#lipstickthursday

  • | Annica

lip Care Color Vi på Skincity kör numera stenhårt på #lipstickthursday. Alltså man kan ju ha läppstift vilken dag (eller alla dagar) i veckan som helst men jag å många med mig är lite sånna mesglossare och då kan det behövas en officiell LÄPPSTIFTSDAG. Det är så kul för man blir riktigt glad när man kommer till jobbet och alla är så fina i sina färglada läppar. Rekomenderas varmt till alla arbetsplatser runt om i världen! Inför pronto!
IMG_5109När jag var på Aruba provade jag Maria Åkerbergs nya färg som jag gillade. Deras läppstift Lip Care Colour i färgen Passion som också är en helt sprojlans nyhet för i vinter! Jag gillade färgen dåden gav just fin färg men inte too much..

IMG_5107

Så här beskriver Maria Åkerberg själv färgen och produkten:

Färgen passion står för Passion och Power. En passionerad färg som passar starka kvinnor. Passion har en färgstark nyans av nyplockade hallon. Härligt mjuk konsistens med vårdande och skyddande vegetabilska oljor.

IMG_5089

 

Vi lanserade denna nyligen och det tog inte mer än någon dag så var den heeelt slut! Men antingen kommer det in fler i dag eller i morgon.. så håll utkik HÄR för ditt ex!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 svar till “#lipstickthursday”

  • (19) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Felicia skriver:

    Hej Annica!
    Jag har tänkt att köpa en bra hudkräm i julklapp till min pappa. Han är 50 år och använder egentligen ingen hudvård. Han har heller aldrig haft några problem med huden men nu har han blivit väldigt torr i ansiktet och fått några små torra fläckar också. Vilken hudkräm tror du skulle passa bäst för honom? (Tack för all din kunskap du delar med dig av, du har hjälpt mig så många gånger!)

    Kram
    Felicia

  2. Victoria skriver:

    Hej!

    Använder Dermalogicas produkter och vill prova ett serum. Har ganska torr hy med början till fina linjer i panna och mellan näsa och mun… Är 31 år. Vilken av Dermalogicas produkter rekommenderar du? Mvh Victoria

  3. Maria skriver:

    Hej 🙂
    Jag håller på och byter från Decleor till MÅ och undrar om det under övergången mellan märkena går bra att använda Decleors aromaessence serum (Mandarine) under MÅ´s face cream? Aroma essencen är ju så dryg 😀 och det är mycket kvar och känns så trist att inte använda upp den.
    Sen undrar jag vad som händer med huden om man går över för snabbt mellan två märken? Kan det bli finnar eller händer nåt annat?
    Kram och ha en underbar dag!

  4. Kristin skriver:

    Hej Annica!!

    Jag efterlyser ett inlägg på bloggen om hormonell acne och hur huden påverkas inifrån mer än med socker/kost etc.

    Jag fick plötsliga problem med hormonell acne för något år sedan. Innan dess hade jag yttorr hud men kunde gå utan smink tom då hudtonen var jämn och utan plitor. Har varit på hudklinik dit jag fick remiss men det enda hjälp jag fick där var 6 månaders antibiotika vilket jag valde att inte äta och någon stark creme. Dåligt bemötande och ingen utredning till varför det dykt upp.

    Har varit i kontakt med skincity flera gånger och fått superbra tips och använder nu PC recovery-serien sedan januari 2015. Men jag är fortfarande inte bra 🙁 Saknar min gamla hud, jobbar på rätt mycket och har lagt ut en mindre förmögenhet på produkter och smink..

    Skulle gärna se ett inlägg om detta då det känns som att det tas upp så lite om hormonell acne och hur det fungerar och gapet mellan vad husläkare säger och vad man kan göra med hudvård, kosttillskott etc. Skulle vara så bra att få veta mer vad man kan göra själv. Har varit i kontakt med vanlig husläkare om detta och det är dåligt med kunskap om detta. Dom är ej villiga att testa hormonnivåerna och första gången jag var där blev jag rekommenderad kortison på acnen och rodnaden…..

