Vinn Paula´s Choice nya Retinol Serum!

  • | Annica

IMG_4248

Tjooohoo! Tävlings dax!!!

Känner att jag bara måste lotta ut ett gäng Retinol Boosters från Paulas Choice. Alltså har ni kollat in denna SPLITTER NYA booster?

Ibland kallas ju ”vanliga” serum bolsters men detta är inte ett vanligt serum utan just  en booster. Lite kort om denna effektiva produkt:

Detta är alltså en produkt som du kan addera till din hudvårdsrutin (även om du redan har ett serum) för att maxa effekten av din hudvård. Ett riktigt kraftfullt retinolkoncentrat. MUMS!

Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster är en smart liten nyhet. Denna kan användas på lite olika sätt allt efter tycker å smak. Följande sätt kan den användas på :

  1. Istället för ett serum under din crème
  2. Innan ditt ordinerie serum ( ej om du redan använder ett retinol serum)
  3. Blandat med ditt befintliga serum
  4. Blandat med din befintliga creme

Denna booster förvandlar omedelbart din creme eller serum till en effektiv anti-age produkt. Eftersom du själv kan välja mängden som du spetsar din crème med så kan du också lätt  själv lätt anpassa behandlingen till den styrka som är lagom för just din hud.

Retinol Booster passar alla åldrar och har extremt god effekt på många olika typer av hudproblem. Det är det fina med Retinol att en å samma ingrediens hjälper så många tillstånd. Några hudproblem där retinol är helt grymt:

  • Pigmenteringar
  • Rynkor/mogen hud
  • Ojämn hudyta
  • Ojämn hudton
  • Acne
  • Finnar
  • Ärr

Lika bra att använda i din morgonrutin som en skonsam men  effektiv anti-age behandling eller ladda din nattcreme med en rejäl retinolboost. Så kul å bra när man enkelt själv kan spetsa sina favvoprodukter och optimera sitt program hemma.

Som sagt du kan applicera den på lite olika sätt och enligt nedan instruktioner:

Applicera en gång eller två gånger dagligen efter rengöring, ansiktsvatten och ev. exfoliering. Fördela 1-3 droppar i din fuktighetskräm eller serum. Kan även användas som ensam produkt. Under dagtid bör du använda ett solskydd med SPF 25 eller högre. Produkten kan även appliceras under ögonen. (!!) hur bra är inte det? Du kan alltså till och med spetsa din ögoncreme med denna darling.

retinol resist booster

TÄVLING – VINN NYHETEN!

Så mina vänner.. sugen på att vinna denna booster?

Jag lottar ut 6 st Retinol Boosters. För att ha chans att vinna skriv i kommentarsfältet vilken som är din favorit produkt från Paulas Choice och varför. Har du inte provat någon så skriv vilken du skulle vilja prova och varför.

Tävlingen pågår till den 17/10 kl 24.00 och vinnaren meddelas här på bloggen någon dag senare.

LYCKA TILL!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

317 svar till “Vinn Paula´s Choice nya Retinol Serum!”

  • (317) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Daniele Ponifidis skriver:

    Vill så klart prova den nya boostern. Även retinol för kroppen är spännande, då man inte är tjugo längre.

    • jellle skriver:

      Retinol – https://tonzes.com/retinolse.htm Det här är troligen den mest prisvärda och bästa retinolprodukten som jag stött på! Den använder jag varje kväll (varannan i början av behandlingen) och hyn har blivit slätare på bara ett par veckor faktiskt.

    • Annica skriver:

      Hej Daniele,
      Retinol är perfekt att addera i rutinen om du vill börja jobba både förebyggande och på befintliga ålderstecken. Den för kroppen tycker jag är suveränt bra till dekolletaget.
      Kram Annica

  2. Amna skriver:

    Min hud! Har en hatkärlek till denna hud. Har kämpat med akne sedan jag var 11 år, ja i 14 år nu. Min eviga kamp med min hud har lett till ett stort hudvårdsintresse. Den produkt jag velat testa mest är CLINICAL 1% Retinol Treatment. Är överhuvudtaget väldigt nyfiken på retinol.

    

  3. Berith Wahlström skriver:

    Tänker byta hudvårdsmärke och det låter intressant med Paulas choise. Därför vore det häftigt att få prova hennes Retinol Boosters som ni lottar ut. Har bara läst om produkterna tidigare och de verkar passa mig då jag har en åldrande hud som jag försöker sköta efter bästa förmåga.

  4. Petra Bergman skriver:

    Hej!
    Det är första gången jag varit här på hemsidan och beställt varor! Känns väldigt bra och professionellt!
    Jag har aldrig provat dessa produkter men jag är glad och få göra det om jag vinner! Känns som alla produkter är bra när man går igenom dem och det blir en högvinst att få prova denna! 🙂

  5. Kim Williams skriver:

    Hej Annica och Ä L S K A D E Skincit! Vet inte riktigt vad jag hade gjort utan alla era duktiga hudterapeuter som hjälpt mig i tid och otid. Jag har sedan Juli ungefär fått PLÖTSLIGT problem med min hy. Och inte lite heller. Massa inflammationer, massa rödhet, finnar, vita, svarta, MASSA vita knottror över hela kinderna. Under hela hakan, käklinjen ner på halsen tom. Yttorr som jag inte ens visste vad det var innnan, känslig hy, jätteblank och oljig hy. Känslig och ja.. fy, vet inte ens vad jag ska ta mig till. Har precis börjat känna mig bekväm i att ens gå osminkad efter många år med väldigt dålig självkänsla samtidigt som jag rätt så nyligen kämpat med att sluta röka. Dessutom har jag inget jobb så har inte direkt pengar att ta itu med mitt hudproblem. Har testat alla produkter i princip för känslig och acne hy från Exuviance samt gjort ansiktsbehandling. Det gjorde min hy bara ännu värre och jätte obalanserad. Till slut gick jag desperat till läkaren som bara skrev ut antibiotika. Det fungerade inte alls heller. Nu kom jag över detta inlägg och mina ögon blev alldeles stora och jag tänkte, nä jag bara måste vara med och tävla(trots att jag också är en av dom som ALDRIG vinner). Man vet ju aldrig, nångång så händer det väl. Skulle bara så gärna vilja testa denna. Det känns som att allt i beskrivning hade kunnat hjälpa min hy. Dessutom var ni på Skincity så snälla och hjälpte mig med mina exuviance produkter och sen testade jag dermalogica istället. Jag vill bara hitta rätt märke, och det känns som att detta superserum från paulas choice är en utmärkt start!
    Om det är någon produkt från paulas choice jag skulle vilja testa så är det detta serum! Hoppas hoppas hoppas jag vinner. Hade gjort mig så himla glad i detta 3 månader långa mörker och deprimerande hudproblem. Vill tillägga att jag aldrig tidigare haft ens en finne knappt och är makeup artist vilket gör det extra jobbigt när man helt plötsligt får världens problem hy! 🙁

    Kram Annica och Skincity!
    Hoppas jag inte skickat in mitt bidrag försent nu att jag ändå får vara med i tävlingen!!! 🙁

  6. Mimmi skriver:

    När jag var tonåring gick jag igenom hela behandlingsarsenalen för akne, både receptfritt och med recept. När jag blev 20+ kom aknen tillbaka men efter flera år med otaliga mängder kronor spenderade på diverse billiga och dyra krämer så hittade jag med er hjälp 2 % BHA liquid och nu är aknen borta. Nu har jag precis passerat 30-sträcket så nästa utmaning blir väl linjerna och där tänkte jag att denna booster skulle få visa vad den går för!

  7. Anna skriver:

    Vilken toppentävling!

    Min absoluta favorit är :
    Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
    man riktigt känner hur den jobbar med att reparera trött och knasig hud!

  8. Corina M Cadbrand skriver:

    Åh, vilken fin vinst!
    Jag har ännu inte provat dessa mirakelkurer men denna booster för huden låter som precis det mirakelmedlet jag behöver med huden. Har sedan 1 år tillbaka haft en väldigt dålig relation till min hud: 3 av 4 veckor i månaden är den ren kaos och en vecka försöker den heala sig själv innan eländet börjar igen. Hade behövt något upplyftande för att komma på banan ingen och jämna ut och ge kontroll över ansiktet igen, hade varit en dröm att prova något som kan bli en ny vändning <3

  9. Jeanette skriver:

    Hej! MIn absoluta favorit är deras läppglans som går att använda både till vardag och helg med snyggt resultat. http://skincity.se/sv/product/5070/paulas-choice-resist-lip-gloss-spf-40.
    Många som varit med och tävlat men min motivering är att jag med mina ”jordgubbsporer” på nära håll som alltid varit glansig har sista åren blivit torris, linjer som inte funnits där förut, foundation som aldrig sitter bra och fnasar på vissa partier och uttalande av barn om att jag har ”morrhår” runt munnen.. Nu kan jag iof ta det med ett leende, fast jag mentalt inte äldre än 22 så vore paulas nya serum fantastiskt att få testa och ge en ärlig chans om det är något för min dagliga rutin. =)

  10. AMD skriver:

    Utan tvekan är Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Gel det bästa som har hänt min hy. Första veckan blev min hy sämre, och de kommande veckorna även torrare, men efter invänjnings perioden så har min hy sett flawless ut! Hej då alla plitor, ärren har bleknat (upplever jag det som iaf…) samt att min känsliga hy har en minskad rodnad. Älskar det! Går runt utan smink för det mesta nu och jag är super bekväm med det, det är stort med tanke på hur min hy såg ut bara för några veckor sedan!

  11. hannah skriver:

    Hej Annica!
    Mitt guldkorn hos Paula är CLINICAL KP TREATMENT CLOTHS,
    jag har aldrig riktigt förstått vad de där röda knottriga prickarna på mina överarmar är, jag frågade mamma en kväll om hon visste vad det var och då kom det fram att hon också lider av detta.

    Jag surfade runt lite på skincity och hittade räddningen!
    nu använder både jag och mamma dessa och de har verkligen hjälpt! nu kan jag gå i linne utan att bekymra mig över mina knottriga armar 🙂

    Måste även tillägga att jag älskar deras ILLICIT LASH MAXIMUM IMPACT MASCARA BLACK 😉

  12. Nillas skriver:

    Jag har inte provat någon produkt från Paulas Choice men skulle gärna vilja prova en peeling som Skin perfecting 2 % BHA liquid! 🙂

  13. Alva skriver:

    Hej!
    Min favorit är absolut hydralight shine-free daily mineral complex spf 30. Har tidigare haft svårt att hitta en bra dagkräm med ett ordentligt solskydd, som inte är testad på djur och dessutom har ett pris som är överkomligt för en student.
    Skulle jätte gärna vinna eftersom det inte är särskilt ofta jag har råd att unna mig något extra i hudvårdsväg.

    Ha en fin kväll!

  14. Jessica skriver:

    Jag har ännu inte testat någon men skulle vilja testa denna:
    http://skincity.se/sv/product/4479/paulas-choice-resist-pure-radiance-skin-brightening-treatment

    Hoppas jag vinner 🙂

  15. Mia skriver:

    Orättvist att Paula får göra så många val, och jag bara ett
    För att tävlingsregler följa och göra rätt
    Väljer jag Skin Perfecting BHA Lotion
    Den har helt klart blivit min passion.

  16. Elenor skriver:

    Har just startat med P C efter att ha fått rekommendation från er om de produkter som jag skulle använda.
    Har nu hållit på i 2 veckor och hittills är jag överraskad av resultatet även om jag inte hunnit få någon speciell favorit ännu…
    Efter många år med provade och felande så kan jag förhoppningsvis äntligen få ordning på min hud som tidvis varit besvärlig…
    Helt klart att jag hoppas på tur och håller tummarna för att jag blir den lyckliga vinnaren till en produkt som kan hjälpa vidare till ett perfekt resultat.
    PC är det mest spännande märke jag kommit i kontakt med och det känns redan som jag ”hittat rätt”.
    Tusen tack för ert råd!

  17. Anne skriver:

    Jag skulle vilja prova Paula’s Choice RESIST Body Oil Spray för jag har så torr hy och har märkt att olja är bättre än hudlotion. Dessutom gillar jag att denna är en spray.

  18. Anna D skriver:

    Paula har ju många grymma produkter så det blir svårt att nämna en, men eftersom jag använder ”resist super light daily wrinkle defense spf 30 spf ”och ”barely there sheer matte tint spf 30” dagligen är de såklart favoriter och en perfekt bas för mig som ger lätt täckning och inte fastnar i porerna. MEN, sen kom jag att tänka på ”RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid” som jag nyligen börjat använda igen efter ett uppehåll under sommaren och för tillfället är det den som gör största skillnaden för min hud. Den slätar ut, ger lyster och minskar porer… så ja, det får bli favoriten nr 1.

  19. Karin Gv. skriver:

    Jag skulle vilja slå ett slag för PC:s rengöring Pore Normalizing Cleanser i CLEAR-serien! Det är nog min favoritprodukt hittills.

    Jag är kanske inte riktigt målgruppen för denna då jag närmar mig 30, eller jo i och för sig, vi har ju lärt oss nu att acne, finnar och pormaskar inte bara förekommer i tonåren, vilket jag kan skriva under på. (Min mamma som är över 60 får fortfarande pormaskar och ibland finnar). Skulle gissa att det ändå är främst lite yngre personer som väljer denna rengöring men den passar som sagt utmärkt även för ”äldre” hud, åtminstone för mig 🙂

    Jag gillar att den är parfymfri men inte desinfektionsmedel-luktande för det, om du förstår… 🙂
    Den löddrar alldeles lagom mycket och gör sitt jobb mycket bra utan att torka ut eller stressa min yttorra , feta och acnebenägna hud.

    Rekommenderar den varmt! 😀

  20. Isabelle T skriver:

    Jag har använt produkter från PC sedan ni lanserade märket och jag tycker det är fantastiskt då det finns något för alla! Det finns många produkter min hy gillar, men en produkt som jag också tror är en liten doldis är:
    EARTH SOURCED PURELY NATURAL REFRESHING TONER

    Den är tjockare än de ansiktsvatten jag är van vid och den ger fukt och fräschör på en gång efter det applicerats. Eftersom den är lite tjockare i konsistensen brukar jag hälla ut en liten mängd i handflatan och klappa in försiktigt i huden. Titta bara i ingredienslistan, den innehåller så mycket gottigt för huden. Oavsett vilket tillstånd min hy befunnit sig i har den alltid fungerat mycket bra för mig.

    Nu håller jag tummarna för vinst så jag kan få testa ytterligare en produkt från PC, som säkert skulle göra skillnad för min hormonella 25-års hy.

  21. Cathrine skriver:

    Min favorit är en kombo som jag nu inte kan vara utan, Ultra-Rich Moisturizer med Moisterure Renewal Oil Booster. Förut var jag tvungen att runt lunchtid smörja in stora delar av mitt ansikte med mer hudkräm för att det stramade och kliade, trots att jag naturligtvis använt hudkräm på morgonen. Nu förtiden smörjer jag in mig på morgonen och när jag går i säng blir det PC nattkräm. En Booster vore kul att prova med mina krämer.

  22. Skatan skriver:

    Min PC favorit är än så länge är Skin Recovery Hydrating Treatment Mask! Det är en riktig livräddare och vän i nöden 🙂
    Den funkar utmärkt som ansiktsmask, såklart, men även till att lindra eksem, solsveda, myggbett, manetbränn, om jag reagerat på någon hudprodukt…you name it!
    Jag använder den dock oftast, kanske två gånger i veckan,som nattmask över hela ansiktet, ögonen och läpparna och vaknar nästa dag med löjligt fin hud. En riktig favorit och multitasker!
    Har inte vågat testa någon booster än men är grymt sugen på Retinolboostern faktiskt, det får nog bli att införskaffa en, OM jag inte vinner förstås 🙂

  23. Kristina Olson skriver:

    Min bästa PCPRODUKT är Hyaluronic Acid Booster som ger mig en välbehövlig fuktboost till min övriga hudvård från EA PRO. Jag skulle gärna prova fler av Paulas produkter men i o m att jag har rosacea så vågar jag inte blanda hur som helst. Därför är jag så glad att jag har hittat Skincity som ger mig kompetenta råd i denna hudvårdsdjungel!

  24. Anna Östlund skriver:

    Sååå många superbra produkter! Har provat många och har idag en riktigt bra morgon- och kvällsrutin tack vare att jag vågade prova ett helt nytt märke. Som sagt, många favoriter… Men en en ”must to have” är min tonade dagkräm – Resist Super Light Daily Wrinkle defense. Den är helt otroligt bra!! Sådär lagom täckande och gör det där lilla extra med min hud. Under min makeup eller bara som den är. Ger lyster utan att bli blank och till råga på allt har den Spf 30. Fick även beställa en till min dotter, då jag märkte att min senaste tub tog slut lite allt för fort 😉

  25. Jeanette skriver:

    Jag har länge varit nyfiken på att testa Resist anti- aging eye cream. Jag tror den skulle vara perfekt för mina rynkor runt ögonen, men om nu denna nya kräm också skulle funka runt ögonen är det ju ännu bättre att kunna ha samma produkt i ansiktet som runt ögonen, som att slå två flugor i en smäll! Har aldrig vunnit något så hoppas på tur nu!!!

  26. Frida G skriver:

    Älskade Paulas Choice!
    Efter år av letande efter en hudvårdsserie som tillfredsställer mig och min hud har jag äntligen hittat rätt! Finns inget längre ” jag orkar inte tvätta mig ikväll”-feeling då jag praktiskt taget LÄNGTAR till att få applicera produkterna! Min pojkvän tycker jag blivit smått galen..

    Finns många favoriter men just nu är det PC Moisture Boost Hydrating Treatment Cream! Jag har fet/combi/yttorr hud som gillar att spela mig ett spratt men denna lugnar huden och gör det mjuk och återfuktad, på en helt ny nivå än någon annan kräm jag använt.
    Vill du ha en bra. återfuktande kräm med fantastisk appliceringskänsla! Testa denna!
    http://skincity.se/sv/product/4455/paulas-choice-moisture-boost-hydrating-treatment-cream?nosto=best-seller-per-category

    Det nya Retinolserumet skulle jag faktiskt vilja testa på min kropp, har otroligt mycket bristningar och ojämn hud och skulle vilja applicera den i min kroppslotion och på lite mer koncentrerade områden! Känns kul att få utmana en produkt på något nytt!

  27. Frida skriver:

    Hej! Åh,vilken spännand produkt! Jag gillar verkligen boosters som man kan blanda i serum . Så grymt att man kan ha denna i sin ögoncreme också och jobba bort kråksparkarna,gudarna vetatt det behövs…Från PC har jag hitills bara testat Skin hydrating treatment mask,beställde den nyligen från er på Skincity, och den är fantastisk! Jag kände mig torr i huden i veckan så sov med den nätter i rad vilket gjorde susen. Andra kvällen värmde jag tuben,som ni tipsar om,så himla mysigt att lägga på en varm mask när man är lite frusen. Superbra och prisvärd dessutom. Kram/ Frida hudnörd

  28. Jenny Sandström skriver:

    Hej!
    Min bästa produkt från paulas choice som jag testat är Resist weightless body treatment 2% BHA. Denna funkar så bra på torra knän, armbågar, rumpa ☺️osv. Min man hade små knottror på överarmar och bröst i somras och denna kräm fixade detta på bara några behandlingar. Riktigt effektiv produkt som har många användningsområden! Jag vill gärna prova serumet från PC för att få bukt med pigmenteringar. Använder Biodroga md och är nöjd! Detta serum hade varit kul att ha som komplement! Kram till dig och tack för en superbra blogg! Jenny

  29. Erika wester skriver:

    Hej,
    Jag och mitt röda fejs
    Behöver något som ger oss grace
    Ty folk stannar, stirrar och glor
    Undra va dom tror
    Kanske hudspecialisten kan komma med råd
    Om en PC-produkt som uträttar stordåd.

