Sommarens fräschaste rengöring!

  • | Annica

Cleanser with waterlily

Ska du bara inverstera i EN enda rengöring just nu så är det denna.! Alltså den ultimata Gel rengöringen för alla som älskar det eller bara en lite liksom fräsch rengöring till sommaren –Cleansing Foam Gel with waterlilly.

Personligen älskar jag både oljerengöringar och gel rengöringar . Rätt ofta har jag en oljerengöring som precleanse och sen går jag på med en gel rengöring efter. Då känner man sig så riktigt ren och len.

Har du bilden av att gel rengöringar torkar ut så glöm det när vi talar om denna. Denna lämnar huden så mjuk och återfuktad. Är du en riktig mega torris kanske du dock föredrar en oljigare mer fetare men denna ger mkt fukt.

En perfekt rengöring som är enkel att använda och kan användas runt ögonen och tar bort vatten. Innehåller ingen syra så kan kombineras med vilken hudvårdsrutin som helst. Passar oxå alla åldrar  och eg vilken hudtyp som helst, även känslig. Som ni  märker en lätt rengöring på många sätt. Även lätt att älska;).

Cleansing Foam Gel är en lödande gel så perfekt för alla ( vet att ni är många) som gillar när det skummar och löddrar lite. Känslan av renhet blir liksom mer påtaglig då. DOCK som jag skrev tidigare.. inte uttorkande som skummande rengöringar kan förväxlas med.  Denna lilla goding stör inte heller på något vid hudens skyddande syramantel, den Neutraliserar pH-värdet i huden för optimal förberedelse för kommande produkter. Detta är inte en ekologisk produkt men hela 85% av ingredienserna är av naturligt ursprung, vilket för den till ett bra val för dem som föredrar natuliga grejer.

Jag gillar oxå den milda friska och mjuka, lätta doften. Mycket behaglig.

Extra tips!

Vill man göra en mer grundlig rengöring ett par dagar i veckan så kan man förvandla Cleansing Foam Gel  till en mer djuprengörnade produkt. Gärna först tvätta ansiktet med den som den är och gör sedan en steg två djuprengöring genom att blanda i lite av en kornpeeling och som exfolierar din hud samtidigt.

Psst.. i helgen erbjudande på denna och några andra godbitar på skincity:)!

Kolla in vår nya youtube film oxå:)

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

36 svar till “Sommarens fräschaste rengöring!”

  • (36) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Karin skriver:

    Hej Annica!

    Min mamma har testat 3 in 1 cleansing mousse från Decleor och hon tyckte den var jättebra speciellt för att den tog bort mascaran effektivt. Är denna lika bra på att få bort mascaran?

    Hälsningar, Karin.

  2. Thessa skriver:

    Har precis klickat hem en av Darphins ”kropps”oljor, väntar med spänning!

    Tycker det är halvlustigt att Darphin inte har någon Pre Cleanser som är oljebaserad, känns som att ”alla” märken som ”hänger med” har det nu….Skulle också vilja ha tips på bra olje pre cleanser. Har känslig hy (Rosacea) Kram!

    • annica skriver:

      Hej Thessa, Oljorna är något som jag verkligen tycker är så unikt med Darphin. Darphin går ut med att man använder deras rengöringar två gånger, dubbelrengöring. Iallafall till kvällen då du kanske har make-up. Tycker jag fungerar bra speciellt med Waterlily. Oljerengöringar anpassar säg sällan för en rosacea så för att ta det säkra för det osäkra rekommenderar jag dig. Rengöring från Babor: Babor Neuro Sensitive Intensive Calming Cleanser Kram Annica

  3. Annika skriver:

    Hej,
    Du skriver att du ofta använder en oljerengöring som precleanse. Vilken använder du just nu, och som funkar fint med Darphin-rengöringen?
    /Annika

  4. Van skriver:

    Hej!
    Grattis till er vinst, så välförtjänt! Ni har fått mig att bli en riktig hudvårdsjunkie.. Nu till min fråga – jag har precis köpt Rodial dragon blood mask. Hur använder jag den på bäst sätt?

    Jag har Exuviance som serie där jag har allt från tvätt, ansiktsvatten till Vespera serum och nattkrämen.
    Vet inte riktigt i vilken ordning jag ska ha produkterna i kombo med Dragon blood mask. Kan du tipsa både om jag vill sova med masken samt om jag bara vill ha den som en vanlig mask? När kommer ansiktsvattnet in? Serumet?

    Tusen tack / Lite förvirrad..

