Världens snyggaste Skincity Flip Flops!

  • | Annica

IMG_7631 (1)

Tjoooohooo! Som jag längtat på att få presentera  våra  Skincity flipflops som jag designat till er. I min mening de snyggaste å skönaste ( JA, de är mega sköna) flipflopsen på marknaden.

I vintras bestämde jag mig för att vi skulle ha egna skincity flip flops. Jag älskar flippisar på sommaren men 99% av alla som finns är inte sköna. Jag ville ha ett par snygga klippisar som samtidigt var mega sköna.  Jag skrev ner alla mina krav och hur jag ville ha dem och lät göra egen designade som mötte mina krav på komfort och stil. VOILA! Här e de 🙂

Hoppas ni gillar dem.. Ni får dem på köpet vid köp för över 900kr på Skincity.se. Man kan välja storlek då i kassan så man får rätt för sin fot men designen blir en överraskning. Vi har tre olika designs som ni ser på bilderna och alla är vrålsnygga tycker jag;). Bjuder er idag på en bildkavalkad från Maldiverna i vintras då jag levde i dessa flippisar i 2 veckor. Jag kände av stil och design så allt ändes rätt och passade samtidigt på att kvalitetssäkra dem. De är grymma kan jag lova.

Skincity flip flops IMG_7265 (2) IMG_7266 (2) IMG_7268 (2) IMG_7275 (2) IMG_7277 (2) IMG_7281 IMG_7283 (2) IMG_7286 (3)

Sulan har självklart präglat tryck av SKINCITY så vilka stränder du än går på i världen så visar du att har koll på kvalitet eftersom du väljer skincity;)

IMG_7290 (2) IMG_7291 (1) IMG_7292 (1) IMG_7294 (3) IMG_7299 (2) IMG_7618
IMG_7632 IMG_7638 IMG_7655 IMG_7675 IMG_7676 IMG_7677 IMG_7680 IMG_7946

Älskar alla lika mycket.. Älskar de vita banden på logo skon, älskar zebra sulan på Zebra skon älskar den mer sofistikerade svarta skon som jag kallar Classic. Vilken blir din favorit?

Psst. Vill du välja design själv och bara köpa dem rakt av kan du göra det här! Annars är ju tipset att satsa på gåvoerbjudandet vi har nu på skincity så får du dem på köpet. Alla är så snygga ;).

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

30 svar till “Världens snyggaste Skincity Flip Flops!”

  • (30) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Charlotte skriver:

    Hej Annica☺ Jag undrar hur mycket plats du har över på dina flip flop fram till tårna. Min fot är ca 24,8 kan det bli för lte plats fram till tårn. Vill inte heller att tårna ska gå precis ända fram till kanten. Vill inte att det ska se precis ut heller.
    Hur mycket plats fram o bak ska man har över på flippisarna tycker du? Du verkar ändå har lite plats över när man titta på bilderna? Men det kan var dvårt att se exakt på bilderna ändå. Tack för en inspirerande hudvårdsblogg mvh Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Charlotte, Det är nog nån centimeter fram till kanten, man vill ju inte att tån ska sticka ut liksom. Du kan ju alltid prova flippisarna
      hemma med en strumpa för 30 dagars öppet köp har vi ju 😉
      Kram Annica

    • Charlotte skriver:

      Hej igen Tänkte på hur långt fram stortån ska vara på flippisarna.men hamnar lilltån mer utanför om man ta en stl mindre. En kompletterande fråga till tidigare fråga.
      Vill gärna att det ska kännas rätt.
      Mvh
      Charlotte

      • annica skriver:

        Hej Charlotte, Svarade dig i din andra kommentar. 🙂
        Kram Annica

        • Charlotte skriver:

          Hej Annica☺
          Tack för ditt snabba svar.
          Vilken stl hade du tagit i dessa fina flippisar?
          Antingen stl 38-39 eller 39-40?
          Min fotlängd är ca 24,8 kan 38-39 bli för litet gränsfall?
          Funderar på stl 39-40 där är längden 26,5 på flip flopen. Eller blir de förstora då? I 39-40 har jag cs 1,7cm över

          Vill inte att stortån ska gå precis ända fram till kanten heller.
          Såå tacksam för din hjälp hjälp☺
          Soliga hälsningar Charlotte

          • annica skriver:

            Hej Charlotte, Jag har stl. 37-38. 🙂 Kör på 38-39 tror det kommer bli perfekt.
            Soliga hälsningar till dig med. Kram Annica

  2. Anna skriver:

    Skulle vilja veta längden på flip-floppen i strl 36/37 och 37/38. Osäker vilken jag ska välja.

    Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Anna, Här är längden. Infon finns på produktbeskrivningen med.
      Storlek: 36-37/23.5cm (US 6)
      Storlek: 37-38/24.5cm (US 7)
      Storlek: 38-39/25.5cm (US 8)
      Storlek: 39-40/26.5cm (US 9)
      kram Annica

    • Anna skriver:

      Hittade måtten i webshoppen 🙂

  3. Malin skriver:

    Hej! Har du någon mail man kan nå dig på?

