Sista dagen att tävla!

  • | Annica

Skärmavbild 2015-10-26 kl. 01.53.08

SKINCITY ́S ADVENTSKALENDER 2015 – 24 LYXIGA ÖVERRASKNINGAR!

December blir en magisk månad för alla hudvård- och makeupfans. Skincity lanserar en lyxig julkalender med en överraskning varje dag ända fram till julafton. I 24 dagar kan du njuta av vårdande, väldoftande och färgsprakande produkter från Skincitys exklusiva varumärken.

Vill du vinna???? KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN! Sista dagen att tävla är idag kl 24.00.

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

15 svar till “Sista dagen att tävla!”

  • (15) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Donnachic skriver:

    Är sååå sugen på Transderma O, vad skulle den tillföra min hudvårdsrutin från Exuviance? Gissar att den är lika underbar som de fyra övriga!!
    Ha en fantastisk dag!
    Kram
    Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, klart du ska testa den. Känslan är superhärligt oljig och när serumet absorberats så har man som en uppstramande känsla i huden utan att det känns torrt. Vet att du har lite serum hemma redan men kanske att du kan klämma in den på dagen eller natten : )

      kram Annica

  2. Åsa skriver:

    Hej, tack för en superbra blogg! Jag är på jakt efter en ny ögoncreme. Är 36 år, känner mig ganska yttorr och får mörka ringar under vintern. Har märkt att jag är ganska känslig runt ögonen då vissa ögoncremen svider. Vad kan du rekomendera som maxar med fukt men också hjälper mot mörka ringar. Eller ska jag ha en på natten och en annan på dagen?

    Varma hälsningar
    Åsa

  3. Birgitta Lindkvist skriver:

    Hej Annica!
    måste ställa en fråga. Ser att ni lanserat Transderma O och är så nyfiken på det serumet. Alla de andra från Transderma är helt underbara:) har du eller någon annan på Skincity hunnit testa det?
    Ha en fortsatt bra dag!!
    Birgitta

    • annica skriver:

      Hej Birgitta, Än har vi inte hunnit igenom en hel flaska för att se max resultat men tycker helt klart att man upplever att huden stramas upp. Har mina favoriter inom Transderma och det nya serumet är helt klart i klass med de andra. M och C är annars mina favoriter! kram Annica

  4. Lotta Eriksson skriver:

    Babor serum beautyfluid

  5. helen skriver:

    jag tycker det är roligt att få testa nya produkter från märken jag använder alt upptäcka nya märken..
    Vad kan då bli bättre än denna kalender.
    Försökte ju men icke gick inte att klicka hem adventskalendern.
    Man vill njuta lite när det blir mörkt och en överraskning varje dag är ju njutning för både själ och sinne

  6. Vanessa skriver:

    Hej! Tack för en toppenblogg!
    Jag har två Exuviance frågor. Jag har blandhud och kör hela min rutin från Exuviance- rengöring, vatten, serum, dag och nattkräm. Nu på vintern får jag mycket torrare hud med hudflagnor, stramande hud och torra röda partier. Yt-torr antar jag för det känns som att den torra huden blockerar porerna med finnar och plitor som resultat 🙁
    Finns det nån ändring jag kan göra i rutinen, något tillägg eller utbyte? Jag har några prover på Ultra restorative creme som jag testat för att få mer fukt. Men kan den vara för fet? Vill ha fukt och inte fett ju pga de små finnarna.
    Sen undrar jag om man kan lägga en rejuvenating mask efter triple microdermabrasion peeling eller om det blir för mycket aktivitet.

    Tack på förhand!! 🙂

  7. Sara skriver:

    Hej Annika! Din blogg har blivit min drog En liten fråga… Jag brukar avsluta min rengöring med micellärt vatten. Därefter har jag serum och fuktkräm. Nu börjar jag fundera på om jag ”måste” ha en fuktgivande toner efter det micellära, eftersom det mer är en rengöring? Jag tänker på det där med PH-balans och så? Eller ska jag prova nån essence lotion? Vad tycker du? Hälsningar Sara

    • annica skriver:

      Hej Sara, Jag är ganska skonsam som drog, vilket är tur. Effekten kan möjligen bli en mer fin hud ; ) Din Micellar water återställer ph-värdet i din hud så med tanke på det så behöver du inte lägga till. Upplever du att din hud behöver mer fukt än det den får via serum och fukt så kan du lägga till en i din rutin. kram Annica

  8. Anna skriver:

    Hej det är så kul att man få tävla igen efter jag har vunnit era fin palette från gloMinerals, skulle vilja prova på era fanstastiska julkalender och produkter från först och främst gloMinerals för att det var underbar palette som jag redan använt, skulle vilja prova flera produketr från gloMinerals. Tycker väldigt mycket om Dermalogica och skulle vilja testa Elemis produkter (hörde mycket bra kommentarer om Elemis)! Hoppas att få vinna igen och denna gång era fanstastiska julkalender!!! Kram, Anna.

  9. Marielle Gladh skriver:

    Att få lyxa till med att i 24 dagar öppna en kalender lucka från skincity
    Med bara topp produkter för min hud, det vore helt underbart! Tycker det är lite svårt att veta vad man ska prova, när så mycket lockar mig från eran sida ! Skulle bli Gladh för varje lucka .. Men en produkt från Peter Thomas root vore jag glad att finna!

  10. Galina skriver:

    Transderma M serum alt. Essence Water

  11. Ann-Charlotte Gustavsson skriver:

    Åh, ett serum från transderma! Alla verkar kanon skulle ha svårt att välja. Älskar att testa nya saker som tar hand om min hud! Försökte köpa kalendern, engagerade familj när sajten låg nere…trodde att det kanske det va min ”padda” som va kass. Så besviken. Verkar vara ett kanon innehåll, undrar om man kan hålla sig… En lucka i taget Hoppas på samma lycka som barnen när de får sina kalendrar !