr.

    Tack för en jättebra blogg!

  28. Ella skriver:

    Hej Annica skulle höra med dig jag använder Exuviance, torr känslig hy,blir alltid sugen på Decleor tycker du att man kan få bra hud som med Exuviance? Få fastare och släta ut rynkor? vilka produkter i dem i så fall skulle du rekommendera kram till dig ☺

    • annica skriver:

      Hej Ella, Decleor och Exuviance är båda toppen och jag tycker absolut att Decleor kan anti age : ) Gör ett hudtest så får du en mer exakt rekommendation baserad på din hud. Många faktorer som jag behöver väga in för att kunna ge dig en perfekt rek. Till testet: http://skincity.se/sv/skintest

      kram Annica

  29. Linnea skriver:

    Hej!
    Jag ska utomlands om ca 3 veckor och behöver ett bra solskydd. Jag är väldigt ljus i huden och har svårt att få färg, är lite torr i huden på kroppen och får lätt värmeutslag/mallorca acne och undrar vilket solskydd som skulle passa mig?

    Kram Linnea

    • annica skriver:

      Hej Linnea, har hört att många som lätt får soleksem gillar Synchrolines skydd, så de hade jag testat! kram Annica

  30. Klara skriver:

    Hej Annica!
    Detta har inte med BUS att göra men eftersom jag verkligen litar på
    din kunskap vill jag fråga dig en fråga angående min hud.
    Den senaste månaden har det ploppar upp massa milier i mitt ansikte. Haft någon enstaka här och där förr men nu har set som sagt kommit flera stycken. Har förstått att man ska gå till en hudterapeut som kan ta bort dem men vad ska jag göra för att undvika detta i fortsättningen??
    Tack för allt du delar med dig av här på bloggen. hjälper oss ”okunniga” i hudvårdsdjungeln.
    Mvh/Klara

    • annica skriver:

      Hej Klara! Antingen så är det någon produkt som täpper till din hud som orsakar milierna eller så har du om möjligt för lätta produkt er som gör din hud torr. Blir huden torr så blir också ytan bli hårda/tilltäppt. Milier är också vanligt hos dem som inte använder hudvård. Besök en hudterapeut så som du tänk så kan denne både ta bort dem och samtidigt stämma av hur din hud ser ut att må.

      kram Annica

  31. Jess skriver:

    Hej!

    Jättebra med BUS-genomgång! Tycker dock att det är jobbigt med dem som färgar av sig, vilket vissa tenderar att göra på lakan när man sover eller om man blir det minsta varm.

    Är det nån som håller lite extra bra?

    • annica skriver:

      Hej Jess, Hm tycker inte att tex MÅ´s och Paulas Choice gör det : ) Alla tycker jag sitter länge om man bara peelar och återfuktar innan. Kram Annica

  32. Linda skriver:

    Hej.
    Tack för en underbar blogg. Jag undrar varför du inte tog med denna, DECLEOR
    SYSTEME CORPS GRADUAL GLOW? Är inte den lika bra? Med vänlig hälsning, Linda

    • annica skriver:

      Hej Linda, roligt att du gillar bloggen : ))) Jag tog inte med några graduals i testet så det var anledningen. Den du nämner från Decleor är fantastiskt fin så ett mycket bra val om man vill ha lite färg bara! kram Annica

      • Elisabeth skriver:

        Hej!
        Ursäkta att jag bara hoppar in i er konversation här. 😉 Jag funderade också nämligen lite på Gradual Glow. Har nyss börjat använda den och har en fråga där. Om man skulle vilja, efterhand, gå över och få lite mer färg, borde jag välja en annan (typ BUS) eller kommer gradual glow allt eftersom ge mer färg?

        Tack för en super blogg!

