It´s all about the Glaaaaazzzzeee..

  • | Annica

Blush glaze by terry

Jag har tjatat om By Terrys Glaze hela våren och vet ni.. jag tänker inte sluta.. nej, aldrig någonsin faktiskt…kommer tjata än mer då jag bara älskar dem mer å mer:)

IMG_0689

Min första favorit blev Frozen Petal. Fortfarande en favorit men jag har utökat mitt behov av dessa oemotståndliga skapelser och tog med mig alla när jag var på Kreta för att testa vidare och även variera beroende på humör, kläder och makeup i övrigt. Mina främsta sommar favoriter blir dock de andra tre även om alla är to die for!

Flower Sorbet som är lite mer orange i tonen är utomordentligt snygg när man vill ha en varmare  känsla.

by terry blush glaze

IMG_0694

När jag applicerar mina Glaze så tar jag lite ut bukten och applicerar ut lite på handryggen och sen tar jag från handryggen lite i taget och med LÄTT hand applicerar ut på kindbenen.

Rose Melba tar jag när jag vill ha en lite mer krispigt daggig nyponfräsch look då den är lätt rosa och ger ett härligt friskt utseende.

IMG_0697

Ice Dream är multi Glazen som kan kombineras till alla rouge färger. Ice Dream har jag under ögonbrynen och duttar på för lyster ovanför rougen och lite ut mot tinningarna. Så snygg. SÅ snygg så man dör och ger PRECIS den rätta GLOW man vill ha på huden.

IMG_0696

I och med att de alla är transparenta och har en mjuk gel konsistens blir de alla otroligt krispigt fräscha och naturliga på huden. De känns så moderna på huden.. så nice att inte ha puder som rouge. I början kan det ta lite träning att applicera rouget så det blir jämt. Men sprid ut det först på din handrygg och applicera med lätt, lätt hand.
IMG_0688

IMG_0702

summer drink

Denna härliga sommar drink påminner om frozen petal i färgen;)

 

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

39 svar till “It´s all about the Glaaaaazzzzeee..”

  • (39) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Birgitta skriver:

    Hej Annica!
    Så fina små burkar. Dessa har inte lockat särskilt mycket fram tills nu. Lite nyfiken på rose melba men så dålig på att över huvudtaget använda rouge. Är det en bra färg att börja med? Ute efter att just få lite färg till att börja med. I övrigt så undrar jag vad du tycker om sensais solskydd? Funderar på dessa inför en kommande resa till Cypern

    • annica skriver:

      Hej Birgitta, Sensais solskydd är ett MYCKET bra val! Har man en gång testat dem så är man fast. De ligger lite högre i pris men så är de faaaaantastiska i alla aspekter. Extremt vårdande, sköna, härligt doftande mmmmmhh.

      Glazerna är härliga och de är inte svåra att applicera. Välj den som färgmässigt tilltalar dig mest, rose melba är jättefin.

      kram Annica

  2. maria skriver:

    Hej Annica,

    Nu blir jag ju sjukt sugen på att köpa en glace 🙂
    Tycker dock de är jättesvårt med vilken färg man ska använda.
    Skulle du inte kunna lägga upp bilder på hur de olika nyanserna ser ut på? 🙂

    Så svårt när man ser dem såhär..

  3. Natalie skriver:

    Oh intressant!
    PTR hade ju SPF i puderform, har det utgått? Vet du om det kommer någon ny? Kram

  4. Nadja skriver:

    Erbjudande på PC:)

  5. Lotta skriver:

    Åh dessa glaze är ju bara för ljuvliga, håller helt med dig! Använder de olika färgerna efter humör, helt perfekt i sommar! Men till hösten får vi se hur det känns, om jag går tillbaks till puderrouge då eller inte kan låta bli dessa! 🙂
    Ha det ljuvligt där du är!
    Kram Lotta

  6. Maria skriver:

    Jag gillar Sensais solpuder nr 01. Är Babors likvärdigt? Vad är skillnaden på dem? Finns det bara i en nyans? Gillar ljusa utan en massa glitter.
    JM’s bioglycolic bioclear som nu är en knasig pipett på, blir kladdigt, meckigt och känns inte hygieniskt alls. Vet du varför de bytt? Kan ni påverka det om vi konsumenter inte gillar den?

