Tävling! Vinn Skincitys julkalender!

  • | Annica

Skärmavbild 2015-10-26 kl. 01.51.54

 

Vår skincity kalender tog slut på bara några få timmar… helt crazy.. Det blev så crayzy så hela siten faktiskt  låg nere en period. Vem hade kunnat ana detta.. KUL med det stora intresset men  helt grymt trist så klart att det blev en del problem på vägen.

Jag tänkte nu ta och låta er som inte hann/kunde köpa en och inte lyckades vinna en på Skincitys instagram förra veckan att vinna en här!

Lite om vinsten:

SKINCITY ́S ADVENTSKALENDER 2015 – 24 LYXIGA ÖVERRASKNINGAR!

December blir en magisk månad för alla hudvård- och makeupfans. Skincity lanserar en lyxig julkalender med en överraskning varje dag ända fram till julafton. I 24 dagar kan du njuta av vårdande, väldoftande och färgsprakande produkter från Skincitys exklusiva varumärken.

Skärmavbild 2015-10-26 kl. 01.53.08

En huvårds- och makeup kalender alltså, 24 luckor med en överraskning varje dag fram till julafton. Bakom luckorna gömmer sig lyxiga travelsizes från 24 olika varumärken. Priset är: 999 kr
 och Värdet hela: 3 400 kr


Skärmavbild 2015-10-26 kl. 01.52.55

Dessa varumärken finns med i vår kalender: Biodroga MD, bareMinerals, By Terry, Clarins, Cicamed, Carita, Decléor, Dermalogica, Elemis, Essie,Elizabeth Arden Pro, Eve Lom, gloMinerals, Jan Marini, Jane Iredale, Maria Åkerberg, Murad, Paulas Choice, Peter Thomas Roth, Rodial, Synchroline, Skincity och Transderma.

Skincity Adventskalemder 2015SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT TÄVLA! 

Vilket märke och produkt skulle enligt dig vara den bästa produkten att hitta under en lucka i en adventskalender från Skincity?

(kan vara en produkt från något märke som inte är med i vår kalender)

Sista dag att tävla är den 22/11 och vinnaren meddelas någon dagen efter på bloggen.

Jag lottar ut FYRA vinnare som uppfyller tävlingsfrågan.

Vinnarna hinner få dem hem lagom i tid tills första december!

11 annica forsgren skincity.se 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

731 svar till “Tävling! Vinn Skincitys julkalender!”

  • (731) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Linnea Sundquist skriver:

    Hej!
    Min kompis la ut en Insta Story på Instagram där hon visade upp er julkalender. Hon hade fått den från sin kille och jag gick därför snabbt in här för att önska mig samma sak från min sambo, perfekt julklapp. Dessvärre var den ju då slut, men jag fick en ny chans när jag såg denna tävlig, mycket trevligt.

    Hudvård har alltid legat mig varmt om hjärtat och varit ett stort intresse för mig sen många år tillbaka. Jag såg en video ni la ut på Instagram där ni var på ert drömlager och jag blev helt lycklig i kroppen. Jag hade kunnat jobba där vilken dag som helst, en ren lycka att få vistas bland alla härliga produkter.

    För tillfälligt har jag använt mig av Exuviance produkter och trivts bra med dem men jag skulle bli extra glad om Peter Thomas Roth gold mask låg i en lucka, då jag hört väldigt gott om den.

    Tack för ett bra inspirerande Instagramkonto och bra företag. Fortsättt så!

    Med vänlig hälsning, Linnea

  2. Linnea Sundquist skriver:

    Hej!
    Min kompis la ut en Insta Story på Instagram där hon visade upp er julkalender. Hon hade fått den från sin kille och jag gick därför snabbt in här för att önska mig samma sak från min sambo, perfekt julklapp. Dessvärre var den ju då slut, men jag fick en ny chans när jag såg denna tävlig, mycket trevligt.

    Hudvård har alltid legat mig varmt om hjärtat och varit ett stort intresse för mig sen många år tillbaka. Jag såg en video ni la ut på Instagram där ni var på ert drömlager och jag blev helt lycklig i kroppen. Jag hade kunnat jobba där vilken dag som helst, en ren lycka att få vistas bland alla härliga produkter.

    För tillfälligt har jag använt mig av Exuviance produkter och trivts bra med dem men jag skulle bli extra glad om Peter Thomas Roth gold mask låg i en lucka, då jag hört väldigt gott om den.

    Tack för ett bra inspirerande Instagramkonto och bra företag. Fortsättt så!

    Med vänlig hälsning, Linnea

    • annica skriver:

      Hej Linnea, Dessvärre så är detta inlägg ett par år gammal och tävlingen är inte aktuell. Men vänligen maila till mina underbara kollegor på info@skincity.se och kolla om det finns möjlighet att skriva upp sig för väntelista 🙂
      Kram Annica

  3. Annika Engel skriver:

    Excuviance är inte med i kalendern er,
    men detta kanske ger,
    mig en möjlighet att,
    hitta ännu en skatt,
    bland alla era härliga produkter 🙂

  4. Carolina skriver:

    Jag tycker att Maria Åkerberg skulle vara den bästa produkten att finna i er julkalender då jag har haft problem med min hy och insåg att Maria Åkerberg är en av de få produkter med sina naturliga ingredienser som har hjälpt min hy att bli mycket bättre.

    • annica skriver:

      Hej Carolina, Denna tävling var från förra året. Men detta var en jättebra tanke och hoppas på att kunna erbjuda dig fler Maria Åkerberg-erbjudanden framöver 🙂 Kram Annica

  5. Johanna skriver:

    Produkter från märket Mene&Moy! Har använt mig av dessa produkter i cirka 3 månader och de har gjort underverk för min acne-hy, helt otroligt!

    Håller tummar och tår och hoppas på vinst! 🙂

  6. Johanna skriver:

    Jag hoppas att man inte behöver skriva en hel bok av text för att vinna haha 🙂 men något från Laura mercier hade ju varit drömmen, helst någon hudvårdsprodukt eller deras ”silk creme photo edition foundtation”, min kompis har den och hon fullkomligt älskar den! Denna bloggen är underbar och har hjälpt mig väldigt mycket! ❤ Det skulle vara obeskrivligt kul att vinna !

  7. Madelene skriver:

    Jag har genom er fortsatt att använda Exuviance och nått bra resultat för min hud. Därför skulle jag mer än gärna vilja använda deras nya Bionic Oxygen Facial som en söndagsmask framöver! Hoppas på tur i jul att få hem denna lyxiga kalender 🙂

  8. Johanna Ståhl skriver:

    En produkt som jag gärna hade sett i kalendern är pHformulas Vita B3-kräm! Heelt fantastisk 24-timmars kräm som ger mig otroligt bra resultat på min blandade rosacea-hy! Ett måste i mitt liv!

  9. Samar skriver:

    Hej,

    I lördags var det -10 grader i Örebro, kylan är äntligen här! Som Annica nämner när hon medverkar i Nyhetsmorgon, ”det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder”. Det är kanske inget hon säger ordagrant men ändå. För att applicera detta på en produkt skulle jag gärna öppna en lucka och finna Kate Somerville’s Goat Milk Cream. Läser mycket internationella bloggar och Youtube-klipp, hör bara positiva saker om denna fuktkräm. Med ett dunderserum under tror jag att den kan rädda mig från torrhet i vinter.

    Allt gott!
    Kram, Samar
    PS. Jag följer Skincity och dess grundare slaviskt i media 🙂

  10. Jenny linden skriver:

    C/o Lena, deras ekologiska camouflagecream.

  11. Anna skriver:

    Jag skulle bli glad för vilken produkt som helst då jag tycker ni har väldigt bra kvalitet på utbudet. Men om jag skulle önska skulle jag vilja prova Exuviance skinrise pads, känns som att de eventuellt skulle hjälpa mitt något trötta ansikte (har en sex månaders bebis hemma…).

  12. Malin skriver:

    Hej!! jag skulle bli absolut gladast om mascaran man fick i skincitys goodiebag i våras från id bareminerals! Det är den absolut bästa mascaran jag någonsin testat! Jag skulle också blivit överlycklig om det fanns ngn härlig djuprengörande mask som riktigt bränner när man sätter på den Hoppas hoppas hoppas att jag vinner! Kram Malin

  13. nellie skriver:

    En fuktmask nu när det är lite kyligt, särskilt för oss som har lite extra torr hy. Skulle vilja se rodials dragon blood fuktmask!

  14. Isabell Danielsson skriver:

    Transderma R serum!!

  15. sari tuohimaa skriver:

    Nyfiken på Elizabeth Arden PRO tripleaction protector spf50!
    Ska snart ut på en längre resa så den skulle få bevisa vad den kan och hjälpa mig eftersom jag har lite perioral dermetit kvar.
    Önskar er en härlig advent!

  16. Marit skriver:

    Åh det hade varit Hyaluronic Hydra-Powder från By Terry! Så bra!

  17. Johanna Te skriver:

    Den isande vinterkylan har dragit in hos oss i norden och det får mig att tänka på allas våran hud som kommer behöva stå ut med ännu en vinter av bitande, torr köld.

    Min dröm är att adventskalendern skulle innehålla Aurelia Cell Revitalize Rose Mask som jag läste om häromdagen. Denna kräm kan användas som 30 min mask eller över natten och ger näring åt den torraste hud, läker känslig/irriterad hy och dessutom verkar den balanserande för alla hudtyper. Den sägs vara en räddare i nöden för hud som piskas av kalla vintervindar och är proppfull av goda bakterier: probiotika – en ingrediens som jag tror kommer bli riktigt stor i hudvård framöver.

    En vinterdröm på burk!

  18. Frida skriver:

    Mud mask från Peter Thomas Roth. Vardagslyx för mig och min hud!

  19. Linda Fridberg skriver:

    24 K guldmasken!!! Peter Roth.

  20. Jerker skriver:

    Min fru vet jag använder mycket från Elemis, så om jag vinner får hon kalendern så då lär hon hoppas att det finns Elemis-produkter i den 🙂

  21. Pernilla BL skriver:

    Bareminerals
    Efter lång sjukdom och mediciner som förstörde min hy,
    Både stress utslag , eksem, torrhet och flagnar så har självförtroendet dalat rejält
    Inte nog med att jag redan mår dåligt över detta så
    Är det så många som måste kommentera det , vad har hänt ,
    Vad är det,
    Förstår dem inte att man blir ledsen?!
    Har försökt testa olika produkter som ger lite effekt eller ingen effekt alls, och är fortfarande sjukskriven så har inte råd att testa för många produkter!
    Sen som mamma så är ju glädjen i mina barns ögon viktigare än min,
    Att de får sina julkalendrar
    Men det skulle vara såå ROLIGT att få en egen med BRA produkter som förhoppnings vis kommer hjälpa mig bästa julklappen har hört så mycket positivt om vissa märken i kalendern som Jag hoppas ska hjälpa mig God jul

  22. Lisa Öberg skriver:

    Ååh vilken DRÖM för en trebarnsmamma som haft en tuff tid. Som nu verkligen behöver en egoboost ❤

    clarins beauty flash balm

  23. Mathilda skriver:

    Jag skulle bli glad o se Murad med tanke på att jag använder de dagligen. Jag håller på att utbildar mig till hud/spateraput andra året i gymnasiet och jag är nyfiken på att testa alla olika märken/ typer av hudprodukter. De ger mig en chans att känna o klämma och bilda mig en uppfattning om var och ett märke. Tack för jag får vara med och delta i denna tävling. Kram!

  24. Jennie skriver:

    Jag hat köpt hos er märkena dermalogica breakout control, elemil papayapeel, maria åkerbergs mask med kisel och c-vitamin samt papaya och lavendelpeel, Paulas choice hyalutonsyra samt servetter med peeling. (Även beställt masker från the organic pharmacy). Hoppas på att få prova fler produkter i samma serier. Breakout control använder jag varje kväll, och hoppas den är med i kalendern samt en fuktiggel/mask utan fett. Paulas choice hyaluron booster är ett måste för min hud! Beställt andra flaskan! Går även på dermapen ca 1 gång i månaden sedan ett år. Men har valt att beställa min hudvård från Skincity.

  25. Mia B skriver:

    Åh jag undrade vad det blev av den där kalendern , jag var inne och sökte och letade på sidan, antog till slut att jag hade drömt ihop alltihopa om Skincitys julkalender . Inte undra på att den var populär!

    Min drömmärke att hitta i julkalendern hade varit Elemis, för mig står Elemis för högkvalitativ hudvård, spakänsla och lyx (lyx är en viktig del av hudvårdsrutinen för mig ). Drömprodukten hade varit Pro Collagen Marine Cream, som jag tror skulle bli början på en livslång vänskap, jag vill möta ansiktscremen of my dreams!!!

  26. Linda P skriver:

    Just nu skulle min hy bli glad för vad som helst! Efter fyra veckor med badrumsrenovering är hyn helt åtsidosatt. Byggdamm lägger sig inte bara överallt i hemmet utan det letar dig in i varenda por. Tro mig! Nu behöver jag ordentlig rengöring och mycket fett och fukt för att komma tillbaka till normalt hy igen. När det gäller kalendern är jag ändå mest nyfiken på det transparenta pudret från By Terry. Det skulle pigga upp min just nu ojämna hy 🙂

  27. Karin skriver:

    Efter att jag upptäckte skincity har jag blivit besatt av glow…Framförallt i smink, min önskelista (japp, skriver fortfarande sådana..;-)) finns nog de flesta highligters och skimmer bricks på er sajt. Så vad jag skulle vilja hitta är nr 1 på ”skimmer/lysterlistan” äro…Terrys Blush Glace!! Kram!

  28. Peter Mårell skriver:

    Äh är inte riktigt hemma på detta ämne men tänkte prova att vinna hem denna kalendern. Min sambo hon skulle köpa den från er hemsidan men lyckades inte få tag på den å det blev ett ursäkta språket men JÄVLA LIV på henne. Är tjat varje vecka om hudgrejor hit och dit förstår inte vad som är så kul med en massa kladdiga krämer men men. Jaha man skulle skriva ett märke å eftersom att jag inte kan ett skit så tittar jag in i badrumskåpet å hittar Peter Thomas Roth laser-free resurfacer face serum kan det vara något bra kanske? Står en massa krämer med det märket så jag hoppas inte jag e fel ute? Hoppas de är ok att tävla på detta vis? Förstår inte varför ni ska kladda med en massa kladd i huvudet ni duger som ni är! Skickar hennes mail./Peter

  29. Jessica skriver:

    Någon produkt från Jan Marini 🙂

  30. helena skriver:

    Hej! Vill gärna vinna skulle vilja prova löwengrip produkterna.

  31. Lena skriver:

    Kanske är vänder sig adventskalendern till den yngre (utifrån mitt perspektiv) generationen så därför önskar jag att det fanns med:
    The Youth As We Know It Cleanser för min del <3

  32. Julia skriver:

    Ett serum från Transderma hade inte varit fel att hitta i denna fina kalender… Vill verkligen testa det, men pengarna räcker inte till som student. Kram

  33. Daniel D skriver:

    Hoppas vinna åt min syster då jag känner mig skyldig. Fick i uppgift att köpa kalendern åt henne då då hon var på jobbet, jag kom på det lite sent och när jag väl försökte hade sidan kraschat så lyckades aldrig lösa en åt henne. Så hoppas kunna återgälda det nu – och om jag fick välja skulle jag vilja ha Neal’s Yard Calming Aftershave Balm i en lucka som hon förhoppningsvis hade gett till mig 😉

  34. Moa skriver:

    Jo den där hade nog slagit min ny-införskaffade kartongkalender med lågpris-choklad med hästlängder… 😉

    Såhär i juletider ekar kassan för vardagslyx (extra) tomt så visst finns det många produkter på önskelistan, men Dermalogica skin hydrating masque har där en evig plats. Den är för huden vad ett stort glas vatten är för en bakfull!

    God Jul!

  35. Elenor skriver:

    Vilken grej det skulle vara att ha en kalender med överraskning varje dag och skulle jag få önska så ville jag gärna se PC Retinol Boosters i en av luckorna för jag är verkligen nyfiken på den.
    Har sen nån månad använt mig PC hudvårdsprogram som jag fått rekommenderat av er och min hud har aldrig tidigare i mitt liv mått så bra som nu:) Tack!
    Nu håller jag bara tummarna och hoppas på att Skincity´s egen tomte kommer på besök:)

  36. Pernilla skriver:

    Kan inte vara utan ansiktsskrub och Peter Thomas Roth, laser free är en favorit. Skulle dock vilja prova någon av Caritas ansiktsskruber☺
    Pernilla

  37. Jessica skriver:

    Åh herregud, jag har ”knarkat” webbutiken, era konton på instagram och nu även bloggen sedan igår när jag för första gången hittade Annicas instagramkonto.
    Jag är en sucker för hudvård, men bor i Norrland och har inte hittat någon ”hudspecialist” som kan ge mig tips. Utan istället så går jag på Åhléns city varje gång jag är ner och jobbar i huvudstaden vilket gör att mitt badrumsskåp består av massor med dyra produkter från olika märken, och jag får inte någon råd tråd i mina hudvårdsrutiner, då jag använder olika produkter hela tiden, eftersom jag vill använda allt jag har. Jag har nu gjort en hudanalys på skincity och väntar ivrigt på svar i hopp om att jag kan få hjälp med min hy av proffs! Men i dagsläget önskar jag att de fanns en solskyddsfaktor till mitt ansikte, då jag ska resa till solen efter nyår. Grattis till både er och mig för Annicas fantastiska företag. (Till mig för att jag förhoppningsvis kan få hjälp nu av ngn som inte bara vill sälja, utan även för att behålla sina kunder) kram till er!

  38. Helena Nilsson skriver:

    Hej!
    Har precis öppnat en liten provförpackning av Peter Thomas Roth Camu camu serumet och säger bara WOW! Denna vill jag prova mer av – vilken effekt direkt – lyster och hudton – känner mig jättefräsch. Vilken produkt som helst i den serien skulle jag gärna testa mer av. Jag har annars varit Decleor mycket trogen men inser att jag får vidga mina vyer 🙂 Hoppas nu på lite tur annars får jag väl snoka i min systers kalender då hon var en av de lyckliga som hann köpa en 😉 Kram Helena

  39. Lisa A skriver:

    Hej. Jag skulle verkligen vilja hitta Caritas ögonmask, PRO 3W i en lucka, gärna på julafton. De är verkligen magiskt bra och lyxiga. Det hade gjort de tröttaste julstressade ögonen pigga på bara några få minuter. Den hade passat utmärkt då de är ”portionsförpackade” och en lyxprodukt man sällan unnar sig.

  40. Elin skriver:

    Jag var en av alla som inte han få tag i denna kalender!
    En produkt som jag verkligen skulle uppskatta om den fanns med i kalendern är PAULA’S CHOICE
    RESIST HYALURONIC ACID BOOSTER. Har själv haft den hemma på provstorlek, och en fullsize ska beställas i veckan!

    Jag älskar denna produkt och skulle verkligen vilja att alla andra fick chansen att prova den! För det ”plumpet” och den fräschheten den ger förtjänar alla en kall decemberdag!

  41. Josefin skriver:

    Hej!
    Jag skulle vilja prova på Jan Marinis produkter så de skulle jag bli oerhört glad att få se. Paulas choice serum resist pure radianer skin brightening treatment tycker jag är helt fantastisk, ger lyster (vilket man verkligen önskar just nu) och jämnar ut hudtonen, så den tror jag många skulle tycka om ifall de skulle få chansen att prova!
    Nu håller jag tummarna!
    Mvh/ hudnörd

  42. chatarina skriver:

    Hej! Jag skulle jätte gärna vilja hitta en lyxig ansiktsmask från La prairie , skin caviar luxe sleep mask tex, Hoppas, hoppas och hoppas igen att jag vinner den fina kalendern 🙂 Kram

  43. Marika Palmér skriver:

    Paula´s choice Resist hyaluronic acid booster är suverän och bara ett måste till varje dags hudvård.

  44. Linda skriver:

    Nu är det återigen dags för jul, som på många sätt är härlig och kul.
    Pyssel, klappar och mat i all ära, men det bästa är att umgås med nära och kära.
    Ändå känner jag mig aningens dyster, då min hy i kylan helt saknar lyster!
    Med glåmig hy jag längtansfullt sucka, efter att i december öppna lucka för lucka.
    Vad vill jag då helst i en kalender ha? Allt Skincity erbjuder är ju så bra!
    Jag önskar dock att i en lucka finns, en hudvårdsprodukt från märket Clarins.

    Ha en riktigt fin jul alla!

  45. Sandra skriver:

    Den bästa produkten för mig skulle vara ”transformation face serum” från Jan Marini efter som jag tror att den skulle kunna hjälpa mig med min problemhy. Hade mycket finnar som yngre som behandlades med medicin. Finnarna resulterade i många ärr vilket gör att jag känner mig obekväm i att visa mig utan smink. Min dröm är att få vara vacker utan spackel, precis som så många andra är! Hade varit perfekt att få pröva på den i julkalendern!

    Tack för en fantastisk webbshop med stor valmöjlighet!

  46. Alexandra skriver:

    Åh vilken tur jag hann vara med i tävlingen. Följer din blogg dagligen o älskar verkligen den! Skulle vara en dröm att vinna eran julkalender och julen skulle va räddad 😉 ögonen skulle gnistra varje dag man öppnade en ny lucka 🙂 jag skulle vilja hitta Peter Thomas Roth
    24K GOLD MASK PURE LUXURY LIFT & FIRM MASK! Den skulle va jätte rolig att prova 🙂 kram Alexandra

  47. Angela skriver:

    Oj så svårt att bara välja en produkt 😉 Men jag måste nog i så föl säga Transderma R. Fick ett prova på den från för längesedan och ge sedan dess inte kunnat släpp den i tanken. Såg resultat redan inom några dagar och upplevde min hud både jämnare och klarare. Priset gör dock att jag inte unnat mig den. Än. Men en dag ska vi bli kompisar igen 🙂

  48. Isabell Perquis skriver:

    Exuviance Bionic Oxygen Facial är jag riktigt nyfiken på! Som upptagen trebarnsmamma är 2-in-1 (peeling och mask) produkter ett bra sätt att få till lite lyxig ”egentid”.

  49. Jena skriver:

    Biodroga MD Cleansing Radiance Boost Gel! Köpte denna helt fantastiska produkt i fredags och efter bara ett par användningar senare så känns det som att den borde finnas i typ alla julkalendrar.

  50. Yvonne Nygaard skriver:

    Om jeg kunne ønske mig noget af denne fantastiske julekalender ville det være at der bag en låge gemte sig en mini BY TERRY
    BAUME DE ROSE CRYSTALLINE BOTTLE – Lux til læberne i kulde & til julens festligheder – simple pure love <3

  51. BigMami skriver:

    Jag hade önskat att hitta någon produkt från The Organic Pharmacy Baby Apricot & Chamomile i någon lucka

  52. Skatan skriver:

    Var inte snabb nog att klicka hem en kalender när de släpptes så jag hoppas på en andra chans nu… 🙂

    Jag hade hemskt gärna sett någon produkt (produktprov är väl mest troligt) från Sunday Riley i kalendern! Detta är ett märke som jag verkligen hoppas kommer till den svenska marknaden snart, och särskilt till Skin City!

    Hoppas hoppas 🙂

  53. Zara skriver:

    Hej!
    Testat en hel del hudvård från olika märken och hittat såååå många godbitar genom åren, men ett märke jag inte provat men som väckt min nyfikenhet är SOTHYS. Därför vore det extra kul om jag kunde få lägga NUTRI-SOOTHING MASK från SOTHYS tillsammans med min man en söndag i december

    Kram och tack för ett grymt jobb!

  54. Anna skriver:

    En liten burk av BY TERRY HYALURONIC HYDRA-POWDER, denna produkt är den absolut bästa för alla hudtyper och en definitivt bra att ha puder som funkar för alla tillfällen! Helt enkelt en grundläggande produkt som alla sminkväskor bör innehålla 🙂

  55. Madeleine skriver:

    Det märke jag skulle vilja hitta i kalendern är Peter Thomas Roth och en härlig ansiktsmask för lite lyx i vardagen! Ansiktsmasker må ju vara bland det bästa för att pigga upp ansiktet och speciellt nu under kommande vinterhalvår!

  56. Cecilia Lindén skriver:

    Jag önskar att någon av alla fantastiska Maria Åkerbergs produkter finns i av luckorna. Underbara produkter för både mig o våran miljö. // Cecilia

  57. Malin stjernberg skriver:

    En Transderma M, drömmer verkligen om att få testa denna produkt, men just nu lite över min budget. Skulle dessutom bli så glad om jag vann denna kalender, för då hade man verkligen haft möjlighet att testa sig fram & få vältra sig rejält i lyxiga produkter. Jag har liksom fastnat i Exivience träsket, och kommer liksom inte loss. Och den tillför liksom inte min hy det den behöver längre. Jag behöver inspiration

  58. Maarit skriver:

    Laura mercier till badet o deras ljuvliga handkrämer mumma. Hoppas jag vinner , har haft en hemsk höst full av motgångar.

  59. Malin skriver:

    Hej!
    Jag skulle vilja hitta Maria Åkerbergs handkräm Hand Creme Beautiful. Jag har provat den en gång tidigare och den var superbra. Den skulle verkligen göra gott för mina torra händer!
    Kram från Malin

  60. terese mårtensson skriver:

    En fuktgivande ansiktsmask fr Maria Åkerberg. Massa fukt måste jag få till hyn denna vintertid för jag vill verkligen inte att den ska gå tillbaks till sitt tidigare fnas.

  61. Elin skriver:

    Otroligt svårt att välja ut en. Men jag måste säga Paulas choice då jag länge varit nyfiken på de produkterna efter att ha läst så mycket positivt, både från dig och dina läsare.
    Ska jag välja en produkt blir det nog den där ”RESIST ANTI-AGING 1% RETINOL BOOSTER” som du tidigare också gett mycket bra kommentarer till. Det verkar som en perfekt produkt för mig då jag kämpar med mina röda blemmor, gamla ojämnheter/ärr. Min hud saknar det lilla extra och då skulle det vara underbart med en riktig boost nu i vinter!

    Tack för en underbar blogg! Fantastisk! Kram

  62. Cecilia skriver:

    Jag skulle vilja prova Beauté Pacifique’s Submersive Serum Paradoxe. Håller tummarna!

  63. Päivi skriver:

    Jag skulle gärna vilja att EXUVIANCE
    HYDRATING EYE COMPLEX fanns i någon av luckorna, för jag skulle gärna vilja ha den just nu. Min ögonkräm är slut nu, har haft Estee Lauder men jag vill ha en annan, bättre, vill pröva den. Pussar och Kramar från Päivi

  64. Sofia skriver:

    Åh vilken dröm-tävling!

    för en strålande jul- vill jag att livet ska vara lite extra kul,

    Och jag kan inte tänka mig något mer kul att att få en sådan fantastiskt julkalender- jag drömmer en dag i sänder,

    Att vinna en sådan här tävling- är som att spela på tärning,

    men inget har jag väl att förlora-genom att skriva några trevliga ord om mina julkalender-drömmar, små, som stora

    I min kalender vill jag se Dermalogica Skin hydrating mask-för den faller mitt torra ansikte pladask
    God jul

  65. Elin skriver:

    Ååååh nu håller jag tummarna!
    En produkt som jag suktat efter läääääänge nu är Sensais ’total lip treatment’. Den verkar helt fantastisk vad jag läst i recensioner och verkligen ngt jag skulle behöva nu när kylan bitit tag och jag slickar på läpparna… Ajaj.
    Kanske om det dyker upp ett erbjudande på Sensai i julkalendern att jag slår till på den, tills vidare håller jag alla tummar att vinna en kalender:) 🙂 🙂
    Tack för en jättebra blogg!

  66. Julia W skriver:

    Jag tycker att allra bästa skulle vara att hitta Paula’s choice Lip & body treatment balm bakom en lucka, just för att det skulle vara lätt att börja använda och perfekt att få i denna kyliga månad att kunna tillföra lite fukt till läpparna. Paula’s choice är ett märke jag blev introducerad till efter ert hudvårdstest och detta har varit det första som verkligen funkat för min hy, så självklart är jag nyfiken på fler produkter i samma märke!

    Jag skulle väldigt gärna vilja ha eran julkalender att förgylla december månad med eftersom årets pågående nyårslöfte inte tillåter mig någon i choklad. Dessutom vore denna kalender ännu bättre eftersom jag älskar att testa nya produkter och jag tror att denna skulle leva upp till ert goda rykte.

  67. Therese skriver:

    Hej!
    Jag skulle så gärna vilja testa Cicamed, då jag inte får bukt på min hud, och värre har det blivit efter en tid utomlands. Jag har hört mycket gott om Cicamed och skulle bli glad om jag fick chansen att testa någon av deras produkter och se om det blir bättre. Hoppas hoppas. Fingers crossed.

    Trevlig kväll!

  68. Sanna skriver:

    Ber till hudgudarna att det är min tur nu!!
    Då jag är kund hos er sen en tid tillbaka och har provat många av era märken så skulle jag bli jätteglad om jag fick testa något från er nyhet, Laura Mercier! Du tipsade tidigare om en produkt och därför väljer jag den, för jag vet ju vid det här laget att du har koll på grejerna! :-):-):-)
    http://skincity.se/sv/product/5339/laura-mercier-second-skin-cheek-colour
    Perfekt så man slipper se glåmig och tråkig ut när mörkret och kylan kommer smygandes 🙂 kram!

  69. Josefine Sapire skriver:

    Hade tänkt ut allt, satt larmet i telefonen, dubbelkollat datumet och satt som på nålar i väntan på att julkalendern skulle släppas för försäljning. Så ringde telefonen – jag blev utkallad på jobb.(!) Bara att släppa allt och åka. Gruvliga, nedrans förhatliga antiklimax. Som jag grämt mig! Men nu håller jag tummarna för en andra chans. I en av luckorna skulle jag vilja se ett Peter Thomas Roth Viz 1000 serum. Hoppas turen är med mig denna gång.
    Tack för en grym sida! Rekommenderar er flitigt.

  70. Marielle skriver:

    Att få lyxa till med att varje dag i december öppna en kalender lucka från skincity med bara topp produkter för min hud, det vore helt underbart ! Tycker det är lite svårt att veta vad man ska prova , när så mycket lockar mig från eran sida! Skulle bli glad för varje lucka ..men en produkt från Peter Thomas Roth vore toppen.

  71. Olov skriver:

    Jag gillar att skämma bort min fru med lyxig hudvård. Men hann tyvärr inte köpa kalendern innan den tog slut. Hennes favoritmärke är Decléor, och jag vet att hon inte kan vara utan hydra floral multiprotection ultramoisturising & plumping expert mask. Så jag håller tummarna för just den gömmer sig bakom en av luckorna.

  72. Marina Nordell skriver:

    Maria Åkerberg hudvårdsserie,passar mig perfekt en kvinna i sina bästa år 50+

  73. Malin Holmqvist skriver:

    Skulle så gärna vilja prova Decleors Aurabsolu glow cream.
    Är säkert lyxig och av hög kvalitet likt samtliga deras – och era produkter.

    Tack för trevlig blogg och fantastisk hemsida.
    Jag likt samtliga ovan håller tummar och tår.

    Med vänlig hälsning,
    Malin

  74. Jennie skriver:

    Jag blev lika olycklig som alla andra när kalendern sålde slut så snabbt och jag inte lyckades få tag på någon!
    Jag hade önskat att det låg en guldmask från Peter Thomas Roth under en lucka. Hade varit underbart att börja julaftonsmorgon med en sådan lyx för både ansikte och själ 🙂

  75. Amanda skriver:

    Wow vilken tävling!!
    Blev så ledsen när jag såg att er kalendrar tagit slut innan jag hann köpa. Hoppas på lite bättre lycka här! ❤
    Hade verkligen önskat att få prova något från Peter Thomas Roth, hans pumpkin enzymeon mask verkar underbar!
    Vilken underbar december det skulle bli om man var ägare av den här kalender. Älskar att prova nya hudvårdsprodukter och recensera dem på min instagram!
    Håller alla tummar och tår!
    Med vänliga hälsningar
    Amanda

  76. Pernilla S skriver:

    En produkt som alla borde prova för den är helt enkelt magisk är By Terry Hyaluronic hydra powder http://m.skincity.se/sv/246/by-terry
    Även om jag förstod att kalendern skulle gå åt fort så hann jag ändå inte med att knipa en i kaoset. Kul och beundransvärt att det finns en chans till. Annica du är suverän på att hela tiden utveckla ditt fantastiska Skincity koncept!
    Kramar Pernilla

  77. Felicia Buiten skriver:

    Hade gjort vad som helst för att vinna denna då min hud verkligen inte vill samarbeta med mig under alla dessa kalla vintermånader. De tre märkena jag verkligen vill testa men inte riktigt har råd med är BareMinerals, Cicamed och Paulas Choice. Paulas Choice BHA produkter är jag extremt nyfiken på då jag hört supermycket bra om dem, vill så gärna få en hy jag känner mig självsäker i igen. Håller tummar och tår att jag denna julkalender testa får. 🙂

  78. Therese Halldén skriver:

    Åhhhh jag hade önskat mig en grym mask. Är nyfiken på guldmasken från PTR!

  79. Anna skriver:

    Å vilken chans! Jag är så nyfiken på märket Transderma och skulle gärna prova ett av deras serum, helst Transderma C. En och annan dos C-vitamin av högsta kvalitet är nog precis vad man behöver just nu.

  80. Ulrica B skriver:

    Jag hade älskat att hitta Transderma R i en lucka! Det verkar vara en helt fantastisk produkt som både lugnar, skyddar och ljusar upp/jämnar ut huden – precis vad jag behöver! Men jag har inte vågat prova pga det höga priset.

  81. Anne de C skriver:

    Hej Skincity teamet!
    Nästa år önskar jag att Beaute Pacifique’s Clinical super 3 booster finns bakom en lucka så alla kan prova denna mirakelkräm! Jämnar ut min hudton och lugnar ner utslag!

  82. Louise skriver:

    Vilken produkt som helst av Paulas choice, fast allra helst Peter Thomas Roth 24k guldmask

  83. Anna skriver:

    Åh, det hade varit La Prairie, ett i mina ögon lyxmärke som jag tyvärr inte har råd med just nu… är tvungen att välja studentlitteratur över lyxiga krämer…

  84. Elisabeth Hjelm skriver:

    Transderma, serum är bra för huden

  85. Annelie W skriver:

    Jag skulle vilja testa Transdermas nya serum Transderma O <3 <3 🙂
    Mvh Annelie

  86. Anna skriver:

    neals yard rose balm skulle vara spännande att testa 🙂

  87. Charlotte skriver:

    Valet är självklart en produkt från Laura Mercier.

    Har i flera års tid använt Laura Mercier´s Tinted Moisturize. Återfuktar huden och har solskydd. En tipp topp produkt helt enkelt som alla borde ha i sitt badrumsskåp. Även Illuminating Laura Merciers Tinted Moisturizer är en underbar produkt. Passar att använda ensamt såväl tillsammans med en foundation för att få den där extra lilla lystern och glowet i ansiktet. Även Laura Mercier´s Loose Setting Powder är en storfavorit.

  88. Johanna M skriver:

    Jag är 42 år fyllda och nyfiken på att introducera retinol i min hudvårdsrutin, så en produkt jag skulle önska är Paula’s Choice Resist 1% Retinol Booster.

  89. Emelie skriver:

    Helt klart Paula’s Choice (speciellt deras BHA gel!)!! Så desperat jag var när jag först kontaktade er! Har testat massor av produkter för min vuxen acne innan ni ledde mig rätt i djungeln! Murad, nimue och Dr Brant är bara några av märkena som jag testat under åren, inget fick svullnaden att gå ner! Men efter 4 veckor med Paulas choice så har jag äntligen inte ont och svullnaden runt hakan har försvunnit! härligt säger jag 🙂

  90. Maria Folkesson skriver:

    Papaya Scrub från Maria Åkerberg. Bästa produkten som man blir smått beroende av. Och ekologisk

  91. Ann-Charlotte Larsson skriver:

    Hej!
    Jag skulle verkligen uppskatta en miniflaska med återfuktande ansiktsspray/mist. Vet att Shiseido hade en väldigt behaglig sådan förut, men är inte säker på om den finns kvar i sortimentet.
    Tycker det hade varit en väldigt bra produkt i en hudvårdande kalender.
    Mvh
    Ann-Charlotte Larsson

  92. Malin Modin skriver:

    Hej.
    Självklart allt med dermalogica som min allra käraste hudterapeut Åsa Forestad har rekommenderat till mig i ett hudtest.

  93. Alexandra Ekh skriver:

    Decléors Prolagene lift – intensive youth concentrate. En helt fantastisk produkt!

  94. Carin N skriver:

    Hej, hoppas hitta mitt favoritmärke Paulas Choice i någon lucka.

  95. Sarah Jafari skriver:

    Hade önskat att The Organic Pharmacy Rose fanns i kalendern samt Peter Thomas Roth guldmask, den är helt enkelt förtrollande magiskt! Skincity är en grym sida med lyxprodukter, får ni in Dr Lipp i sortimentet blir ni suveräna!

    Tack för att ni finns!

  96. Julia Gustafsson skriver:

    Dermalogicas Total Eye Care ! 🙂

  97. Minna G skriver:

    Jag skulle bara älska om jag vann en kalender o det fanns ett puder från By Terry i! Om skaparen av YSL’s touche eclat har gjort ett puder så måste man ju bara prova det. ☺️

  98. Helena skriver:

    Åhhh alla mina endorfiner rusade i kroppen när jag såg er härliga adventskalender och när jag klickade mig in för att beställa den var den slut….Nu hoppas jag på ovanligt stor tur då mycket har gått emot mig detta året. Jag hoppas på ett nytt serum från Transderma i luckan ….håller alla tummar och tår att lyckan vänder nu! Stor kram från en superhärlig blogg med massa värdefulla stalltips!

  99. Linn Nordstrand skriver:

    Jag skulle vilja testa Bare Minerals ”Complexion rescue” då jag hört mycket gott om den och skulle därför vilja sen den i adventskalendern.
    Kram!

  100. Maja Norberg skriver:

    Oh wow vilken drömkalender!
    Jag har mailat er förut och lämnat önskemål om att ni blir återförsäljare av det grekiska ekologiska märket KORRES! Fantastiska, och snygga produkter, precis i stil med Skincitys övriga sortiment. Så jag säger KORRES <3

  101. Paula Larsson skriver:

    Såg på Nyhetsmorgon när ni demonstrerade Peter Thomas Roth Instant Firmx Eye och blev så frestad att köpa den. Rynkorna börjar synas mer och mer och det verkar vara en toppen produkt. Det vore underbart att få en sådan under lucka 24

  102. Hanna skriver:

    Hej!

    Jag bara äääälskar serum och hur man med olika varianter kan få olika resultat på huden. Lyster, plump, utjämnande effekt – you name it! Därför skulle min högsta önskan självklart vara att hitta ett serum i någon av luckorna. Det jag är mest sugen på att prova just nu är ”Triple oxygen radiant protection energizing serum” från Bliss då min hy verkligen behöver lite CPR (Clarify, Protect, Revitalize) inför julhelgernas alla festligheter! 🙂

    Tack för en fantastisk blogg och en rolig tävling!
    Kram Hanna

  103. Gull-britt skriver:

    Har fått Elimis Frangipani Body oil av min dotter den är helt underbar <3 den skulle jag vilja hitta i er kalender <3

  104. Kristina skriver:

    Nu när det återigen är dags för denna årliga julhets, där allt ska hinnas samtidigt som man ska finna tid att rå om varandra och visa uppskattning till de man har omkring sig, så tror jag att December är den månaden på året då vi har lättast att glömma bort att ta hand om oss själva också.
    Med denna julkalender råder det inget tvivel om att jag skulle försöka att lägga lite extra tid på att rå om mig själv.

    Jag skulle bli helt fantastiskt glad om en produkt från Sensai skulle gömma sig bakom en av luckorna. Helst av allt skulle jag vilja se Sensai Ultimate The Cream, eller varför inte en miniversion av någon av deras underbara parfymer gömd bakom lucka 24? Vilken lyx!

  105. Sara skriver:

    Åh vilken bra tävling! Försökte verkligen få tag i en kalender när de släpptes och nu hoppas jag med lite tur få en andra chans. Det jag skulle vilja se bakom en lucka i kalendern i år är definitivt Peter Thomas Roths 24k guldmask då den känns så där underbart lyxig. Jag förknippar den med vinterns festligheter kring jul och nyår. Vad kan vara ett bättre sätt att förbereda sig och huden för alla roligheter som kommer än med ett varmt bad, tända ljus, en god kopp te och ansiktsmaskernas no.1 ?!? Speciellt nu under vintern när huden och mitt vinterbleka ansikte behöver lite extra omvårdnad och glam ❤️

  106. yvonne skriver:

    Önskar att det finns produkter från Peter Thomas Roth
    ikalendern.

    Håller tummarna✊

  107. Linnea skriver:

    Hudvårdsnörd som jag är så skulle jag lägga hela mitt studiebidrag på denna kalender för kunna testa nya produkter, men jag blev tyvärr en av dem som inte fick tag på en kalender!

    Jag skulle önska att det låg ett transderma M serum som skulle kunna ge till min mamma som har kämpat med yttorrhet så länge jag kan minnas. Och just för att det ändå är lite upp i prisklassen så hade det varit så kul att kunna ge henne något som ingen av oss i vanliga fall skulle ha råd med 🙂

    Kram Linnea

  108. Hanna skriver:

    Jag måste säga att jag är så himla nyfiken på det legendariska Transderma M serumet, yttorr som jag är 🙂 Det skulle jag vilja hitta i en lucka! Mvh Hudvårdsnörden 😉

  109. Sabina skriver:

    Jahapp så nu sitter jag här ändå bakom skärmen och skriver fundersamt, min fundersamhet och tveksamhet över att faktiskt vinna. Min tur i spel är då inte den bästa, har nog aldrig vunnit nått på varken lotto eller tävlingar där ett fantastiskt pris är utlovat. Men när jag såg att adventskalendern stod på spel tog jag mig faktiskt chansen att nu skriva en liten kommentar och hoppas på att turen vänder! Som en trogen hudvårdsnörd har jag testat märken från alla världens hörn, allt från europeiska till asiatiska! Om jag nu skulle vinna skincitys fantastiska adventskalender hade jag garanterat blivit överlycklig över varje liten lyxig product som döljer sig i luckorna. Men en produkt som jag verkligen hade sprudlat av gläjde av att hitta bakom en av luckorna är La Mer Crème De La Mer! Vilken fantastisk produkt! En väldoftande, återfuktande crème med ingredienser som får en att känna sig som en strålande stjärna! Dock en dyr crème som jag bara har råd med var tredje år ungefär 😉 Håller nu tummarna för att det är jag som kommer få öppna 24 överraskande luckor fram till jul!
    Må bästa kvinna eller man vinna!

  110. Jag skulle klappa händerna och dansa på stället om jag hade hittat en Dermalogica Sebum Clearing Masque i en lucka! Den är fet hy med acne/fet hy vilket inte jag har men jag har aldrig provat en ansiktsmask som varit bättre på att få bukt med mina porer på haka/panna! Underbar! Den önskar jag att fler hade fått tillfälle att prova!

  111. Hanna WB skriver:

    Jag skulle vilja se att Paula’s Choice RESIST HYALURONIC ACID BOOSTER fanns med i julkalendern, perfekt för att boosta torr vinterhud! =)

  112. Ellen Hagberg skriver:

    Åh skulle så gärna vilja prova ett essencewater, kanske det från decléor som du tipsade om på nymo!! Din förklaring med disktrasan var episk, förstår att det är detta som är mitt problem!!

  113. Khadra skriver:

    Jag skulle helt klart vilja se transderma av något slag – kanske den nya O eller klassikern M som egentligen fungerar på nästan alla olika sorters hudtyper. Vad som helst med PTR hade ju suttit fantastiskt fint eftersom PTR inte kan göra några fel – hans produkter har jag då aldrig varit missnöjd med. Rose Stem Cell mask är definitivt min holy grail-mask; tightar till ansiktet på ett sätt jag inte trodde var möjligt och jag är bara 25! Tänk vad den kan göra på en lite äldre hy!! 🙂

  114. Molly Moberg skriver:

    Jag skulle så gärna vilja hitta ett serum från paulas chocie! Jag har andra krämer från serien men som student får man välja ut gobitarna! Jag skulle så gärna vilja vinna kalendern, det skulle vara en dröm att få testa olika märken och kanske hitta en ny favorit :)!

  115. Malin johansson skriver:

    Hej!
    Jag vill gärna att produkten Carita finns med i kalendern.
    Fantastisk produkt enligt mig..<3

  116. Galina skriver:

    Transderma M serum

  117. Sophie mäkinen skriver:

    Åh vilken underbar chans jag hoppas på ett grymt serum som ger lyster och glow nu när man känner sig lite grå transdermas serum har jag länge velat testa

  118. Ida Nilsson skriver:

    Jag älskar peelingar och den förändring den gör för huden!

    Har använt Exuviance från och till i flera år och deras produkter är helt underbara.

    Om jag fick välja fritt så skulle Triple Microdermabrasion Face Polish från Exuviance ligga i en lucka.

  119. Sara skriver:

    Transderma o vore en dröm ★ ♡

  120. Minerva skriver:

    Ekologisk makeup från Maria Åkerberg! Suktat efter ett julrött läppstift från dem länge nu! 😀

  121. Emelie L skriver:

    Utan ansiktsmasken multivitamin power recovery masque från dremalogica hade denna småbarnsmamman gått under. För den gör verkligen under!!
    Dock större hål i plånboken än vad föräldrapenningen tycker är ok dock :/

  122. Ann-Charlotte Danielsson skriver:

    Jag är intresserad av Transderma M och hoppas på tur.

  123. Emma Nilsson skriver:

    Jag skulle gärna vilja se märket La Prairie och deras ”Midnight Rain Body Veil”. La Prairie känns som ett otroligt lyxigt och exklusivt märke,vem kan motstå det? Vilken dröm att få testa denna!!

  124. Sara skriver:

    Jag har alltid velat testa Jan Marinin och blev jätteledsen när jag insåg att det inte skulle bli ngn kalender från er hem till mig. Håller tummarna för lite tur och vinst.

  125. Agnes skriver:

    Laura Merciers Tinted Moisturizer med SPF 20 skulle vara drömmen, eftersom att jag nyligen blivit av med majoriteten av min acne och jag vill bara framhäva hur fin min hy blivit! Att den har SPF 20 är också verkligen ett plus, eftersom jag nu har en hel del acneärr som jag ej vill ska bli mörkare.
    Kram

  126. Sabina skriver:

    Hoppas på turen att vinna den fantastiska kalendern, för det är vad jag behöver nu när vintern är här och huden behöver näring o fukt.
    Min favorit är:
    Clarins
    BB Skin prefektion cream
    Den ärhelt oslagbar, har prövat mångamärken men BB ifrån Clarins har allt. Ett fantastiskt resultat döljer skavanker och huden ser fräsch ut.

  127. Peter skriver:

    Min tjej har dömt ut mig som ett hopplöst fall i hudvård (en gång kom hon på mig med att låna hennes fotkräm till ansiktet…det var visst i det närmaste brottsligt!) om jag vann den här skulle jag inte bara göra min hudvårdsnördiga sambo till den lyckligaste kvinnan på jorden utan kanske också få lära mig lite om hur man tar hand om sin hud!

    Tycker Peter Tomas Roths gold mask 24 K verkar vara en spännande produkt som jag verkligen skulle vilja testa!

  128. Monika S skriver:

    En produkt jag länge har velat testa är den omtalade Sensai cellular performance total lip treatment. 🙂

  129. Linnea skriver:

    Jag skulle vilja hitta Glycolic acid 10% Moisturizer från Peter Thomas Roth i Skincitys julkalender då jag har hört att den ska vara väldigt bra men själv inte har hunnit prova den. Peter Thomas Roth är en favorit och gör väldigt många bra produkter som passar mig bra, så nu hoppas jag att jag har turen på min sida så jag kan få prova nya lyxiga produkter!

  130. Elin Eriksson skriver:

    Vilken fantastisk chans! Jag hann inte köpa kalendern då den släpptes (bummer!) men kanske jag har mer lycka denna gång! 🙂

    Den produkt jag helst skulle hitta i kalendern är definitivt Jan Marini Bioglycolic Bioclear Face Lotion. För ett år sedan sådan hade jag i princip gett upp om min överkänsliga acnehy och tänkte att jag skulle få leva med ett ”trasigt” ansikte hela mitt liv. Jag vågade aldrig ens gå utanför dörren utan foundation och hade provat ALLT. Sen mötte jag er på skincity och ni introducerade mig för Jan Marini. Jag överdriver inte när jag säger att det förändrat mitt liv. Idag älskar jag min hy, och vardagen ser helt annorlunda ut. Att hitta Jan Marini Bioglycolic Bioclear Face Lotion i kalendern vore inte bara fantastiskt för mig själv, utan andra som är i den position jag var i för ett år sedan kanske skulle hitta sin ”frälsning” och få möjligheten att leva ett nytt, friare och ner självsäkert liv. <3

  131. Marielle Gladh skriver:

    Att få lyxa till med att i 24 dagar öppna en kalender lucka från skincity med bara topp produkter för min hud , det vore helt underbart ! Tycker det är lite svårt att veta vad man ska prova, när så mycket lockar mig från eran sida! Skulle bli Gladh för varje lucka.. Men en produkt från Peter Thomas Root vore jag glad att finna!

  132. linda jonsson skriver:

    Något som jag absolut skulle vilja få i kalendern är Jane Iredale PurePressed base foundation i travel size ( helst i färgen Warm silk eller warm sienna )! Jag har länge letat efter en mineralfoundation som täcker och lugnar min Rosaceahy! Har hört mycket gott om denna då den ska verka både lugnande, täckande OCH innehåller spf 20 som är perfekt som uv skydd nu i vinter!

  133. Linda L skriver:

    Åå vilken tävling!! De finns mycket jag skulle vilja testa men beaute pacifique serum paradoxe står högst upp på listan 🙂

  134. Jill skriver:

    Nämen gud, vilken tävling! *exalterad*

    Svårt fråga då allt är roligt att testa, men om jag bara fick välja en sak så skulle jag bli lite extra glad över den nya ögonkrämen från Paulas Choice eftersom jag är mycket förtjust i det märket.

    Stor kram till er!

  135. Carolina skriver:

    Efter många år av problem med acne och fet hy har jag testat det mesta inom djungeln av hudvård. Jag har verkligen lärt mig vikten av rätt produkter och hittat det som fungerar för mig. För något år sedan gjorde jag ert hudtest och blev tipsad om Exuviance och jag beställde då hem dagkräm, nattkräm, mask och ansiktsvatten anpassad för känslig hy/acne. Skillnaden är helt vansinnig och idag är mina problem borta tack vare Exuviance vilket har totalförändrat mitt liv och gjort mig till en gladare människa.

    Därför är mitt givna val av produkt som skulle passa i kalendern Excuviance, då det skulle vara otroligt kul om fler där ute fick uppleva glädjen av detta otroliga hudvårdsmärke! 🙂

  136. Ida Frick skriver:

    Hej! Hann inte med när kalendrarna tog slut och skulle därför bli superglad om jag vann en!! Märket jag är mest nyfiken på är by terry, har hört så mkt bra om de, men inte hunnit testa det än. Även sugen på att testa mer från Maria Åkerbeg!!

    Mvh Ida

  137. Marianne skriver:

    Paulas Choice är spottreatment är det absolut bästa jag använt och upptäckt tack vare er fantastiska support som rekommenderade den. Funderade på att ta bort en pigmentfläck på en salong fast det lär nog kosta lite mer än krämen. Så nu sparade jag lite pengar tack för det!

    Vänliga hälsningar,
    Marianne

  138. Thyra skriver:

    Åååh så kul med en tävling, som väldigt många blev så blev jag också utan kalender, den var vääldigt poppis 😉
    jag hade verkligen velat ha en kalender så hoppas hoppas att jag har lite tur nu!
    jag hade önskat oiless oil från Peter thomas roth i kalendern, den är helt amazing och så multifunktionell. Jag använder den under min Paulas choice fukt mask och under min Beauté pacifique fukt mask, och då blir det värsta fuktboosten för min hy kan jag lova.

    Jag använder den som serum eller så blandar jag den med min kräm. Och det bästa är att den är så sjukt skön på huden verkligen inte den där oljiga känslan utan silkeslen och skön 🙂 det är verkligen min vinter favorit. STORA kramar till er på Skincity <3

  139. Jennie skriver:

    Exuviance eller bareMinerals!

  140. Sara Hall skriver:

    Jag ska åka utomlands i två månader och kommer utsättas för den starka vårsolen dagligen och skulle villa pröva ett nytt solskydd till ansiktet. Vad hade inte varit bättre än att kunna se vad ELIZABETH ARDEN PRO
    TRIPLE ACTION PROTECTOR SPF 50 går för i den starka vårsolen i Italien! ☀️☀️☀️

  141. Linnea Ivarsson skriver:

    Hej 😀 den bästa produkten är utan tvekan Paulas Choise skin recovery hydrating Treatment mask som helt har förvandlat min hud från torr och fjällig till mjuk och smidig 🙂 den skulle alla testa!

    Tack för en superbra blogg och webbshop som alltid ger den bästa servicen

    Hälsningar

    Linnéa Ivarsson

  142. Hoppas turen ör med mej Jag skulle gärna vilja att Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask fanns bakom en lucka. Har hört massa gott om den produkten. Önskar er på Skincity en God Jul /Cecilia

  143. Eszter skriver:

    Dermalogica och Paulas Choice!

  144. maria skriver:

    Hej!!

    Jag skulle verkligen vilja se en väldoftande vårdande produkt som
    tex Elemis Frangipani Body Oil med i Kalenden . Är fantastisk för att vårda en trött lite torr vinterhud.

    Tusen tack för en fantastisk kundservice.

    Mvh M

  145. Isabella skriver:

    Hej! Jag är en av alla de som inte hann få en kalender, men men! 🙂
    Ett märke jag är nyfiken på är TVÅL Skincare, ett svenskt märke med naturliga ingredienser.
    Har bara hört bra om de, skulle vara kul att testa.

    Kram och god jul 🙂

  146. J-M skriver:

    [Sjung gärna med]
    Snön ligger tjock på gator och torg
    Decemberdagssmorgon jag ska köpa mig en kräm
    Människor springer om varandra
    Åh, det är jul på skincity

    Istappar hänger ned från taket
    Det knastrar ej så skönt i min hud
    Jag tror på Annica att kalendern kommer hem
    Dit där jag bor

    Skincity, jag vill ha en riktig jul
    En så’n som man har när man är liten
    Annica, jag vill ha en riktig jul
    Jag vet att du inte gör mig besviken

    Tissel och tassel, pyssel och prassel
    Det pirrar i magen för alla stängda luckor
    Goda dofter i hela huset
    Åh, och änglaspelet snurrar

    PTR guldmask vill jag ha som lyser upp bakom luckan
    Bjällerklang när jag ser min huds lyster
    Det är en riktig jul för mig
    Åh, och julefrid i alla hus

    Skincity, jag vill ha en riktig jul
    En så’n som man har när man är liten
    Annica, jag vill ha en riktig jul
    Jag vet att du inte gör mig besviken

    Istappar hänger ned från taket
    Det knastrar så skönt under mina skor
    Jag tror på Annica att kalendern kommer hem
    Dit där jag bor

    Skincity, jag vill ha en riktig jul
    En så’n som man har när man är liten
    Annica, jag vill ha en riktig jul
    Jag vet att du inte gör mig besviken

    [Tänkte på logistikavdelningen på Skincity]

  147. Lotta Rolfsman skriver:

    Tänk att få känna sig så lyxig med en produkt som jag aldrig skulle ha råd att köpa själv! Har hört så mycket om detta märke!
    THOMAS ROTH
    24K GOLD MASK PURE LUXURY LIFT & FIRM MASK

  148. Monica skriver:

    Åhh vad jag hade önskat mig denna kalender.

    Det jag önskar hade funnits bakom en lucka är Revaleskin

  149. Ragnhild skriver:

    Jag vet att mitt barnbarn läser din blogg och det var hon som fick mig att både börja med Paulas Choice (vid 70 års ålder och det fungerar!). Därför skulle jag självklart vilja ha Paula’s Choice RESIST Vitamin C Spot Treatment 25% bakom en lucka. Efter ett långt liv har jag haft många pigmenteringar vilka försvann efter att jag började använda dessa produkter (helt fantastiskt!).

    Jag skulle verkligen vilja vinna denna hudvårdskalender för att dels kanske hitta någon ny favoritprodukt men även få hit mitt barnbarn för att få en hemma-ansiktsbehandling (vilket jag brukar få någon gång i månaden och hon älskar att testa nya produkter). Dessutom har många av mina väninnor börjat handla på skincity. Däremot har de inte riktigt förstått vikten av serum så därför skulle jag önska att jag kunde hitta lite smått och gott bakom luckorna som jag kunde dela med mig av till dem! För mig har möjligheten att prova olika produkter varit en stor del till att jag har en så fungerande hudvårdsrutin!

    Hoppas ni på skincity får en fin jul!

  150. Linda skriver:

    Gärna en handkräm från Laura Mercier nu när vintern är på väg att
    smörja in torra händer med.

  151. Jessica skriver:

    Jag skulle jättegärna vilja testa PETER THOMAS ROTH
    24K GOLD MASK som jag läst så mycket gott om, så den får gärna finnas med i julkalendern! 🙂

  152. Malin skriver:

    Åh!
    Kinderägget släng dig i väggen – 24 överraskningar i en!

    Jag skulle bli superglad om jag hittade massa godbitar av de produkter jag aldrig har testat men tänkte att ”så snart badrumsskåpet blir lite större…” 🙂

    Men absolut gladast skulle jag bli om jag hittade en guldmask från PTH på lucka 24 för det är precis det jag skulle vilja börja julaftons morgon med innan all mat ska lagas och alla gäster kommer.
    Och jag skulle säkert behöva lite guld även den 25e….

    Tack en rolig tävling!

    Malin

  153. Marie Molin skriver:

    SENSAI
    CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE MASK, har hört att den ska vara outstanding och vintertid behöver min hud all hjälp den kan få. Försökte beställa kalendern när den kom ut men wifi slutade fungera så istället för den glädje som skulle infinna sig att fått en sån fin förjulklapp samt förfödelsedagspresent(fyller jämt i januari) slutade dagen tråkigt med stackars man som fick utskällning av ledsen och besviken fru. Mannen försökte muta med kalender från Body Shop men se det gick inte. Missade Instatävlingen också. Så nu håller jag tummar och tår för att turen är på min sida…

  154. Hanna skriver:

    Nu när kyla och frost kryper sig inpå behöver min hud anpassade ”vinterkläder” för att inte bli yttorr. Ett skyddande ”underställ” i form av The Organic Pharmacy – Antioxidant Face Firming Serum kan jag inte leva utan. Inte nog med att det är ekologiskt, det är dessutom fullproppat med många mumsigheter för huden som gör gott för huden i den bitande kylan. Finns inget serum som återfuktar och skyddar huden så bra som detta. Det perfekta understället inför vinter med andra ord! Skulle bli överlycklig om detta välgörande serum gömde sig i en av luckorna i adventskalendern!

  155. Jag önskar ingen kalender till mig själv utan till min dotter som under sina tonår hade mycket acne. Jag skulle gärna se produkter från Exuviance. En serie som jag vet har hjälpt henne att få bukt med sin acne ärrade hud.

  156. Malin skriver:

    Dermalogicas Daily Microfoliant!

  157. christine skriver:

    Åh jag älskar DECLEOR
    INTENSE NUTRITION AROMESSENCE MARJOLAINE NOURISHING SERUM

  158. Sanna skriver:

    Åhhhh ansiktsmask från Jan marini hade varit dröm produkten! Det märket är fantastiskt och jag har fått grymma resultat med JM

  159. Amanda skriver:

    Hej!
    Kul att få en chans att vinna julkalendern, det hade ju varit fantastiskt om man hade sådan tur! Drömmen hade varit att finna en moisture booster från Paulas Choice i en av luckorna 🙂

  160. Lotta skriver:

    Hej!
    En lyxig ögonkäm från Peter Thomas Roth hade varit kanon. Jag är alltid snål när det gäller ögonkräm, köper alltid den billigaste…… Snålheten bedrar visheten…. 😉

  161. Maja skriver:

    Skulle gärna se ett läppbalsam från By Terry till mina vintertorra läppar.

  162. MaleneNielsen skriver:

    Det skulle Babor Neurosensitive Rich cremen, den er perfekt til vinterhud

  163. AnnCatrin skriver:

    Nu när dagarna blir allt kortare och kvällarna desto längre och mörkare, och även ringarna under ögonen antar samma ton skulle en riktigt bra concealer lysa upp i decemerbermörkret! Att då under en lucka i Skincitys julkalender hitta den omtalade concealern från by Terry vore den största lycka!

  164. Åsa H skriver:

    Åh! Snacka om att vi i min familj blev ledsna när vi inte lyckades beställa er kalender! Hade lovat mina tonårsdöttrar (och givetvis mig själv!!!) en kalender att njuta av tillsammans men vips så var de slut! Nu hoppas vi! Eftersom jag själv har blivit hjälpt av Exuviance skulle givetvis något från dem vara kul bakom en lucka men framför allt skulle jag bli glad av Transderma M för lite extra fukt!

  165. Maria larsson skriver:

    Jag skulle vilja ha en peeloff mask med fukt så här i kylan, gärna från PC. Har heeeela den serien och detta tack vare er min hud jublar och detta är en julklapp i sig!!!!
    Så en peeloff mask för alla små prickar är vad jag hade önskat..ex den från rodial som är sååå rekommenderad håller tummar å tår Så hårt det går!

  166. Cornelia skriver:

    Hej och tack för en bra blogg med mycket tips och bra produkter! Jag som många andra var inte tillräckligt snabb för att hinna klicka hem en av era fina kalenderar.. Men om jag skulle vunnit, så hade bionic vespera från exuviance varit en vinnare!
    dels för den mjuka och utjämnade tonen man får efter att ha använt den men också för den fantastiska återfuktning som huden får. Perfekt nu på vinter! Kram på er!

  167. Helena N skriver:

    Åh då skulle jag vilja bli överraskad med någon produkt som jag inte testat förut från Maria Åkerberg! Jag har Papaya peelingen därifrån samt Shower & Bath Gel:en och man blir så härlig i huden efteråt. Så nu skulle jag vilja få upp ögonen för några nya produkter därifrån. Sedan vore det också väldigt spännande att få prova någon fin makeup-produkt från Glo Minerals eftersom ni på Skincity skriver så varmt om deras olika produkter 🙂

  168. Frida skriver:

    Kalendern är totalt superlyxig, jag håller tummarna.
    Av det som kalendern innehåller är jag mest nyfiken på bareminerals, kanske ett löspuder.
    Av det som inte finns med hade en produkt eller ansiktsmask från exuciance vart toppen.

  169. Jenny skriver:

    Jag är nyfiken på Dragon’s blood mask! Håller tummarna

  170. Ulla Karlsson skriver:

    Att få lyxa till det med Sensai Ultimate the Lotion efter min behandling mot Aktinisk Keratos, skulle vara höjden av lycka.

    Tack för en fantastisk shop o blogg som fått mig att börja vårda min hy och upptäckt hur roligt, skönt och avslappnande det är att sköta om sig själv ibland och inte bara tänka på alla andra i min närhet.

  171. Christina skriver:

    Nu håller jag tummarna jättehårt!
    Skulle vilja ha Transderma M då det är rena; genomtänka produkter som passar min känsliga hy perfekt.
    Enkelhet i perfektion svårare än så behöver det inte vara

  172. Cathrin Ljungdahl skriver:

    Lyx för hela kroppen! Jag skulle vilja finna Clarins Tonic Body Treatment Oil bakom en lucka i kalendern. Luktar gott, absorberas snabbt och gör min hud mjuk och fin! Det skulle såklart vara spännande att prova många nya olika produkter = nya favoriter?

  173. Emelie skriver:

    Jag använder alltid exuviance och skulle önska att någon av deras ansiktsmasker fanns med. Jag har köpt adventskalender till min dotter, skulle vara superlyxigt att få en själv också. Det skulle pigga upp mig tidiga och mörka vintermornar

  174. Julia Knippenberg skriver:

    Hej! Älskar verkligen Skincity som erbjuder fantastiska produkter, bra servis och ger sina kunder bredare perspektiv på hudvård och makeup. Är själv nyfiken på att testa Cover Expert Foundation av by Terry. Så det vore kul att hitta foundationprov bakom en lucka
    Kram,
    /Julia.

  175. Caroline Johansson skriver:

    Hade blivit hur glad som helst om Dermalogica Active Moist funnits med i kalendern. Den är så skön att ta på, känner mig ofta torr nu på vintern och då hjälper denna mig extremt mycket! Man känner sig totalt återfuktad helt enkelt 🙂

  176. My skriver:

    Använder Exuviance så gärna deras ansiktsmask.

  177. Åsa Larsson skriver:

    Ni skickar alltid med massa spännande prover, älskar det! Med en hel kalender kan jag lyxa till det för mig ända till jul, vilken känsla och vilken förtidig julklapp det skulle vara. Dock är jag nyfiken på om Bareminerals REDNESS REMEDY kan hjälpa mig med mina, i ungdomen lite illa behandlade, kinder och näsa. Den kommer hamna i shoppingkorgen nästa gång jag gör en beställning. God Jul!

  178. Sara skriver:

    Min dotter älskar att vara på förskolan.
    På morgonen när vi lämnar henne springer hon in och när vi hämtar henne är hon oftast på lika bra humör.
    Anledningen till att hon tycker om förskolan så pass mycket är du; förskolepedagog Lina. Du är världens bästa. Du tar hand om det dyrbaraste jag har. När jag är på jobbet är du med och formar mitt barns uppväxt. Du lär henne rätt och fel och ger henne kärlek och trygghet hon behöver. Jag litar på dig och känner mig trygg alla timmar jag är på jobbet.
    Oftast när jag lämnar på morgonen ses vi lite snabbt i hallen och du frågar vilka krämer jag använder för att du tycker att min hud lyser 😉
    Jag berättar för dig vad produkten heter; Exuviance Vespera Bionic Serum. Älskar detta serum som ingår i min vardagliga hudvårdsrutin. Mitt ansikte får otroligt mycket fukt och får en finare hudton och lyster.
    Känner att du har ett intresse för hudvård. Och jag hoppas att du ska tala om för mig att du också beställt produkten. Men det blir inte av…
    Denna julkalender är till dig Lina. Min vardagshjälte. Du sprider glädje i din vardag och nu vill jag att din hud ska må lika bra.
    ( Denna julkalender skulle beställas till dig då den först kom ut men då siten låg nere gick det inte).

  179. Louise Pallesen skriver:

    Tycker allt jag vore en utmärkt vinnare av en sån kalender. Tillhör en sån som fortfarande tvättar ansiktet med tvål & vatten, smörjer sedan med typ nån kräm från Apoteket.
    Vet liksom inte vart jag ska börja, och framför allt hur???

  180. Frida skriver:

    Exuviance Vespera Binoic Serum! Är en väldigt nöjd användare av Paulas Choice men använde Exuviance under några år och skulle gärna återuppleva det där fantastiska serumet.

  181. Birgitta skriver:

    Efter att ha suttit och skrivit en uppsats framför datorn i snart 10 veckor så skulle jag vilja använda Peter Thomas Roth
    Cucumber de-tox de-puffing eye-cubes. Det skulle nog hjälpa mina trötta ögon efter alla dagar och nätter framför datorn. Den 1 december är min uppsats äntligen klar och jag närmar mig en examen och börjar arbeta som grundskolelärare nästa år. Det vore därför underbart att vinna kalendern så att jag är pigg och fräsch när jag kommer till mitt nya jobb i januari 🙂

  182. Carin skriver:

    Jag har hört så mycket om Peter Thomas Roth och skulle vilja prova hans Camu Camu Power C*30 brightening serum (blev det rätt nu, inte det kortaste namnet 🙂 ) Jag har väldigt torr hy, melasma och fyller 40 nästa år. Känns som att detta är en produkt för mig, men feel-good-kontot räcker inte riktigt till just nu. 🙂

  183. Sannis skriver:

    Hej,

    Jag hade velat hitta ansiktsmasken 24k gold mask från Peter Thomas Roth i adventskalendern.
    Tror alla blir lite gladare av att få smeta guld i ansiktet!

  184. Molly skriver:

    För mig vore den bästa produkten att hitta en härlig ansiktsmask som tillför fukt, det skulle passa min hy nu när det börjar bli kallt ute. Jag har länge velat testa Peter Thomas Roth- camu camu brightening sleeping mask, men som student kan man inte alltid unna sig sådan lyx tyvärr. Skulle vara superhärligt att vinna kalendern och få en liten överraskning varje dag i december!

  185. Victoria Englund skriver:

    En kroppsprodukt från Laura Mercier! Dom verkar alla vara så lyxigt effektiva med underbara dofter och fina förpackningar. Helt enkelt den perfekta produkten när man vill unna sig lite avslappnande hemma-spa under de mörka, kalla månaderna.

  186. susanne skriver:

    Jag skulle nog vilja se by terrys concealer i kalendern! Hört mycket bra om den och skulle va kul att testa å jämföra med hennes original Touche Eclat. ☺

  187. Petra skriver:

    Åh va kul med tävling!! Jag skulle vilja hitta en Eve Lom Cleanser i julkalendern!

  188. Julija Holmberg skriver:

    Åh såå otroligt fin kalender!!
    Jag hade blivit glad om det fanns Minerals Veil från BareMinerals i kalendern, men skulle bli otroligt glad oavsett om jag vann kalendern, lyckades inre få tag i den tyvärr..

  189. Ida skriver:

    Carita, som jag vet finns med i lyxiga kalendern! Carita är ett sådant där märke som ger lite fjärilar i magen. Glammiga fjärilar med enastående lyster.

  190. Cilla skriver:

    Åh vad rolig och spännande tävling! 😀 Jag har väldigt fet hy med finnar, stora porer och glansig hy. Därför älskar jag känslan av att känna mig helt rengjord och fräsch i huden. Jag hoppas på att hitta Paula’s choice skin balancing oil-absorbing mask i julkalendern. Det är ett märke som jag aldrig har provat och beskrivningen av produkten verkar lovande så det skulle helt klart kännas fantastiskt att få prova på något nytt och förhoppningsvis hitta en favorit! 🙂

  191. Erica Hedlund skriver:

    Vilken tur att det finns en sista chans till att få härlig överraskade spänning i december fram till jul!
    Jag vill rekommendera Elemis salt glow, en fantastisk skrubb som gör huden så härligt silkeslen och fräsch
    http://m.skincity.se/sv/192/elemis/2?orderBy=Published

  192. Erika Sjödin skriver:

    Bee lovely handkräm från Neal’s yard – ett måste för vintertorra händer.

  193. Kajsa Åberg skriver:

    DECLEOR
    AURABSOLU INTENSE GLOW FOR EYES…Därför att det är den absolut skönaste ögonkräm jag har testat! Vill gärna rekommendera den till alla! Mjukgör, motverkar mörka ringar, ger lyster och doftar ljuvligt

  194. Jennie skriver:

    Tycker om er läsning. Ni tar upp viktig information!
    En sak som jag tycker ni borde tagit upp är även området kring ögonen, som är minst lika viktigt!
    Min rekommendation är Exuviance Hydrating Eye Complex.
    Jag är väldigt nyfiken på att testa Sensai produkter, men kan säga att alla förtjänar denna ögonkräm från Exuviance.
    Den är värd att testa.
    Lycka till allihopa!

  195. Frida Björklund skriver:

    Det hade varit underbart att hitta Cicamed Cleanser Antioxidant i kalendern. Detta är en av de absolut bästa rengöringarna jag har provat. Och doften är det ju inget fel på heller! 😉

  196. Karin skriver:

    Åh men tänk om tomten kunde komma med en sån här till mig i år, det skulle nog vara den bästa julklappen någonsin! Jag har precis köpt en Sensai fluid finish efter tips från er och är så himla nöjd! Så nu skulle jag så gärna vilja testa fler av deras produkter! Blir att skriva till på önskelistan, även om er adventskalender står kvar högst upp på listan!!! Hoppas att jag varit väldigt snäll i år!!

  197. Alexandra skriver:

    Oj, hela 24 spännande luckor att öppna i Skincitys julkalender!

    Tänk att få möjlighet att prova några av marknadens ledande produkter inom professionell hudvård och makeup! Om jag skulle välja en produkt, skulle det nog bli från varumärket Clarins och en återfuktande ansiktskräm jag har känslig hy som är torr. Det skulle vara så roligt att få prova olika produkter och se om jag hittar något som skulle passa mig som är femtio.

    God Jul!

  198. Susanne cederstrand skriver:

    Som total novis inom detta område trots mina 40 år på nacken så vill jag se det märket jag känner till.
    Sonya från forever Living.
    Vet inte vilka märkena är som ni pratar om. Vore kul att vinna en o få se vad som finns….

  199. Emelie skriver:

    Jag är nyfiken på att få prova
    Paula’s Choice
    Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 30 & Antioxidants ex. Jag är väldigt basic när det gäller hudvård och hela min rutin består just nu av sminkborttagning och kokosolja så det vore intressant att prova och se om det gör skillnad. 🙂

    Tack för bra service!

  200. Acacia Göransson skriver:

    Åh, även jag missade denna. Hoppas jag har turen på min sida nu.
    Transderma eller by Terry är favoriter. Ett annat favoritmärke är Charlotte Tillbury som hade varit så roligt om ni lyckades få in den 🙂
    Håller tummarna!

    Kram
    Acacia

  201. Familjen Karlsson skriver:

    Jag gillar verkligen Nuxe. Hittills har ingen av de produkter jag testat gjort mig besviken.

    Dock vore det som rena rama julafton att få frossa i lyxiga produkter – en varje dag. Wahey!

  202. Linda skriver:

    http://m.skincity.se/sv/238/paulas-choice/3?orderBy=Published
    Skulle jag vilja hitta, har den redan men vore kul om fler fick prova denna super produkt , älskar allt ifrån det märket .

    Vore kul att vinna en lyxig kalender , pengarna till mig själv räcker aldrig till och just i december hade varit kul att få prova något lyxigt varje dag .

  203. Camilla skriver:

    En produkt som skulle vara den ultimata överaskningen för mig skulle vara exuviance underbara vespera bionic serum, passar perfekt att boosta sin december hud :-)!

  204. Helena Wiberg skriver:

    Hejsan

    I julkalendern vill jag hitta en present som överraskar mig och förgyller min vardag. Därför önskar jag mig produkter från Peter Thomas Roth! ✨ … Glycolic 3% Facial Wash är väl lite väl häftig
    att hoppas på i kalendern men den fixar nog tomten

    Hej från Helena

  205. Jenny skriver:

    Både jag och min man försökte (på olika platser ☺) köpa denna fantastiska kalender. Jag önskar Eye creme morè eller den vanliga Eye creme, av Maria Åkerberg. Riktigt fantastiska produkter som verkligen återfuktar!!

  206. Evelina skriver:

    Hade sååå gärna velat få tag i er adventskalender innan den tog slut, men hoppas på tur här istället. Har blivit rekommenderad Exuviance av er så jag tycker såklart att http://m.skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift vore den ultimata överraskningen bakom lucka 24 😉

  207. Åsa Ullström skriver:

    Hej! Jag har nyss börjat använda Paula´s Choice . Jag älskar det märket och min hy strålar, har blivit klarare, mer jämn och många plitor har försvunnit. Helt underbart!! Jag blev rekommenderad de produkter för min hudtyp av er på Skin City, stort tack !
    Däremot skulle min hy behöva mer fukt nu när det är vintertider. Ja, en extra fuktboost. Jag önskar mig Paola´s choice
    Skin Recovery hydrating treatment mask” och hoppas att den finns med i er fantastiska kalender. Denna önskar jag mig hett , Då skulle decembermånaden för en skönhetsnörd (som jag) vara komplett!

  208. Annika Samuelsson skriver:

    Vilken ljuvlig kalender, till bredden fylld av godsaker. Jag har precis upptäckt Thomas Roths härliga produkter. Produkter som verkligen fungerar och håller vad de lovar, dessutom passar de en känslig hud som min. Instant Firmx eye kommer bli mitt nästa köp. Produkterna passar också bra att kombinera med mitt andra favvomärke som blivit min ständiga följeslagare Carita, ett säkert kort att lita på i alla lägen, progressif serien är underbar i konsistens och doft.Vet ju att ni bara marknadsför det bästa därför är ju alla produkter i kalendern värda att testa, skulle va julafton varje dag om vinnaren blev just jag.

  209. Emelie skriver:

    Paulas choice produkter skulle få vara lyx att få testa då jag hört så bra om de..
    Att få ta en kväll i en mammas småbarnsliv och få rå om sin hud med lyxiga produkter!

    Vilken lyx det skulle varit men ännu lyxigare att få göra det i 24 dagar!!

  210. Ida Henriksson skriver:

    Jag hade gärna hittat något från MÅ som jag aldrig provat eftersom det är de produkter som fungerat väldigt bra för mig. Annars skulle jag vilja hitta nya goa favoriter! Spännande!
    God advent!

  211. Andrea Johansson skriver:

    Såååå enkelt svar på denna fråga:)! Paulas choice har hjälpt min kaosiga hy. Acne, känslighet, pigmenteringar och allmän obalans i huden i flera år, det fixa ju PC! Skulle jag dock (mot förmodan;) råka vinna denna tävling så kommer jag ge bort kalendern till min underbara syster som verkligen förtjänar något sånt här! Även hon har stora problem med pigmenteringar så jag skulle gärna se resistent super antioxidant concentrate serum i kalendern!
    Ha de fint:)

  212. Hanna Andersson skriver:

    Min hud behöver mer fukt nu när kylan slagit till och är nyfiken på Essence water efter att du pratat om det. Därför skulle jag bli väldigt glad om jag blev överraskad med Laura Merciers Perfecting Moisture Mist!

  213. Afrodite skriver:

    Hej alla fina!
    Vilken härlig fråga, den fick mig att drömma mig bort och fantisera om alla fina produkter som finns där ute men man inte fått testa ännu! Mitt svar på frågan är: Cellular Care Platinum Rare Eye Creme från La Prairie! Tänk vilken lyxig känsla för att fira den underbara julen som nalkas med en Rolls-Royce ögonkräm..!

  214. Anna L skriver:

    Hej!

    Tusen tack för den fina informativa bloggen!

    Med ålderstecken och riktigt torr hud som inte alls fått det den behöver tänkte jag först välja Exuvíance Collagen Boost Serum som jag använt tidigare, men så läste jag inlägget om

    http://skincity.se/sv/product/4452/paulas-choice-skin-recovery-super-antioxidant-concentrate-serum

    så det väljer jag!

    Lät ju helt fantastiskt. Tänk att få återfuktad lyster kring ögonen med!

  215. Marianne skriver:

    ELEMIS British Botanicals Shower Cream.

  216. Madelene Thurfjell skriver:

    Det vore en dröm att hitta Exuviance purifying cleansing gel bakom en av luckorna då jag blivit rekommenderad den! Även en produkt från Laura mercier och mitt liv vore komplett!

  217. Angelica skriver:

    Jag skulle gärna hitta en ny Baremineral foundation under en lucka i den underbara kalendern då min favorit snart är slut!

  218. Malin L skriver:

    Har dragits med akne till och från sedan jag var 17 (är nu 26) och har provat ALLT (budget till lyx hudvård, salongsbehandlingar osv osv) Nu använder jag Jan Marinis produkter och går på kemisk peeling och huden verkar börja bli mer balanserad. Önskar att all den tid och pengar som lagts ner på hudvård äntligen kunde ge resultat..
    Jan Marinis Bioglycolic Bioclear Lotion bäst hittills!
    Tack för bra shop!

  219. Maxi skriver:

    Det är ingen hemlighet att ett av mina favoritmärken när det gäller hudvård och bas är Clarins.

    Är du en vinter-torris? Här är en av mina älsklingar Clarins Face Treatment Oil Lotus ett absolut måste i min hudvårdsrutin under dom kalla höst/vinter månaderna är detta olja och kan vara den bästa oljan jag testat. Nåra droppar varje kväll på trötta vinterhud kan bara liknas vid den sköna känslan av att lägga ner sitt huvudet på en mjuk, fluffig och ren bäddad kudde. Man riktigt känner hur alla godsaker tas upp under natten och lämnar huden återfuktad utan att kännas fet.

    Hoppas jag vinner detta nu det skulle ju vara så kul

  220. Ida skriver:

    Något eko,Maria Åkerberg till exempel 🙂 hoppas hoppas hoppas!!

  221. Emma skriver:

    Elemis Herbal Lavender Mask hade varit grym att hitta i kalendern. Särskilt i en liten travel-size som man lätt kan ta med på resa. Älskar att använda den på morgonen innan jag har t.ex. ett viktig möte eller liknande. Min hud blir så otroligt ren/klar och jag tycker jag får fin lyster i huden 🙂

  222. Marika skriver:

    Maria Åkerbergs ”Eye cream more” hade varit super att finna om jag nu en adventskalender skulle vinna.
    Den helt ekologisk är
    och jag håller den så kär.
    Det skulle vara spännande och kul
    att få öppna luckor fram till jul.

  223. Alma skriver:

    Jag skulle vilja testa Paulas Choice produkter då det är många som testat som skriver så gott om de. Just nu har jag befinliga hudvårdsprodukter då jag helt enkelt inte vet vilka produkter jag bör börja med, det finns så mycket att välja. Det hade varit så fantastiskt kul att prova olika orodukter i julkalender.Hoppas!

  224. Chatharina skriver:

    BLISS
    TRIPLE OXYGEN EX-GLOW-SION var helt magisk . Men finns det några av de produkter ni har som man inte vill ha

  225. Ingrid Hedström skriver:

    Bakom en lucka eller flera, jag hoppas på mera. vill jag man får lyxiga grejer från Decleor. Helst det som får mig att vakna upp, ingen tupp;) Utan uppppfriskande Toning Shower and bath Gel, du Annica, jag har varit snäll! Julkalendern från er är min önskeklapp, så jag hoppas hos Skincity-tomten få napp!

  226. Christin Martinsson skriver:

    Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna er kalender!
    Jag skulle vilja hitta en produkt från the body shop, som då inte är
    provad på djur. Eller kanske från MaryKay.

  227. Monika Cecilia skriver:

    En dröm att hitta bakom en lucka skulle vara Sensais
    the lotion More – en produkt min plånbok aldrig
    skulle tillåta mig att köpa.
    Kram till bästa Annika o alla på Skincity!

  228. Camilla skriver:

    Paulas choice skulle jag vilja prova till min yt torra 46åriga hy Handlar av er o är alltid toppen nöjd med ALLT.

  229. Kristin skriver:

    Hej Annica! Är en utfattig blivande hudterapeut som just nu pluggar 24/7 är sååå kul! Vem vet en dag kanske jag är med i ditt team hörde typ änglakörer när jag såg det här inlägget! Jag skulle vilja se dermalogicas daily microfoliant, den är grym! Tack för en fin blogg och du är en stor inspiration!
    Kramar

  230. Emma skriver:

    Det jag helst skulle vilja se i någon utav luckorna är en bra contouringcréme så att man kan fixa contouring som ser naturlig ut. Jag håller tummarna för att vinna denna spännande kalender! Vad som än finns bakom luckorna kommer göra stor nytta för min dagliga skönhetsrutin 🙂

  231. Hedvig skriver:

    Bästa by terrys hyaluronic hydra powder såklart!

  232. Anita skriver:

    Jag skulle vilja hitta Neil’s Yard Beauty Sleep Body Butter bakom en lucka. För bättre sömn och skön och mjuk hud. Vilken lyx!

  233. Elinor skriver:

    Den bästa produkten man hade kunnat hitta bakom en lucka hade helt klart varit något från Paula’s choice. Helst 2% bha-liquid, den har gjort mirakel för min hud! Redan efter första natten var min förut knottriga panna nästan helt slät! Fantastiskt 🙂

  234. Lydia grankvist skriver:

    Woho jag skulle älskat att vinna denna julkalender!

    Jag skulle vilja ha med ett ansiktsvatten från Maria åkerberg, Maria åkerberg är min favorit hud och make-up märke. Jag går på skönhet och hälsa på gymnasiet och vi jobbar bara med Maria åkerberg

  235. Tezza Johansson skriver:

    Hahah men oj så många tävlande( helt förståeligt förvisso:) här blir svårt att synas men min absoluta favoritprodukt är BareMinerals Pure Transformation night treatment.
    http://m.skincity.se/sv/32/bareminerals/3?orderBy=Published

    Helt underbar, plus att man till och med är snygg när man vaknar :’)
    Så den skulle jag gilla om den fanns med i kalendern, ja om jag vann den förstås..

    Puss

  236. MARIAH GEIJER skriver:

    Dermalogica – daily microfoliant
    Den är perfekt för den gråa glåmiga vinterhyn!

  237. Alisa A skriver:

    Jag hade gärna sett Nimues bodylotion i kalendern. Det pratas alldeles för lite om acne på ex. ryggen trots att det är många som har det. Hade gärna sett fler produkter för det på skincity eller åtminstone att ni lyfter upp det mer på bloggen. Det är svårt att hitta bra information om hur man förebygger det och jag tror att många skulle uppskatta mer tips från er om det.

  238. Cecilia Niva Svahn skriver:

    Jag är ju ingen person som använder särskilt mycket smink och inte kan jag så mycket om det heller men; min hy som lätt rodnar mår bra av bare minerals foundation. Kanske finns produkter som är ännu bättre men som sagt jag är inte så kunnig på området. Foundation i fast form som inte dammar är perfekt för mig skulle jag gärna se i kalendern.
    GOD JUL!

  239. Ulla Edblad skriver:

    Åh vilken lycka om jag skulle ha turen att vinna! Kör en liten skönhetsmånad i december och det skulle ju sitta som en smäck att få öppna en lucka om dan ☺ nån söndag skulle jag önska att hitta en söndagsmask bakom luckan, gärna Elemis Herbal lavendel repair mask

  240. Carina skriver:

    Oh, en tredje chans att komma över kalender! Jag blir glad över att få testa något för mig nytt märke. Tex transderma som så många verkar gilla. Eller Elemis… Eller …..

  241. Hanna G skriver:

    Hej!

    Jag hade tyckt att det varit underbart att hitta något från Elemis, särskilt någon av deras ansiktsmasker. Det är ett märke som jag gillar skarpt, men som min studentbudget tyvärr inte tillåter mig att handla. :):)

    Håller alla tummar!

  242. Nora Miriam skriver:

    En liten burk By Terry – HYALURONIC HYDRA-POWDER tycker jag skulle finnas i en av luckorna!

  243. Cecilia skriver:

    Akademikliniken Pure Antioxidant Créme vore en riktigt härlig produkt bakom luckan

  244. Anna Perman skriver:

    Hej !
    Skulle gärna vilja testa sig något extra lyxigt som Peter Thomas Roth gold mask 24k och serum Ultimate vitamin C booster concentrate från Babor.
    Håller både tummar & tår!

  245. Linda skriver:

    Jag skulle gärna se BiodrogaMD Clear+ för blandhy ( den med salicylicsyra) bakom någon av luckorna. Annars hade jag även blivit superglad för någon bra rengöring eller kanske något anti age serum.

  246. Malin skriver:

    Hej.
    Nu har jag fixat kalender till alla i familjen utom mig själv, oh lord vad lycklig jag skulle bli över att ha en alldeles egen med massor av lyx, bara för mig!
    I någon av kalenderns luckor vore det fantastiskt att finna DERMALOGICA OVERNIGHT RETINOL REPAIR. Min hy börjar åldras och är ständigt torr så jag skulle verkligen behöva något som gör underverk. Älskar Dermalogicas produkter.
    Hoppas på turen! 🙂

  247. Marie Eriksson skriver:

    Mitt favoritmärke är Bliss! Speciellt triple oxygen serien! 🙂
    Härliga, lyxiga produkter! Så, ja.. Bliss vill jag gärna hitta där!

    Så trist att man inte lyckades köpa en! Hoppas på att vinna! 🙂
    Vore grymt! Så mycket stress och vardagspussel man haft vore det härligt att få skämma bort sig själv till jul. 🙂

  248. Therese skriver:

    Hej!

    Det var en plättlätt fråga att besvara:

    Någon Paula’s Choice-produkt MÅSTE vara med i kalendern och då allra helst Resist Weekly Resurfacing Treatment.

    PC har gjort underverk med min hy och denna treatment har varit en stor bidragande faktor till detta. Sitter här och blir nästintill gråtmild när jag skriver detta. ALDRIG har jag fått så fina resultat från ett märke som detta. Jag önskar verkligen att alla skulle få möjlighet att testa och upptäcka PCs prisvärda och ypperliga produkter.

  249. Emmelie skriver:

    Vilken produkt som helst från Paulas Choise skulle vara supernice att hitta bakom en lucka. Deras foundation skulle vara rolig att testa, har inte gjort det än.
    Tack för en superbra hemsida och blogg!

  250. CAROL CASTRO skriver:

    Vilken underbar tävling!!! Vad som helst från By Terry skulle jag vilja ha i kalendern för det är mitt favoritmärke. Hade blivit otroligt lycklig om just jag fick äran att vinna en kalender ❤️

  251. Emelie skriver:

    Om jag hade vunnit en kalender så hade jag blivit överlycklig om jag hade hittat en Clarins mission perfektion serum. Den verkar erbjuda precis allt som min trötta vinterhy skulle behöva. <3

  252. Linda Jansson skriver:

    Jag är en sucker för bareminerals bareSkin Pure Brightening Serum Foundation och tillhörande make up borste.
    En till sådan fonduation skulle inte vara dum att få i kalendern då det är en av de bästa jag har i min necessär

  253. Johanna skriver:

    Åh jag skulle gärna vilja vinna en adventskalender, då skulle jag ge den till min dotter. Hon förtjänar verkligen pepp, ompyssling och härlig hudvård. Ett märke jag ännu inte testat o är nyfiken på är By Terry. Min dotter är nyfiken på Dermalogica Clear start. Trevlig advent o god jul

  254. Johanna Reidefors skriver:

    Härlig tävling! Jag har precis upptäckt det fantastiska märket Paula’s Choice så jag skulle helst se någon av hennes produkter, t ex. Intensive Retinol serum 🙂

  255. Samantha skriver:

    Tack för en fantastisk blogg med så många fantastiska tips som har förbättrat min hy avsevärt på några månader 🙂 ville haft en kalender men den tog slut så fort ju, hehe 🙂 den produkt som jag skulle vilja få i en julkalender är ett härligt Essie-nagellack i någon mysig höst/vinterfärg, kanske med lite glitter i, så att man kan få festliga julnaglar som man kan matcha till nån härligt fluffig tröja som får en att längta till den glittrande snön och de vackra juldekorationerna 🙂 och det nagellacket skulle ju därefter alltid väcka minnen kring den fantastiska julen 🙂

    Med vänlig hälsning Samantha

  256. Erica Magnusson Schöld skriver:

    Jag skulle bli glad för allt i luckorna då ni har så bra produkter och märken! Allt som jag har köpt hos er har varit så himla bra. Men jag skulle bli glad om jag hittade Paula´s choice skin recovery hydrating treatment mask som kan ge mig fukt och sedan ett snyggt rött läppstift som lyser upp i mörkret 🙂

  257. Linda Hamrin Sundkvist skriver:

    Utan tvekan Exuviance och deras dagkräm .

  258. Therese Holmbom skriver:

    Min favvo produkt är Maria Åkerbergs saltdeo, den känns ännu bättre att använda nu när jag ammar, så en sån hade jag gärna hittat bakom en lucka i kalendern

  259. Helena Vesterlund skriver:

    Paulas Choise är underbar!! Med en superkänslig hy som får torrfläckar är detta märket räddningen för mig. Jag tackar min mamma som är 77 år och beställer ofta från er. Det var hon som introducerade mig för er och era fantastiska produkter. Mina döttrar älskar när jag beställer och får hem paketen..dom bråkar om vems tur det är att få dockan;)
    Skulle vara otroligt att få en egen julkalender i vuxen ålder:)

  260. Annika Andersson skriver:

    Hej!
    För mig med problemhy, har Exuviance produkter hjälpt mig oerhört. Beställde dock i höstas en rengöring: Micellar Oil från Decléor, och det var en superprodukt!!! Den skulle vara uppskattad att få hitta bakom en lucka, om jag skulle ha turen att vinna 🙂

  261. Olle skriver:

    Jag hoppas att en rackarns Paulas choice oil booster som damen pratat om finns i en lucka.

    Då kanske jag vinner och kan överlämna kalendern till damen som en riddare på en ståtlig häst.

  262. Ronja skriver:

    Jag skulle verkligen vilja se Bareminerals ”complexion rescue” i kalendern, dels för att jag hört bra om denna produkten och att jag vill få ett naturligt resultat till min hud efter rengöringen på morgonen.

  263. Emma Bender skriver:

    EXUVIANCE skulle va kul då jag fick det efter mitt test hos Skincity 🙂
    Vore så kul att få äran att vinna ♡

  264. Marita skriver:

    Hejsan!
    Jag som lite sent i livet skaffat mig en ordentlig hudrutin som jag gillar, hann verkligen inte med i svängarna innan kalendern var slut.
    Jag fick rekommenderat Dermalogica i ett av mina hudtester och jag är så nöjd!!!

    Har dock inte provat Dermalogicas Multivitamin Power Serum än så det skulle jag vilja ha bakom en lucka.;) 😉

  265. Elisabet skriver:

    Bästa Skincity! <3

    Jag blev jättebesviken när adventskalendern tog slut och hoppas såklart på en ny chans att införskaffa mig en sådan – genom att vinna en! 🙂 Jag fyller 40 i början av december så det hade varit en perfekt födelsedagspresent till mig själv. Har dessutom haft en tung höst på jobbet, så det hade betytt mycket att kunna pyssla om mig själv med diverse hudvård/make up…

    Det är svårt att välja EN produkt, men om jag ska välja något som jag (ännu) inte har testat men som jag är väldigt nyfiken på så är det någon av Laura Merciers foundation primers.

    Håller alla tummar och tår att jag blir en av de lyckliga vinnarna! Snälla, snälla, snälla…

    All kärlek till er!

  266. Helena skriver:

    Hej!

    Skulle bli överlycklig av transderma R och PTR’s rose stemcell mask. Er sida har verkligen räddat min hy – och trots att den även ruinerat mig 😉 är jag så lycklig att numera gå osminkad precis varje dag pga att mina exem, acne och totala katastrofhy är så vacker och len som en persika. Det är ju helt beroendeframkallande när man märker hur mycket hudvård kan göra för ens välmående. God Jul på er!

  267. Annika Persson skriver:

    Hej på er!

    Så intresserad o nyfiken jag blev på adventskalendern o så besviken ….när den tog slut så fort!

    Skulle bli jätteglad att finna sensai ultimate lotion el emulsion bakom luckan..
    Sensai har fantastiska produkter o deras CP Mask är kanon!
    Har alltid blivit nöjd med deras produkter
    Men … än inte provat Ultimate serien….Tänk om det fanns smakprov på den…….. Hoppas… en annan sak….DOFT PROVER på parfymerna vore skoj❤️

  268. Sara skriver:

    En ampull med underbart serum från Babor tycker jag platsar bakom en lucka i denna fantastiska kalender. Då skulle mina sinnen få njuta! Gärna en ”askungeampull” så jag kan stråla lagom till julafton och få känna mig fin och lyxig. Precis som kalendern!

  269. Cecilia skriver:

    Hej!

    Jag har via den här bloggen och Skincity fått många fantastiska råd och gjort flera spännande upptäckter, bla Transderma R och A, Beauté Pacifiques Instant Hydrating Mask, Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base, Peter Thomas Roth’s Oilless oil och Sensais Fluid Finish Lasting Velvet. Detta är bara några av de produkter som nu tillhör mitt basförråd 😉 men eftersom jag älskar att hitta nya guldklimpar hoppas att det i några av luckorna döljer sig produkter som verkligen kommer att överraska mig med sin förträfflighet och därför göra sällskap med ovanstående produkter.

    Tack för en jättebra blogg och superfin service på Skincity!

  270. Moa skriver:

    Jag önskar att finna Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment i kalendern eftersom jag lider utav hyperpigmentering och är i stort behov av ett välfungerande serum mot hyperpigmentering. Jag mår väldigt dåligt av dom röda märkena på kinderna eftersom det ser ut som jag fortfarande har acne, även fast all acne är borta!
    Jag vill slutligen också tacka er på Skincity för alla produkter ni har tipsat mig om, för det är tack vare er som min acne har försvunnit!
    /Moa

  271. Fanny skriver:

    Jag hade gärna velat hitta en ansiktsmask från peter thomas roth under någon lucka. Att vinna denna julkalender hade gjort min december 1000 gånger lyxigare och roligare! Håller tummarna 🙂

  272. Alena skriver:

    Hej,

    Skincity – bag gåvor alltid har varumärke och produkter som man blir helt beroende av. Så har jag upptäckt PTR mask, Elemis mask & rengöring, MÅ handkräm, Biodroga ,Bare minerals mascara ……med otroligt bra resultat.
    Därför alla varumärken och produkter i kalender är välkomna hem till mig. Förlitar mig helt på er som alltid.
    Alltid bra kundservice, expertkunskaper och kalender säkert innehåller bästa selection!

    hälsningar
    Alena

  273. Mia skriver:

    Tata Harper Replenishing Nutrient Complex skulle jag vilja hitta bakom en lucka!

  274. Louise skriver:

    Jag önskar och hoppas att där finns beaute pacifiques vitamin a creme! Det är den enda cremen jag testat som håller min blandhy i skick samtidigt som den plumpar huden och får den att se fantastisk ut. Som student har man inte så mycket pengar att röra sig med och eftersom den är lite dyrare så hade det varit fantatastislt att vinna. Men jag är säker på att kalendern är lika underbar utan just den cremen! Vem vet kanske hittar man en ny favorit!

  275. Ulla skriver:

    Efter att ha provat och varit jättenöjd med många av deras produkter. Helt klart Beaute Pacifique Corpus Paradoxe.

  276. Annika skriver:

    Läste precis på Skincitys Instagramkonto om Trsnsdermas senaste serum O och det låter ju helt fantastiskt, DET skulle jag vilja ha i en lucka!

  277. Gunilla skriver:

    Vilken tävling! Jag är en relativt ny upptäckare utav skincity, därmed vet jag inte så mycket om produkterna. Laura Mercier har många intressanta produkter, har redan klickat hem några!

    Hälsningar G

  278. Johanna skriver:

    Just nu är det inte mycket glamour i mitt liv, sista terminen på universitetet innebär galet mycket plugg och tidiga starter på morgonen utan tid att piffa till sig! jag skulle hoppa omkring och sjunga av glädje om jag vann den här kalendern, och alla vet ju att en välvårdad hy som strålar inifrån inte behöver något smink och piff, det är den mest glamorösa accessoaren en människa kan ha! Drömprodukten är definitivt Peter Thomas Roth gold mask 24k! Inom den närmaste tiden känns den som ouppnåelig drömlyx, skulle svimma av glädje om jag hittade en sån i en lucka! Kram och god jul!

  279. Evelina skriver:

    Vilken underbar tävling!
    Jag som inte har instagram missade tävlingen där. Och när jag skulle köpa en på hemsidan var julkalendern redan slut, eller snarare – jag kom inte in på er hemsida för att det var fler än jag som ville åt den där underbara kalendern!

    Ett märke som jag värderar högt när det kommer till kroppsvård är Elemis. Det är liksom mer än bara en kräm, dofterna gör mycket med sinnena också. Såg att märket skulle förekomma i kalendern, men vore ju en dröm att finna ELEMIS FRANGIPANI MONOI BODY OIL i den (fast vore såklart en dröm bara att få vinna kalendern). Jag har både body lotion och scrub i samma serie så vore kul att komplettera med oljan också. Doften är magisk…

    Hoppas att turen är på min sida och att min december således blir lite mer än bara kyla, mörker och en väntan på julledighet.
    Kram Evelina

  280. Mona skriver:

    Hej,

    Jag hade oturen att beställa men när jag kom till kassan va den efterlängtade kalendern slut :(, jag hoppas ha turen att vara en av vinnarna!
    Den produkten som jag gärna vill hitta i en kalender är md formulations Face & body scrub som jag tycker är den bästa scrubben som finns, speciellt för oss som lätt får kvisslor/knottror på armarna.
    Kanske finns den bakom en av luckorna för mig? Det får jag se om jag vinner

  281. Emma skriver:

    Först och främst, vilken fantastisk kalender. Jag som är skönhetstokig blev helt lyrisk bara av att titta på den, tråkigt nog hann jag inte roffa åt mig en själv när den släpptes. Jag skulle gladeligen byta ut julkalendrarna i choklad till en sån här!

    Hade jag fått önska hade jag hoppats på att få se Peter Thomas Roth 24K Gold Mask gömd bakom lucka 24, som pricken över i på självaste julafton. Att för en gångs skull få använda sig av något extra lyxigt när hopplösheten smyger sig på eftersom man är en fattig student som aldrig lyckas få bukt med sina hudproblem.

    Kanske gömmer sig min räddare i nöden bakom en av dessa luckor? Kram

  282. Christine skriver:

    By Terry Hyaluronic Hydra powder skulle jag vilja hitta i kalendern. Mer magisk produkt får man leta efter! Puss & kram <3

  283. Amanda skriver:

    En produkt jag skulle vilja hitta (och verkligen behöva) är Exuviance:s Heel Repair! Till mina stackars torra fötter och händer! Älskade att använda den på kvällen till både händer o fötter..men det är nog två år sen sist..inser nu att jag nog måste in o beställa direkt :)))! O Maria Åkerbergs shea balm behöver man ju alltid i vintertider, hade blivit superglad av att hitta den i kalendern..äsch jag blir nog glad för vad det än är för produkt från er :)))) ni kan er grej så besviken kan man aldrig bli:) kraaam

  284. Johan skriver:

    Känner nu att jag är skyldig min flickvän att försöka vinna denna kalender, hon pikade åt mig att det fanns en tävling..jag lovade henne nämligen denna till jul men hann aldrig beställa innan den var slut, (erkänner mitt misstag där att jag borde lyssnat på tjejen och beställt med en gång ;)) men jag är noll insatt i hudvård så kunde aldrig tro att denna skulle vara så poppis o försvinna så fort:)
    Om jag skulle önska en produkt i kalendern, svårt, för jag använder ingen hudvård alls trots mycket tjat och många tappra försök från tjejen;) hon får dock lägga mask på mig nån gång ibland (obs ytterst sällan;)) och en mask jag minns som jag tyckte gjorde märkbar skillnad var faktiskt en ”guldmask” från Peter Thomas Roth! Den gillade jag verkligen och jag tyckte ansiktet kändes riktigt fräscht och rent efteråt, kanske inbillade jag mig bara för att det var guld o kändes lyxigt 😉 men är en produkt jag verkligen minns så ska jag välja en JAG skulle vilja hitta i kalendern får de bli den 🙂

  285. Amy skriver:

    Önskar att hitta foundation eller concealer från By Terry i julkalandern. Fick med ett prov av light expert click brush i min senaste beställning från skincity och det var den mest ljuvliga foundation jag någonsin använt. Min hud har nog aldrig varit så fin. Tyvärr är den lite för dyr att köpa för mig som studera. Hoppas hoppas på en vinst!

  286. Thereze skriver:

    I en av luckorna så hade jag mer än gärna funnit Paulas choice och en produkt som jag gärna hade velat prova är Retinol Boosters.
    Läst om den här produkten i era tidigare inlägg och tror att den skulle kunna hjälpa mig att uppnå mina önskade mål framöver.

  287. Helena skriver:

    Vilken lyxig kalender att vinna! Är nyfiken på Transderma och deras serum M

  288. Maggis skriver:

    En sån fin kalender vill jag vinna ✌ önskar att hitta något bra serum i någon av luckorna tex transderma Vilken underbar December det skulle bli.

  289. Jessica Thulin skriver:

    Oj, vad här var hård konkurrens, måtte jag ändå ha en chans!
    Att denna lyxiga kalender vinna, drömmen hade varit att i någon lucka, Sensai the Silk finna!

    Kram Jessica

  290. Felicia skriver:

    Hej!
    Den bästa produkten för mig skulle vara Dermalogica ultracalming relief masque. Den har verkligen varit en räddare i nöden för mig som blir torr på vintern samt problem med blemmor och utslag vid stress. Den säljs tyvärr ingenstans nu men jag hoppas på att kunna hitta nya favoriter som kan hjälpa min hy att stråla om jag vinner denna tävling! 🙂

    Kram

  291. Ida skriver:

    Åhhh kalendern! Har suktat så efter den!
    Jag skulle vilja ha ett serum från Transderma som kan jobba bort mina akneärr. Äntligen har jag fått bukt med själva aknen, nu är det bara de röda ärren kvar innan jag kan känna mig helt bekväm med min egen hud (utan ett tjockt lager make up) 🙂

  292. Johanna Karlsson skriver:

    Åh så rolig tävling!! =) Hoppas hoppas hoppas!

    Ett märken som jag såå gärna hade testat men aldrig riktigt vågat testa eller haft råd med är Sensai. Lyckan hade ju varit total om man hade fått möjlighet att testa SENSAI Ultimate Lotion! En extra boost till min lite torra hy med blemmor som ständigt vill närvara.

    Favoriter är ju annars boosters i kapslar, så som från Babor eller Elemis. Fick en gång Cellular Recovery Skin Bliss Capsules i ett av era finfina paketerbjudanden och som jag har använt dessa med varsamhet för att de ska räcka så länge som möjligt, så härliga!! Vill aldrig att de ska ta slut! =) Så några sådana kapslar under en lucka hade varit fantastiskt det med. =)
    KRAM Johanna K

  293. Charlotte skriver:

    För en skönhetsjunkie så måste det här vara den ultimata vinsten! Skulle bli helt galet glad om jag vann denna. Vilken lycka att varje morgon få öppna en lucka med hudvårdande innehåll. Om lucka 24 innehöll Sensai Ultimate Cream Limited Edition skulle jag nog svimma. Det måste vara den lyxigaste av cremer och något som jag absolut inte skulle ha råd med själv.
    Hoppas på tur!!! (För en gångs skull. Har aldrig vunnit något tror jag).

  294. Lisa skriver:

    Den ”bästa” produkten för mig, just nu, skulle vara en fuktgivande ansiktsmask från by Terry. ”Hydriance Mask” skulle kanske göra underverk på en torris som mig?!

    Denna kalender skulle vara bästa ever!!! Tänk att få öppna en lucka varje dag, och veta att det är något nytt, spännande och kittlande att se fram emot. Jag tror att jag skulle vara mer entusiastisk än barnen, när de öppnar sin paketkalender.
    Håller tummarna stenhårt och hoppas på en vinst!

  295. Anah skriver:

    Hej tjejer!
    Er julkalender måste vara en dröm för många kvinnor och tjejer! Jag liksom dem hoppas ju på tur då jag anser att detta är den bästa julklappen någonsin!
    Jag köper alla mina produkter från er. Är så nöjd att ord inte riktigt kan beskriva den känsla som uppstår när paketet kommit.

    Exuviance är mitt absoluta favvomärke och även om det inte finns med i er kalender i år så kanske det kommer någongång☺️

    Tack för att ni finns. Nu kan jag bara hoppas

  296. Ebba skriver:

    Oh så fin!!! Den missade man tråkigt nog 🙁 blev ny och glad kund i veckan (idag t.o.m. beställde jag och fick allt på momangen på en dag! Hur super som helst! Sthlm – Skåne imponerande!) Attans den hade jag inte velat ha missat!! Attans! Cravings!! Det skulle vara prov på Paula’s choice nya ögon créme till nästa års kalender då, hade varit en rolig lucka om det går. Gillade TV4 klippet senast så mycket det var verkligen toppen snälla gör fler videos med dig! Tack o hej

  297. Adina skriver:

    Hej! Vad kul med tävling!

    Jag är verkligen i behov av ett bra serum för både dag och natt så den bästa produkten man skulle kunna hitta i en lucka skulle vara, Peter Thomas Roth Oilless Oil.

  298. Veronica Ö skriver:

    Vilken grymt rolig adventskalender! Lite roligare än när man var yngre och nöjde sig med en chokladkalender med en minibit choklad varje morgon och man visste att nästa morgon och morgonen därpå skulle innehålla exakt samma chokladbit, inte så kul! men denna kalender lär ju vara fantastisk. Om jag skulle få önska en produkt i denna kalender så finns det ingen tvekan om vilken, nämligen Murads essential c eye cream som jag så länge velat prova.
    Har hört så sjukt bra respons gällande den produkten. Att den innehåller både c-vitamin och retinol är ju +++! Jag har väldigt mycket ytliga blodkärl på ögonlocken samt är de väldigt rosa så skulle väldigt gärna prova den ögoncremen från murad till mina tunna ögonlock. Det som har hindrat mig från att köpa den är priset som tyvärr är lite saftigt för den utan tjock plånbok. Så hade den funnits med som en trial size i adventskalendern hade jag blivit väldigt glad kram Veronica

  299. Johanna skriver:

    Jag skulle hoppa av glädje och skulle inte kunna sluta prata om det om jag skulle vinna denna otroligt spännande och fina kalender.

    By terry är ett märke jag gått och tänkt och spanat på enda sedan ni gick ut om att ni skulle lansera det märket på er sida. En specifik produkt som jag skulle vilja testa är Hyaluronic hydra-powder.
    Dock är jag så otroligt nyfiken på hela kalendern så vad det än är i den så vet jag att produkterna har valts ut med omsorg av er!

  300. Elisabeth.A skriver:

    Hejsan! Va kul att du kör en tävling då adventskalendrarna tog slut så fort 🙂 Allt från PAULA’S CHOICE skulle vara mycket uppskattat då jag tycker det är ett väldigt bra märke!
    RESIST ANTI-AGING 1% RETINOL BOOSTER skulle jag gärna vilja prova. Mvh Elisabeth

    • Jenny-Ann skriver:

      DERMALOGICA
      OVERNIGHT REPAIR SERUM

      Jag önskar vinna denna adventskalender till min syster som är den bästa syster man kan önska sej.
      Under alla år jag varit sjuk har hon varit vid min sida och ställt upp i vått och torrt! Hon förtjänar det bästa! ❤

  301. Sandra skriver:

    Jag hann inte beställa er kalender men min mamma fick tag i en, men som den snälla mamma hon är gav hon den till mig.
    Vad vore inte en bättre julklapp att få vinna en egen kalender så jag kan ge tillbaka kalendern till min snälla mamma så vi kan få glädjas tillsammans av att få en lyxig överraskning varje dag fram till jul.

    Det hade varit kul om något från Laura Mercier fanns i någon av luckorna.

  302. Teddan skriver:

    Voff voff Annica,
    En hund kan ju lära sig 1 000 ord, och jag tror det här blir mitt viktigaste meddelande i hela mitt 5-åriga cockerspaniel liv.

    Just nu ser jag bara rött rött rött. Inte för att det är jul, utan för att min matte mår så dåligt. Ungefär en vecka per månad blir hon nämligen nedstämd, trött, hängig och blek. Jag märker på matte att hon inte orkar gå ut, hon ligger i sängen för det mesta med varma kuddar på mage och längst med ryggen och jag har hört henne prata för sig själv och säga att hon känner sig både ofräsch, ful, uppblåst och olustig. Dessutom äter hon choklad i mängder (som jag inte får smaka.. det ska visst vara giftigt) och så gråter hon för nästan allt… Idag plockade jag till och med ihop mina leksaker i min korg själv… men hon orkade nästan inte bry sig fast jag vet att hon försökte lära mig det senast förra helgen…

    Jag förstår inte varför matte blir såhär.. Däremot vet jag att hon älskar att pyssla om sig själv! Därför tänkte jag att en kalender med massa krämer = glad matte = en matte som kanske får lite energi till att gå ut på de långa promenaderna med mig under heeeela December utan avbrott = glad vovve!

    Tyvärr vet jag inte riktigt vilka produkter hon använder, men jag älskar i alla fall när jag blir schamponerad med The Organic Pharmacy Baby Apricot & Chamomile Shampoo så den skulle jag vilja ha bakom en lucka!

    Oj, nu kommer matte ut från sin två-timmars dusch… hoppas på vinst! Hälsa Vegas!

    Voff voff puss Teddan

  303. Viktoria A skriver:

    Jag var också en av de som försökte få en kalender utan att lyckas. Jag skulle gärna se Dermalogicas solar defense booster, då jag tack vare er äntligen fick upp ögonen för hur viktigt det är med solskydd!
    Tack för att ni finns och all inspiration:)

  304. Helena skriver:

    Jag skulle bli supersuperglad om jag hittade en produkt från Laura Mercier i adventskalendern nu när de äntligen finns lättillgängliga online. Helst ett prov av hennes setting powder som jag har länge har suktat över.

  305. Suzana skriver:

    Å vad jag vill vinna denna kalender. Nu hoppas jag att jag har turen på min sida. Bakom en lucka hade Peter Thomas roth 24k gold mask varit spännande att hitta då jag har funderat på den väldigt länge. Då den kostar en del hade ett prov innan man köper produkten vatt toppen 🙂
    Håller tummarna nu 😀

  306. Evelina skriver:

    :gnirulk ne åf in aks uN
    leg gnisnaelc llec mets esor RTP åf ajliv elluks gaJ
    !akcul ne mokab

    accinA luJ doG
    raksnÖ,
    anilevE

    Det är bra med hjärngympa och kluringar kan till viss del bromsa åldrandet av hjärnan 🙂 Heja kampen mot rynkor både på insida och utsida! 😀

  307. Heidi skriver:

    Var en av många som blev utan julkalendern. Håller nu tummarna att tävlingslyckan är med mig, jihaa.

    Efter din instagrampost blev jag super nyfiken på produkten nedan. Hade varit som en jackpot att hitta denna i kalendern

    http://m.skincity.se/sv/product/2981/jan-marini-age-intervention-regeneration-booster

  308. Margareta skriver:

    Efter att ha fastnat för Cicamed Cleanser Antioxidant är jag nyfiken på deras övriga produkter och närmast Cicamed Serum C. En liten travelsize bakom en lucka hade varit perfekt!
    Önskar en kalender till mammsen som inte har möjlighet att köpa lite dyrare kvalitetsprodukter. Och sånt gör ont i hjärtat på en hud-serum-créme-mask-exfoliering-rengöring-fukt-solskydd-foundation-makeup-lyster nörd!
    God Jul Alla!

  309. Rebecca Hultgren skriver:

    Beauté Pacifique cleansing foam.
    Fick den som prov efter en hudanalys på Acadermia-mässan förra året. Tycker mig minnas att min blanka och oljiga hy kändes riktigt ren efter jag använt den.

  310. Andrea skriver:

    Jag har aldrig någonsin ägnat tid åt min hy förrän nu i höstas. Nu är hudvård lika viktigt och självklart som att borsta tänderna morgon och kväll. Eftersom jag är en rookie på krämer och hudvård så har jag inte testat mycket men Paulas choice får min hy att stråla!! Känns så skönt att träffa rätt näst intill direkt. Får jag välja en produkt (även fast jag älskar alla) så skulle det vara skin recovery hydrating treatment mask. återfuktar utan att bli fet och min hy blir så mjuk.

    Skulle ju vara underbart att vinna en adventskalender och få upptäcka mer utav era produkter så jag kanske skaffar mig fler favoriter och favoritmärken. 🙂

  311. Zarema skriver:

    Jag har provat massa olika puder på min tid men aldrig något som har passat mig bra nog. Efter att fått tipsen av er, beställde jag Hyaluronic Hydra-Powder av By Terry. Den håller sminket länge på plats, ger mig den fräscha vardags looken, syns inte alls på huden och återfuktar samtidigt. Nu behöver jag inte leta längre efter den perfekta pudern för mig, för denna toppar helt klart alla andra.
    Det är min favorit produkt och inte bara av By Terry utan av alla märken. Och det säger mycket om hur bra den är.
    Skulle vara urkul att hitta denna under en lucka i adventskalendern 🙂

  312. Jenny skriver:

    Jag skulle gärna hitta en travelsize av DERMALOGICA’s skincare face lotion 🙂
    Håller alla tummar och tår för årets bästa julklapp:))

  313. Sabina skriver:

    Hej! Tack för denna fina möjlighet 🙂
    Mitt favorit märke och produkt är helt klart Ombre Blackstar – ”Color-Fix” Cream Eye Shadow, By Terry. (Färgen Bronze Moon)
    Sedan jag fick den i present av mamma, har jag använt den nästan varje dag.
    Den tar fram färgen i mina ögon och på något sätt lyckas få mig att se ut som om jag har spenderat mycket tid på en tung ögonlook. Men med en lätt applicering som tar mindre tid än jag nånsin skulle anat, har jag en perfekt look för varje utekväll med vännerna.
    Och inte bara det. På dagen fräschar den upp mina ögon, även om jag var uppe sent dagen innan och på kvällen drar den fram en mer classy/dramatisk sida av mitt yttre.
    Idag skulle jag inte kunna gå ut utan den. Så det är min favorit produkt i nuläget och det skulle jag vilja ha i kalendern. 🙂

  314. Emil skriver:

    BLISS Body balm – 24 HEAVEN HEALING

  315. Yasemin Svensson skriver:

    Jag som precis, för bara tre veckor sedan, började på Elisabethskolan har ju verkligen blivit inkastad i en hel värld av hudvård och allt därtill. Man älskar ju allt man får använda, och dessutom har jag just nu produktutbildning med Decléor på Dermarome, så har ju verkligen hittat många saker som man absolut inte vill leva utan… Så hur ska jag kunna välja EN produkt, tänker jag?! Men så kom jag på min bästa holy grail-produkt… Avéne Thermal Spring Water. Vad kan man inte använda den till??
    Bara ett av alla exempel jag har på hur FANTASTISK den är: vaknade IDAG med ögoninflammation, jättesvullen, super röd och ont gör det med såklart. Sprayade på Avéne och redan efter 30-40 min gjorde det längre inte ont när jag blinkade. Och ett par timmar senare… Inflammationen BORTA! Den skulle jag önska fanns med i kalendern, för det kan användas precis för vad som helst… till vem som helst. Hur skön som helst nu när man är lite fuktfattig!
    Nu såg jag att den inte finns på Skincity, men hoppas den kommer in en vacker dag! Alla borde äga minst en falska, gärna 10 backups med!

    Men om jag ska välja något som ni har på hemsidan just nu, så är det Decléor – Prolagéne. En räddare i nöden… Efter bara tre veckors användning efter en av mina lärare på skolan presenterade denna för mig så kan jag knappast slita mig ifrån den. Blandar i dagcremen, blandar med masker, efter vaxning när huden är så känslig, och alla andra ”SOS-situationer”. SÅ bra. Ännu en produkt alla borde äga med minst 10 i backup. Kommer gråta dagen jag behöver den, och tuben är slut.

    Skulle vara såå kul att vinna! Man vill ju köpa allt som alla presenterar för en, men plånboken skriker och gråter nu när man utbildar sig. Annars hade jag köpt kalendern direkt när den kom ut!

    Du är en inspiration Annica, har följt dig länge och du är en av anledningarna till att jag idag utbildar mig till hudterapeut 🙂 Kram!

  316. Hanna skriver:

    Jag skulle bli väldigt glad om jag hittade en mask i från Peter Thomas Roth i julkalendern! Fick en liten burk med Irish Moor Mud mask i en GWP hos er och den har verkligen blivit en favorit hos mig. Det hade varit kul att testa någon av de andra maskerna från märket, kanske så lyxigt som att få 24K Gold mask på självaste julafton!! 😀

  317. Angelica skriver:

    Nu nu nu nu vill jag ha kalendern. Är en äkta beautynörd och mitt hjärta slog lite (mycket) extra när jag såg kalendern. En produkt som jag skulle vilja se i kalendern är JAN MARINI
    BIOGLYCOLIC BIOCLEAR FACE LOTION ❤️
    Den låter lite som en mirakelprodukt för många hudtyper. Tack för en fantastisk blogg där man finner många bra tips både i inläggen och bland kommentarerna. Och ni alla på Skincity ni säljer inte enbart skönhet utan skänker också äkta omtanke till oss kunder.

  318. Mia skriver:

    Hej!
    Vad glad jag blev när jag såg att det fortfarande fanns chans att kunna bli ägare till denna lyx kalender!

    Produkten jag länge suktat efter ( gör fortfarande ) kommer fr Dermalogica. Deras Daily Microfoliant har jag hört otroligt gott om om och önskat denna länge. Den kostar en del och tyvärr har jag aldrig fått chansen att testa den innan ett köp.
    Dessutom är jag otroligt nöjd med er hemsida och dem produkter ni skickat i olika beställningar så jag är överrygad om att er kalender är full av utsökta julkarameller!

    Kram till er alla:)

  319. Eva skriver:

    Åh vilken toppenfin december det blir för den som vinner denna adventskalender! Jag?!! Min önskan om en produkt att testa är Bare Minerals blemish remedy foundation. Huden nu känns lite i obalans och den här foundation verkar jättebra för att dölja finnar och få en finare hud!

  320. Shirin skriver:

    Hej bästa Annica!

    Det var många som valde att tävla ser jag 🙂 INTE konstigt(!)

    Jag älskar dermalogicas alla produkter, även som fattig student, för de är magiska! Och håller ju dessutom väldigt väldigt länge!

    DOCK hade jag önskat och tyckt att den perfekta produkten bakom en lucka skulle vara: LAURA MERCIER – Matte radiance baked powder highlighter! Hur magisk låter inte den!?

    Har läst en massa om den men inte hittat något inköpställe än. Är så glad över att ni tagit in detta märke, tack tack tack. Det finns många fler produkter som jag är nyfiken på och kommer prova. Varför vore just den här produkten perfekt då? Jo, ska vi vara ärliga nu så finns det inte mycket som en lystergivande highlighter inte kan göra. Effortless. I december är man rätt trött pga solens frånvaro, det vet vi alla, och just därför behöver vi lite extra lysterhjälp för att skina på! 🙂

    Kram och god jul!

  321. Yvonne skriver:

    Hade jag öppnat en lucka i kalendern och det visade sig vara en DIAMOND CREME från Natura Bisse’ hade nog jag börjat tro på Tomten igen!!!!!

  322. Anna skriver:

    Å, min resväska gick sönder på flyget igår och jag förlorade då min nyligen öppnade Biodroga MD
    Anti-Redness Rosa Calming Serum. Min hud blev bra av serumet + Cremen. Nu har jag bara Cremen kvar så jag önskar flera luckor med bra Serum.

  323. Vedde skriver:

    Vill gärna vinna en till tjejen i julklapp 🙂 hon hann tyvär inte köpa nån och jag vet att hon gärna vill ha en. Snacka om att hon hade avgudat mig om jag vann en åt henne. Bakom en lucka hade kanske ett läppstift vatt bra då jag vet att hon använder sånt. Å märke skulle väll bareminerals passa då jag kikat i sminkväskan 😉

  324. Sara skriver:

    Men ååh vad jag skulle vilja vinna kalendern, wow!! Jag är ett fan av transderma A som jag tycker gör huden som ny mer eller mindre, trots att jag är relativt ung ”, 24, så vill jag ta hand om ansiktet på bästa sätt! Transderma är ett ganska dyrt märke och dn lyx jag inte alltid kan unna mig så om det skulle finnas i kalendern skulle inte jag vara ledsen direkt om man säger så…..samtidigt är det alltid kul att prova på massa nya produkter på samma gång!! Håller tummarna att jag vinner! Kram

  325. Mannukka skriver:

    Bästa produkten skulle vara Sensai Cellular Performance Lifting Cream. Jag fick en i provstorlek, gav den till min fantastiska svärmor och hon tyckte den var den bästa ansiktskräm hon har någonsin provat. Hon unnar sig själv aldrig, utan alltid tänker på de andra först. Så jag skulle så gärna dela den här underbara kalendern med henne <3

  326. Maud skriver:

    Kära Tomten,
    Jag må ha fyllt 34 nyligen, men känner mig inte en dag äldre än åtta år,
    Det är som den dagen jag gick in på Toys’r’us och tittade på alla Barbiedockor längst med hyllorna, alla möbler och tillhörande kläder, glas, tallrikar, bilar, hästar, bestick, skor… ja de önskningar som uppfylldes då, är precis lika viktiga som de presenter jag nu önskar få,
    dagen speglar min upplevelse idag, när jag tittade över luckorna och fick se att märken som By Terry, Carita, PTR och Rodial finns med i en och samma produkt, när lärde sig tomtenissarna att komma på de presenterna?

    Julklappar ska som sagt delas ut till de som varit snälla, och jag har verkligen varit det i år,
    så snälla snälla tomten, låt mig denna hudvårdskalender få!

    Skulle jag få en extra önskning så skulle det självklart vara att få Paula Choice RESIST produkterna (ja alla haha) bakom en lucka! Men min favorit är helt klart Weekly Resurfacing Treatment!

    God jul och gott nytt år,
    önskar den alltid lika barnsliga och själsligt unga Maud

  327. Melissa skriver:

    Hej!

    Jag skulle vilja vinna den här kalendern till min mamma som aldrig någonsin använt något till sitt ansikte, inte ens mjukgörande kräm. Och nu ojar hon sig över torrhet och rynkor och säger att hon inte vill använda upp mina krämer när jag erbjuder att hon iaf ska testa.

    Jag själv använder Dermalogica och fått höra att solar defense booster ska vara grym så vore kul om den fanns med så jag iaf får testa den 🙂

    Kram

  328. Jessica skriver:

    Jag som är en super nörd på serum hoppas ju på att det finns i kalendern om jag nu har turen att vinna den 🙂
    Vill öppna en lucka å finna Ultimate vitamin C booster concentrate från Babor.
    Håller både tummar & tår!

  329. Jessica skriver:

    Ååååå då håller jag tummar och tår att jag kanske vinner en nu, fyller år den 3/12 och ska också föda mitt andra barn då (beräknat, ej huggit i sten hahah), så vore en fantastisk present ☺️

    Ok, jag är galet nyfiken på paulas choice och vore kul att testa dessa produkter. Har aldrig hört talas om märket förrän jag började läsa din blogg men har förstått att den hör underverk för mångas hud !!
    Skulle jag önska någon produkt så vore det något som hjälpte till att motverka pigmentsfläckar, ser ut som en zebra i ansiktet pga graviditeten 🙁 vet att det bleknar efteråt men skulle vilja ha lite hjälp på vägen ☺️

    Har börjat julpyssla här hemma i ren tristess så jag passar på att önska god jul till hela gänget på skincity, lite tidigt men ändå

  330. Camilla skriver:

    Ååå var mååånga år sedan jag hade julkalender.. Skulle vara helt fantastiskt att vinna denna tidiga julklapp som varar i 24 dagar, ny överraskning varje morgon .. Skulle gärna se akademiklinikens pure effect eyes under en av luckorna .

  331. Ewa skriver:

    Min dröm vore Exuviance purifying cleansing gel som jag har läst mycket om, men det jag allra helst skulle vilja se är att få serier av saker. Kanske serum bakom en lucka, dagcreme bakom nästa och rengöring bakom en tredje. Så man kan testa lite olika märken men ändå sammansatt.

    kram kram

  332. Ida skriver:

    Rolig tävling! Älskar skönhetsprodukter! Är så nyfiken på vad kalendern innehåller.. hann tyvärr inte heller beställa den innan den blev slutsåld.

    Häftigast vore att hitta Kora Organics hydration day & night cream i en av luckorna, som jag hört så mycket gott om! Vill så gärna testa produkter från just detta märke, men det går ju tyvärr inte ens att få tag på i Sverige. Så det vore drömluckan för min del. 🙂

  333. Lina Persson skriver:

    Skulle kunna gråta av lycka
    Om denna ultraglamorösa kalender får mitt hem smycka
    Som många andra skulle jag köpa en kalender
    Kaos på nätet, kom ej in på min favvosajt number one: Vad är det som händer?
    Men med ett vinnande koncept, trevlig och kunnig personal
    Är det inte svårt att göra detta val
    Att alltid köpa skönhetsprodukter hos er, Elemis, Matis, Sensai eller decleor
    Oavsett vilket märke jag väljer vet jag att jag ett lyxigt och fint paket får
    I varje order packas det en liten übersöt kokeshi gäst
    En fin tradition och trevlig gest
    Generöst med tester får man alltid utav er, ja varje order är som en dröm
    Ni är noga, värderar kunden högt, allt är synat i minsta lilla söm
    Annica du är ägare, grundare av Skincity, chef även kallad boss
    Vacker som en dag, snäll och omtänksam mot alla oss
    Elin, Beatrice, Lena, Yasemin, Anna och Madeleine och många flera, vilken kunskap, vilket gäng
    Vi är nog många som önskar att träffa er på riktigt, fika, prata skönhet och hud, ja ett riktigt fredagshäng
    Nu lackar det mot jul och det känns mysigt med alla slingor, ljusnätoch ljus
    Som lyser upp i mörkret och i våra hus
    Som Skincity är som en starkt lysande stjärna här i Norden
    Önskar jag mig och mina barn och alla människor fred och frihet på jorden
    Och vad gäller huden och skönhet
    Bland det allra bästa jag vet
    Är Elemis lavendermask
    En total lycka om den är medi travelsize i en liten ask

    Kärlek och hopp till er alla.
    Kram Lina
    (Som framgick i sista meningen så är det min önskan /mitt svar att Elemis lavendermask i travelsize skulle vara med i kalendern)

  334. Kristin skriver:

    Jag har så konstig hy… den är så oförutsägbar. Även när jag verkligen gjort min research och fått hudkonsultation så kan den reagera ”fel” på produkter. Ofta är problemet att den blir för torr. BHA hade varit perfekt i teorin på min inflammatoriska hy med plitor och pormaskar men det kan jag inte använda, även om jag sover med fuktmask och fuktserum OCH olja efteråt så blir jag yttorr (och får mer finnar).

    Eller så köper jag något bra märke med produkt för känslig hy – och så blir den röd. Det är frustrerande, för jag tycker inte att jag är helt ”klar” med min hudvårdsrutin, även om jag har lyckats hitta flera produkter (på SC) som fungerar bra för mig. Därför hoppas jag på att vinna kalendern, så får jag tillfälle att prova fina produkter (utan att lägga för mkt pengar på originalstorleksförpackningar som jag sen ger bort till någon vän om det inte fungerar…det är ju visserligen trevligt att ge bort saker, men då vill man ju helst ge bort en oöppnad förpackning…).

    Och bakom någon av luckorna vore det grymt om Biodroga MD:s skin booster intense moisture serum finns, den skulle jag verkligen vilja prova!

  335. Håkan skriver:

    Vet att min fru skulle älska om Transderma fanns med. Hade tänkt att köpa denna till henne i julklapp, då hon önskade sig den när hon fyllde år nu i November, men jag hann inte med det eftersom den tog slut så fort. Så hoppas på turen att kamma hem en här. Hon skulle bli överlycklig över denna försenade present.

  336. Orre skriver:

    Å hade gärna velat lägga beslag på eran underbara kalender!! Jag skulle vilja finna BY TERRY
    HYALURONIC HYDRA-PRIMER COLORLESS HYDRA-FILLER bakom en lucka!!
    Jag passar också på att tipsa om att jag gärna hade köpt en kalender med bara make up från de märken som ni säljer! Eller en jul/nyårs bag med smink inför festerna!

    Tack för ytterligare en tävling!

  337. Melinda skriver:

    Så besviken jag blev när jag inte lyckades få tag på en kalender men va kul att chansen finns att vinna en! Jag är helt tokig i överraskningar så denna kalender hade varit fantastisk. Tänk att få en överraskning varje dag i december fram till julafton, himmelriket! Den produkt som enligt mig skulle vara den bästa produkten att hitta under en lucka i adventskalendern skulle vara By Terry Hyaluronic Hydra-powder, varit sugen på att prova det jättelänge och det låter underbart men kostar lite mer än vad jag vill lägga på ett puder. Att vinna denna kalender hade varit den bästa julklappen jag kan tänka mig!

  338. Liselotte skriver:

    Så oglammigt det kan bli, men: Paulas Choice Clinical Instant Calm Advanced Redness Relief.
    För att jag inte ska matcha tomten efter 24 dagars julstress! (och så kanske en kan hoppas på att ”Calm”-biten undermedvetet påverkar mer än huden…?)

  339. mia skriver:

    Åhh… den ultimate produkten hade varit Beauté Pacifique, scars &stripes. Då det är en produkt jag velat köpa länge men tyvärr prioritera jag ansiktet mera än kroppen. Men hade verkligen velat testa den och sett om det kunnat få bort mina bristningar och gamla operationsärr. Tror det är många som mår dåligt av sina ärr på kroppen men tänker lika som jag och prioriterar ansiktet istället trots att man så gärna skulle vilja slippa sina ärr på kroppen.

    MVH Mia

  340. T-Rebz skriver:

    Drömmen vore för mig att få dermalogica multivitamin power recovery masque, den har jag hört hyllas till skyarna över hur bra och fin den är.

  341. Nessler skriver:

    Det hade varit så kul att prova ett Transderma serum, eller om Elemis Cellular repair skin bliss capsules var med! De var så underbara att få prova i våras när ni hade med dom i en gåva. Huden blev så underbar och mjuk.

  342. Emma skriver:

    Hej,
    Om jag mot all förmodan hade haft så pass mycket tur att jag vann en kalender så hade jag gärna sett att något av dem här var med;
    Fuktbooster från Paulas choice, hade varit kanon nu för en torr vinterhyn.
    Eller varför inte en perfekt advents-mask från Exuviance bionic oxygen facial för att lugna en den julstressade hyn.
    Fixa extra glow till julafton med ett läppstift från Laura Mercier.

    Ha en fin dag och lycka till att välja ut vinnarna.

  343. Johanna skriver:

    har äntligen vågat mig på en dröm och börjar skönhetsblogga, men mitt stora intresse för nya produkter begränsas allt som ofta av min skrala studentbudget. Att få inleda bloggandet med DRÖMKALENDERN vore ju helt magiskt!

    Med tanke på vilka märken som gömmer sig bakom luckorna kommer jag troligtvis svimma 24 gånger i december om jag vinner, men allra mest fantastiskt vore det att hitta transdermas serum c, då skulle hjärtat hoppa över några slag!

    God jul på er skincitygänget!
    Kramar

  344. Malin Brinde skriver:

    ÅH vilken underbar tävling!! =)
    Vad som helst från By Terry! Har aldrig testat men har sett & läst så mycket om det här hos dig som har fått mitt hudis-hjärta slå trippel slag. Håller alla tummar & tår för att en decemberöverraskning kommer hem till mig!
    Stor kram!

  345. Sanna skriver:

    Oo, hade gärna fått prover på någon parfym från
    organic pharmacy! Mvh Sanna Wallin

  346. Emelie skriver:

    Dermalogica har räddat min hy! 🙂

  347. Emelie Norström skriver:

    RESIST WEEKLY RESURFACING TREATMENT WITH 10% ALPHA HYDROXY ACID från Paula’s choice kan man kanske hoppas sista pusselbiten för mig!

  348. Madelen skriver:

    AAAAAAH! Vill ha denna hud boost!
    Använder just ny body lotion i ansiktet och skulle behöva komma på fötter och sattsa på min hudvård igen! Vad vore bättre än denna kalender som start?

    Jag är super nyfiken på Babors ampuller och skulle verkligen vilja testa Babor Glow booster Bi-phase ampule.

    Håller tummar och tår! Tack för massa inspo på blogg o på nyhetsmorgon!

  349. Anna-Maria skriver:

    Jag hoppas på Eve Lom’s kultklassade cleanser döljer sig bakom en av luckorna. Hade varit kul att få testa den och se vad all hype handlar om! Den ska ju göra så himla mycket bra för huden, har länge velat lägga vantarna på den och nu hoppas jag få knipa den tillsammans med kalendern som säkerligen är fantastisk från lucka 1 till 24!

  350. Kristina skriver:

    Ville så gärna köpa en sån till min dotter som överraskning…men hann tyvärr inte…Både hon och jag älskar att handla från Skincity ♡
    En absolut favorit hos oss är Peter Thomas Roth ”Camu Camu brightening sleeping mask” som gör underverk för vår torra vintriga norrländska hy, men som även använts som akut hjälp efter en alltför solig dag utomlands…så den hade vi gärna sett bakom en av luckorna
    Eller varför inte ett serum från Transderma…
    Hoppas på tur & håller tummarna här uppe i ett riktigt vintrigt och snöigt Kiruna

  351. Johanna skriver:

    Vilken lyx det vore att vinna denna kalender, vill dela med mig till mina svägerskor och min mor!

    Babor de luxe foundation vore så härligt att finna i denna!

  352. Malin skriver:

    Hej! Har precis upptäckt den här bloggen och jag har efter det varit inne nästan varje dag. 🙂 Älskar att prova nya grejer, har olika perioder för olika produkter som jag snöar in på. Nu är det masker och en jag läst mycket spännande om är BIOXIDEA COSMETICS MIRACLE 24 FACE TREATMENT. Så jag håller tummarna! Tack för bra information och inspiration! Med vänlig hälsning, Malin

  353. Jenny skriver:

    När kalendern släpptes hade vi ett HalloweenEvent på jobbet för våra fina kunder, så tyvärr hann jag inte få mig en.. men vad gör man inte för sina kunder..♡
    Hoppas nu att jag vinner en här! =D
    & lyckan hade varit total om ett av Transdermas serum finns i en av luckorna.. ni & andra ”hudfreaks” 😉 har tipsat & talat så gott om dessa, så det vore fantastiskt att få prova nån av dom.

    Kramar från Lule’.♥

  354. Sandra F skriver:

    Åh vilken möjlighet! ☺️ Min favoritprodukt är (hittills i alla fall) Kanebo Sensai Celluar perform brightening make up base. I mitt fall var jakten på den perfekta primern slut när jag efter tips från din blogg investerade i denna produkt! Men jag är också nyfiken på det för mig nya märket EXUVIANCE ☺️

  355. Ida skriver:

    Hej! Gud vilken rolig tävling! Fick själv inte tag på nån kalender tyvärr så hoppas på att ha turen på min sida här.
    Jag skulle bli helt till mig om jag hittade någon produkt från märket Paula’s choice. Eftersom jag vet att en produkt från detta märket kommer att vara med i kalendernen så är det en match made in heaven! 🙂
    Jag skulle helst hitta en exfolierande produkt då jag själv har en sån från paula’s choice och jag har hört så otroligt mycket bra saker om märkets andra exfolierande produkter.
    Håller tummarna 🙂

  356. åsa skriver:

    Åh, vilken dröm. Kanske att en kalender skulle hjälpa till att göra december till en åtminstone lite magisk månad, det här krossade hjärtat (och kroppen som det bor i) skulle innerligt behöva lite lyx och omvårdnad.

    Helt oorginellt svarar jag, liksom hundra andra, att det vore fantastiskt att hitta en liten flaska Transderma bakom en lucka. Hemskt gärna O, men jag hade blivit överlycklig för vilken som. Transderma är min ”bal på slottet”.
    Ska jag vara aningens mer orginell: PC:s Hyaluronic Acid Booster. Den har jag hört mycket gott om, och den skulle nog göra mig också gott.

  357. Tom skriver:

    Min fru älskar skönhetsprodukter….sitter o drömmer och kollar på bloggar varje kväll..de pengar hon får över går till olika produkter ,hon älskar att prova nyheter och letar efter de perfekta produkterna….Tyvärr så är hennes önskelista lång och med 5barn så har jag svårt att ge henne allt hon önskar…så därför vore drömmen att kunna ge henne denna kalender som en tidig julklapp. …
    Vet att hon just nu är inne på Maria Åkerberg produkter och skull bli så nöjd om det fanns i någon av luckorna .

  358. Maria skriver:

    Drömmen vore ju att allas vår tomte-Annica hade gömt fukt i massor med Transderma M i nån lucka lagom till första snön väntas, jippiayhooo

  359. Mikael skriver:

    Hoppas på att få göra någon riktigt glad! Elmis produkter finns i badrummet och de har även jag användning för, slår ett slag för Elmis produkter!

    Hälsningar Mikael

  360. linda skriver:

    Åh vilken härlig tävling! Tänk att få ha den med sig hela december och få lite lyx var dag 🙂 Jag hoppas på ett prov på
    PETER THOMAS ROTH PINK BOMBSHELL LIP BALM som sägs vara kanon och få läpparna så mjuka och det är verkligen ett problem så här års. Ha en fin fin dag !

  361. Lovisa skriver:

    Peter Thomas Roth – Gold mask hade suttit fint 🙂 perfekt med askungemask lagom till att fira in det nya året med. Som jag dessutom önskar kommer vara ett betydligt mer kärleksfullt år utan krig.

    /Lovisa

  362. Johanna skriver:

    Vilken otroligt lyxig tävling för oss som inte hade chans att klicka hem denna fina julklapp! Nu håller vi tummarna!

    För att alla ska få uppleva känslan av hur bra ett ansikte faktiskt kan må av en kräm så vore exuviance – Evening restorative complex en fantastisk fin produkt för alla att prova på. Blir glad av bara tanken på andra lyckliga människor som skulle upptäcka denna mirakelkräm.

  363. Daniel skriver:

    Hej!
    Gud vad svårt och bara välja en sak, men om det bara får vara en måste det nog bli Beauté Pacifiques Tyrostates Brown Pigmennt Equalizer. Den är full med vitamin C och annat härligt som bekämpar pigmentering som är det främsta problemet jag kämpar med.
    Hälsningar

  364. Linda skriver:

    Hej!
    Bästa produkten just nu, som min hy skulle behöva för lite lyster och välmående nu när höstmörkret kryper sig inpå, är:
    Transaderma C .
    Har en gång fått uppleva denna fantastiska produkt i en goodiebag från er.
    Skulle vara fantastiskt att få prova den igen!
    Håller alla tummar och tår på lite tur nu. Inte alltid man har råd att unna sig det lilla extra! Fast man kanske behöver det för att må lite bättre ❤️.
    Varma kramar Linda

  365. Anders skriver:

    Min kära hustru blev helt överlyckig när hon såg denna och väldigt besviken över att hon inte hann beställa den innan den var slutsåld. Hoppas på vinst på denna då hon förtjänar det bästa efter ett tufft år av depression och en massa svårigheter.
    Vet inte så mkt om era produkter men hon fick ett prov på nån ansiktscreme från Elemis som hon gillade och som hon luktade väldigt gott av, så det är min produktönskan.

  366. Elin skriver:

    Jag hade önskat att Sensai Prime solution låg i en lucka! Denna är räddaren i nöden och håller min hud strålande!
    Håller tummarna för en vinst med alla era godsaker ✊ /Elin

  367. L-E skriver:

    Som jag läst många kommentarer om här ovan så ingår jag i två kategorier. Jag var dels en av dem som inte fick tag på en hudvårdskalender (trots att jag satt med nedräkningen framför mig på skärmen på jobbet… sidan la ned och det gick inte att uppdatera den..). Men jag ingår även i den kategori av män som satt och väntade på att få köpa kalendern till min partner och älskade. Det var meningen att det skulle bli en förtidig julklapp (som jag kanske skulle få ta del av 😉 ) men tyvärr blev både jag och min man utan… och ringa och gråta fick jag göra till en vän, inte honom.. eftersom det skulle bli en överraskning 🙁

    Men så fick jag syn på detta blogginlägg och vilken otrolig tur jag hade att jag blev som ett barn och grät men lät bli att berätta för Lars! Så jag måste ju bara testa hans (vår) lycka och hålla tummar och tår för att jag skulle vinna en! Men fy Annica för att ni gjort så få, det får ni åtgärda till nästa jul! Eller nästa högtid… he-he.. Hur som helst så är både jag och min man överförtjusta i Elemis, inte minst Pro-Collagen Marine Cream. Därför hade det varit en superprodukt att ha i denna! Däremot vet jag att de flesta här är kvinnor, så vi skulle bli lika glada över någon annan Elemis produkt, inte minst Pro-Intense Lift Effect Night Cream (vi älskar det märket men kanske inte plånboken!).

    Nu håller jag ännu en gång tummarna,
    Puss puss,
    L-E

  368. Amanda skriver:

    Oooh vilken rolig tävling när man inte hade turen att hinna klicka hem en själv!
    Den produkten som jag hade blivit överlycklig att hitta bakom en lucka är by terrys underbara läppbalsam baume de rose, den ofärgade varianten med spf 15. Den har gjort mirakel för mina torra och nariga läppar och jag gråter (okej kanske inte så dramatiskt, men nästan;) när min bruk är slut sen en tid tillbaka. Det jag tycker är så bra med den produkten är att den återfuktade läpparna länge! Helt underbar <3

  369. Matilda skriver:

    Jag har använt både Md Formulations och PRIORI i flera år, men sen de slutade säljas i Sverige har jag försökt hitta några liknande produkter. Är därför väldigt nyfiken på Elizabeth Arden PRO! Skulle ju bli väääldigt glad om till exempel Gentle Facial Cleanser eller Moisturizing Facial Cream fanns bakom nån av luckorna 🙂

    Kram och STORT tack för en superbra hemsida, blogg och Instagram-konto!

  370. Ulrika skriver:

    Hej!
    Ett adventsrim känns på sin plats:

    Trots att tonåren med råge har passerat,
    har huden min totalt raserat.
    Mitt ansikte ser ut som ett blommande vallmofält,
    det låter poetiskt, ja nästan snällt.
    Men det ser inte klokt ut,
    och verkar inte vilja ta slut.
    Jag sköter huden så gott jag kan,
    men lyckas inte som lekman.
    Snälla hjälp mig, finns det något trix?
    Eller är räddningen en lucka med Clear Start EMC Spot Fix?

  371. Elisabeth skriver:

    Hej Annica!
    Den produkt jag hade velat få en i kalenderlucka är RESIST HYALURONIC ACID BOOSTER från Paula’s Choice. För det första för att det verkar vara en riktig boostare (vem gillar inte en booster? 😉 ) och för det andra med tanke på att den boostar med en massa fukt vilket ju säkert de allra flesta känner ett extra stort behov av under den här tiden på året (inte minst med tanke på att en vill ju gnistra likt en stjärna under jul och nyår). Hoppas jag har turen med mig i denna tävling då jag inte lyckades knipa åt mig en kalender när den släpptes. 🙂

    Kram,
    Elisabeth

  372. Pamela skriver:

    Hej!

    Jag tänk om The organic pharmacy, jag fick en tester och alla mina kollegor tycker att jag ser ut piggare, jag är med cytostatika behandling och min hy brukar bli ganska röd och torr. Men hade inte fått inge dålig reaktion av T.O.P.

  373. AMD skriver:

    Det bästa skulle vara om Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream från bareMinerals skulle vara med. Jag har känslig hy som får lätt finnar, de flesta foundations får min hy att bryta ut endast timmar efter användning. Det är väldigt få foundations som faktiskt inte gör det och av dem få har jag inte hittills hittat en som passar min hudtyp fram tills nu. Just det, ni gissade rätt, det är bareMinerals nyhet som jag pratar om. Efter provet jag fick med er blev jag frälst, perfekt täckning, håller hela dagen och min hy mår prima! Annars skulle jag inte heller bli allt för ledsen om något från Laura Mercier fanns med. I stort sett allt skulle göra mig glad! Håller tummarna för denna grymma vinst då jag är övertygad om att ni har satt ihop en fantastisk kalender! xx

  374. Malin Holmberg skriver:

    Om jag fick välja en enda produkt som jag verkligen skulle vilja ha i er fina julkalander hade jag önskat mig Elemis Post Shave Recovery Mask. Dock inte till mig, för som tur är har jag inte besvär med skäggväxt. Min pojkvän däremot, har känslig hud som skulle behöva lite tender love and care i form av en sån fin mask från Elemis. Han upplever just nu sin första vinter i Sverige (nyligen hitflyttad från Australien) vilket ju påverkar hans stackars sol-vana hud. Om jag bara får smeta på en lyxig mask på hans kinder kommer han förhoppningsvis att vilja stanna i Sverige några vintrar till 🙂

  375. Katarina skriver:

    Hej!

    Vilken fantastisk tävling ( som vanligt förresten)!!!

    Jag som är helt Skincityberoende och har extremt torr hud kan inte leva under vinterhalvåret utan en riktigt bra fuktgivande ansiktsmask. Därför är Beaute Pacifique hydrating mask och Paula’s Choice skin recovery mask mina två drömprodukter, som jag skulle vilja hitta bakom en lucka på Skincity’s adventskalender…..

    Kram

  376. Jossan skriver:

    När jag såg denna hudvårdskalender tänkte jag direkt på min lillasyster. Hon är den absolut mest ödmjuka, omtänksamma och genuint genomsnälla person jag känner. Hon tar hand om alla, uppmuntrar, peppar och skrattar! Hennes skratt är ungefär som den härligaste dagen på sandstranden när man hör vågorna rulla in, den sköna brisen fläkta och palmbladen som prasslar, jag tror du förstår!

    För mig har julen alltid handlat om att ge, varför jag tycker det är roligare att köpa presenter och ge bort än att få dem (även fast jag självklart älskar det också!). Däremot kommer julen i år inte se ut som tidigare. Min syster jobbar extra i hemtjänsten och har redan nu anmält sig till att jobba alla dagarna över jul, just för att hon vill ge tid och sällskap till de som är ensamma under den högtiden när alla samlas med sina familjer. Vi har turen att bo nära varandra och träffas eller pratas vid dagligen, men många äldre har inte den möjligheten och många är dessutom så ensamma. Så på grund av min systers stora hjärta och omtänksamhet tänkte jag att denna hudvårdskalender ändå kunde bli en uppmuntran till hennes fina arbete och ett sätt för oss att fira ”mini-jul” varje dag tillsammans. Dessutom är jag övertygad om att de produkter som finns i denna kalender skulle få hennes hud att må så gott och ge henne lite tid att ta hand om sig själv också, innan hon ska ut i snöstormen som säkerligen kommer infinna sig även denna vinter och släpa tunga matkassar i ett försök att hjälpa de ensamma att få en fin jul!

    Jag vet att hon älskar PTR och deras olja som ger hennes torra hud elasticitet och mjukhet! Därför skulle det vara den roligaste luckan att öppna och förhoppningsvis en stor tillgång i hennes hudvårdsrutin!

    Kram

  377. Jossan skriver:

    När jag såg denna hudvårdskalender tänkte jag direkt på min lillasyster. Hon är den absolut mest ödmjuka, omtänksamma och genuint genomsnälla person jag känner. Hon tar hand om alla, uppmuntrar, peppar och skrattar! Hennes skratt är ungefär som den härligaste dagen på sandstranden när man hör vågorna rulla in, den sköna brisen fläkta och palmbladen som prasslar, jag tror du förstår!

    För mig har julen alltid handlat om att ge, varför jag tycker det är roligare att köpa presenter och ge bort än att få dem (även fast jag självklart älskar det också!). Däremot kommer julen i år inte se ut som tidigare. Min syster jobbar extra i hemtjänsten och har redan nu anmält sig till att jobba alla dagarna över jul, just för att hon vill ge tid och sällskap till de som är ensamma under den högtiden när alla samlas med sina familjer. Vi har turen att bo nära varandra och träffas eller pratas vid dagligen, men många äldre har inte den möjligheten och många är dessutom så ensamma. Så på grund av min systers stora hjärta och omtänksamhet tänkte jag att denna hudvårdskalender ändå kunde bli en uppmuntran till hennes fina arbete och ett sätt för oss att fira ”mini-jul” varje dag tillsammans. Dessutom är jag övertygad om att de produkter som finns i denna kalender skulle få hennes hud att må så gott och ge henne lite tid att ta hand om sig själv också, innan hon ska ut i snöstormen som säkerligen kommer infinna sig även denna vinter och släpa tunga matkassar i ett försök att hjälpa de ensamma att få en fin jul!

    Kram

  378. Jessie skriver:

    Maria Åkerberg ”foaming wash gentle” skulle vara den perfekta presenten att pigga upp en fattig student med mitt under terminens värsta pluggperiod (December)!
    Tänk att på morgonen få pigga upp ansiktet med den härliga produkten med god doft för att sedan orka gräva ner sig i böckerna några timmar.. Belöningen på kvällen blir sedan att få tvätta av sig och åter igen få använda produkten som får en att piggna till i en annars grå vardag.

  379. Roger Nilsson skriver:

    Skulle gärna se en Elemis Pro-Collagen Marine Cream for Men men kalendern verkar ju bara vara för kvinnor. Dock skulle det bli en perfekt present till min fru.

  380. Josefin skriver:

    Åh vilken dröm det skulle vara att vinna en sån fin kalender! Om jag bara fick välja en produkt så skulle det bli cicameds eye antioxidant. Jag upptäckte cicamed på skincity för snart ett år sen och det har varit räddningen för min hy. Om jag hade råd så skulle jag ha testat alla deras produkter men jag får hålla mig till några guldkorn. Kanske ligger det en ny oprövad Cicamed favorit i någon av luckorna?:)

  381. Anette Magnusson skriver:

    Oh jag älskar överraskningar!! Tänk om Rodial
    Dragons Blood XXL Advanced Sculpting Serum fanns i en av luckorna! Jag älskar Rodial men just det serumet har jag inte provat då det är dyrt. Hoppas på tur att vinna kalendern, oavsett vad som är i den eftersom jag vet att ni har plockat ihop det bästa! kram

  382. Johannes Forssell skriver:

    Jag vill vinna denna adventskalender till min fru. Och ge henne lite vardagslyx i mammaledigheten.

    Jag vet inte vad hon skulle önska att det fanns i kalendern, men jag vet att hon älskar Essie-nagellack. Hon hade nog blivit väldigt glad om det fanns ett sådant där i. För egen del hade jag gillat om det nagellacket var rött. Så det hoppas jag på.

    Tänk vad överraskad hon hade blivit om jag vann! Hoppas!

  383. Malin rosenblom skriver:

    Jag skulle önska att det i en lucka fanns Kerstin Florians thermal tonic ansiktsvatten

  384. Carina Öhberg skriver:

    Att i julkalendern hitta Sisley’s Black Rose Precicious Face Oil vore en dröm. Den torra ansiktsoljan har gjort underverk för min hy. Min mogna hy har fått en lyster och blivit fuktmättad på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt med andra produkter.

    Så jag som var en av dem som inte hann med att köpa julkalendern hoppas på tur i tävlingen.

  385. Anna Pernryd skriver:

    Åhh vad jag ville ha denna kalendern när den släpptes men som många andra som önskade lyxen att få öppna en lucka med ren och skär lyx varje dag så va jag inte snabb nog att beställa hem en så här står jag nu utan denna fantastiska kalender.
    Tar nu chansen att vinna en istället och märket som jag är så nyfiken på att testa och som jag skulle vilja hitta under en lucka är Transderma.
    /Anna P

  386. Vilde Moberg skriver:

    Exuviance!! Har atopisk hud och exuviance är den ända ”aktiva” produkt jag kan använda även på vinteren, när min hud är som känsligast :):)

  387. Jenny von Reis skriver:

    Jag är mycket nyfiken på BareMinerals 5-in-1 BB Advance Performance Cream Eyeshadow!

  388. Lina skriver:

    Jag skulle vilja mötas av PTR cucumber gel masque bakom en av luckorna i denna fantastiska kalender!

  389. Josephine skriver:

    Hej! Jag har precis bestämt mig för en förändring i mitt liv. Och den förändringen innebär bra hudvårdsprodukter som gör skillnad. Det är en ny värld jag ger mig in i så jag läser er hudvårdsguide som
    En bibel. Jag har nyligen beställt produkter från dermalogica av er och skulle att en lucka i adventskalendern bjöd på mer dermalogica (för jag gillar det verkligen)! Jag skulle bli SÅ glad om jag vann för det skulle ge mig möjligheten att utforska nya och olika märken! Kram

  390. Marlene skriver:

    Hej!

    Bakom luckorna vill jag hitta olika märken och produkter att prova! Vilken nedräkning mot jul..

    Bakom en av luckorna skulle jag vilja hitta märket bioline med produkt från serien primaluce!

  391. Sofie Werkelin skriver:

    Wow vilken tävling! Skulle vara kul om den innehöll test på exuivance oxygen mask som jag hört så mycket gott om. Jag hålletr verkligen alla tummar för att vinna denna underbara tävling då jag under många år kämpat med min hud och köpt otaliga produkter! Efter många år har jag nu äntligen hittat ett sätt att ta hand om huden med produkter från er på skincity. 🙂 hälsningar Sofie

  392. Cajsa Berggren skriver:

    Åh, jag skulle gärna vilja se Transderma M bakom en lucka. Har länge velat att beställa hem en flaska åt mig själv för att se om den kan göra underverk med min torra hud. Vem älskar inte julkalendendrar?

  393. Lena skriver:

    Hej! Jag skulle bli väldigt glad om jag vann! Jag skulle gärna vilja hitta en härlig produkt ifrån PTR.

    Hälsningar Lena

  394. Marika Forsberg skriver:

    Jag har en bra hudvårdsrutin men är dålig på att använda ansiktsvatten. Därför skulle jag gärna se ett ansiktsvatten från Pauls Choice bakom en lucka i adventskalendern. Mvh. Marika

  395. sofia bengtsson skriver:

    Babor`s Calmings sensitive daily calming cream.

    http://skincity.se/sv/product/2676/babor-calming-sensitive-daily-calming-cream

    Hjälpte mig att få bort min yttorrhet en vinter.
    Den är bäst!
    <3

  396. Linn skriver:

    Skulle väldigt gärna prova nåt från Biodroga 🙂

  397. Natalie Eriksson skriver:

    Hej fina Annika!
    Jag hoppas så klart på att By Terrys Baume de rose finns som prov i eran kalender.
    Vem vill inte ha mjuka, återfuktade och kyssvänliga läppar lagom till julafton när man står under misteln!

  398. ZaraS skriver:

    Exuviance Vespera Bionic Serum hoppas jag på,
    så jag lysande vacker julhy kan få:)

  399. Julia skriver:

    Det skulle vara sååå lyxigt att hitta Babors ultimate vitamin C booster concentrate serum som en extra vitaminboost i mörka december!

  400. kim skriver:

    Alltså jag kan ju inte släppa den där Niacinamide boostern. Det är snart nära nu!! Förstår ju att den inte finns med i denna men kanske nästa år! 🙂 Hade nog glädjeskuttat lite över PETER THOMAS ROTH LASER-FREE RESURFACER FACE också.

  401. Lovisa skriver:

    Hej!

    Tävlar inte åt mig utan åt min mamma som jag tycker förtjänar en alldeles egen julkalender som hon har slitit detta år genom att byta jobb, hjälpa mig flytta 70 mil uppåt i landet och att vara kassör i föreningen som vi alla hennes barn är aktiva i. Hur hon hinner med att skjutsa oss barn (4 st) alla dagar i veckan och träna själv är för mig ett mysterium.

    Men den produkt jag skulle vilja se i kalendern är BLISS
    24 HEAVEN HEALING BODY BALM. Om man som jag blir torr som bara den nu när vintern kommer så skulle denna produkt hjälpa.

    Hoppas nu att min mamma vinner!

    Vill även tacka för en bra blogg där man får massvis med tips. Tyvärr inte särskilt bra för plånboken eftersom man vill ha allt. 🙂

    Kram Lovisa

  402. Dana skriver:

    Åhh håller tummar och tår att jag denna julkalender får! 😀 Drömprodukten skulle vara Carita Fluide De Beauté 14. Den ENDA produkten som hjälper och lugnar min torra och röda hy.

    Tack för en bra blogg!:)

  403. Sanja skriver:

    Åå jag vill så gärna ha en julkalender .. nu håller jag tummarna hårt det hade varit väldigt kul att få något från la prairie I luckorna då det är många som inte har råd med deras produkter . Att få en luxe sleep mask i travelsize för att få skämma bort huden lite innan julafton hade varit något 🙂
    With love from me

  404. Camilla Skeppstedt skriver:

    Efter att ha upplevt en ungdom med problemhy var jag gravid samt ammande 3 ggr under åren 2006-2013 och hade FANTASTISK hy då. Sedan har det blivit sämre igen sakta men säkert och stress samt mycket jobb vid datorn bidrar inte till bra hud 🙁 Jag provade EXCUVIANCE i somras och tyckte direkt att jag märkte skillnad på huden, så jag skulle bli glad för någon produkt i den serien 🙂

    Håller tummarna stenhårt!

  405. Lovisa skriver:

    Hej bästa serviceminded Skincity! (på riktigt)

    Det märke som jag länge suktat efter är Neal’s Yard. Jag älskar förpackningen, att de är ekologiska och jag har dessutom läst mycket bra omdömen gällande deras produkter. I vintertider hade jag blivit överlycklig att få testa en nattkräm från detta märket!

    *Håller tummarna*
    God jul på er!

  406. Gina skriver:

    Fick Paulas choice rekommenderat i ert hudtest, har nu använt det i drygt 8 veckor. Hade det inte varit för alla lovord om PC hade jag nog gett upp…har fått ganska stora acneutbrott under tiden. Men skam den som ger sig, nu äntligen tror jag att det är på väg att vända:) Har dock fått massa röda märken som jag gärna vill få bort, kanske genom PAULA’S CHOICE
    RESIST VITAMIN C SPOT TREATMENT 25%. Drömmer om den dagen jag känner mig bekväm i att lämna huset osminkad. Kan tänka mig att produkterna i julkalendern kan hjälpa till att göra drömmen sann!

  407. Erica skriver:

    Vilken underbar produkt som helst! Jag har testat det mesta men badrumsskåpet vill fyllas av något nytt, fräsht, fuktgivande och underbart från något av de spännande märken som finns i julkalendern. Kanske, en face scrub från Detmalogica? Så huden blir riktigt ren inför julfirandet! Som studerande är ju detta helt fantastiskt då man vanligtvis inte får testa så många fina märken som finns i kalendern, håller tummar och tår! 🙂

  408. elin skriver:

    Jag skulle uppskatta denna kalender något så otroligt. Inte bara för mitt stora intresse för skönhet , utan för att min ekonomi absolut inte tillåter att jag handlar från er just nu. Men det är svårt minsann, då ni har allt en människa kan önska inom hudvård. Skulle jag bli en av vinnarna skulle jag uppskatta om bareminerals nya foundation dök upp under en lucka, då det är denna jag haft sikte på ett bra tag nu! Älskar dock allt ni har, så varje luckas innehåll skulle göra december till en riktig lyx-månad! Hoppas hoppas!

  409. Josephine skriver:

    Jag skulle gärna vilja se Smooth Affair Facial Primer & Brightener från Jane Iredale 🙂

  410. Josefine hallgren skriver:

    Jag skrev fel menar ju såklart att jag vill hitta peter thomas roth 24k gold mask pure luxury lift & firm mask i er julkallender. 🙂

  411. Helene Mårtensson skriver:

    Hej
    Bliss och Paulas Choice!
    Snälla snälla låt det vara jag som vinner nu!
    Till och med min 11-åriga dotter är bekymrad över att mamma inte fick någon adventskalender…

  412. Jeanette skriver:

    Att hitta en liten burk av Peter Thomas Roths 24 K Gold Mask i en av luckorna skulle vara drömmen. En liten burk lyx som kommer få huden att stråla i jul.

  413. Maria skriver:

    Tänk att få vinna en sån fin kalender och
    bli som ett barn 24 dagar i december!
    Vilken föryngringskur för en sliten småbarns fru;)

    Att i denna fatastiska kalender finna en anti-age lermask från Bliss
    vore ju som att vinna på triss:)

  414. Josefine hallgren skriver:

    Vad skulle vara mer lyxigt än en äkta guldmask? Det är vad jag helst hade hittat under granen eftersom jag inte skulle ha råd att unna mig själv den. Märket och produkten heter:

    Peter thomas roth 24k gold mask pure luxury lift & firm mask

  415. Milena skriver:

    ***Här är lite lyx för egen stund, medan familjen tar en blund. Sitta i lugn och ro och prova på, fastän jag är vacker som en dag ändå!
    Det hade varit härligt om det i paketet fanns något fantastiskt- som en mask för huden Miss La Praire, där återfuktning är to be aware! ***

    Fingers crossed! / Milena

  416. Titti skriver:

    Hej Annica! Jag är jättenyfiken på by terry och då särskilt på det lystergivande serumet celluarose. Jag har bara hört goda saker om detta märke men aldrig provat själv. Min bleka trötta och torra hud skulle behöva en riktigt boost. Kram

  417. Christina.V skriver:

    Den produkt som jag skulle vilja se bakom en lucka är Rich Thermo-Protective Cream från PHYTOMER. Helt suverän mot höst- och vintertorr hud.

  418. Jenny skriver:

    Jag var en av de få lyckliga som fick en kalender. Efter mycket övertalande (eller tjat och vädjan) satt min man på jobbet, hånad av sina kollegor och kämpade med att komma in för att kunna lägga en beställning. Jag själv hade inte möjlighet att bevaka sidan pga arbetet. När jag såg ett sms vid 10.15 att sidan kraschat gav jag upp hoppet. Efter att den största besvikelsen lagt sig tog det inte lång stund innan jag fick mail från Skincity att en kalender faktiskt var på väg till mig! Gissa om jag gav ifrån mig glädjetjut och hoppade högt! Min man hade inte gett upp för han visste hur lycklig jag skulle bli, denna kalender var det enda jag ville ha i december, jag hade erbjudit mig att bli utan julklappar, bara jag fick ett ex av denna.
    Här svävade jag på rosa moln hela arbetsdagen, blivande ägare till en julkalender från Skincity. Fram tills jag åkte över till min gamla barndomsvän, som varje gång vi setts senaste halvåret (sen jag började med PC alltså) gett mig komplimanger och förundrats över min fina hy. I timmar har vi diskuterat hudvård och make up och jag vet att hon tycker att jag är smått tokig som lägger stora summor på mitt intresse inom detta. Hon vill också kunna unna sig detta, men som arbetslös småbarnsförälder vet jag att hon inte kan unna sig detta. När jag samma dag även fick veta att hon drabbats av bröstcancer, bara 26år gammal, kände jag mig hjälplös. Hon var förkrossad. Cancern ska vara godartad, men hon ska opereras. Knölen ska bort. Jag bestämde mig för att ge henne min adventskalender. Hon förtjänar att få känna sig kvinnlig och stråla i kapp med gnistrande decemberstjärnor. Detta kommer att hjälpa henne, ta bort fokus från en knölig tutte, lyfta hennes blick i spegeln till hennes vackra leende. Varje morgon, ända fram till julafton, då jag vet att hennes man har en annan överraskning till henne. (Som jag absolut inte törs avslöja här då hon numera också följer hudguden!)
    Jag hoppas att hon hittar några favoriter bakom luckorna, jag väntar med spänning på dagliga uppdateringar om vad hon hittar!

    Jag själv hade hoppats på att hitta PCs nya ögonkräm som jag inte beställt ännu, men nu skulle jag bli glad för allt om jag fick en ny alldeles egen julkalender som inte sätter sig på höfterna 😉

  419. Karolina S skriver:

    Jag tycker att Dermalogicas produkter är fantastiska.
    Snudd på magiska. Alla är värda en bra dagkräm som förvandlar huden från vardagsglåmig till snygg, jämn och pigg. Jag skulle därför bli lycklig om jag hittade Dermalogicas Sheer tint i kalendern.

  420. Angelica skriver:

    Vilken dröm att få vinna den fina kalendern!
    Min önskan är att det ligger något i från erat eget märke, skincity!
    Det skulle vara super!

  421. Trine skriver:

    Dermalogica hydramist!

    Kram

  422. Ida Levenstam skriver:

    Hej! Jag är också ledsen att jag missade att köpa en kalender men kul för er alla som lyckades 🙂

    Jag är personligen väldigt förtjust i cicamed. Deras cleansing gel antioxidant är bland de bästa rengöringar jag har testat. Vill gärna att fler ska upptäcka detta superba märket. Jag hade gärna velat testa lite olika masker från olika märken för fukt och rengöring. Kanske beaute pacifique el caudalie? El kanske collagen masken från cicamed? När vi ändå pratar caudalie hade jag velat testa deras berömda ansiktsspray. Annars är serum alltid kul att testa och jag blir alltid glad när man ser de snabba resultaten som fin och jämn hudton. Maskaror är alltid kul. Ganska lätt att man fastnar för ett märke och inte upptäcker ngt nytt 🙂 Kul annars att ni har tagit in By terry. Älskar deras underlag och rouge.

  423. Sanna Falkbäck skriver:

    Åh skulle bli överlycklig om jag vann eran fina kalender är en trogen kund hos er som älskar att testa olika hudvårdsprodukter. När jag skulle köpa kalendern var den sluuuut:(
    Ett av mina favoritmärken är Exuviance härliga produkter sommar som vinter. Älskar EXUVIANCE- SKINRISE BIONIC TONIC som ger vinterglåmigt ansikte en superfräsch lyster och glow. Bombat med vitaminer och godsaker till huden:)

  424. Johanna Lindman skriver:

    AAAA! Vilken tävling!

    Säkert många som sagt det redan, men Transderma M är nog en av dem bästa, om inte den Bästa produkten man kan tänkas få i adventskalendern. Sådant otroligt bra fuktserum, året om egentligen (jag anpassar bara mängden efter behov/årstid). Dessutom funkar den verkligen på alla hudar.

    Kram på er fina Skincity!!
    Johanna

  425. Anita skriver:

    Laura Mercier tinted moisturizer 🙂 Den är ju så hyllad så är supernyfiken på den, skulle vak ul att få testa den 😀

  426. Jag skulle vilja testa ett serum, gärna vitamin C från Transderma. Jag är fräknig och rödhårig och nedanför höger öga har fräknarna börjat flyta ihop. Jag blev faktiskt lite desperat. Det kallas väl för Pigmentförändringar? Det känns inte så kul. Skulle bli väldigt glad om jag hittar produkten om än ett prov under en lucka. Det kanske skulle hjälpa. Hoppas på tur att vinna! Nästa år hoppas jag hinna!

  427. Josefine skriver:

    Tänk att du lottar ut ytterligare 4 st kalendrar! ❤
    Jag gick in och skulle klicka hem en kalender prick kl 10.
    Min make sa att jag kunde få en i födelsedagspresent.
    Ångrade mig i sista stund då jag vet att en närstående har det väldigt knapert så jag bestämde mig att ge pengarna till henne istället. Men kanske har jag tur att vinna en eller så köper jag nästa år! ☺
    Den produkt jag hade velat se bakom en lucka är By Terrys GRAIN DE ROSE RESURFACING MICRO‑SCRUB MASK.
    Den verkar riktigt bra på en vinterglåmig hy!

  428. Nathalie skriver:

    Jag tycker att det är jättekul att ni har gjort en kalender, det är verkligen något man behöver för få de kalla decemberdagarna att gå lite fortare och jag skulle verkligen bli extra glad om jag hade turen att vinna er lyxiga kalender, hoppas turen är med mig denna gång, då jag varken lyckats köpa eller vunnit en.

    Jag är verkligen nyfiken på vad som kan gömma sig bakom varje lucka, men den bästa produkten som jag skulle bli extra glad över att hitta är Peter Thomas Roth, 24K GOLD MASK, den verkar så lyxig (oemotståndlig) och framförallt ge jättefina resultat.

    Det vore återigen jättekul att få ta del av innehållet i kalendern! <3

  429. Britta skriver:

    åh, jag skulle bli överlycklig av något bubbligt och uppfriskande från Bliss. Triple Oxygen Ex-glow-sion skulle få min trötta hy att stråla i kapp med julen!

  430. Olivia Pettersson skriver:

    Jag skulle älska om det dolde sig en liten tub Paulas choice skin balancing super antioxidant concentrate serum eftersom det är min favoritprodukt som jag använder varje dag. Då jag är student svider det lite i plånboken varje gång men det är helt klart värt det.

  431. Angelica skriver:

    I adventstider skulle det vara en fröjd att få prova PETER THOMAS ROTH 24K GOLD MASK PURE LUXURY LIFT & FIRM MASK och få stråla till jul.

  432. Carola skriver:

    Hej,

    Jag skulle vilja att min svärdotter skulle få vinna den och att det finns med Decleors hand kräm. Eftersom hon tränar galopp hästar så behöver hon en riktigt god kräm och pyssla om sina händer och där finns säkert mycket annat gott som skulle passa henne.

  433. Sandra skriver:

    Åh vad roligt!

    Jag skulle helst vilja hitta Ros gelmasken från Peter Thomas roth! Fick prov på den en gång och blev helt kär men inte haft råd att köpa en! 🙂

  434. Gun Malmros skriver:

    Är mycket nöjd med Beaute Pacifiques produkter och ser gärna att Gelcoat-C dry air comfort finns i julkalendern.

  435. Camilla skriver:

    Jag skulle önska se Sisley Restorative Fluid Body Cream i en liten reseförpackning. Men det går ju faktiskt bra att ha den i en SC reseförpackning också 🙂

  436. Johanna Norrman skriver:

    Ååå nu hoppas jag på sista chansen:) när min sambo skulle ge mig kalendern som present efter jag pratat å tjatat sen den dag ni la upp den första gången på instagram, men inte hann på den innan den var slut på självaste lanseringsdagen.
    Ett transderma serum hade vart helt fantastiskt om det gömt sig bakom en lucka, aldrig testat men av omdömen ni skriver låter den som en dröm att testa<3

  437. Khlotbjo skriver:

    Hej!
    Jag är gärna med och tävlar om Skincitys julkalender. Märket Laura Mercier skulle jag vilja hitta i adventskalendern och gärna då just produkten Ambre Vanillè Soufflé Body Créme.

  438. Dragana skriver:

    Rolig tävling 🙂 Är en trogen kund sen dag ett och har hittat flera produkter hos er som är magiska, tack vare er hjälp och hudtestet som ni har på hemsidan.
    Hade hoppats så mycket på att få öppna en lucka med By terrys primer i, Hyaluronic hydra primer. Det hade varit en dröm.
    Produkten skulle passa i kalendern då man vill ha en perfekt bas inför julhelgens alla sminkningar 🙂

  439. Mikaela calmén skriver:

    Maria åkerberg night creme more är något jag är sugen på att testa.
    Denna julkalender skulle vara så kul att vinna. Jag är inte så insatt i hudvårdsprodukter och går ofta till apoteket när jag handlar sånt. Men jag känner mig aldrig nöjd, antingen är jag för torr eller för fet i hyn, speciellt ansiktet. Det skulle vara så kul och bra för mig att få testa olika produkter från olika märken i denna kalender för att se vad som passar mig bäst. Sen skulle det bli vardagslyx hela 24 dagar i december .
    Mvh
    Mikaela

  440. Helene Roslund skriver:

    Tidiga morgnar efter sena glöggkvällar i december kräver extra omsorg kring ögonen. Då vore det superlyxigt att hitta Maria Åkerbergs Eye Cream More i Skincitys julkalender!

  441. Fanny Lindahl skriver:

    Dermalogica barrier repair – UltraCalming har provat denna nu när jag söker efter rätt grejer för min hy och den ligger bra till 🙂

  442. Pontus skriver:

    Jag skulle definitivt vilja hitta Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum i en av luckorna! Den produkten vore suverän för mina trötta och rynkiga ögon och göra dem pigga och fräscha nu i vintertider!

    Mvh/ Pontus

  443. Birgitta Lindkvist skriver:

    Jag skulle gärna se att det finns något av Biodroga MD:s nya serum i kalendern. En annan produkt som gärna skulle få finnas med är By Terry Hyaluronic face glow hydramatte nude base. Det är verkligen en produkt som inte får den uppmärksamhet som den förtjänar. Tillhör de bästa primers jag använt! ger lyster, fukt och så fin yta att lägga bas över. Riktigt bra dagar krävs inte någon mer produkt förutom denna
    Håller tummar och tår nu//Birgitta

  444. Malin C skriver:

    Åh! Jag vinner aldrig något men jag måste chansa när jag verkligen ville köpa en men inte lyckades ☺️ Skulle behöva en som uppmuntran mitt i hjärtesorgen efter ett 4 år långt förhållande.

    Transderma C eller annan transderma i provstorlek skulle vara den ultimata produkten

  445. Ullis skriver:

    Får man önska så önskar jag att hitta produkter från Sensai bakom någon lucka! Älskar detta märke som jag tycker har allt! Högkvalitativa produkter som dessutom är så dryga. Helst vill jag hitta Cellular performance extra intensive essence. Denna vill jag så gärna testa!

  446. Petra skriver:

    Hoppas på turen att vinna en alldeles egen kalender 🙂 vad som helst med PC produkter går hem hos denna kvinna. Att man skulle hinna bli nästan 40 innan man hittar en hudvårdsrutin som verkligen fungerar. Dessutom till ett förmånligt pris så att man har råd att unna sig proffskrämer även om man är mammaledig.
    Skulle vara underbart att få lite egentid i badrummet och boosta ett trött (men lyckligt )modersansikte 😉

  447. Josefine skriver:

    Men jisses, om drömmar kunde gå i uppfyllelse så hade La Prairie Skin Caviar Luxe Concealer Foundation funnits med 🙂 Då hade jag som Barnskötare kunnat gå runt på jobbet och glänsa som en riktig prinsessa!

  448. Maria C skriver:

    Åh, jag tävlade på instagram men hade inte turen att vinna denna underbara kalender tyvärr, därför HOPPAS jag på att få en andra chans genom denna tävling!

    Den drömprodukt jag skulle vilja finna i en lucka i Skincitys kalender är Peter Thomas Roth Mega-Rich Anti-Aging Sleeping Mask! Den vore den perfekta produkten nu till vintern eftersom den är intensivt fuktgivande, lugnande, anti-aging, långtidsverkande under natten och anpassad för alla hudtyper, även för känslig hy som min. Produkten som enligt min mening har allt som jag önskar mig i hudvård!

    När vintertid mot min hy är hård,
    behöver jag Peter Thomas Roths exklusiva vård.
    Mega-Rich Anti-Aging Sleeping Mask jag önskar till min hy,
    för då blir min hud alldeles som ny.
    Alla ålderstecken suddas ut,
    och på mina sorgsna miner blir det garanterat slut.
    Mjuk och len om panna, nos och kind,
    lyxigt rustad att möta kalla nordanvind!

    Med vänliga och hoppfulla hälsningar/ Maria C.

  449. Cecilia skriver:

    Nu börjar det bli kylig och torr luft ute- skulle älska att se transderma M eller Dragons blood hyaluronic mask i kalendern! Lyxiga och lite dyrare märken som verkar göra under på torr hy ❤️

  450. Mathilda skriver:

    En produkt från Elemis hade värmt en students hjärta. Eller, egentligen hade vilken produkt som helst värmt denna blivande hudterapeuts hjärta! Vad kan då 24st göra?! Det hade varit roligt att veta

  451. Martina skriver:

    Elemis Frangipani monoi body oil, perfekt i en julkalender till vinter torr hud.

  452. Jennifer skriver:

    Åh, drömkalendern! Hade tänkt köpa den, skyndade hem
    från jobbet, men var tyvärr slutsåld (läs sorg).

    Den absoluta lyxen hade varit att få ett prov på
    Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream Från La Prairie
    haft ögonserumet & cellular eye contour creme men skulle
    verkligen vilja prova på ren lyx i form av Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream. För mig är ögonområdet verkligen viktigt.

    Håller tummar & tår!

  453. turkan skriver:

    Hej
    Exuviance nya syra masken skullejag vilja se i kalendern
    Mvh Türkan

  454. Madeleine skriver:

    Något av Transdermas serum vore en dröm att få testa!
    Men vem vet om det finns någon annan mirakelprodukt som skulle göra under för min problemhy i kalendern, än lever hoppet att få fin hy. Det skulle bli så mycket lättare att kliva upp på morgonen efter en jobbig natt med mina små tvillingar om en härlig överraskning väntade på mig 🙂 Detta vore lyx på hög nivå för en pluggande småbarnsmorsa.

  455. Anna skriver:

    Neostrata hade överraskat mig något enormt 🙂 Även märket Elemis är en favorit som ständigt finns i mitt badrumsskåp <3

  456. Anki skriver:

    Åh! Vilken dröm kalendern är, ger en chans att prova produkter som jag har läst om hos dig och Skincity. Vissa produkter är dyra och även huden är viktig så finns det gränser på kontot. Ärligt talat så var kalendern för dyr för mig i år även om den är prisvärd! Men kanske finns det en chans endå!

    Jag älskar excuivance och skulle önskat serumet Vespera i kalendern. Den är amazing ,eller varför inte den nya ansiktsmasken från samma märke!

  457. Cecilia Trygg skriver:

    Nattkräm (ska det stå sist ).

  458. Jeanette Ström skriver:

    Läser igenom kommentarerna och inser vilket fantastiskt steg jag tagit i min hudvård! Från tvålen närmast tillgänglig till att istället hålla mig till rutiner med bra produkter. Vilket innebär en enorm skillnad i min hud! Jag inser att denna värld är oändlig med väldigt många bra och intressanta produkter.
    Jag använder Paula’s Choice och vill utforska hela den serien. Jag hade gärna velat hitta Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask!
    Tack för goda råd.

  459. Cecilia Trygg skriver:

    Hej

    Vilken fantastisk möjlighet. Fattar mig kort och skulle gärna se Beaute Pacifique super3 booster i travel size i denna kalender. Älskar denna och använder den som.

  460. Rosa skriver:

    Den ultimata luckan hade varit med Paula’s choice – Resist anti-aging eye cream, då jag ännu inte funnit den perfekta ögonkrämen. 🙂

    Kram Rosa

  461. Rebecca skriver:

    Jag tycker att alla märken har något att älska☺, men något jag suktat efter en tid är Rodial Dragon´s Blood Hyaluronic mask! Har hört så fantastiskt mycket gott om denna och så bra att den går att kombinera med andra märken. Skulle vara underbart, nu när det är kallt och mörkt och jag känner mig extra stressad och sliten, att vakna på morgonen och huden inte skulle se lika trött och ut som jag känner mig, eller att tappa upp ett varmt bad och låta masken verka och känna hur den trista yttorheten och fnaset försvinner. Tänker att den kanske även kan förhindra en ev 40-årskris, då jag känner att huden inte riktigt är lika stram som tidigare. Tack för världens bästa blogg och shop! Kram

  462. Marie-Louise skriver:

    En kalender härlig,
    Jag skulle beställa, men sidan kraschade och dagen blev förfärlig.
    Nu en till chans jag får,
    Jag håller alla mina tummar och tår.

    Senaste söndags-masken hade varit kul att få i en lucka, : Exuviance bionic oxygen facial

  463. Kristina skriver:

    Decleor!

  464. Karin Thorild skriver:

    Jag älskar paulas choice, speciellt vitamin c-spot treatment. Den skulle jag vilja hitta bakom en lucka. Håller både tummar o tår för vinst

  465. Ylva Brogren skriver:

    Eftersom man har favoriter från nästan alla märken som är med i luckan fick man tänka till lite extra men jag skulle säga gloMinerals! Alla deras produkter jag testat har varit ”måste köpa ny när denna tar slut” vilket är ett gott betyg för någon som ständigt tycker det är kul att testa nyheter. LUXE foundation är min räddning både i vardag och på fest!! Skulle vara kul att testa någon läpprodukt från gloMinerals! Color pop gloss för vintertorra läppar!
    Håller mina tummar 😀
    Kram

  466. Sara R skriver:

    Efter ditt inlägg på bloggen och även din medverkan i Nyhetsmorgon på TV4 har jag varit otroligt nyfiken på lägga till ett essence water till min hudvårdsrutin. Närmare bestämt Sensai Ultimate lotion som du pratar så gott om. Däremot gör priset att jag inte vågar ”hoppa” så den vore perfekt att få i provstorlek i en av luckorna om jag skulle vinna!

  467. Josefine Maxe skriver:

    Jag skulle vilja finna en Dermalogica skin prep scrub, har varit nyfiken på den ett tag!
    Jag hittar gärna den i min egna kalender som jag redan köpt, MEN det skulle vara fantastiskt att vinna en kalender och ge i överaskning till min lillasyster. Hon skulle bli superglad och verkligen uppskatta denna gåvan till tusen!!

  468. Ellen Hagberg skriver:

    ÅH! Om jag fick önska en produkt att hitta i kalendern så skulle det vara ett essencewater, kanske det från Decléor som du pratade om på Nyhetsmorgon!! Fick sån himla AHA-upplevelse när du visade med disktrasorna och förstod att det förmodligen är det som är mitt problem precis under den här tiden på året, så det skulle vara så kul att prova!

    Så himla kul att du tävlar ut dessa, då jag tyvärr inte lyckades knipa en när de släpptes! Tycker ni på skincity är helt fantastiska på service och kunskap! Skulle va världens bästa julklapp till mig själv nu under julstressen!

    Stor kram och Tack för inspirerande blogg!:)

  469. Jannice skriver:

    Tänk en överraskning varje dag fram till jul
    Något från Peter Thomas Roth hade varit extra kul
    Gärna guldmasken som återfuktar och tightar till
    Att vinna en sådan julkalender är allt jag vill!

  470. Eda skriver:

    E X U V I A N C E !!!!! Bästa märken

  471. Sofie Ohlsén skriver:

    Jultomten har överträffat sig själv och imponerat ytterligare efter massvis med år i tjänst om det visar sig vara By Terry, Terrybly Densiliss Blush Contouring – Rosy Shape i adventskalendern. Antagligen lika rosig och fin som han är efter sin utdelning 😉

  472. Jessica skriver:

    En By Terry Blush Glace hade varit en drömlucka!

  473. Caroline Pukk skriver:

    Jag har blivit ett riktigt fan utav Elemis produkter… Nästa på inköpslistan är deras Essence water :)!

    Hoppas verkligen att jag har turen med mig denna gång!!!

  474. Emma skriver:

    Rodial instagram tint

  475. Therese skriver:

    Men JAAA!!! Jag måste vinna en kalender, min kille skulle köpa en till mig …MEN han tog fel på dag och missade det! Jag har tom mailat er och kollat om man verkligen inte kan köpa en nu :(. Sen ni fick in PC har jag testat massor och älskar allt! Men min stora (fast lilla :)) favorit är – moisture renewal oil booster – älskar !!! Den har jag varje kväll, två lager för att den är såå skön och min hud bara suger in oljan. Förr kunde jag känna nää.. Orka tvätta bort sminket, nu längtar jag efter min hudrutin på kvällen. Låser in mig i badrummet och njuter av alla stegen! Jag vill vinna så att jag kan vara i badrummet ännu längre !!!

  476. Emma skriver:

    Rodial instagram tint.

  477. Jenny skriver:

    Jag upptäckte eran underbara hemsida när jag var ute efter att hitta ett nytt hudvårdsmärke och efter jag lagt min första beställning så var jag beroende! När jag sen såg att ni skulle ha en egen julkalender oxå så var jag bara tvungen att ha en, dock var den tyvärr redan slut när jag skulle klicka hem den !

    Älskar att testa hudvård från olika märken, så er kalender vore jätterolig att vinna.

    Ni fick mig att börja med Maria Åkerbergs produkter och jag är såå nöjd. Jag skulle bli jätteglad över att få något från Maria Åkerberg i eran julkalender, allra helst hennes papaya peeling då den ska vara underbar! 🙂 ♡

  478. Elin Lassila skriver:

    EXUVIANCE – BLEMISH TREATMENT GEL
    Att få denna produkt i en lucka & få testa den skulle vara ren lycka då jag med min acne fightas mot så skulle den verkligen göra bot & att få lycka varje dag med skincitys julkalender det skulle göra hela december ♡

  479. Pia skriver:

    Paulas choice! Är så nöjd med de produkter som jag hittills har provat. Vill pröva fler!

  480. Sandra Andersson skriver:

    Att få vinna denna kalender skulle vara en riktig vardagslyx som för tillfället är en bristvara då jag är hemma och är mammaledig åt
    Min älskade son som föddes i april. Huden har blivit trött, torr, finnig och tråkig efter graviditet och amning med alla dessa hormoner och lite sömn. Det sätter sina spår, som tur är så är det värt det tusen gånger om men lite egentid med härliga produkter vore inte helt fel <3 jag har läst och hört mycket bra om ansiktsmasken från glamglow så den skulle jag tycka va kul att få öppna en adventsmorgon och då prova med tända ljus och mysig julmusik 🙂

  481. Nathalie skriver:

    Den perfekta produkten att hitta under en lucka är en bareminerals foundation! Pga att jag har så lite tid för makeup med en 5 mån bebis 😉 och mineralfoundation går snabbt att svepa över ansiktet!

  482. Emma skriver:

    Jag skulle önska att Elemis PRO-COLLAGEN OXYGENATING NIGHT CREAM skulle finnas med! Har så länge tänkt köpa den och nu kanske jag får chans att testa
    Med denna kalender skulle jag få prova så mycket bra hudvård ❤️ Jag håller tummarna!!

  483. Daniella skriver:

    En produkt som jag skulle vilja finna bakom en lucka i kalendern är Exuviances nya bubblande ansiktsmask ”Bionic Oxygen Facial”. Jag gillar märket och är nyfiken på masken. Kan det bli bättre med både exfoliering (tack vare PHA-syra) och ansiktsmask i ett?! Knappast. Lyster och energi i hud och ansikte är något jag vill ha till jul och nyår.

    En annan produkt jag skulle vilja se är PTR:s serum Laser-free resurfacer. Min favorit när det kommer till serum för att den tar bort och behandlar rodnader på min hud efter acne samt för den härliga konsistensen. Både serumets röda färg och den röda flaskan matchar bra såhär i juletider.

    Skulle bli superglad om jag vinner kalendern! /Daniella

  484. Anette skriver:

    WoW, ännu en chans! Kämpade hårt att få köpt en kalender då den släpptes men det gick inte att komma in på sajten, så kul för er! Har prövat flera av era produkter och man blir bara sugen på att testa ännu fler, är så nöjd då min hud blivit smidigare och fått mer lyster, vilket behövs när man är 50+. Hade varit roligt att vinna och att finna Transderma serum i en av luckorna vore ju supernice

  485. Loise skriver:

    Sensai silk softening lotion light vore toppen!

  486. Em skriver:

    Dermalogicas Skin hydrating masque!

  487. Jeanette Cammilton skriver:

    Dermalogica – Daily Microfoliant!
    Alla borde få prova den, har använt den i flera år och tycker fortfarande den är fantastisk!

  488. Linda B skriver:

    Jag var en utav dem som inte hann få tag i kalendern och kände mig besviken. Är en flitig hudvårdsnörd som har snöat in helt på Paula’s Choice tack vare er. Jag gillar märket skarpt, men har insett att jag är lite för insnöad och knappt har modet för att beställa en fullsize av någon annan produkt från era spännande märken, även fast jag vill!

    Så en kalender med variation vore toppen för mig att få chansen till!

    Jag tycker att Rodial Dragons Blood Hyaluronic Mask vore toppen att finna i kalendern, då jag inte har testat den än och att den kan hjälpa för den kommande kylan!

  489. Amelle skriver:

    Klart bästa produkten bakom en magisk lucka hade varit C-Esta face serum från jan marini helt underbar och fräsch, vardags lyx som ger huden lyster

  490. Sara skriver:

    Jag skulle vilja att Paulas Choice resist perfectly balanced foaming cleanser skulle vara med, då det är den bästa rengöringen jag testat.. Tyvärr pluggar jag och har inte möjlighet att köpa den just nu, så jag använder nån annan rengöring som jag hittade i ett skåp hos syrran.. Så det skulle vara en dröm att vinna en kalender.. Det skulle verkligen muntra upp mig..

  491. Wictoria skriver:

    November som är den mest dystra månaden på året behöver mer ljus!
    Jag har genom er skaffat mig hudvårdsrutiner och fin hy med Paula’s choice (som jag älskar!!) men jag drömmer lite om Peter Thomas Roth guldmask! Gold is a girls best friend (not diamonds…)

  492. Charlotte skriver:

    Den produkt som skulle få mig att spricka upp i ett piggt leende måste vara Collagen boost mask från the organic Pharmacy!

    Stort tack för både inspirerande och utbildande blogg & instagramkonto! Mycket lärorikt! 🙂

  493. Sofia skriver:

    Något som saknas i hudvårdsskåpet hos mig är ett solskydd för ansiktet. Så därför skulle Antioxidant Daily Face Protectant SPF33 från Jan Marini vara den absolut bästa produkten att hitta under någon av luckorna!

    Jag håller tummarna och önskar att jag fick chansen att vinna en adventskalender från Skincity!

  494. Linda skriver:

    Hade gärna sett en produkt i från DR Dennis Gross.. Håller tummarna för vinst 🙂

  495. Fiodora skriver:

    Åh jag älskar hudvård och vill köpa allt på er hemsida om jag bara kunde!! Denna kalender är en dröm för mig som vill försöka hitta rätt hudvård bland alla märken. Nästa köp kommer få bli en ögonkräm och jag är sugen på att prova By Terrys hydradiance eye contour – så att hitta den i en kalendern vore fantastiskt!!

  496. Isabelle skriver:

    Ännu en chans att kunna vinna er kalender?! Måste ha turen på min sida nu!! 😀

    Älskar allt inom hudvård så jag skulle gå crazy för varje lucka!! Men den produkt som skulle få mig att bli extra glad är Decleors Aromessence Angélique’ Nourishing Serum! Älskar den!! Brukar byta märken o produkter då de antingen visar sig inte passa min hy eller så börjar min kropp att stöta bort produkterna halvvägs in i burken/flaskan X( ..men Decleor har hittills inte svikit en enda gång! Därför blir den mitt val! Håller tummarna nu!! <3

  497. Kaffemorsan skriver:

    Jag hade älskat att finna en härlig mjukgörande kräm från akademikliniken i en lucka hos er. Fast jag hade älskat alla de små julklapparna lika mycket 🙂

  498. Anna skriver:

    Det vore lyxigt att hitta Peter Thomas Roth 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm Mask… kanske i lucka 24 😀

  499. Therese skriver:

    Hej och tusen tack för er på skincity.
    Jag har precis hittat till er och efter år av acne och diverse problem så fick jag hjälp att hitta MURADS environmental shield serien. Den ansiktsctrmen är super på mig och vill därför både jag själv men också för andra att få chansen att prova på.
    Jag som många andra blev också utan något jag länge väntat på, den eftertraktade julkalendern.

    Kram kram Therese

  500. Annika skriver:

    Åh vad roligt att man kan få chansen att vinna denna eftertraktade kalender, hade själv hoppats på att få köpa en, men hann tyvärr inte med! 🙂
    Jag hade gärna sett ett prov av PAULA’S CHOICE
    SUN 365 SELF-TANNING CONCENTRATE, jag använder just nu Clarins, som jag är supernöjd med, men har hört så mycket gott om paulas choice, så det vore kul att testa den 🙂

    Hoppas på tur! ☺️

  501. Jessica skriver:

    Vad glad jag blir att det fortfarande finns en chans att få en egen adventskalender! Om jag skulle få önska hade jag önskat att det låg några kapslar av ELEMIS CELLULAR RECOVERY SKIN BLISS CAPSULES. En riktig boost för huden, vilket jag är i behov av nu när kylan tränger på och huden tappar allt hopp, dessa vet jag hade livat upp min hy igen.

  502. Emilia skriver:

    Charlotte Tilbury Lip Cheat i färgen ”Pillow talk”. Hyllad läppmagi på penna för ett naturligt plut. Hade varit nyfiken att se om den lever upp till hypen!:)

  503. Linda skriver:

    Hej!
    Efter jag sett vad Nichlaaaas som vann en julkalender i helgen rekommenderade blev jag grymt nyfiken på märket Transderma! Hade gärna provat Transderma M!
    Hoppas på tur !
    Hälsningar
    Linda

  504. Erika Fahlen skriver:

    Åh, vilket lycka att man har chansen!! Min favoritjulkalender har alltid varit med kinder överraskning tills ni kom in och förändrade mitt liv 🙂 I år hann jag tyvärr inte få tag på någon, shit vad snabbt det gick 🙁
    Om jag fick välja en lucka och en produkt att ha med i kalendern så skulle jag utan tvekan välja Exuviances Triple microdermabrasion facepolish! Den känns såå härlig på huden och luktar dessutom ljuvligt. Känner mig alltid nåt år yngre efteråt och huden känns rosig och med lyster. Söndagslyx för en sparsam student 🙂

  505. Hannah Wiklander skriver:

    Hej Annica,

    Youth lotion från Decléor!

    Tack för en bra blogg. 🙂

    Hälsar
    Hannah från Karlstad

  506. Maria E skriver:

    Ååååhh vad jag håller tummar och tår!!!!
    Vill gärna vara med i utlottningen såklart
    Skulle där ligga en liten orange förpackning med PTR 24K
    Gold Mask som en liten juvel och glimma, blir man ju
    väldigt lycklig✨

    Bästa hälsningar,
    Maria

  507. Therese skriver:

    Åh gud vad roligt med denna tävling jag skulle bli lycklig över allt från Sensai, men lite extra om handkrämen Cellular Performance intensive hand treatment skulle gömma sig bakom en lucka eller smink och doftprover från By Terry håller tummarna! !!!

  508. Julia skriver:

    Jag skulle vilja hitta precleanse från dermalogica bakom en av luckorna i kalendern! Finns inget som gör hyn så ren och fräsch som den!

  509. Madeleine skriver:

    Åh jag skulle hoppas att den innehåller min absoluta favoritprodukt BAREMINERALS
    FAUX TAN GRADUAL GLOW FACE SUNLESS TANNER. När man blivit lite äldre och mer vis och faktiskt insett vad solens skadliga strålar kan förstöra är det skönt attt man hittat en så pass fantastisk brun utan sol, som får dig att stråla året om. Trots detta skulle det vara roligt om den innehöll La Praire Skin Caviar, då jag inte riktigt känner att jag kan unna mig den själv 🙂

    Ha en fantastisk jul allihopa!
    Med eller utan Skincitykalender

  510. Josefine skriver:

    Jan Marini – ANTIOXIDANT DAILY FACE PROTECTANT SPF 30
    skulle jag vilja hitta i kalendern!
    Solens strålar är ju minst lika skadliga på vintern som på sommaren så ett bra solskydd hade ju varit jättebra och Jan Marini är ett märke som jag varit intresserad av att prova länge nu!

  511. Sofia skriver:

    Sensai Total lip treatment.
    <3

  512. Sara skriver:

    Jag var långsam och missade köpa en.
    Egentligen var mitt främsta syfte med det tänkta köpet att få prova nya produkter!!! Men om jag sla välja en önskeprodukt så hade jag velat ha Exuviance SkinRise morning pads. Dels för att jag älskar produkten och dels för att den då kom i singelförpackning, perfekt att ha i väskan för uppfräschning under dagen!

  513. Fanny N skriver:

    Drömprodukten att hitta under en lucka enligt mig är Hydra Floral rich cream från Decleor, eftersom den super för en torr hud på vintern och så doftar den ljuvligt!!!

  514. Josefine Eriksson skriver:

    Ååååh! En möjlighet att vinna en av de mest eftertraktade julkalendrarna, flera vänner har instagrammat ut sin lycka över sitt senast inköp. Jag var dock en av dem som inte hann klicka hem innan den tog slut. Så hoppas på vinst, kommer vara som julafton x 24 🙂

    Den bästa produkten att hitta i kalendern enligt mig är ekologiska Cicamed Collagen boost mask.

    Fick hem ett prov från er och fick testa deras face wash, dog lite. Den kändes fantastiskt för min hy och är spänd på att se/få prova mer från deras sortiment.

    Vi är många som tävlar och förstår att det är svårt att välja vinnare. Men oavsett vinst eller inte kommer jag räkna ner till den härligaste högtiden jag vet! Högtiden som samlar familjer och ger så mycket kärlek till så många människor! God Jul alla! (lite i förskott såhär…) och lycka till 🙂

  515. Susanne skriver:

    Hej!
    Jag har alltid gillat att vårda min hud och särskilt i ansiktet, det handlar ju inte bara om rengöring och återfuktande utan också om bra make upp. Av den anledningen tycker jag att det vore riktigt trevligt med Elisabeth Arden PRO minerals foundation 🙂

    Jag håller tummarna och önskar alla en fortsatt bra november med siktet inställt på första advent!! 🙂

    Kram från mig

  516. Ida skriver:

    Jag skulle vilja hitta någon produkt ifrån PTR. Gillar många utav hans produkter!!!
    Hälsningar Ida

  517. Amanda skriver:

    Åhh er julkalender ser ut som en dröm för en hud och skönhetsnörd som jag själv! Men tyvärr lyckades jag inte komma över något eget exemplar av den då sidan antagligen blev överbelastad vid lanseringen!

    En produkt jag gärna hade velat hitta i julkalendern är Paulas Choice, Retinol Booster. Har tampats med acne och ärr till följd av denna sedan tonåren, nu är jag 22 och har mycket ärr kvar som tar ner mitt självförtroende och gör att jag alltid gömmer mig bakom ett lager smink. Har hört mycket bra om just Retinol mot acne men skulle tyvärr aldrig ha råd att köpa den så att hitta den i julkalendern skulle vara otroligt roligt!

  518. amanda skriver:

    jag skulle vilja vinna den här julkalendern, den är dock inte till mig utan till världens underbaraste mamma. Jag skulle jätte gärna vela köpa den här åt henne men pengarna räcker inte till som 14 åring, haha. Jag har iaf hört henne prata om den här julkalendern och nu såg jag på din insta att du hade en tävling så det skulle passa perfekt att vinna denna nu. Mamma har pratat mycket om en rengöring från Elisabeth arden och hon har även pratat mycket om märket Paulas choice, hon har även mycket produkter från decleor och hon verkar tycka om de märket, så jag tror hon skulle bli riktigt glad att få något av dessa märken. ÅÅh vad jag hoppas att turen är på min sida den här gången, för hon fyller nämligen år i slutet av november så jag skulle kunna ge den som en present! Nu håller jag tummar och tår för att jag ska kunna vinna den och ge den till världens bästa mamma. <3

  519. Caroline skriver:

    Åh, jag brukar aldrig vara med i tävlingar (tur i kärlek men inte spel) men när jag ser vad vinsten är så kan jag ju inte låta bli! ☺️

    Min önskeprodukt Är Peter Thomas Roth 24K Gold Mask. En lyxig söndagsmask, för alla oss som älskar masker!

  520. Linda skriver:

    Hej.
    Jag har varit nyfiken på att testa produkter från märket Obagi. Jag har läst så mycket bra om dessa och nu när jag i början på december firar 40-års dag så kan det ju vara ett utmärkt tillfälle att börja testa en ansiktskräm i deras föryngringsserie
    Med vänlig hälsning Linda❤

  521. Emma skriver:

    Oh jag skulle vilja hitta ett riktigt härligt serum i kalendern! Är grymt nyfiken på Transderma-serumen, som jag fortfarande inte har lyckats prova!

  522. Carina tyberg skriver:

    Hej, missade helt när julkalendern släpptes och därmed ingen beställning
    Om jag fick välja en produkt skulle jag välja Babor HSR Lifting extra firming eye cream, har velat testa den länge.

    Håller tummarna!
    Kram

  523. Cornelia skriver:

    Shimmer Bloc från Laura Mercier!

    Sjuksköterskestudent som blivit helt besatt av hudvård och smink (och frälst av b.la. Paula’s Choice 2% BHA liquid). Men som student så är det svårt att kunna testa på alla fantastiska produkter på skincity. Köper när jag har råd, men denna adventskalender skulle verkligen förgylla mitt december som kommer vara fullt med praktik och tentaplugg 🙂

  524. Hanna skriver:

    Åhååå!
    En liten chans till att knipa den åtråvärda kalendern kan ju inte missas!
    Jag skulle älska om Elemis Jasmine & Rose Milk Bath fanns med som en travelgoodie bakom en av luckorna. Jag inbillar mig i alla fall att den är helt ljuvlig! Jag skulle då njuta av ett långt väldoftande och lyxigt adventsbad till söndagsmasken i december!
    Ho ho hoppas jultomten kommer tidigt i år!

  525. Sandra skriver:

    Åh jag som försökte köpa kalendern men fick aldrig tag på en.
    Jag skulle önska att vilken produkt som helst av paulas choice. Det måste vara det bästa huvårdsmärket ever! Jag har använt det märket i mer än ett år nu och jag kommer aldrig byta. Varför byta ut något som fungerar?
    Jag gjorde hudvårdstestet hos er och köpte de produkter ni rekommenderade. Tack skincity.se! Ni är bäst!

  526. Lina skriver:

    Åh en chokladkalender för insidan och en skincity-kalender för utsidan! Vilken vinnande kombo!
    Jag hade önskat juleröda läppar till jul. En favorit är Clarins Joli Roughe nr 742 ”Joli Red”

    Hoppas tomten kommer tidigt i år 🙂

  527. Anette skriver:

    Att som nybliven 40-åring få en sån julkalender hade varit otroligt kul! Tänk att som barnen få se fram emot varje morgon för att få öppna en ny spännande lucka. Sen att få prova och hitta nya favoriter! I en av luckorna skulle jag gärna vilja finna Bareminerals Stroke of light. Mina trötta ögon hade behövt det. Får hålla tummarna att en kalender får flytta ända upp till Kiruna och hem till mig. // Anette

  528. Sofie Halvarsson skriver:

    Hej!
    Jag skulle bli lycklig om jag hittade dermalogicas microfoliant i en lucka.
    Tack för en underbar blogg!

    Vänligen Sofie

  529. Johanna S skriver:

    Ett Transderma serum ❤️

  530. Linn skriver:

    Att kunna ge kalendern till min mamma vore toppen, hon behöver massor med fukt och beaute pacifiques fuktmask hade varit perfekt för henne att tvingas testa!

    Linn

  531. Sandra Van Der kaay skriver:

    Mitt hjärta slår volter över SkinCitys julkalender, hoppas hoppas! Jag skulle önska att Transdermas nya serum O fanns med i kalendern! Är inne på min 3:e flaska av Transdermas R , och är såå nyfiken på vilka resultat O ger. Håller tummar och tår!

  532. Madelene Fjellström skriver:

    Ååååh vilken DRÖM de hade varit att få hem denna. Visar den för min kille varje gång ja ser den i instagramflödet men han förstår inte nöjet hahah!
    Jag skulle önska att Transderma M gömde sig bakom en lucka, eller någon av de andra bokstäverna för all del 🙂
    Kram

  533. Emelie skriver:

    Med tanke på att jag älskar hudvård och hudspecialisten och därav inte hann köpa en kalender håller jag nu tummarna på att jag vinner en vilket skulle vara den absolut bästa julklappen.

    Jag hade blivit överlycklig om exuviance serum hade funnits i en av luckorna. Då min hud alltid har varit problematisk och jag provat nästan allt på marknaden och äntligen hittat hem med exuviance önskar jag mig ett serum som en perfekt klapp till mig själv i vardagen att skämma bort sig lite extra på, som student har man ju inte alltid råd med det och därför skulle jag bli överlycklig om en sådan låg i en lucka då jag länge suktat efter just det.
    Kram Emelie

  534. Annika skriver:

    Hej,

    Jag bara älskar 3-in-1 Hydra-radiance smoothing & cleansing mousse från Decleor. Finns inget bättre än den!!!
    Hittade den hos Er.

    Å nu när kalendern kom önskade jag att den skulle ”poppa upp” bakom en lucka

    Tyvärr hann jag inte köpa kalendern innan den tog slut..
    Önskar att ”tomten” kan komma med den

    Mvh Annika

  535. Emma skriver:

    Annica! Du anar inte vad glad jag blev när jag såg ditt instagraminlägg om kalendern! Hann inte klicka hem den när den släpptes, var så sugen på att köpa den! Älskar att testa nya produkter. Som den produktnörd jag är, skulle detta göra december så fantastiskt mycket bättre. Jag tror det ligger en decleor produkt i kalendern! Hoppas hoppas! God jul önskar en blivande hudterapeut!

  536. Therése skriver:

    I adventskalendern skulle jag allra helst vilja hitta en produkt från Laura Mercier, närmare bestämt Honey Bath I doften Fresh Fig som doftar helt underbart! En riktig lyxprodukt enligt mig och precis vad man behöver i ett värmande bad i vinter.

  537. Michaela skriver:

    Ett av mina favoritmärke är Peter Thomas Roth. Såg att det nu har lanserats en ny kräm; ”Rose Stem Cell Bio-Repair Precious Cream”. Den är jag sugen på att prova och att hitta den i kalendern skulle vara toppen! Dessutom skulle det kännas så lyxigt att få ha en egen kalender full med magiska skönhetsprodukter att kunna öppna varje dag samtidigt som barnen öppnar sina kalendrar 😉

  538. Emma skriver:

    RODIAL! Rodial, rodial och rodial.

    Jag har sedan ung ålder varit väldigt missnöjd och deprimerad över min hud. I runt 3 år letade jag efter något som passade mig men jag fann aldrig den rätta produkten eller det rätta sättet att ta hand om min hy. Det tog kål på mig. Inte nog med det brände jag mitt ansikte rejält under en resa i Thailand vilket tunnat ut mil hud och fått mig att må väldigt väldigt dåligt. Jag är i princip aldrig utan smink och jag är så osäker över hur andra skulle tycka att min hud såg ut.

    Det jag nu på senare tid har upptäckt är Rodial. Jag beställde först hem hero-kittet och fann en väldigt bra produkt, dragons blood gelén. Den fick rodnad att dämpa sig och ytliga blodkärl blev inte lika tydliga. Fuktigheten går inte ens att beskriva och man får det den lovat vilket sällan hänt med något annat. Jag som aldrig heller haft lyster går nu med det på dagarna och det känns naturligt. Jag har känt mig mer som mig själv och funnit en annan sorts acceptans. Den är det bästa jag lagt på min hud och nu har jag näst intill alla tillhörande produkter. Varför jag så gärna skulle önska att denna gelé skulle finnas i denna kalender är först och främst för att den är så otroligt bra på min hud och den innehåller ämnen som för mig är skonsamma vilket jag inte funnit i någon annan produkt/serie. Det är så roligt att se att huden blir ”glad” när man tar hand om den och jag blir så positiv till att se att något faktiskt funkar. Men det hade det varit väldigt trevligt att få den i och med att jag är student och i princip alla mina pengar går till att försöka reparera min hud, och Rodial är ett väldigt dyrt märke. Jag skulle helt enkelt uppskatta att om det var rodial dragons blood gel i kalendern och att jag skulle vinna den för att den har förgyllt min hud och mitt liv på ett nytt sätt.

    Kram Emma, 18 år

  539. Lisa skriver:

    Jag älskar min hydra floral, multi protection från Decleor! Superpresent!! 😀

  540. Lisa skriver:

    Älskaaaar julkalendrar!
    Inte fått nån för egen del på många år, bara barnen!
    Jag önskar mig en riktig fuktbomb i form av Paulas choise booster

  541. turkan skriver:

    Hej
    Jag skulle vilja att ptr guldmask skulle vara intressant och roligt att se i kalendern
    Mvh Türkan

  542. Sandra skriver:

    Mitt hjärta gick sönder när jag inte hann få en kalender så jag hoppas jag blir en lycklig vinnare till en nu! Jag står på mig å skulle vilja se dermalogicas overnight clearing gel i en lucka, tycker att alla skulle få möjlighet å prova då jag tror dom flesta haft några utbrott i huden som man mått dåligt över å velat stoppa! Så himla fint att man får chans att vinna kalendern, lycka till julen de blir! Håller alla mina tummar å tår!!!

  543. Lise-Lotte skriver:

    Jag skulle vilja hitta Laura merciers metallic créme colour i någon snygg färg. Den skulle vara perfekt till julens alla tillställningar. ⭐️

  544. Elin skriver:

    Eftersom jag är höggravid (med foglossning och tusen kisspauser varje natt) och mamma till en 1,5 åring som just nu är hemma från förskolan pga ögoninflammation (full fart hela dagen) så skulle jag jubla över att hitta en riktigt bra ögoncreme i en julkalender!!!
    Jag tror BY TERRY- HYDRADIANCE EYE CONTOUR skulle passa mig bra!

    Annars önskar jag såklart att min bebis vill komma någon dag i december! Vore smidigt om det bara vore att öppna en lucka .

  545. Malin skriver:

    Hade varit grymt att få testa Dermalogicas nya Overnight Retinol Repair!

  546. Fanny skriver:

    Jag älskar skönhetskalendrar (trots att jag aldrig haft råd med någon…) Det jag hade gillat att hitta i en lucka skulle vara… *trumvirvel*

    Synchrolines Skin Roller!
    Jag fick upp ögonen för Synchroline för ett tag sen, och detta märket har fått för lite uppmärksamhet! Jag har alltid lidit utav acne, men detta verkar vara mitt ’bot’, jag använder hela serien för acnehud idag. Och jag är så tacksam för det!

    Men jag tror att många skulle uppskatta en skinroller! Eftersom den är så liten och smidig, och jag tror alla hudtyper stöter på en finne någongång, då är det smidigt att ha första hjälpen redo i fickan!

    Dessutom är den ju gjord för att passa i en liten lucka, kanske lucka nummer 13..? Jag menar om 13 december blir på en fredag, så känns det ju som om en finne skulle dyka upp just då!

  547. Jennie skriver:

    By terry Baume de rose vore drömmen att hitta i kalendern. Tyvärr fick jag inte tag på någon men till nästa år kanske 🙂

  548. Amanda Ericsson skriver:

    Jag hoppas att moor mus mask finns med i kalendern. Efter otaliga vändor med olika produkter vill min hy ändå inte vara på min sida, och en riktigt djuprengörandd mask som kanske kan råda bot på mina fetare områden och äntligen få mig att känna mig fin igen och inte bara allmänt ofräsch i ansiktet hade varit drömmen! Håller alla mina tummar för att kalendern kan bli min, hoppas att jag kanske får testa något som får mitt ansikte snyggt, piggt och fräscht för lång tid framöver. Tack för en superblogg och alla bra tips ni ger! Kram

  549. Anette skriver:

    Jag skulle vilja hitta någon ampull från Babor, de verkar vara spännande

  550. Lisa-Marie skriver:

    Hej!
    Hade så önskat att ni blir återförsäljare för Dermaquest. En produkt jag gärna önskar mig är Dermaquest- essential B5 hydratings serum.

    Med vänlig hälsning,
    Lisa-Marie

  551. Ida skriver:

    Jag är nyfiken på Maria Åkerbergs produkter 🙂

  552. Johanna skriver:

    Jag blev tipsad Paula´s Choice av er i hudtestet, men har ännu inte provat, och hade jag blivit överlycklig över att hitta Paula´s Choice skin recovery hydrating treatment mask i kalendern då min hy är så torr och känslig och skulle behöva massor med fukt! Har lidit av akne sedan tonåren och ännu inte hittat en serie som jag känner mig bekväm med. Därför hade jag blivit sååå glad av att få testa olika produkter och förhoppningsvis hitta något min hy kan stråla av!

  553. Emil Gunnarsson skriver:

    Det ska ju vara något som passar alla.. Jag brukar rekommendera mina vänner PAULA’S CHOICE´s Skin Recovery SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM. Speciellt nu på vintern. Den tror jag skulle uppskattas av många – och inte minst jag själv!

  554. Lisa skriver:

    En helt sprillans ny fräsch hudkostym i en lucka vore inte dumt 😉 Inser att det kan bli svårt att få ner en sådan i en liten liten lucka (och om ni mot förmodan lyckas – är risken överhängande att den blir än skrynkligare än min nuvarande kostym).. haha… Så vad ska vi då hitta på? Tja.. GloMinerals gloShimmer brick är en duglig ersättare som ger illusionen av en ny fräsch och skimrande hud. Lurar vilket öga som helst – så det blir min önskelucka 🙂 Vilken dröm!

  555. Emma Johansson skriver:

    Hej! Bästa vore en Transderma M! De kostar ju en del och i höstas fick jag prioritera att köpa R. Nu till vintern och den fruktansvärda yttorrheten jag fått hade det varit fantastiskt att hitta M i en lucka!
    Kram/Emma

  556. Sofie skriver:

    Åh vilken drömtävling.

    Jag hade önskat att få prova PETER THOMAS ROTH
    INSTANT FIRMX FACE , blev så nyfiken på den efter att du presenterat dessa produkter i Nyhetsmorgon 🙂

    Håller tummarna!

  557. Maja skriver:

    Men hallå….vilken underbar tävling!! Jag skulle önska att Rodial dragon’s blood masken fanns med bakom någon lucka. Så man får den där plumpade, återfuktade hyn full med lyster som alla pratar om. Eller någon annan produkt från det märket då jag hört så mycket bra om dem. Håller tummarna hårt!! Kram på dig

  558. Maria Eriksson skriver:

    Jag älskar skönhetsprodukter och hade älskat att få julkalendern. Tyvärr kunde jag inte köpa den då jag just nu är föräldraledig och inte har pengar mer än till det mest nödvändiga. Jag är sugen på att prova Instant FIRMx face från PeterThomas Rooth någon gång, så den skulle gärna få vara med.

  559. Ella skriver:

    Jag skulle önska att Jan Marinis age intevention eye cream dolde sig bakom en lucka eftersom det var den enda produkt som jag prioriterade bort att beställa från den ganska långa listan med rekommenderade produkter som jag fick efter hudvårdstestet.

  560. Nina skriver:

    Ojojoj! Nu håller jag tummarna hårt att jag får chansen att vinna drömkalendern! Vilken fest det skulle vara varje dag :).

    Det är på snudd omöjligt att bara välja en produkt som jag skulle vilja ha, det finns så många men ok då ;). Jag skulle väldigt gärna vilja prova carita 14 beauty face mask, nu när huden börjar strama och skriker efter fukt, fukt, fukt så skulle den komma väl till pass

  561. Caróla skriver:

    Åh, det finns ju så jättemycket jag vill prova, typ allt!
    Men en lite udda önskning skulle vara
    -Maria Åkebergs salt-deo
    Nu har jag faktiskt redan köpt kalendern till mig själv, men skulle önska att vinna den ändå för att kunna ge bort till min mamma som alltid ställer upp alla lägen! 🙂

  562. Elin L skriver:

    Tror att jag skulle bli glad för det mesta som gömmer sig i den där kalendern men om jag fick önska så skulle det vara en mask från Peter Thomas Roth! Har varit nyfiken på deras masker väldigt länge men plånboken har sagt nej. Om jag bara får välja en så skulle det bli pumpkin enzyme mask!

  563. Anne skriver:

    Aj! Huden sårig och öm
    Sensai blev så min dröm
    Cellular perfomance mask!
    Magisk skönhet i en ask
    Silkeslen och lystrig magi
    Ett trolleri jag skulle älska att spegla mig i

    Sensai saho…
    Din visdom är min tro

  564. Emmy skriver:

    Ett märke som jag tycker är lite tråkigt att du inte tar upp är Revalèskin. Jag som egentligen inte har några större problem med min hy mer än att den har lite röda partier efter gammal acne tycker att det är det bästa märket och det ända som funkar för att dämpa ner missfärgningen. Så att min önskan hade helt klart varit att få med Revaleskins ögonkräm eller mask!

    Kram! 🙂

  565. Johanna skriver:

    Skulle hoppa lite av glädje om det fanns något från jan marini. Finns lite av märket jag inte provat 🙂
    Är nyfiken på biodroga md också!

  566. Hannah skriver:

    Min dåliga självkänsla har förstört många delar av mitt liv. Att det t.o.m gjorde att jag alltid sov med smink med min pojkvän, vilket var typ varje natt, för att jag inte vill visa mig utan gjorde att även min hy förstördes. För en vecka sedan dumpade han mig, och nu är jag fast bestämd på att min hy ska bli något att vara stolt över. Därför önskar jag att Maria Åkerberg ska finnas i kalendern, mina vänner har pratat så gott om dessa ekologiska produkter.

  567. Johanna skriver:

    Alltså, om jag fick hem skincitys julkalender skulle jag troligtvis smälla av och GRÅTA av glädje! Finns det något lyxigare än att svepa in sig själv i lyxiga krämer och utforska nya produkter! Och om jag öppnade en lucka med transdermas serum c skulle min tråkiga hud säkerligen göra mig sällskap i gråten, men med skräcktårar istället för glädjetårar! När man som student inte kan prioritera sig själv över huvud taget under hösten (julklapparna kräver mycket planering med studentbudget) skulle jag jubla av glädje över den här ultimata vardagslyxen, mina nudelmiddgar skulle bli mer uthärdliga om de efterföljdes av lucköppning! Kramar

  568. Peter skriver:

    Min tjej utbrast i ett exalterat ”iiiih” härom veckan. Yes tänkte jag, som går i julklappstankar, och frågade vad som utlöst glädjen. Det var tydligen en julkalender…men inte visste jag att efterfrågan på dessa var så hög att man måste hänga på låset för att köpa en! Idag ”iiiiih”ades det igen för man kunde visst VINNA en sån kalender! Så snälla snälla hjälp mig som är en pojkvän HOPPLÖS på hudvård att ge min tjej drömjulklappen! Vet att hon älskar alla krämer från Clarins speciellt hydra quench (har nämligen fått låna en på nåder efter att ha fått en rejäl utskällning när hon kom på att jag använde samma kräm på kroppen som i ansiktet)! Håller alla tummar och tår! God jul på
    (hydra quench heter krämen , kollade upp det när jag såg att man skulle skriva namn på produkten)

  569. Renee skriver:

    Hej!
    Förra veckan när vi var i stan för att handla så sprang jag genom kicks på vägen ut till bilen, min man väntade otålig och vi var sena på väg hem till flera hungriga barn. Jag var stressad och fullastad med matkassar, jag sliter upp dörren och slänger mig in i sätet. Väl vetandes att det tog liiite längre tid än det borde. Men. Det första min man då säger är: Gud vad du luktar gott! Kom helt av mig, har aldrig hänt att min man sagt så spontant:) Parfymen jag i all hast (råkade:))) prova var Sensais nya The silk! Så den ligger numera högst på min önskelista:)

  570. Julia skriver:

    Den perfekta produkten enligt mig hade varit att få med dermalogicas skin hydrating masque. Masken är helt underbar och är perfekt nu när många har en torr och trött hy som behöver lite extra kärlek under vinterhalvåret.

    Jag hann faktiskt att klicka hem denna underbara kalender till mig själv, men om jag vann detta underbara pris så hade jag gett bort den till min älskade mamma som jag vet skulle bli lyckligast i världen

  571. Gabriella skriver:

    Det som skulle vara kul att hitta i julkalendern skulle nog vara två märken som jag hört mycket bra om! Dels by terry och då i stort sett vilken produkt som helst! Eftersom det verkar vara så himla mycket bra och fina produkter! Samt transderma och då gärna något av serumen gärna A eller C serumen.

    Fortsatt trevlig dag!

  572. Peter skriver:

    Min tjej utbrast i ett exalterat ”iiiih” härom veckan. Yes tänkte jag, som går i julklappstankar, och frågade vad som utlöst glädjen. Det var tydligen en julkalender…men inte visste jag att efterfrågan på dessa var så hög att man måste hänga på låset för att köpa en! Idag ”iiiiih”ades det igen för man kunde visst VINNA en sån kalender! Så snälla snälla hjälp mig som är en pojkvän HOPPLÖS på hudvård att ge min tjej drömjulklappen! Vet att hon älskar alla krämer från Clarins (har nämligen fått låna en på nåder efter att ha fått en rejäl utskällning när hon kom på att jag använde samma kräm på kroppen som i ansiktet)! Håller alla tummar och tår! God jul på er!

  573. Malin Junghard skriver:

    Maria Åkerberg Lip Care stick! Mitt är precis slut and I LOVE IT!

    Alltså, du fattar inte hur mycket jag önskar den här kalendern… skulle nästan (men bara nästan) dö av lycka om jag vann!

  574. Lena skriver:

    Jag är helt såld på By Terrys foundations. Har mest använt Sheer Expert men är sugen på att testa Cover Expert.

  575. Matilda skriver:

    Åh hade vart en dröm att få vinna denna kalendern! Älskar allt som har med hudvård och smink att göra 🙂
    Special cleansing gel från Dermalogica hade vart den bästa produkten att hitta under en lucka, den är min absoluta favorit när det kommer till rengöring! Den tar verkligen bort alla sminkrester och smuts från ansiktet.
    Kram

  576. Marie skriver:

    Vilken fantastisk julklapp att få vinna denna kalender!
    Akademikliniken tycker jag har oerhört bra produkter, särskilt Pro-Lipid delivery mask, den är magisk!

  577. jimmy skriver:

    Hoppas att det är OK att tävla även om man är man och hoppas att vinna en grym adventspaket till frun. Har sneglat på fruns önskelista och parfymen från byterry terryfic Oud-någonting-någonting ligger högt på hennes lista – så den skulle jag gärna vilja att hon hittade i en av luckorna.

  578. Maria skriver:

    Hej!
    Wow vad kul! Jättesvårt val men jag tycker att peter thomas roth 24k gold mask hade varit den bästa produkten att hitta under en lucka. Optimala ansiktsmasken inför nyår, guld, glittrig, lyxig och bäst!! Finns ingen mer passande nyårsmask enligt mig 😉

  579. Malin skriver:

    Drömmen att få vinna kalendern alltså!
    Inför vintern önskar jag mig en riktigt återfuktande mask. Jag har sneglat på en från Beautée pacifique som jag hoppas gömmer sig bakom en av luckorna!
    Håller tummarna hårt som tusan nu!
    God jul och tack för att ni med all rådgivning har väckt ett skönhetsintresse som jag inte visste att jag hade 😀
    Kramar från Malin!

  580. Louise Järsberg skriver:

    Har alltid varit en sucker för julkalendrar. Mamma har fått köpa en chokladkalander till mig varje år fram till nu, haha! Men har insett att jag egentligen inte tycker om chokladen och bara det faktum att ha något att se fram emot på morgonen har varit det som lockat!

    Ville väldigt gärna ha kalandern men som fattig student får hålla i sina pengar, speciellt i juletider.

    Ett märke jag tycker om är Maria Åkerberg, speciellt eftersom det är ekologiskt! Dock försöker jag hålla mig till mitt Exuviance då pengarna är knapra och jag tycker det funkar jätte bra! Men något jag älskar att göra under vintertid är att bada! Och kunna lyxa till det lite med en av Marie Åkerbergs badoljer hade ju varit magiskt, så det hade jag gärna sett i kalandern!

    Allt som finns kvar är väl då att hålla alla tummar och tår!
    Tack för en fantastisk blogg och en fantastisk hemsida. Så underbart att jag hittat er!

  581. Marianne Karlsson skriver:

    Oj, det är så mycket jag skulle vilja prova!! 🙂 Sen vågar jag dessvärre inte testa vad som helst då jag har en känslig hy som kan reagera på lite olika saker… Jag är väldigt nyfiken på bl a Exuviance, men högsta vinsten skulle nog vara en fotcreme som funkar mot torra fötter som har en benägenhet att få sprickor 😉 Vet inte hur många jag hunnit testa under årens lopp… Då håller jag tummarna!!

  582. Hanna skriver:

    Åh som så många andra ville jag ju såååå gärna ha ett ex av den här lyxiga kalendern. Men var på resa och kunde inte komma in från mobilen.
    Allra mest skulle jag vilja hitta vitamin C serumet från Biodroga MD i en lucka! Har lagt det i varukorgen massor av gånger men har än så länge hållt klickfingret i styr 🙂 Hade varit toppen med ett prov innan köp!

  583. Linda Jönsson skriver:

    Det hade varit fantastiskt att få prova Sensais Essence Water!

    Tycker att dina inlägg och tips är fantastiska!
    Tack för all hjälp

  584. Anna skriver:

    Hej! För mig vore det bästa att hitta en produkt som döljer min fula acne som jag skäms över så mycket. Jag är 30 år och har fått stå ut med min hormonella acne så nu känner jag mig så uppgiven att faktiskt kunna bli av med dem. Jag har provat alla bra märken i flera års tid.
    Så jag har inget bra svar på vilken produkt jag skulle vilja finna bakom en lucka. Antingen någon superbra foundation, eller någon annan fuktboost som tar bort min acne.
    MVH Anna

  585. Felicia skriver:

    Jag har äntligen, efter några års letande, hittat ”mitt” hudvårdsmärke: Exuviance. Så drömmen hade ju varit att hitta någon Exuviance produkt i julkalendern, helst padsen eller den nya masken eftersom jag inte har testat de än. Då hade det verkligen blivit en god jul! 🙂
    (Ser att någon produkt från Jane Iredale finns med i julkalendern, det är mitt favorit sminkmärke så även det hade jag blivit överlycklig för!)

  586. Nicole skriver:

    Maria Åkerberg – lifesavior!

  587. Joanna skriver:

    Åh, jag önskar mig egentligen hela ert sortiment(och gärna er härliga DUKTIGA skincitymedarbetare också i varsin lucka som kan Tipsa och peppa!) men med en riktigt köttig termin i bagaget och fortsatt stressiga veckor med uppsatsinlämning skulle by terrys concealer vara en riktig lyx-dröm! God jul på er och fortsätt göra ert fantastiska jobb! Kram

  588. Annika skriver:

    Älskar er hemsida och brukar handla hos er. Självklart var jag en av dem som blev utan i teknikstrulet. Min önskan skulle vara att få något från by Terry som verkar fantastiskt.
    Som sagt önska kostar ingenting
    Mvh julkramar Annika

  589. Donnachic skriver:

    Åååå ännu en chans att vinna denna änskedröm! <3
    Jag älsksaaar Transderma!!! Tänk om det kunde finnas en sån där miniflaska med nya Transderma O bakom en lucka?? Jag har testat alla, både stora som små, och de är makalöst bra! Kan bara tänka mig hur makalös O är!!
    Hoppas min önskedröm slår in! 🙂
    Varmaste kramar till er alla på Skincity!
    Lotta

  590. Jenny skriver:

    För mig skulle det vara som julafton att hitta Transderma M i en av luckorna. Ett dröm köp som jag hoppas att jag någon gång får möjlighet att prova till min torra och stramande hud.

  591. Mia skriver:

    Jag hade önskat att hitta eye cream more från Maria åkerberg! Men eftersom det är en kalender så skulle allt vara ren lycka och glädje att få ta del av så många härliga märken som finns i er kalender!
    Håller tummar och tår att jag får njuta av att äga en sån fantastisk julkalender i år! Tack för alla fantastiska tips och råd ni ger. ❤️

  592. Maria Furemo skriver:

    Serum paradoxe från Beaute’ pacifique vore en toppenlucka! Hälsningar Maria

  593. Jennie skriver:

    Roligt med tävling igen. Skulle beställa adventskalendern men hade ingen aning om att det skulle gå så fort innan alla va slut:/
    Jag önskar att de är en produkt från paulas choice då jag testat ett serum därifrån som jag älskar! Tänker byta till den serien när mina exuvianceprodukter tar slut.

    Kram / Jennie

  594. Nathalie skriver:

    Vilken lyx att ni ger oss ytterligare en chans på er underbara adventskalender!

    Jag har fightats hela året med att få bukt på mina knottror i pannan och trodde verkligen att jag hade testat alla produkter som fanns tills den dagen ni på skincity rekommenderade paulas choice. Sen dess är jag helt kär. Skin perfecting 2% BHA liquid är magisk, min hud är verkligen len som sammet. Om denna guldklimp skulle finnas under en lucka kan alla som har en kalender skatta sig väldigt lyckliga, och det vore så roligt att få vara en av dem.

  595. karla skriver:

    Jag skulle önska att det fanns någon av M&m:s produkter som ger lyster och som samtidigt ger skydd mot acne!

  596. Mimmi skriver:

    Beauté Pacifique! Har sett märket hos er tidigare men tyckte då att det påminde om förpackningar som min mamma hade hemma när jag var liten så det tog tid innan jag prövade den fuktmask som man fick med tidigare i våras. Jag blev helt hooked (!!!) och jag önskar att fler än jag ska få uppleva detta märke som gjort att min hud känns fuktrik och i balans!

    Men om ni vill satsa på ett wild card och ta in ett nytt märke så tycker jag att Elixir Cosmeceuticals är fantastiskt och förtjänar att uppmärksammas här (Niactil 4% = wiihooo!)!

  597. Johanna Fredriksson skriver:

    Jag har alltid haft problem med min hud och har än i dag mycket pormaskar små finnar och mörka ringar. Att nu få chansen till att få prova 24 helt nya produkter är ju ett drömläge. Hitta nya favoriter som man annars kanske inte hade provat. Jag upptäckte din blogg för några dagar sen och har i stort sett läst igenom hela din blogg. Verkligen älskar den. Listan kan verkligen göras lång på de produkter jag har blivit nyfiken på. Har väldigt mörka ringar runt ögonen så Peter Thomas roth power eller Jan Mari. Eller essence water från sensai eller kanske produkter ifrån Paulas choice. Har även mycket pormaskar så någon produkt med bha syra i skulle vara skoj att få prova. Kör just nu på exuviances produkter.
    Håller tummarna att tomten är riktigt snäll emot mig i år.

  598. Sofia Eriksson skriver:

    Jag blev så glad när jag såg att ni hade en lyxig adventskalender men vad ledsen jag blev när jag såg att den var slut!
    Men jag är så sugen på att testa glomineralsluxe foundation och hoppas att jag vinner kalender o hoppas att den finns i någon av luckorna!

    Kram

  599. Kajsa skriver:

    Är så nyfiken på Paulas Choice Resist anti aging 1% Reitnol Booster.
    Har en hel hög med produkter från PC och denna tror jag skulle göra det lilla extra för hyn. Hört så mycket bra om den så tror inte jag skulle vara ensam om att vilja hitta den i en lucka.

    Håller tummarna för lite tur, och att jag får lyxen att få 24 överraskningar, och hitta nya favoriter bland dem.

  600. Mona Lindström skriver:

    Rodial dragons blood sculting gel vore en gåva från himlen (skincity) om jag fann bakom en lucka. Min mogna känsliga hud uppskattar verkligen detta serum då den plumpar min hy fantastiskt och lugnar ned rodnaden på kinderna. Doften är ljuvlig
    Håller tummarna nu och inväntar att tomten ska komma liiiiiiite tidigare mot vad han brukar.
    Kramar från Mona

  601. Emma Andersson skriver:

    En kylig decemberdag skulle jag gärna hitta en förpackning Oilless Oil från Peter Thomas Roth – den produkten brukar hjälpa mig när när hyn i ansiktet är torr och fnasig, händerna är rödprickiga av kylan och den råder till och med bot på de trista och livlösa hårtopparna. Perfekt gåva i en lucka enligt mig!

  602. Maria T skriver:

    Drömmen är ändå att er fantastiska kalender ska landa hemma hos mig. Liksom många andra hann jag inte beställa 🙁 eller rättare sagt så la jag till en kalender i varukorgen, men livet med en 17-månaders kille och en 5 veckors tjej kom emellan och hann inte klicka vidare… Testat många produkter under åren och sedan jag upptäckte er har mitt liv förändrats för alltid! Min egentid numera, som är helig, består av den dagliga hudvården, rengöringen, exfoliering, serum, booster osv, ibland mask, andra gånger peeling… 🙂 älskar att prova nya produkter och tänk drömmen med 24 överraskningar!!

    Nyfiken på Exuviance Super Retinol Concentrat och Bionic Oxygen Facial.

    Tack för allt ni gör <3

  603. Jennie skriver:

    PC Resist Weekly Resirfacing Treatment 10% AHA! Alla borde få chansen att prova denna produkt! Min hud är iaf supermjuk efter att jag började med den!

  604. Charlotte skriver:

    Hoppas man har bättre tur här! Så roligt med en tävling. Jag hoppas på smink från Clarins, typ
    Perfect Eyes & Browns palette.

    Kram Charlotte

  605. Helen skriver:

    Åh, tänk vilken julklapp, att få turen att vinna!
    Jag skulle gärna ha paulas choice rengöring från hydralight serien i kalendern, ANLEDNINGEN: min totalt hud-ointresserade sambo knycker min i duschen, han säger att det blir sån skillnad för porerna speciellt runt näsan. Jag kontrar till min annars tvål användande sambo: ”- JA SA JU DET!!”.

  606. Sanna skriver:

    Tyvärr hann inte jag med när dessa såldes så jag skulle bli överlycklig om jag fick chansen att vinna. Jag tävlar sällan men nu när det var något jag verkligen vill ha och behöver för att kunna må lite bättre och att ha något att se fram emot så tänkte jag att jag måste ta chansen.
    Ett märke som jag använder mig utav dagligen är bare minerals, vilket är mitt absolut favorit märke. Deras produkter funkar så bra på min hud.
    Hoppas på tur! ❤️

  607. Terese B skriver:

    Åå va roligt med en tävling! Och priset är ju dessutom något alldeles extra 😀

    Ett serum från Transderma skulle inte min hud säga nej till, då jag hört att dessa magiska droppar ska göra underverk på huden. Att Transederma dessutom är ekologiskt är som musik i mina öron.

  608. Martina skriver:

    Åh, vilken fantastisk tävling! Var olyckligt nog på jobbet när dessa finingar släpptes, och hann dessvärre inte få tag på någon, så håller tumme och tå!
    Peter Thomas Roth 24k gold mask skulle vara drömprodukten, det känns som en riktig askungemask. Att få lyxen att öppna 24 luckor vore fantastiskt, och den produkter skulle nog vara son pricken över i!

  609. Annika skriver:

    Laura Merciers Tinted Moisturizer!

  610. Emma L skriver:

    Paula’s Choice BHA/AHA,
    magiska produkter som räddar huden i nöd
    och gör att man inte ser ut som ströbröd.

    Wow, vilken kärlek och glädje Skincity sprider med dessa tävlingar! Det är något vi alla behöver och är en bra påminnelse om hur en liten/stor gest kan göra stor skillnad. Oj detta blev djupt…Men tåls att tänka på.. Kram. Emma L =)

  611. Marie skriver:

    Åh vilken rolig tävling, skulle helst av allt vilja hitta Maria Åkerbergs Night Cream More i julkalendern, tror den skulle passa min hud perfekt speciellt mitt i vintern.
    Håller alla tummar och tår!!

  612. Emelie L skriver:

    En återkommande favorit är Dermalogicas Skin smoothing cream eftersom den passar min hud perfekt, som verkligen återfuktar och ger min hy jättefin lyster!

    Håller tummarna för att jag har turen med mig! 😀

  613. Isabelle skriver:

    Skin zyme från Jan Marini, eftersom den är bättre för huden än en apple martini. Båda är gröna men JM är den sköna. Låt mig nu vinna en kalender, med en hudvårdsgåva under hela december 😉

    Skämt åsido så älskar jag deras papaya mask men tycker att hela grejen med en sån här julkalender är att också få testa helt nya märken och produkter för att hitta ny favoriter. Listan på produkter jag skulle vilja finna i kalendern kan göras lång. Några andra exempel förutom JM’s papaya mask är Exuviance Vespera Bionic Serum och Peter Thomas Roth cucumber gel masque 🙂

  614. Eva S. skriver:

    Så himla glad jag blir nu, jag var en av dom som inte hann med..
    Julkalendern är en dröm och det vore fantastiskt kul att hitta Sensais parfym the Silk i en av luckorna 🙂

  615. Tilde skriver:

    Hej (och snart god jul)! Drömprodukten att hitta bakom luckan vore Rodial dragons blood sculpting gel. Den doftar så himmelsk och gelen kyler så skönt! Allt gott! Mvh Tilde

  616. Fatima Brorsson skriver:

    Åh! Jag var helt i extas när jag såg infon om er fina lyxiga julkalender och skulle få den av min man i bröllopspresent.
    Han var jättebesviken när den inte gick att köpa iom att han visste hur mkt jag önskade mej denna.
    En liten miniförpacining av din senaste söndagsmask från exuviance hade varit väldigt spännande att testa. Men jag tror definitivt att allt ni lägger i kalendern kommer vara något lyxigt och spännande. Jag älskar små överraskningar och en sån här kalender ger lite vardagslyx varje dag och lite ljus i dessa mörka tider.

    Hoppas på vinst! Nån gång måste man ju ha lite tur! 🙂
    Kram på er <3

  617. Jenny skriver:

    Åhh Transderma har länge varit och är fortfarande en stor önskan. Men att vinna kalendern vore en dröm som går i uppfyllelse 🙂

  618. Emma skriver:

    Vilken himla fin julkalender ni har fixat:) Ett märke som jag skulle vilja se bakom en av luckorna är Maria Åkerberg. Jag tycker att det är viktigt att försöka välja produkter som är ekologiska, både för naturen och för min egna huds skull.

    Ha en toppen söndag!

  619. Solveig skriver:

    By Terry´s magiska Hyaluronic Hydra Powder puder vore ju inte så dumt att hitta under lucka 24! – Och en adventskalender med en massa handplockade lyxprodukter skulle bli den ultimata julklappen för en hudvårdsnörd som mig! Tvi-tvi tvi! 🙂

  620. Katarina skriver:

    Vilken lycka att få vinna julkalendern!! Skulle bli så mycket lättare att studsa upp under de mörka decembermorgnarna om det var dags för spännande lucköppning! Min högsta önskan är att serum T från Transderma skulle finnas bakom en lucka.

  621. Markus skriver:

    Hej!
    Min flickvän gav mig, inte så diskreta, hintar om att hon önskade sig Er kalender i födelsedagspresent men jag hann tyvärr inte köpa den.
    Vet att hon följer din blogg slaviskt och gärna skulle köpa hela Skincitys sortoment om hon kunde.
    Hon har pratat om en ansiktsmask från Elemis och jag var in och snokade på hennes önskelista och jag tror att den heter Tri-enzyme resurfacer gel mask (kan dom inte ha lite lättare namn? )
    Det skulle vara fantastisk kul att få överraska henne med Er kalender för jag vet hur mycket hon skulle uppskatta den då hon är en ”hudnörd” av rang.

    Hälsningar Markus

  622. Amanda skriver:

    Åååååh!
    Kanske något från Paulas Choice, det är ett märke jag varit nyfiken på en längre tid. Annars skulle jag särskilt uppskatta allt jag inte testat tidigare, älskar att testa nya produkter och då är ju en sådan här kalender perfekt för inspiration! Att vinna hade även varit perfekt för mig då jag just nu lever på en studentinkomst och inte har råd att chansa med nya produkter 😉

  623. Annelie skriver:

    Åhh vilken tävling! 🙂 Då skulle jag faktiskt vilja ha en parfym i kalendern, min favorit parfym från
    La Prairie Midnight Rain !! Det är en helt underbar lyxig doft, som håller hela dagen! Ingen dålig julklapp!! 😉

  624. Madde skriver:

    Kul tävling! Jag hade gillat om Paulas choice RESIST HYALURONIC ACID BOOSTER perfekt på torr hy! O så önskar jag BY TERRYs HIGHLIGHTING CONCEALER BRUSH så man ser slipper se ut som en panda:)

  625. Tova skriver:

    Hittade till din sida idag faktiskt som av en ren slump och efter att ha läst en massa inlägg och kikat igenom några kommentarer inser jag hur extremt dålig koll jag har på hudvård.

    Min hy verkligen skriker efter hjälp och jag likaså. Efter några månader i London tillsammans med avgaser och dålig mat har jag nu spenderat timmar, dagar och nätter på nätet googlandes efter tips och trix inom hudvård (därav kom jag in på din blogg).

    Så ärligt talat hade min hy nog blivit lycklig för vad som helst men efter lite research känns det som att Jan Marini eller Thomas Roth produkterna hade passat mig bäst.

    Tack för en grym blogg!

  626. Ulla skriver:

    Åh, jag skulle bli otroligt glad med en ny doft till julen och överraska tomten med.

    By Terry kanske…….

  627. Kristina skriver:

    Kan inte förstå hur jag kunde leva utan Rodial Dragons Blood ansiktsmask innan den introducerades i mitt liv. Masken gör min vintertrötta, torra hud så där fantastiskt återfuktad. Jag brukar sova med den över natten och när jag vaknar är huden som ny (Magi!). Alla borde få möjlighet att testa denna otroliga räddare-i-nöden mask!

    Jag älskar redan december som den är, men att få börja varje dag med en hudvårdsöverraskning hade ju satt ytterligare guldkant på december!

  628. Frida skriver:

    Transderma såklart, ultimata lyxen! Helst M, passar perfekt nu till vintern.

  629. Malin skriver:

    Ett serum c från Transderma står allra högst upp på min önskelista

  630. Marie Claesson skriver:

    Skrev ett inlägg vid 12 tiden. Eftersom det inte granskats än så har jag förmodligen skrivit något olämpligt. Skulle bara vilja vet VAD?
    MVH
    Marie

  631. Kattis skriver:

    Hej, jag använder Jan Marini-produkterna och älskar märket. Det märket har produkter för många hudtyper. En av deras produkter jag inte har provat men jag gärna vill ha är Age Intervention Regeneration Booster!

  632. Anna skriver:

    Jag skulle vilja hitta den nya bubblande masken, Bionic Oxygen Facial från Exuviance, bakom en av luckorna.

  633. Pernilla skriver:

    Oj, vad sugen jag är på denna kalender! Hoppas den återkommer fler år då jag inte hann med att köpa den i år!

    Jag skulle gärna vilja hitta något av Maria Åkerberg bland luckorna och få aroma-terapi med hudvårdsrutinen. Jag hade gärna hittat ”shower and bath oil” så jag hade kunnat lyxa till dusch och bad-rutinen under julen.

  634. Camilla skriver:

    Vad underbart att det nu kommer ytterligare en chans att kanske få äran att lägga tassarna på er fina kalender!
    Jag har verkligen sett en jätteskillnad på min hud sedan jag började använda Exuviance, men jag har hört så mycket gott om Paulas choice och är nu sååå sugen på att prova något därifrån. Därför skulle jag bli överlycklig om jag vann en kalender och någon av PC’s produkter gömde sig bakom luckorna!

  635. Ana skriver:

    En produkt jag skulle vilja hitta i en av luckorna är exuviance bionic oxygen facial, den är verkligen så bra! Lätt att applicera och underbar känsla efteråt. Tummen upp för exuviance! 🙂

  636. peter skriver:

    Paulas Choice BHA lotion vore mycket bra tycker jag!

  637. Felicia skriver:

    Åh vilken rolig tävling!! Har varit med på många tävlingar här på bloggen, men aldrig lyckats vinna (skam den som ger sig)!

    Jag har beställt hem produkter från skin city väldigt länge nu och har har testar tre olika märken. Det första märket jag först använde var Excuviance vilket jag verkligen gillade och använde i mer än ett år. Sedan blev jag sugen på att testa något nytt och beställde hem Peidukter från Jan Marini som har super bra produkter, dock fattig student som jag är så fick plånboken nog och jag fick tips från er att använda Paulas Choice för min acne hud. Detta märke är jag så himla nöjd med, det är både prisvärt som student och man kan skräddarsy sin egen serie eftersom att det alltid fina något för alla. Jag lägger min röst på Paulas choice och skulle bli så himla glad ifall jag vann!

  638. Sanna Andersson skriver:

    Fantastisk kul tävling!
    så glad att skincity har en egen kalender med alla era underbara märken.

    Paulas choice skulle jag vilja ha i en lucka(: precis upptäckt hennes BHA syra, gjort under på bara någon vecka! så skulle vilja att någon av paulas choice krämer var med.

    Kram
    Sanna

  639. Malin F skriver:

    Guldmasken från Peter Thomas Roth (24k gold mask)! Har man inte julstämning före det så måste man ju få det av den?

  640. Ingrid skriver:

    Transderma R skulle jag vilja ha! Älskar den lyster som den ger, men har inte alltid råd att köpa. Dessutom gärna någon härlig ansiktsmask som jag inte provat förut.

  641. Evamaja skriver:

    Hej!
    Jag önskar att det finns något från Sensai i er fina julkalender. Allra helst Sensai the ultimate lotion ❤️
    Kram från Eva

  642. Elisabeth Roslund skriver:

    Kul att du lottar ut fler här på din blogg också!
    Jag skulle vilja hitta en mini av Beauté Pacifique – Submersive Serum Paradoxe som jag hört bra om och vill testa som mitt nästa serum. Just nu har jag inget hemma och det är vinter! *skäms lite*

  643. Emelie Moberg skriver:

    Jag hade velat se Bliss : Triple Oxygen Instant Energizing Mask i adventskalendern. Världens bästa ansiktsmask som både kittlas och får mig vacker 🙂

  644. Emelie skriver:

    Jag hade velat se bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask i adventkalendern. Världens bästa ansiktsmask, både kittlas och gör mig vacker 🙂

  645. Sandra skriver:

    Jag skulle gärna vilja att ett serum från paulas choice skulle finnas bakom en lucka. Paulas choice har gjort underverk för min hy. Har alltid haft yttorr och en del finnar tidigare men nu är hyn mycket finare.

    Jag skulle gärna vilja vinna en då jag prioriterade att köpa adventskalendrar åt mina barn istället för er härliga!

  646. Karin skriver:

    Någon produkt från By Terry. Har testat några och är inte helt övertygad om storheten. Vill testa fler produkter! Eftersom ni på Skin city är så övertygade, så är jag säker på att jag bara inte hittat helt rätt än!

  647. Barbro skriver:

    Något från Nuxe skulle jag blir glad över, till exempel Nuxe Rêve de Miel Ultra Nourishing Lip Balm

  648. Maria Q skriver:

    Origins: Drink Up Intensive Overnight Mask är fantastisk för trött hud 🙂

  649. Ellinor skriver:

    Wow vilken underbar julkalender! Jag har länge varit frälst av era Jan Marini produkter, MEN måste ändå säga att den allra bästa produkt jag någonsin använt är BareMinerals ”Deep Cleansing Foam”. En helt otroligt bra rengöring, den första jag använt som verkligen minskar porerna något drastiskt och rengör ordentligt! Den är AMAZING! Den hade varit allra bäst att hitta under en lucka!
    Ha en härlig söndagskväll!
    /Ellinor

  650. Anna skriver:

    Jag skulle svimma av lycka om jag fann Transderma M bakom en lucka. Och främst skulle lyckan vara total om jag ändå hade en lucka att faktiskt öppna.. 🙂

    Peace & Love ❤️

  651. Gerg skriver:

    Jag gick från ett blåmålat hjärta till ett som skimrade, som vaknade upp från den disharmoniska grottan. PC förändrade allt – ni förändrade allt. För vem förstår egentligen hur mkt huden spelar roll? För vem kan egentligen ana hur avgörande den är för ens mående? Man förstår inte det förrän man upplevt det själv. Hudvård och bra smink är A och O. Tack för den lärdom. Tack.

    Jag hade blivit så glad av att hitta PTR produkter, babors ampuller eller kanske någon ansiktsmask. Denna kalender är UNDERBAR. Bokstavligen. Håller tummar och tår!!!! Vill fortsätta min hudresa!

  652. Olivia skriver:

    Vet du vad som gör mig så glad, så oerhört lycklig. Att du erbjuder oss denna chans. Det är fint i mina ögon, tillför så himla mycket. Jag är så tacksam för allt du lär oss dagligen. För tre år sedan hade jag skippat solskydd i ansiktet (notera SKIPPAT), jag hade varit torr hela vintern och inte insett vad problemet grundade sig i, använt uttorkade akneprodukter som inte passade mig överhuvudtaget. Idag finns det inte på världskartan. Jag är så glad för all prestanda ditt hjärta har, som vi får ta emot.

    När jag läser om julkalendern kan jag inte låta bli att le. Prodkterna i håller KLASS. Jag kan inte tänka mig By Terry, PC och sensai utan att bli skakig. Lysterprodukter, ansiktsmasker med fukt och allt vad det innebär. Tack på förhand att du lägger tid på oss, tack för allt. Jag menar varenda ord. Jag skulle framförallt vilja hitta Sensais bronzing gel, BP fuktmask eller kanske Clarins BUS i luckan.

    Kram

  653. Lisa Melander skriver:

    Den bästa produkten för mig skulle vara Peter thomas roths cucumber de-tox de-puffing eye cubes. Håller på att utbilda mig till hudterapeut och är i den intensiva början på utbildningen just nu. Skulle behöva den här inför julen och nyår så man kan se någorlunda bra ut på bilder 😉
    För mig påverkas hela mitt ansikte av ögonen. Är ögona pigga blir jag pigg också !
    Kram ☺

  654. Erika skriver:

    Åh vilken underbar tävling!! Håller alla tummar och tår att jag har lyckan att få vinna denna då jag tyvärr inte hann få tag i den innan den tog slut 🙁 En drömmig produkt att hitta i kalendern skulle vara Peter Thomas Roths guldmask! Den har jag velat testat länge 🙂

  655. Sara skriver:

    Wow! Vilken tävling! Jag har läst så mycket gott om, och blivit nyfiken på Paula’s Choice, så något därifrån skulle vara spännande att prova. Varför inte Skin Perfecting 1% BHA Lotion?

  656. Sara skriver:

    Vad härlig överaskning Annica!
    Bakom en lucka skulle jag vilja hitta en minis av er nya
    EXUVIANCE BIONIC OXYGEN FACIAL!
    Peeling och mask i samma produkt låter underbart och effektivt och sparar tid!❤❤❤De produkter jag provat av EXUVIANCE har jag tyckt om trots att de inte är in min dagliga hudvård❤❤❤
    Kram,
    Sara

  657. Gabriella skriver:

    Någon av Maria Åkerbergs ”more”-produkter, för det är verkligen vad som (för min del!) behövs nu i vinterkylan! Mer fukt, mer vitaminer, en riktig boost och då också bättre hud! Varför inte Face mask more? 🙂

  658. Emma skriver:

    Det hade varit en dröm att som civilekonomstudent få unna sig något så lyxigt som bra hudvårdprodukter! Jag hade tyckt det varit fantastiskt om PAULA’S CHOICE SKIN RECOVERY REPLENISHING MOISTURIZER eller Transdermas serum fanns med i julkalendern!

    Tack för en riktigt bra blogg!

  659. Angelica skriver:

    Tänk att vakna upp varje morgon fram till jul och få öppna upp en kalender med med grymma produkter från bästa företaget, på julaftons morgon så öppnar man lucka 24 och där ligger ett Transderma serum! Kan det bli bättre? 🙂 Hoppas! Kramar Angelica

  660. Alice skriver:

    Åh vad kul med tävling! Hann inte beställa kalendern innan den tog slut.

    Jag hade velat hitta Paulas Choice resist anti-aging 1% retinol booster bakom en lucka. Älskar Paulas Choice produkter och allt som de har gjort för min hud som tidigare var full av acne och röda prickar. Därför vill jag pröva alla nya ännu bättre produkter som kommer från Paulas Choice.

  661. Alice skriver:

    Åååh vore en perfekt ”tidig julklapp”! Drömmen vore att öppna en lucka och hitta Maria Åkerbergs dark chocolate scrub! Aldrig testat, men sååå nyfiken på den och den verkar perfekt nu till vintern!

    Stor kram!!

  662. Johanna T skriver:

    Hej!
    Har hoppats att få en chans till att få skincitys oemotståndliga julkalender i min ägo! Nu tar jag chansen och håller en tumme.

    Jag skulle tycka att Maria Åkerbergs Beautiful Hand Creme vore den perfekt att hitta bakom en lucka! Den bästa handcremen jag testat och doften är perfekt ”julig” av kardemumma och citrus. Händerna blir så mjuka och släta och effekten håller i sig länge. Ett extra plus är också att just handcreme är toppen att få i travel size, då man vill kunna ha den till hands hela tiden, så det vore en grym produkt bakom en julkalenderlucka!
    Bästa hälsningar!
    Johanna

  663. Frida skriver:

    Bra tävling! Så svårt att bara välja en så jag kommer med två önskemål som inte finns med i år: Min favoritmascara SENSAI mascara 38 C MSL i svart eller ansiktskrämen BEAUTÉ PACIFIQUE MÉTAMORPHIQUE vitamin A anti-wrinkle creme 😀

  664. Paula Nilsson skriver:

    Hej!!
    Nu hoppas jag på tur! Blev så oerhört avundsjuk 🙂 på alla som lyckades få tag på en kalender, både de som hann och köpa och de som hade turen med sig att vinna! 🙂

    Något som jag suktat efter sedan jag hittade skincity och hudspecialisten är det omtalade Transderma serumet!! Jag skulle lätt bli lika lycklig för vilket prov som än skulle vara med!
    Något jag aldrig riktigt tycker att jag kan unna mig att köpa trots vetskapen om fin fina resultat! ( Eller för att jag blir lite snål när det väl gäller!! Haha!!)

    Stor kram till bästa Annica!

  665. Catrine skriver:

    Thomas roth s guldmask hade varit kul att få prova, eller något av transdermas serum 🙂 Hade varit fantastiskt att vinna eran kalender!

  666. Pernilla skriver:

    åå något av Transdermas serum, vilket som! Magi på flaska!!!

  667. Linda skriver:

    Men WOW, vilket underbart pris!!

    Om jag ska önska en produkt till en av luckorna i julkalendern så önskar jag: Ampuller – Sea Creation från Babor ♡ eller The Cream från samma serie.

    Önskar hela Skincity Teamet en fin dag!

  668. Ellen skriver:

    Absolut något i stil med Peter Thomas Roth
    Laser free resurfacer. Jag har äntligen fått lite kontroll över min hy och mina finnar, till och med så att jag kan gå ut utan att täcka hela ansiktet vilket är en otrolig känsla, men ärren är kvar. Har en massa röda prickar där jag tidigare haft acne och det finns inte en chans att jag skulle våga köpa detta serum själv och prova (pga priset) så att få ett prov i kalendern hade varit fantastiskt 🙂

  669. Eline skriver:

    Jeg håper på at gullmasken fra Peter Thomas roth ligger inni der. Den skulle jeg gjerne ha prøvd!

  670. Anne skriver:

    Hej! Närmar mig 60 årsåldern och har har hela mitt vuxna liv kämpat med acne, först under tonåren och sedan som vuxen. Resultatet har blivit en mycket tråkig hy med märken och acneärr. Detta har inneburit en hel del frustration och på ett djupare plan, sorg, eftersom jag vill både känna mig och se fräsch ut . Så, för kanske ett och ett halvt år sedan upptäckte jag Skincity med sin fantastiska hemsida och makalösa kundvård! Jag använda tjänsten ”hudtest” och hade precis då läst om Paulas choice och bad därför att få rekommendationer från detta märke. Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet över vad detta har inneburit för min självkänsla och mitt välbefinnande! Idag tycker jag att min hy ser otroligt mycket friskare ut (även om den inte är perfekt vilket den nog inte kan bli). Jag är slätare och huden ser ”frisk” ut till skillnad mot tidigare. I takt med att huden blivit bättre så har jag blivit alltmer intresserad av att bära makeup, bra sådan. Så jag hade verkligen älskat att få något härligt och flärdigt av By terry att njuta av. Hon har så mycket läckert. Tack också Annica för din ihärdighet att sprida kunskap om hudvård. Kunskap är makt, makt över min hud :-).

    • Sofia E skriver:

      Röstar på att du skulle få vinna en kalender! 🙂 jag har också lika som du dragits med acne i hela mitt liv.. Ända sedan tonåren och nu även vuxenacne. Tills jag fann Skincity! Även om min hy inte är helt felfri ännu och man ser spår av många ”tuffa” år med acne är den det bästa den någonsin varit och jag undviker inte speglar längre och börjat tycka allt mer om smink och hudvård (något som tidigare var mest jobbigt). Ordentlig hudvård. Jag är nu strax över 30 och jag kan inte tänka mig hur det skulle varit om jag måstat lida i 30 år till! Hoppas du får chansen att skämma bort dig och din hy lite! 🙂

  671. Therese skriver:

    Vilken fantastisk tävling! Om jag bara fick välja en produkt som jag skulle önska i en lucka så skulle det bli souffle body créme från Laura Mercier. Är mycket nyfiken på det märket.

    Håller tummarna… 🙂

  672. Marie skriver:

    Oj, inte helt enkelt. Men jag har precis fyllt år (60) och är en riktig creme/serum nörd så det får bli något sådant. Kalendrar är ROLIGT!
    Ett serum från TRANSDERMA skulle lyfta mig till himlen OVANFÖR Skincity gissar jag 🙂 Och jag känner att i min ålder är det viktigare än någonsin för MIG att ta hand om kroppen och själen.
    Hudvård är ett livselixir för mig och tydligen smittar mitt intresse av sig på andra som brukar fråga mig om olika saker. Inspirerad blir jag bland annat här…Och min mamma sa alltid; ” Tvätta bort make up, smörj in dig och bränn dig inte i solen, ha alltid rena underkläder och unna dig en GOD parfym 🙂

    • Christina stoltz skriver:

      å det finns nog hur mycke bra som helst, men hade hoppats på en bra
      Ansiktsmask , gärna peel-off, djuprengörande… Men märke där är
      Jag helt öppen för förslag! Denna kalender vore toppen för denna
      Småbarnsförälder, som kanske inte har den största plånboken och
      Helt ärligt inte tar mig tid för att sköta min hud, ja jag vet att man måste….. Men om jag vinner hittar jag säkert massa bra nya favoriter som jag helt enkelt sen inte kan leva utan

  673. Jenny skriver:

    Hej! Jag skulle så gärna vilja öppna en lucka och få en Laura merciers body souffle de doftar magiskt gott! Köper alltid mest ansiktsprodukter så det skulle vara trevligt att få prova en sån i en lucka! Eller någon annan trevlig produkt ifrån henne,,älskar laura mercier!

  674. Tina skriver:

    Ungefär vad som helst från Laura Mercier hade jag velat hitta i kalendern, sååå nyfiken på det märket, främst på deras smink. Men har ju hört mycket gott om deras body souffle också

  675. Maria Johansson skriver:

    Hej! Jag skulle vilja hitta en produkt från Dermaceutic som jagenyfiken på då jag har läst mycket bra modet märket o då helst k-ceutic som säkert skulle göra underverk på vintertorr hy. Av de märken som finns med skulle jag inte tacka nej till lite oil booster från PC som jag oxå enväldigt nyfiken på då jag använder en hel hudvårdsrutinfrån PC idag,
    RESIST MOISTURE RENEWAL OIL BOOSTER, och funderar på om den skulle vara bra att lägga till nu på vintern. Lite som den där vinterjackan för ansiktet …

  676. Anna skriver:

    Åh vad spännande. Jag är nyfiken Laura Mercier och eftersom jag har torr hy så letar jag alltid efter den perfekta kroppslotionen, oljan eller liknande. Jag säger därför ett body butter av Laura Mercier. Kram kram

  677. Malin skriver:

    Jag skulle vilja hitta bareminerals och andra märken som inte täpper till hyn! Har jätteproblem med hyn och den har precis börjat bli bättre, kan dock inte använda smink då jag inte har råd med sånt smink som inte täpper till 🙁

  678. Julia E.N skriver:

    vadå världens bästa pris?! Hade inte kunnat bärja mig till att öppna lucka för lucka haha!

    Men en produkt, som hade varit det absolut bästastebäst i luckan hade varit -Priori cellular recovery serum-. Gud vad jag har letat efter denna.. Hann köpa en flaska av er för år sedan o kan inte sluta tänka på den än idag. Den gjorde UNDER! Så, hade den dykt upp i en lucka hade jag nog gråtit en rätt bra skvätt, för den var primaballerina mot min acne hy och mina acne ärr 🙂

    Har den förresten utgått?? Kramar och tack för både en fantastisk blogg och hudvårdssida!

  679. Maria skriver:

    Oj så kul att få chansen att vinna dena goding. Kalendern skulle jag ge till min 20 åriga dotter som också har hittat ”hit” och till Skincity. Hon har genom dig/er fått ett genuint intresse för allt inom hudvård och make up, koeshisarna börjar bli många nu :-). Både jag och hennes pappa får ställa upp som försökskaniner och det gör vi gärna. Det jag som ”prickig korv” skulle vilja finna i en lucka är detta spännande serum från Biodroga MD, http://skincity.se/sv/product/5014/biodroga-md-anti-ox-de-spot-advanced-formula-2-0-serum.
    Håller alla tummar jag har…

  680. Karolina skriver:

    Det röda läppstiftet från Clarins nr 741 ”tulpi red” som skulle få tomten att vilja kyssa mig på Julafton, hade varit en fin gåva i kalendern 🙂

  681. Carolin skriver:

    Så synd att den tog slut! Jag lyckades inte ens komma in på hemsidan faktiskt, så kalendern var en väldig hit 😉 Jag hade blivit överlycklig om jag hittade en mask från Peter Thomas Roth i min kalender, finns många jag är nyfiken på men kanske mest den bubblande masken 🙂

  682. Christina skriver:

    Hej!
    En produkt som jag skulle vilja ha i kalendern är Akademiklinikens cure recovery cream. Tycker att det är en underbar kräm att använda mot alla slags hudirritationer. Den lugnar och läker huden samt återfuktar perfekt! En SOS kräm helt enkelt! 🙂

  683. Anna skriver:

    Jag fick ett generöst prov på Biodroga MD’s Anti-Age EGF Cell Booster Serum i en av mina senaste paket och den var verkligen magi på tub för min hy! Att hitta den bakom en lucka på kalendern skulle definitivt vara höjdpunkten den här julen 🙂

  684. isabelle skriver:

    Den bästa produkten att få testa vore Transderma M serum. Den kostar en slant och jag skulle så gärna vilja se vad den går för och om den kunde bota mina yttorra partier.

    Hoppas hoppas på en (eventuellt) första vinst.

  685. Terese skriver:

    Ps. Glömde säga att produkten från PC som jag tror gjort störst skillnad och som jag gärna ser i Er kalender är 2% bha gel. Den är magiskt!

    Kram igen, Terese ♥

  686. Susanne skriver:

    Älskar era tävlingar!
    Jag skulle gärna se att PAULA’S CHOICE
    SUN 365 SELF-TANNING CONCENTRATE fanns i kalendern.
    Denna produkt gillar jag skarpt och skulle gärna se att fler fick möjligheten att upptäcka denna pärla.
    Håller tummarna nu för vinst då jag gärna blir ägare till en lyxkalender 🙂

  687. Lisa ottosson skriver:

    Hej! Fantastisk blogg och butik! Love it! Hade gärna velat ha en sådan kalender i mina ägor. Hade varait vardagsglädje och vardagslyx. En produkt jag hoppas på i kalendern är exuviance serum. Har hört att de skall vara riktigt bra. Att folk är frälsta i de. 🙂 jag tror även min hy hade älskat de. 🙂 mvh lisa

  688. Terese skriver:

    Jag hann inte köpa kalendren när den kom eftersom jag var på jobbet så Ni kan ju ana hur besviken jag var när den tig slut på rekordtid.
    Jag gjorde Ert hudtest & fick Paulas choice rekommenderat. Efter att ha använt produkterna i ca 9 dagar så märkte jag hur min hud började förändras, min hormonacne började läka ut, blankheten blev mindre, porerna blev också mindre och ansiktet fick mer lyster. En kväll när jag tvättat av mig sminket sa min sambo ”Varför har du så mycket smink när du inte behöver de?” & jag tittade ordentligt på mig i spegeln & började gråta av glädje. För första gången sen jag var typ 14 år så hade jag inte en enda finne i ansiktet & ärren har börjat blekna. Den glädje och tacksamhet jag känner till Er och PC går inte att beskriva, Ni har räddat min hud.
    Jag har alltid varit rädd att mina framtida barn ska ärva min hud & må lika dåligt som jag gjort i så många år men nu vet jag att Ni finns & det känns så skönt att veta att det finns BRA hjälp att få.

    Tusen tack för att Ni finns & för all hjälp! Ni är verkligen Änglar. ♥

    Kram, Terese

  689. Josefin skriver:

    Hej :)!!

    en produkt jag hade velat testa är: PTR ansiktsmask med guld tror jag det är <3 men eftersom att "mammapengen" när man går hemma inte tillåter det får jag så snällt vänta.

    det skulle vara en dröm att vinna denna tävling. Jag är en kräm/olja/rengöring/toner – skönhetstokig brud. När jag arbetade kunde man unna sig de dyra märkena, nu när man är mammaledig har man fått kompromissa pga mammapengen, så detta vore en dröm/bästa julklappen för mig i år 🙂

    Tack för att ni inspirerar!
    Puss kram och god jul från Josefin

  690. Hanna skriver:

    Tänk dig att vi lever i en värld där magiska droppar fanns. Dessa droppar skulle i kontakt med huden tillföra fukt, jämna ut samt ge en otrolig lyster. Aha tänker du, det finns ju faktiskt redan. Det är sant men dessa droppar skulle även göra så att dina högsta önskningar skulle slå in när du smörjer in dropparna i ansiktet. Vad skulle jag då önska? Jag skulle önska att dropparna skulle ta bort allt hat vi upplever i vår värld idag, alla krig som drabbar oskyldiga civila och upplösa IS. Dropparna skulle sprida kärlek!!

    Dessvärre lever vi inte i en värld där dessa droppar finns, men det är tillåtet att drömma…. I adventskalendern hade jag önskat hitta (nu pratar vi verklighet) BY TERRY HYDRADIANCE SERUM då de verkar ha egenskaper som min torra, trötta novemberhy skulle älska!

  691. Caroline skriver:

    Har suktat efter denna kalender,ett utmärkt tillfälle att testa lite olika produkter för o därefter veta vad man ska köpa! Åh en överraskning varje dag! Kan inte bli bättre 😀
    Jag skulle vilja hitta ett prov på ett utav Transderma serum som jag har hört så gott om! Känns lyxigt och jag tror det verkligen ger synlig effekt på huden! Dessutom är ju serum den produkt man inte vill vara utan,som verkligen gör ett riktigt bra jobb med huden!! Länge varit nyfiken på att testa! Kan knappast bli mer lyxigt!:) Mvh Caroline

  692. Jeanette skriver:

    Åhhh vill vill vill så gärna vinna denna fina kalender då den såldes slut alldeles för snabbt, det skulle ju ha blivit min egen julklapp till mig!
    Men men, bättre tur nu kanske…. Jag skulle vilja se Rodials; Dragons Blood Hyaluronic mask i kalendern, en helt underbar mask!!
    Hoppas på tur nu! Kram

  693. Jenny Lindqvist skriver:

    Om man bara fick önska en sak så skulle jag önska att guldmasken från PeterThomas Roth. Vad skulle väl passa bättre än att få lägga på en sån lyxig och glamorös ansiktsmask innan julens alla festligheter.

  694. Ninni skriver:

    Babor hade ju varit så kul att få testa, de där ampullerna lockar mig oerhört… De ser så proffsiga ut. Drömprodukten hade varit en kräm eller ett serum som genast drog ihop linjerna jag har på min hals… Kan inget märke ta fram en sådan produkt?

    Kram!

  695. Jennyjenny skriver:

    Jag har äntligen hittat min holy grail i form av transderma m mot min torrhet. Så om jag hade hittat någon av de andra transdermakompisarna bakom en lucka hade det varit toppen. Och mest nyfiken är jag på nykomlingen transderma o så klart 🙂

  696. Nicole skriver:

    Hej,
    Jag satt spänt och uppdaterade hemsidan när kalendern skulle släppas men lyckades inte få tag på någon kalender – blev så ledsen 🙁
    Hoppas att jag kanske har turen med mig nu istället, jag hade blivit överlycklig om jag fick öppna en lucka i denna Fina kalander varje dag fram till julafton!
    Jag önskar att man hittar ett prov på transdermas serum bakom en lucka. Det känns jättelyxigt och jag hade gärna prövat en mindre storlek innan köp av full-size! 🙂
    Kram!

  697. Sofie skriver:

    Vilken drömtävling! Om jag hade den stora turen att vinna en kalender skulle min syster få den, som behöver all uppmuntran hon kan få just nu. Efter en riktigt tuff och dramatisk förlossning kämpar hon nu på med vaknätter och amningproblem. Tänk vilken dröm att kunna ge henne lyckan att få öppna en lucka i den här kalendern hela december! Jag tror att min systers hy skulle må gott av ett fuktbombande serum, så om Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe fanns i en lucka skulle hennes hud sluka i sig den och säga ”Äntligen, tack tack tack!”!

  698. Anna skriver:

    Åh, vilken rolig tävling! Jag skulle gärna vilja prova Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask från Peter Thomas Roth. Det hade varit en dröm att hitta den i kalendern. Kram

  699. Sophia skriver:

    Hej!

    Hoppas på tur!!!

    Jag skulle vilja hitta MURAD AGE-DIFFUSING FIRMING MASK!

    Tack för en toppen blogg och webbshop!!

    Kram

  700. Jessica W skriver:

    Åh, det finns alltså ännu chans att få tag på 2015:s absolut bästa julkalender! Det hade varit rena drömmen att få ett ex av denna omtalade julkalender 🙂

    Min hy behöver skämmas bort med något lystergivande, därför hade jag blivit överlycklig om By Terrys lystergivande serum hade funnits bakom en lucka julkalendern. http://m.skincity.se/sv/product/4821/by-terry-cellularose-brightening-cc-lumi-serum-colour-control-radiance-elixir

    Jag hade blandat ut det med min foundation för att kunna stråla lite extra nu till julens festligheter 🙂

  701. Mimmi skriver:

    Åh, vilken chans! Jag bara MÅSTE ta chansen. Iiiiiih! Jag har förälskat mig i Rodial, men har inte haft möjlighet att utforska märket mer. Längtar tills det passar in i livet. Kram!

  702. Tanja Lehti skriver:

    Åh, vilken rolig tävling! Gold Mask 24K Peter Thomas Roth skulle vara den ultimata gåvan att hitta i Skincitys julkalender. En riktigt lyxig ansiktsmask med riktigt guld i. Den perfekta masken till julens festligheter!

  703. Peter skriver:

    Hej!

    Jag skulle väldigt gärna kunna ge denna kalender till min fru för hon har pratat om den så mycket. Vi lyckades inte köpa den när den släpptes för vi var på resande fot just de timmarna.
    Det enda jag är rädd för om hon skulle få den är att jag till slut inte ska få plats i badrummet längre. Jag vet att ett prov på transderma m hade varit mycket önskvärt för hemma, annars får hon väl fortsätta att ta upp den önskningen med tomten 😉

    I övrig skulle även jag bli glad om det dolde sig någon superprodukt från Elemis eller Paulas Choices herrserier i någon av luckorna. Jag behöver hålla hastigheten uppe på min hudvård så att jag strålar ikapp med frun och är en representabel andra hälft 😉

    Trevlig söndag!

  704. Anki Engström skriver:

    Åh vilken härlig tävling. Min dröm har länge varit att få testa Babor HSR Lifting extra firming eye cream,( skulle inte sitta fel med en full size). Och den är ju så vacker att den skulle få första parkett på min finhylla som ingen kan missa i badrummet.

  705. Madeleine skriver:

    En lyxig ansiktsmask från La prairie (skin caviar luxe sleep mask) hade varit underbart att hitta bakom en lucka.

    Tänker mig att en travelsize av någon lite dyrare produkt ger en möjlighet att testa innan man investerar i fullsize. Samt att en ansiktsmask är en produkt som ger en en omedelbar känsla av resultat direkt efter användandet.

  706. Monika Eriksson skriver:

    Hej! Jag trivs jättebra med Exuviance och skulle därför mer än gärna vilja hitta Exuviance Bionic Oxygen Facial i kalendern.

  707. Åsa skriver:

    Åh, vilken chans… Jag skulle gärna hitta Transdermas senaste serum O i kalendern! Det vore spännande att få prova! Själv satt jag i möte dagen då kalendern släpptes och sen var det bara att glömma att kunna klicka hem en på egen hand… Hoppas på jultur nu istället!

  708. Agnes skriver:

    Åååh, den där kalendern är ju drömmen! Den som har den måste ju ha helt perfekt hy hela december 😉

    Jag har varit sugen på att testa Exuviance Vespera Bionic Serum VÄLDIGT länge så det skulle jag bli jätteglad för.

  709. Marie Pettersson skriver:

    Hej! Å va roligt med tävling,och vilken vinst,håller tummarna nu. Retinol Boosters fr Paulas Choice vill jag jätte gärna prova då den är bra mot pigmenteringar,rynkor,ärr,ojämn hudton mm,tror den vore toppen till min hud. Hälsningar/Marie

  710. Mari Gustafsson skriver:

    Vilken total besvikelse när julkalendern tog slut!! Det hade varit en DRÖM att få hem!!!
    Och hade jag hittat ett Transderma serum i julkalendern hade jag nog svimmat:)
    Det är verkligen dröm-produkten att testa!!
    Nu håller jag tummarna superhårt!
    Kram!

  711. Maria skriver:

    Du har ju talat varmt om http://skincity.se/sv/product/3105/sensai-ultimate-the-lotion, så den skulle jag gärna vilja hitta under en lucka. Var sugen på att beställa denna men hajjade till lite när jag såg priset. Som blivande hudterapeutstuderande som kommer att vara utan inkomst i ett år kändes det lite väl saftigt just nu…

  712. Anne Karlsson skriver:

    Åh tänk om tomten på Skincity ville ge mig en kalender i julklapp,vilken dröm!Transderm serum tävlade jag om men hade inte tur då så det här vore jättekul om den kanske fanns med i prov i kalendern.håller tummarna på tur denna gång,har varit en snäll tant hela året hihi.Kramar!

  713. Anna skriver:

    Jag är jättenyfiken på By Terry. Hoppas att jag vinner och får testa nån av deras produkter! /kram

  714. Sanna skriver:

    Åhhhh kul tävling!

    Jag hade velat ha en produkt från CHANEL i kalendern, vilken dröm!!

    Hoppas på tur denna gången. Kram Sanna

  715. Karin skriver:

    Jag, precis som så många andra, gick miste om julkalendern när den släpptes men hoppas nu på lite ( mycket) tur! Det märke jag skulle bli otroligt glad över att hitta i en lucka är Sensai och speciellt produkten sensai – the ultimate lotion . Detta är en produkt jag aldrig kommer ha råd med men drömmer om:)

    Med hopp om tur!

  716. Sara skriver:

    Paulas choise har förändrat hela min hy från kliande och fjällande till frisk och mjuk! För evigt tacksam till er som rekommenderat detta!

    Har helt missat att kalendern fanns att beställa, så får hålla tummarna här istället! 🙂

  717. Mari skriver:

    Oavsett om jag har turen på min sida eller ej så ska det bli spännande att följa vad kalendern innehåller!

    Av de märken som kalendern innehåller hade jag hoppats mest på Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask, som jag läst mycket gott om men ännu inte testat. En ny ansiktsmask är alltid kul och lyxigt att testa!

    Av de märken ni erbjuder men som inte ingår i årets kalender hade jag hoppats på The Organic Pharmacy Rose & Bilberry Toning Gel som låter perfekt för min hudtyp, speciellt på vintern. Och nu när jag läser beskrivningen igen så ligger den nog i min varukorg inom kort. Eller vänta, det gjorde den ju redan
    Av märken som ni INTE erbjuder (men kanske i framtiden..? ) hade jag velat testa REN Skincare Wake Wunderful Night-time facial. Det om något låter väl som magi. Och visst skulle väl REN Skincare passa i ert utbud? *lobbar*

  718. Johanna skriver:

    Hej,
    Transderma är det märke som jag helst skulle vilja ha i en lucka.
    Har hört mycket bra om deras serum. Så det är ju perfekt att en lucka döljer något från dem.
    Otroligt roligt att ni har ett sådant genomslag med era produkter och erbjudanden! (Jag gick in på er sida vid kl. elva när den släpptes, men det var så många som ville handla att jag inte kom in.)

  719. Elin skriver:

    Den totala sorgen som uppstod när jag såg att julkalendern hade sålt slut. Jag som hade blivit lovad en av sambon, men beställde andra favoriter hos er istället.
    Men nu tävlar jag om en lyxig julkalender istället och hoppas på att ha turen med mig.

    Jag är frälst i märket Beauté Pacifique som jag upptäckte för första gången hos er. En produkt från dem skulle jag bli lycklig över att hitta bakom en lucka på kalendern.

    Önskar en skön söndag
    /Elin

  720. Kristina skriver:

    Åh! Jag hade velat ha denna när den kom ut. Men nu kanske jag har turen med mig.

    Jag älskar hudvård och jag älskar goodiebag för att detta är som en väldigt stor goodiebag. Mitt drömjobb är att jobba i en e-handelsbutik som säljer hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter. Om jag nu skulle få turen att vinna denna kalender så skulle jag få chansen att få kunskap och lite erfarenhet kring en del populära märken som finns på skönhets marknaden idag. Det skulle betyda mycket för mig. Dessutom så kanske jag skulle kunna hitta de produkter som är bra för min hud och som kan göra den bättre.

    Det finns väldigt många produkter i kalendern som jag är sugen på att testa. Men om jag skulle välja en så skulle det vara paula choice eftersom ni har skrivit några gånger att en del har fått en mycket bättre hud med detta märke. Det känns som att märket skulle kunna passa mig väldigt bra.

    Jag håller mina tummar och tår att jag kommer att vinna denna fina kalender. Det skulle vara en perfekt julklapp och Födelsepresent till mig.

  721. Jcm skriver:

    Transderma o???
    Hoppas….:)