Skincity Kick-off :)

  • | Annica

Idag tänkte jag ni ska få en bildkavalkad från vår kick-off på Skincity i torsdags. Jag och några av mina kollegor presenterade hela Skincity våren. Nyheter från alla varumärken som kommer ändå fram till sommaren + nyheter på Skincity och NYA MÄRKEN vi ska lansera.. Ja, ja, ja , ja nu hörde rätt… Ni anar inte vad detta kommer bli spännande.. jag är som en ballong som håller p åsatt spricka.. SÅ gärna vill jag bara berätta allt nu. Men jag får håla mig lite.. DOCK kommer jag se till så att ni alla får reda så smaskigheter i vår innan alla andra;). Så sit back and relax och kolla in lite bilder från konferensen och hälsa på mina underbara kollegor!

IMG_8827 (1)

Vårens tema hos oss.. hawaii, djungle, animal print och neon.. :)) Härligt va ;)!!

skincity kickoff

Allt riggat å klart! Då kör vi:)

image4

Hudterapeuterna Eva, Josephine, Camilla och Olivia och i bakgrunden vår VD Micke:).

konferens skincity

Från vänster: Hudterapeuterna Camilla som skall arbeta på kundrelationer för Norge och Martina som är vår Marknadskoordinator. Bådas första dag var detta:). Ylva arbetar som supply chain manager och är  ansvarig för hela vår logistik, inköp och alla varuflöden.

IMG_8684 (1)

Vår hudterapeut Michaela har hand om returer och jobbar på logistiken, Johanna är ansvarig på logistiken och Åsa är vår Ekonomi ansvariga.

IMG_8829

Mig känner ni:) Här hälsar jag alla välkomna!

IMG_8682 (1)

Från vänster Johanna H och Åsa igen, Sarah som är frisör men jobbar ni på vår logiskt, Ellinor, Sofia och Josephine Hudterapeuter.

IMG_8680

Camilla W och Olivia som är hudterapeuter och arbetar på vår logiskt samt Sarah igen.

IMG_8679 (1)

Hudterapeuterna Anna K, Emelie och Jasemin. Anna och Jasemin arbetar på kundrelationer och Emelie på Logistik samt gör hudtest. I bakgrunden Michaela ( hudterapeut) på kundrelationer

IMG_8678 (1)

Fler hudisar.. från vänster: Åsa F, Sara, Sofia, Michaela och Beatrice.

IMG_8677

Sam som är nagelteknologi och duktig på hår och vårt nya stjärnskott Lovisa! Båda arbetar på vår logistik.

IMG_8676 (1)

Hudterapeuterna Cecilia och Johanna T samt Frida som är utbildad inom personal frågor. Alla arbetar på vår logistik. Frida är vårt skyddsombud på skincity.. men glömmer alltid bort vad det heter så jag kallar henne för vår skyddsängel. 🙂

IMG_8696 (1)

Nu testas det å testas av alla nyheter som komma skall:)

IMG_8698 (1)

Olivia, Lovisa och Ellinor blev happy över sina goodiebags:).

IMG_8700 (1)

Åsa gillar Terrys Lila liptreat i baume de Rose serien som kommer i vår.
IMG_8712 (1)

Efter konferensen så åt vi middag på en av stans bästa Italienare.. Un poco. Gå dit säger jag bara:) Emilio som äger restaurangen har jag känt i många år, ändå sedan Il Conte tiden för er som kommer i håg det:), då han jobbade där.  Han drev  innan Un Poco grymma restaurangen Tarantino). På bilden Eva, Sarah och Sam.

IMG_8715

Tog en Selfie med Josephine som jag blä hade förmånen att sitta bredvid!

IMG_8717 (1)

På min andra sida hade jag förmånen att ha Anna S ( hudterapeut) och Johanna T (som jag redan presenterat)

image9

Från vänster: Cecilia hudterapeut och har hand om inleveranser på vår logistik, Michaela T och Emelie som jag redan presenterat.  Lena G hudterapeut och arbetar på Kundrealtioner och på hörnet Helena som är vår Marknads Chef. Camilla vår norska hudterapeut tittar fram på höger sida:).

image10

Från vänster: Åsa A vår ekonomi ansvariga, Åsa F hudterapeut och arbetar med hudtest, Amanda vår e-commerce Manager, Madde och Johanna T hudterapeuter på kundrelationer och logistik. Med ryggen mot är det hudterapeuters Sofia, Sara. Och sist men inte minst Domas som arbetar på vår logistik.