    Om jag vinst nu kan få
    Delar jag gärna med hon med mormor 92…

    Mvh erika

  30. Jennie skriver:

    Jag är 33 år och gjorde erat hudtest och blev rekommenderad en rad produkter från paulas choice mot min akne som jag lidit av i såååå många år! För första gången på 20 år törs jag visa mig utan foundation!! Jag är så otroligt nöjd och glad! Kan inte säga en favorit men tror att BHA 2% produkten från paulas choice har gjort stor effekt!! Skulle otroligt gärna vilja testa retinol produkten oxå 🙂 Med vänlig hälsning, jennie

  31. Rebecca skriver:

    Jag gjorde en hudanalys hos skincity och blev rekommenderad att använda paulas choice, och dessa har jag hållt fast vid sen dess!
    Min absoluta favorit är min exfoliering med BHA 2%. Den har verkligen hjälpt mig att reducera min acne och fått bort gamla acne märken. Skulle gärna vilja vinna denna booster!

  32. Veronica Ö skriver:

    Jag har aldrig provat en endaste produkt från Paulas Choice, men har hört väldigt mycket positivt om hudvårdsmärket överlag.
    När jag satt och läste det här inlägget om detta nya retinol (!) serum blev jag överlycklig. Har letat hur mycket som helst efter en sådan här produkt fullproppad med vitaminer och andra bra ingredienser. Känns så roligt att den är uppbyggd på retinol som annars är väldigt svårt att hitta, trots att det ska vara så bra för huden. Jag är nöjd med min hy med de produkter jag använder i dagsläget, får väldigt sällan finnar osv. Men det där lilla extra fattas. Att ha en produkt som jämnar ut min hudton skulle vara guld värt. Det är något som jag verkligen skulle behöva. Så en produkt jag mer än gärna skulle vilja prova är retinol serumet från P C! Hoppas på en vinst. Skulle verkligen göra mig glad! /Veronica

  33. Anna skriver:

    Jag skulle SÅ gärna vilja prova en Retinol Booster! Jag har alla de hudproblem som du räknar upp, det är väl bara acne jag inte kan beklaga mig över. Ett fult ärr i ansiktet har jag däremot, och om det kunde bli bättre med denna produkt hade det varit helt fantastiskt. Håller tummarna!

  34. My Thulin skriver:

    Åh vilken härlig tävling, har inte haft chansen att prova något från Paula’s Choice än men har länge varit sugen på att prova : SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK! Har hört mycket bra om den & den ska vara extra bra på känslig hud! Gillar att den innehåller växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att minska inflammation.

  35. Paula Nilsson skriver:

    Min personliga favorit är PAULA’S CHOICE
    RESIST WEEKLY RESURFACING TREATMENT WITH 10% ALPHA HYDROXY ACID!! Den kompletterar den övriga Paulas choice hudvårdsrutinen jag använder helt perfekt! Sover med den två dagar i veckan tillsammans med Paulas fuktmask! Huden får en vacker glow som de flesta av oss vill ha och gör huden mer mottaglig för de övriga produkterna!
    Denna booster är jag såååå nyfiken på,kanske det skulle ge det där lilla extra man vill åt och göra mig liiiite ( läs myyyyycket) lyckligare under de kommande mörka månaderna! Krrrraaaam Paula!

  36. emma rudbeck skriver:

    Hej jag har inte provat någon produkt från Paulas Choice men jag skulle gärna vilja prova paulas-choice-resist-super-light-daily-wrinkle-defense-spf-30, eftersom jag nyss fyllt 50 har jag börjat få lite rynkor och fina linjer och dem vill man ju försöka bekämpa så gott det går.
    Hoppas på tur
    mvh
    emma

  37. Johanna skriver:

    Min favorit av de Paula’s Choice produkter som jag använder är Paula’s Choice Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum. Jag gillar extra mycket att serumet går att använda även runt ögonen och att den återfuktar och mjukar upp den känsliga huden under ögonen.

  38. Pallella L skriver:

    Börjar bli lite grå
    vill vara snygg och fräsch ändå
    huden bär sina spår
    av innehållsrika år
    PC-produkterna visste jag ej fanns
    men förstår att nya Retinol Booster är min bästa chans
    att åter få huden slät och fin
    därför önskar jag hett att vinsten blir min!

  39. Gunilla . B skriver:

    Har aldrig testat era produkter – men nån gång ska ju vara ”den första” – eller hur !? Och så mycket gott som skrivs om produkterna – så måste dom ju vara bra !

  40. Camilla skriver:

    Jag har aldrig testat PC, men är nyfiken efter att ha läst om serien tidigare här på bloggen och nu i kommentarerna. Den produkt som låter som den skulle kunna göra mest för min hy är Skin Perfecting 2% BHA Gel och den som en kan vinna i detta inlägg. Är mycket sugen på att testa båda!

  41. Gunilla Egelstad skriver:

    Aldrig testat men är så nyfiken!
    Vill gärna prova resist superantioxident serum c-vitamin för torr hy då denna period inte alls är snäll mot min hy.
    Tror att med dessa produkter blir den frisk, kry och som ny!

  42. Solbritt Ilkert skriver:

    Hejsan. Jag har ännu inte provat någon av dessa produkter men jag skulle gärna vilja göra det. Får väl hoppas att jag har lite tur nu så jag får se om detta är något för mig.

  43. Linda Diedrich skriver:

    Verkar som min kommentar inte kom med men jag provar igen. Tror det är min webbläsare som krånglar. Det är jättesvårt att bara välja en produkt! Men paulas Resist Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA vet jag inte hur jag skulle klara mig utan. Huden får en sån fin lyster och ser piggare och fräschare ut. Upplever att huden ser mjukare och slätare ut. Den gör också att efterföljande produkter absorberas och tas upp av huden bättre. Älskar den! 🙂

  44. Anna skriver:

    Hej, jag använder PC i min dagliga hudvård. Min favorit är SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK. Jag har torr, känslig hy m eksem o har haft PD under många år. Känner jag minsta tecken på att hyn inte är balans så åker masken fram. Jag använder den då som både dag o nattcreme. Fungerar hur bra som helst.

  45. Sandra Van Der kaay skriver:

    Hej. Väldigt svårt att bara välja en produkt 😉 Men jag tror jag måste välja PC:s palett med rouger, en highlight och en mörkare skugga. http://m.skincity.se/sv/238/paulas-choice Den används flitigt varje dag! Storleken är perfekt, och är lätt att ta med. Färgerna är perfekta och sitter en hel dag 🙂 Älskar denna produkt! Hoppas jag blir en av de lyckliga vinnarna!

  46. Camilla skriver:

    Jag använder alla produkter i den gröna serien för min rosacea hud. Hann dessvärre lägga mycket pengar på värdelös och försämrande behandling hos hudkliniker innan jag upptäckte PC via Youtube av ren slump. Tacksam för att Ni har produkter som hjälpt min hud oerhört mycket. Provar gärna ny produkt.

  47. Helena Johansson skriver:

    Hej, jag har efter hud test och efterföljande rekommendation testat bland annat några produkter ur Resist serien och är jättenöjd, framförallt serumet med vitamin C. Min hud har fått en lyster och hela ansiktet ser banne mig lite yngre ut:) Jag börjar dock få problem med pigmentförändringar/ojämn hudton och såg denna nya produkt som säkert hjälper till ytterligare samt ger en hud kick i övrigt! Den vill jag verkligen prova. Hoppas att jag vinner!
    Tack för en bra sida,
    Hälsningar
    Helena

  48. Hannah Larsdotter skriver:

    Hej! Åh vilken glädje om man skulle få vinna denna godingen! Min aabsoluta favoritprodukt från paulas choice är helt klart Skin Recovery Hydrating Treatment Mask. Har sen flera år tillbaka haft problem med torra partier i ansiktet, och att huden stramar åt på ett obehagligt sätt så fort det blir kyligare utomhus. Alltså den här produkten… aldrig känt en sådan tacksamhet för nånting som jag gör för den. Huden blir jämnare, mjuk som en bebisrumpa, smidig, sminket ser 100 gånger bättre ut och det känns bara så bra. Hopplöst kär, allt tack vare att jag blev rekommenderad att prova den via skincitys hudtest! Kan knappt bärga mig att få prova fler produkter från Paulas Choice!

  49. Linda D skriver:

    Jättesvårt att bara välja en favorit! Men Paulas RESIST Weekly resurfacing treatment 10% AHA vet jag inte hur jag skulle klara mig utan. Huden får en sån fin lyster och ser piggare och fräschare ut. Upplever att huden ser mjukare och slätare ut. Den gör också att efterföljande produkter absorberas och tas upp av huden bättre. Älskar den!

  50. Elina skriver:

    Vilken härlig tävling!

    Har använt paulas choice länge och efter rekommendationer från er på skin city så införskaffade jag mig skin recovery hydrating treatment mask. Allt jag kan säga är att jag ÄLSKAR den!

    Det att man kan sova med den är toppen för en torris som mig, och det bästa är att mitt ansikte för första hösten sen jag kan komma ihåg inte torr och stram.

    Hoppas man får prova denna nyhet! Vore så kul att få testa något nytt!

  51. Jennifer skriver:

    Heej!
    Underbar vinst 🙂

    Jag har förstorade porer och rynkor på intåg så denna ; Resist Anti-Aging Pore-Refining 2% BHA Treatment skulle jag gärna testa efter en rekommendation av en kompis som älskar den.

  52. Sarah skriver:

    Min absoluta favorit är moisture boost hydrating treatment cream!
    Min hy är super-oljig, och denna kräm ger otroligt mycket fukt utan att göra mig ännu mer oljig. Jag känner mig verkligen återfuktad.

    Efter egna erfarenheter finns det inte många krämer som både är otroligt fuktgivande och fungerar på fet hy! Brukar växla mellan denna och resist clear skin hydrator beroende på hur min hud känns just den dagen.

  53. Sara skriver:

    Jag har testat många av PC produkter och har ännu inte blivit besviken! Min absoluta favorit är min exfoliering RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Använder den både morgon och kväll under fuktkräm och den gör att min hud alltid känns fräsch och strålande!

  54. Nichlas skriver:

    Resist youth extending Dalin mattifying fluid SPF 50 är min favoritprodukt. Ett fullgott uv- skydd är inte så många människor noga med men jag använder SPF 50 varje dag året runt oavsett sol eller mulet.

    Kan nog vara så att det är den viktigaste hudvårdsprodukten jag har, utan SPF så kan jag lika gärna hoppa all hudvård för med solskador och alla solrelaterade skador som finns så kan ingen hudvårdsprodukt hjälpa till att reparera huden efter en solskada.

    Jag vill gärna vinna produkten därför att jag upplever lite ålderstecken och varför inte förebygga. KANON!

  55. Lina skriver:

    Min favorit bland PC är 24 h creme clinical ultra rich moisturizer, den återfuktar mycket bra och är särskilt bra såhär på hösten och vintern då min hud gärna blir torr. Gillar att den inte känns fet och har man lite känslig hud är den också toppen.
    Så roligt satt Skincity finns, så här en ledig torsdag har jag suttit och surfat runt läst och lärt mig mer om olika märken och produkter både på SC hemsida och hudspecialisten.se såklart. Beställt några produkter också såklart. Hudvård hudvård hudvård skulle kunna lägga ner hur mycket tid och engagemang som helst. (Skulle såklart utbildat mig till hudterapeut) men det får vara ett fint fritidsintresse/livstil. Trevlig torsdag Annica och alla hudvårdsvänner.
    Kram Lina

  56. Maggan skriver:

    Detta serumhttp://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum är min favorit, älskar att det går att använda runt ögonen också. Har även köpt denna http://skincity.se/sv/product/4441/paulas-choice-skin-perfecting-2-bha-liquid. Min hud har fått mer lyster efter användning av denna några veckor nu.

  57. Johanna skriver:

    Min favorit är helt klart PC ”skin recovery replenishing moisturizer. Den får min torra hud att kännas mjuk och smidig igen. Plus i kanten för att den går att använda runt ögonpartiet också. Det skulle vara roligt att toppa denna kräm med detta serum och se om det kan vara något för mig!

  58. Rebecca Thorstensson skriver:

    Efter att ha använt mig utav Paula’s Choice i nästan ett år, så är det svårt att välja en favorit. Tycker om alla mina smörjor 🙂 De har verkligen gjort underverk på min hy, som tidigare hade mkt finnar och underliggande knottor under huden. Men min absoluta favorit som jag inte kan leva utan är:
    Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum, så att det nu finns något som kanske är ännu bättre än det serumet jag redan använder, ja det skulle vara jättekul att få vinna och testa detta. Så jag håller alla tummar och tår för detta.
    Tack även för en bra blogg!

    Hälsningar Rebecca

  59. Julianna Fredriksson skriver:

    Hej!
    Är gärna med.

    Har aldrig provat Retinol Booster men skulle hemskt gärna
    vilja det.
    Spegelbilden som nu möter mig är inte vad jag brukade se. Spår av lite rynkor här och där är ingen rolig syn. Jag hade en ljus och skimrande hy , av den finns nu inte många spår kvar. För strålande lyster är en saknad vän, kan den tänkas komma igen. Hoppas nu få vinna så jag får tillbaka min vackra hy som var skinnande klar.

    Mvh Julianna Fredriksson
    julianna@bredband2.com

  60. Maryam Mohammadi skriver:

    Jag använt och använder
    RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid,
    RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator,
    RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum,

    Jag är super nöjd, vill jätte gärna testa denna produkt:)

  61. Emma skriver:

    Jippi! vad kul med en tävling! Har ej testat paulas produkter, men fullkomligt älskar serum! Nu när kylan är på väg känner jag mig supertaggad på en riktig dunderbooster! KRAM PÅ DIG ANNICA

  62. Helena skriver:

    Har inte testat PC däremot har jag ” fina” linjer. Dem är Mindre fina och jag öppnar gärna en extra dörr i mitt hjärta, för denna booster om den finar till mina fulisar
    Jag behöver verkligen vinna detta
    Alltså verkligen……

    Boosta meeeeeeeej högt upp, högt upp i det blååååå nanana

  63. Malin Svensk Björck skriver:

    Hej!
    Jag har faktisk missat att detta märke fanns pch det verkar ju vara en stor miss!
    Superbra attman kan ha det runt ögonen också 🙂
    Jag har rosacea, hjärtproblem och en obotlig genetisk sjukdom som allt påverkar min hy negativt.
    Är ju inte ens 40 så vill juinte se gammal och sliten ut ännu.
    Om jag fick se lite piggare och fräschare ut så skulle jag ju må bättre och det skulle vara lättare att få till stunder där jag kan låtsas att jag är frisk och pigg.

  64. Anita Skaarberg skriver:

    Hei, jeg har nettopp nå bestillt Paula’s Choice Clinical 1% Retinol treatment hos dere. det var ikke lett å finne noen som kunne sende til Norge, bra at dere gjør det! 🙂
    Hadde vært topp å prøve boosteren også 🙂
    Ha en fin dag!

  65. Oki skriver:

    PC resist weekly resurfacing treatmemt 10% AHA är min
    huds snuttefilt. Ger mig lyster och jämn hudton.
    Sen är ju Resist hyaluronic booster ett måste ..

  66. Linda Lundblad skriver:

    Använder mig av Paula´s choice sen ett halvår tillbaka, har rengörning, Bha, serum och ansiktskräm. Är så himla nöjd, har fått bort mina fula röda och ytliga ådror på kinden. Efter bara ett halvår. Håller tummarna hårt att jag vinner detta serum som låter fantastiskt.

  67. Anne Karlsson skriver:

    Åh den skulle vara spännande att testa!Har PC i tvättcreme och repair fuktcreme och även ansiktsmasken skin recovery min hud älskar dom produkterna.Att de inte är testade på djur är också ett plus!Sen att de går använda runt ögonen är ytterligare ett plus,en produkt mindre att joxa med hihi.Håller tummarna,ha en fortsatt fin höstvecka!

  68. Maja S skriver:

    Beställde nyligen hem ett par produkter från PC och allt jag kan säga är: belive the hype!

    Har svårt att välja EN favorit men vill ändå slå ett slag för Skin Recovery Hydrating Treatment Mask. Den lägger sig som en snäll och vårdande kram över ansiktet och när jag behåller den på över natten så vaknar jag upp med ett ansikte som är mjukt och återfuktat alldeles oavsett vilket skick det var i kvällen innan!

    Masken känns djupverkande utan att vara det minst irriterande och rödhet, torra partier och linjer försvinner vid första användningen. Bonus för att även denna med fördel kan användas kring torra och svullna ögon. En räddare i höstkylan med andra ord!

  69. Ella skriver:

    Hej paula choice recovery serum gillar jag som är ett bra skydd,trollar bort ojämnheter, skulle
    gärna vinna och komplettera med det nya miraklet

  70. Emelie skriver:

    Jag kan nog inte ens förklara hur gärna jag skulle vilja vinna denna produkt, men jag ska göra ett försök! 🙂 jag är 23 år och lider fortfarande av acne som i perioder är bättre och i perioder värre. För mig är det inte bara ”hy”, jag hade väldigt fin hy i mina unga tonår och skulle så gärna vilja komma dit igen, det är i alla fall vad jag strävar efter. Jag har länge mått väldigt dåligt av detta och även fått emot pikar ang. min dåliga hy vilket såklart påverkar självkänslan.
    Värsta känslan när det kommer upp en ny finne är att då vet jag redan att, oavsett om jag klämmer den eller ej, så kommer jag ha ett ärr där i åtminstone ett år framöver. Det begränsar mitt liv på så vis att jag vill tex. inte träffa killar för jag vill inte komma till det stadiet att vi ska sova tillsammans och jag måste sminka av mig – för skulle jag mot förmodan inte ha ett flertal finnar så har jag ändå en massa ärr där under sminket. Och då har det väl gått ganska långt när det gäller hur mycket det påverkar ens liv.

    Jag har redan blivit rekommenderad produkter från Paulas Choice via er, men som fattig student är det sällan man har pengar över till sådant så därför har jag inte kunnat införskaffa det än. Därför håller jag tummarna för vinst här, då skulle jag äntligen kunna komma igång med PC, få hjälp på traven med min acne och mina ärr och inte minst – en bättre känsla när jag ser mig själv i spegeln.

    Kram, Emelie

  71. Gunilla . B skriver:

    Har aldrig testat era produkter – men skulle satsat på Paulas choice Skinperfecting 2 % BHA Gel – för min känsliga hud !