    Tack för en kanonblogg och världens bästa webshop! =)

    • annica skriver:

      Hej Kristin, det är verkligen ett bar ämne och det jag direkt skulle testa är att minska på mejeriprodukter om du äter mycket av det, undvik även sokcer som för vissa kan göda inflamamtion/acne. Ta tillskott av både Zink och ren B5 i en ganska hög dos (prata med hälsokosten). Just B5 hjälper allt fler mot dessa hormonella plitor. Sedan är det här serumet super, men det kanske du redan har i din rutin: http://skincity.se/sv/product/4481/paulas-choice-resist-skin-transforming-mult-correction-treatment

      Även retinol är super även om det mest nämns som en anti age-produkt: http://skincity.se/sv/product/4481/paulas-choice-resist-skin-transforming-mult-correction-treatment

      Kanske kommer mer info om ämnet framöver : )

      kram Annica

    • Helen skriver:

      Åhh, kan bara hålla med!!! Exakt samma sits här, hade nästan aldrig finnarna tonåren, kom i vuxen ålder 27 år.
      Börjar ju seriöst fundera på om det är så att pumpas i så mycket hormoner i kött/skit i vår mat idag… om det är där det härstammar ifrån?
      Undviker själv mjölk och med hjälp av skincity och PC så är det under kontroll, men varje månad för det sig påmind 🙂
      Vore jätte intressant att läsa!

    • Caroline skriver:

      Jag har smma problem gått till flera läkare ingen tar en på allvar. Jag är jätte torr men får finnar är röd och får plitor, också hormonellt efter jag fick barn känner med dig så ledsen själv lagt massor av pengar på produkter, har också samma serie som dig pc, skincity säger då det är för mycket fukt drf du får finnar men när jag väljer lättare produkter blir torrheten extrem svårt att beskriva, önskar skincity hade salong så dem kunde titta på huden live.
      Men förstår dig själv testar jag allt möjligt, inget hjälper:(

  5. Lina skriver:

    Hej
    Jag undrar ifall jag kan använda EXUVIANCE
    VESPERA BIONIC SERUM med mina PC produkter?
    är det ett bra serum ifall man är extrem torr och får finnar plitor,
    använde röda från pc men den gjord inget för mig varken huden eller plitor fick tvärtom mer

    • annica skriver:

      Hej Lina, det finns inga studier på hur märkena fungerar ihop. Dock borde det fungera men då ska du inte använda PC´s dagliga exfoliering. Det för att det blir syra på syra från olika märken. Det är ej att rekommendera. Det blir lite att äventyra din hud.

      kram Annica

  6. nanne skriver:

    Hej

    Undrar ifall denna finns som prov du vet i en liten som man kan testa som ni förr hade med liquid och finns även med den från clear serien, men finns inte denna!???
    PAULA’S CHOICE
    SKIN PERFECTING 1% BHA LOTION

    Jag har både liquid och gel köpt helt fel då jag har extrem torr hud med får plitor, så ville inte köpa en fullsize igen ifall min hud inte klarar av dem

    Tack

    • annica skriver:

      Hej Nanna, Lotion finns tyvärr inte i mindre förpackningar än i 100ml. Men jag kan garantera dig att det är den du ska ha med tanke på att du säger att du är torr. De andra gör dig mer torr. kram Annica

  7. Johanna skriver:

    Hej!
    Jag heter Johanna och är 21 år. Jag har gjort hudtestet på skincity två gånger och fått tips om två olika serier, Paula´s Choice och Exuviance. Jag blir lätt glansig i huden, men känns samtidigt torr på ytan (efter applicering av mineral foundation kan huden ibland flagna lite). Jag har några finnar, och en hel del akneärr (har bla. ätit roaccutan så min hy har varit hemsk) men är idag mycket bättre, dock har jag som sagt fortfarande finnar och mycket synliga porer. Min fråga är då alltså, vad rekommenderar du? 🙂 Värt att påminna; studerar och har därför inte den bästa inkomsten. Tacksam för svar!

    Mvh
    Johanna

  8. Lina skriver:

    Hej! Jag har kollat igenom din blogg lite då och då, tycker du skriver väldigt bra och intressanta inlägg. Jag har en fråga, jag är nämligen en tjej på 15-år, jag får inte finnar ofta, bara lite pormaskar (på sommaren och våren!) men på hösten och vintern, så fort det börjar bli kallt ute – då kommer en massa finnar och pormaskar, lite överallt, men mest runt munnen och hakan. Vad beror detta på och vad kan jag göra åt saken?

    • annica skriver:

      Hej Lina, Vad roligt att du kollar in min blogg då och då. Hoppas att du hittar många fina tips! Jag skulle säga att förändringen av din hud har att göra med att huden lättare tappar fukt när det blir höst och kylan kommer. Acnebakterier frodas nämligen lättare när miljön är fuktfattig. Det sista du alltså ska göra är att torka ut din hud. Tillsätt istället ett fuktserum morgon och kväll. Har du haft en tuff rengöring så kan det även vara ide beroende på din hudtyp att välja en mer mild fuktbevarande cleanser. Har du inte testat mitt hudtest så gör det HÄR!

      kram Annica