IMG_8708 (1)

Självklart hade vi en Skincity Quiz vid middagen. Eva skötte alla uträkningar från det bordet jag satt..:)). Bredvid henne skymtar Anna K.

IMG_8743 (1)

Eftermiddagen så hade vi bokat Micke Syd och Tommy Ekman som kom och körde fantastisk musik med massor av gamla gyllenetider och Style låtar. Alltså om jag säger att taket lyfte på UnPoco så är det ett understatement. De trodde de kommit till en lugn tillställning men inte det.. Alla stod upp och hoppade å dansade. DET VAR SÅ KUL :). Ett foto efter 1,5h tok dans.. jag kan lova att jag var precis genomblöt.. Underbar avslutning på kvällen.  Från vänster: Tommy Ekman, jag, Micke syd och Micke Kjellman vår VD.

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

35 svar till “Skincity Kick-off :)”

  • (35) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Johanna skriver:

    Så mycket bra hud på ett och samma ställe. Man blir ju lite kär!

  2. Donnachic skriver:

    Men ååååhhh!!!! Helt fantastisk dag och kväll!! Vem vill inte höra gamla godingar från Style och Gyllene tider?? Det var tider det!! Ni har verkligen förmågan att komma med nya överraskningar, om och om igen! Går knappast att inte vara ett stort fan av ert växande hus (både bokstavligen och bildligt!) och er otroliga service och kunskap! Snart spricker jag av nyfikenhet vad som är på g!
    Kram till varenda en av ert fina gäng!! ❤❤❤
    Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, underbart att höra från dig!!!! Kvällen blev ett minne för livet. Det började stilla och avslutades med party. Killarna trodde att de skulle spela lite stilla på en restaurang men musiken lockar liksom till partaj, dans och allsång. Såååå kuuuul!!! Jag var nog den som blev mest svettig haa haa ha ; )

      Att… jag har spännande grejer på gång : ))))

      Kram Annica

  3. Maja skriver:

    Hej! Har ett problem jag blir helt galen på, och du (och dina fantastiska kollegor skincity – stor eloge till er!) verkar så otroligt duktiga och hjälpsamma så ger det ett försök att vända mig hit.

    Började härom veckan med min nya hudvårdsserie från Paulas choice efter rekommendationer från mitt test på skincity. Hittills är jag supernöjd! Men återstår att se inom sinom tid vad resultaten blir. Har en del röda acneärr som jag hoppas på att kunna bli av med, men tills den dagen är kommen får jag dölja dem med smink. Åtminstone till festligheter, till vardags har jag inget emot att gå osminkad för hyns skull. Nu till mitt problem: sminket ”fastnar” inte! Det är superfint i nån halvtimme, sen försvinner täckningen helt och ärren lyser igenom och jag ser osminkad ut. Fick för något halvårsedan YSLs youth liberator serum foundation rekommenderad och utprovad på mig för rätt nyans. Är helt kär i den så vill gärna inte byta men samtidigt verkar den ju inte vara rätt. Innan jag sminkar mig ser jag till att vara återfuktad, använder primer (precis bytt till att testa nivea after shave balm för män, som tydligen ska vara grym som primer), på med foundation, avslutar med ett transparent löspuder och sedan setting spray från urban decay. Kan du tänkas veta vad som blir fel? Gissar på att foundationen inte passar min hudtyp, men då jag fått hjälp med att hitta rätt så känns det ju som om det borde vara just rätt… Blir galen!

    • annica skriver:

      Hej Maja, underbart att höra att du får så fin service av mina hud-kollegor. De besitter grym kunskap så bara nyttja den när du behöver råd.

      Nu till din bas. Har inte testat den foundation som du har men generellt så lyser gärna ärr igenom basen i takt med att huden blir varm och smälter under dagen. För att hindra den att ge med sig så är en bra primer och passande bas lösningen. Skulle även täcka ärren extra med en grym concealer. Den här är det många som gillar:

      http://skincity.se/sv/product/5322/laura-mercier-high-coverage-concealer

      Shave balm låter lite skum som primer ; ) men jag har ju inte testat så den kanske fungerar. Frågan är om den är gjord för att ”sätta” basen. Kanske. Annars så är den här bra tycker jag:

      http://skincity.se/sv/product/5219/jane-iredale-smooth-affair-for-oily-skin

      Vill du testa en annan bas så är den här ett bra val, det för att man kan få den riktigt täckande och man kan bygga på de områden som behöver extra extra täckning.

      http://skincity.se/sv/product/1786/jane-iredale-pure-pressed-base-refill

      Det var lite tips : ) kram Annica

      • Maja skriver:

        Åh, tack så jättemycket för att du tog dig tid att komma med tips! Kan tänka mig att det är en hel del kommentarer som alla vill att du ska lägga tid och energi på att hjälpa till, så är så imponerad över att du tar dig tiden att svara alla.