  72. Linda skriver:

    Jag har precis klickat hem mitt första kit från Paulas Choice och är mycket förväntansfull. Har med andra ord inte provat något från märket ännu men fick dessa produkter rekommenderade genom Skincitys hudtest.

    Mest nyfiken är jag på ”Earth Sources Perfectly Natural Cleansing gel” men eftersom den inte fanns i lager och är slut hos leverantör så får jag snällt vänta. Som plåster på såren tycker jag att jag kan få vinna denna booster! 😉 Tror den skulle kunna göra underverk på min komplicerade hy som jag från och med nu hoppas kunna slippa dölja under lager av smink.

  73. Elin skriver:

    Min favorit från Paulas’s Choice är ansiktstvätten Moisture Boost. Jag har provat många olika sminkborttagningar och cleanser och tycker att det är svårt att hitta en sminkborttagning som verkligen tar bort allt smink. Det blir alltid lite orange/brunt på handduken från foundation efteråt. Men denna är så bra! Och man känner sig återfuktat och fräsch efteråt. Och det bästa – helt parfym- och färgämnesfri. Det kan ju inte annat än vara bra för huden, oavsett vad för typ av hy man har.

  74. Emma skriver:

    Fick nys om PC genom ert hudvårdstest och har använt mig av det sedan dess. Det finns hur mycket bra som helst men om jag bara får välja en sak så är det HYDRALIGHT ONE STEP FACE CLEANSER, utan grunden i min hudvårdsrutin skulle det aldrig funka. 🙂

  75. Sofie skriver:

    Jag använder bara Paula’s Choice för min hudvårdsrutin och är också alldeles lyrisk! Om jag måste välja EN produkt som jag inte kan leva utan så måste jag säga att det är Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30. Jag har alltid fått stora finnar och blemmor av dagkräm med solskyddsfaktor, jag har lite lätt fet hy, men inte av denna. Jag älskar den och den är fantastisk!

    Jag skulle i och för sig inte vilja leva utan Skin Perfecting 2% BHA Liquid heller, mina pormaskar på näsan och hakan är ett minne blott! Jag kombinerar Resist Skin Transforming Multi-Correction Treatment med Resist Vitamin C Spot Treatment 25% och har fått fina resultat efter att haft en hy med mycket pormaskar, finnar och ärr.

    Tack för en fin blogg!

  76. Hanna skriver:

    Har läst en del om Paula´s choice, men inte haft möjligheten att bekanta mig närmare med produkterna. Jag är alltid öppen för att pröva nya produkter då jag själv är hudterapeut och så otroligt nyfiken på marknaden. Vore roligt att vinna serumet och få chansen att testa denna produkt och märket. Kanske det leder till en mersmak =)

  77. Ylva-lie skriver:

    Hej! Jag har aldrig provat detta märke men jag har bara hört gott om det. Jag skulle jättegärna vilja prova denna booster för jag har såå mycket små rynkor i pannan och runt ögonen o jag vägrar att använda botox eller fillers. Solade myclet solarium förut och jah tror det är därför jag fått dessa rynkor. Men efter jag läst å följt din blogg länge nu så har jag helt slutat med solarium plus att jag börjat använda solskydd med spf50. Och detta är endast tack vare dina inlägg om hur farlig solen är! Du är en strålande förebild!

  78. Anna skriver:

    Resist super-light daily wrinkle defense spf 30 är min solklara favorit, är inne på min fjärde tub!!

  79. Eva skriver:

    Paulas Choice räddade min hy i ett nafs då min ”röda” haka läkte och blev jättefin! Min absoluta favorit är Skin Recovery Daily moist lotion, som inte kladdar eller lägger sig som en hinna utan känns helt naturlig på huden!
    Jag kommer aldrig överge Paula!

    Eva

  80. Mirjam skriver:

    Hej,
    Oj va bortskämd man skulle bli om man vann! Min favoritprodukt från paula’s är moisture boost hydrating treatment cream (http://skincity.se/sv/product/4455/paulas-choice-moisture-boost-hydrating-treatment-cream?nosto=best-seller-per-category). Den är så skön och följsam i konsistensen och en riktigt bra fuktkräm. Älskar den så och kan inte låta bli att applicera om flera gånger särskilt under hösten och vintern. Förutom att den är fuktgivande känner man att den även skyddar huden från yttre påfrestningar.

  81. Sonia skriver:

    Glöm inte händerna. Jag tycker att PC:s Resist Ultimate Anti-Aging Hand Cream är toppen och har dessutom SPF 30! Den är skön och går in direkt i huden utan att lämna en kladdig hinna.

    Just nu har min hud fått tokspel och jag har fått en massa finnar (har sällan det), det stramar samtidigt som huden känns fet. Ju mer jag håller på med krämer och ansiktsmasker blir det bara värre. Är sugen på att prova serumet.

    Efter allas tips – TACK! – kommer jag nu att beställa ansiktsmasken för att få fukt till hyn, till att börja med. 🙂

  82. Sara Olofsson skriver:

    Ojojoj vilken vinst i potten. Jag är pc-frälst! Helt fantastiskt märke. Jag har acnehy men har Tack vare pc finare hud än på länge. Att välja enbart en produkt är såklart svårt eftersom alla behövs för att det ska bli bra. Jag hatar att hoppa över något steg i min rutin. .. meeeen en produkt som jag håller riktigt varmt om hjärtat är super antioxidant concentrate serum med vitamin c. Jag har testat andra serum från pc men detta är fantastiskt. Det återfukta bra och gör huden klarare och fräschare. Jag märker direkt när jag inte använt detta att huden blir dassigare och gropigare. Jag hoppas verkligen jag vinner denna booster så jag kan få ännu finare hy. Måste få bort mina fula ärr…

  83. Rosita Ståhl skriver:

    Hej 🙂 Jag är en 50 årig kvinna som nu under de senaste månaderna testat Resist retinol skin-smoothing body treatment , å vilket halleluja moment det har varit 🙂 Mina ben har varit sorgligt fläckiga av pigmenteringar ( kan bero på gamla synder då jag i 20-årsåldern pressade med kokosnötsolja 😉 ) och lite halvslappa i huden kring låren vilket det gärna blir på tanter ;)…men så testa jag denna pärla. Mina pigmenteringar på benen är snart ett minne blott och mina lår ser tamme tusan lite slätare och fastare ut 🙂 Som om inte det va nog har jag även använt denna på hals och decoltage, och till min stora förtjusning ser jag stor skillnad även här 🙂 Fortsätter det så här är det jag som i sommar visar spirorna med glädje och kör med urringat , helt klart 🙂 Detta resultat har givetvis gett mig mersmak på att testa fler produkter så vore jättekul att få möjligheten att testa detta serum 🙂

  84. Elin skriver:

    Aldrig provat PC men skulle vara kul att testa:) speciellt denna då jag känner mig så trött o sliten, vandrar hemma sjukskriven för utbrändhet o hyn ser likadan ut som insidan känns de som, kämpar på med envisa röda märken o ärr från finnar på kinden ojämn yta! :/

    Tack för en bra blogg o webshop! 🙂

  85. Johanna skriver:

    Är precis ny med Paulas Choice som jag blev rekommenderar pga mycket tilltäppta porer och tendens till dermatillomani (klämmer!). Har nu provat PC’s BHA exfoliering (både Clear och 2% liquid) och är HELT såld, kan inte tacka Skincity nog för denna rekommendation och nu vill jag byta ut i prioncip alla min produkter mot Paulas Choice!
    Då jag snart fyller 30 så inser jag att det blir nya saker att behöva fokusera på i hudvården, något som är lite skrämmande.

  86. Alicia skriver:

    Har inte testat så många PC-produkter,men av de jag har testat gillar jag verkligen är hydralight shine-free daily mineral complex SPF 30!:) den håller glansen i styr hela dagen!

  87. Cathrine skriver:

    Upprepade cancerbehandlingar (strålning och cytostatika) har gjort min hy gropig, fläckig och ”ur form”. Nu när jag blivit friskförklarad vill jag, utan att få samvetskval, ge min hud en riktig egotripp! Jag vill gärna, gärna prova nya Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster – kanske den kan kicka igång min försummade hud? Jag har aldrig provat någon produkt ur Paula´s Choice sortiment – så nu återstår att hoppas! 🙂

  88. Maria C skriver:

    Jag har ännu inte haft den äran av att ha stiftat bekantskap med Paula’s Choice produkter, men jag har länge varit mycket nyfiken! Letar alltid efter produkter som verkar anti-age samtidigt som de är anpassade efter känslig hy och jag tror att Paula’s Choice är precis det märke som jag letat efter. Resist Super Antioxidant Concentrate Serum verkar vara en sådan produkt och den skulle nog passa mig, en 45 åring med begynnande ålderstecken och med känslig och rodnande hy som handen i handsken! Hoppas nu innerligt på turen att jag äntligen får möjlighet att bekanta mig med Paula’s Choice genom denna tävling!

    Hoppfulla hälsningar/ Maria C.

  89. Terese skriver:

    Jag har fet hy med en del hormonfinnar men på våren och sommaren känns huden riktigt bra och ”nöjd”……..MEN sen kommer hösten och vintern och huden slår bakut och blir ett katastrofområde. Den är fortfarande fet men samtidigt yttorr och jag får mer finnar och lystern som fanns i somras försvinner som en avlöning. Så jag kontakade självklart skincity och bad om hjälp och fick rådet att testa en fuktmask och inte vilken som helst…..fuktmasken som förändrade min trotsiga och oresonliga hud till en mjuk och glad hud som verkar rätt nöjd för det mesta, PCs Skin Recovery Hydrating Treatment Mask! Så fantastiskt underbar mask, skön att ha på huden, lätt att tvätta av(eller så sover jag med den) och så lämnar den huden återfuktad till 1000! Magisk! <3

  90. Charlotta skriver:

    Hej!

    Mina PC favoriter är Skin Perfecting 2% Liquid och Hyaluronic acid booster, superbra grejer som fått min 43-åriga hy jämn och fin. Retinol på det kommer att göra det ännu bättre!

  91. Charlotte skriver:

    Hej
    Åh Retinol Booster skulle jag vilja prova!!
    Jag har använt PC i ett år snart och är supernöjd! Mina vita porrmaskar och inflammationer i huden har försvunnit helt! Tack!!
    Jag har testat ett bred utbud från PC ifrån Våtservetter, smink till Solkräm, även min man har fått sig en kräm 🙂 Supernöjd med alla kategorier!!
    Jag använder dagligen flertal produkter av PC i mitt ansikte och älskar dem alla, men jag tycker den största skillnaden på min hy blev när jag la till serumet skintransforming Multi correction treatment! Tycker min hy har fått en helt annan lyster, samt mina bruna acneärr har blivit betydligt mindre framträdande. LOVE!
    Kram Charlotte

  92. jennie skriver:

    Hej!
    Gjorde erat hudtest på webben och blev rekommenderad PC och det är verkligen inget jag ångrar idag.
    Urbra produkter då jag har lite problem med finnar och en del ärr.
    Jag måste nog säga att PC skin perfecting 2% bha liquid är en favorit just nu .
    Men är supernyfiken på denna fining som man nu kan vinna .
    Håller tummarna att jag har tur å vinna ✊.
    Kram

  93. Gisela Bjärestig skriver:

    Hej,

    Underbart med nyheter!!
    Min absoluta favorit är RESIST Hyaluronic Acid Booster.
    Den används varje dag lite överallt . Jag tycker om när en liten droppe kan göra underverk
    Nu blir jag nyfiken på retinol booster då åldern talar sitt tydliga språk!!

  94. Elin skriver:

    Jag kontaktade er för ungefär två månader sen, detta i panik nör acnen bara blev sämre och sämre. Fick paula’s choice rekommenderat för mig, började lungt med créme och rengöring, men så fort jag välkomnade 2% bha liquid i rutinen så hände det direkt! Finnarna var inte aktiv lika länge och allt färre började komma. Jag älskar den exfolieringen! Underbar applicering då man inte behöver tvätta av den!

    Jag skulle verkligen vilja testa serumet då jag känner att jag skulle vilja ha den sista boosten i min hudvårsarutin, och att denna kämpar på både med acne, anti-aging och ärr låter ju för bra för att vara sant!

    Ska gifta mig i sommar och vill då kunna känna mig bekväm utan ett lager av smink, och jag är nu på god väg. Så tack för tipsen om de bästa produkterna jag prövat! ☺️

    • annica skriver:

      Hej Elin, Bra och rätt produkter ska ge resultat! Är egentligen inte överraskad men jag är SUUUUUPERGLAD för din skull!!!! Det kan bara bli bättre så lägg till fler produkter och gärna serumet. Serum is da shit ; ) Det kan bara ge dig ännu mer resultat.

      kram Annica

  95. Birgitta Persson skriver:

    Hej! Jag vill verkligen vinna. Har aldrig provat nån produkt från PC, men det här låter definitivt som nåt för mig. Ska nu prova Skin Recovery Hydrating Treatment Mask eftersom jag är så yttorr i huden.

  96. Malin skriver:

    Hej! O så kul med nyheter. Har bara för ett par månader sedan smygit in Clinical 1% retinol treatment min PC-rutin och oj vilken förbättring. Jag har en rätt känslig hud efter att själv har felbehandlat den som ung, och acne har alltid varit mitt största problem. Nu enstaka utbrott en gång i månaden men tyvärr ärr som hänger kvar, och känsligheten förstås. Jag har iallafall utökat PC-rutinen successivt och min hud reagerar superbra! Jag som flera andra har svårt att välja en produkt som är en favorit men jag måste nog ändå säga Clinical 1% retinol treatment.

  97. Johanna skriver:

    Har aldrig haft så fin hud sen jag började använda Paulas produkter! Min favorit är SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK, den är helt underbar att smörja in sig med och sova med!

  98. Marianna skriver:

    Favorit: ansiktsvatten HYDRALIGHT HEALTHY SKIN REFRESHING TONER <3

  99. Lotta skriver:

    Tiden har kommit i fatt min hud och här behövs krafttag! Troligt är att jag behöver det mesta av det bästa ur PC serien…..

  100. Anna skriver:

    De bästa som har hänt min hy är: PC Resist hyaluronic acid booster!!Vilken lyster! Finns knappt ord för att beskriva denna produkt!! Väldigt många som frågat om min hy! 🙂 Jag skulle bli superglad om jag vann och fick testa denna produkt oxå! 🙂
    Jag är såå tacksam för att Ni på skincity finns! Ni gör underverk!
    Kram

  101. Sara skriver:

    My choice? RESIST BODY OIL SPRAY. Love it!

  102. Tina skriver:

    Jag upptäckte paulas choice för snart ett år sedan och min hy har aldrig mått så bra. Min rosacea är under kontroll och mycket tack vare
    SKIN RECOVERY SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM som har vunnit mitt hjärta. Älskar hur serumet bara glider på huden och snabbt sjunker in.

  103. Emelie k skriver:

    Drömvinsten!! Min favorit från paulas choice är hyaluron boostern som bokstavligen räddat mitt liv. Jag har yttorr hud (hej torrhetslinjer!) med tendens till finnar. Det är det minsta problemet. Det svåra är att jag jobbar i bageri där temperaturen kan ligga på upp till 50 grader, sedan blir det spring in och ut ur ugnarna på sisådär 200 grader. Använder jag lite fetare fuktgivande produkter dagtid blir huden väldigt blank i den miljön. På dagen har jag därför bytt ut mitt antioxidantserum mot ett par droppar hyaluronboost som går in i huden direkt och helt plötsligt blir jag inte lika blank! Dock kämpar jag fortfarande med de envisa torrhetslinjerna, porerna och den ojämna hudytan. Jag tror och hoppas på att en boost av retinol skulle hjälpa mig en bra bit på vägen! 🙂

  104. Tilde skriver:

    Min favvo från PC är RESIST Skin Transforming Mult-Correction Treatment! Den senaste veckan har hela TRE (!!) vänner sagt att min hud strålar. Något jag aldrig hört förut! Använder flera produkter från PC men tror ändå att det är denna som är är knepet med sin utjämnande/”uppljusande” effekt! Och vore såklart väldigt roligt att prova boostern ur RESIST-serien också! Kram

  105. Josefine Jutman skriver:

    Hej Annica! Jag har inte hunnit prova någon utav PC’s produkter ännu, men har varit väldigt sugen på någon av deras serum eller mer kraftfulla behandlingar. Just nu använder jag Jan Marini som jag blivit rekommenderad från ert hudvårdstest. Jag har haft en helt fruktansvärd hormonell akne när jag var 13-18 år, nu är jag 20 och får bara någon enstaka finne då jag alltid tagit hand om min hy som min egna lilla bebis. Idag får jag känna av att jag gjort det också då min akne äntligen är borta! Dessvärre har jag ärr kvar på mina kinder som vägrar försvinna. Jag har testat det mesta när det kommer till att minska ärrbildningen och synligheten av de befintliga, men ingenting fungerar, inte ens bio oil som jag blev rekommenderad av min läkare… Jag har ändå inte gropiga ärr, utan mer rosalila prickar bara. Därför skulle jag bli så oerhört glad om jag fick vinna denna produkt bara för att testa om jag ser någon skillnad. Jag hade blivit då lycklig och tacksam. Tack för en bra blogg! Stor kram!

  106. Liselotte skriver:

    Oh, Paula! Det är hon och Skincity som lärt mig allt kan 🙂
    Eftersom hennes leave-on exfoileringar var det största uppvaknandet någonsin för min hy BORDE jag säga någon av dem (bha gel, aha liquids…) , men när du snackar retinol kan jag inte låta bli att tänka på den ”plumpade” looken som mötte mig varje morgon medan min Barrier Repair Moisturizer-burk fortfarande gick att klämma fuktmättade droppar ur… Så:

    Paula’s Choice Resist Barrier Repair Moisturizer

  107. Moa skriver:

    Jag kör bara med Paulas choice och ÄLSKAR det, den absoluta favoriten är Skin Recovery Hydrating Treatment Mask som jag sover med flera gånger i veckan. Har aldrig torrfläckar eller fnasig hud längre tack vare den!

  108. Josephine skriver:

    Äntligen en tävling från mitt favoritmärke som används som ett dagsverke. En hudvårdsrutin behöver ju inte ta lång tid men jag föredrar ändå att göra grovjobbet under nattetid. På en förr så gammal, grå och hängig hud, fick jag med hjälp av fantastiska Anna Samuelsson ett glädjebud, likt en rymdladdningszon.

    Ut med utgångna, uttorkande produkter och komplicerade standardprodukter, för att istället införa nya personliga fukter. Steg ett blev efter instruktion av ett fantastiskt skincity-team, en mycket fuktgivande PC Moisture Boost Hydrating Treatment Cream. Därefter fick jag fantastisk hjälp av trevliga Madeleine Klingspor som tipsade om PC RESIST Daily Smoothing Treatment exfoliant som anslutningsspår. Därefter fortsatte utvecklingen i en rasande takt och innan jag visste ordet av det hade jag en hudvårdsrutin grundlagt. Ögonen smörjs ofta med PC RESIST Barrier Repair Moisturizer som på ett effektivt sätt punktbelyser under återhämtningsfaser. Men det är ändå PC RESIST Weekly Resurfacing Treatment som ligger mig varmast om hjärtat, eftersom den fungerar likt sommarstängt för mina pigment.

