PT för huden – Måbra!

  • | Annica

IMG_3884

I senaste numret av måbra så intervjuades jag om motion och hudens hälsa. Kul och intressant. Läs hela artikeln eller köp hela tidningen som är fylld med måbratips:).
IMG_3882
IMG_3885

PT för huden

Tre av mina produkttips kom med. Jag tror ni kan gissa vilka det är;).

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

22 svar till “PT för huden – Måbra!”

  • (22) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Katis skriver:

    Hej,
    Skulle du kunna rekommendera en bra hudterapeut i Stockholm, då du inte verkar ta emot kunder så behöver jag träffa någon annan. Har försökt göra er hudtest, men jag har alltid svårt att göra en bedömning av min egen hud, speciellt nu när jag verkar få finnar pga P-pillar stopp, min hud verkar leva sitt eget liv .

    Behöver därför träffa någon.

    Vänligen
    Katis

    • annica skriver:

      Hej Katis, egentligen ska man inte tänka så mycket när man gör testet. Om du svarar ”fel” på någon fråga så kan vi läsa mellan raderna. Många skriver tex att de har en torr hudtyp fast att de inte har det, men de nästföljande frågorna avslöjar det för oss så att rekommendationen blir rätt. Med det menar jag att man kan förstås vara olika torr.. Testa testet och om du vill så konsulterar du med oss efteråt, kring valet av produkter.

      Här kommer även tips på en bra hudis. Kontakta Ulrica på http://www.skinmedical.se

      kram Annica

  2. Iris skriver:

    Hej Annica,
    Tack snälla för en mycket läsvärd och hjälpsam sida. Er kundservice är verkligen outstanding och jag verkligen tacksam för det.

    Jag har en fråga /önskan. Jag har köpt 3 st pennor med olika färger utav By Terry Ombre Blackstar. Underbar penna. Såg nu att ni hade fått in flera färger. Finns det någon möjlighet att se de färgerna på huden ?
    Jättesugen att köpa en penna till .

    Tack än en gång för all er fina hjälp och service.
    Med vänlig hälsning, Iris

    • annica skriver:

      Hej Iris, vad glad jag blir att du uppskattar servicen. Den är sååååå viktig för mig!

      Ska se om vi inte kan visa pennorna på instagram på måndag. Kommer den upp då så är det thanks to you! Vårt konto heter skincityse

      kram och tack snälla för fint beröm!
      Annica

  3. Erika skriver:

    Hej Annica! Hjälp, min hud på armarna är så TORR!! Jag är 28 år men mina armar ser ut som min mammas armar typ och hon har aldrig smörjt in sina armar. Huden ser liksom lite ”sprucken” ut på nära, nära håll nästan och den kliar och stramar! Smörjt in med ekologisk kokosolja från Renee Voltaire i 2 dagar men det hjälper inte utan det känns snarare som det kliar ännu mer efteråt…:( Ge mig dina bästa tips för huden på kroppen så jag dels får bort kliandet men också ger huden återuppbyggande ämnen så jag får tillbaka min 28-åriga hy! 🙂 Din hud är ju heeelt fantastiskt fin! Kram Erika

  4. sara skriver:

    Hej!

    Jag har en fråga angående mask och peeling.

    Jag har nästan aldrig finnar, nån enstaka ibland. Däremot har jag ganska mycket ”knotter/utslag” i pannan, tinning samt ibland på kinderna. Inget som går att klämma, gör ont eller dylikt. Däremot mindre snyggt med smink på då jag ser ut som en cementerad grusväg.

    Är Maria Åkerbergs REFINING MASK samt PAPAYA PEELING bra alternativ för att motverka detta?

    Tacksam för svar, Sara

    • annica skriver:

      Hej Sara, Det beror lite på vad det är för knottror. Är det en irritation att huden är stressad så hade jag hellre lagt Maria Åkerberg Aha & Jojoba scrub som en mask (peela ej med kornen) sköljt av och sedan applicerat en lugnande och fuktgivande mask så som Blueberry seed mask. Papayan är bra men inte om huden är irriterad. Refining lugnar och rengöra absolut men ofta är det fukt man behöver om du inte brukar få finnar.

      Sen hade jag funderat på om det är något du äter som kanske påverkar huden. Plitor i pannan kan uppkomma pga av att magen/tarmarna är stressade. Kan vara allt ifrån just stress till att man tex inte tål mjölkprodukter, att man småäter så att tarmarna ej får vila….etc.. En tanke bara.

      kram Annica

  5. Jennyjenny skriver:

    Intressant artikel. Det här med att träning och hudhälsa går lite hand i hand visste jag inte om men det är ju logiskt när man tänker efter 🙂

