Sista dagen att tävla om produkter!

  • | Annica

Vinn hudvård

Idag mina vänner är det sista dagen att tävla om dessa produkter! Vill ni vara med och tävla om detta fina kit? Jag lottar ut 4 st kit. KLICKA HÄR för att komma till tävlingen!  Tävlingen pågår till ikväll kl 24.00.

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 svar till “Sista dagen att tävla om produkter!”

  • (7) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Charlotte skriver:

    Om jag hamnade på en öde ö skulle jag vilja ha med mig Maria åkerbergs ansiktskräm face dream. Finns det något värre än ett torrt ansikte? Tycker att din nya hemsida är mycket fräschare nu än innan. Följer dig slaviskt! 🙂

  2. jessica skriver:

    Jag skulle ta med mig bliss labs 99.0 för att den är bara så bra ! Jag skulle bli så himla lycklig om jag vann detta kit. Perfekt inför min resa till Kreta om 3 veckor 🙂 din bloggs layout är elegant o fin! Precis som du hihi. Kramar Jessica

  3. Mimmi skriver:

    Hej Annica!

    Min extramamma (48 år) har plötsligt börjat få utslag av antingen schampoo eller krämerna hon använder i ansiktet, och jag vill försöka hjälpa henne att reda ut var det kan vara. Hon använder en ansiktskräm med den här innehållsförteckningen:

    Aqua/Water, Glycerin, Alcohol Denat., Phenyl Trimethicone, Isononyl Isononanoate, Nylon-66, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Sodium Hydroxide, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Cl42090 /Blue 1, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Isohexadecane, Silica(Nano)/Silica, Sodium Polyacrylate, Perlite, Poloxamer 338, Disodium Edta, Capryloyl Salicylic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Polysorbate 80, Parfum/Fragrance.

    Vet du om det finns något där som kan vara irriterande för hyn? Eller som det är vanligt att man reagerar på?

    Hon får som röda utslag som liknar plitor. ”Kontaktnässelutslag” säger läkaren.

    Skulle vara väldigt tacksam för svar!

    • annica skriver:

      Hej Mimmi, Vad trist för henne….dock svårt att avgöra vad hon reagerat på då man faktiskt kan vara allergisk mot precis vad som helst. Även lugnande, vårdande ingredienser som för någon annan lugnar huden. Vad är det för produkt? Tänker att syrorna kan ha givit henne irritation om hon är känslig. De är de som benämns som Acid. Vad hon kan göra är att kolla upp det hos en läkare. Hoppas att hon redan blivit bättre : )

      kram Annica

  4. Th skriver:

    Hej Annica! Jag vänder mig åter till dig, eftersom du är superduktig på vad du gör och ger alltid bästa service!
    Jag undrar vad man kan göra åt akne som vuxen. Jag äter bra, rör på mig, använder bra hudvård men ändå försvinner det aldrig. Ibland känns det som att det styrs av hormonerna men ibland är finnarna där hela tiden. Jag använder nu gentle cleanser, toning lotion och sheer refining fluid från exuviance.
    Kan man få kontroll på problemet med hjälp av hudvårdsprodukter?

    • annica skriver:

      Hej Th, man kan absolut få kontroll över det med rätt hudvård. Det ser jag bevis på dagligen och det är ett underbart kvitto för mig som hudterapeut. Det som kan vara lite knepigt är dock att hitta din perfekta lösning. Det finns många bra lösningar men samma ”recept” passar inte alla. Har du kört Exuviance nu ett tag utan mer resultat så hade jag testat tex Paulas Choice. Oj, vad många SC hjälpt med den serien den sista tiden. Två kollegor på jobbet har haft envis hormonell/stressrelaterade plitor och nu är de kvitt besvären efter en kur med Pauls Choice och fortsatt underhåll. Kanske är det även den serien som kan hjälpa dig. Vill du få vidare rekommendation så gör ett hudtest och sen hälsar du från mig i fältet där du kan lämna en kommentar så kan jag ta mig en kik : )

      Kost som du säger är också viktigt. Socker och snabba kolhydrater är många superkänsliga för och det kan rent krasst göda acnebakterien i huden. Likaså mejeriprodukter kan för vissa trigga acne. Sen har vi mediciner så som p-piller, det är inte helt ovanligt att kvinnor är helt ovetandes om att vissa sorter faktiskt kan ge finnar som bieffekt… ämnet är stort men jag anser ABSOLUT att rätt hudvård kan hjälpa dig.

      Till hudtestet: http://skincity.se/sv/skintest

      kram Annica

      • Th skriver:

        Tack för svar! 🙂 jag har testat att utesluta socker ur kosten och äter alltid väldigt näringsrikt och inte mkt kött, men det ger inget resultat och jag vill inte heller behöva gå på någon diet.
        Har använt exuviance i 2-3 månader nu och det har inte gett någon förändring på finnarna även om hyn allmänt mår bra av det. Skulle helst inte vilja byta märke, då det kostar en del och jag har hälften kvar. Men läste inlägget om tjejen som började med PC och såg resultat efter två veckor. Jag har precis som henne finnar på hals och käkar, så jag prövar gärna om du tror på förändring. Ska göra hudtestet och se vad jag får för svar 🙂