Före och efter med Paula’s Choice – Så blev Elin hjälpt med sina akneproblem!

  • | Annica

resultat med Paulas Choice på akne

Resultat efter 6 månaders användning av nedan Paulas Choice produkter! Den första bilden är innan behandling, den andra efter 1 månad och de två sista är tagna 6 månader efter – högra bilden är tagen med blixt och den vänstra utan blixt. 

Idag vill jag dela med mig av en helt FANTASTISK hudvårdsresa (för övrigt de bästa resorna!!) som kom via ett mail till Skincity härom veckan. En kund till oss som heter Elin mailade oss och berättade om hur mycket problem hon haft med sin hud och hur hon blivit hjälpt av Paula’s Choices  produkter och guidning via vårt HUDTEST på skincity och våra duktiga hudterapeuter. Vi frågade  Elin om hon ville dela med sig av sin underbara hudvårdsresa på min blogg för att hjälpa fler att inte tappa hoppet om att man kan bli hjälpt av produkter bara man hittar rätt. Jag är så glad Elin att du vill dela med dig … jag  och hela Skincity-teamet blev så lyckliga när vi såg vilka otroliga resultat du fått med din hudvård och att vi kunnat hjälps dig. Inget gör en lyckligare! Vi älskar när vi får in hudvårdsberättelser från våra kunder.. Har du en hudvårdsresa?? Maila oss gärna och berätta och sänd före & efter-bilder (maila till info@skincity.se).

Jag har fått lov att publicera Elins brev till oss rakt upp och ner…VARSÅGODA!

Här har ni min resa:

Jag har haft ganska fin hud under hela min uppväxt och även i tonåren. Jag har också alltid haft fet hud och enstaka finnar då och då, vilket för mig är helt normalt och ingenting som jag brydde mig om.

Jag jobbar med smink och därför krävs det av mig att jag sminkar mig varje dag. Men trots det har jag alltid varit väldigt noga med att tvätta bort sminket varje kväll och ha bra rutiner på min hudvård.

För 4 år sen började min hud bli riktigt dålig. Jag fick mer och mer finnar och till slut blev huden så hemsk att jag började må dåligt av det. Det första jag gjorde var att byta ut allt mitt smink till mineralsmink för att det inte skulle göra huden värre, men det blev varken bättre eller sämre. Jag testade då att gå utan smink under en längre period men det hände heller ingenting.

Då insåg jag att jag var tvungen att ta hjälp och bokade in en tid på en salong för att göra en behandling som var anpassad till min hud och la flera tusen kronor på dyra produkter. Dessa produkter använde jag i över ett halvår utan att se minsta resultat vilket gjorde att jag inte ville gå tillbaka till samma salong.

Jag började nästan att ge upp hoppet om att få bort alla finnar så istället letade jag som en galning efter den ”perfekta” foundationen som skulle täcka allt det röda. Jag kan ju säga att jag fortfarande inte hittat den perfekta heltäckande foundationen.

Men så en dag så kom jag in på Skincitys hemsida och såg att man kunde göra ett gratis hudtest. Jag tänkte ”aaaaldrig att dom kan rekommendera mig produkter som fungerar över nätet”. Men eftersom det var så enkelt att göra det så gav jag det en chans.

Jag blev rekommenderad produkter från Paula’s Choice, ett märke jag aldrig hört om. Eftersom jag aldrig hört om märket förr så började jag såklart googla om produkterna och hittade nästan bara positiva omdömen vilket gjorde mig riktigt nyfiken.

Jag köpte alla produkter jag blev rekommenderad och hoppades på att min hud skulle bli bättre. Det var liksom min sista chans, annars skulle jag lära mig att leva med min finniga hud.

Jag såg faktiskt resultat redan efter en vecka och trodde först inte att det var sant. Men jag var fortfarande inte helt övertygad eftersom det också kunde betyda att jag hade en bra hudvecka.

Efter en månad var huden ännu bättre och nu var jag verkligen övertygad! Jag var så otroligt glad och kunde faktiskt tycka att min hud var riktigt fin för första gången på flera år. Till och med min pojkvän såg stor skillnad och kommenterade över hur fin huden hade blivit.