    Jag har fråga om serum. Jag köpte Transderma M för två veckor sen och Maj gådd – vilket serum! Den fukten gillar mig hud! Egentligen vill jag ha den både morgon och kväll, men så är det ju så att jag har några serum till som gör min hud så gott.
    Serumen jag har är Transderma C(gör min hud lätt torr och lite lätt irriterad, men samtidigt klar – lite knepigt), Paulas Choice Recovery och Paulas Choice Intensive Wrinke repair.
    Så jag undrar ifall det är ok att köra lager på lager med Transderma M och vilken jag ska ta först i så fall?
    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Jennyjenny, Transderma M är en av mina favoriter. Inte förvånad att din hud också gillar den : )) Transderma C ska inte irritera men såklart kan vissa som är känsliga reagera på c-vitamin som är en ganska aktiv ingrediens. Upplevs det som en reaktion så undvik serumet helt, är det bara en pirrande känsla som går över så testa att lägga lite transderma M under och sedan din C, det kan hjälpa huden. Är man fuktfattig så kan aktiva ingredienser trigga huden så att de känns obekvämt för den. Vill du köra layering med PC-serum så hade jag lagt ett av PC´s serum först närmast huden och sedan Transderma M ovanpå. Som avslutningen en härlig creme. Lycka till och tack gode gud för att man kan ta till serum ; )

      kram Annica

  6. Emma skriver:

    Jag testade att använda Paula choice anti redness toner igen som du sa, verkade bli bättre om jag bara sveper över huden med den. Använder jag den som ansiktsmask(3-5min) med http://skincity.se/sv/product/527/sensai-by-kanebo-cell-perf-lotion-mask-pads-15-pcs då blir det super rött. Varför blir det så? 🙂 Ha en underbar helg!

    • annica skriver:

      Hej Emma, Förmodligen klarar inte just din hud att ha den som mask. Behandlingen blir betydligt mer intensiv och mängden produkt 4 dubblas säkerligen på din hud. Läsningen för dig är att bara ha den som ansiktsvatten ej som mask. kram Annica

      • emma skriver:

        Det visste jag inte, att det 4 dubblas. Spännande! Det finns så mycket att lära sig inom hudvård.

        • annica skriver:

          Hej Emma, kan inte säga att det exakt 4-dubblas men eftersom du lägger på ca dubbelt så mycket och sedan låter en mask bädda in huden extra så blir den mer aktiv. kram och trevlig helg! Annica

  7. Ebba skriver:

    Hej Annica!
    Jag har en fråga angående ett hudtest jag gjorde hos er på skincity (BÄSTA!). Jag har nämligen blandhy med en hel del orenheter och finnar. Blev rekommenderad Paula’s Choice. Blev rekommenderad en dagkräm för blandhy-fethy (HYDRALIGHT SHINE-FREE DAILY MINERAL COMPLEX SPF 30) och sen en nattkräm för torr till mycket torr hy (SKIN RECOVERY REPLENISHING MOISTURIZER).
    Eftersom jag har normal till fet hy (med yttorhet) fungerar dem båda bra tillsammans? Litar absolut på era hudexperter men kändes konstigt att ha en kräm för fet hy och en för torr hy!
    Mvh Ebba

    • annica skriver:

      Hej Ebba, Jag förstår förvirringen ; ) Skulle vilja se hela din rekommendation men det låter som att du behöver en snäppet lättare nattcreme så som Moisture Boost istället. Generellt så tycker jag att många kan välja en något mer rik creme då PC´s 24h cremer är ganska lätta. Recovery cream är alltså inte för en jättetorr hud utan det finns en creme som är ordentligt fet. Dock blir det nog bättre med en lättare för dig. Känner du dig osäker så maila ditt referensnummer till info@skincity.se så ser man över din rekommendation. Ibland kan man behöva justera något och vi älskar att rådgöra. kram Annica

  8. Anna skriver:

    Hej! Vet inte om du ser mina inlägg. Använder du själv Elizabeth Arden PRO serumet till dina fransar? Isf, Hur lång tid tog det innan du såg skillnad? Mvh Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, jag använder inte Arden Pros fransserum. Det jag testat för en tid sedan och som jag gillade skarpt var Jan Marinis Lash serum. Idag har jag bara Sensais base som förlänger och sedan Sensais 38 grader som ger mig långa och perfekta fransar. Med Jan Marinis fransserum så såg jag effekt redan efter 3 veckor…tror jag att det var. Ett bra serum! kram Annica

  9. Frida skriver:

    Hejsan,
    Finns de möjlighet att komma till dig på skincity och få en hudanalys samt rekommendationer av produkter? Har lite svårt att filtrera ner exakt vad det är jag behöver i alla steg..
    /Frida

    • annica skriver:

      Hej Frida, tyvärr är tiden knapp så jag tar inte emot kunder i dagsläget. Det hade varit roligt men går tyvärr inte. Maila din huds historia till info@skincity.se jag lovar att du kommer få resultat med en rutin utifrån tips vi ger dig via mail. Hudtestet om det var det som du kände dig osäker på är en början. Vi utgår från det och sedan kan vi korrigera och ändra produkter i rekommendationen om vi anser att det är nödvändigt efter en diskussion.

      kram Annica