    Genom att 1-2 gånger i veckan täppa till utmattningssprickan, stanna upp i vardagen och omfamna behagen ger den mig ett pirrande sinneslugn, avkoppling och fyrdubbling av effekten från min dagliga hudvård. Den 10 % AHA-syran ger mig segeryran; en slät, plumpad, strålande hy utan massa rynkor att avsky. På så vis kan jag ut på stan, till jobbet och liknande evenemang, utan ett späckat sminkschema och avancemang. Så som ni säkert förstår, skulle en vinst av PC Retinol Booster riktigt höja mina tillgångsposter!

  109. Johanna skriver:

    Jag har testat nästan alla produkter som finns från Paula’s Choice och älskar dem djupt och innerligt. Har också rekommenderat Paula till så många vänner och bekanta och känner verkligen att jag kan stå för rekommendationerna. Hela livet har jag dragits med torr hy och haft riktigt svåra problem. Nu efter ett halvår med Paula’s Choice så bokstavligen STRÅLAR hyn och jag är superlycklig! Skulle gärna vilja testa detta serum också, då jag har haft lite svårt att hitta rätt i retinoldjungeln.

  110. Jessica skriver:

    Jag har inte provat nån produkt av PC, men är nyfiken på deras alster. Svårt och välja en.. men jag skulle vilja prova deras
    anti-aging foundation. Ett bra serum och en medeltäckande foundation får mig att känna mig fräsch.

  111. Anna skriver:

    Hej!

    Jag har inte provat några av produkterna, än. Har dock idag beställt hem flera av dem. Har en problemhy i flera avseenden och hoppas mycket på produkterna. Jag skulle gärna vilja prova Retinol Serum!

  112. Emma L skriver:

    Använder PC dagligen. Så svårt att välja en favorit. Men en måste-ha-produkt för mig är Paula’s Choice
    Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Vet inte vad jag skulle gjort utan den. Speciellt när man lätt får finnar. Holy grail Product!

  113. Alexandra skriver:

    Jag har inte provat någon av dem än men den jag helst skulle vilja prova är just denna. Jag är 30 år nu, vilket är då man ska börja med anti-aging-produkter fick jag lära mig i Ytligheter-podden som är sponsrad av Akademikliniken. Jag har sedan tonåren brottats med acne och eksem, vilket lämnat många ärr, och sedan tio år tillbaka även med pigmentfläckar. Jag har testat hundratals olika produkter som inte fungerat mot något av detta, men nyligen har jag äntligen lyckats få bukt med acnen och eksemen med hjälp av stark medicinering. Nu vill jag bygga upp mig hy och få den att bli något jag är glad över istället för något jag bara vill dölja, och jag hoppas att denna produkt kan vara något för mig och bli en del av min nya hudrutin!

  114. Gabriella skriver:

    Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Den är Guds gåva till mänskligheten, det HÄNDER verkligen saker med den produkten! Jag har testat så många olika produkter och varit halvnöjd men nu, efter flera års letande, har jag äntligen hittat guldklimpen! Aldrig mer en annan exfoliering, denna är helt enkelt helt perfekt. 🙂

  115. Maria skriver:

    Hej!!
    Jag fullkomligt älskar PC’s super recovery antioxidant serum!! Det räddade min torra hy i vintras! Konsistensen är mer trögflytande än andra serum jag testat så den känna lyxigare! Doften är god men det bäst, eller näst bästa är den silkiga känslan! Min hud blir väldigt torr på höst/vinterhalvåret men detta serumet gjorde så min hud blev superlen. Det bästa är dock att det faktiskt fungerar, testat aå många serum som gett en silkeslikande känsla på huden men inte påverkat huden på djupet, detta serumet gör det! Serumet fick huden att gå från ”vinterhud” till den fina ”sommarhuden” med massa lyster igen, det kallar jag power!

  116. Cecilia skriver:

    Wow det här är häftigt! Jag har precis hittat till Skincity och alla härliga hudprodukter som finns! Köpt några Exuviance produkter som jag kommit igång med att använda men nästa steg skulle verkligen vara en booster eller serum, eller både ock! Är en riktig rookie inom ansiktsvård, varit en ”basicbrud” som bara använt krämer från Apoteket förut men nu vid en ålder på 41 känns det som jag bör ta hand om min hud med lite mer omsorg, kan ju inte bara lita på goda gener! Så just den här produkten skulle vara spännande att testa, eller deras serum: Paula’s Choice, Resist Super Antioxidant concentrate serum! Keeping my fingers crossed!

  117. Åse skriver:

    Hej, jag har aldrig provat något från Paulas Choice, är en hängiven Dermalogica fan men blir så nyfiken när jag hör dessa lovord. Jag hade gärna provat Resist ant age booster, fantastisk att det funkar runt ögonen med ofta är det ju ganska bråttom på morgonen och jag är 49 år så måste till med serum o ögonkräm

  118. Anette skriver:

    Jag har aldrig använt något från Paula’s Choice. Jag har läst om och blivit nyfiken på produkterna när jag har tittat runt och handlat på Skincity. Jag provar gärna denna Booster som man kan vinna eller om PC har andra bra produkter som kan hjälpa min tonåriga son mot hans acne. Gör vad som helst för att hans acne ska bli bättre.

  119. Kattis skriver:

    Hej

    Jag använder PC:s produkter (favoriten är c-vitaminserumet Super antioxidant concentrate) just nu och är helnöjd! I 30-års åldern, alltså relativt sent, drabbades jag av akne i form av stora bölder. Det visade sig att jag hade ett hormonfel som jag dittills inte känt till. Jag blev efter något år av med aknen, men nu kvarstår groparna, alltså ärr, på kinderna ner mot halsen. Jag skulle därför vilja komplettera min PC-rutin med den här retinolboostern för att se om den gör någon skillnad.

  120. Sofia skriver:

    Min favorit är helt klart Weekly Resurfacing Treatment 10%. Fick tipset av dig för några månader sen och min hy gillar den väldigt mycket.

  121. Helena skriver:

    Min bästa produkt från PC är Resist daily fluid spf50. Den använder jag för att jag nu VILL skydda huden varje morgon och inte för att jag MÅSTE. Men det bästa med PC-konceptet är att jag fått upp ögonen för nyttiga och onyttiga saker för hud, hälsa och miljö generellt! Jag väljer oftare bort onyttig mat och avstår lättare från slökonsumtion. Känns kanon för mig!

  122. Thyra skriver:

    Hej , jag vill inte vinna detta till mig själv utan min mamma. Hon använder moisture boost hela serien från Paulas choice, jag försökte länge att övertala henne om att hon skulle köpa bra hudvårdprodukter men hon envisades med nivea produkter ( jag som älskar hudvård och att att hand om huden , jag och min mormor tycker om sånt ) men mamma har aldrig brytt sig. Så tillslut köpte jag rengöring , toner , 2% bha , dag kräm med spf och nattkräm, hon var lite skeptisk i början men började med produkterna och märkte ingen skillnad på huden utan som vanligt men efter nån vecka så fick hon finnar och finnar, i 2-3 veckor i rad så bara blossade det upp i hela ansiktet och hon tyckte det var super jobbigt men jag sa att det var en del av processen och hon fortsatte , nu 6-7 veckor senare har hon finare hy än någonsin ( 41 år ) pormaskarna är nästan helt borta och hon har fått så mycket jämnare hy , nu har hon tillochmed köpt om produkterna. Bra hudvård gör verkligen skillnad. Jag skulle vilja vinna detta till min mamma eftersom hon verkligen är värd det tycker jag , att få lägga till en boost till hennes rutin tror jag skulle göra susen och hon skulle bli så glad, så jag vet inte vad jag ska svara på vilken min favvo produkt är men jag vet att mamma älskar PC moisture boost hydrating treatment cream, hon säger att den är underbar och så krämig konsistens som slätar ut huden. Det skulle vara super kul att ge bort denna till min mamma som hon skulle bli så glad för tror jag 😀 , läser din blogg varje dag och man får så mycket inspiration och hjälp 😉 // Thyra 15 år

  123. Barbro skriver:

    Min favorit är Hydralight One Step Face Cleanser. Blev så positivt överraskad redan första gången jag testade den för att den är så dryg men ändå effektiv.

  124. Karin Örn skriver:

    Måste jag välja en, så blir det Paula’s Choice Hydralight One Step Face Cleanser som min favorit. Allt i ett, känns helt rätt. Provar gärna Retinol Serum som är ny, tror det blir perfekt för min hy. Börjar närma mig 50 år, tiden sätter sina spår.

  125. Emina Jonasson skriver:

    Min favoritprodukt från PC är Paula’s choice skin perfecting 2% BHA gel då jag verkligen upplever att den hjälper mot min acnebenägna hy. Har provat min hudvårdsrutin både med och utan denna produkt och ser stor skillnad på min hy när jag använder den! 🙂

  126. Sofia Karsberg skriver:

    Paula’s Choice är det enda jag använder, och har fått det tipset av er! Den produkten som jag tycker gör underverk för mig är ”Skin Transforming Multi-Correction Treatment”, och den har ärligt talat så många fördelar så jag vet inte vilken av alla jag ska välja som motivering. Jag antar att det är alla fördelar med den tillsammans som gör den till en mirakelkräm, den förhindrar min acne, hjälper mina envisa acneärr och ljusar och och ger fin lyster till en hud som ständigt bryts ner, och hjälper att bygga upp den igen. Skulle inte klara mig utan denna krämen, dagen efter jag testade den första gången såg jag redan fantastiska resultat. Tack för er hjälp och tack för Paula’s Choice 🙂

  127. Hanna skriver:

    Tillägg till min kommentar ovan, dagcreme använder jag naturligtvis och det är moisture boost!

  128. Maria Hoff Olsson skriver:

    Har aldrig testat detta märke innan men hört mycket gott om det. Skulle vilja testa PAULA’S CHOICE
    RESIST VITAMIN C SPOT TREATMENT då jag har melasma och ständiga problem med mörka fläckar som uppkommer

  129. Sofia skriver:

    Jag använder för tillfället bara PC produkter men ingen booster/serum. Vill så gärna lägga till den rutinen och se resultatet. Jag har blandhy och mycket porer så kanske kan den hjälpa mot det? Favoriten just nu är PC barrier repair moisturizer. Kram S

  130. Hanna skriver:

    Jag behöver akut hjälp med min torra hud.. använder detta idag från PC:
    rengöring moisture boost
    På morgonen använder jag 2% bha gel och på kvällen
    retinol 1%
    resist skin transforming multi correction treatment
    I vanliga fall använder jag super antioxidant conc serum men nu har jag testat babor essential care moisture serum, tänkte att det skulle ge mer fukt, men ingen skillnad än dock.
    Beaute pacifique instant hydrating mask sover jag med jämt men vaknar stramande på morgonen. Tar även ibland PTR oilless oil under masken. Börjar flaga nu också. HUR ska jag bete mig för att min hud ska bli ordentligt återfuktad?

  131. evelina skriver:

    Den produkt jag mest vill prova, och precis beställde är: resist youth extending daily mattifying fluid spf 50 🙂
    När jag gjorde hudtestet fick jag bara rekommendationer om grejer från PC men har inte kommit mig för att testa ännu. Att få prova ytterligare en produkt utöver den jag beställde hade varit super, speciellt när den verkar vara så grym som denna booster verkar!

  132. Emina skriver:

    Hellu! Vad roligt med en utlottning! Jag har inte testat någon produkt från Paulas choice ännu, men jag har nyss beställt Moisture Boost Hydrating Treatment Cream hos er som jag verkligen ser fram emot att testa. Jag ska successivt köpa fler produkter från märket som jag har fått rekommenderade utav er , när de som jag för tillfället har tagit slut. 😀

    Varma Hälsningar
    Emina

  133. Jennie skriver:

    Jag har bara hört massor av bra recensioner om PC men inte haft chansen att testa själv! Denna underbara produkt hade förhoppningsvis gjort under i min redan skincity rekommenderade hudvårdsrutin 🙂

  134. Anna Gustavsson skriver:

    Har precis beställt hem produkter från Paulas Choice då jag blivit rekommenderade dessa på ert hudtest. Har haft lite problem med hyn det senaste året efter att ha slutat med P- ring och hoppas nu på en förbättring. Jag blir så glad av produkter som har inbyggt solskydd och SPF 30 dessutom. Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex känns som en produkt som kommer bli en favorit. 🙂

  135. Sara skriver:

    Började med ett fåtal produkter av PC under våren men nu är hela badrumshyllan full 🙂 Min senaste favorit är Resist Weekly Resurfacing AHA 10%, det är rena Askungeneffekten på den!! Använder den 2 kvällar i veckan, liiiite pirr i ansiktet under den första timmen, sen är det lugnt. Vaknar upp med en underbar lyster som jag nästan inte vill sätta foundation över…..nästan 🙂 För första gången har jag provat ett märke som faktiskt fungerar!!!

  136. Marie skriver:

    PCs RESIST Hyaluronic Acid Booster
    En fantastisk booster som kan blandas i den ordinarie hudkrämen.
    Älskar konsistenesen och dess effekt på min hud.
    Skulle verkligen behöva lite näring och fukt för min hud som verkligen avskyr nu när det är kallt ute och torrt inomhus.

  137. Amanda fahlgren skriver:

    Kul med en tävling! 🙂 bytte helt ut min hudvårdsrutin till paulas choice när ni tog in märket och jag märker så stor skillnad på min hud att det är svårt att välja bara en produkt.. Men om jag måste välja en så måste jag ta bha liquiden i 2%, den har gjort stor skillnad på mina förstorade porer samt att det känns som att min struktur på huden har blivit mycket bättre. Kommer aldrig byta ut den:)

  138. Pernilla skriver:

    Åh, vad roligt med en tävling 🙂 Den här boostern verkar ju vara något man verkligen skulle behöva nu när den kyliga årstiden är på intåg.

    Mina PC-favoriteter är: Resist Super Antioxidant Concentrate Serum, Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum och Skin Recovery Hydrating Treatment Mask.

    Jag har en känslig blandhy som är yttorr med en tendens till rocacea på kinder och näsa. Jag har många synliga små blodkärl på näsvingarna och sedan jag började använda dessa två serum, så har dessa blodkärl minskat betydligt och jag är inte lika röd längre.
    Kombinationen av Skin Recovery serum och masken är helt oslagbar. Jag brukar sova med denna kombination och vaknar upp med en babylen hud som är återfuktad och med en utjämnad och fin hudton.

    Tack för en suverän blogg och nätbutik och det fantastiska arbete och service som du och dina kollegor gör och ger!

    Kram, Pernilla

  139. Diana skriver:

    Jag har plågats många, många år av acne. Nu vid 38 år fann jag PC i våras och så här fin hy har jag inte haft sedan pre tonåren! Jag kan inte välja vilken produkt som är min favorit, för mig är det hela kombinationen av mina PC produkter. Jag använder även make up från PC.

    Jag skulle vilja se vad just den här produkten kan göra för mina acneärr och stora porer.

  140. Marianne skriver:

    Älskar RESIST Advanced Replenishing Toner, så underbart fuktgivande och med massor av bra extra ingredienser. Mer ett essence än en toner.

  141. peter skriver:

    Skin Recovery Cream är super! Bha-lotion 1% likaså. Effektiva men ändå milda!

  142. Linda B skriver:

    Jag har använt Paulas Choice i snart 1 års tid. Varenda produkt jag har kommer därifrån. Både hudvård och smink. Min hy har blivit förändrad till det bättre och jag är nöjd med alla produkterna. Känner att jag inte kan vara utan någon av dem. Ska jag välja så är RESIST SUPER-LIGHT DAILY WRINKLE DEFENSE SPF 30 den absoluta favoriten då jag tycker att det är den som avgör om min hud ska klara av att hållas matt en hel dag! Plus att färgen på krämen även funkar lite täckande så man slipper ha en sminkbas om man bara vill vara lite naturell men inte helt och hållet.

    Vill gärna testa denna och addera den till min hudvårdsrutin. Då jag är 30 år och tror den skulle göra under!

  143. Linda P skriver:

    En hel serie Paulas Choice står och väntar på mig i badrumsskåpet. Alldeles snart är min gamla hudvårdsserie slut och jag längtar som ett barn på julafton att få gå all in med PC. Eftersom jag inte kört igång med PC ännu kan jag inte namnge en favorit. Men jag är övertygad om att retinolet som lottas ut kommer göra susen på mina torra vinterkinder.

  144. Majsan skriver:

    Min absoluta favoritprodukt från PC är Bha gelen. Har länge haft problem med stora porer och massor med pormaskar i t-zonen och på senare tid även på kinderna…Men bha gelen har rengort min hy något fantastiskt. Alla orenheter ploppade upp på hudytan efter bara 2 dagars användning. Ny är min hy ren, len och full med lyster. Lycka! Håller tummarna. Kram

  145. Sandra skriver:

    Min absoluta favorit är fukt ansiktsmasken, den räddat min höst/vinter torra hy. Bra pris och räcker länge 🙂

  146. Ida skriver:

    Jag har aldrig provat Paula’s Choice, men jag har hört mycket gott om märket. Jag är väldigt nyfiken på Moisture Boost Hydrating Treatment Cream, som jag tror skulle göra underverk för min röda och bråkiga hy som är både torr och acnebenägen. Superbra att den kan användas runt ögonen också.

  147. Madeleine skriver:

    Jag är så glad för PC’s clinical KP treatment cloths (tillsammans med PC’s resist weightless body treatment 2% BHA). Drastiskt minskat antal små röda prickar/plitor på mina armar. Tummen upp!

  148. Afrodite skriver:

    Hej Annica & Co!
    Jag tänkte precis passa på att byta ut min hudvård nu till hösten och har läst dina inlägg om PC. Verkar vara mycket power för liten slant i hennes produkter! Jag vill gärna testa boostern såklart men annars har jag kikat på RESIST intensive repair creme för att jag skulle vilja behandla mina torra fläckar i ansiktet som så fort det blir kallare ute och elementen slås på blir ännu värre. Något jag lider av för det förstör både humöret och makeupen, typiskt torris dilemma ! Att den går att använda runt ögonen är ett stort plus!
    Tack för en bra blogg och alla superduktiga terapeuter! Kramen

  149. Cecilia Niva Svahn skriver:

    Vill gärna prova ”Resist anti-aging, clear skin hydrator”. Börjar bli dags att hitta nya produkter då huden förändras med åldern. Börjar få pigmentförändringar (bruna fläckar) vilket kräver något annat än det jag tidigare använt. Använder kräm för känslig hud pga rodnad och ytliga blodkärl.

