Vinnarna av Skincitys Water bottle!

  • | Annica

skincity water bottle

TACK ALLA för så många bra tävlingsbidrag. SÅ mkt tips.. blev sugen på massa produkter som jag inte testat på ett tag. Så kul å inspirerande!

Har valt ut 6 av alla härliga bidrag. Här kommer vinnarna. GRATTIS!

Jenny

Upptäckte precis The organic pharmacy honey and yasmine mask, huden blev underbart återfuktad efter användning och är det fortfarande flera dagar efter! Lycka!

Skulle bli jätteglad om jag vann en så fin vattenflaska. Plus att jag får visa alla vilken som är min favorithemsida att handla på , flaskan kommer få följa med jämt!

Alice

Fukt från insidan, så otroligt viktigt! Med er snygga flaska skulle jag bli påmind om det ( och sluta köpa flaskvatten som är en sådan miljöbov) Nu till favoriten som fuktgivare – Kerstin Florian Correcting Hyaluronic Serum, det absolut bästa serumet jag testat av ALLA , matar huden med fukt, tightar till porerna och ger en fantastisk lyster. Det bästa fuktserumet ever rekommenderar det till alla oavsett hudtyp! Huden blir liksom mätt och glad. Om man vill ha en mask som gör jobbet när man sover och vakna sådär härligt återfuktad så skulle jag rekommendera Beaute Pacifique Instant Hydrating Mask!

Josefin

Jag bara tog en chansning(efter rådfrågning med någon från Skincity) och beställde produkter från Synchroline. Jag blev frälst! Nutritime plus från Synchroline är helt fantastiskt och den luktar såå gott! Från att alltid ha eksem i pannan och på näsvingarna trots testat alla sorts produkter så har den krämen gjort under. Till och med eksemen i min hårbotten??!!! har försvunnit. Älskar den!

Tina

Så snygg vattenflaska! Skulle vara stolt ägare att visa upp på mitt gym. Jag använder märket exuviance, dagligen. Älskar märket. Min hud får allt som den behöver. Seriumet över natten, samtnattkrämen är ett riktigt bra kombo, för att vakna upp med fin underbar lyster

Sen måste jag tillägga att jag köpte just en ansiktsmask av er för nyfikenhet och hunnit använda denna några gånger. Jag blir överraskad varje gång hur min hud suger i sig all fukt! Peter Thomas Roth, Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask 529 SEK . SPARA värd varenda liten krona!!!

Josefine

Det absolut bästa min hud har fått på mina 22 år är Beauté Pacifiqué instant hydrating mask. Efter att ha kört denna regelbundet i några månader med några nätters kur är min hy äntligen i balans! Min akne är så gott som bortsprungen och jag njuter varje dag av återfuktad hud.

Till detta vill jag hylla PC resist moisture renewal oil booster och PC moisture boost cream. God bless skincity’s skincare

BigMami

Vem kan leva utan PAULAS CHOICE skin recovery hydrating treatment ansiktsmask!??  DEN av något är en must have för mig  Jag har precis kommit igång med gym-träning efter min 4e graviditet där jag var sängliggande i slutet av grym foglossning och tycker att det är superkul! Jag har nu på egen hand tappat 45 kg och har ca 10 kvar innan mitt STORA mål! En sådan här fin vattenflaska skulle verkligen förgylla min träning ÄNNU MER!

signatur

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 svar till “Vinnarna av Skincitys Water bottle!”

  • (17) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lovisa skriver:

    Hej!

    Jag har precis införskaffat mig exuviance för första gången och är spänd för att prova denna serie. Jag har alltid bara använt ansiktsrengöring på kvällen och endast använt vanligt vatten när jag tvättar ansiktet på morgonen. Enligt användarinstruktionerna på serien jag skaffat ska den användas både morgon och kväll. Jag undrar nu om detta är nödvändigt eller om det räcker att endast använda vatten på morgonen? Tack för en bra och lärorik blogg! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Lovisa, Egentligen rekommenderar jag dig att rengöra ansiktet morgon och kväll. Men det kan vara lite beroende på vilken rengöring du ska göra med. Men är du blandhy så rekommenderar jag dig även rengöring på morgonen. Huden utsöndrar talg, svett under natten och tycker att man ska tvätta av ansiktet efter en nattsömn 🙂 Kram Annica

  2. Jenny skriver:

    Ååh vad roligt, jag vinner aldrig något. Tack tack TACK! 🙂 <3

  3. Philippa skriver:

    Hej bästa Annica 🙂

    Jag har haft problem med supertorr hy under en längre period och har nu successivt börjat beställa Akademklinikens produkter från er (De är ju rätt så dyra :P) Jag började först rengörningskräm och toner som kändes väldigt bra på min hy. Sedan för två veckor sedan lade jag även till deras serum vilken resulterade i att jag fått en så mkt finare grundhy som är mer återfuktad och med lyster – MEN samtidigt fått massa finnar på kinderna.

