I London med Elemis!

  • | Annica

kväll elemis

woop woop idag befinner jag mig som ni säkert sett på mitt instagram i London. Älskar London. Alltså verkligen älskar. Tycker det är en grym stad allt finns, lätt att ta sig runt, en härlig själ och mycket mode, puls och jag allt.

elemis london

Idag tillbringar jag hela dagen i Elemis anda. Besök och möten på Elemis huvudkontor och avnjuta härlig behandling på Elemis helt nyrenoverade flagship spa!  Alltså det är så nytt så  det var osäker om det skulle vara klart till denna dag. Jag är den första från Sverige som får en behandling i detta nya fina SPA..wohoooo;). Jag ska rapportera allt till er i bilder och text  så ni vet inför ert nästa London besök. Elemis är grymt stort i England. Ett av Englans största och mest omtyckta professionella märken.

11 annica forsgren skincity.se

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “I London med Elemis!”

  • (10) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Denise skriver:

    Hej Annica!
    Och tack för en bra och läsvärd blogg.

    Jag tänkte höra med dig om du har några bra råd till min (hemska) hy.
    Jag är snart 22 år och har sedan ca 14 års ålder lidit av acne i ansikte, byst och rygg. Detta har sänkt självkänslan nåt hemskt och inte blir det bättre. Det värsta är så klart ansiktet, jag har en del acne + acne ärr. Min hy är även röd, torr, men samtidigt otroligt fet. Jag använder Foundation dagligen, skulle inte kunna tänka mig att gå utan de, dock har jag så fet hy så det blänker i hela ansiktet efter bara någon timme, och jag tar mer och mer puder för att dämpa det glansiga. Dock försvinner både Foundation och puder och det blir ”fläckar” istället. Jag har provat ett speciellt vitt puder och även någon sorts servett som ska ta bort de feta, men detta hjälper inte! Jag har provat ALLT, dagkrämer, nattkrämer, starka geler/tabletter, ja ALLT.

    Jag hoppas du kanske kan ha lösningen för min hy, jag skäms varenda dag. Alla går med fin hy och jag kommer med en hemskt, finnig och fet hy. Snälla, hjälp. Det skulle betyda allt.

    Kram från Denise

    • annica skriver:

      Hej Denise, Jag hjälper dig mer än gärna!!!! Provat allt, stämmer det ; ) Vill inte låta som en besservisser nu men jag tror nog att jag ska kunna leverera en hudvårdsrutin som får ordning på din hud. Behöver dock en rätt ställd analys av din hudtyp och balans. Får jag be dig att göra ett hudtest så har vi något att utgå från. Skriv att min kollega Elin ska göra ditt test så mailar jag den här informationen till henne, sedan stämmer hon av med mig om något skulle kännas oklart. Man kan aldrig lova att få bort alla acne men ett resultat på rätt väg kan jag i princip garantera. Dock behövs mer info som vi får via testet. Jan Marini eller Paulas Choice tror jag på till dig och att du följer ett program morgon och kväll i minst 3-6 månader.

