Vinnarna av lyxserumen!

  • | Annica

la prairie

Då var tävligen avslutad och sååå himla roligt att så många var med och tävlade och delade med sig av sina tips å tricks.  Här kommer 4 värdiga vinnare. Stort Grattis till er och till er andra Stort tack för era bidrag!

 

Ni som vunnit. Maila ert namn, adress och mobilnummer till Skincity.se så skickar vi er vinst! 🙂

Vinnare av Transderma A 

Kimberley

Det hade vart en dröm att få vinna Transderma A . Pignemteringarna är oändliga på mig efter graviditeterna men också långa perioder med behandling i form av antibiotila och starka krämer för min acne. Visar mig inte utanför dörren utan SPF och något som skyddar solen ifrån att träffa mitt ansikte eller kropp trots att jag ÄLSKAR solen. Att drabbas av acne tar mycket från en msk.

Det krävs en del att få fram lyster på en acne hud men det jag tycker är allra bäst är att ta ett pump av clarins instans light radiance boosting compelxion base i dagkräm en eller i foundation. Det ger ordentligt med lyster. Även biodrogas skin booster intense moisture serum som är det som räddat min hud många ggr när det mot dåligt.

Även att förlänga sommaren med lite bronze gör att man får mycket lyster.

Elisabeth

Jag vill vinna Transderma A till min mamma som är ledsen för dem fick veta att deras labrador har blodcancer igår. Mamma har mycket solskador i ansiktet i form av pigmentfläckar och lite på bröstet. Hennes födelsedag är i mitten på september och jag ska börja studera så har inte råd med fina presenter.

Mina bästa tips för mig själv att behålla eller få en sommarlyster om jag inte har nån är att ha spf 30 i solen då jag äter medicin som gör mig solkänslig, inte vara i direkt solljus med ansiktet för lång tid. Smörja in med bra återfuktning till nattetid samt använda fuktmask oftare på sommaren. När jag sminkar mig skippar jag rosa rouge och kör en brun, skimrigare variant samt contour vid pannan, sidan av näsryggen, under kindben och lite under hakan.

Jag älskar ett prov på Paulas Choice dagkräm RESIST med en tint i som jag använt i 2 dagar nu, den gav en jättefin lyster om man vill gå osminkad Ha en fin helg! MVH Elisabeth

Vinnarna a La Prairie Ice Crystal

Hanna:

Hej! Min semesterglow dog en snabb död när jag kom tillbaka till jobbet och torr kontorsluft. Jag kommer att jobba på att få tillbaka lystern genom att dricka mycket vatten och hålla igång cirkulationen genom härliga höstpromenader och morgonyoga Produkter är ett självklart komplement där jag bland annat kör på bha-exfoliering från Paulas choice och fuktmasken instant hydrating mask från Beauté pacifique. En snygg bas som ger mycket lyster är complexion rescue från bare minerals. Jag brukar också blanda beauty flash balm tillsammans med everlasting foundation (båda från Clarins) direkt i handen och sedan applicera. Det ger en mer lystrig finish tycker jag!

Produkten jag helst skulle vilja vinna är La Prairies Swiss Ice Crystal Dry Oil pga att jag aldrig skulle unna mig att köpa en sån äkta lyxprodukt. Vore underbart att bara få ha den stående i badrumsskåpet 😉 Är också nyfiken på vad den kan göra med min hy. Hälsningar Hanna

Eric:

Hej Annica! För 2 år sedan trodde jag aldrig att jag skulle läsa din blogg – och dessutom vara med och tävla om lyxiga oljor för ansiktet! Jag ska förklara varför. Jag är en man på 50+ med två döttrar. Jag arbetar i datorbranschen med teknik, klär mig de flesta dagar i kostym, går upp tidigt och duschar, rakar mig och borstar tänderna. På min fritid älskar jag att mecka med bilar, motorcyklar och flygmaskiner (ja allt sånt som är typiskt ”manligt”). Men så plötsligt en dag för lite mer än två år sedan så satte sig min dotter ner med mig och förklarade att min hy såg förskräcklig ut. Självklart skrattade jag först – ”jag är ju man” tänkte jag. Hon förklarade då att (jag tror det var du som skrivit ett inlägg på din blogg om manlig hudvård) det faktiskt inte är ”tjejigt” med hudvård utan att det är som att borsta tänderna eller sköta sin hygien. En investering för välmåendet alltså.

Med det sagt handlade jag mina första produkter från skincity.se för män och idag är jag fast! Jag har precis börjat prova Paulas Choice sortiment för män och jag älskar det! Dessutom har jag lyckats få in 2 av mina flygkompisar i hudvårds”träsket” vilket också känns helt fantastiskt!

Så med allt detta sagt skulle jag vilja vinna La Prairie Cellular Ice Crystal Dry Oil. Jag är väl medveten om att männens hud är ungefär 1/5 så tjock som kvinnans men med det sagt känner jag att (nu när jag väl har lärt känna min hud och vet hur den ska kännas när den är väl återfuktad) att en olja skulle vara som pricken över i:et i min hudvård och något som jag ännu inte riktigt utforskat. Däremot skulle jag självklart, som ett tack till min underbara dotter som lärt mig så mycket om hudvård (lite tack vare dig Annica) vinna Transdermas lyxolja för natten till henne. Men nu när jag äntligen vågar tävla så får jag tänka lite på mig själv!

