Midsommar i gult och blått

  • | Annica

annica forsgren , midsommar

Hoppas ni alla hade en härlig midsommar. Jag är en sån som flyr stora midsommar tillställningar och älskar att fira bara med mina närmaste. Inte det att jag inte gillar fest, älskar fester och roliga tillställningar och tycker verkligen man ska ta varje tillfälle i akt att fira saker med en fest:). Har dock alltid haft lite svårt för nyår, midsommar å sånt när det ska hetsas flera månader innan med  frågor som vad ska ni göra på midsommar? Vad händer på nyår etc. haha lite fånigt men det får mig att inte vilja haka på, på något utan bara  hänga med familjen och hemma. Denna midsommar gick jag all in på att hedra vårt vackra land Sverige. Även om det finfinaste vädret uteblev så tycker jag Sverige är värt att hyllas. Min hyllning blev en helgul klänning ( fick värma mig lite med en gul å vit stickad tröja:) och till detta kobolt blå mascara.

By terry mascara

Alltså blått är det nya svart när det kommer till mascara.. det bara kokar i luften när man säger blå mascara….. känner ni vibrationerna.. Jag lovar er ni kommer få se mer av detta i sommar/höst. Att matcha den blå mascaran till bronzig ögonskugga är dessutom BRUTALT snyggt. Denna är från by terry!

Det behöver inte se vågat och extremt ut.. så här blev det på mig.. det fick bara mina ögon att ”poppa” lite mer.

IMG_1150 IMG_1149 IMG_1148 IMG_1147 IMG_1129 IMG_1126

mys med golden retriever Mys med min lilla vegas!
Sverige gult och blått

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 svar till “Midsommar i gult och blått”

  • (9) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Hanna skriver:

    Hej, har använt en ny hudvårdserie i drygt två månader nu och har inte sett någon förbättring. Jag har problem med akne runt munnen och den förvärrades när jag började med de nya produkterna. Alltså ingen förbättring utan en förvärring. Ska man fortsätta med produkterna eller har jag testat produkterna tillräckligt och ska testa något annat?

    • annica skriver:

      Hej Hanna, Generellt så skulle jag säga att man ska ge ett märke 3-6 månader innan man byter. Jag skulle dock behöva lite mer info om exakt vad du använder och hur du upplever huden i övrigt. Är den i balans bortsett från acnen eller känns den torr eller fet? P-piller och andra mediciner kan ockås påverka huden, liksom stress och kost. Is i magen är mitt favorituttryck och det är inte helt ovanligt att man efter 4 månader ser effekt. Byter man märke hela tiden så ger man inte huden en ärlig chans och man får lite börja från noll.

      kram Annica

  2. Linnea skriver:

    Väldigt snyggt! Har aldrig vågat blått men borde kanske testa 🙂

    • annica skriver:

      Hej Linnea, testa vett ja´! Man behöver inte lägga på hela fransarna om man inte vill. Lite ytterst på topparna är jättefint, det gör att man bara anar färgen lite, lite.

      kram Annica

  3. Madeleine skriver:

    Hej och tack för en härlig blogg!
    Jag har precis investerat i mitt första Transdermaserum, det blev R efter rekommendation. Jag är 36 år, stora porer i t-zonen med gamla acneärr. Numera poppar det upp finnar i samband med mens, mest runt hakan och käken. Funderar på hur Transderma R bäst används. Kan det kombineras med syramärken, typ Dermaceutic, eller bör jag bara kombinera med fukt, typ Dermalogica eller Medik8 (dagkräm rich spf o nattkräm)? Jag är lite sugen på att prova Murads C-vitaminserie, men vad ska jag ha på natten då? Ska jag ha Tranderma både dag o natt? Kan tilläggas att jag kan bli yttorr och att Exuviance inte funkar alls på mig längre!tack på förhand! Med vänlig hälsning, Madeleine

    Svara

    • annica skriver:

      Hej Madeleine, Grattis Trandserma är sååå bra! Serumet kan användas med vilka andra serier som helst. Hur vida du ska ha den morgon och kväll får du nästan testa dig fram. Jag gillar främst att ha den på dagen då den ger direkt lyster. Räcker den som serum till natten dvs att du inte behöver ett mer fuktgivande serum då så varför inte. Serumet har fina antibakteriella egenskaper som passar din hud. Känns det för lätt till natten så välj ett annat serum då.

      Om du ska lägga till Murads serie blir lite svårt att svara på. Rent spontant tänker jag att du kanske inte ska blanda in fler märken om huden trilskas med dig. Transderma C har dessutom hög halt med c-vitamin så det kommer garanterat ge din hud en kick.

      kram Annica

  4. Skincares skriver:

    Supersnyggt på dig med blå mascara. Den såg inte så lysande kornblå ut som jag vill minnas att många hade på 80talet. Vad tror du om blå mascara på gröna ögon? Ser man inte halvdöd ut då?

    • Johanna skriver:

      Du kommer inte att se halvdöd med blå mascara men Purple Success eller Mystic Orchid kommer att få fram det gröna i dina ögon bättre, eftersom det är mer röda pigment i dom och rött är kontrast till grönt på färghjulet. Så blå funkar men lila eller burgundy ger mer wow-effekt.

      • annica skriver:

        Hej Johanna, Tack för tips det stämmer. Jag kan dock inte slita mig från min blå då blått är en av mina favoritfärger. Har det mer än gärna på fransarna till sommaren : )

        kram Annica