    Min rutin ser alltså ut så här:
    – Akademiklinikens cure cleanser
    – Akademiklinikens pure berry toner
    – Akademiklinikens pure lift serum
    – DAHL balancing moisture cream
    (- DAHL sulfur mask över natten på finnar)

    Så jag använder alltså fortfarande dagligen min gamla återfuktande dagkräm från DHAL:s och börjar undra om det är kombinationen av denna och Akademiklinikens serum som gör att jag får finnar. Eller tror du snarare att jag är inne i en invänjningsperiod av mina nya produkter?

    (DAHL:s balancing moisture cream innehåller:
    Aloe Barbadensis Leaf Juice, Apricot Kernel Oil, Carbomer, Dimethicone, Fragrance, Glycerin, Glyceryl Stearate, Grape Seed Oil, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Panthenol Pro, Vitamin B-5, PEG-100 Stearate, Propylparaben, Purified Water)

    Håller på att bli tokig på alla finnar nu när hyn blivit så fin i övrigt. Vad rekommenderar du mig att göra? Har Akademikliniken någon produkt som punktbehandlar finnar, eller kan jag köpa det från något annat märke?

    Många kramar Philippa

  4. Alexandra skriver:

    Hej!
    Tänkte precis klicka hem lite produkter från skincity.
    Men jag har lite beslutsångest.
    Förra gången köpte jag BP super booster och tycker att min hud har blivit betydligt bättre.
    Men är lite nyfiken på clinical super boostern, eftersom jag fortfarande har orenheter kvar, små finnar i pannan runt munnen och mellan ögonbrynen och pormaskar.

    Vilken tycker du jag ska köra på ? Kan man använda clinical varje dag som nattkräm? Det är inget som är dåligt om man använder för mkt?
    Tacksam för svar!

    Mvh Alexandra

    • annica skriver:

      Hej Alexandra, Tycker att du kan fortsätta med Super 3 booster om du nyligen har börjat med den. Resultat brukar du kunna se efter cirka 3-6måander. Men att lägga till Clinical Super 3 booster på det områden som du önskar att behandla lite extra ett par kvällar i veckan låter som en bra idé. Riktigt bra produtker! Kram Annica

  5. BigMami skriver:

    Å vad glad jag blir! Tusen tack!! ❤

  6. Sandra skriver:

    Hei . Jeg har fått fine linjer under øynene som jeg ønsker å skjule. Har prøvd mange concealers , men det blir bare verre med sminke . Kan jeg bruke Instant FIRMx Eye av Peter Thomas Roth ? Så lurer jeg på om jeg kan bruke firmx gel peelingen og de ​​andre maskerna i samme serie hvis jeg bruker Exuviance for sensitiv hud?

  7. Josefin skriver:

    Waaaaaa!!! Jag är SÅ överlycklig!!! Vi har magsjuka maraton här hemma och efter äntligen nattat min lilla snart 1-åring efter han kräkt rakt ut överallt så läser jag att jag har vunnit en vattenflaska!!! Ååååh, jag vinner ju aldrig!! TACK!!!

    • annica skriver:

      Hej Josefin, Så skönt att kunna lyfta upp din dag 🙂 Inte roligt när det små barnen blir magsjuka. Stort grattis till din vinst! Kram Annica

  8. Mi skriver:

    Hej Annica!
    Tycker du att skin-renewal-booster i dermalogicas serie är bra?
    Jag använder deras serie men skulle vilja ha något som går in mer på djupet.. Har blandad hy med speciellt stora porer på näsan. Vad tror du? Kram Mi

    • Mi skriver:

      Funderar även på Paulas choice 2% beta hydroxy lotion? Vilken är bäst?!

      • annica skriver:

        Hej Mi, Skin renewal booster passar alla hudtyper och arbetar på många olika hudtillstånd. Perfekt för att utöka din hudvårdsrutin! Det som skiljer de produtker du funderar på är att Skin renewal bosoter innehåller AHA-syra(inte bara BHA-syra) som arbetar bra på yttorrhet, hudstruktur och hudton. Men detta gör även att produkten kanske inte är bäst lämpad för den riktigt känsliga huden, då är Paula’s Choice BHA lotion säkrare att börja med. Kram Annica

        • Mi skriver:

          Okej tack. Jag använder dermalogica, cleansing gel, active toner och active moisture fuktkräm. Skulle det funka att lägga till PC skin perfecting gel 2%bha och serumet PC resist hyaluronic acid booster?
          Kram