Vinnare av biljetter till VIP-EVENT!

  • | Annica

Paula Begoun

TaDaaaaa!

Mina vänner…alltså vilka underbara motiveringar och så roligt att så många vill komma och träffa Paula, Bryan och oss på Skincity. Vi räknar dagarna tills eventet, ser så mycket fram emot att träffas.

Det var mega och extra svårt att dra vinnare. blev så rörd av era motiveringar att jag fällde en tår.. av gläde:). Känner mig hedrad att ha sådana underbara läsare. Jag har ialla fall tagit mig samman och dragit 5 vinnare. GRATTIS TILL ER OCH TACK ALLA SOM VARIT MED OCH TÄVLAT!

Här är vinnarna och motiveringarna.

CHRISTINA

Detta är ju den totala drömmen!! Gjorde hudtestet på Skinciys hemsida och blev rekommenderad PC:s produkter. Herregud vilket resultat de gav, min hud har aldrig sett så fin ut som nu. Som den totala hudnörden jag är har jag såklart kollat på ALLA PC:s yotube-klipp och lärt mig väldigt mycket. Att få besöka Skincitys lager skulle vara så otroligt inspirerande och spännande. Håller mina tummar och tår sååååå hårt och hoppas verkligen jag vinner! /Kramar Christina

LINA

Hej fina ni på Skincity!!
Hudvård hudvård hudvård jag bara älskar det! Lägger mycket tid pengar och engagemang på det, blir som en livsstil nästan. Och tänk att få träffa er alla och Paula. Rundvandring på lagret, de bilder jag sett får mig att tänka på himlen, och då den mest ljuvliga. Goodiebag – ja tack!!! Skulle just boka ett par dagar i vår underbara huvudstad och en av mina önskningar har länge varit att få besöka Skincity IRL. Det skulle betyda mycket för mig och jag skulle bli sååå glad.
Många Kramar från Lina och mina drygt 50 gulliga Kokeshi dockor.

ANNIE

Åh vad snälla ni är som tävlar ut biljetter till denna fantastiska upplevelse! Jag har sedan jag var 11 år haft otroligt jobbiga problem med acne i ansiktet, dekolletaget och på ryggen. Jag har gått till många läkare, ätit penicillin, använt alla starka receptbelagda krämer som finns och varje gång hoppats på det ska hjälpa mig. Jag har har haft foundation på mig varje dag sedan jag var 12 år, på sommaren och vintern, för att inte velat visa hur hemskt hy jag egentligen hade. Det enda jag alltid har velat är att kunna se mig själv osminkad i spegeln utan att må dåligt över det jag ser. Men idag, tack vare er, så kan jag det. NI är de som har hjälpt mig att få finare hy än vad jag någonsin haft! Tillsammans med hudtestet och rekommendationen jag fick, har jag med Paula’s Choice bättre hy än jag någonsin trodde var möjligt. Jag läst hennes böcker och Paula är en stor förebild då hon verkligen öppnat mina ögon för kosmetika och hur huden egentligen fingerar. Att träffa Paula och Bryan skulle verkligen vara en dröm som kom i uppfyllelse (hon är ju trots allt ”the cosmetic cop”) och det skulle verkligen även vara så kul att träffa er men framförallt tacka er för att ni gett mig en bättre självkänsla. Tack vare er och Paulas produkter kommer jag kunna ta studenten utan att behöva skämmas över min hy och gladeligen ställa upp på bilder med det bästa självförtroendet jag någonsin haft. Så tack, tävling eller ej så vill jag att ni ska veta att ni är bäst! Tack för det ni gör!

ANNA

Paula är min stora idol. Jag har använt hennes produkter i mer än 10 år och fått mina systrar och flera väninnor att gå över till PC. Jag köper aldrig en produkt i annat märke utan att konsultera hennes rekommendationer på beautypedia.com och har aldrig blivit besviken! Första åren var jag hänvisad till att handla via den amerikanska siten. När den europeiska siten öppnade handlade jag där. Förstå hur lycklig jag blev när SkinCity introducerade PC- jag handlar numera hos er och är supernöjd med er service!

MALIN

Men ååååh.. Jag vill, jag vill, jag vill.. Har sett många inbjudningar eftersom flera av mina Instagram”vänner” ska gå och jag kan lova att jag varit helt grön av avund och lite smått bitter (läs mycket, haha) eftersom jag inte ska få gå.. Så när jag fick syn på denna tävlingen ”sprang” jag in på bloggen och började knåpa på mitt inlägg.. Haha.. Jag skulle såå gärna vilja vinna en biljett för att
* Få möjligheten att se min version av himmelriket (=era lokaler och lager)..
* Få visa självaste Paula vilket underverk hennes Skin Revealing Body Lotion 10% AHA har gjort på mina ben, från att ha haft en hel del pigmenteringar och ojämn hudton och även hår som vuxit under huden har jag nu fått en mycket jämnare finare hudton.. Yeeey! 
* Få träffa er och alla andra liksinnade som kommer vara där, för en dag skulle man kunna få känna sig normal som halvt viger sitt liv åt fantastisk hudvård.. Haha..