Nu har jag använt produkterna över ett halvår och jag har uppnått resultat som jag aldrig trodde var möjligt!! Alla de stora röda finnarna har försvunnit och till och med det mesta av ärren har bleknat bort. Idag klarar jag att visa mig utan smink och faktiskt vara stolt över min hud! Jag har fått ett starkare självförtroende tack vare min hud, vilket kanske låter konstigt och ytligt? Men när min hud var som värst så ville jag helst bara gömma mig.

Jag är evigt tacksam för att jag hittade Skincity och för all fantastisk hjälp jag har fått! Dessutom har ni nog den bästa och snabbaste kundservicen jag någonsin varit med om!

PS. Idag är min perfekta foundation en tunn BB cream, för jag älskar att se min hud lysa igenom. Ha en fin dag!

Hälsningar, ElinElins produkter från Paula´s Choice

Elins bild hon sände oss när vi frågade exakt vilka produkter hon använt!

Elins hudvårdsrutin:

paulas choice CALM toner

Ersättarna till Clinical Redness Relief toner. Ny uppdaterad formula och en för fetare samt en för torrare. Bra va?!

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

55 svar till “Före och efter med Paula’s Choice – Så blev Elin hjälpt med sina akneproblem!”

  • (55) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Walter skriver:

    Hej! Det här är verkligen något jag kan relatera till. Jag har acne just nu som är liknande till Elins men jag har lite mer på kinderna istället för på hakan området. Jag har gjort hudtestet på Skincity och jag blev rekommenderad samma produkter som Elin använde. Jag har tänkt beställa dessa produkter inom en snar framtid. Jag är medveten om Paulas Choice och jag tycker det är ett jättebra märke.
    En fråga jag skulle vilja ställa bara: Hade Elin gjort en ansiktsbehandling innan hon började med Paulas Choice? Jag menar att det är 4 olika bilder och på den första står det att det är en bild innan behandling.

    • Annica skriver:

      Hej Walter, tack för din fråga! När vi skriver ”behandling” här menar vi behandling med produkterna. Det kanske var lite otydligt… Hon har alltså inte gått på någon salongsbehandling. Kram, Annica

  2. Jelena Do skriver:

    Hej, åh vad härligt att läsa bra resultat, blir så inspirerad. Jag har för tio år sedan gått på Roaccutan och fick mycket bra hy efter det, nu har dock min hy försämrats avsevärt och blivit som en tonårshy senaste halvår och jag är 36 så inte så kul. Rosacea är något som uppkommit senaste året med tyvärr.
    Jag har haft Dr Dennis Gross, Is Clinical och Babor senaste tre år men nu verkar det inte fungera mer:(. Jag är livrädd för att prova nya produkter som en hudvårdsterapeut inte rekommenderat till mig. Finns det möjligen prover på dessa produkter, så att man kan testa ifall hyn klarar av det?
    Tack på förhand
    /Jelena

    • Annica skriver:

      Hej Jelena,

      Jag kan inget annat än hålla med dig, jag får gåshud och blir alltid så berörd av sånt här. Tråkigt att höra att det kommit tillbaka för dig, även nu rosacea så jag förstår att du känner dig rädd att prova nytt. jag önskar vi hade prover på allt vi säljer men tyvärr har vi inte det. Du kan kika på det här kitet som har flertalet av dom produkter i som Elin använt, Clear Extra Strength.
      Kan också råda dig att göra vårat hudtest för att börja från grunden.
      Kram Annica

  3. Sara skriver:

    Hej! Vad rolig att se dessa fantastiska resultat!

    Jag har själv Rocasea och började för ett år sedan använda PCs redness relief produkter.
    Jag köpte först ansiktstvätt och dagkräm. Tyckte att huden blev lenare och mindre utbrott men det röda försvann inte. Hade extremt röd näsa, ibland tom mörkröd. Inte särskilt kul och krävde en hel del smink.
    Under våren köpte jag på mig även exfoliernig. Det blev bättre men fortfarande röd. För en månad sedan köpte jag även Serumet. Har kört Exfoliering och Serum plikttroget varje kväll.
    Idag gick jag till jobbet utan smink! Det röda har långsamt lagt sig. Området med rött krymte långsamt och nu är det endast liiiiite kvar.
    Så tacksam att jag upptäckte Paulas Choice via Skincity!