    • annica skriver:

      Hej Maria, anledningen till att de bytt förpackning beror förmodligen på att pumparna just på Bioclear kunde haka upp sig. Ska hälsa dem från dig, absolut!

      Sensai solpuder är så himla fint och de tär Babors med men det är betydligt mer glittrigt. Eftersom du inte gillar glitter så hade jag stått fast vid Sensais magiska ask.

      kram Annica

      • Sofia E skriver:

        Ja, faktiskt! Det blir lite kletigt och kladdigt med pipetten…tycker jag också! Fungerade ändå bättre innan! 🙂 /Sofia

  7. Domi skriver:

    Hej Annica!

    Jag har börjat använda Biodrogas MD enzympeeling pulver och är jättenöjd. Den fungerar utmärkt mot stora porer, orenheter och yttorrhet samtidigt som den är mild.
    MEN kan jag använda den när ansiktet är i solen? Jag solar väldigt sällan aktivit med vistas ofta i bl a södra Frankrike pga vattensporter. Då utsätts jag för stark sol i 1-3 timmar per dag. Jag använder alltid spf 50 i flera lager i ansiktet. Jag använder peelingen ca 2-4 gånger i veckan lite efter behov.
    Kan jag fortsätta att använda peelingen? Blir huden känsligare för sol?
    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Domi, Produkten som du gillar och JAG MED för den delen är en utmärkt sommarprodukt. Gör inte huden solkänslig men överpeela inte hur som helst. Sommar tid så räcker 2ggr/v. Kul att du hittat en favorit!

      kram Annica

  8. Th skriver:

    Hej! Min hy blir väldigt fet och glansig under dagen. Jag använder just nu produkter från excuviance, rengöring, ansiktsvatten och dagcreme. Jag har testat att bara rengöra på kvällen för att inte torka ut huden för mycket, att rengöra både morgon och kväll och även att rengöra på kvällen men även smörja in med dagcreme på morgonen. Eftersom det ibland känns som att hyn är för torr. Finns det någon produkt jag kan använda för att bli av med det här problemet? Känns inte kul att behöva ”torka av” ansiktet några gånger om dagen.

    • annica skriver:

      Hej Th, Med rätt produkter så ska du inte behöva vara så fet i din hud. Behöver dock veta exakt vilka produkter du använder för att kunna ge dig mer specifika råd. Återkom gärna med den infon! Med rätt produkter så är det rengöring morgon och kväll som är det bästa följt av att man återfuktar med en creme. Rekommenderar inte att du tvättar men sen inte återfuktar. Det kommer bara förvirrar din hud.

      kram Annica

  9. Victoria skriver:

    En snabb fråga, är 22 år och har tidigare använt mig av Paula’s Choice Skin Perfecting 8% AHA Gel som nu har utgått och undrar vad jag kan använda som exfoliering istället?

    Mvh
    Victoria!

  10. Millis skriver:

    Hej 🙂

    Jag funderar på att köpa Beaute Pacifiques solskydd för kroppen i SPF 30. Velar lite för jag blir så osäker över vilket som är ett riktigt bra solskydd. Läste en artikel om zinkoxid i solskydd och där nämndes det som ett icke tillåtet innehåll i solskydd.
    Stämmer det verkligen eller har jag missförstått det?
    Beaute Pacifique solskydd verkar jättebra på alla andra sätt