    • annica skriver:

      Hej Van, Tack snälla för gratulationen. Dragons blood masken tycker jag gör magi under natten och kan verkligen rekommenderas som nattmask. Då använder du ansiktsvatten och serum innan. Precis som att Dragons blood vore din nattcreme 🙂 Kram Annica

  5. Donnachic skriver:

    Haha, så lustigt, jag lade precis ut ett blogginlägg om bla denna favorit, och så ser jag ditt inlägg här! Jag ääälskar denna, så otroligt skön och len utan att lämna någon stramande känsla! Super!
    Kram kram!

    • annica skriver:

      Hej Donnachic, Visst är den bara sååå härlig och en produkt att verkligen älska. Great minds think alike 🙂 Kram Annica

  6. Marika skriver:

    Hej, använder man nån ansiktsvatten efter denna rengöringen? har blandhy. Tips på bästa bronzing för kroppen, här kan man inte sola alls, får pigmentfläckar på kroppen nu med, mörka =(

  7. Frida skriver:

    åh sorry! Glömde sista frågan!
    Söker en bra bronzer powder för sommaren! Vilken är bäst enligt dig och mest prisvärd?
    Hej!

  8. Frida skriver:

    God morgon Annica! Hoppas du får en trevlig helg!
    Känner att jag behöver lite tips, ska nämligen på Sweden rock-festival i juni under en veckas tid. Festival = ens hudvårdsrutin blir typ obefintlig då man inte alltid går och tvättar sig på ett festivalområde kl 04 på natten i mörkret! 😀

    Det jag skulle behöva är en produkt som tar bort smink och smuts utan vatten, typ rengöringsservett eller borttagning med hjälp av bomullstuss. Har väldigt känslig hy, lite åt rosacea ( ej konstaterad men misstänker) och blir lätt torr.

    Vad skulle du ta med dig? Tänker rengöring, solskydd, en återfuktande ansiktsmask ( som man kan ha i smyg, haha) och återfuktigt med spf.
    Kram!

    • Thessa skriver:

      Jag som van campare och fjällvandrare kan tipsa dig att tvätta av dig i tältet med en rengöringsservett alternativt micellärt vatten och sedan smörja med din kräm som vanligt (är det mörkt, lys upp med en fick/pannlampa:-)), tar max 2 minuter och man slipper vakna ofräsch. Tyvärr har Skincity inga rengöringsdukar som passar min hudtyp, men Annica kan säkert ge tips 🙂

  9. Michaela skriver:

    Nu har det inte med inlägget att göra men jag behöver omväxling! Hjälp mig att veta till vad snälla! Har haft Exuviance i 1 år och då menar jag inte en tvätt hit och kräm dit utan nu snackar vi vespera serum, tre olika rengöringar beroende på dagssskick (men clearing som grundrengöring), dag och nattkräm, a-vatten, 2 olika ögonkrämer, alla 3 maskerna, skin Rise samt behandlande produkter för acne hud (toner, blemish gel) och allt detta överensstämt med dina kollegor och har även gått igenom till fullo hur allt ska användas – när, hur och inte stressa osv… Är nöjd med Ex men känner liksom att det är dags att gå vidare nu. Stör mig lite på produkternas dofter som är rätt kemiska och stickande i näsan. Produkterna gör sitt jobb – jag har hormonell stressacne på kindben samt käklinjen och produkterna kan hålla detta i schack. Men vill inte dö nyfiken och kanske kunna få ÄNNU bättre resultat och till på köpet något som kanske (även om det inte är ett krav) doftar lika kemiskt som exuviance.

    Så, världens bästa Annnica, vad kan Du erbjuda mig nu när trogen kund vill se sig om i världen och lämna exuviance? Biodriga, PC, Jan Marini är avverkade och ej intressant

    Min hudtyp är blandhy med lite stress och yttorrhet samt hormonell acne på kinder och käklinjen. 30 år.

    Tack
    michaela

    • annica skriver:

      Hej Michaela, En hud i balans kan verkligen vara knepigt då det är så pass många faktorer som påverkar huden. Men en bra rutin och tänka på saker runt omkring som påverkar huden är en bra grund. Eftersom Exuviance har fått en chans av dig tror jag vi ska tänka om lite angående val av ingredienser. Även hitta ett märke som inte har denna typ av doft. Kan rekommendera dig Paula’s Choice då det arbetar med BHA-syra som har en mer djupgående effekt på tilltäpptheter, som även passar utmärkt till en stressad och lite känslig hud. Även helt parfymfritt. Gör gärna hudtestet och önskar Paula’s Choice så häjlper mina kollegor dig att sätta ihop en rutin efter just din hud 🙂 Håller tummarna att detta kommer att passa dig. Kram Annica