        Kände mig också vääldigt tveksam till after shave balmen som primer först, men den har blivit riktigt hypad och hyllad så tänkte att det kunde vara ett värt att testa med tanke på det låga priset. Om jag förstod saken rätt så fungerar den så bra som primer för att den återfuktar samt innehåller väldigt mycket glycerin, som blir som klister. Ska klicka hem concealern du rekommenderade med en gång! Är bara orolig för att den verkar vara så torr.. Men blir kanske bra bara man är noggrann med att jobba in den. Ska testa och se hur det blir och sen överväga att testa de andra produkterna! Återigen, superstort tack för svar. Återkommer med resultat!

        • annica skriver:

          Hej Maja, Klart att alla ska få svar : ) Hinner inte alltid svara dagligen men svar får man. Du får mer än gärna hör av dig så vet jag hur det går sedan. kram kram Annica

  4. Lina skriver:

    Hej
    Annica

    Jag såg din KP video, jag har krämen och är på min 4 tub och har pausat den då jag är sååå torr det flagnar återfuktar hela tiden men vaknar varje morgon med massor av flagande hud och får inte bot på det och kp är tillbaka
    känns som närjag återfuktar för mycket så kommer finnarna så var några på armar och rygg tillbaka:( känns så tråkigt trodde den skulle hjälpa mig:( har jag slängt pengar i sjön och har du några tips vad kan jag göra pleassseee help

    Tack

  5. Kristina skriver:

    Här kommer en udda fråga. När det gäller makeup så känns det vanskligt att beställa utan att ha en aning om hur nyansen ser ut i verkligheten. Jag tycker det känns pinsamt att gå till en disk på ett varuhus där oftast en säljare som är jättetrevlig vill hjälpa en=sälja och så ska jag försöka testa vilket jag gärna gör utan hjälp och samtidigt lirka mig ur köpprocessen. För själva varumärket kan det ju inte spela någon roll om jag köper produkten hos er eller någonannanstans bara de får sälja. Men hur mycket förlorar varuhuset/säljaren själv på att jag inte köper hos dem?Får de någon kompensation för att fungera som showroom?Jag har förstått att Skincity inte tänker öppna något showroom.

    • Domi skriver:

      Hej Kristina!
      Jag förstår hur du tänker. Tidigare tyckte jag det var svårt att be om hjälp för att till exempel få rätt färg på foundation. Det resulterade i att jag chansade och det slutade ofta med att produkterna förblev oanvända. Det blir dyrt i längden. För mig är inte färgvalet det svåraste utan känslan jag får på huden. Numera ber jag alltid om prov som helst ska räcka till två test omgångar för att veta om det är en foundation som passar mig. Foundations kan ju förändras enormt under dagen och jag tror det är väldigt individuellt. Så nu säger jag att jag är intresserad av xxx och kan jag få med ett test så att jag kan prova hemma? Då vet de att jag inte tänkt köpa produkten på studs. Ingen egen erfarenhet av det men Kicks har någon färgmatchningsteknik. Lycka till!

    • annica skriver:

      Hej Kristina, Det är alltid ett givande och tagande när det kommer till butiker. Skincity kanske tar köp från någon å andra sidan rekommenderar vi dagligen kunder vidare till andra butiker och salonger så köpet slutar hos dem inte hos oss. Har man en butik om det är på nätet eller en fysisk sådan så måste man hitta sitt sätt att knyta kunden till sig. Med service personlighet mm så väljer kunden att handla där den känner sig trygg och där den känner sig sedd. Det kan vara på en disk, hos SC eller någon annanstans. Hör man av sig till SC så brukar vi lösa nyanser etc utan att man behöver besöka en butik. Något våra kunder verkligen uppskattar : ) kram Annica

  6. Catelynn skriver:

    Hej!
    Jag använder Pc serien och ska snart börja med Epiduo (och antibiotika tetralysal) pga finnarna inte vill ge med sig. Har lagt syrorna åt sidan medan jag ska använda Epiduo, men hur gör jag med serumet? Bör jag lägga den åt sidan också eftersom den anses vara så aktiv? Jag har skin balancing super antioxidant serum, i övrigt har jag bara de mer återfuktande krämerna från Pc som tex Moisture boost nattkräm osv.
    Tack för det fantastiska jobb du och dina kollegor gör, ni är verkligen fanatiska!
    Kramar

    • annica skriver:

      Hej Catelynn, blir glad i hjärtat av dina fina ord! Ska hälsa mina duktiga kollegor att du uppskattar det som de gör : )))) TACK!