Som svar på fråga 2: hur jag gör för att behålla sommarlystern så använder jag era brun-utan-sol produkter. Dels så använder jag en peeling med AHA-syra från PTR (eftersom jag motarbetar rynkor) för att få bort den gråa tråkiga huden för att sedan återfukta med PC4Men och det fantastiska serumet Paula’s Choice Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum. Därefter (som avslutning nu efter sommaren) använder jag Sensai Silky Bronze Self Tanning for Face (fast den har jag hittills lånat av min dotter, har inte hittat någon som passar mig i doften innan jag ex. går till jobbet)!

Nu håller jag alla tummar och hoppas på vinst! Vänligen, Eric

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

15 svar till “Vinnarna av lyxserumen!”

  • (15) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. kimberley skriver:

    En fråga till nu när vi pratat lyster, saknar en riktigt bra ansiktsmask som ger ordentligt med lyster utan att förvärra acnen. Har du någon riktigt bra att rekommendera mig? Kram

  2. kimberley skriver:

    Asså så glad blev jag. Gjorde verkligen min dag. Kram 🙂

  3. Anna skriver:

    Hej! Du har säkert inte missat allt skriveri om de cykliska silikonerna. I mina dermalogica produkter (pure serien) ingår Cyclopentasiloxane både i serumet och nattkrämen, dessutom högst upp i ingredienslistan Hur resonerat du kring det?

    • annica skriver:

      Hej Anna, Skriverierna har inte precis varit svåra att missa och jag har kollat upp detta extra med ett par av våra leverantörer. Tillsvidare så instämmer jag med den info som jag fått från Paulas Choice, se längre ned. Inslaget handlade dessutom om sprayer och body lotions som man använder över hela kroppen eller flera olika typer ihop. Fakutm är att ALLA ingredienser och allt vi äter etc kan vara giftigt/farligt i för stor mängd.

      Paulas Choice säger så här..
      Paula´s Choice konsulterar och jobbar ihop med ett stort team som består av kemister och toxikologer samt tar del av en betydande mängd vetenskapliga och medicinska, oberoende publikationer och studier. Varje produkt tas alltså fram efter noggrann och omfattande forskning.
      Sett till denna forskning så meddelar Paula´s Choice att de aldrig skulle använda en ingrediens i sina hudvårdsprodukter som skulle visa på minsta lilla risk att utgöra en hälsofara. Jag kan varmt rekommendera dig att läsa denna artikel som tar upp många felaktiga påståenden kring ingredienser och dess verkan på oss människor, där kan du bl.a läsa om just silikoner; http://www.paulaschoice.com/expert-advice/beauty-buzz/_/ingredient-scares-that-arent-true
      EUs vetenskapliga kommission har kommit fram till att ämnet Cyclopentasiloxane skulle kunna utgöra en hälsorisk när det används i kosmetiska produkter men det gäller endast aerosol-sprayer och sprayer i tryckbehållare. Paula´s Choice har inte någon sådan typ av produkt i sitt sortiment. Samtliga produkter från Paula´s Choice som finns tillgängliga inom EU har genomgått en hälso- och säkerhetsdeklaration som är bevis på att en produkt är klassad som säker att använda, baserat utefter EUs regelverk.
      Om du är intresserad av att läsa mer ingående om olika ingredienser så kan jag varmt rekommendera dig kika på denna sida där du hittar och kan läsa om kosmetiska ingredienser; Cosmetic Ingredient Database. Allt som står där är baserat på oberoende vetenskaplig, medicinsk forskning och är ett bra sätt att skaffa sig mer information. Jag hoppas du känner att du fått svar på din fråga och att du kan känna dig trygg med vetskapen att Paula´s Choice inte skulle använda sig av en ingrediens som visat sig kunna vara skadlig för din hälsa.

      Dermalogica inväntar jag svar från..

      kram kram Annica

      • Anna skriver:

        Tack för ditt svar! Jag vet fortf inte riktigt hur jag ska förhålla mig till detta. Är ju så nöjd med resultatet av produkterna.. Du får gärna berätta vad dermalogica ger för svar!

        • annica skriver:

          Hej Anna, Håller med dig, det är inte helt enkelt med sådana här rapporter. Känner man sig ändå osäker på serum etc som inte omnämns så väljer man någonting annat : ) Jag fortsätter med mina produkter då jag förlitar mig på de kemister mfl som jag pratat med.

          kram Annica

    • Anna skriver:

      Även nr ett i min ögonkräm fr dermalogica…

  4. Elisabeth skriver:

    Men tack snälla! <3

  5. Hanna skriver:

    Åhhh, kan inte fatta att jag vann!! På min födelsedag dessutom :)) Tusen, tusen tack Annica och Skincity! /Hanna

    • annica skriver:

      Hej Hanna, dubbelt grattis får jag säga då! Hoppas att din födelsedag hade fler överraskningar med sig och att du fick en härlig dag. Din vinst är snart på väg och jag hoppas att de blir bra kompisar till dig i höst. Grattis! kram Annica

  6. Karin skriver:

    Grattis till alla vinnarna. Jättekul att läsa Erics berättelse. Det känns så kul att även män kan få upp ögonen för hudvård.
    Vilken bra förebild han är. Tack för en bra tävling Annica, som gjorde att man fick läsa hans text. Kram Karin

    • annica skriver:

      Hej Karin, Men hur peppande och trevlig är inte du!!!! Både jag och… Eric skulle jag tro blev glad av att läsa ditt inlägg. Tävlingarna har blivit så populära på bloggen så det blir garanterat fler kan jag tala om. Att läsa allas erfarenheter, tips osv är bara så kul.

      kram till dig från mig!
      Annica