    En annan fråga. Jag blir ganska glansig i huden under dagen. Glansen ligger över hela ansiktet och man blir oljlig på fingrarna om man tar på pannan.
    Jag använder Exuviance för torr hy, har varit hos två hudterapeuter som båda sagt att jag är torr i hyn.
    Har lagt till Serum Paradoxe nu under min dag och nattkräm istället för Vespera. Behöver jag ändra något i min rutin?
    Finns det något jag kanske gör fel?
    Under natten blir inte huden fet utan endast under dagen
    Vänlig hälsning
    Millis

  11. Känslig hy skriver:

    Hej hej,
    Jag har nog börjat få en bra rutin på min hud med att minska porer och få mer jämn hudton (äntligen). Men jag känner att min créme från elemis ”daily redness solution”, inte ger tillräckligt med fukt. Men jag tycker den gör ett för bra jobb ändå för att bytas ut. Kan man man återfuktar huden så pass mycket med serum så jag kan behålla min créme och bara byta serum? Serumet jag använder nu är paulas choice ”skin recovery super antioxidant concentrate serum” och du nämnde nån gång ett annat från samma serie som var mer återfuktande men det kanske finns ett som är ännu bättre? Flera kvällar i veckan dränker jag huden i oilless oil och dermalogoca fuktmask. Idag (peelade huden igårkväll) fick jag smyga på med Murads créme från redness-serien för det känns som att den går mer in i huden och återfuktar. Har du en bra lösning till mig hur jag ska fortsätta?
    Kram

  12. charlotte skriver:

    Hejsan Annica 🙂 Det hade varit kul om du hade velat visar ett filmklipp hur du gör när du applicerar By Terrys Glace och hur du fördela ut krämen på kinderna.
    Vilka härliga färger det är på dessa rouge 🙂
    Det verka lite svårt, men med lite övning kan det nog fungerar.
    Mestadels är man van med att använda vanligt puder rouge.
    Med vänlig hälsning
    Charlotte

    By Terrys Glace

    • annica skriver:

      Hej Charlotte, det är inte svårt. Dutta ut på handen och dutta, stryk ut den på kindbenens högsta punkt. Vet att många är livrädda för cremerouger men det är som med ett vanligt rouge. Man behöver börja med lite lite sedan gör man det i sömnen. Desas är lättapplicerade dessutom. TESTA du behöver inte min film, I promise ; )

      kram Annica

  13. Johanna skriver:

    Har rose melba och flower sorbet. Trodde inte att jag skulle passa i den orangea men bestämde mig för att köpa en ändå och Oh. My. God. var snygg den är. Perfekt somrig. Tror faktiskt att den passar alla (brukar få höra att jag är en kall hudton men då borde jag ju inte passa i orange, eller?) Den piggar upp ansiktet som tusan. Passar dessutom perfekt till Hyaluronic Sheer Rouge Mango Tango-läppstiftet 🙂
    Håller med om konsistensen, det blir så otroligt fint på huden. Den här gör det roligt att sminka sig, jag blir glad av att öppna burken för att det är så fina färger.

    • annica skriver:

      Hej Johanna, Visst är det så att den passar alla. By Terry måste kännas sig grymt nöjda över sina små burkar. Blir superglad av att höra att du är så nöjd med dina köp. Vackra på, i burk…nästan så man vill äta dem : )

      kram Annica

  14. maria skriver:

    Hej Annica.
    Har bestämt mig för att övergå till naturliga/ekologiska produkter
    Har tittat på Cicamed, Neals Yard samt Åkerberg men undrar vilka som passar mig bäst. Är drygt 40 med normal/ torr med yttorr hud, linjer i panna och runt ögon och mun. Har aldrig haft problem med hyn förutom I vintras då jag för första gången blev torr och känslig runt ögonen.
    Vill ha effektiva produkter för linjerna, det mörka under ögonen samt ge lyster, vilka produkter från de olika märkena ovan eller andra som du känner till rekommenderar du?
    Tacksam för svar //Maria

  15. Gos skriver:

    Hej. Har en dotter på 11 år som jag tror börjar bli dags för rengöringskräm/gel. Hon har inga finnar eller pormaskar ännu men de gånger hon tvättar ansiktet vore det bättre med riktig produkt istället för tvål. Hon har väldigt känslig hy ( så det måste vara milt). Tips? Eller ska jag vänta tills hon börjar få plitor?

