Mot Kreta!

  • | Annica

IMG_7499

Wiihoooha! Skolavslutning avklarad och nu sitter jag på planet till Kreta och underbara Ocean Beach club. Ett ställe jag och min familj åkte till förra året precis samma tid och tyckte det var så bra. I år åker vi igen med ett härligt gäng kompisar. Ska bli så mysigt!

IMG_7122

Ocean beach club Kreta

Om jag ska vara i solen? Ja det ska jag. Men med skydd och med måtta. Om jag ska ta ett  gott glas kallt vin i solnedgången? Ja det ska jag minsann;).

Bjuder på några härliga bilder från detta hörliga ställe från förra året.. återkommer med fler från i år. Kan varmt rekommendera detta hotel för familjer med barn som vill ha en toppen semester för både kidsen och föräldrarna. Lugnt och skönt och samtidigt kul för kidsen.

IMG_7220

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 svar till “Mot Kreta!”

  • (19) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Charlotte skriver:

    Hej igen 🙂
    Ursäkta, den vattenavstötande foundation är visst från Sensai och inte Carita , jag skrev visst fel 🙂

  2. charlotte skriver:

    Hejsan Annica, Jag undrar vilken nyans du har på Caritas foundation, den dom du använder under semestern. Kul och att du dela med dig av olika förslag/solprodukter som är bra att använda under solsemestern.
    Ha en fortsatt härlig och skön semester 🙂

    • annica skriver:

      Hej Charlotte, solsemestern är snart över, strax sitter jag på planet hem och det har verkligen varit fantastiskt! Pudret är från Sensai och jag har färgen 01. Lätt eller TUNGT beroendeframkallande produkt : )))

      kram och trevlig midsommar!

      Annica

  3. Mona skriver:

    Gärna fakta om retinol och produkter:)

  4. Lina skriver:

    Snällaaaa skriv om retinol som du gjorde med bha och aha inlägget
    Förvirrad vet inte ska jag eller inte använda det eller ifall man kan använda både bra och aha och retinol

    Pleassssee mer info

    Tack

    • annica skriver:

      Hej Lina, Retinol is the shit! Bra för mycket och främst anti age och för att motverka acne. Beroende på vilken produkt man väljer så passar de olika hudtyper. Konsulterar gärna inför ett ev köp så att det blir rätt. Att tänka på är att Retinol gör huden ljuskänslig så man ska undvika att sola aktivt när man behandlar huden med ingrediensen. Ska se om det kan bli en avhandling i ämnet framöver : ) Tack för ditt tips!

      kram Annica

  5. A skriver:

    Hej Annica!

    Jag undrar hur SPF fungerar, kan man fortfarande bli brun om man använder spf 30/ 50? Eller kan man bara bli brun om man använder sig av sololja utan spf? Tacksam för svar! 🙂

    • annica skriver:

      Hej A, Sololja utan spf borde förbjudas. Det kommer göra att du bränner din hud och med det får man solskador, pigmenteringar och en åldrad hud i förtid. I värsta fall så kan man få hudcancer. Hårda ord men det är verkligheten. Man blir absolut brun med spf 30 eller 50 men det tar lite längre tid. Du bibehåller dock din hud i bästa skick och så minimerar du riskerna för skadad hud. Kör på spf 30 i sommar och så investerar du i en brun utan sol om du gillar att vara brun. Lägg den var 3:e kväll till en början. Sedan kommer du märka att du får färg trots din spf.

      kram och lycka till! Annica

  6. Linnea Ivarsson skriver:

    Hoppas på en trevlig semester, jag har en fråga angående vilket märke du tror skulle passa min hud, jag är torr i huden så att det stramar lite, keratosis pilaris på kinderna, blir lite blank i zonen men mitt största problem är att jag känner mig torr och keratosis pilarisen på kinderna. Jag känner mig mycket sensitiv just nu i huden. Jag är 22 år. Och känner att jag vill hitta något som fungerar.

    Hälsningar Linnea

  7. Jenny skriver:

    Härligt! Ha en jätteskön semester 🙂

    Får man göra ett ”önskeninlägg” till när du är tillbaka från semestern? För i så fall skulle jag få vilja veta mer om Retinol.

    Det dyker upp hela tiden som ett väldigt verkningsfullt ämne. Men vågar jag som har känslig hud ge mig på det? Jag har en del acneärr, lite ojämn hudfärg, stora porer och rynkor framför allt kring ögonen som jag vill få bukt med. Vore intressant att veta mer om det och vad man ska välja för produkt. Jag har nu mest Paulas Choice själv, men är så klart öppen för andra märken också 🙂

    Ha det gott på Kreta!

  8. Diana (La Madre) skriver:

    wow vad fint, galet fint. 😀 Ha en suuuperfin semester.

  9. Carina skriver:

    Det är ett underbart ställe. Mysig by och härliga bad. Har varit där många gånger Önkar er en skön semester, kram

    • annica skriver:

      Hej Carina, Vad kul att du också varit här, då vet du hur härligt det är av. Idag står avkoppling och bad på schemat : )

      kram Annica

  10. Sanna skriver:

    SommarlovÖnskar er en riktigt trevligt semester-Njut om värmen,familjen och vänner. Kram Sanna

    • annica skriver:

      Hej Sanna, tusen tack!!!! Vi njuter som bara den. Önskar dig en fantastisk sommar med, hoppas det är dags för semester för dig med snart.

      kram Annica