  150. åsa skriver:

    PAULA’S CHOICE SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID
    Lätt lätt lätt!!
    Efter att ha varit bortskämd med en problemfri porslinshy fick jag för några år sedan problem med inkapslingar, någon slags knottror med talg i som det ibland gick att klämma ur, ibland inte. Fick jag inte ut talget så kapslade de bara in sig ännu mer och växte till sig – alltså klämde jag i panik, fast man inte får, och min hud var jämt full av röda märken och klämningar ”på läkning”.
    Jag som knappt använt foundation visade mig inte utan foundation och concealer. En low point var under en släkthelg på landet, när jag steg upp osminkad och min far undrade om jag blivit biten av insekter eftersom jag ”hade såna märken i ansiktet”.
    Under den här tiden körde jag hudvård enligt konstens alla regler och enligt råd, en liten aning bättre blev det när jag började med syraprodukter igen, men inkapslingarna fanns kvar. Så hamnade jag hos Anna-Cari som jobbade hos er förut, och efter mycket mejlande fram och tillbaka tyckte hon jag skulle testa att behandla med PC-liquiden partiellt, på mina drabbade partier tillsammans med min vanliga hudvårdsrutin. Det tog några månader men – jösses. De stora inkapslingarna som jag trodde låg för djupt för att bli av med har kommit upp till ytan och gått att klämma ur, och även om det fortfarande uppstår nya ibland är det inte i närheten av hur det var tidigare. De som dyker upp kommer upp till ytan och försvinner lätt, utan att det hinner bli några stora problem. Och eftersom jag vet att liquiden med lite tålamod biter på inkapslingarna så är det lättare att stå emot impulsen att klämma.
    I somras kunde jag gå utan foundation och med snygg oflammig hud för första gången på länge. Nu har jag snart använt liquiden i ett år och kommit fram till att det är den produkt i min hudvård som jag inte kan byta ut – resten får anpassa sig efter den!

  151. Jenny skriver:

    Jag blev rekommenderad PC efter att ha gjort hudtestet hos er och det har förändrat hela min hy i ansiktet! Min favorit är exfolieringen eftersom jag har känslig hy och alltid reagerat på produkter innan. Ser en klar förbättring efter redan ett par veckor. Försöker att samla på mig hela serien för ett ännu bättre resultat så skulle vara superkul att vinna!

  152. Jenny skriver:

    Min favvo är resist superantioxident serum c-vitamin för torr hy. Min hy känns inte längre torr och porerna har blivit mindre. Skulle vara så grymt att växla med denna..det låg i mina planer att börja med retinol då jag precis nyligen fyllt 40. Tänk om jag kunde vinna och få denna i ”40-årspresent”. Vilken lycka! 🙂

  153. Elina Mikasdotter skriver:

    Jag kan inte välja en produkt som är bäst utan måste få välja 2 st! Skin perfecting 2% bha gel som hjälper mig att tämja min acne benägna hy och resist skin transforming multi-correction treatment som har blekt mina illröda acneärr till rosa

  154. Elin Lassila skriver:

    Åh detta serum skulle göra både mig och min acne hy glad och har hört såååååå mycket gott om PC vilket har resulterat i att jag ska lägga en beställning på det efter jag fått svar via mejl ifrån Er på Skincity om min hy samt få en rekommendation utav Er. Har ej testat PC men ser verkligen framemot att göra det och en produkt som jag skulle vilja testa är Resist vitamin c spot treatment 25% då jag har mycket acne samt mycket ärr och pigmentering som jag verkligen vill bli av med då min dåliga hy påverkar mig enormt mycket just nu tyvärr, vill inte att min acne ska ta över mitt liv. Älskar din blogg & Skincity jag är så glad att ni finns och att jag hittat till er! Kramar till er alla

  155. Ella skriver:

    Hej!
    Min mamma fyller år snart och när jag frågade henne för nån vecka sedan vad det var hon önskade sig hon då sa hon just produkter från Paula´s Choice jag vill så gärna ge tillbaka något till henne eftersom hon är en sån bra mamma men det är lite dyrt för mig som 17 åring att köpa sånna produkter därför hade jag vilja ge den till min mamma om jag vann.

  156. Maria larsson skriver:

    Jag har länge haft PC tack vare ett rådgivning från er på sc. Jag har varit toknöjd och nyligen la jag till en produkt i min dagliga rutin…. Antioxidant serum… Vilken dröm!!!! Huden blir som ren silke och får otrolig lyster!!!!! Den minskar porstorleken direkt upplever jag och att sen.lägga makeupen blir lätt som en plätt. Men som många innan mig sagt…PC är grymt men vore inget utan er på sc å er underbara rådgivning!!!!!

  157. Sofia E skriver:

    Hej! Åh, vilken trevlig födelsedagspresent det skulle bli! 😀 Kanske den också skulle bli min räddning nu när huden börjar bli torrare, borde också byta till en tjockare kräm nu till vintern om jag bara visste vilken… Sen om den också skulle hjälpa mot finnar, ärr och ojämn hudyta…Amen! 🙂 Skulle så gärna testa den om man kan kombinera den med andra märken som Jan Marini t.ex? Min bästa produkt från Paulas choice är nog den som du tipsade om här på bloggen för en tid sedan PAULA’S CHOICE
    CLINICAL KP TREATMENT CLOTHS http://skincity.se/sv/product/4509/paulas-choice-clinical-kp-treatment-cloths för keratosis pilars som jag inte ens var medveten om att jag hade innan för att inte tala om min sambo! Så TACK för att vi nu vet vad det är och vad vi kan göra åt det! 🙂 Kram

  158. Agnes skriver:

    Skin Perfecting 2% BHA liquid har totalt transformerat min hud. Jag kan inte leva utan den!

  159. Linnéa Ivarsson skriver:

    Hej, vilken rolig tävling! Jag har använt Paulas Choise i cirka tre månader och vilken otrolig resa min hud har gått igenom, den har verkligen lugnat ner sig från att ha varit så röd och irriterad med plitor och keratosis pilaris på kinderna. Så har min hud fått en jämnare struktur och KP syns knappt!!!! Helt otroligt 😀 Min favoritprodukt är PAULA’S CHOICE
    RESIST SKIN TRANSFORMING MULT-CORRECTION TREATMENT då den alltid får min hud att se så otroligt mycket snyggare ut med härlig lyster, med mer sammandragna porer, mindre rödhet av KP och mindre plitor men utan att torka ut. Det är en riktig mirakelprodukt 🙂 Jag hoppas jag vinner då jag vill lägga till en retinolprodukt till min hudvårdsrutin 🙂

    Tack för en superbra blogg!

  160. Jessica Stöllman skriver:

    Jag använder PC rengöring, exfoliering, serum, créme o dagcreme m SPF. Gillar alla m tvingas jag välja blir d Optimal results
    hydrating cleanser. E rengöring som är mild o effektiv m e krämig
    känsla på huden. Ger mkt fukt vilket är perfekt f årtiden. Passar e känslig blandhy som min.

  161. Ida skriver:

    Roligt med en tävling!
    Har inte testat något från PC, utan har just börjat med Exuviance och är snart inne på min 4:e vecka En produkt från Paula’s choice som fångade mitt intresse var PAULA’s CHOICE
    CLEAR DAILY SKIN-CLEARING TREATMENT AZELAIC ACID + BHA
    Då jag har haft besvär med acne i många många år (och fortfarande har, men hoppas på Exuviance!) så har jag en del röda märken och väldigt ojämn hudton. Som det lät på beskrivningen så hjälper den både mot acne, röda märken och igentäppta porer!

  162. Linn skriver:

    Min favoritprodukt från PC är Skin Recovery Hydrating Treatment Mask. Jag har rosacea och väldigt torr hy som oftast reagerar på produkter. Men jag har känt hur mycket lugnare min hy känns nu efter att jag haft tid att testa deras ansiktsmask. Det är sån stor skillnad och boost för självförtroendet när huden ser och känns återfuktad, plus att mitt smink ser mycket bättre ut.

  163. Joanna skriver:

    Älskar 2% bha liquid. Är egentligen en sucker för produkter med lyxig doft i glamorösa förpackningar…men PC har övertygat mig om att en riktigt bra produkt är minst lika lyxig när man börjar se resultaten av den!
    Kramar till ert fantastiska team som hjälper så många!

  164. Malin skriver:

    Jag kör PC rakt av nu efter jag fick rekommendationen av er i samband med mitt hudtest. Rengöring, toner, serum, exfoliering, mask och fuktkräm. Min favorit är nog Skin Perfecting 2% BHA Gel och eftersom den funkar så bra för mitt ansikte har jag nu beställt Clear Exfoliating Body Spray 2% BHA för kroppen. Jag testar gärna Retinol Boostern, man kan aldrig ha för många PC-produkter 🙂

  165. Emma skriver:

    Jag kom i kontakt med PC efter jag gjort ett hudtest hos er. Det finns inget annat märke som gett mig så bra resultat som PC gjort. Jag vågar till och med visa mig utan smink nu, vilket jag innan aldrig gjorde för mer än de närmaste.

    Min favoritprodukt är Clinical instant calm advanced redness relief. Man både känner och ser hur rent ansiktet blir efter man använt denna. Samt att ansiktet inte blir irriterat efter man använt den som vissa andra ansiktsvatten brukar göra med min hy.

  166. Linda skriver:

    Hej!
    Jag skulle gärna prova alla PC:s produkter men det är särskilt en som jag har hört mycket om och som jag är mycket nyfiken på nämligen PAULA’S CHOICE SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK! Tror det hade varit perfekt för min hy som nu blivit 40 och bara skriker efter ”dundermedel”. Jag hoppas på tur för det hade verkligen varit roligt att testa boosten oxå! Man blir nyfiken på fler produkter när man läser alla kommentarer så det får nog bli en beställning bums!
    Kramkram
    Linda

  167. Sofia skriver:

    Har än så länge inte hunnit testa Paula’s Choice men har fått upp ögonen för märket genom Nyhetsmorgon på TV4 och därefter läst på själv om produkterna.
    Har det senaste åren fått ganska mycket problem med pigmentförändringar samt att jag har små röda ärr efter acne, vilket gör att jag idag helst inte visar mig utan smink då mitt ansikte upplevs väldigt flammigt.
    Den produkt jag känner att jag måste testa är ”CLINICAL 1% Retinol Treatment”. Har läst att den gjort underverk för många som har liknande problem som mina egna.

  168. Ida skriver:

    Jag älskar alla PC produkter i min rengöringsrutin. Efter en vår och sommar med skilsmässa där orken för hudvård inte har funnits har jag förlorat allt jag jobbat för. Jag som kämpat för att bli av med min acne är nu tillbaka på start igen. Men nu börjar det vända och jag har börjat ta tag i mitt liv och min hy igen. Och allt börjar alltid med T perfectly balanced foaming claenser därför måste det vara min favorit. Eftersom det är varje gång jag jag använder den som jag börjar min rengöringsrutin. Varje gång jag väljer/orkar använda den så kommer jag ta hand om min hy

  169. Jenny skriver:

    MIn favorit från PC är hyaluronic acid booster som jag lägger runt ögonen och den har tagit bort mina ögoneksem som jag haft av och till i flera år. Den är verkligen SUPER för att återfukta och balansera huden. Jag skulle gärna prova och se om retinol boostern har effekt på linjerna som börjar komma i pannan så det skulle vara så roligt att få prova den!

  170. Soffi skriver:

    Favoriten är helt klart Skin perfection 1% bha gel. Känns sååå skönt i ansiktet efter att jag haft på den!

  171. Jenny skriver:

    Jag har nyligen diagnostiserats med och opererat bort basalcellscanser (ytlig på huden) som kommit av överdrivet solande. Jag har aldrig provat någon produkt från Paula’s Choice men vill med anledning av detta prova ngn bra creme med hög spf för att förhindra att nya tumörer dyker upp i framtiden. Håller tummar och tår för vinst! ☺

  172. Olivia skriver:

    Jag har inte själv testat PC, men har köpt några PC for Men till min sambo som är väldigt nöjd 🙂 Jag tycker framförallt att PC lyckats bra med produkter för just män. Vad jag själv skulle vilja testa är smink från PC, framförallt finishing powder eller foundation! Det här serumet är också väldigt spännande och det vore roligt att se om det kan fixa mina linjer runt ögonområdet 😀 Det är ytterligare en sak som är bra med PC, många produkter verkar funka att kombinera med existerande hudvårdsrutin.

  173. Heléne skriver:

    Tävlar och tävlar men vinner aldrig något, är väl för dålig på att formulera mig ☺️ Hur som haver så är detta en produkt jag iiiinnerligt skulle vilja vinna! Jag rekommenderades PC av SC’s fantastiska medarbetare, följde rådet och har aldrig ångrar mig. Nu är jag av med inkapslade pormaskar troligen följt av för dålig rengöring och för lite fukt. Ska jag välja någon av produkterna (vilket är galet svårt för jag älskar alla mina PC produkter) så blir det nog daily pore-refining treatment 2% bha. Så smart med en daglig icke kornig peeling för att hålla smutsig gammal hy ren och fräsch och lystrig! Är frälst Tack!!

  174. Sandra skriver:

    Oj vad svårt att bara välja en produkt från PC, jag har flera favoriter.

    Men jag kan med handen på hjärtat verkligen inte vara utan: http://skincity.se/sv/product/4473/paulas-choice-resist-daily-smoothing-treatment-with-5-alpha-hydroxy-acid

    Jag har varit besparad att inte behöva lida av acne men jag har heller inte tagit hand om min hy när jag var yngre. Denna har gjort stor skillnad på min hy, min solskadade fuktfattiga hy är ett minne blått. Det skulle vara kul att få testa http://skincity.se/sv/product/5247/paulas-choice-resist-anti-aging-1-retinol-booster för att se om det går få ännu bättre resultat.

  175. Ankie skriver:

    jag har aldrig hört eller provat detta märke, men retinol booster låter som något för mig. jag har haft problem med min hy ända sen tonåren, akne och utslag. detta har gett mig en ojämn och ärrig hy, som behöver något reparerande. den här produkten vill jag gärna prova
    mvh/ Ankie

  176. JohannaR skriver:

    Finns många godbitar ur Paulas Choises produkter. Min absoluta favorit är dock Skin Perfecting 2% BHA GEL. Den har gjort att jag ej längre har svarta pormaskar på näsan eller kinderna eller får igengrodda små plitor på andra ställen i ansiktet! Tänk vilken skillnad en produkt kan göra för ens ansikte och självkänsla

  177. Anna skriver:

    För mig är PC ett fantastiskt märke. Förutom att alla produkter jag provat varit fantastiskt bra så gillar jag att det inteär någon doft tillsatt i produkterna. Om jag ska välja en produkt som jag speciellt gillar så är det Resist Intensive wrinkel repair retinol serum. Man känner verkligen skillnad på huden efter ett tag. Tyvärr känner man också skillnad när man slutar använda produkten, vilket jag har gjort till förmån för cyklar till barnen, nya gympa skor och allt annat som kostar pengar när man har barn Min hud skulle därför behöva en riktig kick start igen (speciellt dallret under hakan)

  178. Therese skriver:

    Jag har varit supernöjd med allt jag har testat från PC. Ska jag bara välja en favorit får det bli BHA-gel som har gjort underverk för min hy och en produkt jag aldrig kommer sluta med! Hade varit väldigt spännande att testa denna nyhet 🙂

  179. Tove P skriver:

    Jag har precis börjat testa PC som daglig rutin och är väldigt nöjd. Prisvärd och lyxig hudvård i snygga förpackningar. Kan varmt rekommendera Paulas Choise Skin Recovery Mask som är underbart mjuk på huden och kan användas både som mask och nattcreme samt är fin nog att ha runt ögonen. Den lämnar en helt grym känsla kvar på huden .

  180. fia skriver:

    Har inte testat något från PC ännu bara läst en massa bra saker om märket. Men Retinol Boosters verkar vara som gjord för min hud – alla 7 ”problemen” den ska hjälpa mot passa mer eller mindre in på mitt ansikte. Dessutom har jag under veckan blivit kallad tant och fått veta att jag kör en tant-bil så nog är det dags för mig att ta anti-aging på allvar. Kan tillägga att jag tidigare i år fyllt 40.

  181. Eszter skriver:

    Min favorit är definitivt Resist ultra light daily wrinkle defense, för att det är perfekt för mig. Jag älskar Paula’s Choice produkter, en av dem bästa på marknaden, tycker jag.

  182. Amalia skriver:

    Jag har haft såna problem att hitta nån produkt som passar till min feta, blanka problem hy. Jag har provat det mesta men så testade jag Hydralight Shine-free daily mineral complex från Paulas Choice och den har iaf hjälpt mig lite grann att få bort det värsta blänket och dem feta partierna håller sig mindre feta i ett par timmar 🙂
    Håller nu tummarna att man kanske har turen att få vinna denna produkten 😉

  183. Malin skriver:

    Hej! Jag använder enbart PC i min dagliga hudvårdsrutin men jag måste nog säga att mitt senast tillskott ”super antioxidant concentrate serum” är min favorit!! helt underbar på min hy där jag lätt får torrhetsrynkor! Denna skulle vara ett perfekt tillskott! Kram Malin

  184. Emelie hedberg skriver:

    Hejsan ! Jag har hela hydralight serien plus bha liquid 2%Jag är sugen på att testa fuktmasken på PC då jag känner att min hud blir lite torr nu vid väderomslag 🙂 min favvo är om jag måste välja bha liquid 2%

  185. Anita skriver:

    Jag har inte provat något från Paulas Choice , men vill så klart prova och mest nyfiken på serumet som är med i tävling!

    Skulle vara fantastiskt att få prova denna produkt på mitt hösttrötta ansikte!

  186. Maline skriver:

    Använder Skin Perfecting 2% BHA liquid från PC och den har gjort en enorm skillnad för min hy. Jag har problem med yttorr hud,men efter jag började med denna så känns min hud så mjuk och len! Den ”tajta” känslan är helt borta och porerna har börjat dra ihop sig.
    Har också provat att använda den på ryggen då jag ibland får små finnar och det har hjälpt även där! Det är en riktig hjälte i badrumsskåpet.

  187. Erika Sjödin skriver:

    PC har flera produkter som revolutionerat marknaden bl.a. KP-cloths för flera av oss som har problem med keratosis pilaris. Absoluta favoriten är dock Resist cellular performance dagkräm med spf 25. Alltid aktuell – året runt! Skulle gärna komplettera med nya serumet! Varma hälsningar till er alla som delar med er av era upplevelser av olika produkter och till Skin-citygänget som alltid levererar kvalitet!

  188. Sara skriver:

    Hej,
    Vad kul med en tävling igen!
    Jag har inte själv använt så mycket av Paulas Choice bara de som kommit i tester och i goodiebagen, SKIN RECOVERY SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM och den känns jätte skön att använda ensam till natten utan creme.
    Till min son har jag beställt efter er konsultion PAULAS CHOICE REGULAR STREGNTH exfoliator, CLEAR ACNE CLEANSER och creme som hjälpt honom att få bukt med finnar och breakouts. Så mitt val av favorit produkter är klart de som hjälp min son att få bukt med sin hy!!
    Ha en underbar söndag!

  189. Caroline skriver:

    Jag har lite av hat-kärlek till PC. Älskar att läsa allt pula själv skriver om hudvård och produkter, men blir samtidigt lite upprörd när hon helt dömmer ut någon av mina favoriter. Har pga min splittrade känsla för märket faktiskt inte provat någon av produkterna. Kanske den här kunde vara en bra början för att se om de verkligen lever upp till vad de lovar!

  190. Camilla skriver:

    Jag säger bara en sak..
    Mitt hösttrötta ansikte behöver en riktig Paula’s Choise boost !