  16. Hanna Björklund skriver:

    Hej Annica! Har en fråga av helt annat slag än innehållet i inlägget ovan, men ville försäkra mig om att du ser min fråga. Hoppas det är okej! Kommer med lite bakgrundsinfo nedan, förlåt att det blir långt, men har funderat länge på att skriva till dig så det blir mycket:

    Är 27 år. Sommaren är den jobbigaste perioden för mig med yttorr blandhy (kombinerad/torr som lätt blir blank) med enstaka acneutslag – har mest stora porer och kvisslor. Huden hamnar i uppror – den blir stressad (spänner) och känns tilltäppt under varma sommardagar – när jag har fuktkräm på. Känns som värme, sol + fuktkräm inte går för min hud överhuvudtaget på sommaren. För mig är det primära målet att behandla yttorrheten så just nu har jag börjat rikta in mig på fuktserum och en lätt fuktkräm enligt råd som jag läst tidigare någonstans på Skincity. Hittar dock inte helt rätt vad gäller ”lätt, men väldigt återfuktande” hudvård. Den bästa hudvård jag testat hittills är Carita och jag har deras Ideal Hydration fuktserum (gillar starkt) samt deras ansiktsvatten Lagoon Water (härligt fräscht!) samt fuktkräm Carita Powder Emulsion, mest utifrån att jag själv blev nyfiken på produkterna en gång i tiden, inte vad en hudterapeut föreslog. Har varit en kärlekshistoria delvis. Älskar Caritas förmåga att få huden att känna sig återfuktad – men ändå känner jag nu när sommarvärmen kommer att min hud börjar slå bakut med hud som spänner (inte solbränna, ska noteras!), yttorra partier och fler finnar. Uppfattar min hy som reaktiv, inte känslig. Nu till mina frågor:

    1. Varför reagerar min hud som den gör? Vad kan vara orsaken? Hur ska jag tänka kring min hudvård sommartid?
    2. Finns det någon ännu bättre fuktkräm eller fuktserum från annat märke som slår Carita och passar mina behov, som du kan rekommendera nu under sommaren? Budget, mellan, lyx spelar ingen roll.
    3. Eller: Finns det en annan serie inom Carita som kan passa mig bättre överlag?
    4. Andra hudvårdsprodukter nu under sommaren som kan passa mina behov, t.ex. enzympeeling, ansiktsmask, solskydd?
    5. Kan du tänka dig skriva ett helt inlägg om hur vi med reaktiv hy ska behandla vår hy under sommaren?

    • annica skriver:

      Hej Hanna, Caritas fuktserie är verkligen något extra. Bra att du påminde mig om den, det får nog bli ett fuktserum eller en creme därifrån nu i sommar. Jag kan absolut ta till mig om att skriva om reaktiv hud dock kan man reagera på olika saker och ändå ha olika behov. Eftersom din hud stramar så tror jag att den skulle må bra av att bara byta rengöring och creme. Vilken rengöring har du nu?

      Att peela och lägga masker är super. Jag hade testat den här masken och peelingen. Sov gärna med masken 3 kvällar på raken, bara det kan få din hud på fötter:

      http://skincity.se/sv/product/4054/rodial-super-acids-x-treme-acid-rush-peel

      http://skincity.se/sv/product/2170/rodial-dragons-blood-hyaluronic-mask

      Anledningen till att huden reagerar kan beror på väderomväxling, stress, hormoner..mmm Med dessa förändringar kan huden ändras och då behöver man justera sin rutin. Att huden stramar tyder på låg fukthalt i huden, det gör även att bakterier trivs bättre så det måste vi få kontroll över.

      Återkom om rengöring så ska jag tipsa om rengöring, serum och creme också : )

      kram Annica