    • annica skriver:

      Hej Sara, Så glad över att läsa din historia och så glad att du har fått så fina resultat med Paula’s Choice 🙂 Även att du berättar vikten av att använda serum och exfoliering för att verkligen få resultat med huden och att hudvården ska vara uppbyggd som huden, lager på lager. Tack igen fina du som delar med dig! Kram Annica

  4. Natalie skriver:

    Jätte roligt att hon fick ett fint resultat.
    Jag gjorde ert Hudtest och köpte paulas, använde det i över tre månader och det blev bara värre. Jag tog kontakt med er två gånger och undrade varför men fick då jätte dålig service. Idag har jag fortfarande inte fått bort de röda ärren paulas har lämnat och slängt massor med pengar i sjön.

    • annica skriver:

      Hej Natalie, Verkligen att belaga att du inte känner att du har fått den hjälp som du söker i produkterna eller när du har kontaktas oss, så ska det verkligen inte vara. Vi hudterpaeuter finns för att guida och hjälpa dig. Jag kunde inte se någon tidigare kontakt via mail men återkom gärna och berätta att du har varit i kontakt med mig så ser vi till att hjälpa dig. Vi vill att du ska kunna använda de produtker som du har blivit rekommenderad och känner du att det inte känns bra är det jättebra att du återkommer och säger till så att vi kan ordna detta 🙂 Kram Annica

  5. Johanna skriver:

    Hej!
    har länge kört PC men inte riktigt blivit nöjd. Förmodligen för jag tummat lite på produkterna och varit dumsnål. När jag såg Elins bilder tänkte jag ”dessa produkter kopierar jag rakt av – vi har nämligen exakt samma hudproblem”
    Men jag har alltid använt mig av serum, behövs inte det? Eller det räcker med clear-daily-skin-clearing-treatment, specialvården som ni rekommenderar? Kram

    • annica skriver:

      Hej Johanna, Du kan med fördel använda detta som ett behandlande serum innan creme 🙂 Du kan även använda den ensam som nattcreme någon kväll i veckan för en mer intensiv behandling. Hoppas du känner att du hittar rätt med dessa 🙂 Kram Annica

  6. Maria skriver:

    Hej Annica!
    Tack för en superbra blogg! Jag har en fundering kring mitt nuvarande hudvårdsprogram från Jan Marini. Sedan flera år tillbaka använder jag Skin Care Management System normal/combination skin och har även lagt till deras Transformation Serum på dagarna. Har haft det kämpigt med finnar och fet/blank hud sedan tonåren, idag är jag 40. Sedan jag började med dessa produkter har huden blivit mycket bättre men jag får fortfarande en del finnar och har små pluppar/orenheter och pormaskar som verkar sitta djupt. Nu har jag gjort ert hudtest och funderar på att byta till Paula’s Choice då det verkar vara ett toppenmärke. Tyvärr så glömde jag tala om i testet att jag i nuläget använder mig av JM. Jag tycker också att JM:s produkter är lite väl dyra. De PC produkter jag har blivit rekommenderad är:
    Calm redness relief cleanser normal to oily skin
    Calm redness relief toner normal to oily skin
    Skin perfecting 2% bha gel
    Resist skin transforming mult-correction treatment
    Resist superlight daily wrinkle defense
    Skin balancing invisible finish moisture gel
    Skin balancing oil absorbing mask
    Tror du att dessa produkter kan ge ett ännu bättre resultat än JM och kan jag isf börja använda dessa på en gång eller behöver jag fasa ut dom? Skulle du ändra på någon av de rekommenderade PC produkterna nu när du vet att jag använder JM i dagsläget?
    Kram Maria

    • annica skriver:

      Hej Maria, Paula’s Choice är ett märke som vi har många nöjda och återkommande kunder med. Här ligger BHA-exfolieringen i fokus som lugnar obalanserad hud och hjälper till att lösa upp tilltäpptheter i huden. Det är oftast bra att fasa ut dina nuvarande produkter så att det inte blir en allt för stor förändring på en gång. Viktigt att du inte blandas Bioglycolic bioclear lotion med: Skin perfecting 2% bha gel, Resist skin transforming mult-correction treatment. Dessa börjar du med tidigast 2 veckor efter du avslutat medBioglycolic bioclear lotion. Det är alltid svårt att säga vad som kommer att fungera bäst. Men eftersom du har haft en bra rutin tidigare under en längre period kanske det är värt att se om Paula’s Choice kommer att fungera bättre. Kanske är det även en inre obalans som får huden i obalans och kan vara bra att komplettera med kosttillskott. Huden visar ofta tecken på inre obalans, stress eller kost som kan påverka huden. Kram Annica

  7. Julia skriver:

    Hej!

    Jag använder Paulas Choice 2% BHA LIQUID varje/varannan kväll och den ger mig rodnad… Jag blir röd över munnen och ser flammig ut på kinderna… Tycker inte alls att den ger ett jämnt och fint resultat. Jag har mycket förstorade porer och pormaskar, och vill gärna jobba med någon aktiv ingrediens som BHA… Men vad beror rodnaden på? Är min hud känsligare än vad jag tror? Kan jag byta ut 2% liquid mot något annat? Utöver den använder jag produkter från skin balancing serien från PC… Har testat PC’s calming relief serum men tycker inte den gör någonting för rodnaden… 🙁

    • Julia skriver:

      Precis som någon skrivit ovan upplever jag att BHA:n lägger sig PÅ huden och liksom inte riktigt går in… Handlar det om att jag är yttorr? Behöver jag lägga till mer fukt? Sova med fuktmask kanske? När jag tar på min fuktmask som jag har nu så svider det rejält… Betyder det att jag behöver mer fukt? Jag är inte torr i huden, snarare mer fet… Men… ja… jag förstår ingenting… Det enda som jag tycker ger ett riktigt resultat av det jag använder är Weekly resurfacing treatment 10% AHA från PC… Den ger verkligen resultat direkt… Men såfort jag börjar med BHA igen så blir jag röd o får typ.. små plitar. Hoppas på hjälp!

      • annica skriver:

        Hej Julia, Vad synd att du inte riktigt känner att den har givit dig de resultat som du önskar. Vilka produkter du har i kombination med denna spelar stor roll och när man börjar med produkten är det viktigt med invänjning. Viktigt att försöka hitta en balans mellan fukt och exfoliering, även om det inte alltid är så lätt. Känns som huden är yttorr och behöver något för detta. Fuktmask, rikare nattcreme eller kanske göra en intensiv fuktkur? RESIST Weekly är perfekt för yttorrheten och något som jag tycker att du ska fortsätta med 🙂 Lycka till! Kram Annica

  8. Amanda skriver:

    Hej! Jag blev rekommenderad PC och har använt det sedan januari. Jag gillar hydralightprodukterna mycket (dagkräm, nattkräm och rengöring). Men då jag har finnar och lätt fet hy har jag också BHA liquid 2 % och skin balancing-serumet. Jag använde från början BHA liquid varje dag (efter att ha vant in huden med först var tredje dag och sen varannan) och blev jättetorr. Porerna blev finare och jag blev mycket mindre fet under dagen, men ansiktet flagade och i pannan kändes det nästan som sprickor (det syntes inga sprickor men kliade väldigt mycket när jag hade hästsvans så att huden sträcktes ut i pannan). Jag visste att huden kan reagera i början så jag fortsatte, och tänkte även att det kan spela in att det var torrt och kallt ute. Men än idag efter flera månader så kan jag inte använda BHA:n mer än var femte dag ungefär, och även då blir jag torr. Jag tycker det är så konstigt då jag har hört om så många som älskar den trots att de är torrare än mig från början! Är det helt enkelt fel för mig? Jag har provat att använda PC:s fuktmask över natten flera gånger i veckan medans jag använt BHA:n, men det hjälpte inte tillräckligt. Det slutar alltid med att jag får dra ner på BHA:n och då får jag också mer finnar igen.. OBS! Jag är rätt säker på att jag inte har tagit fel på min hudtyp, jag har rätt mycket finnar (inte de djupaste sorterna), jag blir blank under dagen och har stora porer. Inte mycket pormaskar. Så BHA BORDE ju passa mig liksom.. Vad tror du? Ska jag prova AHA istället?