  191. Victoria skriver:

    Jag har precis köpt 6st produkter från Paula’s Choice och använt dom i cirka 2 veckor. Jag gillar ALLA deras produkter men gillar deras cleanser och toner väldigt mycket. Deras moisturizing är otroligt skön och passar perfekt för mig som har oljig hy, eftersom den åker på bra och skönt utan att kännas kletig som andra återfuktningskrämer gör.
    Skin perfecting gel bha gillar jag så så mycket, en gel som lägger sig som en tunn och skön yta. Sedan gillar jag deras resist skin transforming som är otroligt skön och enkel den med. Jag har köpt produkter för väldigt mycket pengar och är en student som inte har råd med allt för mycket. Mår dåligt av att gå till skolan pga mina finnar och tror denna produkt kan hjälpa mig påvägen mot bättre hy…
    Tack.

  192. Anna skriver:

    Min absoluta favorit är Hyarulonic acid booster, den håller yttorrheten borta från min acnebenägna superkänsliga hud. Har haft acneproblem i flera år nu och provat JM utan riktigt bra resultat och kör nu PC sedan i somras. Har ännu inte märkt någon effekt på acnen så blev precis rekommenderad att lägga till retinol, clinical 1% treatment ,men är rädd att den är för stark så vill gärna prova den här istället!

  193. CillaA skriver:

    Hej!!
    Med paulas Choice skin recovery super antioxidant concentrate serum http://m.skincity.se/sv/product/4452/paulas-choice-skin-recovery-super-antioxidant-concentrate-serum
    Har jag fått min rosasea på pannan under bättre kontroll. Nu när graderna sjunker börjar huden skrika efter mer omvårdnad och mer fukt. Hoppas på att få testa boosten med mitt serum och kan se fram en riktigt bitande kall vinter :).
    Testar just nu vitamin c spot på ärr och hormon acne. Ser lovande ut än så länge, men serumet ligger fortfarande bäst till i favorithyllan.
    Jo…en annan fundering. Med känslig hy i pannan går det gärna vidare till en problematisk skalp. Kommer ni ta in hår/skalpvård tro?
    Ha en riktigt fin höst!
    Kramar!!

  194. Johanna S skriver:

    Först måste jag bara skriva att jag ÄLSKAR PC, att bara välja en är väldigt svårt, men jag väljer Skin Balancing Cleanser. Det är med denna jag börjar min hudvårdsrutin och som gör rent min yttorra hud perfekt, utan att det stramar och ger de bästaförutsättningar för det som komma skall. Jag är väldigt hudvårdsintresserad och har provat mycket, även haft problem med inkapslingar under många år. PC har gjort min hud bättre än på mycket länge, är dock nu försiktig med att prova nya produkter då huden sparkar bakut, men PC’s nya mirakelprodukt vill jag gärna prova!

  195. Emma Carlsson skriver:

    Hej! För bara någon vecka sedan har jag börjat använda ”Clear anti-redness exfoliating solution” efter jag läst om den i en artikel som ni skrivit från skincity. Jag har haft problem med acnehud länge men inte hittat någon produkt som skrämmer bort att nya plitor bildas men det har jag nu! Jag är väldigt nöjd med produkten! Och funderar på att successivt bytta ut min övriga hudvårdsrutin med exuviance produkter till endas paulas choise! Kram Emma

  196. Karin skriver:

    Har aldrig provat PC (som jag ser att alla kallar det) men är väldigt nyfiken på om det skulle funka på min känsliga hud! Just nu blev jag nästan mest nyfiken på Resist Retinol Skin-Smoothing Body Treatment! Mina händer & ben är redan snustorra & kliar & då har hösten precis börjat … Skulle vara fantastiskt att få prova denna serie!

  197. Elise skriver:

    Jag har testat i stort sett allt inom hudvård. Har haft acne så länge nu och ibland skäms man för att visa sig. Har precis köpt grundpeodukterna från Paulas choice och hoppas innerligt att de nya produkterna ska ge resultat! Så vad skulle inte vara bättre än att lägga till en extra superprodukt? Särskilt när studentkassan tryter! 🙂

    Kram Elise

  198. Linda Axelsson skriver:

    Hej Annica!
    Jag började nyligen använda PC, efter konsultation med Madeleine på Skincity, och produkterna passar mig perfekt. Jag börjar äntligen få bukt med såväl pigmentering som förstorade porer och efterhängsna blemmor. Alla produkterna är super, men min favorit är nog ändå PC Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense. Den här dagcremen är superlätt på huden och irriterar inte, men innehåller högt bredspektrum SPF och är lätt tonad, vilket är ett måste för mig. Den gör huden mjuk och ger fin lyster, utan att täppa till och kännas fet. Helt oumbärlig! ☺️ kram Linda

  199. Malin stjernberg skriver:

    Jag har kört med Exivience ett längre tag nu men känner att den gjort mitt för min hud nu tyvärr! Letat med ljus och lykta efter ett nytt märke och ditt inlägg gjorde mig så nyfiken! Tror absolut detta är något för mig. Är novis på märket men retinol boosters vore perfekt att testa på min hud!

  200. Marianne skriver:

    Resist Intensive Repair Cream var den första produkt jag fick tips om från er, som nattcreme året om och dagcreme på kalla dagar är fortfarande min favorit.

  201. Mari Gustavsson skriver:

    Jag har PC som hudvårdsrutin och älskar hennes produkter. Det har blivit en enorm skillnad på min hud!
    Om jag måste välja en produkt, så blir det nog resist super antioxidant serum http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum
    Det är som balsam för huden och ger en härlig lyster!
    Nu håller jag tummarna hårt för att ha turen med mig och kanske få möjlighet att testa Retinol-serumet!! Det låter grymt bra!!!
    Kram Mari

  202. Annika skriver:

    Är det möjligt att det finns en Utmanare till Exuviance,Vespers bionic serum??? Jag hade gärna provat. Tror inte på ett bättre serum men Paulas Choice kanske kan överraska, övertyga & överrumpla………i så fall blir detta Serum min Storfavorit.

  203. Camilla Ivehed skriver:

    Oj, låter som en produkt som måste stå i mitt badrumsskåp!
    Jag gick över till PC i augusti detta året & har blivit så mycket bättre i min hy! Jag har alltid haft acne, stora blemmor. Nu kan jag få en finne här och där men det kan jag leva med! Det är masken PC Skin Recovery Hydrating Treatment mask som blivit min favorit. Den sover jag med 2 ggr i veckan!
    Blev supersugen på att testa denna lilla pärla du berättar om! Håller tummar & tår!
    /Camilla

  204. Anette Johansson skriver:

    Har precis startat med PC efter hudvårdstest hos Skincity och är nöj med alla de produkter jag testat . Har även fått tips om att lindradotterns KP med dessa produkter så det testar vi också.
    Jag tycker mycket om Resist super antioxidant concentrate serum som ger en mjuk och skön känsla.

  205. Emmelie skriver:

    Svårt att välja en favorit bland Paulas Choise produkter. Men väljer då deras rengöring PAULA’S CHOICE
    RESIST PERFECTLY BALANCED FOAMING CLEANSER. Då denna rengöring verkligen tar bort smink på ett effektivt och skonsamt sätt. Jag har använt många olika hudterapeutmärken men inget märke slår Paulas. De har antingen varit för skonsamma eller för effektiva med kliande resultat. Nu känns huden ren på djupet och ändå en balanserad och mjuk hy. Även exfolieringsprodukterna är kanon! Älskar märket och skulle bli superglad om jag vann denna nya fina produkt!

  206. Linda skriver:

    Hej!
    Jag skulle gärna vilja prova alla PC:s produkter men det är särskilt en som jag har hört mycket om och som jag är mycket nyfiken på nämligen PAULA’S CHOICE SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK! Tror det hade varit perfekt för min hy som nu blivit 40 och bara skriker efter ”dundermedel”. Jag hoppas på tur för det hade verkligen varit roligt att testa boosten oxå!
    Kramkram
    Linda

  207. Helen skriver:

    Efter avslutad amning vid min första graviditet drabbades jag av Peroral dermatit. Såg inte klok ut och självförtroendet sjönk i botten. Var hos hudläkare och fick äta antibiotika under 7 veckor. Jag har under hela min uppväxt varit noga med min hudvård och ofta fått komplimanger gällande hur fin hy jag har. Nu blev det helt motsatt. Jag googlade desperat och kom fram till att lösningen för mig måste vara att sluta använda siliconer och börja använda enbart ekologiska produkter. Köpte ett dyrt märke som säkert är ett av de böttre. Smorde mig konstant (flera ggr dag) under två års tid min min hy fortsatte att strama.
    En dag råkade jag läsa Annikas blogg om siliconer och gjorde hundtestet på skincity. Blev recommenderad PC Skin Recovery serien. Är det bästa jag gjort och kommer alltid vara tacksam att Annica skrev det på sin blogg. Min hy har aldrig varit så fin som nu. Känner mig uppriktigt lurad att ha använt ekologiska produkter under så lång tid som bara förvärrade. En favorit nu vid väderomslag är Resist Moisture Renewal Oil Booster. Tillför det där extra som jag med min superkänsliga och torra hy behöver titt som tätt.
    TACK

  208. Donnachic skriver:

    Åh tävling, yay!!! 🙂 Jag måste nog säga den Booster som ni skickade med oss hem från ert fina event, Resist Hyaluronic Acid Booster som jag kan blanda in i min andra hudvårdsrutin utan att vara rädd för krockar. Ger så mycket fukt och plumpar fint, vill inte vara utan! 🙂
    Inte att förglömma hennes Nudepalett som används nästan varje dag!
    Denna gången hoppas jag verkligen på tur! <3
    Kram Lotta

  209. Linda L skriver:

    Åh vilken PC produkt kan man inte älska! Dramatisk skillnad i min hud! Älskad 2%iga BHA-exfolieringen! Resist rengöringen för kombinerad hud tar bort smink som ingen annan rengöring gjort! Testar gärna denna retinolkräm, perfekt att kunna dosera själv!!

  210. Annika skriver:

    Hej Annica!

    Min dagliga hudvårdsrutin består helt och hållet av Paula’s Choice men den absoluta favoriten är Skin balancing oil-absorbing mask. Då jag har problem med en fet T-zon, yttorrhet och acne har jag länge letat efter en mask som kan behandla min T-zon och acne men som samtidigt inte är för stark för min yttorrhet. Och den här masken är fantastisk! Efter att ha lagt masken i hela ansiktet är all överflödig olja absorberad, huden är inte alls irriterad och porerna betydligt mindre. Jag känner mig fräsch och min hud betydligt klarare!

    Skulle bli suuuuper glad om jag fick chansen att prova denna booster då min yttorra hud redan börjat reagera på den kalla luften.

    Ha det bäst!
    Annika

  211. Jennie skriver:

    Oj, vad svårt! PC har ju så många bra produkter! Har använt PC ett tag & hunnit prova lite olika, men den 2% bha-gelen har verkligen hjälpt mig att minska på pormaskarnas utseende. Såå glad för det!!! Även Super Light Wrinkle Defens med spf 30 har jag beställt flera gånger då den ger lite färg, spf & liksom stramar upp huden lite! Perfekt att ”slänga” på sig på morgonen när man har bråttom eller ha under foundation för lite extra utjämning! Nu sist beställde jag även Weekly Resurfacing Treatment med 10% AHA & har sedan dess vaknat mjuk som en barnrumpa i ansiktet! PC är verkligen så bra att det är svårt att bara välja EN produkt & har rekommenderat PC till flera vänner! Hoppas att jag nu även får möjlighet att prova denna produkt!!!

  212. Margareta skriver:

    Har KP och inte tidigare hittat något som dämpat det inkl AHA och BHA krämer. Inte heller kunnat låta bli att pilla så en hel del ärr finns. Visste inte då vad KP var. Sedan jag började med PC knappt några nya och ärren dämpade. Inte heller fått KP utbrott i år som efter alla andra somrar. Jag varvar och kör tillsammans så det är svårt att säga en produkt då jag har CLINICAL KP treatment clothes, body treatment både AHA och BHA och Retinolen. Kommer aldrig sluta med dessa! Måste jag säga en får det bli våtservetterna som oxå funkar i ansiktet. Har ju dessvärre någon KP variant i ansiktet (och ärr) så det hade varit spännande att få pröva denna.
    Var sugen på PC för några år sedan men fanns då inte i Sverige och så hittade jag er!!! Så bra att ni tog hit PC. Riktigt bra produkter för de med hudproblem av olika slag.
    Kram!

  213. Adina skriver:

    Heeeej!!
    Gjorde för två veckor sedan en megabeställning på 6 produkter från PC efter att ha konsultat och tjatat fram och tillbaka med dina kollegor! :p nu är det dags att få bukt med aknen en gång för alla, och måste säga att jag älskaaaar produkterna so far! Serumet har gått och blivit en av mina absoluta favoriter än så länge, så sjukt härlig konsistens och är som riktigt balsam för huden! 🙂
    Jag har resist hyaluronic acid boostern också men nu blir man ju extremt nyfiken på denna nya lilla gosak! 🙂
    Ha det gött och tack för att ni är grymma hudterapeuter som alltid tar er tid att svarar på alla tusentals frågor och funderingar! 🙂
    Kramis

  214. Amanda skriver:

    Oj oj oj vad svårt att bara välja en favorit! Alla produkter från Paula’s Choice som jag testat är på något sätt en favorit för mig 🙂
    Sen jag började med Paulas produkter har min hud gått igenom en sån himla stor förändring och mår så galet bra nu! Bättre än någonsin 🙂 det finns ingen produkt egentligen som jag inte vill hylla från Paulas! Har inte testat allt men mycket! :)))
    Men min absoluta favvis produkt måste bli Resist Moisture Renewal Oil Booster: http://m.skincity.se/sv/238/paulas-choice
    I vintras började min hud kännas torr och fnasig, jag var annars så nöjd med min rutin och ville inte byta ut någon produkt egentligen o försökte istället köra mycket créme i hopp om fuktfukt..men huden började tillslut strama och bli irriterad och jag kände att något måste jag förändra! Självklart skrev jag till Skincity för rådgivning, och fick tips om denna magiska olje-booster. Lite skeptiskt då jag haft mycket fet hy och vart rädd för oljor till min hud för jag blir så glansig, men självklart litar man ju på råden man får från Skincity :))) och gudars vilken skillnad!!! Huden totalt älskade detta 🙂 det är toppen för man kan ju reglera så mycket själv hur mycket man vill ge huden, man kan använda den som serum, före eller efter sitt vanliga serum, eller ensamt, och WOW vilken känsla och skillnad på huden! Riktig fuktboozt!!! Eller så kan man bara blanda några droppar i sin créme, och vips har man en helt ny förbättrad mer fuktgivande créme! 🙂 (eller så slår man på stort och kör den som både extra serum och sedan några droppar i sin créme också:)) Mums säger min hud!!! Aldrig mera torr och fnasig hud under vintern. Love it!!!

  215. Emma Mattisson skriver:

    Min favorit just nu, tätt följd av BHA gel 2% o PC’s ansiktsmasker, är Hyaluronic acid booster som känns som en fuktbomb när man blandar med fuktkräm eller lägger under fuktmasken! Den hjälper till att lugna min hy efter att den ballat ur när jag slutade med p-piller för ett halvår sedan… Fått för mig att den lugnar överaktiv sebumproduktion lite på mig också?! Nya retinolprodukten hade varit sååå välkommen att prova 😀 blivit många pengar på hudvård det senaste halvåret…!

  216. Monica skriver:

    Allt från PC är verkligen bra! Testar nu Resist-serien och framför allt mina blåa områden runt ögonen har minskat avsevärt! Mindre blemmor i ansiktet bara efter ett par veckor och mer lyster än på väldigt länge! Svårt att välja ut en endaste produkt då de funkar som bäst i kombination, men jag gillar serum… Hoppas man får testa/vinna denna produkt!

  217. My skriver:

    Vill testa boostern ni lottar ut. Har nyligen upptäckt er butik och varje gång jag kollar in hittar jag nya produkter jag vill köpa. Kollade igenom pc och hittade även Skin recovery hydrating Treatment mask som jag vill testa. Behöver en bra mask för min torra hy.

  218. Cassandra skriver:

    Jag har inte testat paulas choice ännu, men denna booster kanske är något för mig? Jag har lidit av acne och finnar större delen av mitt tonårsliv och testat allt möjligt på marknaden. Alltifrån cleansers, tabletter, salvor och serum. Jag hoppas fortfarande på att hitta the IT-product…

  219. Daniela skriver:

    Jag använder enbart Paula’s Choice. Har alltid haft problem med hyn och fått finnar innan mensen. Testade BHA 2 % Utan den hade min hy säkert varit bra men den ger den lilla extra. Så är det en produkt så är det den jag aldrig skulle vara utan. Har blandhy så att den finns i gel är en dröm. Tack för att ni har tagit in dessa produkter ni har räddat min hy och jag känner mig så mycket vackrare med min fina jämna hy <3

  220. Tilde skriver:

    Men gud va lägligt! Jag la en beställning idag hos er och jag hade denna i kassan men tog bort den i sista sekund då det blev lite dyrt. Jag har precis beställt serien Paula’s choice skin balancing, Men min favorit måste nog ändå vara skin recovery serum, så oljig o härligt!! Min hud älskade den!

    När jag gick på låg/mellanstadiet fick jag så mycket acne, mest på kinderna. Jag blev smått mobbad för det här och mådde riktigt dåligt. Efter flera år av läkarbesök, basirol och annat receptfritt acnekrämer så fick jag äntligen komma till en hudexpert och fick starka tabletter emot min acne, vilket efter ca. 1 år försvann, men lämnade efter sig röda ärr på mina kinder. Nu efter år av kämpande emot acne vill man ju göra allt för att få bort ärren också (vilket är nog därför jag är så intresserad och besatt av hudvård).
    Skulle så gärna vilja ha denna!! Då jag också älskar serum och krämer med massa fukt och lyster, vilket denna verka ge 😀
    Tack för en härlig läsning på bloggen!!

  221. Erica skriver:

    Jag använder mig av Resist Weightless Body Treatment 2% BHA tillsammans med PC’s treatment clothes för att hålla min keratosis pilaris under kontroll. Jag skulle jättejätte gärna vinna detta serum för att få hjälp att bli av med mina pigmentfläckar och min ojämna hudton som jag fått pga foundations. Jag sminkar mig sällan därför numera, men känner mig obekväm med min hy. Vill så gärna göra någonting åt den men med en mager studentkassa blir det mycket laborerande med cirtus frukter o det man har tillgång till. Skulle bli jätteglad om jag vann denna, skulle verkligen betyda något för mig!

  222. Emelie Bergqvist skriver:

    Min absoluta favorit (om jag nu bara får välja en eftersom mitt badrumsskåp endast består av helt fantastiska PC som räddat min hy som vid 21 års ålder kaosade totalt) så väljer jag Hydrating Treatment Mask som räddar när det stramar och känns torrt och är helt underbar att sova med! Vore underbart att få testa denna booster och kanske bli av med de hemska ärren som tyvärr envisas med att hänga kvar år efter tidigare acneutbrott.