        Med vänliga hälsningar,
        Elisabeth

        • annica skriver:

          Hej Elisabeth, Bra fråga du tar upp! Gradual Glow´s färg kan byggas upp men den når sin gräns och den färgen är inte jättemörk eller jättedjup. Vet att jag testade att lägga den varje dag i en vecka och man blir inte jättemörk. Kan därför inte jämföras med en vanlig BUS, som oftast ger en betydligt mörkare nyans. kram Annica

          kram Annica

  33. Cilla skriver:

    Hej!
    Jag provade flera gånger att komma fram till kundtjänst ikväll, fick dock så provar här istället. Min fråga gäller EA pros foundation. Jag har tidigare köpt Prioris foundation i färgen 5 av er. Finns det någon motsvarande färg i EA pros sortiment? Har för mig att nummer 1 i Priori motsv nr 2 i EA Pro osv och är utifrån det osäker på om det verkligen finns en bra färg som motsvarar den jag tidigare haft i Priori. Stort tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej igen Cilla, Nu har jag tittat och jämfört färgerna och det stämmer att man oftast behöver hoppa ett snäpp när man byter från Priori till EA Pros. Men jag skulle säga att den färg som stämmer bäst överens med nr 5 som du haft är nr 5 hos EA Pro faktiskt.

      kram Annica

    • annica skriver:

      Hej Cilla, Ska kolla imorgon på jobbet så jag återkommer. Kundtjänst har öppet till 21 och i enstaka fall så kan alla terapeuter var upptagna i telefon så att det blir kö. Vissa samtal är längre än andra. Otur skulle jag säga för sällan alla är upptagna samtidigt så att man får vänta : ) kram Annica

  34. Hanna skriver:

    Hej, jag använder Paulas Choice produkter som ni på skincity rekommenderat mig. Jag har nu gjort min tredje ansiktsbehandling hos en hudterapeut som använder endast Dermalogica i sina behandlingar. Efter den tredje ansiktsbehandlingen sa min hudterapeut att hon inte tycker att hon kan hjälpa mig pga att jag inte använder Dermalogica hemma, hon tyckte inte min hud blivit bättre samt att hon känner att vi får börja på noll varje gång. Annica, vad säger du om det här? Jag har ingen hudterapeut där jag bor som använder PC vad jag vet. Är det så viktigt att använda samma produkter hemma? Jag har nyligen haft semester och ätit en del som jag inte borde äta då min hud reagerar med blemmor och akne. Men jag måste ha hjälp av en hudterapeut för att få rent ordenligt då och då.

    • annica skriver:

      Hej, Ursäkta det var det otrevligaste jag hört. Tänk om jag skulle säga så till mina kunder. Näää jag kan inte hjälpa dig för att du inte har mina produkter. Det låter som att denne spelar martyr. Barnsligt, klart hon kan hjälpa dig med tips och råd om hur du kan gå vidare med din hud. Är det så illa som det låter så byt terapeut eller så byter du till Dermalogica om hon är tydligt kan lägga upp en bra plan. Känns det som att din hud är i obalans så är du alltid välkommen till SC för råd om hur du kan justera din rutin. Maila tjejerna på SC där får man alltid hjälp till en lösning. Sen påverkar kosten som du säger mycket så återgå till dina bättre rutiner så kommer förmodligen bara det hjälpa. kram Annica

  35. vad snygg bloggen har blivit!!!! Och vad nice att se detta för det är precis vad man vill se, live, på riktigt och bevis.

    • annica skriver:

      Hej Diana D, Taaaaaack, kände att det var dags för ett vår-lyft. Ville ha det mer cleant : ) Riktigt kul tycker jag med att se alla bus-produkter bredvid varandra. Tänk vad olika färg de ger. kram Annica

  36. Liselotte skriver:

    Jag har aldrig använt BUS men insett att jag verkligen inte bör sola (solskador från några Australien-resor lärde mig den hårda vägen!) Det jag funderar på är lite VAR i hudvårdrutinen BUS ska in? (gällande ansiktet alltså)

    • annica skriver:

      Hej Liselotte, Lite färg är inte dumt men solskador vill jag precis som du vara utan och då är BUS det bästa. Jag brukar lägga min på kvällen efter att jag smort in mig med min nattcreme. Vissa doftar ganska mycket så skönt att slippa ha med sig ev doft under dagen. kram Annica