    • annica skriver:

      Hej Amanda, BHA i en liquidkonsistens är den mest djupgående exfolieringarna av dessa från PC. Rekommenderas att börja 2-3 kvällar i veckan och sedan endast öka upp om det känns bra i huden. Är du torr rekommenderas en rikare nattcreme och gärna i kombination med RESIST Renewal oil booster till huden har fått upp fukten. Inte helt enkelt att hitta en balans i sin hud mellan fukt och exfoliering. Kontakta gärna info@skincity.se så hjälper mina fanatiska kollegor dig att hitta en rutin som passar. Även en hud som har tilltäpptheter, blir blank och har lite större porer behöver fukt iallafall till ytan. Annars kan huden producera ännu mera talg(det som kan göra huden blank) för att den blir så yttorr. Kram Annica

    • Erika skriver:

      Måste bara slänga in en kommentar. Det låter exakt som min upplevelse med PC! Hade både lotion, liquid och serum med bha/azelic syra men hur jag än kombinerade och efter otaliga mail med SC så kom vi aldrig överens jag och PC produkterna. Hur jag ön gjorde fick jag mer pormaskar och finnar, antingen blev de för lite bha eller för mycket. Gick till slut till en hudterapeut för att reda ut allt och hon konstaterade min hud kraftigt yttorr, stressad och överexfolierad (trots jag höll igen med bha så mycket jag kunde). Köpte exuviance på SC istället och min hud var lugn, fuktmättad och balanserad på 1 vecka!! För mig funkar exuviance mycket bättre jag tycker det var svårt att kombinera PC och hittade aldrig en bra rytm. Med exuviance är de bara följa vanlig daglig hudvårdsrutin så blir det bra, det gillar jag 🙂

      • Erika skriver:

        Ps: att jag var yttorr och sånt var redan faktum innan jag gick på behandlingen och jag hade rätt anpassade produkter.

        • Amanda skriver:

          Tack för din kommentar Erika! Jag tror att jag också är väldigt yttorr och att BHA inte funkar just därför. Den ska ju vara bra för att den inte bara exfolierar på ytan utan även löser upp fett. För mig känns det som att den BARA löser upp fett och INTE får bort det övre lagret av torr hy överhuvudtaget. Den funkar ju nu när jag använder den typ 1 g/veckan men då känns det som att jag lika gärna kan byta till något som funkar varje dag. Är lite sugen på Exuviance också faktiskt!

  9. Madde skriver:

    Åååh än finns det hopp!! Jag gick på behandling hos exuvanice hudterapeut, min hy har blivit mycket bättre. Men jag har fortfarande problem, och lägger mycket pengar på foudtion för att den ska täcka, jobbar i en galleria i en klädbutik och tro mig träningskläder hade varit dom rätta kläderna, kassa skärmen förstör en hel del och butikens lampor. Men de gör oxå det svårt att hitta en foudtion som sitter och täcker mina finnar. Vilket är omöjligt! Jag är så ljus så allt lyser igenom. Jag måste testa paulas choice! Och dessutom är de billigare. Jag har stora förhoppningar.
    Tänkte
    Vilken dröm att bära en lätt foudtion!

    Tack för att du delade med dig av din historia!

    • annica skriver:

      Hej Madde, Vill hjälpa dig att hitta en rutin som passar från Paula’s Choice. Du kan välja att börja med mitt kostnadsfria hudtest,. Eller kontakta info@skincity.se så hjälper mina fantastiska kollegor att guida dig vidare. Kram Annica

  10. Caroline skriver:

    Wow, vilket resultat. Använder själv PC sedan en tid tillbaka. Hade väldigt svårt att komma överens med produkterna i början men när resultaten började synas så gav jag med mig. De fungerar verkligen!