Ååh denna tävlingen gjorde min dag, magen pirrar och jag är helt nervös.. Haha.. Nästan pinsamt att erkänna att jag blir så exalterad över möjligheten att vinna en biljett till detta fina event men det är sån jag är helt enkelt..

Vi kommer maila alla er som vunnit med mer information i veckan.

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 svar till “Vinnare av biljetter till VIP-EVENT!”

  • (18) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Olga skriver:

    Hej Annica, har serum från Babor och fundera köpa nattkräm Exuviance, kan jag använda dem samtidigt?
    Olga

  2. Känslig hy skriver:

    Hej, jag fick hem en ny creme från Elmis ”redness solution” den är lite tjockare i konsistensen än Murads ”correcting moisturizer” (redness serien) men jag gillar den. Nu är min rengöring från Murad (redness-serien) slut och funderar på om jag ska byta till elmis rengöring istället eftersom jag älskar deras lugnande mask (jag tänker ju att rengöringen borde vara lika bra som masken för min stressade, känsliga, blandhy). Vad är skillnaden på Murad rengöring ”redness therapy” och Elmis rengöring ”soothing chamomil cleansing” (det finns ju även en annan för känslig hy ”sensitive cleansing wash”)?

    Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Känslig hud! Båda rengöringarna är för en känslig hud men där är du nog redan med på noterna ; ) Murads är en löddrande cleanser medan Elemis är mer en rengöringscreme/mjölk. Elemis skulle jag säga är allra bäst om balansen på hudens yta rubbats. Vilken som just du gillar bäst vet man egentligen inte förrän du testat. Har du svarat fint på andra Elemisprodukter så hade jag testat den. Cleansing wash hade jag valt till en hud som är känslig men även blir blank. Jag hade röstat för Chamomil cleansing då den är lite som Lavender mask som har en diskret beskrivning men som levererar stort. kram Annica

      • Känslig hy skriver:

        Tack för svar. Jag varvar cremen från murad och elmis just nu. Jag tror jag köper hem elmis rengöring nu så får jag se hur den funkar. Jag hör av mig igen om nån vecka för mitt serum börjar oxå ta slut och då är ju frågan om jag ska byta märke där också eller inte 😉

  3. Johanna skriver:

    Grattis till alla vinnarna! Är inget Paula-fan i den bemärkelsen att jag skulle vilja träffa henne men att komma och kolla hur det ser ut på ert lager…. Lyllos vinnarna! Jag är iiiiinte avis 😉 Hoppas att det blir en toppendag för er alla.

    • annica skriver:

      Hej Johanna, Fint av dig att gratulera. Kanske blir fler event framöver så du får komma och kolla in oss : ) Det vore kul! kram Annica

  4. J skriver:

    Åh grattis!!
    Har haft jättefin hy tills jag fick för mig att byta produkter… Då uppstod finnar/bumps i pannan. För dessa har jag alltid använt basiron från Apoteket som har fungerat perfekt som nödlösning! Nu är alla bumps borta men huden i pannan är skrovlig, ungefär som ”tuppskinn” i strukturen. Ska på bal snart och huden är väldigt viktig för mig, jag vill stråla! Kan du snälla hjälpa mig så jag får njuta på min bal?

    Kram!

    • annica skriver:

      Hej J, Det låter helt klart som att du nu behöver fukt till huden för att återfå balansen. De får du genom att addera ett fuktserum under din creme. kram Annica

  5. Helen skriver:

    Grattis till vinnarna! Ska också på ert event! Längtar så! Nu till min fråga bästa primern och Foundation/mineralbas för extremt fet hy?

  6. Johanna skriver:

    Grattis till vinnarna!!
    Jag har en fråga, använder PC idag recovery serien och den har gjort fantastiska resultat för huden! Nu lugn och väldigt lite utbrott så det är underbart! Dock har jag lite små ärr/pigmenteringar som jag skulle vilja jobba med. Och även en liten pigmentering på läppen, vad kan användas där? Har testat scar reducing men tyckte inte att den hjälpte, har nu spanat in PC resist spot treatment..? men det var flera varianter, kan du rekommendera någon?
    Och så hoppas jag att läppglansen med sfp från PC kommer in snarast?!!
    Tack för en fantastisk blogg!

    • annica skriver:

      Hej Johanna, Jag hade helt klart testat Spot Treatment eftersom det är på ett mindre område. Att tänka på ed Scar reducing serumet är att det krävs kontinuerlig användning under längre tid. Lip glosset verkar dessvärre dröja ett tag,slut på fabrik så kommer först om några veckor. kram Annica

  7. wow grattis till alla vinnarna!!! <3

  8. Karin skriver:

    Åh massa grattis till vinnarna! (: