Vinnarna av Skincitys adventskalender!

  • | Annica

Skärmavbild 2015-11-24 kl. 13.47.33

 

Åhh vänner! Om jag vetat när jag planerade denna julkalender för 1 år sen att SÅÅÅ många av er ville ha en hade jag tillverkat många många fler! Tack alla ni underbara för era tävlingsbidrag. Att välja vinnare denna gång var helt omöjligt. Vill sända en kalender till var å en av er. Snyyyft… kan ju inte det men har ju i alla fall tre fina kalendrar som nu ska få ett nytt hem!

GRATTIS Sara, Anne och Maria T & Peter! Hoppas ni kommer älska den!

Sara

Min dotter älskar att vara på förskolan.
På morgonen när vi lämnar henne springer hon in och när vi hämtar henne är hon oftast på lika bra humör.
Anledningen till att hon tycker om förskolan så pass mycket är du; förskolepedagog Lina. Du är världens bästa. Du tar hand om det dyrbaraste jag har. När jag är på jobbet är du med och formar mitt barns uppväxt. Du lär henne rätt och fel och ger henne kärlek och trygghet hon behöver. Jag litar på dig och känner mig trygg alla timmar jag är på jobbet.
Oftast när jag lämnar på morgonen ses vi lite snabbt i hallen och du frågar vilka krämer jag använder för att du tycker att min hud lyser 😉
Jag berättar för dig vad produkten heter; Exuviance Vespera Bionic Serum. Älskar detta serum som ingår i min vardagliga hudvårdsrutin. Mitt ansikte får otroligt mycket fukt och får en finare hudton och lyster.
Känner att du har ett intresse för hudvård. Och jag hoppas att du ska tala om för mig att du också beställt produkten. Men det blir inte av…
Denna julkalender är till dig Lina. Min vardagshjälte. Du sprider glädje i din vardag och nu vill jag att din hud ska må lika bra.
( Denna julkalender skulle beställas till dig då den först kom ut men då siten låg nere gick det inte).

 

Anne

Hej! Närmar mig 60 årsåldern och har har hela mitt vuxna liv kämpat med acne, först under tonåren och sedan som vuxen. Resultatet har blivit en mycket tråkig hy med märken och acneärr. Detta har inneburit en hel del frustration och på ett djupare plan, sorg, eftersom jag vill både känna mig och se fräsch ut . Så, för kanske ett och ett halvt år sedan upptäckte jag Skincity med sin fantastiska hemsida och makalösa kundvård! Jag använda tjänsten ”hudtest” och hade precis då läst om Paulas choice och bad därför att få rekommendationer från detta märke. Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet över vad detta har inneburit för min självkänsla och mitt välbefinnande! Idag tycker jag att min hy ser otroligt mycket friskare ut (även om den inte är perfekt vilket den nog inte kan bli). Jag är slätare och huden ser ”frisk” ut till skillnad mot tidigare. I takt med att huden blivit bättre så har jag blivit alltmer intresserad av att bära makeup, bra sådan. Så jag hade verkligen älskat att få något härligt och flärdigt av By terry att njuta av. Hon har så mycket läckert. Tack också Annica för din ihärdighet att sprida kunskap om hudvård. Kunskap är makt, makt över min hud :-).

 

Maria T

Drömmen är ändå att er fantastiska kalender ska landa hemma hos mig. Liksom många andra hann jag inte beställa eller rättare sagt så la jag till en kalender i varukorgen, men livet med en 17-månaders kille och en 5 veckors tjej kom emellan och hann inte klicka vidare… Testat många produkter under åren och sedan jag upptäckte er har mitt liv förändrats för alltid! Min egentid numera, som är helig, består av den dagliga hudvården, rengöringen, exfoliering, serum, booster osv, ibland mask, andra gånger peeling…  älskar att prova nya produkter och tänk drömmen med 24 överraskningar!!

Nyfiken på Exuviance Super Retinol Concentrat och Bionic Oxygen Facial.

Tack för allt ni gör <3

 

Peter

Hej!

Jag skulle väldigt gärna kunna ge denna kalender till min fru för hon har pratat om den så mycket. Vi lyckades inte köpa den när den släpptes för vi var på resande fot just de timmarna.
Det enda jag är rädd för om hon skulle få den är att jag till slut inte ska få plats i badrummet längre. Jag vet att ett prov på transderma m hade varit mycket önskvärt för hemma, annars får hon väl fortsätta att ta upp den önskningen med tomten.

I övrig skulle även jag bli glad om det dolde sig någon superprodukt från Elemis eller Paulas Choices herrserier i någon av luckorna. Jag behöver hålla hastigheten uppe på min hudvård så att jag strålar ikapp med frun och är en representabel andra hälft.

Trevlig söndag!

 

Ni mailar info@skincity.se er adress + mobilnummer så sänder vi era kalendrar.  

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

59 svar till “Vinnarna av Skincitys adventskalender!”

  • (59) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Hanna skriver:

    Hej, jag har börjat använda decleors micellar oil att tvätta ansiktet med då jag känner mig torr. Men hur ska jag tvätta av den, med svampduken som jag har eller bara blaska av med vatten? Känner mig ju torr igen efter jag tagit bort den med duken! kram

    • annica skriver:

      Hej Hanna, du tar den på torr hud, masserar en stund och fuktar sedan fingrarna så att vattnet bildar en lätt mjölk. Massera vidare och skölj bara av med vatten. Vill man ta bort med svamp så gör man det. Är man torr sedan innan så passar den här rengöringen jättefint, dock behöver du lägga ett passande serum och creme efteråt för en torr hud om du alltid upplever huden som torr. Rengöringen är toppen för din hudtyp men gör inte hela jobbet så att säga : ) kram Annica

  2. Mia skriver:

    Hej,

    nu har jag fått äran att prata med Anna när jag ringde in-vilken pärla! Har inte pratat med henne tidigare,men åh så glad jag blev över hennes omtanke och kunskaper 🙂 Är du rar och hälsar henne? En stor kram ska hon ha 🙂 så himla duktig!

    • annica skriver:

      Hej Mia, Anna är som du säger en riktig pärla. Hon har arbetat hos oss i flera år och nu gått vidare i företaget till avdelningen för kundrelationer. Hon har många års erfarenhet som hudterapeut och så är hon fantastiskt ödmjuk. En fin fin kombo. Hon hälsar så gott till dig! kram Annica

  3. Mari Gustavsson skriver:

    Grattis till vinnarna!!!
    Jag är väldigt sugen på att testa Laura Mercier, men jag saknar recensioner, tips och bilder på färgerna! Kommer det?
    Har ingen aning om vilken foundation/concealer som jag ska ha…..
    Vore jättetacksam för lite tips:)
    Kram bästa Annica!!

  4. Erika skriver:

    Hej Annika.

    Vill ge min mormor på 85 lite fina julklappar i form av någon fin fuktgivande bas gärna med lite färg och en concealer som döljer leverfläckar och andra pigmenteringar . Hon är som sagt 85 så måste bara några väldigt enkla produkter som samtidigt gör henne lite tillpiffad. Hon älskar att fixa och hålla på men handlar sina produkter på Lidl så hon känner sig inte helt nöjd…..;) Jag tänkte köpa från Clarins för de känner ju alla till och känns lite som ett märke många äldre förstår sig på bra också. Har du tips på:
    – concealer (som döljer leverfläckar)
    – färgad dagkräm (eller liknande som ger fukt och jämnare hudton, hon vill känna sig mer fräsch i hyn)
    – läppstift (i naturlig och rosig nyans som passar en på 85)
    Andra bra tips emottages tacksamt också! Har en budget på ca 5-600 kr. Ska bli en julklapp till henne.

    Kram o tack på förhand!

  5. Stephanie skriver:

    Hej,
    Jag undrar om du har några tips till mig angående ett hudproblem. Jag har under hösten sett tecken på perioral dermatit på min hud. Jag sminkar migbara 2-3 ggr i veckan och använder dermalogicas daily microfoliant på morgonen och rengör med md facial cleanser för känslig hy. Och kräm… Ja, efter att ha testat massa dyra krämer upptäckte jag att Yves rochers Calmille funkade mycket bra på min hy. Kanomillen lugnade och gav riktigt jämn färg och porslinsstruktur. Så den har jag använt i ca 2 år. Med dessa produkter har min hy mått bra och Jag krånglar inte med mycket annat då jag inte upplever det så bra med massa olika produkter på min hy.
    Jag tror att PD:n har uppkommit då jag peelat mig mer under hösten eftersom vecket vid näsvingarna flagar två gånger varje dag på mig. Kan peela rent på morgonen, men sminkar jag mig blir det kakig flagig hy efter en halv dag och jag vill pilla bort det på kvällen, men det dyker upp till morgonen igen. Just nu har jag vunnit över flagandet men som sagt ser tecken på PD under näsan, på hakan, vid näsvingarna och lite lite vid ögat.
    Kan du rekommendera något märke eller produkter? Även efter att PD:n läkt ut så det ibte kommer igen. jag hade tänkt byta ut mina produkter mot antingen Jan Marini eller se mig om efter annat intressant. För känslig hy, rätt stramande torr just nu, får väldigt torra linjer i ansiktet. Är 28 år. Ska jag hålla mig kvar vid dermalogica? Kan tillägga att jag ibland prelat försiktigt med md fax &body scen vid näsvingarna men mycket försiktigt. Är beroende av att använda daily microfoliant för om jag inte gör den proceduren är vecket vid näsvingarna totalt flagig efter en dag eller två. Samtidigt är det viktigt att jag har en återfuktare kräm som hjälper mot mina strama linjer i ansiktet vilket jag inte tycker dermalogicas soothing cream ger. Deras fetare blev jag faktiskt avrådd ifrån av en säljare. Vad tror du?

  6. jacki skriver:

    Hej Annica! Först måste jag bara säga att det är underbart att du har ett genuint intresse för detta med hudproblem, hudläkarna borde få lite av dig…
    Till minfråga/historia:

    Jag hade aldrig någonsin finnar i mina tonår, mina problem startade först när jag precis passerat 20 sträcket.
    Sommaren då jag fyllde 20 började jag använda X-lash, efter en enorm och obehaglig vagel som dök upp efter bara 1-2 veckor av denna produkt så beslutade jag mig för att sluta för ett tag. Men då vageln var borta började jag pensla på detta igen (dumt!!) och samtidigt började jag använda X-brow. Efter 2-3 veckor var min panna fylld av småknotter (finnar) och ytterligare en vagel hade dykt upp.

    Vid denna tidpunkt började jag ana att hudproblemen orsakades av dessa medel. Idag, 1,5 år senare, och efter antibiotikakurer och receptbelagda salvor är problemen ännu inte borta..

    Finnarna har spridit sig till kinder, tinning, haka men värst är det fortfarande i pannan.

    Min fråga till dig Annica är då hur detta kan komma sig? För visst borde det ha med mitt användande av X-lash och X-brow att göra? Och framförallt, vad tycker du att jag ska göra?

    Stort, stort tack på förhand. Jag är så glad att jag hittade dig och din blogg här på nätet.

    Med vänlig hälsning

    Jacki

    • annica skriver:

      Hej Jacki, roligt att du följer min blogg! Kan inte tänka mig att din huds obalans orsakats av de produkter som du använt. Visst kan ingredienser stressa huden men inte efter så lång tid. Jag skulle snarare säga att det är något i din kost som din mage reagerar på. Finnar och plitor i just pannan kan bero på stress i mage och tarmar. Fundera över om något av följande påverkar din hud, laktos, gluten, socker, stress så som magsår eller att magen inte får vila ordentligt mellan målen. Det tror jag kan vara anledningen : ) Sedan skulle jag se över de produkter du använder. Vill du så hjälper vi dig via mitt hudtest här: http://skincity.se/sv/skintest

      kram Annica

  7. Frida skriver:

    Grattis till vinnarna! Här har ni en som lyckades få tag i en kalender och redan har öppnat alla luckorna hihi…Kram till er alla!

  8. Donnachic skriver:

    Men åååhhh vilka fina värdiga vinnare!!! Största grattis till dem!!! De kommer inte bli besvikna, Hahaaa!!!!
    Kram kram,
    Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, de är ett gäng glada ägare till kalendern nu och tänk snart är det dags att öppna…om man nu inte reda slitit upp luckorna ; )

      kram Annica

  9. Sandra skriver:

    Hej!
    Jag har lite funderingar över min hud.
    Har en känslig hud, rätt mkt svarta porer jag vill få bukt med upplever dom som att dom blivit mer nu, finnar kring hakan som kommit & gått, är 25 blir 26 snart så vill bara bli av med dessa sen tycker jag min hud känns väldigt ojämn samt känns livlös. Lite små brustna kärl även kring näsvingarna samt på kinder. Jag har precis börjat använda Dermalogica -Ultracalming cleanser, använt i några dagar, sen har jag nu sedan igår lagt till Special Cleansing Gel till mina problemområden, använder Ultracalming cleanser till resterande. Använder eran The Face Sponge till dessa rengöringar. Innan dessa rengöringar använde jag Dermaceutic – Advanced Cleanser men avbröt med denna då jag upplevde att min hud blev känslig, typ röda fläckar efter rengöring samt stramhet. Sen fuktkräm till det har jag Skin Smoothing Cream men använt den fåtal ggr & använt ist Dr Dennis Gross – hydra-pure intense moisture cream då jag tycker den känns skönare nu då det är kallt, sen K-Ceutic på dagen ovanpå. Sen har jag kört med Maria Åkerbergs – Moisturising Masque till natten nu i en kur i 4 dagar. Sen Ampoule Concentrates Multi Active Vitamin Fluid en dag i veckan har jag tänkt använda dessa men bara hunnit använda en. Sen har jag Dermalogica- Multi-Active Toner & Peter Thomas Roth Aloe tonic mist som jag varierar mellan, sprayar på om huden börjar kännas torr under dagen ngn av dessa. Jag känner ingen stramhet längre som jag haft tidigare innan dessa & inte alls lika känslig i huden nu längre. Men jag saknar ngn peeling, känns som jag behöver ngt väldigt djup rengörande & vet inte riktigt vad jag ska välja. Jag har provat Gentle Cream Exfoliant igår, en gång bara. Men känns som jag behöver ngt mer ja djup rengörande & vill jobba också utjämnande på min hud. Har du ngt tips? Har kollat lite på Paula’s Choice, bha lotion? & har du ngt tips för brustna kärl vad man kan göra för att förebygga samt stärka & behandla dom man har? Med vänliga hälsningar Sandra
    Tack för en bra blogg!

  10. Hanna skriver:

    Hej! Kan en yttorr/blandhy/acnehy behöva en ansiktsolja under fuktmask då och då eller blir det för fett? Vad kan jag ha under masken BP instant hydrating för att få det riktigt mojsigt? 😉
    tack för all Din hjälp och dina underbara kollegors, kram Hanna

    • annica skriver:

      Hej Hanna, Det kan absolut behövas men viktigt att du väljer en olja som mest ger fukt inte en för en torr hud då de kan blir för mycket för huden. Jag hade tex testat Decleors Neroli, den har renande egenskaper och kan vara toppen för en acne hud som är fuktfattig. Är man mer fet så väljer man en talgreglerande olja för fet hud. kram Annica

  11. M skriver:

    Hej Annica!
    Tack för denna härliga blogg som jag spanar in varje dag! Letade efter din e-post, men förstod jag kunde skriva här med och få svar.
    Jag har i tonåren haft acne och använde roaccutan under en period med slut när jag var 15 år. Jag hade en hel del acne, men inte ”bölder” som man kan få. Mer smått, tätt och mycket. Roaccutan totalrensade bort allt, min hy blev sagolik och höll sig så ganska länge. Därefter började lite småfinnar ploppa upp igen i samband med mens. Började äta p-piller när jag var 18, men 1-2 års uppehåll. De höll min hy i någorlunda fint skick. Hyn hade större porer och finnar då och då, men verkligen inget att klaga på. För snart ett år sedan slutade jag med mina p-piller då jag inte vill proppa i mig dessa mer och min hy är katastrof. Jag får varje dag flera gula små finnar, stora porer jämt, glansig och bölder på hakan/ halsen innan mens. Min panna som varit slät och fin har alltid små ”kvisslor”. Jag har kämpat sedan januari med Nimue och zink tillskott utan resultat.
    Vad mer kan man göra? Har det med ”utrensning” av p-piller att göra? Bör jag sluta med Nimue? Min hudterapeut har justerat produkterna någon gång, men hon tror det endast har med ppillerna att göra och tycker jag ska fortsätta med produkterna.

    Pust!
    Kram M

    • annica skriver:

      Hej M, du gör helt rätt i att fråga mig här, jag hjälper dig gärna. Instämmer med din terapeut att det förmodligen är avslutet med dina p-piller som påverkar huden till finnar och plitor. Tycker att man ska ge huden och nya produkter i all fall ett halvår så det blir min rekommendation till dig. Nimue är ett mycket bra märke vadd jag hört. Sedan skulle jag testa att äta ren B5, det kan hjälpa huden att reglera sin talgproduktion. kram och fortsatt lycka till! Annica

  12. Anne skriver:

    Tjohoooohooo! Wow! Nu gick pulsen upp kan jag meddela :-)) Jag har vunnit, det är ju inte klokt!!! Tusen tusen tack Annica, är sååå glad och tacksam! Känner mig hedrad – och (ut)sedd, inga dåliga känslor såhär en regnig tisdagskväll i november. Och tack Sofia för din hälsning, så väldigt gulligt av dig :-).

    • annica skriver:

      Hej Anne, så roligt med tävlingar. Är man inte med så kan man inget vinna. Hoppas att kalendern kommer lyfta din december månad : )

      kram Annica

  13. Sofia E skriver:

    Grattis Anne!! Va roligt att du vann en kalender! 🙂 och förstås alla ni andra också! 🙂

  14. Solveig skriver:

    Värdiga vinnare tycker jag! Grattis! <3

  15. Maria T skriver:

    A men wiiiieeeeeee!! Julafton redan för min del!! Ärligt så vinner jag aldrig någonting så tusen tack <3 är världens lyckligaste!!

  16. Sara skriver:

    Grattis alla ni som vann!

  17. Malin Stjernberg skriver:

    Blir så rörd av Saras fantastiska gest <3

  18. Anki Engström skriver:

    Grattis till vinnarna (avundsjuk jag är så avundsjuk;)

  19. J-M skriver:

    Det var väll 4 vinnare? Håller alla tummarna för att den fjärde dyker upp snart…

  20. Sara skriver:

    Kanske en lottas ut slumpmässigt bland alla som svarat…

  21. Elin Lassila skriver:

    Ja visst var det väl 4 st?

  22. Linda B skriver:

    Grattis till er tre! 🙂 Men visst var det fyra stycken som skulle lottas ut? Då hoppas jag att den fjärde är kvar till mig i ett kallt Dalarna hihi.

  23. Josefine skriver:

    Grattis! Vilken fin gest av Sara. Tänk vad glad Lina kommer att bli när hon får den.
    Jag hade så önskar att vinna. Vilken lycka det hade varit.
    Jag vill bara dela med mig av erfarenhet av eran fantastiska Kundtjänst som fick mig att få upp ögonen för paulas choise. Jag fick ett prov på ett serum från pc i gåvan man fick när man handlade i höstas. Blev lite besviken på det då jag läst så mycket fint om just pc och det var kul att äntligen få testa.
    Så nu när jag beställde en ny foundation så bad jag om prov på någon bra ansiktsmask och de sa att det skulle göra vad de kunde då det förståeligt inte alltid finns.
    Fick i alla fall hem ett prov på en ansiktsmask från pc som man kan ha över natten och även runt ögonen. Jag är nu fast ! Aldrig varit med om något så underbart. Som ett glas vatten för huden.
    Så denna ska jag beställa och jag ser fram emot att prova mer därifrån.

    • annica skriver:

      Hej Josefine, vad glad jag blir att du fått fin hjälp av mina duktiga ”hudisar” de är alla superduktiga. Resultat är det vi vill ha…det är lite av vårt mantra. Kul att du fått upptäcka det med Paulas Choice : )

      kram Annica

  24. S skriver:

    Vem är den fjärde vinnaren? Du skrev ju att fyra skulle få chansen att vinna

  25. Daniel skriver:

    Grattis!!! 🙂