  223. Susanne skriver:

    Hej!
    Har rengöring och ansiktsmask från pc, kanon!! Har även testat SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK som jag fått prov på, underbar mask som gör huden mjuk som en babyrumpa 😀 Vore kul att få testa denna booster för att se om mina akneärr och pigmenteringar försvinner!

  224. susanne skriver:

    Min favorit är deras Shine Stopper. Jag blir otroligt glansig under dagen och har testat alla möjliga produkter mot detta men den här, oh boy, den här magisk och nått jag rekommenderar alla med glansig hud!

  225. Ingrid skriver:

    Lite svårt att välja faktiskt, men jag får nog välja clinical calm redness relief. Så skönt på min hy och suveränt efter rakning.

  226. Lotta Bohlin skriver:

    Har provat många olika produktet både billiga och dyra med mer eller mindre kli på min känsliga hud. Pc är fantastiskt. Lite krångliga namn att skriva dock. Skulle vara såå roligt att få vinna och prova denna nya produkt

  227. Eva skriver:

    Har inte testat PC tidigare men denna booster verkar vara en bra första produkt att testa, vill så gärna få bukt med alla mina pigmenteringar i ansiktet som jag är så ledsen över.

    Tack för en fantastiskt bra blogg!

  228. Jessica Östberg skriver:

    Jag har ännu inte provat PC, men efter att ha läst om detta serum blir jag jättesugen att testa. En stor eloge till Paulas Choice också för att deras produkter inte är testade på djur!

  229. madeleine skriver:

    Hej. Ärligt talat så har jag tyckt att pc verkar överhypad har inte provat själv men dottera har gjort ,och hon var väl inte överförtjust så surprise mig med denna.

  230. Anna lena skriver:

    Jag har läst här hos dig om paulas men inte kunnat bestämma mig och även varit lite bekväm av mig. Använt det jag tycker ha funkat. Men nu efter sommaren beställde jag RESIST WEEKLY RESURFACING TREATMENT WITH 10% ALPHA HYDROXY ACID och det är nästan larvigt……
    Det pirrade friskt i huden när jag lade på behandlingen, när jag vaknade på morgonen och stapplar fram till spegeln möts jag av en rosig, jämn, mjuk hud. Ibland kan morgonseende utan linser vara som ett filter men effekten fanns fortfarande kvar trots isatta linser. En helt magisk produkt som faktiskt funkar och ger skillnad redan efter första användningen. Rekommenderas verkligen

  231. elin Gustafsson skriver:

    Jag älskar PC och har både rengöring, dagcreme, toner därifån. Även ett puder som jag verkligen älskar! Vore jätte kul att få testa en ny produkt ur PCs sortiment. Kanske kan bli en ny favorit?

  232. Cin-Ting skriver:

    Hej!

    Köpte lite PC-produkter, som ni satte ihop specifikt till mig, efter hudtestet och jag har varit hooked sen dess.

    Älskar CLINICAL Instant Calm Advanced Redness Relief Treatment som är så lugnande på min känsliga hud. Bra med en produkt som verkar så snabbt och som dessutom har flera användningsområden. Den hjälpte tex kanon i somras när min sambo råkade bränna sig lätt i solen 🙂

  233. Sandra skriver:

    Hej!

    Jag har så många favoriter från Paula’s Choice, men om jag måste välja en så måste det vara den 10%-iga AHA weekly treatment. Hyn blir som ny.
    Paula’s Choice har varit revolutionerande för mig. Efter årtal av misshandel av min hy, äntligen skäms jag inte för min dåliga hy.
    Jag skulle vilja vinna den nya Retinol booster inför min 40 årsdag den 20 oktober.

    Med vänliga hälsningar.

    Sandra

  234. anna skriver:

    Favorit är helt klart RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30! Vill också prova fuktmasken (har förstått att den är super!) och naturligtvis det nya Retinol Serum 🙂

  235. Anna skriver:

    Min favorit är Skin Perfecting 1% BHA Lotion. Gör verkligen skillnad!

    Jag har aldrig haft så stabil och bra hy som nu när jag använder PC ☺

  236. Marita Karlsson skriver:

    Jag har inte provat dessa produkter ! Den 1% Retinol skulle jag vilja testa!!! Skulle kanske göra dunder för min hud:) Intressanta produkter !

  237. Felicia skriver:

    Jag har acne och har i ca 1 1/2 månad hunnit testa Paulas choice, mi. favorit i serien är SKIN BALANCING OIL-ABSORBING MASK. Jag älekar att unna mig denna mask några ggr i veckan, min hud känns så ren och fräsch efteråt. Jag upplever att masken verkligen får min hud i balans och den förebygger min acne!

  238. Tina skriver:

    Åh, detta låter ju som ännu en måste ha-produkt från PC! Jag har använt Paulas Choice i några månader nu och har märkt en klar förbättring på min acne-benägna hy. Så otrolig glad över att ni tagit in detta märke så att vi hudvårdsnördar får botanisera i det 🙂 Får nog säga att deras leave on-exfolieringar är deras ess i rockärmen.Jag använder 2% BHA Gel just nu, ska dock switcha upp mig till liquiden snart då jag hört att den ska vara riktigt vass på pormaskar (och då måste den ju definitivt testats!)

  239. Signe skriver:

    Jag är 21 år om det är viktigt att veta 🙂

  240. Signe skriver:

    Hej! Jag skulle vilja testa Maria Åkermans produkter men skulle behöva hjälp med vad jag ska ha för produkter. Jag har kombinerad hud. Vilka produkter skulle du tipsa mig om att köpa? 🙂

  241. Jenny skriver:

    Jag har använt PC i ett par veckor efter att ha fått den rekommenderad av en hudterapeut på Skincity. Jag har tidigare alltid ryckt på axlarna över alla syror, termer och konstigheter som jag inte förstått mig på. Har helt ärligt trott att alla dessa krämer och salvor är rent påhitt, inte kan det väl påverka huden så mycket? Tji fick jag, efter att ha letat efter en ny hudvårdsrutin så blev det som sagt PC, jag slog till på flera produkter – och jäklar vad det hände grejer i ansiktet! Så nu är jag frälst. Min favorit är Skin Perfecting 2% BHA Gel som jag använder både morgon och kväll. Vill supergärna testa Retinol Booster också! För numera är jag övertygad om att bra produkter kan göra underverk!

  242. Loppan skriver:

    Redan köpt och fått hem den 🙂
    Men lite osäker på hur jag ska använda egentligen. Kan jag använda den med vitamin A-serum från Md formulations eller aha-serum från Elisabeth Arden Pro? Har också hydrating peel pads från elisabeth arden pro som jag använder några dagar i veckan – de dagarna ska jag kanske hoppa över PC boostern?
    Undrar också om jag kan ta den med lite body lotion på armbågar/knän och rumpan där jag har lite apelsinhud?

    Tack på förhand!

  243. Nina skriver:

    Min absoluta favorit, om jag måste välja, är resist weekly resurfacing treatment, 10 % AHA. Den gör underverk med min hud, helt magisk!!! Huden blir som ny, allt grådaskigt försvinner i ett nafs och lämnar en ren och strålande hy som gör att ingen foundation behövs ens! Sa jag att den var magisk?! 🙂 Hittills har jag gillat allt som jag har provat från PC och detta nya serum vore fantastiskt att få lägga vantarna på ✊.

  244. Carina skriver:

    Efter 2 barn och alldeles för lite sömn de senaste åren behöver min hy all fukt den kan få. Jag vill gärna testa Paulas Choice serum!

  245. Sanna skriver:

    Min favorit från PC är helt klart HYDRALIGHT HEALTHY SKIN REFRESHING TONER. Man känner sig så fräsch efter att ha använt denna toner och den tar verkligen bort det sista sminket! Toppen och en klar favorit hos mig.

  246. Emelie skriver:

    Min favorit produkt från Paulas Choice är nog deras Skin recovery softening cream cleanser! Jag har väldigt känslig hy och det är en av få produkter som min hud faktiskt inte reagerar på! 🙂 Alltid lika kul att hitta produkter som funkar när man har en hyperkänslig hud!! Denna boostern låter jätteintressant för mina linjer som syns extra mycket nu när huden börjar bli torrare.
    Kramar

  247. Annelie W skriver:

    Jag har kikat på den nya boostern och är jätte sugen på att testa den. Jag är 45 år och skulle behöva lite retinol boost till min hud Min favorit produkt från Pauls Choice är Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum. Den är bara bäst! Annelie

  248. Amanda skriver:

    Jag är helt såld på Paulas Choice’s produkter och den som jag håller extra hårt i är Skin Recovery Enriched Calming Toner (http://skincity.com/sv/product/4430/paulas-choice-skin-recovery-enriched-calming-toner). Den är fullkomligt MAGISK på mitt torra ansikte!! Trodde aldrig att något så enkelt som en toner är så viktig för en bra hudvårdsrutin! I love it!

  249. Emelie skriver:

    Vad kul med en tävling det verkar vara ännu en toppenprodukt av Paulas Choice! Min favoritprodukt från PC är definitivt Skin Perfecting 2% BHA gel som har hjälpt mig så mycket med mina utslag i ansiktet och stoppat nya från att dyka upp. 🙂

  250. Malin L skriver:

    Produkter från Paula’s choice är verkligen min grej,
    Tycker dessa godingar borde finnas i badrumsskåpet hos varje tjej!
    Enbart Paula’s choice produkter ingår i min dagliga rit,
    men Skin balancing ultra sheer daily defense spf 30 är min absoluta Paula- favorit!
    Ett nytt serum/booster hade jag gärna tackat ja till,
    håller nu tummarna för att det blir som jag vill 🙂

  251. Sofia Liljebäck skriver:

    Jag har aldrig testat PC, men det här låter som något som skulle passa mig. Har alltid kört på ”säkra kort”, men just nu är min hud i obalans och jag behöver testa något nytt. Dessutom fyller jag år i oktober, så det här skulle bli ett lyxigt tillskott i badrumsskåpet.

  252. Elin skriver:

    För en mamma till en 1,5åring OCH gravid i v 30 så känns allt som kallas booster väldigt välkommet! Känns som jag åldras ett år för varje dag som går och inte lär det väl bli bättre när vildingen lämnar magen.
    Har inte testat någon produkt från PC men blir väldigt sugen på att testa Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster.

    • Loppan skriver:

      När jag var gravid sa min hudterapeut till mig att mian retinolprodukter var för starka och jag fick pausa med dem tille free amning. Det var också 1% retinol (retamax från Zo medical) – så dubbelkolla bara innan du börjar med nått med retinol medan du är preggers 🙂

  253. Åsa skriver:

    Jag har inte provat Paula’s Choice men hört mycket om deras produkter.

    Min trötta höst-hy kan absolut behöva lite Boost!

  254. Jenny skriver:

    Efter mycket läsande här kände jag att det måste ju finnas produkter som faktiskt funkar, även för mig. Jag var trött på att alltid ha foundation för att försöka dölja min rödflammiga hy med utbrott, för att redan innan lunch konstatera att hela ansiktet krackelerat. Hudtestet gjordes i maj och badrumsskåpet fylldes successivt med produkter från PC. Idag kan jag till vardags nöja mig med en lätt CC cream, och skulle jag ha väldigt bråttom så kan jag faktiskt hoppa över den också. Jag har testat mig fram och lärt känna min hy better than ever. Det finns produkter för alla hudtyper och problem. Numera kan jag se o känna skillnad, om jag behöver lägga till någon speciell produkt. Svårt att välja någon favorit då alla olika produkter från PC har lämnat avtryck på sitt sätt (i positiv mening!). Den produkt som vi haft flest användningsområden för i hela familjen är PC Skin Recovery Moisturizer. Den lindrar och återfuktar torr och fnasig hy, både på mig och mannen. Den kallas för mirakeltuben av barnen då torra, kliande sårskorpor läker över natten och de kan faktiskt sova hela natten istället för att klia på eksem. Även min gamle far har fastnat för denna då han har rosacea. Och så har Paulas produkter gjort så att min man också har fått upp ögonen för hudvård när de verkligen gör under och inte är förpackade i rosa burkar med sliskig doft. Innan läggdags så är han inte sen på att hänga med upp till Paula för att maska 😉
    Nu håller vi tummarna för att hans rynkade panna snart får sig en rejäl omgång med denna nyhet!
    //Jenny T

  255. Camilla skriver:

    Jag har en hel del PC produkter och är sååå nöjd med dom alla. Om jag skulle välja dom bästa så tycker jag mest om bha 2% gel samt 10% aha, eftersom jag så snabbt ser resultat.

  256. Lisa skriver:

    Åhhh, denna booster behöver jag!
    Min favorit PC produkt är helt klart: RESIST super antioxidant concentrate serum! Den gör huden slät och känns helt fantastisk!

    Däremot behöver jag nog en booster til min dag/nattcreme. Känner att jag inte riktigt får den effekt jag behöver här. Kanske kan denna booster som du nu lottar ut vara det jag letar efter?!

    Håller tummarna att turen är på min sida! ✊✊

  257. Famme skriver:

    Åhhhh! Jag är en riktig sucker för PC! Älskar allt och har bara hennes produkter i min hudvårdsrutin. Om jag måste välja, vilket jag måste för jag vill verkligen vinna denna nya goding så måste det bli ” resist super antioxiandt serum” med vitamin C. Helt världsomvälvande för min hy och jag är så tacksam då jag alltid haft problemhy innan men efter att jag börjat med PC är den som ny! Tack!

  258. Anna-Märta Stålnäve skriver:

    vad svårt att bara välja EN produkt då jag är helt kär i resultaten jag har fått av att använda hela min PC-rutin! Men ska jag bara välja en så måste det nog få bli min 2%-BHA lotion då jag alltid har haft svårt att hitta exfolierande produkter som min känsliga hy klarar av. Började med 1 %-varianten och det fick så bra att jag provade den lite starkare med helt fantastiskt resultat. Min hy blir så fin av den, pormaskar och blemmor försvinner och ger en slät hy med jättefin textur och lyster och UTAN att jag blir knallröd eller irriterad i ansiktet. Och då har jag verkligen provat alla typer av exfolierande produkter. Jag är helt hooked och med så bra resultat av de produkter jag använder är jag himla sugen på att botanisera i det övriga utbudet.

  259. Frida skriver:

    Jag använder PC i min dagliga hudvårdsrutin och den produkt jag gillar mest är nog tonern från earth sourced-serien! Det är det första ansiktsvattnet jag använt som jag känner ger min hud någonting. Är väldigt yttorr och detta gör susen för just min yttorrhet. Hade aldrig testat det om jag inte fick rekommendation av Beatrice på Skincity, är henne evigt tacksam 🙂

  260. Ann-Charlotte skriver:

    Jag har aldrig provat någon PC produkt men efter 8 år med rosacea så skulle jag väldigt gärna prova.

  261. Elisabet skriver:

    Mina favoriter från PC är de som hjälpt min ledsna 18-årige son att bli av med sin acne. Det är två produkter; PAULA’S CHOICE
    SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID, PAULA’S CHOICE
    SKIN BALANCING INVISIBLE FINISH MOISTURE GEL.
    Jag vill se mina barn glada. När sonen började vara borta från skolan pga acnen, brast nästan hjärtat. Han är nu mycket bättre i sin hy, efter rekommendationer av er.
    Så, naturligtvis är dessa mina favoriter.

  262. Allis skriver:

    RESIST Hyaluronic Acid Booster är min favorit från Paula’s Choice. Ger otroligt mycket fukt till huden och kan användas både ensam och blandas med ett serum eller en återfuktare. En fantastisk produkt helt enkelt och ett måste för mig under den kalla/torra perioden! ^___^

    Jag vill varmt tacka dig Annica och hela Skincitys fina personal för ert underbara arbete. Jag har varit med er sedan år 2011 och det är alltid nöje att handla hudvård hos er! <3

  263. Karin skriver:

    Hej!
    Jag använder ett helt gäng paulas choice produkter efter rekommendation från er på skincity. Jag gillar dem alla men ska jag bara välja en enda produkt så blir det nog skin perfecting 2% bha lotion. Anledningen till det är att jag riktigt känner hur bra den är för min hy och jag kanske inbillar mig men jag tycker att så fort jag smort in mig med lotionen så får jag en ökad lyster i ansiktet. Fantastiskt! Har precis lagt en order med påfyllning av några produkter men missade denna booster. Hoppas nu istället på lite tur att få hem den på detta sätt ist:)

  264. Marie skriver:

    Använder Paulas choice och rekommenderar deras Resist cellular defense daily moisturiser känns verkligen som den återfuktar huden och stort plus att den även kan användas som ögonkräm.

  265. Mona Lindström skriver:

    Hjälp hur ska jag kunna plocka ut en produkt som är bäst när det är helheten som gör det. Men det kanske ändå skulle kunna vara skin perfecting 2 % BHA lotion. Min yttorrhet verkar vara som bortblåst sedan jag började med denna ljuvliga exfoliering. Men hur skulle min känsliga hud klara sig utan Skin recovery super antioxidant concentrat serum? Nej man borde få ta med hela kitet men nu håller jag tummarna för denna anti age booster vilket jag skulle använda den som.
    Hälsningar Mona

  266. Lilian skriver:

    Har sedan i somras använt PC med fantastiskt resultat och det är svårt att välja ut bara en produkt, men jag vill lyfta upp en kräm som jag till en början var lite skeptisk mot: Moisture Boost Hydrating Treatment. Jag fick denna rekommenderad som nattkräm, men med min finniga och blanka hy var jag rädd för att den skulle förvärra saken. Till slut beställde jag den ändå för några veckor sedan och den är såå fantastisk! Den bombar på med fukt men utan att ge finnar och blankhet. Tvärtom har yttorrheten blivit mycket bättre vilket har gjort att hyn blivit mindre blank! Hurra!

    Måste även säga att jag blev så glad när jag såg denna nya retinol booster! Jag har länge velat lägga till retinol i min rutin eftersom jag både har finnar, pigment och är 40+, men jag har inte velat byta ut mitt ordinarie serum som ger så mycket annat positivt, detta låter som precis rätt produkt för mig. Hoppas hoppas!!

  267. Jennyjenny skriver:

    Jag är hängiven Paulas Choice-användare. Produkterna har gjort min hud så mycket gott. Det är så otroligt svårt att bara ta ut en produkt framför alla eftersom det är kombinationen av dem som verkligen har gjort min hud så otroligt mycket bättre.
    Men eftersom tävlingen går ut på att välja en av dem så får den bli nattcremen Skin recovery replenishing moisturizer.http://skincity.se/sv/product/4438/paulas-choice-skin-recovery-replenishing-moisturizer?nosto=best-seller-per-category
    Det var den första produkten jag köpte i serien i vintras när jag var så uttorkad att huden sved så jag fick tårar i ögonen. Den här underbara cremen lade sig som men mjuk kram i ansiktet och började läka den. Helt ljuvlig!

  268. Marie skriver:

    Jag använder hela Resist serien från Paulas choice. Och det finns ingen produkt som gjort så mycket för min hud som Weekly Resurfacing Treatment 10%. Så den är min all time favorit och kommer aldrig vara utan den.

  269. Maria skriver:

    Inte provat PC ännu, men är sugen…gjort hudtestet och fått PC tips från er, som jag ska testa

  270. Karin skriver:

    Jag skulle välja PC Resistent Intensive repair cream. Den ger min torra hy extra fukt och omvårdnad under natten!

  271. Nathalie skriver:

    Jag har aldrig testat någon av Paula’s Choice produkter men blev rekomenderad några av märkets produkter i erat hudtest. Och då blev jag bl.a. rekomenderad ”hydralight one step face cleanser”, den verkar passa min feta problemhud väldigt bra! Så den skulle jag väldigt gärna vilja testa, och hoppas den gör under.

  272. Ida skriver:

    Denna låt spennande! Har aldrig använt eller prövat något från detta märke men låter ju kul att testa och se om det är något för mig! Om jag vann skulle jag vilja testa något som tar bort mörka ringar! Det är ett stort problem för mig.. Kram Ida

  273. Malin N skriver:

    Åh vilken lyxig vinst! Jag håller tummarna för att jag ska bli en av de lyckliga! Jag har inte prövat något av detta märke men blev sugen på Hyaluronic Acid booster som flera i kommentarsfältet tipsar om. Särskilt nu vid årstidsväxlingen känner jag att min annars ganska balanserade hud behöver mer fukt!

  274. lena skriver:

    Min favorit är Skin Recovery Hydrating Treatment Mask helt klart.
    Det är toppen att man kan ha den även runt ögonen. Masken har jag på under natten och på morgonen är man mjuk och slät. Kanon produkt!

  275. Emma Andersson skriver:

    Jag äter isotretinoin mot min acne, och har därför extremt torr och mina redan känsliga hy är extremt känslig just nu. Har svårt att hitta produkter som jag kan använda eftersom hyn blir röd och irriterad av de flesta krämer, och behöver något som är ordentligt återfuktande, framförallt på natten. Så hittade jag Paula’s Choice Clinical ultra-rich moistruizer, som jag tänkte prova! Att alla produkter är parfymfria är superviktigt för mig!
    Efter att min isotretinoinkur är avslutad skulle det passa perfekt att få prova Retinol boostern, för att förhindra att få tillbaka acnen, och för att förhoppningsvis förbättra och lugna mina ärr!

  276. Annika skriver:

    Hydralight One Step Face Cleanser skulle jag vilja prova. Jag är snart i behov av en rengöring men har ingen aning om vart jag ska går härnäst, och denna verkar vara super.

  277. Elisabeth skriver:

    Min favoritprodukt från Paulas Choice är RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 som är en färgad dagkräm, behöver varken ha primer eller en hudkorrigerande produkt under min foundation för att denna gör jobbet helt ensam.

    Jag känner mig mindre röd när jag går osminkad också vilket är superskönt. Älskar att PC alltid har SPF 30 i sina dagkrämer.
    Mvh Elisabeth

  278. vinette skriver:

    Hej! Jag är 66 år gammal och älskar paulas choice. Tycker det är så bra att det går att köpa hos er nu. min favorit är weekly recurfesing. jättebra för min hy som inte mår bra av korn peeling. Med vänlig hälsning Vinette

  279. Annica Rosquelii skriver:

    Åh, detta skulle jag absolut vilja testa. Har en hel del pigmentfläckar. Låter super med en produkt som man kan blanda med sina vanliga produkter. Enkelt, vilket aldrig är fel. Har testat solprodukter från PC och varit supernöjd. Nu håller jag tummar och tår att jag booster får.

  280. Frida skriver:

    Vilken fantastisk tävling Annica!
    Jag började använda Paulas Choice i våras efter att jag under en väldigt lång tid plågats av hormonell acne som gjort att jag inte velat gå utanför dörren osminkad eller knappt tvätta bort sminket på kvällen, men efter 4 månader med Paulas Choice är min hud jämnare än vad den någonsin varit, och idag är det bara röda märken kvar efter tidigare acne som jag hoppas kommer blekna med tiden.

    Min absoluta favoritprodukt och den som jag tycker gör underverk på min hy är RESIST Skin transforming Multi-Correction Treatment , så mitt tips till alla som lider av acne, ojämn hudton eller pigmentfläcker, testa denna, du kommer inte att bli besviken!

    Ha trevlig helg. Kramar från Frida

  281. Charlotta Bergqvist skriver:

    Min favoritprodukt är den 10% aha-syran weekly resurfacing treatment. Har använt den 3 gånger och min näsa har blivit mindre röd, inte så att den var jätteröd innan direkt. Sen gillar jag den 2% bha-liquiden. Den är också jättebra.

  282. Moa skriver:

    Började med PC när jag kom hem från en långresa i Asien då min hud helt ballade ur . Nu bara 3 månader senare ser min hud bättre ut än någonsin! Har blivit helt kär i deras produkter men måste jag välja en så får det bli deras fuktmask, helt underbar!
    Brukar använda den istället för nattcremé, när jag vaknar är huden så skönt återfuktad och jag är redo för allt känns det som (kanske inte jordens undergång men nästan haha ^^).
    Skulle vara intressant att se vad den här boostern kan göra för min hud.

  283. Carin skriver:

    Min favorit är helt klart Clinical 1% retinol treatment! Den har gett mig mycket fräschare hy och är otroligt bra för att få bukt med acne. Tack vare den har jag förstått att A-vitamin är vad min hud behöver!

  284. Alice skriver:

    Paulas choice skin perfecting 2 % BHA gel är min absoluta favoritprodukt. Efter att jag provade den för 4 månader sen har jag bytt ut alla mina produkter till Paulas choice efter eran rekommendation från hudtestet. Och jag har inte haft så bra hy som nu sedan min acne startade för nästan 10 år sedan! Nu är acnen nästan helt borta men jag har många röda ärr kvar från tidigare utbrott som skulle må bra av en boost med retinol.

  285. Madeleine skriver:

    Använder PC i min hudrutin sedan mars och är supernöjd! Har inga planer på att byta alls men OM jag skulle byta serie så finns det en produkt från PC som definitivt kommer att följa med och det är: Paula’s Choice Hyaluronic Acid booster! Jag har inte hittat någon liknande produkt som har gett min hud det där extra som den behöver tills jag blev rekommenderad Acid booster.
    Den återfuktar fantastiskt bra; och ger huden extra glow då den känns som den balanserar upp huden: den ger fukt där det behövs! Framförallt tycker jag om den för dess utslätande effekt på smårynkor runt ögonen samt verkar dämpa svullnader under ögonen. Jag masserar extra mellan ögonbrynen och de rynkorna är knappt synliga längre. När man sen sminkar sig lägger sig ingen foundation i några linjer och resultatet blir slätare och jämnare. Den ger helt enkelt en plumpande effekt som håller under dagen. Hyaluronic Acid booster är kort och gott….amazing!:)

  286. Anna skriver:

    Jag älskar alla Paulas produkter jag provat genom åren och särskilt RESIST serien. Min absoluta favorit, som jag alltid rekommenderar är RESIST Weekly Resurfacing treatment som jag använder två gånger i veckan. Vaknar med superslät hy och blir lika förundrad varje gång!

  287. Ida skriver:

    Gud vilken underbar produkt det här låter som!! Tror den skulle passa mig då min hy verkligen inte är på topp just nu. Nästan allt som du nämnde att den va bra för passar in på mig, som tex ojämn hudyta, acne, finnar och ärr.
    Har tyvärr inte testat någon produkt från Paula’s choice än men jag har hört sååå bra saker om dom. Så svårt att välja bara en produkt som jag skulle vilja prova men tror det får bli SKIN PERFECTING 2% BHA GEL då jag inte hittat någon exfolierande produkt som min hy kommer överens med. Har hört så positiva recensioner om denna så den skulle mer än gärna få dyka upp i mitt badrumsskåp!

  288. Sandra skriver:

    PAULA’S CHOICE SKIN PERFECTING 2% BHA LOTION. Den är bra mot finnar/porer och torkar inte ut. Jag har en del finnar samt yttorr hy men denna hjälper verkligen. Bästa jag testat.

  289. Caroline skriver:

    Läser din blogg och blev väldigt nyfiken på märket Paulas Choise när du skrev om det och att ni hade tagit in det på Skincity,så beställde hem Clinical Ultra Rich mousturizer!! Jag har torr och känslig hud,får lätt rodnad! Denna gav mig ordentligt med fukt som stannade kvar hela dagen! Huden kändes mjuk och mina kinder mindre känsliga hela dagen! Även härlig konsistens,tjock men ändå inte fet!
    Jag skulle bli jätteglad om jag vann och fick prova ytterligare produkter därifrån! 🙂

  290. Nettan skriver:

    Hej Annica,

    Jag har rosacea och använder Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum utan problem. Kan jag använda Retinol Booster? Hoppas, hoppas! Skulle gärna vilja prova!

    Min rosacea och hud är nu bättre än någonsin med hjälp av era råd (främst från Elin, Tack!) och Paula´s Choice produkter. Jag har använt många produkter upp igenom åren och resultaten har inte ens varit i närheten av de resultat jag fått med PC. Jag tror nästan inte att det är sant när jag tittar mig i spegeln på morgonen och för det mesta inte har en enda finne/blåsa. Det har inte hänt sen tidiga tonår och nu är jag över 40.

    Jag använder ca 10 produkter från PC och jag har flera som jag inte vill/kan vara utan. Egentligen är det omöjligt att välja en, för det är produkterna tillsammans som hjälpt mig. Men måste jag välja en, så väljer jag Resist Skin Transforming Multi-Correction Treatment. Det är den senaste jag har lagt till och den gjorde att min hud gick från ”ganska bra för att vara min hud”, till ”jag trodde inte att min hud kunde bli så här bra!”.

  291. Maria Johansson skriver:

    Har precis börjat med PC från er för extremt känslig hud o det hemska, onda eksemet jag fick i ansiktet har gått tillbaka, tack vare det. Dock har detta utbrott jag fått efterlämnat hemska torrhetsrynkor. Jag e 37 år men ser 20 år äldre pga av detta, så en sådan här produkt o blanda in i den hudvårdsrutinen hade varit grymt!!! Jag är atopiker och använder PC ’s bodylotion med retinol. Kan bara säga, mina ben och armar har aldrig varit så fina tidigare som de är nu och då har ändå hösten kommit. En boost av pc’s retinol i ansiktet skulle nog hjälpa mig med det området också!

    Tack för att ni e så proffsiga och hjälpt mig med produkterna jag använder nu. Framförallt att ni inte berättar vad man ska ha utan ödmjukt lyssnar på vad det är man önskar för resultat och rekommenderar produkter utifrån det. Bara fullkomligt älskar er chat och lättillgänglighet !!!

    • Maria Johansson skriver:

      Glömde ju!!! Min favorit som funkar till precis allt! Kliande ansikte, hals, en liten klick i såriga händer, runt spruckna torra nagelvård, runt mina torra hemska ögon på morgonen: PAULA’S CHOICE
      CLINICAL INSTANT CALM ADVANCED REDNESS RELIEF innan jag fortsätter med resterande produkter . Men måste slå ett extra slag för bodylotion PAULA’S CHOICE
      RESIST RETINOL SKIN-SMOOTHING BODY TREATMENT som lugnar kliande partier på kroppen exemplariskt

  292. Carolin skriver:

    Åh, jag spanade faktiskt in just den boostern igår kväll! Det känns som mitt liv förändrades över några dagars tid när jag gjorde hudtestet hos er och blev relommenderad Paula’s choice. Har aldrig varit så nöjd med min hy och har aldrig förr varit så besatt av hudvård! Min storfavorit är 2% BHA Lotion, mirakelprodukten som skyddar mig från finn-utbrott och tog bort min yttorrhet på bara två dagar.

  293. Lotta skriver:

    ÄLSKAR Paula`s Choice Resist serie.
    RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator är min favorit. Jag har fet hy ,är 40+ och får lätt finnar och denna har gjort underverk med min hy, är så lycklig att jag hittat detta hudvårdsmärke.

  294. Linda L skriver:

    Min favorit från PC är helt klart BHA gelen. Den har gjort underverk för min hy!

  295. Miriam skriver:

    Jag har inte provat något från Paulas Choice ännu, men så många beautybloggare höjer märket till skyarna så det är klart att man blir nyfiken då… 🙂

    Ja, efter att ha scrollat igenom alla fantastiska PC produkter på er hemsida så måste jag säga att jag är mest nyfiken på serumet ni tävlar ut. Jag tror helt enkelt att det serumet och min hy är en match made in heaven!!! Hoppas!

  296. Ida skriver:

    Hej.
    Jag använder Elisabeth Arden Pro prudukterna (rengöring, serum, dag/natt Cream, fuktmask mm) Kan man kombinera denna produkt med EA pro?? Jag har acne hy.
    Tack för svar.

  297. Hanna skriver:

    Min favorit ifrån Paula’s choise är Skin Perfecting 2% BHA Gel. Jag har alltid haft stora porer och sedan jag har börjat använda denna kan jag se en tydlig skillnad i min hy! Mindre porer och jag får heller inte stora finnar lika ofta.
    En produkt som jag gärna vill testa ifrån PC är RESIST Weightless Body Treatment 2% BHA. Jag har lite finnar och pormaskar på rygg och armar som jag gärna skulle vara utan, så den kommer jag köpa så fort den finns i lager (hoppas det är snart!!).
    Tänk, för ett år sedan visste jag inte att det fanns så många produkter för huden som verkligen funkar. Innan hade jag bara rengöring, ansiktsvatten och dag/nattcreme. Gjorde hudtestet, för jag kände att min hy behövde förbättras, och det är jag väldigt glad för att jag gjorde. Dels blev jag rekommenderad bra produkter, men jag upptäckte ju också underbara Skincity som nu är en av mina favorit-webshoppar!

  298. Anna skriver:

    Min absoluta favorit från Paula´s Choice är RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30. Den använder jag som foundation primer som daglig rutin. Den har en lätt tonad nyans som smälter ihop/gifter sig med huden. Vilket gör att det blir ett jämt och naturligt resultat på en gång. Huden ser pigg och fräsch ut med en snabb applicering av denna produkt. Ett plus i kanten är att den har solskyddsfaktor är helt kladd- och doftfri. Kan varmt rekommendera denna produkt.

  299. Malin skriver:

    Jag har aldrig prövat någon produkt från Paulas Choice, men har hört att många som använder hudvård därifrån är väldigt nöjda! Jag själv har kämpat efter att hitta den rätta hudvården, har aldrig hittat någon produkt som kan få bort mina ”småfinnar” knottror på huden och mina ärr. Skulle vara kul att pröva någonting nytt som kanske hjälper för en gångs skull 🙂

  300. Susanne skriver:

    Jag har för drygt två månader sedan bytt till PC och är väldigt nöjd. Även fått två vänner att byta till PC. Jag har haft svårt att hitta en kraftig dagkräm mot min väldigt torra hy men nu har jag hittat lösningen. RESIST MOISTURE RENEWAL OIL BOOSTER ensam innan dagkräm eller blandas i dagkrämen är svaret. Huden blir verkligen mjuk och återfuktad.
    Nu hoppas jag på vinst så jag får addea denna till min hudvårdsrutin

  301. Anna Lundqvist skriver:

    Den produkten du lottar ut är den jag mest vill prova. Låter som en dröm för mig som börjat få pigmentfläckig i ansiktet. Livrädd att det ska bli som hos min mor o mormor.

  302. Anna skriver:

    Jag tävlar åt min mormors vägnar som är 92 år. Hon hade problem med eksem och inget fungerade. Så jag beställde den här http://m.skincity.se/sv/product/4455/paulas-choice-moisture-boost-hydrating-treatment-Cream

    Efter ungefär en månad så började hennes eksem ge med sig och hon blev helt lyrisk över den här krämen! Så nu har jag fått in min mormor på hudvårdsbanan och vill därmed ge henne den här produkten också i julklapp!

  303. Angelina skriver:

    Hej! Jag dööööör för Paulas choice’s ekologiska hudkräm som heter PAULA’S CHOICE
    EARTH SOURCED ANTIOXIDANT-ENRICHED NATURAL MOISTURIZER !!!! Den är sjukt dryg fantastisk återfuktning men lätt på huden, brukar ta den över PAULA’S CHOICE
    SKIN RECOVERY SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM och kan till och med smeta på lite mer av krämen precis innan jag ska gå och lägga mig en gång till. Slurp säger huden och jag vaknar med det mest underbara babyfejset! Jag kan inte leva utan denna och det stora plusset är att den främst inte innehåller sillikonet och är eko!

    Håller tummar o tår nu för jag tror att denna nya booster kommer bli som en dröm att blanda med min favvo kräm:)
    Kram

  304. Emma skriver:

    När jag satte in en spiral fick min hy spel, jag fick massa finnar. I samma veva började jag använda PC som jag fått rekommenderat av er på skincity. De tog ett tag men wow så fin min hy vart. Spiralen åkte ut men produkterna gör verkligen susen. Kommer aldrig byta. Det enda är att jag efter finnarna fick röda märken (även fast jag inte klämde) dom har med hjälp av PC multi correction serumet börjat blekna. Dock är det en lång väg kvar innan jag känner mig bekväm igen därför skulle jag sååå gärna vilja vinna en retinol booster för att maxa min hudvård och ge min hy det lilla extra. Håller tummarna!

  305. Maria skriver:

    Resist super light daily wrinkle defense! Detta är den enda dagcremen jag provat(och jag har provat MÅNGA)som håller min hy matt och får min bas att sitta hela dagen och inte bli superoljig och fet! Extra plus för den höga spf:en och anti-aging effekten. Älskar den!

  306. Annie skriver:

    Hej!
    Helt ärligt finns det ingen produkt från PC som jag har provat och inte gillat. Allt är fantastiskt!!! Men måste jag välja en produkt så är det 2% bha liquid. Den har förändrat min hud. Mitt liv. Jag har levt med acne i ca 13år, (är 24) men sedan jag började använda PC så har jag fått så fin hy! Jag har sett så illa ut i så många år så jag är så tacksam till er för att ni tog in PC så jag kunde prova! 🙂

    Jag vill gärna prova retionol booster för jag tror den kan förändra dramatisk på min hud. Ännu mindre acne och ta bort en del av ärren.
    Trevlig helg!
    Kram Annie

  307. Elisabeth skriver:

    Hej!
    Jag är en stor Paula’s Choice fantast sedan jag upptäckt det märket genom er. Om jag ska välja en produkt är det SUN 365 SELF-TANNING CONCENTRATE, som jag aldrig vill vara utan i mitt badrumsskåp. Just nu är den kanske inte som mest aktuell, men under våren och sommaren har den räddat ett, många gånger, blekt ansikte, och gjort anledningen till att sola än mindre. Snabbt, snyggt och säkert!

    Kram,
    Elisabeth

  308. Petra skriver:

    Jag har aldrig testat Paulas Choice men läst om det på föera olika ställen! Jag skulle supergärna vilja prova deras booster som du skriver om! Låter ju som en helt fantastisk produkt som skulle göra superstor skillnad för min hy!

  309. Anki Engström skriver:

    Har än så länge bara läst om PC, men detta serum lät verkligen som något för mej. Mina pigmenteringar, rynkor, den ojämna hudtonen och alla strecken runt ögonen skriker efter just en sådan här produkt. Och att man kan bolla lite med appliceringen är ju ett super plus. Åh vad jag hoppas på vinst.