    En liten fråga. Använder resist intensive wrinkle repair retinol serum på kvällen. Bör man avsluta med en nattkräm ovanpå denna? Isåfall vilken? Jag har blandhy och jobbar främst på att förbättra förstorade porer, märken efter gammal akne och pigmentfläckar.

    Stort tack för din hjälp!

  11. Michaela skriver:

    Så kul när folk får fina resultat, tipsar alla jag känner om
    er jämt:D men jag har tyvärr inte hittat min serie än, det jag upplevt bäst resultat med är exuviance, men gick över till paulas choice och reagerat negativt på 2 % bha lotion, fick röda utslag och svullnade upp har provat 3 gånger och hänt samma så vågar inte använda den mer. Skiljer sig syrorna mycket i exuviance eftersom jag inte reagerat på dessa? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Michaela, Är du kanske allergisk mot salicylsyra/acetylsalisylsyra? Kontakta gärna info@skincity.se så hjälper mina fantastiska kollegor dig med en rutin som passar dig. Exuviance bygger på PHA-syra och har även AHA-syra i flera av sina produkter. Sällan reaktion men precis som med alla syraprodukter så är det viktigt att man vänjer in produkterna i huden och har produkter som passar just sin egen hudtyp och hudtillstånd. Kram Annica

    • Emma skriver:

      Hej!

      Jag slänger in ett svar eftersom jag själv reagerat negativt på bha lotion, dock 1 %. Fick röda utslag som blev väldigt stora och riktigt ömmande. Min räddning blev helt enkelt att gå över till bha liquid 2 % – jag reagerar inte alls på den trots att jag överlag har en känslig hud. Har inte riktigt fått klarhet i varför lotion inte fungerar, men liquid fungerar desto bättre på mig åtminstone.

  12. Josefina skriver:

    Men använder hon bara en toner ingen rengöring eller är det ”allt i ett” i eran nya redness relief?

  13. Christine skriver:

    Hej
    Jag läste detta på en skönhetsbloggar angående BHA, stämmer detta?!

    BHA i tonerformat, kan du inte bara applicera och direkt gå vidare till nästa steg. Syran måste neutraliseras på huden om du vill se någon effekt överhuvudtaget, en process som tar 20-30 minuter. Först därefter följer du upp med resten av din rutin.

    Applicera alltid på torr, rengjord hud (gäller alla aktiva produkter). Vänta hellre ett par minuter efter rengöring för att säkerställa att huden verkligen torkat än att applicera på hud som fortfarande är lite fuktig.

    Jag använder PC:s BHA lotion, men hade ingen aning om ovanstående. Bör jag göra som det står här ovan eller går det bra att applicera BHA direkt efter toner istället för att vänta en stund efter rengöring och toner samt då ytterligare 20 minuter för att applicera serum och kräm?

    Tack för en suverän blogg och hudvårdsshop!

    • annica skriver:

      Hej Christine, Ett vanlig fundering när det kommer till BHA-syra. Men nu kommer det roliga nyheterna, alla exfolieringar från Paula’s Chocie har ett lägre pH-värde som gör att produkten penetrerar lättare ner i huden och du kan följa upp med dina kommande steg i din hudvårdsrutin direkt efter. Så du kan fortsätta använda BHA-lotion som du tidgare har gjort 🙂 Kram Annica

    • Marie skriver:

      Undrar också över detta! Jag använder Paulas Choice BHA 2 % Clear regular strength: https://skincity.se/sv/clear-regular-strength-anti-redness-exfoliating-solution-2-salycilic-acid
      Krävs det alltså att man väntar 20-30 minuter efter att man haft på den, innan man kan fortsätta med serum och dagkräm och så vidare? Enligt infon på den skönhetsbloggen tolkar jag det som att BHA blir verkningslös om man inte väntar så lång tid. Och ska BHA på INNAN fuktgivande toner (Mouisture boost från Paulas choice) eller efter? Jag har alltid haft på toner direkt efter rengöring och sedan BHA och därefter väntat bara ett par minuter innan jag gått vidare med serum och dagkräm med spf.