    Med vänlig hälsning,
    Malin 🙂

    • annica skriver:

      Hej Malin, Det går bra att skicka direkt via kommentarsfältet här på bloggen. Om du vill maila lite mer privat och skicka bilder får du gärna maila till info@skincity.se så hjälper mina fantastiska kollegor dig 🙂 Kram Annica

  4. Cissi skriver:

    Hur långa är stl 40 respektive 39 i centimeter?
    Jag har lite blandande storlekar men vill gärna att de jag beställer ska passa!:)
    Tacksam för snabbt svar, om möjligt:)

    • annica skriver:

      Hej Cissi, Här är längden. Infon finns på produktbeskrivningen med.
      Storlek: 36-37/23.5cm (US 6)
      Storlek: 37-38/24.5cm (US 7)
      Storlek: 38-39/25.5cm (US 8)
      Storlek: 39-40/26.5cm (US 9)
      kram Annica

  5. Alexandra skriver:

    Har du även tips på en ögoncreme för någon i min ålder (17), är verkligen intresserad av hudvård och vill se så bra ut som möjligt när jag åldras. Tacksam för svar

  6. Alexandra skriver:

    Hej, jag är 17 år och vill köpa ett solskydd som ger vård samtidigt som den skyddar mot solen och inte ger en vit färg på ansiktet. Jag har kollat på dermalogica super sensitive shield spf 30, då jag använder mig utav deras produkter annars, men har läst recensioner om att den ger lite vit färg, stämmer det? Rekomenderar du den, eller finns det någon annars produkt du skulle kunna rekomendera?
    Jag har till större delen bra hud, blir oljig i t-zonen, normal hud på resten inte för torr eller för oljig, får finnar ibland. Jag är ofta ute i solen och därför vill jag köpa ett solskydd, men vill också köpa ett serum och en nattkräm som passar till min hud som har bra vård och vitaminer osv. Har du några rekomendationer? Tacksam för svar

  7. Sanna skriver:

    Hej Annica! Jag fick mina flip flops idag- dem är så snygga och sköna!! Love love love
    Dem känns mjuka när man går,helt perfekta. Tack. Kram Sanna

  8. Hanna skriver:

    Hej Annica! Supersnygga flippflopps, behöver verkligen ett par nya 😉

    Jag har en liten fråga ..
    Nyligen hat jag fått ganska ojämn textur i mitt ansikte. Känns liksom ojämnt men små hudfärgade plitor som mest kommer på kinder och hakan. Väldigt irriterande. Antar att det är tilltäppta porer. Men vad kan man göra åt det? Tips på någon produkt samt en återfuktningskräm som inte orsakar eller förvärrar det.
    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Hanna, Exfoliering och återfukta. Låter som huden är lite torr som gör att det blir svårt för talget att hitta ut. Gör gärna hudtestet för att få produtker som passar just dig 🙂 Viist är flip-flopsen så fina!!! Kram Annica

  9. Amanda skriver:

    Hej hej,

    Åh så typiskt!! La en stor beställning dagen innan ni släppte floppisarna:( Superfina!

    Men nu har jag en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har alltid haft ganska mycket ansiktshår, egentligen mest bara fjun men i mina ögon väldigt mycket. Jag har provat att vaxa överläppen men fick då väldigt mycket inåtväxande och småfinnar, trots peeling. Nu har jag köpt Bliss – Fuzz off hos er, testade den för första gången igår och ”mustaschen” är väck:D Vilken grej!!
    Nu till min fråga: vågar jag använda denna i hela ansiktet? Typ kinder och haka? Jag har under några år kämpat med akne, som har börjat försvinna nu tack vare er och Paulas choice. Använder PCs BHA-liquid 2% morgon och kväll varje dag och är lite osäker på hur jag ska göra om jag använt hårborttagningen?
    Jag tänker – tvätt – hårborttagning – toner – bha – serum – nattkräm. Tänker jag fel? Ska ju absolut inte ta bort hår varje kväll men den gången jag gör det vill jag inte förstöra något:)
    Supertacksam för svar och många kramar till dig och ditt fantastiska gäng!

    • annica skriver:

      Hej Amanda, Skulle endast rekommendera mindre partier och kanske inte överanvända denna typ av produkt. Det kan lätt trigga igång hårsäckarna till en början. Ansiktsbehåring är så otroligt hormonellt och eftersom du redan har acne så kan huden lätt triggas. Så om det mest är lite fjun försök och inte tänka på det. Eller kolla upp om du kanske kan vaxa hos närliggande klinik 🙂 Kram Annica

  10. Emma skriver:

    De är verkligen superfina! Men det som gör mig besviken är att ni valt att inte sälja dem i större storlek än 39-40. Jag har själv 41 och är inte direkt ensam om det i detta avlånga land.

    Ni är alltid duktiga på att ta hem flera nyanser och färger så alla ska kunna hitta det de söker. Men i detta fall med flipflopsen gör ni många SkinCitynördar väldigt besvikna!

    Hälsningar Emma

    • Susanne skriver:

      Hej Emma,
      Jag har också strl 41. Beställde den största storleken som är 26,5 cm lång. Passade perfekt och sitter jättefint på foten.
      / Susanne

    • annica skriver:

      Hej Emma, Förstår precis din tanke och bra att du återkommer med feedback. 39-40 är 26,5 cm långa och kanske passar även för någons om har 40-41. Så mät foten och kolla 🙂 Kram Annica

  11. Matilda skriver:

    Hej! Hur länge är erbjudandet i kraft? Supersnygga flippisar men måste vänta på lönedagen… 😉
    Tusen tack för din fina blogg, det du gör så gör du så otroligt bra! Måste också passa på att tacka för alla andras berättelser om deras hy, har själv haft problem med hyn och det är en sån lättnad att se att man inte är ensam, och hur otroligt modiga och starka dom är som vågar dela med sig!

    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Matilda, Det ska finnas ett par stycken men vi har ett begränsat antal. Frågan är om det räcker till löning. Inte någon garanti tyvärr. Visst har hon fått ett otroligt fint resultat 🙂 Kram Annica

  12. Alexandra skriver:

    Åh så snygga! älskar dom svarta!