      Till testet och bifoga gärna en bild: http://skincity.se/sv/skintest

      På återhörande! kram Annica

  2. Martina skriver:

    Hej Annica! Jag hoppas att allt är bra med dig och att du haft en lärorik och rolig resa! Jag skriver här till dig, för att jag har varit med om något jag för bara några månader sen aldrig trott var möjligt. Igår gick jag för första gången till jobbet utan smink. Eller nja, där ljuger jag, lite ögonbryn och mascara såklart, men helt utan foundation. Det är första gången sen jag var 14 år, som jag lämnade huset längre än att gå till brevlådan utan ett skyddande, täckande lager i ansiktet. Sen jag var 14 år har jag haft problem med akne, har provat i stort sätt allt som går att prova. Mått så otroligt dåligt över min hy, hela min högstadieperiod var jag mobbad pga av detta. Har aldrig känt mig bekväm i mig själv, när kompisar sovit över hos varandra har jag alltid varit hemma, rädd för att bli utskrattad utan smink. Har ätit tetralysal i så många omgångar, blev bättre i en månad, men alltid tillbaka värre än någonsin. Har fått utskrivet diverse krämer från hudläkare, till och med när jag hade en kräm som var som frätande på huden, jag var så röd och irriterad och det gjorde så fruktansvärt ont, förklarade läkaren att ”Det ska vara såhär. Det är bara att fortsätta.” Jag har ätit p-piller som skulle hjälpa, men inget hände. När läkaren sa att ”Sista utvägen är Roccutan. Det är det enda som kommer hjälpa dig.” Och jag, både nålrädd och har läst så många skräckhistorier om Roccutan var tveksam. När min läkare sa åt mig att ”Börjar du inte med det kommer din akne aldrig att bli bättre” fick jag någonstans nog. Kände att såhär ska det ju inte vara.
    Jag hittade din blogg, läste inlägg efter inlägg och kände att det finns hopp. Lärde mig att jag inte är min akne, att den inte styr mig. Gjorde ett hudvårdstest, och beställde hem allt ni rekommenderade. Inte med allt för höga förhoppningar, då jag blivit besviken så många gånger innan. Men utbrotten vart mindre, mindre röda, mindre smärtsamma. Ungefär 1.5 år efter att jag lagt min första beställning hos er var jag aknefri. Sen har jag haft problem med ärr, det hjälpte ni mig med genom er rekommendation. Jag fick perioral dermatit och var allmänt uppstressad och känslig i hyn, genom att jag envisades med att fortsätta använda samma produkter som när jag hade akne. Och då var du och dina fina kollegor där, och hjälpte mig förstå att huden förändras, och jag tog ett steg i taget med nya produkter. Idag har jag en rutin från Paulas choice ni rekommenderat mig. Trodde inte att min hy kunde bli bättre, och oj vad fel jag trodde. Och som sagt, igår var min första foundationfria dag ute sen jag var 14. Och det var inte bara att jag kände mig bekväm, jag kände mig snygg. Min kollega frågads igår ”Du har gjort något, har du ny foundation? Du riktigt strålar!” Och mitt svar var ”Nej, ingen foundation. Det är bara jag.”

    Jag är så otroligt tacksam för allt du och dina kollegor gjort för mig. Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna uttrycka det i ord. Önskar att jag kunde ge er alla en sån bamsekram och blommor och allt ni önskar! Ni är så begåvade, och vänliga och ni bryr er. Det är största skillnaden mellan er och alla andra. Ni vill inte bara sälja. Ni bryr er om era kunder, ni vill rekommendera det bästa, ni vill alla era kunder väl. Det kan man inte säga om många idag. Jag är så tacksam att jag hittade er för ett par år sen. Tack, tack, tack! Jag kommer fortsätta min hudvårdsresa med er. Ni har gett mig resultat jag som 14-åring inte ens kunnat föreställa mig i min vildaste fantasi.
    Stoooor bamsekram till er alla!!
    (Förlåt för min väldigt långa text!)

    • annica skriver:

      Hej igen Martina, Har mailat dig personligen som du redan vet. Jag kände liksom att jag behövde ta alla mina känslor på sidan av ; ) Det är helt fantastiskt att du fått göra en sån resa och att jag och Skincity har fått vara en del av den. När än du behöver vår hjälp, för så är det huden förändras och i takt med det behöver man justera sin rutin, då vet du vart vi finns! Är såååååå glaaaaad för din skull!!!! STOR KRAM och på återhörade Martina!

      Annica

  3. Lotta skriver:

    Cannot wait to hear all about it!! Jag älskar London och England, efter att jag pluggade där och ofta åkte mellan Oxford och London då, så den staden ligger mig mycket varmt om hjärtat!
    Och det är vad Elemis också gör! De är riktigt duktiga engelsmännen på sitt spamärke number 1!
    Jag ser fram emot att du berättar allt roligt från Elemis, London och hela din upplevelse!
    Kram, Lotta

  4. Emelie skriver:

    Hej!

    Jag har en liten fråga. Min hy är i grund och botten röd, kan möjligtvis ha rocacea. Har lätt att få eksem, atopisk hy. Hade som yngre problem med finnar och har fortfarande lätt att få det såfort jag använder produkter med mineralolja t ex. Det enda jag inte får finnar av är faktiskt body shops aloevera-serie. Men så testade jag La roche posay CC-cream, vars täckning jag älskade!! brukar aldrig gå ut utan mitt id-smink annars, men här räckte denna cremen. MEN efter bara några dar kom finnarna. Har du nåt tips på en bra cc-cream, men som inte ger upphov till finnar? /Emelie

  5. Yvonne skriver:

    Hälsa London!!
    Själv ska jag gå till brevlådan och fiska upp ett paket från Skin City. Det är också lycka!