      Du tänker helt rätt med att dra ner användningen av de aktiva produkterna. Exfolieringen får du lägga helt åt sidan och det serum som du har är talgreglerande så det hade jag vilat ifrån de första veckorna. Man kan säga att serumet tar från huden och det gör även Epiduo så risken att du blir torr är stor. Vila därför från serumet och så lägger du till det senare om du fortsatt känner dig blank. kram Annica

    • Catelynn skriver:

      Jag läste nu att man tydligen inte ska använda preparat med retinoider samtidigt som Epiduo och serumet innehåller Retinol står det, är det en typ av retinoid då? Kan jag kanske använda serumet på morgonen bara och utesluta det på kvällen då jag hat Epiduo, eller ska jag skippa den helt?

      • annica skriver:

        Hej Catelynn, det stämmer att det står Retinol på förpackningen men serumet innehåller Retinyl palmitat och det gör inte samma sak som ren retinol-A-vitamin. Det gör inte huden ljuskänslig eller tunn utan det är en form av retinol som verkar skyddande. Alltså ingen fara men avråder dig ändå från serumet så som jag förklarade tidigare. Torka ut huden vill vi inte : ) Lycka till nu! kram Annica

  7. Martina skriver:

    Ååh! Jag har sagt det förut men säger det igen! Det vore drömmen att få jobba ihop med er, ni verkar ha en sån fin sammanhållning och gemenskap! Synd man bor 60 mil bort 😉 haha kram till er, och jag ser såå fram emot 2016 och alla nyheter 😀 KRAM!

    • annica skriver:

      Hej Martina, Vi är ett glatt gäng och alla bidrar verkligen till den goda stämningen. Det lilla ger det stora : ) Om du flyttar till Sthlm någon dag så är det bara att skicka ansökan ; ) kram Annica

  8. Anne Karlsson skriver:

    Åh vad roligt ni verkar haft,det unnar jag er verkligen!Det bli spännande att se fram emot lite nytt ni spejat in och tar hem under våren.Ska slänga in en fråga till dej,för min mogna hy har jag nu Transderma o på morgonen(älskar den!)tänkte som dagcreme över ta Transderma m ,vad tror du om det?Funkar det,tänkte lite så här att i Transderma m innehåller ju squalane och då funderar jag om de hjälper till att skjutsa ner godheterna i serumen djupare i huden?
    Ha en bra start på veckan önskar jag dej,tack för alla goda råd och en toppen service,kram

    • annica skriver:

      Hej Anne, Det var verkligen superkul att få umgås ordentligt mer än ”bara på jobbet”. Transderma O är verkligen härlig och vill man inte ha en creme ovan så kan man lägga M, absolut. Det kommer inte hjälpa O att skjutsa ner ingredienser djupare men det kommer ge fukt och smidighet till huden. Lycka till! kram Annica

  9. Cissi skriver:

    Hej!
    Jag är på jakt efter ett bra solskydd.
    Jag har väldigt känslig hy, rodnar lätt, ytliga blodkärl och rödaktig ton i ansiktet.
    Jag är 24 år och använder Maria Åkerbergs produkter i min hudvård.
    Jag vill gärna ha ett solskydd som skyddar väl då jag lätt bränner mig.
    Det får gärna vara lätt i konsistensen och jag vill inte att det ska synas och får inte bli ”glansigt” på huden.
    har ni några som kan passa mig? 🙂

    Hur gör jag med ögon/läppar med solskydd? Finns det något till dom eller använder jag samma?:)

  10. Sara skriver:

    Ni verkar haft en toppen dag och kväll=)
    Det ska bli så spännande och få reda på
    vilka nya produkter Skincity ska lansera
    våren 2016!

    • annica skriver:

      Hej Sara, det var såååå kul att få förkovra sig i alla vad nyheter heter och att sedan få umgås mer än på lunchen med alla som det lätt annars blir. Vi hade fantastiskt kul och som sagt det blev lite svettigt på slutet när det serverades hit på hit och alla dansade : )))) Endorfin-kalas! kram Annica