  10. D.K skriver:

    Hejsan!
    Jag köpte Beauté Pacificue’s Instant hydrating mask av er förra veckan men verkar blossa upp och bli ganska röd av den. Tänkte fråga om det är vanligt att huden reagerar på den eller om det kanske har att göra med att jag till vardags använder produkter ifrån exuviance med massa syror i? Har ganska känslig hy men brukar inte blossa upp såhär mycket i vanliga fall.
    (Tack för en jättebra blogg:))

    • annica skriver:

      Hej Daniela, Detta är en riktigt fuktboost så den som är yttorr och verkligen vill ha fukt kan bli lite aktiverad. Inget som är konstigt men kan rekommendera lite kortare tid i början och gärna lite färre gånger i veckan tills huden har fått mer fukt och är van med produkten. Inga problem att kombinera med Exuviance. Kram Annica

  11. Malin skriver:

    Den var jag bara tvungen att beställa direkt 😀 Passade bra när min andra var slut. Sen måste jag ha en solkräm för ansiktet, och en ansiktsmask som ger mycket fukt. Jag har ett par st masker från exuviance men ingen av de ger tillräckligt med fukt. Något du kan rekommendera?

  12. Amanda skriver:

    Hej hej,

    Jag använder i dagsläget Jane Iredales Glow time som bas (tillsammans med Pure pressed base, som jag är jättenöjd med), men känner att den lägger sig ovanpå huden och blir inte alls särskilt rolig efter några timmar.
    Är lite sugen på att byta men står i valet och kvalet.

    Har en blandhy som ibland går åt det oljiga hållet (t-zon) men ibland åt det yttorra hållet, även här i t-zonen. Acnebenägen med utslag då och då.
    Hela min rutin består av PC sedan 2 månader tillbaka.

    Nu är min fråga…vad ska jag välja?
    Jag vill ha en lätt foundation som inte känns för sminkad, har röd pigmentering från akne som jag vill täcka (kan ju givetvis komplettera med concealer) samtidigt som jag vill ha lyster.

    Blev föreslagen PCs Barely there i ert hudtest, som verkar bra men har även läst mycket bra om Bare Minerals Complexion Resque. Vad tror du? Och vilken färg tror du jag har i båda alternativen?
    Glow time har jag i färg BB7 och Pure pressed base i färgen suntan eller golden glow.
    Snälla hjälp:)

    • annica skriver:

      Hej Amanda, Du har två bra basprodukter men glöm inte en bra primer under som ger bästa förutsättningen för en bra bas. Kanske du redan har men otroligt viktigt för att få make-up att sitta på plats. Tycker att Jane passar bra efter den hudtyp och hudtillstånd som du beskriver. Complexsion rescue från bareMinerals är ett mycket bra alternativ, speciellt eftersom du är yttorr! 🙂 Paula’s foundation tycker jag Level 3 och Complexion rescue nyans 6. Kram Annica

  13. Nicole skriver:

    Om du måste välja en favorit bland följande fuktmasker, vilken väljer du då? 🙂

    – PAULA’S CHOICE SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK
    – BEAUTÉ PACIFIQUE INSTANT HYDRATING MASK
    – DARPHIN HYDRATING KIWI MASK

    //Nicole

    • annica skriver:

      Hej Nicole, Darphin älskar jag hela upplevelsen med och att den tar mig till så många minnen 🙂 Blus fukten så klart! BP masken ger huden fukt och något som jag ofta tar hud när huden behöver det lilla extra. Så två favoriter som jag har svårt att välja mellan. Sen är Paula ett utmärkt alternativ till den riktigt känsliga och torra huden! 🙂 Kram Annica

  14. Sara skriver:

    Hej.
    Är det ett ”måste” att andvända samma rengöring som resten
    av sina produkter? Jag andvänder biolines primaluce gel rengöring men upplever att det stramar om jag inte smörjer in mig DIREKT efter jag rengjort ansiktet?

    • annica skriver:

      Hej Sara, Egentligen skulle jag vilja svara ja, för generellt sätt så följer samma produkter upp varandra bra inom samma märke. Men så länge produkterna passar din hud och du trivs med produtkerna kan du kombinera olika märken. Men har du ett hudproblem som du tycker är svårt att få balans på utgå gärna från samma grund 🙂 Ansiktsvatten hjälper huden att komma i balans efter rengöring. Tips är att börja med ett bra Essence water. Tidigare inlägg om just Essence water; Alla pratar om Essence Water! Kram Annica