      • annica skriver:

        Hej Marie, Du behöver inte vänta innan kommande produkter. Ska tänka på detta och förklara detta i kommande inlägg 🙂 Bra att det tas upp då det är en ganska så vanlig fundering. Kram Annica

  14. Jens skriver:

    Har du hunnit testa den omformulerade Beauté Pacifique Stay Beautiful SPF 30?

    Tänker att om du har eller kommer att göra detta så vore det intressant att höra vad du tycker,blev det någon förbättring mot den tidigare? Den förra blev man ju snövit av i ansiktet riktig besvikelse då BP lyckats så himla bra med alla andra krämer.

    Jag får återkomma här under sommaren annars eller till chatten och se om någon hunnit testat och utvärderat 😀

    Ha det bäst
    mvh Jens!

  15. Emma skriver:

    Om en ansiktskräm svider lite när man har på den men försvinner sen. Betyder det att huden behöver fukt eller är det någon ingrediens som huden inte gillar?

    Tycker inte att ingrediens lista verkar vara något som irriterar(parfym, alkohol osv)..
    Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Dimethicone, Polymethyl Methacrylate, Allantoin, Potassium Cetyl Phosphate, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Piroctone Olamine, Phenoxyethanol

    • annica skriver:

      Hej Emma, Det känns mer som att huden är torr och verkligen aktiveras när den får creme. Tänk på att applicera ansiktsvatten efter rengöring och lägg gärna till en återfuktande serum i din rutin. Kram Annica

    • Emina skriver:

      Jag är ingen hudterapeut men svider det när man aplicerar en produkt är det oftast för att det är någonting din hud inte tycker om. Tror paulas choice har gjort en video på deras youtube kanal om detta 🙂

  16. Alexander skriver:

    Hej! Blev rekommenderad Paula’s Choice av dig för drygt två månader sedan?

    Min hy har blivit felfri. Alltså allvarligt talat, helt felfri. De första veckorna flagnade och fnasade jag lite runt näsan och på torra partier av 2 % BHA Liquid. Men nu har jag så otroligt jämn, fin hy. Har inte fått en finne sen jag började med PC. Frälst.

    Alexander

    • annica skriver:

      Hej Alexander, WOW! Tack för att du hör av dig och berättar just din upplevelse. Så viktigt att få följa upp och vet hur det har gått. Skicka gärna bilder om du har möjlighet, till info@skincity.se. Inget kommer att användas utan din tillåtelse, men vore så roligt att få ta del av dina bilder. Gärna före och efter 🙂 bara om du vill. Kram Annica

  17. Jenny skriver:

    Åh så fin hon har blivit! Så härligt att rätt hudvård ger såna fantastiska resultat 🙂

  18. Emma skriver:

    Vad skulle du rekommendera mot ”lätt” pigmentering om man använder PC? Vid ögat och ut mot tiningen så ser det lite orange ut, att undertonen är orange. Börjat använda solskydd i ansiktet, vad kan man göra för att förbättra det? Syns mest i starkt ljus men vill stoppa det innan det blir värre.

  19. Marie Lenschow skriver:

    Helt fantastiskt, man blir varm i hjärtat.

  20. Hanna skriver:

    Fantastiskt! Och otroligt starkt av Elin att dela med sig!

  21. Diana skriver:

    Det här ger mig verkligen hopp men samtidigt har jag själv kör Paulas Choice ett tag och märker ingen skillnad på ärren, det är mest de som stör. Jag ger dock inte upp, ska kanske testa dessa.

    • annica skriver:

      Hej Diana, Kontakta gärna info@skincity.se med din hudvårdsrekommendation så hjälper mina fantastiska kollegor dig. Kanske bara är någon justering du behöver göra för att huden ska börja komma i balans 🙂 Kram Annica

  22. Sara skriver:

    ETT ORD…UNDERBART!